2063 beta hcg degerim

Niloss_tk

Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
366
453
103
Kizlar selammmm bata 6 gun kala idrar testi yaptim pozitif cikti. Kan vermek icin bati bekledim,bugun yaptirdim kan tahlili 2063 cikti cok sukur. Sorum su ki 2 gun sonra tekrar yaptirmam gerekirmi ?artis var mi diye .Bi kac yerde okudum deger 2000 in uzerindeyse 3-4 gunde katlanir 2 katina diyordu. Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Canım belli bir düzeye çıkana kadar 2 günde bir 1.5 -2 kat artış bekleniyor. Sonra bu artış 3 yada 4 güne çıkıyor ama bu kadar erken değil diye biliyorum. Değerin gayet güzel. 2 günde bir kan ver bir kaç kez artışına baktır en az 1.5 kat artıyorsa içini ferah tut ve doktor randevunu al. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

Merhabalar kızlar ben 5 yıllık evliyim aşılama felan yaptırdık ama nasip değilmiş olmadi ve bu ay hamile oldugumu öğrendim ilk kan testim de 130 cıktı 2 gün sonra 325 cıktı ınslalh yarın gidecez bakalım kızlar dua edin ne olur

Çok güzel allah kucağına meleğini versin cnm

Allah razi olsun canm rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın bakılacak Keseye ınslalh herşey yolundadir
bende cok ugrastım esımdeydı sorun ekımde hamıle oldugumu ögrendım tarıf edılmz bır duyguydu orkularım oldu cok sukur hersey yolunda içini ferah tut fakat cok ıyı bı dr bul kendıne istanbuldamısın dr tavsıyem olacak

Ayyy ne güzel ya darisi bana ve bütün isteyenlere yok canm biz edirnede oturuyoruz ilk defa yarın gidecem bakalm benimde eşimde sıkıntı vardı şükür düzelmişti ve sonunda hamile kaldım umarım yarinda güzel haber alırım en son cuma günü 325 ti daha da hic kan vermedim bizde Özel e sıra aldık eşim ı de alsin esimd3 görsün diye

Canm benim adetim 3 gün geçti öyle yaptım tesadüfen öğrendim hiç beklemiyordum spor diyet yapıyordum 3 kilo vermiştim hatta agrım felan olunca test yaptm öyle öğrendim ve adet günümu de unutup yumurtlama günümü kaçırmistik yani denk gelmiş işte rabbim den hiç ümit kesilmez bide canm sen kaç cıktı kan değerin

Ilk yaptırdım 182.69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…