- Emoji Skoru
- 791
- Puanlar
- 53
Hain seniiii neyse yine de çok seviyorum seni topic sahibi hanımArkadaşlık başka tablo başkasen benim en gebisim olabulusun ama tabloda herkes eşit
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hain seniiii neyse yine de çok seviyorum seni topic sahibi hanımArkadaşlık başka tablo başkasen benim en gebisim olabulusun ama tabloda herkes eşit
![]()
Sus sus birde ordan sipariş verdik şimdi duduklenen biz olucaztrendyolun yalancısıyım aşkım demek ki düdüklüyolar
Kafam gidik diyorum ya halsizlik var bide dişim resmen sol tarafımı uyuşturdu kafama gözüme kadar atıyorTutsam bırakmam desene![]()
excelde tablo açarım ben aşkım hiç üzülme... hamile kadınları üzüyolar burda jkdılkmdşlokşdkşHain seniiii neyse yine de çok seviyorum seni topic sahibi hanım
Yok kız 13 yıl dedin ya hesap yaptım 19 yaşında anne olmuşsun32 asko çok muu genç veya yaşlı duruyorum![]()
Ben hamileyim kiiii
Aliye Rona’nın kaşları biraz daha kalınlaştır, bakışlar çatık kaşlar aynnnnnı ben
Diğer oyuncu kadını hala hatırlayamadım, muhtemelen ondan da nefret ediyorsundur çünkü kötü bir karakteri oynuyormuş![]()
Eşine söyledin mi bu aradaBen hamileyim kiiii
Aşkım ben o karakterlere reel de doyduğumdan artık ilgimi çekmiyor galiba
Aliye Rona’nın kaşları biraz daha kalınlaştır, bakışlar çatık kaşlar aynnnnnı ben
Diğer oyuncu kadını hala hatırlayamadım, muhtemelen ondan da nefret ediyorsundur çünkü kötü bir karakteri oynuyormuş![]()
Helal be aşko bi drive tablosu yap da paylaş şuraya her sıraya da Ayşe +Dori maxxxx gebelik yazexcelde tablo açarım ben aşkım hiç üzülme... hamile kadınları üzüyolar burda jkdılkmdşlokşdkş
ya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahahKafam gidik diyorum ya halsizlik var bide dişim resmen sol tarafımı uyuşturdu kafama gözüme kadar atıyor![]()
Tabi canım ben fazla tutamam içimdeEşine söyledin mi bu arada
Olm bende yok yok bu sefer göğüs sancısı bile var ki kızımda dogup emzirene kadar bişey yoktu dkjdjdjdjdjd bütün Google belirtileri bendeya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
Ahahahah ben oğlumda çok çektik diş ağrısı sabahlara kadar uyuyamazdım vallahi buda böyle olmasın yaya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
fazla manifestledik heralde hjhdkjdOlm bende yok yok bu sefer göğüs sancısı bile var ki kızımda dogup emzirene kadar bişey yoktu dkjdjdjdjdjd bütün Google belirtileri bende
Gördüm ama tepki vermemiş bende darlayayım dedim sonuçta en hamile benim hakkım var dimiÖnce ben söyledim bananeeee yaaag![]()
Dis etim şişti benimde bu akşamya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
Ahahahah bende varsa 10 ağustosta yıldönümü belki istanbula giderim o zaman söylerim diye düşündüm ama tutamayabilirim içimdeTabi canım ben fazla tutamam içimdeişten çıktı aradı pat diye söyledim telefonda dndndmndnd
Senle tam dedik ki niye bizde tutunma akıntısı yok aynı gün geldi farkındamısın snjdkdkdkdfazla manifestledik heralde hjhdkjd
Git simar hadi yöneticiyeGördüm ama tepki vermemiş bende darlayayım dedim sonuçta en hamile benim hakkım var dimi![]()