- 30 Mayıs 2016
- 2
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Senacaform
Bende 23 yaşındayım ikinci gebeligim ama ilki boş gebelikti şimdi 9 haftalık gebeyim çok sukur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıntılı ultrasona herkesin mı gitmesi gerekiyor arkadaşım, yani benden hiç istenmedi sanırm böyle bişey?Oo kızlar burası dolmuş taşmışşş öncelikle yeni gelenler hoşgeldinizzz:) cinsiyet soranlar olmuş ben artık 15 haftalığım cinsiyetimiz erkek. Ayrıntılı ultrasona 20/22 hafta arasında İzmit E gideceğim. Hatırladığım sorulan sorular bunlardı. Keyifli günler hamişleerrr
Herkes girmek zorunda degil riskli gebeliklerde öneriliyor genel olarak fakat bebegin tum organlari gorundugu icin zamanimizda cok yaygınlaştı. Benim 2Li ve 4lu testim sorunsuz ama doktorum onermeseydi bile kafamızda soru isareti kalmasin diye girmeye karar vermistim.ayrıntılı ultrasona herkesin mı gitmesi gerekiyor arkadaşım, yani benden hiç istenmedi sanırm böyle bişey?
inşHahah canımm:*
Hayırla, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)))
Genelde artık her gebeye öneriliyor Can'ım doğum anında müdahale gerektiren durum var mı yok mı Ancak o şekilde anlaşılıyor detaylı deniyor zaten. dr un haftan yaklaştığında tavsiye edecektirayrıntılı ultrasona herkesin mı gitmesi gerekiyor arkadaşım, yani benden hiç istenmedi sanırm böyle bişey?
Az daha sabır Can'ım bir yada iki haftaya bir şeyin kalmaz. Geçmiş olsun23 yasindayim. 12 haftalık hamileyim. Abartmiyorum daha yarım saat önce hastaneden geldim. Serum taktırdım. Midem aşırı bulanıyor.
Hoş geldin Can'ım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :))Ben de 25 yaşındayım 7 haftalık hamileyim![]()