Sivilceli Ciltler 20li yas sivilceleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esmereldakizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
83
7
98
30
Arkadaslar lise doneminde sivilce sorunu yasadim ama ne kullandiysam fayda etmemisti sonra biraktim bende kendiliginden gectibcildim bebek gibi olmustu aradan bikacyil gecti su an 20 yasindayim simdi tekrar deli gibi ciktilar sokaga cikcak halim kalmadi psikolojim bozuldu herkes sana noldu diye soruyor bikac gun sonra cildiyeye gidicem sizce hormon bozuklugundan kaynakli olabilirmi bu yaslarda :(:(:(:KK43:

Arkadaslar lise doneminde sivilce sorunu yasadim ama ne kullandiysam fayda etmemisti sonra biraktim bende kendiliginden gectibcildim bebek gibi olmustu aradan bikacyil gecti su an 20 yasindayim simdi tekrar deli gibi ciktilar sokaga cikcak halim kalmadi psikolojim bozuldu herkes sana noldu diye soruyor bikac gun sonra cildiyeye gidicem sizce hormon bozuklugundan kaynakli olabilirmi bu yaslarda :KK43::KK43::KK43::KK43:
olabilir ben de hala ugrasıyorum ıkı sene once hormon testı yaptırmıstım tüylenme vs içinpolikistikover dedı ve dogum kontrol hapı vermıstı hem sivilcelerinde gecer ama 6 ay düzenli kullan dedı ben sureklı bıde dogum kontrol hapı kullanmak ilerisi için risklı olur dıye 2 dr. daha gıttım ve oyle bı hastalıgım olmadıgını ılac kullanmamam gerektıgını netlestırdım ama sıvılcenın cok sebebı oluyo cogu hormonal bızım yaslarda bence gıt sende ona gor cozum ara sorun hormonsa onu halletmeden ne sürersen sür sonu gelmiyor :KK43:

olabilir ben de hala ugrasıyorum ıkı sene once hormon testı yaptırmıstım tüylenme vs içinpolikistikover dedı ve dogum kontrol hapı vermıstı hem sivilcelerinde gecer ama 6 ay düzenli kullan dedı ben sureklı bıde dogum kontrol hapı kullanmak ilerisi için risklı olur dıye 2 dr. daha gıttım ve oyle bı hastalıgım olmadıgını ılac kullanmamam gerektıgını netlestırdım ama sıvılcenın cok sebebı oluyo cogu hormonal bızım yaslarda bence gıt sende ona gor cozum ara sorun hormonsa onu halletmeden ne sürersen sür sonu gelmiyor :KK43:
Evet canim haklisin bende yarin kadin doguma gidicem zaten bakalim hormon testinde ne cikicak ve bana daha once gittigim bi cilt doktoru bu sebepsizde tamamen sanssizliktanda oluyo olabilir dedi yani stresten bir iki tane cikar sonucta

tek tük çıkıyosa çok dert etme ama dedıgım gıbı bır doktorla yetınmemek lazım yanlıs bişey soyleyıp moralını bozuyolar

Back
X