- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi AnastasiaGrey
Kızlar merhaba ben Bursa'da yaşıyorum. 2025 yazında Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi gördüm malesef olumsuz sonuçlandı. Şimdi yeni bir doktor arayışındayım. Benim sorunum düşük amh. 33 yaşındayım ve AMH değerim 0,422 ama reglim çok düzenli bir gün bile sekmiyor. Tedaviye başladığımda prolaktin ve TSH değerlerim çok yüksek olmasa da tedaviye başlamak için uygun değildi. ilk onlar düzeltildi ama TSH değerim 2,5 altına inemedi. Yumurta sayım gerçekten az her ay 3-5 yumurta anca görünüyordu. Yumurta toplama zamanı geldiğinde 2 yumurtam toplanabildi. 1 tanesi döllendi o da 3. gün embriyosuydu. Doktor embriyonun kaliteli olduğunu ve gebelik vaat edebileceğini söyledi. transfer oldum herşey yolunda gitti ama test zamanı gelince malesef gebelik oluşmadığını öğrendim ve benim için çok yıkıcı oldu açıkcası doktorun olumlu konuşmaları yaşım ve düzenli adet olmamdan dolayı ben çok olacağına inandırmıştım kendimi. bu süreçte insanların kafanızı boşaltın akışına bırakın demeleriyle biraz daha doğal yolla denemek istedim ama belli ki doğal yolla olmayacak yeniden doktor arayışındayım o yüzden. Pembe mavi Nevin Özsaraç önerdiler ve tabiki Osman Develioğlu ama ben hassas biriyim yorumlarında insan azarlıyor falan okuyunca bir çekindim açıkcası. Nevin Özsaraça daha sıcak bakıyorum. Düşük Amh problemi olup Nevin hanımda tedavi olan var mı aranızda?