20'li yaşların sonlarındayım ama karşılıklı güzel bir aşk yaşayamadım

Selam4i28e7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
121
38
98
Ben bu duruma üzülüyorum. Bir tane oldu olmadı bir ilişkim oldu sadece. İnsan aşık olup karşındaki kişide seni sevsin istiyor. Cok güzel bir aşk yasasin istiyor. Bisikletle gezmelik kirlarda dolasmalik.

Ben bu duruma üzülüyorum. Bir tane oldu olmadı bir ilişkim oldu sadece. İnsan aşık olup karşındaki kişide seni sevsin istiyor. Cok güzel bir aşk yasasin istiyor. Bisikletle gezmelik kirlarda dolasmalik.
Benim en son çok güzel ilişkim oldu.Yalan söyleyemiyorum görseniz hak verirdiniz.

Ama sonunda aile su bu derken bozuldu herşeyin hayırlısını bekleyin.Ben 1 seneye yakın düşünceli sinirli sürekli ağlayan bir tiptim.Surekli dışarıya çıkmak insanlara derdimi anlatmak istiyordum.Surekli ruh halim sıkıntılıydi.Sacima tarak degmekten acizdim.Evi supurmekten.Cay demlerken çaydanlığı bile çok yaktım.

Şimdi ayrılma aşamasındayız.Benim eşim eski olacak benim ondan yana sıkıntım yok ama uyusamiyoruz.Suan kafam rahat sadece tek üzüntüm ondan ayrılmak.

Sizde hayırlısını bekleyin.

Her güzel şeyin bir sonu var diye düşün. Bir ilişki yaşadım çok güzeldi uzun da sürdü sonra göklere çıktığım gibi yerlere çakıldım. Neyse diyorum en azından bir kere bile olsa delicesine yaşadım şimdi canım hiç öyle şeyler çekmiyor. Hayırlısını dile hep. Bu kurtlar sofrasında bize iyi lokma biraz zor çıkar. Erkekler çok fena

ben o konuda bır tık şanslıyım çok guzel sevildim lakin bende aşık olamama ve sıkılma durumları oluyor mesala herkesin bir kusuru var
Bulsan da alışıyorsun zaten.burada bazı kadınlar bilmem kaç yıllık evliliklerini ballandıra ballandıra anlatıp duruyorlar gıcık oluyorum yok iyikim yok eksikleri olsa da biricik kocam o benim( bunu bir üye yazmıştı aynı bu şekilde çok gıcik) yok bilmem kaç sene önce büyük bir aşkla evledik, hâlâ eve geleceği zaman heyecanlanıyorum yok hâlâ elini tuttuğum zaman kuduruyorum yok hâlâ yüzüne bakarken içim titiriyor, ilk günkü heyecan devam ediyor falan filan.yav bir yavaş gelin.sanki biz bu dünyadan değiliz.ilk günkü heyecan nasıl drvam edebilir arkadaş ya.abartilı abartılı işler.

Bulsan da alışıyorsun zaten.burada bazı kadınlar bilmem kaç yıllık evliliklerini ballandıra ballandıra anlatıp duruyorlar gıcık oluyorum yok iyikim yok eksikleri olsa da biricik kocam o benim( bunu bir üye yazmıştı aynı bu şekilde çok gıcik) yok bilmem kaç sene önce büyük bir aşkla evledik, hâlâ eve geleceği zaman heyecanlanıyorum yok hâlâ elini tuttuğum zaman kuduruyorum yok hâlâ yüzüne bakarken içim titiriyor, ilk günkü heyecan devam ediyor falan filan.yav bir yavaş gelin.sanki biz bu dünyadan değiliz.
zannetmiyorum sahip olamdığı şeyin rekalmını yapıyor olabilir hayal ürünü bile olabilir gerçek dünya öyle şaşlı değl çünkü gerçekler tokat gıbııı

Çoğu kişi nasipte varsa seni bulur inancıyla kuruyup kalıyor bence 🤭 şaka bir yana , sizin de atak olmanız lazım.
Öyle durayım işten eve evden işe o beni bulur yok.
Hareket berekettir.
Sosyalleşiyor musunuz?
Tabularınız var mı? Ön yargılarınız var mı? İnternetten olmaz, şurdan olmaz burdan olmaz gibi kurallarınız var mı?
Atak olmanız lazım. Çıkacaksınız kabuktan. Bir erkeğe ilk adım atın demiyorum ama kendinizi de göstermeniz lazım kabuk içindeyken kimse sizi görmez

Çok mu minnos çok mu hislisiniz bu tam türk filmi tadında geldi bana. Üzülmeyin olur bekleyin zamanı vardır 💕💕💫

Çoğu kişi nasipte varsa seni bulur inancıyla kuruyup kalıyor bence 🤭 şaka bir yana , sizin de atak olmanız lazım.
Hareket berekettir.
Sosyalleşiyor musunuz?
Tabularınız var mı? Ön yargılarınız var mı? İnternetten olmaz, şurdan olmaz burdan olmaz gibi kurallarınız var mı?
Atak olmanız lazım. Çıkacaksınız kabuktan. Bir erkeğe ilk adım atın demiyorum ama kendinizi de göstermeniz lazım kabuk içindeyken kimse sizi görmez
Aradığım yorum.Bir arkadaşım var 30 li yaslarin sonunda .Hiç ilişkisi olmadı.3-4 kişiyle telefonda en çok 3 ay olmak üzere konuştu,derken onlarda olmadı.Ben bu yaşadıklarımdan sonra tanışmam ,olacağı varsa o beni bulsun diyor🤦🏽‍♀️

Her arayan bulmaz,ama bulanlar hep arayanlardir cümlesini cok seviyorum.Pozitif olan, eğlenceli olan,hayattan keyif alan,egolarinin tabularini yeri geldiğinde bir kenara birakabilen ve karakterli insanların çok güzel ilişkileri oluyor.

Konu sahibi de böyle biri gibi.Farkli şeyler dene.Bisiklet binmek demişsin ,bisiklet grubuna ya da doğa yürüyüşlerine katilabilirsin

Aradığım yorum.Bir arkadaşım var 30 li yaslarin sonunda .Hiç ilişkisi olmadı.3-4 kişiyle telefonda en çok 3 ay olmak üzere konuştu,derken onlarda olmadı.Ben bu yaşadıklarımdan sonra tanışmam ,olacağı varsa o beni bulsun diyor🤦🏽‍♀️

Her arayan bulmaz,ama bulanlar hep arayanlardir cümlesini cok seviyorum.Pozitif olan, eğlenceli olan,hayattan keyif alan,egolarinin tabularini yeri geldiğinde bir kenara birakabilen ve karakterli insanların çok güzel ilişkileri oluyor.

Konu sahibi de böyle biri gibi.Farkli şeyler dene.Bisiklet binmek demişsin ,bisiklet grubuna ya da doğa yürüyüşlerine katilabilirsin
Ben de mutlu sona bağlayacaksın sandım hee😀

yaşla ne ilgisi var ki
bende her şeyin en keyiflisini 30 yaşımda yaşamıştım
bundan sonrası ne olur allah kerim
Tabi ki bir alakasi yok ama mesela yasitlarim evleniyor sözleniyor ya da sevgilisi var ne kadar mutlulardir orasini bilemem tabi. Bende saf masum bir ask yasamak istiyorum sadece

Hareket berekettir.
Sosyalleşiyor musunuz?
Aslinda yakin zamanda hoşlandığım birisi oldu onun da bana ilgisini hissetmedim degil (yanlis anlasilmada olmuş olabilir) ama bana gore yasak aska yakindi kendisi oldu olmadi dedigim o iliskimdeki kisinin arkadaşıydı eskiden

Back
X