Doğuma Hazırlık 20haftalik hamileyim tansiyonum düşüyor çok halsizim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haticehetice123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
102
38
36
Mrb arkadaşlar. Bugün okulda sandalyede otururken çok kötü oldum Bayılacak gibi. Ayran içtim yine düzelmedim acilen gidip serum aldım. Sık sık rahatsızlanip rapor almak zorunda kalıyor um öğretmenim. Müdür bugün biraz üstü kapalı uyardı çok moralim bozuldu. Napsam heyet raporu mu alsam bilmiyorum

Mrb arkadasdim gecmis olsun bende iki hafta once ayniydim bir haftadan fazla yasadim bu durumu cok asiri dusuyo tansiyonum yine biraz iyi sayilirim yemek yeme saatlerin nasil kullandigin bi ilac var mi

Fazla yemek onemli degil ben artik iki saatte bir baxen daha erken surekli birseyler yiyorum doktor az ve sık yemek ye dedi arada seker filan ye ilk bi ksc gun gunde bir litre tuzlu ayran ictim seker filan yedim bide domates salatalik yiyorum aksamlari tuzla doktor vitaminde verdi cok iyi geldi takviye kullaniyomisun vitamin

Evet vitamin ve demir hapı alıyorum domates salatalık tan uzak duruyorum hormonlu diye okulda merdiven inip çıkarken pilim bitiyor zaten ugrasacak takatim kalmıyor

Ama herseyden yemen gerekiyo bebek icin maalesef hormon butun gıdalsrda var sen cok ara vermeden biseyler ye bence iyi gelecek surekli sıvı al vucut susuz kalincada tansiyon dusermis

canım ben de senin gibi öğretmenim. öncelikle kendini çok yormamaya çalış dicem de bizim dinlenme gibi bi lüksümüz yok malesef. tansiyonla ilgili başka bir problemin olabilir başka bir doktora daha görün istersen. müdürü de kafana takma bütün müdürler aynı demek ki. ben ayda bir rapor alıyorum ona bile laf ediyor.

Evet ya ben ayakta duracak halim yok yanına gidiyorum hastaneye gidecem diye bana velilerin sıkıntı cikaracagindan bunun da vebali olduğundan bahsediyor.rapor aldım 3gun evdeyim ama öyle Huzursuz um ki bu vebal lafından dolayi bi tür içim rahat etmiyor.ama okulda da çok zorlanıyorum heyet raporu alacam yerime diğer arkadaşlar girsin çünkü yine okulda rahatsızlanirsam doktora gitmek için izin isteyemem müdürün bu laflarından sonra

Kocamda okul muduru ama bu mudurlerin kokune kibrit suyu :)
Kapitalist sistem mantigi yerlestigi icin ulkemize bayanların annelik vasfini gormek istemiyorlar. Hatta gelen ogretmenlerin ya erkek ya da bayansa bekar olmasini tercih ediyorlar!

Muduru takma. Sen artik annesin

X