20li hamişler buraya

Varrrr 26 yaşındayım ve 21 haftalık hamileyim :anneadayı::KK46:
Ayy süper bende hiç belirti yok tecrübelerin neler. İlk hamileliğim düşükle sonlandı malesef onda çok belirti yaşıyordum. Göğüs hassasiyeti karın kasık Ağrı'sı gibi. Bunda hiç belirti yok

ben 21 yaşında anne oldum şuan 27 yaşındayım 2. yi istiyorum.. erken anne olmak çok eğlenceli çok zevkli ve harika bir duygu ;)

Ayy süper bende hiç belirti yok tecrübelerin neler. İlk hamileliğim düşükle sonlandı malesef onda çok belirti yaşıyordum. Göğüs hassasiyeti karın kasık Ağrı'sı gibi. Bunda hiç belirti yok
Benim de ilk hamileliğim canım. Adet günüm yaklaştıkça adet belirtileri yaşadım ben kasık ağrıları falan bu yüzden pek ihtimal vermemiştim hamile olabileceğime ama günüm geçince şüphelendim. Test yaptım ve hamileyim :)
Herkes aynı belirtileri yaşayamayabiliyor. Sen kaç haftalıksın?

Benim de ilk hamileliğim canım. Adet günüm yaklaştıkça adet belirtileri yaşadım ben kasık ağrıları falan bu yüzden pek ihtimal vermemiştim hamile olabileceğime ama günüm geçince şüphelendim. Test yaptım ve hamileyim :)
Herkes aynı belirtileri yaşayamayabiliyor. Sen kaç haftalıksın?
Dr a yarın gidip öğrenicem ama tahminimce 4 İlk hamileliğim de bende de dediğin gibi olmuştu ama bunda 0 belirti, bakalım :nazar::nazar::anneadayı:

Bnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemiş :( inşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??

Bnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemiş :KK43: inşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??

yiyebildiğin şeyleri yemeyi dene.. ultrason zararlı değil tabii ki için rahat olsun ;)

Bnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemiş :KK43: inşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??
Can'ım mercimek çorbası brokoli bol ye et ye balık ye. İhmal etme. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa. Midem bulanırsa önce çubuk ye bastırınca saydıklarımdan az da olsa at ağzına

Aradigin 20li yas anneai benm 20 yasinda 4 aylik anneyim kizim olacak :)

Merhaba bayanlar bende 21 yasındayım ve 5 haftacık hamileyim canım hiç birsey yemek istemiyor acaba böyle devam eder mi endişeleniyorum
Aynıyız :KK200: benim ilk hamileliğimde öyleydi. Kahvaltı mı saat beş te yapardım ama lütfen yemek yemeye çalış kendini zorla Bebek gelişsin.

Back
X