• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂

Aliye Rona’nın kaşları biraz daha kalınlaştır, bakışlar çatık kaşlar aynnnnnı ben :KK70:

Diğer oyuncu kadını hala hatırlayamadım, muhtemelen ondan da nefret ediyorsundur çünkü kötü bir karakteri oynuyormuş 🤣🤣🤣
Ben hamileyim kiiii

😂😂😂

Aliye Rona’nın kaşları biraz daha kalınlaştır, bakışlar çatık kaşlar aynnnnnı ben :KK70:

Diğer oyuncu kadını hala hatırlayamadım, muhtemelen ondan da nefret ediyorsundur çünkü kötü bir karakteri oynuyormuş 🤣🤣🤣
Aşkım ben o karakterlere reel de doyduğumdan artık ilgimi çekmiyor galiba 🤣 onlar oyuncu ben gerçekleriyle uğraştım . He sen fizik olarakta benziyorsun ama anlattığına göre .

excelde tablo açarım ben aşkım hiç üzülme... hamile kadınları üzüyolar burda jkdılkmdşlokşdkş
Helal be aşko bi drive tablosu yap da paylaş şuraya her sıraya da Ayşe +Dori maxxxx gebelik yaz

Kafam gidik diyorum ya halsizlik var bide dişim resmen sol tarafımı uyuşturdu kafama gözüme kadar atıyor🥲
ya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah

ya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
Olm bende yok yok bu sefer göğüs sancısı bile var ki kızımda dogup emzirene kadar bişey yoktu dkjdjdjdjdjd bütün Google belirtileri bende

Ahahahah ben oğlumda çok çektik diş ağrısı sabahlara kadar uyuyamazdım vallahi buda böyle olmasın ya

Olm bende yok yok bu sefer göğüs sancısı bile var ki kızımda dogup emzirene kadar bişey yoktu dkjdjdjdjdjd bütün Google belirtileri bende
fazla manifestledik heralde hjhdkjd

Dis etim şişti benimde bu akşam😭😭 çok duygulandım şuan sabahtan beri bir sağa bir sola yatıyorum ama ben 3 gündür antrenman yapıyorum o yüzdende olabilir neee ooo bensiz hamile kalabileceğiniz mi şansınız😈😈😈

Tabi canım ben fazla tutamam içimde 😀 işten çıktı aradı pat diye söyledim telefonda dndndmndnd
Ahahahah bende varsa 10 ağustosta yıldönümü belki istanbula giderim o zaman söylerim diye düşündüm ama tutamayabilirim içimde 😂😂

Back
X