Gebeliğe Hazırlık 20lik dis cikartirken hamile kalan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sensizim22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
31
7
1
28
Selam arkadaşlar ben 20lik diş çıkartıyorum ve hamile kalmak istiyorum aranızda kalan varmı acaba

Selam arkadaşlar ben 20lik diş çıkartıyorum ve hamile kalmak istiyorum aranızda kalan varmı acaba

20 lik diş ile hamile kalmanın hiç bir alakası yok ..Ama hamilelik öncesi bir diş hekimi ile görüşüp öncesinde müdahale edilecek bir durum varsa halletseniz iyi olur.Çünkü hamile kaldıktan sonra müdahale edilemeyeceği için öncesinde bu sorunu çözmeniz gerekir..

Diş doktorum bir ay korun dişini hallet öyle gebelik dedi disim berbat bir durumdaydı ameliyat oldum elhamdülillah kurtuldum o disten öyle gebelik oldu iyiki de beklemisim..bence diş hekimine git durumu danış

Hemde 4 yırmılıkte aynı anda cokıyo cok hafıf uclarımgozukuyo ıns sıkıntı olmax

Walla canım benimde 20 lik dişlerim başıma bela. Hem üstler hem altlar. Sol alt üst çıktı ama sağdada daha çıkamamışlar. Tam niyetlendim gittim diş filmi çekindim dr antibiyotik verdi kullandım çektirmeye gideceğim gün boğazlarım şişmi yutkunamıyordum dr u aradım bu halde dişe müdahale edemem dedi. Bende o esnada jinekoloğumada gidiyordum ve diş öylece kaldı. Bu aralarda sıkıntı yapmıyo. Bakalım hayırlısı.

Back
X