21 - 27 Eylül 2020 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.710
2.660
1a (7).jpg

21 EYLÜL HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR

21 EYLÜL HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR
GÜNEŞ TERAZİ BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR


Bu haftaya Ay Akrep burcunda başlıyoruz. Kriz ve sorunları çözmeye odaklı bir başlangıç yapacağız haftaya. Ay Akrepte maddi konularla oldukça alakalıdır , Oğlakta yer alan Satürn Plüton ile destekleyici açı içinde bulunacağı için para ile ilgili işlerimize odaklanabileceğimiz bir gün olacak. Ay Başak yeniayından sonra hafta başında Hilal fazında olacak. Ev aile ve para konularıyla ilgilenmek için uygun bir zamandayız. Gizemli, mistik ve metafizik konulara da ilgimiz artabilir.
Ay Salı ve Çarşamba günü Yay burcunda yer alacak. Daha hareketli idealist enerjik ve hevesli olacağız. Merkür Salı günü Spika adını verdiğimiz bereketli bir yıldızla kavuşumda olacağı için fikirleri konuşmak, sunmak ve sosyal bağlar kurmak bize şans ve bereket getirebilir. Diğer yanda Merkür Satürn ve Plüton ile kare açı içerisinde kalacağı bir hafta geçireceği için, iş ve mesleki konularda önemli kararlar alabiliriz. Ciddi konuşmalar yapıp, eksik gediklerimizi belirleyip, yeniden planlama ve yapılanma yapmak istediğimiz işlere yönelebiliriz. Ay 24 Eylül’de ilk dördün fazında olacağı için aciliyet içeren ev , iş veya aile konuları dikkatimizi çekebilir. Sorun çözmek için oldukça pragmatik sağlamcı ve sorumlu davranmak isteyeceğiz. Bir yandan da okullar sınavlar dersler projeler veya planlar üzerinden ciddiyetle geçeceğiz.
Güneş artık Çarşamba günü Başak burcundaki yolculuğunu bitirip Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişkileri evliliği sosyal hayatı ve adil medeni fedakar özverili ve candan davranmayı temsil eden bu burçta bir çoğumuz ilişkilere odaklanacağız ve hayatımızdaki önemli ilişkileri ön plana alacağız. Sosyal ortamlara daha fazla gireceğiz ve bir arada olmanın tadını çıkaracağız. Güneş bu süreçte Venüs’ün yönettiği bir burçta yer alması nedeniyle ilişkiler, para, güzellik ve estetik konuları hayatımızda yoğun biçimde yer alacaktır. 30 eylülde Satürn düzelmeden estetik yaptırılmaz. 3 ekim -13 ekim arası Merkür retrosundan önce bir şansınız var değerlendirmek isteyenler değerlendirebilir. Yoksa 5 Kasım’a kadar beklemedeyiz.
Ay Perşembe ve Cuma günü zararlı çalıştığı Oğlak burcunda yer alacak. Biraz içimiz darlanabilir, üzerimizde baskı hissedebiliriz. İş yükü fazla olacaktır. Daha fazla içimize çekilmek ve kendi başımıza kalmak isteyebiliriz. Eğlenme iş yap modunda olabiliriz. Ay bu arada Mars ile de kare açı yapacağı için duygusal konularda bu iki gün çok yumuşaklık beklenmeyeceği için duygusal beklentileri daha minimumda tutmakta fayda var. Öfkelenebilecek kişilerden uzak durmalı.
Ay hafta sonu sosyal iletişimci eğlenceli arkadaşlıkları sembolize eden Kova burcunda olacağı için gezme eğlenme arkadaşlarla görüşme işini hafta sonuna bırakmakta fayda var. Ekiplerle gruplarla ve sosyal çevrenizle bir arada olmak iletişimde bulunmak çevrimiçi sohbetler yapmak bilgi paylaşmak entelektüel konulardan konuşmak için daha fazla istek duyabilirsiniz.

BURÇLARA GÖRE 21 EYLÜL HAFTASI

KOÇ
: Haftaya başlarken, maddi konularınızı ele alacağınız bir giriş yapacaksınız. Daha sonra iletişim haberleşme sosyal medya yolculuklar yabancılar hukuki ve resmi işlerle alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında uzaklar yabancılar eğitimler akademik çalışmalar sosyal medya ve internet konuları odak noktanızda olacak. İdeallerinizi ve hayatınıza anlam katacak gelecek planlarınızı düşünebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş konularına daha bir ciddiyetle eğileceksiniz. Görüşmeler konuşmalar plan ve projeler odak noktanızda olacak. Kariyerle ve mesleki konularla ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hafta ortasında Çarşamba günü Güneş ilişkiler evlilik iş ortaklıkları alanınızı aydınlatmaya başlıyor. Kendinizi bu alanda daha bilinçli davranmak için geliştirebilirsiniz. Özellikle Perşembe Cuma Ay Mars karesi olacağı için ilişkilerde daha dikkatli ilerlemekte fayda var. Hafta sonunda Ay kova burcunda yer alacak ve sizin için arkadaşlıkları sosyal grupları topluluklar ve ekiplerle faaliyetleri ifade eden alana geçiş yapacağı için oldukça hareketli bir hafta sonu geçirmeniz olası.

BOĞA: Haftaya başlarken ilişkiler evlilik ve ortaklık alanınızda Ay yer alacak ve ilişkilerdeki krizleri çözmek ve stratejik davranmak için şansınız olacak. Hafta ortasında maddi konuları kredileri borçları vergi sigorta işlerini organize edip, varsa ticari işleriniz ile ilgili finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru resmi işler yazışmalar hukuki konular uzun yolculuklar ve akademik işlerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonu ise ev aile ebeveynler ilgi odağınız olacak. Kariyerle, meslekle ilgili bu hafta ciddi kararlar alıp iş yerindeki krizlerle çalışma koşullarıyla ve gelecek projeleri ile meşgul olabilirsiniz. İletişimde daha ciddi ve profesyonel davranmalısınız. Güneş Çarşamba günü artık Terazi burcuna geçiş yapacağı için iş alanında daha fazla insanlar iletişim kurmak iş ilişkileri halka ilişkiler insan kaynakları sanat estetik veya güzelliklerle daha fazla ilgili olacaksınız.

İKİZLER: Haftaya başlarken iş ve çalışma alanınızda günlük ritminizde yapılması gerekenlere odaklanacaksınız. İlişkiler ve ortak işler konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Daha hevesli hedefe odaklı ve iyimser davranabilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi konulara projelere bütçeye ödemelere ve varsa ticari projelere odaklanabilirsiniz. Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Merkür zorlu ama geliştirici açılar yapacağı için çok fazla konuşma görüşme yapabilirsiniz. İş kararlarını almak ve gelecek projelerini ele almak adına çaba göstererek ilerleyeceksiniz. Aşk ve flört alanında yer alan Merkür sayesinde ilişkiler dikkat etmeniz gereken bir alan olacak. İlişkiye Değer vermek ve sorumluluk yüklenmek adına düşüneceksiniz. Yaratıcı çalışmalar için kreatif bir süreçtesiniz. Güneş Çarşamba günü Terazi burcuna geçiyor ve sizlerin aşk ve ilişkiler alanınızı aydınlatacak. Yaratıcı ve eğlenceli bir aya giriş yapıyorsunuz. İlişkilerde çok daha bilinçli ve farkındalıklı davranma şansınız olacak.

YENGEÇ: Haftaya başlarken ilişkilerde ve çocuklarla olan iletişiminizde krizleri çözmek için uğraş verebilirsiniz. İletişimde stratejik davranırsanız stres daha az olacaktır. Haftanın ortasında iş ve çalışma konularına odaklı olacaksınız işleri halletmek adına ciddi profesyonel ve sorumlu davranmak gerekecek. Hafta sonuna doğru ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları görevlerinizi yerine getirdiğiniz akılcı davrandığınız ve istikrarlı davranmak istediğiniz bir konu olacak. Hafta sonu ise arkadaşlarla daha fazla vakit geçirebilir. Maddi konularda çözümlere gidip gelecek kararları aldığınız, krediler borçlar vergi ve sigortalarla ilgili bilgi ve görüş aldığınız bir süreç olabilir. Aileyle para paylaşımı , varsa ticari atılımlar ve projeler gündeminizde olabilir. Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçeceği için Aile içi sorunları çözümlediğiniz ve daha bilinçli iradeli ve farkındalıklı davrandığınız bir süreç olacak.

ASLAN: Haftaya başlarken ev ve aile alanı içinde yer alan konulara odaklanabilirsiniz. Ev içindeki işleri yapmak aile içindeki streslere veya duygusal krizlere çözüm bulmak bunu yaparken stratejik ve aklı başında davranmak isteyebilirsiniz. Ev taşımak taşınmaya karar vermek ev aramak da bu konulara dahildir. Evden çalışan Aslanlar iş ile ilgili konsantrasyonlarını artırmak isteyebilirler. Hafta ortasında aşk ve romantizm alanınız canlanıyor. İlişkilerde daha hevesli ve yaratıcı olabilirsiniz. İşinde yaratıcılık olan Aslanlar yeni trendler denemek isteyebilirler. Hobilerinize eğilip sevdiğiniz işlerle meşgul olmak isteyeceksiniz. Daha hareketli ve motivasyonu yüksek olacaksınız. Hafta sonuna doğru işe ve çalışmaya odaklısınız. Görev ve sorumlulukları yerine getirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize de önem vermek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor, sizi oldukça çok sosyal kılacak bu ay. Yakın çevre ve kardeşlerle akrabalarla görüşmeler artacak. Bu hafta özellikle, kardeşler akrabalar ve arkadaşlarla iletişimde biraz daha temkinli ve dikkatli olmak ta fayda var. Merkür Satürn karesi zorluk çıkarabilir. İşte de iletişimde dikkat ediniz. Aldığınız işleri en profesyonel halinizle yapmak isteyeceksiniz. Hafta sonu Ay ilişkiler alanınızda olacak, eşiniz veya partneriniz ile çok daha sosyal ve dışa dönük olacaksınız. Varsa sorunlarınızı rasyonel bir biçimde ve arkadaşça halledeceksiniz.

BAŞAK: Hafta başında Ay iletişim kardeşler eğitim ve zihinsel çalışmalar alanınızda yer alacak. Haftaya yoğun bir enerji altında başlıyorsunuz. İletişimde krizler çıkabilir veya siz konuşurken daha fazla kriz çözme odaklı olabilirsiniz. Satış pazarlama ve internet işlerinde daha akıllıca ve etkin çözümler üretmek için stratejik hareket edebilirsiniz. Hafta ortasında ev aile ve çocuklarla daha fazla haşır neşir olduğunuz ev alanınızdaki işlere odaklandığınız bir zaman olacak. Evden çalışan Başaklar içinde meşgul zamanlar. Hafta sonuna doğru aşk ve flört konuları ön planda , yaratıcılık isteyen işlere ciddiyetle odaklanabilirsiniz. Çocukların yetenekleri ile ilgili adımlar atabilirsiniz. Eğlenmek daha iyi vakit geçirmek için neler yapılabilir düşüneceksiniz. Hafta sonunda Ay sizin günlük hayat ritminizi anlatan alandan geçeceği için günlük işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Oldukça yoğun bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Arkadaşlarla beraber vakit geçirebilirsiniz. İnternet, sosyal ağlar ve iletişim eğitimler ve bilgi paylaşma konularının ön planda olacağını söyleyebilirim. Merkür Satürn karesi sebebiyle harcamaların dengeden çıktığı bir hafta olabilir, akıllıca hareket edip bütçenizin iplerini ele alabilirsiniz.

TERAZİ: Hafta başında Ay maddi kaynakları sembolize eden alanda yer alacak. Bu durumda kredilere borçlara alacak verecek işlerine dair sorunları çözebilir bu konulara odaklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı artırmak ve korumak adına stratejik planlar geliştirebilirsiniz. Bu hafta yer alacak Merkür Satürn karesi sebebiyle ev ve aile alanında yönelik daha fazla harcama yapmak olası. Diğer taraftan hafta ortası daha fazla trafikte kalma geziler ve yolculuklara dair planlar yapmak okul ve eğitimle ilgili konulara eğilmek mümkün. Zihinsel olarak daha aktif ve iletişimi hareketi bol bir hafta ortası yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru sakin kendi aileniz ve eviniz içinde olmak isteyeceksiniz. İçe çekilme arzusu artabilir, yapacağınız işlerde de daha ciddi ve sorumlu olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ay kova burcunda olacak ve bu sayede size daha neşeli sosyal eğlenceli bir hafta sonu geçirme imkanı verecek. Sevdiklerinizle çocuklarınızla arkadaşlarınızla güzel bir hafta sonu geçirmenize imkan olacak. Çarşamba günü Güneş artık burcunuza geçiş yapacak ve sizi pırıl pırıl parlatacak. Dikkat çekici ve sosyal olacaksınız.

AKREP: Hafta başında ay burcunuzda yer alacak. Gelecek projelerinize odaklı olacaksınız. İlişkiler de yoğun geçebilir, krizleri ve stresleri çözüme kavuşturmak adına daha fazla iletişimde olmanız gerekebilir. Baş bölgenize dikkat etmek gerekebilir. Hafta ortasında maddi konulara eğildiğiniz bir zamanda olacaksınız. Maddi Kaynaklarınızı doğru kullanmak, gelirleri artıran projelere yönelmek, ödemeleri takip etmek, banka işleri ile uğraşmak için uygun bir zaman. Hafta sonuna doğru çok fazla iletişimde kalacaksınız. Kardeşler yakın akrabalar yakın çevrenizde bol bol konuşma görüşme yapabilirsiniz. Eğitsel konular, zihinsel projeler, web siteleri, satış ve pazarlama işleri okul veya sınavlarla ilgili konulara eğilebilirsiniz. Hafta sonunda ev ve yerleşim alanında kalmak aile içinde olmak ve özel alanınızda kalmak, gerekirse evde arkadaş ağırlamak ve sosyalleşmek için uygun olacak. Güneş Çarşamba günü artık Terazi burcuna geçiş yapıyor ve sizin insanların iyiliği sağlığı için çaba göstereceğinize işaret ediyor. Kolektif alana hizmet ve daha spiritüel olmak ve ruh ve beden bütünlüğünü sağlamak için daha farkındalıkla davranabileceksiniz.

YAY: Hafta başında daha içe dönük kendi başınıza zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşte veya özel hayatta yer alan stresleri çözmek için iç dünyanızı araştırmak ve eksileri artıları tartmak, duygularınızı değerlendirmek adına düşüneceğiniz bir zaman. Hafta ortasında ay burcunuzda seyahat edecek ve sizi daha dışa dönük ve hedeflere odaklı yapacak. Gelecek projelerinize el atabilir, ilişkilerde daha sosyal ve aktif olabilirsiniz. Baş bölgenize dikkat etmekte fayda olabilir. Hafta sonuna doğru maddi konular gelir ve harcamalarla ilgili konulara odaklanacaksınız. Ödemelerinizi ve banka işlerinizi bu zamanda halledebilirsiniz. Harcamaları ve bütçeyi dengelemek için ciddi ciddi ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Hafta sonunda ay kova burcunda olacak ve sizleri oldukça konuşkan yapacak. Yakın çevrenizle çok daha fazla bir arada olduğunuz görüştüğünüz iletişimde kaldığınız bir iki gün olacak. Zihinsel olarak ta oldukça aktif olacağınız için zihinsel aktivitelerde veya projelerde oldukça verimli sonuç alabilirsiniz. Güneş Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapıyor. Oldukça sosyal ekiplerle aktif arkadaşlarla faal olacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz.

OĞLAK: Hafta başında çok daha fazla gruplar topluluklar ve arkadaşlıklarla ilgili konular ön planda olacak. Gelecek hedeflerinize ilerlerken çok daha ketum ve stratejik davranmak zorunda hissedebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi kendinize sakladığınız ve akıllıca bir iletişim sürdüğünüz bir süreç olacak. Hafta ortasında İşte veya özel hayatta yer alan stresleri çözmek için iç dünyanızı araştırmak ve eksileri artıları tartmak, duygularınızı değerlendirmek adına düşüneceğiniz bir zaman. Spiritüel konularla ilgilenebilir bilinç altınızı rahat ettirmek için çaba gösterebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ay burcunuzda seyahat edecek ve baş bölgenize dikkat etmelisiniz. Çok fazla iletişim kurmak çevrenizdeki kişilerin duygusal iniş çıkışları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. B da sizi oldukça yorabilir. Hafta sonunda ay kova burcuna geçince ve Merkür ile güzel bir açı yaptığında çok daha sosyal ve eğlenceli vakit geçirmek mümkün. Maddi konularda ve işle ilgili işlerinizde de daha olumlu enerjiler altında olmanız mümkün. Sosyal medya internet eğitimler ve teknik konulara eğilebileceğiniz bir hafta sonu olabilir. Güneş Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapıyor. İş ve kariyer alanınızı aydınlatacak bu geçiş sayesinde iş konularında bilinçli farkındalıklı kararlar alıp işinizde pırıl pırıl parlama imkanınız var.
KOVA: Hafta başında kariyere ve mesleki konulara odaklı olacaksınız. İş hayatınızdaki hedeflere odaklanıp bu alanda neler yapabileceğinizi düşünüp varsa krizlere el atıp stratejik çözümler üretebileceğiniz bir zamandasınız. Hafta ortasında arkadaşlarla ekiplerle gruplarla yapacağınız faaliyetlere konsantre olabilirsiniz. Daha enerjik ve hevesli olabileceğiniz bir süreçtesiniz. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Gelecekteki projelere faaliyetlere veya eğitimlere yönelik konuşmalar veya planlar yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha içe döndüğünüz günler olabilir. İşte veya özel hayatta yer alan stresleri çözmek için iç dünyanızı araştırmak ve eksileri artıları tartmak, duygularınızı değerlendirmek adına düşüneceğiniz bir zaman. Spiritüel konularla ilgilenebilir bilinçaltınızı rahat ettirmek için çaba gösterebilirsiniz. Hafta sonunda ay kova burcunda seyahat edeceği için dış dünyadaki hedeflerinize ve gelecek projelerinize odaklı olacaksınız. İlişkiler de yoğun geçebilir, krizleri ve stresleri çözüme kavuşturmak adına daha fazla iletişimde olmanız konuşmanız gerekebilir. Daha arkadaşça davranmak rasyonel ve objektif davranma gücünüz olacak. Baş bölgenize dikkat etmek gerekebilir. Güneş Çarşamba günü Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bir aylık bu dönemde uzaklar yabancılarla ilişkiler akademik konular ve resmi işler hukuki ve resmi sözleşmeler alanında ilerleme bilinçli ve farkındalıklı kararlar alma fırsatınız olacak.

BALIK: Hafta başında fikirler kültürler ve trend konular daha fazla ilginizi çekecek. Uzun yolculuklar eğitimler sınavlar akademik konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Stratejik planlar yaparak gelecek ideallerinize ulaşmak adına düşüncelere fikirlere konsantre olabilirsiniz. Halledilmesi gereken resmi işleriniz olabilir ve bu alandaki sorunları çözmek adına çevrenizden dostlarınızdan içinde bulunduğunuz gruplardan yardım görebilirsiniz. Hafta ortasında iş ve mesleki konularla ilgili çok daha aktif ve istekli olacaksınız. Hedeflere odalı bir biçimde ilerlemek için heves göstereceksiniz. Bu dönemde ebeveynlik etmek anne baba ile ilgilenmek te ön plana çıkabilir. Aileyle daha fazla bir arada olmak sosyalleşmek ve aile içi sorunları konuşmak mümkün. Hafta sonuna doğru ay sosyal alanınızda yer alacak ve gruplarla daha fazla bir arada olabilir veya sosyal çevrenizle daha fazla bir arada olabilirsiniz. Arada iş konuşup birlikte gelecek projeleri yapabilirsiniz. Hafta sonunda içe döndüğünüz günler olabilir. İşte veya özel hayatta yer alan stresleri çözmek için iç dünyanızı araştırmak ve eksileri artıları tartmak, duygularınızı değerlendirmek adına düşüneceğiniz bir zaman. Spiritüel konularla ilgilenebilir bilinçaltınızı rahat ettirmek için çaba gösterebilirsiniz. Güneş Çarşamba günü Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve bir ay boyunca sizlerin maddi paylaşımları ödemeleri ve bütçe dengesini sembolize eden alanda geçişini sürdürecek bu nedenle 1 ay boyunca mali konularda daha bilinçli ve farkındalıklı davranmanız mümkün olacaktır.



Mutlu bir hafta dilerim
Naz Bayatlı
 
indigodergisi

1a (2).jpg

Koç burcu haftalık burç yorumu: Ailevi konularınız ve ilişkiler ön plana çıkabilir. Bir aylık süreçte ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.

Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir.

Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç veya kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç veya krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

Enerjinizi ilişkinize vermeye devam ediyorsunuz. Ayın başında ekonomik konularınıza odaklanabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Yakınlarınız da maddi anlamda size destek olabilirler.

******************************

Boğa burcu haftalık burç yorumu: Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. Çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz.

Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta ise şansınız açılıyor olacak.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Eşimizin veya ortağımızın bizden sakladığı sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak veya sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

İlişki ve evlilik konularınız gündemde olacak. Eşinizle veya sevgilinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizin size daha fazla sevgisini gösterdiği günler geçirebilirsiniz. Romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

******************************

İkizler burcu haftalık burç yorumu:
Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. Aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz.

Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Ailenize karşı gergin olabilirsiniz. Aranızdaki tansiyon artabilir. Kalp kırmamaya dikkat edin. Ayrıca evinizde tehlikeli hareketlerde bulunmayın.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Geçmişte yaşadığımız üreme organları ile ilgili sağlık sorunları tekrar ortaya çıkabilir. İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz.

Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız. Sağlığınıza önem göstermelisiniz. Ufak bile olsa küçük bir sağlık problemi canınızı sıkabilir. Ofiste tempolu birkaç gün geçirebilirsiniz.

******************************

Yengeç burcu haftalık burç yorumu:
Bu haftaya pozitif bir enerjiyle başlasanız da zaman zaman işlerinizi de zorlaştıracak gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir.

Evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Finansal konulara da odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir.

27 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir.

Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir veya bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Yeniden aşık olmanın heyecanıyla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedebilirsiniz.

******************************

Aslan burcu haftalık burç yorumu:
Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aile içindeki bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Evinizin içinde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Bu dönemde bir takım aile sırları ortaya çıkabilir veya bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz.

Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

******************************

Başak burcu haftalık burç yorumu: Yüksek enerjiniz var. Şansınız diğer günlere göre açık olsa da bazen eskiye dalıp giderek kendi enerjinizi düşürebilirsiniz. Finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor. Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız.

Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin. Sağlığınız için ara sıra dinlenmeniz iyi olacaktır. Kendinizle, ilişkinizle ilgili güzel bir süreçten geçebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcunda seyahate başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. iletişim yönünüzle birçok fırsatı kendinize çekebilirsiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş veya tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

******************************

Terazi burcu haftalık burç yorumu:
Güneş, 23 Eylül tarihinde sizin burcunuza giriş yapıyor. Sonbaharın başlamasıyla sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 23 Ekim’e kadar arkanıza Güneş’i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor.

Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz.

Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna hareket ediyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Maddi durumunuza enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

******************************

Akrep burcu haftalık burç yorumu:
Hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak.

Bu haftaya pozitif gelişmeler karşınıza çıkacak olsa da sizler seyahat ediyorsanız her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda da stresli anlar yaşayabilirsiniz.

Öte yandan Merkür’ün sizin burcunuzda seyahate başlamasıyla şansınız açılıyor, enerjiniz yükseliyor, kendinize güveniniz yerine geliyor, önünüz açılıyor. Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Adeta girdiğiniz ortamlarda parlıyor olacaksınız. Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz.

Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda fayda var.

******************************

Yay burcu haftalık burç yorumu:
Ekonomik durumunuza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınız, kredileriniz sizi biraz zorlayabilir. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçının.

23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Yurt dışı işleriniz, üniversite ve üstü eğitimlerinizde şansınız açık olacaktır. Kariyer hayatınızda gerginlik yaşıyorsanız, verdiğiniz tepkiler sizi sıkıntıya sokabilir. Yöneticinize karşı sabırlı olmalısınız.

Eski bir sağlık probleminiz varsa tekrar ortaya çıkabilir, dikkat etmenizde fayda var. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz.

******************************

Oğlak burcu haftalık burç yorumu:
Bu hafta İlişki ve evlilik hayatınız odak noktanız olacaktır. Sevdiğiniz kişiyle çözümlemeniz gereken konularda öncelikle yapmanız gereken empati yapmak olmalıdır.

Geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten destek alıyor olacaksınız. Çalışın ya da çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkıyor olabilirsiniz.

Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir. Olumlu haberler alabilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçecek. Sosyal tarafınız ortaya çıkıyor. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilirsiniz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Ayın başında şansınız da açık.

İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir.

Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

******************************

Kova burcu haftalık burç yorumu:
Çalışma hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Altınızda çalışanlarla aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca kronik hastalıklarınız varsa dikkatli olmanızda yarar var.

23 Ekim’e kadar eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir.

Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz.

******************************

Balık burcu haftalık burç yorumu:
Çocuğunuz ve partneriniz önceliğiniz olabilir. Her iki konuda da çözmeniz gereken sorunlar olabilir. Yine şans gerektiren konularda arkanızda olumlu desteğiniz olacaktır.

23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

27 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir.

Vaktinizi seyahatlere ayırabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz.

Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.
 
Astrolog Aygül Aydın

1a (3).jpg

KOÇ BURCU:
Uzun zamandır yalnız olmaktan sıkıldığınız bir dönemin sonuna geliyor olabilirsiniz. Sevgi dolu yüreğinize şifa olacak yeni tanışmalar içinde olabileceğiniz bir haftadasınız. Bu hafta şans sizlerden yana. 24 Eylül günü Merkür-Mars karşıtlığı, iletişiminizde öfkenizi kontrol etmeniz gerektiğini gösterecektir. Söylediğiniz kelimelere oldukça dikkat edin yoksa karşı tarafı incitici konuşmalar içinde olabilirsiniz. Satürn karesi önemli kararlar almanızda sizleri destekleyecektir. Bilgece düşünüp ustalıkla faaliyete geçebileceğiniz bir hafta içerisindesiniz.




BOĞA BURCU:
Geçmiş finansal konularınız için konfor alanınızdan feragat etmeniz gerekebilir. 24 Eylül günü Merkür-Mars karşıtlığı içinizde birikmiş olan tüm kelimeleri bir anda yıldırım şiddeti ile karşınızda her kim varsa ona çarparak o kişiyi alt etmek isteyebilir. Bu süreçte birikmişliklerinizi karşı tarafa merdiven basamakları gibi kademeli dökmeye çalışmalısınız. Merkür-Satürn karesi sizleri yeni bir başlangıca doğru taşıyabilir. Değişiklik yapmak istediğiniz konularda kararlar alırken oldukça ayrıntılı düşünmeniz gerekmektedir



İKİZLER BURCU:


Değişimlerin karşısında olmadan meydan okumalara kapılmadan olması gerekenin gerçekleşmesi için müsaade etmelisiniz. Hayata yeni bir ben düşüncesi ile tutunmalısınız. 24 Eylül Merkür-Mars karşıtlığı sizden ilişkilerinizde dikkatli olmanızı istemektedir. Bin kere düşünüp bir kere konuşma zamanı içerisindesiniz. Karşı tarafa ne kadar sakin ve ılımlı davranışlarla karşılık verirseniz sizin için o kadar yapıcı günler yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ BURCU:
Geçmiş konuların tekrar açılması sizleri duygusal olarak etkileyebilir. Geçmiş yaşantıları geçmişte bırakmalısınız. 24 Eylül de Merkür-Mars düellosu kariyer ve aile yaşantınızda sizlerden hareketlilik bekleyebilir. Zamanı kabullenip şartlara göre hareket etmeniz size büyük destek sunacaktır. Yakın dostlarınızı anlayışlı davranışlar sergilemeleri için uyarabilirsiniz. Bu konuda size destek olacaklardır. Merkür-Satürn karesi kalıcı kararlar almanız da sizlere yol göstericiliği yapacaktır. Sizler karar aşamasında disiplinli ve stratejik hedeflere doğru ilerlemeyi seçmelisiniz.




ASLAN BURCU:

24 Eylül günü Merkür-Mars karşı karşıya gelecek ve sizleri iletişimsel hassasiyetle karşılayacaktır. Kardeşleriniz veya aile dostlarınız ile bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Düşüncelere saygı duyarak daha empatili bir yaklaşım tarzı çevrenize karşı sizi oldukça olgun ve bilinçli gösterecektir. Merkür-Satürn karesi sizleri çalışma ortamınızda kararlı bir tutum sergilemeye davet edebilir. Geri dönülemeyecek düşüncelerinizi harekete geçirmeden önce karar aşamasındayken ayrıntılı inceleme yapmalısınız.



BAŞAK BURCU:
Sinir ve öfkenizi kendinizden veya çevrenizdeki diğer kişilerden çıkarmamaya odaklanmalısınız. Eğer sinirlerinize hâkim olursanız kazanan siz olacaksınız. Bu süreçte yalnız kalmak ve sakinleştirici bir müzik eşliğinde yürüyüş yapmak potansiyel enerjinizi atmanıza yardımcı olacaktır. Merkür-Satürn karesi ilişkilerinizde sizleri bir basamak ileriye taşıyarak gelecek planlarınıza doğru yürümenize yardımcı olacaktır.



TERAZİ BURCU:
İncitici kelimeler ailenizi ve sonunda kendinizin üzülmesine sebep olabilir. Tükenmez kalem yerine kurşun ve yumuşak uçlu bir kalem seçmeniz sizlerin naif ruhuna daha fazla hitap edecektir. 24 Eylül günü 24 saatlik zaman dilimi içerisinde Merkür-Mars karşıtlığı kesinleşiyor. Ben ve sen hattında kendinizi ve karşınızda her kim var ise partneriniz, iş ortağınız, personeliniz zihninizdekileri daha da büyütmeden karşı tarafa düşündüklerinizi ifade etmelisiniz. Merkür-Satürn karesi kariyer hayatınızda önemli kararlar almanızda destekçiniz olacaktır.



AKREP BURCU:
Unutmayın keskin sirke küpüne zarardır, sakin kalmaya çalışırsanız kazanan siz olursunuz. Böyle zamanlarda sizi motive edici, ruhunuza nefes aldıracak aktiviteler bulmaya çalışmalısınız. 24 Eylül Perşembe günü Merkür-Mars karşıtlığı yıkıcı gücünüzü tetikleyebilir. Çalışma ortamınızda yalnız kalmaya çalışarak sakin olmaya odaklanmalısınız. Merkür-Satürn karesi almak istediğiniz önemli kararlarınızda sizleri oldukça güçlü bir şekilde destekleyecektir.



YAY BURCU:
Birikmiş eski defterleri açmak sizlere de zarar verebilir. Geçmişi geçmişte bırakıp yolunuza devam edin. Eğer konuşmak zorunda olursanız da yüzeysel konuşmaya çalışmalısınız. 24 Eylül günü Merkür-Mars karşıtlığı partnerinizle gergin diyaloglara girmenize neden olabilir. İlişkinizi bir arada tutan kenetlenmiş güçlü sevgi bağını yıpratmamaya özen göstermelisiniz. Merkür-Satürn karesi geleceğe dönük almak istediğiniz kararlar da sizleri destekleyecektir.



OĞLAK BURCU:
Haftanın ilk günü Merkür-Plüton meydan okuması çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınıza sizi patlamaya hazır bir volkan gibi yansıtabilir. İletişimde bazı istenmeyen şeyler yaşansa bile sizler kırıcı olmamaya çalışmalısınız. 24 Eylül Perşembe günü kesinleşen Merkür-Mars karşıtlığı ailenize olan yumuşak yüzünüzü öfke ile doldurabilir. Mümkünse yalnız kalmaya çalışmalısınız. Yalnız kalmak konusunda üstünüze yok, biliyorsunuz. Merkür-Satürn kare açısı hayatınızda dönüm noktası yapmak istediğiniz kararlarınızda sizleri destekleyici olacaktır.



KOVA BURCU:
Yalnız olan Kovalar için sürpriz gelişmeler olabilir. Yeni bir hayatın kapılarını aralayabilirsiniz. 24 Eylül Merkür-Mars karşıt açısı konuşma dilinizde oldukça sert sözcükler seçmenize neden olabilir. Kardeşlerinize ve çevrenizdeki sevdiklerinize acımasızca eleştirilerde bulunabilirsiniz. Kendinize hâkim olmaya çalışmalısınız. Merkür-Satürn karesi hayatınızda alacağınız sağlam kararlara destekleyici olacaktır.


BALIK BURCU:
Bazı konularda kararlığınızı ortaya koyarken net olmalısınız. 24 Eylül Merkür-Mars karşıt açısı kendinize öfke duymanıza neden olabilir. Kendi değerinizi sorgulamamalısınız. Sıcak kahve eşliğinde sevdiğiniz bir kitap sizlere sorgulamalarınız noktasında rahatlatıcı frekans olacaktır. Merkür-Satürn karesi almak istediğiniz fakat bir türlü cesaret edemediğiniz kararlarınızda sizlere destek olacaktır. Hayatınızla ilgili aldığınız önemli kararlar da geçmişi bırakarak ileriye odaklanmalısınız.
 
Haftalık Burçlar | 21 – 27 Eylül
Arzum Koyuncu
Gu%CC%88nu%CC%88n-Go%CC%88ksel-Enerjisi-Kopyas%C4%B1-10-1-300x300.png


Eylül ayının bitimine son 10 gün kala yavaş yavaş havaların soğuması ile beraber sonbahar kendini göksel olarak da hissettirecek, bu hafta özellikle Başak Yeni Ayı’nın etkilerini daha kuvvetlice hissedebiliriz. Sağanak yağışlara fırtınalara hazırlıklı olalım, dışarıya şemsiyesiz maskesiz çıkmamanızı tavsiye ederim. Bu hafta özellikle yeni bir beslenme şeklini benimseyebilir, hem zihinsel hem bedensel olarak arınabiliriz. Hafta Ay’ın Akrep burcundaki seyri ile başlarken Kova Burcuna geçişi ile haftayı bitiriyoruz. Haftanın en önemli göksel transiti ise 22 Eylül’de Güneşin Terazi burcuna geçmesi. önümüzdeki bir ay boyunca ilişkiler ve para konuları gündemimizde olacak. Haftanın en olumlu günü ise Salı, görüşmeleriniz için bugünü değerlendirmekte fayda var. Haftalık burçlar sırasıyla:

Sevgili Koçlar,
Haftaya ödemelerle, borçlarla, başkalarından elde ettiğiniz gelirler alanında gerçekleşen zorluklarla başlayabilirsiniz ancak bu sizi zorlamasın çünkü Salı günü Güneş’in ilişki ve ortaklıklar evinize geçişiyle beraber önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde kendinizi daha kuvvetli ve iyi hissedeceksiniz. İlişkinizle ilgili yeni bir adım atabilir ortaklarınızla yapacağınız anlaşmalarla çıtanızı daha da çok yükseltebilirsiniz. Hafta ortasında uluslararası konularla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürürken yüksek eğitim, uzaklara seyahatle ilgili olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz. Perşembe Cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olacak otorite figürleri dediğimiz önemli kişilerle görüşebilirsiniz ayrıca aile ve evle ilgili konularda bir takım aksaklıklar canınızı sıkabilir. Hafta sonu adeta bir soluklanma zamanı sevdikleriniz aileniz veya sevgilinizle hoşça vakit geçirme zamanı keyfini sürün derim. Zor geçen bir haftanın ardından dinlenmeyi en çok hak eden sizsiniz. Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun.

Sevgili Boğalar,
Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda uzlaşma ile başlıyorsunuz bu size iyi gelecek. Ardından Salı gününden itibaren sağlık ve günlük akışınızla ilgili yeni bir düzen için kollarınızı sıvayabilir ve zorlandığınız konularla ilgili yeni bir alışkanlık geliştirebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ödemeler, borçlarla ilgili konular canınızı sıkabilir ancak üstesinden gelecek kapasiteniz var. Sahip olduğunuz sakinlikle konulara yaklaşarak ilerleyiniz. Hafta sonu aile evle ilgili konular dolaylı olarak işinizi de dert edebileceğiniz enerjiler olası her şeyin geçici olduğunu bilerek tatil günü olduğunu fark edin ve güne şükredin derim. Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun.

Sevgili İkizler,
Haftaya sağlık konuları belki evcil hayvanınızla ilgili oluşan bir sorunla başlayabilirsiniz. Ancak Salı günü Güneşin aşk, çocuklar ve hobi alanlarınızı aydınlatmaya başlıyor ve önümüzdeki bir ay boyunca burada kalırken kendinizi daha tam ve bütün hissedebilirsiniz. Haftanın ortasından Cuma gününe kadar ödemeler, başkalarından elde ettiğiniz gelirler alanınızdaki problemler sizi zora sokabilir yeni bir düzenleme ile bunların üstesinden gelebilme imkanınız var. Hafta sonu uzaklara kaçabilir birtakım akrabalarınız ve sosyal medya konuları ile ilgilenebilir yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun.

Sevgili Yengeçler,
Haftaya aşk aşk diyerek başlıyorsunuz özellikle güne güzel haberlerle başlayabilirsiniz. Sürprizlere hazırlanın. Salı günü aile ve kariyer hayatınızı pırıl pırıl parlatacak olan Güneşin etkisiyle nişan evlilik ortaklık ev alma gibi konular bu hafta gündeminizi oluşturabilir. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkileriniz ortaklarınızla aldığınız kararların olumlu geri dönüşlerini almaya başlıyorsunuz ve bu sizi oldukça sevindirebilir. Hafta sonunu kendinize ayırma zamanı şöyle bir bütçenizi gözden geçirip önümüzdeki ayları biraz planlama ödemelerinizi düzenleyip biraz da kendinize vakit ayırma saatleri … Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun…

Sevgili Aslanlar,
Haftaya aile büyükleriniz evle ilgili konularda gelişen ani olaylarla başlayabilirsiniz bu sizin canınızı sıkabilir ancak artan iş yoğunluğunuz ve yakın çevrenizin desteği ile bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Eğitim iş konuları müşteri trafiğiniz seyahatlerinizin artacağı bir ay sizi beklemekte. Sizin için güzel bir ay keyfini çıkarmaya hazırlanın. Hafta ortasından itibaren sağlık, günlük akışınız çalışma ortamınızla ilgili alanda birtakım zorluklar ve yeniden yapılandırmak zorunda olduğunuz bir süreç var bu esnada sağlığınız ve beslenme ile ilgili konulara biraz daha özen göstermelisiniz. Hafta sonunda ikili ilişkiler ve ortaklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Aile kurma, ilişkinize yeni bir boyut katma niyetine girebilirsiniz. Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun

Sevgili Başaklar,
Haftaya iş trafiğiniz olumlu anlamda artması ve işlerinize yoğunlaşarak başlıyorsunuz artık yavaş yavaş zorlandığınız ajandanızı yoluna koyma vakti. Salı günü para evinize girecek olan Güneş gelirinizde bir artış meydana getiriyor kendinizi parasal anlamda daha iyi hissedeceğiniz bir Ay sizi beklemekte. Salı ve Çarşamba günü evle ilgili konular da birtakım sıkıntılar yaşamanız olası. Hafta ortasından Cuma gününe kadar olan süreçte aşk hayatınız, çocuklar, işle ilgili projelerinizden yana sevineceksiniz. Hafta sonu sağlık konularına dikkat biraz daha kendinize özen göstermelisiniz. Kalben ve zihnen aydınlık hissettiğiniz bir hafta olsun.

Sevgili Teraziler,
Haftaya para alanınızla ilgili sevinerek başlıyorsunuz geciken ödemelerinizi alabilirsiniz. Salı günü hanenize giren Güneşle aydınlanacak hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ay yaşayabilirsiniz. Salı günü iş yoğunluğunuz artacak ardından hafta sonuna kadar evle ilgili konular taşınma tadilat ya da aile büyüklerinizle ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınız çocuklar ve hobilerinizle ilgilenme vakti. Kalbiniz, zihniniz açık keyifli bir hafta olsun.

Sevgili Akrepler,
Bu hafta bulunduğunuz ortamlarla ilgili olumlu gelişmeler iyileşmeler söz konusu özellikle Salı günü 12. evinize giren Güneşle birlikte farkındalığınızın artacağı genel olarak zihnen bedenen aydınlanacağınız bir ay sizi bekliyor. Sonrasında hafta sonuna doğru işleriniz sözleşme alanınızda olumlu gelişmeler belki kısa bir seyahat yapabileceğiniz bir süreç. Hafta sonu aile büyükleriniz evle ilgili konular taşınma tadilatla ilgili konularla uğraşabilirsiniz bu yüzden biraz bunalabilirsiniz. Unutmayın ki değişmeyen tek şey değişim o yüzden bu sürecin geçici olacağını biliniz. Kalbiniz ve zihniniz açık, keyifli bir hafta olsun.

Sevgili Yaylar,
Haftaya biraz bedensel ya da iş yerinizle ilgili problemlerle başlayabilirsiniz. Hayaller ve umutlar evinize giren Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte aşkta, sosyalleşmede aynı zamanda üstlendiğiniz projelerden yana sevineceğiniz bir döneme işaret ediyor. Salı günü daha rahat edeceğiniz bir gün sonrasında hafta sonuna kadar para hanenizdeki hareketlilik size artı bir gelir getirebilir, hafta sonu yakın çevreniz komşularınızla vakit geçirebilir, belki bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz. Kalbiniz ve zihniniz açık olsun keyifli bir hafta dilerim.

Sevgili Oğlaklar,
Haftaya hayaller ve istekler evinize doğan Ay size mutluluğu getirebilir bu hafta kariyer alanınıza giren güneşle birlikte önümüzdeki bir ay hem iş hayatınız hem de yuvanız evle ilgili konular da iyileşmeler mutluluklar var. Sonrasında hafta sonuna kadar olan süreçte bulunduğunuz ortamlarla ilgili güzel bir süreç gelişiyor ardından hafta sonunda kendinize vakit ayıracak, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili bir hesaplaşma yapabileceksiniz. Bu sizi biraz yorabilir. Kalbiniz ve zihniniz açık olsun keyifli bir hafta dilerim.

Sevgili Kovalar,
Haftaya kariyer evinizde gerçekleşen iyi haberlerle başlıyorsunuz. Daha sonrasında Salı günü uzun zamandan beri üzerinde emek verdiğiniz bir konunun neticesini alabilirsiniz, özellikle yüksek eğitim, uzaklarla ilgili konular, sosyal medya konularıyla ilgili bir aylık süreçte sevineceğiniz durumlar olası. Hafta sonunda kendinizle ilgili süreçte daha rahat edeceğiniz, bulunduğunuz ortamlarda neşelenip dinleneceğiniz bir süreç keyfini çıkarın. Kalbiniz zihniniz açık olsun keyifli bir hafta dilerim.

Sevgili Balıklar,
Haftaya yüksek eğitim ve uluslararası konular sosyal medya ile ilgili alanlarda iyileşmeler alarak başlıyorsunuz. Salı günü kariyer alanınızdaki olumlu gelişmeler sizi sevindirebilir. Terazi Burcuna geçen Güneş sizin ödemeler, krediler ve ortak gelirler alanınızı aydınlatmakta. İhtiyacınız olan kredi çıkabilir, gelirlerinizde artış, müşterilerinizden ya da eşinizin gelirlerinizden sağlanabilir. Kalbiniz zihniniz açık olsun keyifli bir hafta dilerim.
 
Bu hafta, Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşurken, ilk önce yerin altını üstüne getiren, dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, ardından Koç’taki savaşçı Mars ile kurduğu zorlu etkileşimlerle, ilişkilerimizle bir hayli uğraşacağımızı vurguluyor. Tümü öncü nitelikte bulunan gezegenler, hem aile içi hem de sosyal hayatta sahip olduğumuz rolleri ve bireysel kimliğimizi, çevremizle uyumlu ilişkiler kurarak güçlendirmemizi öğütlüyor. Stres ve gerginlikten uzak durup, barışsever bakış açısıyla olayları değerlendirmeli ayrıca resmi kuruluşlarla olan bağlantılarımızı hak, hukuk, adalet çerçevesinde bir sonuca ulaştırmalıyız.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 1

Salı günü Yay burcunda seyahat eden Ay, bir ay boyunca Terazi’ye yerleşen Güneş ile olumlu bir etkileşim kurup, sosyal ilişkilerde, yurt dışı ve yabancılarla olan bağlantılarda pozitif gelişmeleri hayatımıza taşır. Ayrıca tanıtım, organizasyon ve eğitim konuları da bu dönemde canlanacaktır. Pazar günü ise Akrep’e geçen Merkür, düşünsel alanda bizi daha derinlere çekerek, bir konuyu neden, nasıl, niçin sorularıyla kılı kırk yararak incelemek isteyecektir. Bu alanda 14 Ekim’de geri hareketini başlatacak olan gezegen, gizli, saklı, geride kalan ne varsa adeta bir dedektif gibi ortaya çıkaracak, hayatımızda cevaplanmamış tüm sorulara ışık tutacaktır. Merkür Akrep’teyken konsantre zihinle ele aldığımız maddi, manevi tüm konuların düğümleri tek tek çözülüp, bir sonuca ulaşır.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 2

Yükselen Koç ve Koç Burcu:
Bu hafta ikili ilişkilerinizdeki hareketli tempoya odaklanmanız gerekecek. Bir ay boyunca Terazi burcuna yerleşecek olan Güneş, partnerinizle aranızda ciddi kararlar almanıza ön ayak olabilir. Uzun soluklu bir iş ya da özel ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalarla ilgili hızlı kararlar almak isteseniz de yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki geri hareketi, olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini engelleyebilir. Ayrıca gizli düşmanlarınızın size yönelik olumsuz tavırlarına karşı önlem almak zorunda kalabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yön değişimini tetikleyen toplantılar ve teklifler önünüze çıksa da şartları her açıdan değerlendirmeyi unutmamalısınız. Pazar günü Akrep burcuna geçen Merkür’ün etkisiyle, spiritüel, metafizik ve okült konulara karşı ilgi ve merakınız artacaktır.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 3

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:
Hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Gündelik yaşamınızda rutin akışınızı değiştirecek yeni kişilerle tanışabilir hatta içlerinden birine aşık olabilirsiniz. Bir ay boyunca mesai arkadaşlarınızla yürüttüğünüz ortak projelerde aktif rol üstlenebilir, birkaç kişinin sorumluluğunu yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim gezegeni Terazi’deki Merkür’ün önce Plüton, ardından savaşçı arketip Mars ile kuracağı gergin etkileşim, hukuki konular ve yurt dışı ilişkilerinizde somut gelişmeler yaşamanıza neden olur. Bir iş nedeniyle yurt dışına gitmek ya da orada yeni bir yaşam kurmak için resmi başvurularınızı başlatabilirsiniz. Eylem gezegeni Mars’ın geri hareketi nedeniyle elinizde olmayan şartlardan dolayı gecikmeler yaşasanız da artık yeni bir hayatın en önemli satır aralarını çizmeye başlarsınız. Pazar günü Akrep burcuna geçen Merkür’ün etkisiyle uzun bir süre ikili ilişkilerinizde içinizde sakladığınız konuları masaya yatırmak istersiniz.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 4

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:
Sizin yaşam temanız olan iletişimin önemli olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Terazi’deki Merkür, Güneş ile aynı yolda yürürken, sosyal hayatınızda pek çok yeni insan tanıyıp, birbirinden farklı organizasyonlara davet edilmenize destek verecek. Bu dönemde her türlü grup çalışmasında başarılı ve aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Samimi arkadaşlarınızdan biriyle bu hafta iş ortaklığı yapmaya karar verebilir ortak bir maddi kazanç için el ele tutuşabilirsiniz. Yeni atılımlar için acele etmemeli, dikkatli bir şekilde ön araştırmasını yapmalısınız. Salı ve çarşamba günü Yay burcunda seyahat eden Ay, partnerinizin sizden ekstra ilgi talep etmesini işaret edecektir. Uzaklardaki birinden haber almak ya da yeni ufuklara açılan bir projeye aday gösterilmek sizi bu dönemde heyecanlandırır. Hafta sonu Akrep burcuna geçecek olan yönetici gezegeniniz Merkür, geri hareketi nedeniyle oldukça uzun sürecek buradaki yolculuğu sırasında, rutin hayatınızda ufak krizlerle baş etmenizi gündeme getirir.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 5

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:
Bu hafta Terazi burcundaki iletişim trafiğini ev ortamınızda yaşayacaksınız. Zihninizdekilerin ifadesini temsil eden Terazi’deki Merkür, Salı gününden itibaren Güneş’in ışıklarından etkilenmeye başlayıp, ikili ilişkilerinizde kendini daha çok ortaya koymak isteyecek. Dolayısıyla iş ve ev hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle eşinizin ya da yöneticinizin kuralcı ve üzerinizde baskı yaratan tavrı, zaman zaman aranızda gerginlik yaratabilir. Bu durumu sakinliğinizi koruyarak yönetmeli, fikirlerinizi bazen kendinize saklayıp, doğru bildiklerinizi sessizce uygulamalısınız. Diğer yandan iş hayatınızda uzun zamandan beri beklediğiniz hareketli temponun içine girebilirsiniz. Zamanınızı iyi organize ederek, telaşa kapılmadan, önünüze çıkan fırsatları değerlendirme şansını yakalayabilecek güçtesiniz. Pazar günü Akrep burcuna geçecek olan Merkür, çocuk, hobi, aşk ve eğlence hayatınızda size farklı yeteneklerinizi keşfedeceğiniz ve ilham kaynağı yaratan ortamlarda vakit geçirmenizi sağlayacaktır.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 6

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:
Haftaya damgasını vuran Terazi burcundaki devinim, zihninizi daha kıvrak bir biçimde kullanarak yakın çevrenizle ilişkilerinizde daha canlı, adrenalini yüksek bir frekans yakalamanızı sağlayacak. Bu güçlü etkiyi tartışma, öfke ya da ben merkezli olarak kullanmaktan kaçınıp, kendinizin ve herkesin hayrına olmasını sağlayarak, birden çok mucizeye imzanızı atabilirsiniz. Kitap yazmak, sosyal medyadaki varlığınızı güçlendirmek adına yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için kollarınızı sıvayın. Yeni eğitimlere yönelip, kültürel dünyanızı geliştirebilirsiniz. Araba değiştirmek, ofis taşımak gibi konuları daha ileriki günlere bırakmanızı öneririz. Trafikte stresinize hakim olmalı, tartışmaya girmekten kaçınmalısınız. Pazar günü Akrep burcuna geçecek olan Merkür’ün etkisiyle evinizin ihtiyaçlarını gidermek için bir plan yapacak, uzun zamandan beri ertelediğiniz işlerinize hız verebileceksiniz.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 7

Yükselen Başak ve Başak Burcu:
Bu hafta maddi kazançlarınıza odaklanmalı ve karşınızda mücadeleyi seven egosu yüksek kişilere karşı savaşınızı sonuna kadar verip, hiç kimseye hakkınızı yedirmemelisiniz. İletişim, beceri ve yetenek ustası Merkür’ün Plüton gibi dönüştürücü bir gezegenle kurduğu zorlu etkileşim sayesinde aşka bakış açınızı değiştirerek, sevmeyi, sevilmeyi adeta baştan öğreneceksiniz. Bu süreçte hayatın derin duygu yüklü katmanlarında gezinmenizi sağlayacak bir kişinin size kattığı radikal değişimi fark edip, onun fikirlerine teslim olmak istersiniz. Bu dönüştürücü güç uzun vadede yeteneklerinizi daha farklı biçimde kullanmanızı sağlayacak ve hayatta en değer verdikleriniz arasında yer alan çocuğunuzla kurduğunuz ilişki dinamiklerini olumlu yönde etkileyecektir. Becerilerinizi ortaya çıkaran eğitimlere yazılmak ya da gruplarla bir arada olmak kendinizi daha iyi hissetmenize neden olur. Perşembe günü ani bir sağlık sorunu nedeniyle küçük bir operasyon gündeme gelebilir. Sindirim sisteminizi yormayacak şekilde beslenmeye özen gösterin. Pazar günü Akrep burcuna geçen yönetici gezegeniniz Merkür’ün sayesinde zihinle, sezgileri mükemmel bir biçimde senkronize edebilirsiniz. Bu dönemde kardeşinize verdiğiniz destek değerli olacaktır.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 8

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:
Salı gününden itibaren zodyağın lideri Güneş’i bir ay boyunca misafir ederek, tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Yaklaşık üç haftadan beri ikili ilişkilerinizde aktif bir rol üstlenmenizi sağlayan Merkür, Pazartesi günü değişimin yıldızı Plüton’a kafa tutmak isterken evde bir anda ilişkilerin gerilmesine neden olabilir. Bu görünüme olumlu yönden bakacak olursak miras, gayri menkul yatırımı gibi konularda size yeni fırsatlar taşıyacaktır. Hatta ani bir karar alarak Perşembe gününden sonra yaşadığınız yeri değiştirmek isteği gündeme gelebilir. Haftanın ikinci yarısında karşınızdaki insanlarla kurduğunuz diyaloglarda tartışmaktan kaçının ve har zaman sağduyulu ve hoşgörülü kimliğinizi kullanmayı tercih edin. Pazar gününden itibaren Akrep burcuna yerleşecek Merkür’ün etkisiyle maddi, manevi kazancınızda iç sesinizin gücünden faydalanmayı başarırsınız. Artık öz değer duygunuzun ön plana çıktığı yeni bir döneme hazır olmalısınız.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 9

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:
Gizli, kapaklı ilişkilerden artık kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir haftaya adım atarken, sanki zihninizde, şimdiye kadar yaşadıklarınızın üzerine bir sünger çekip, bambaşka bir kıtada ya da ülkede yaşamak isteği var. Arka planda size zorluk çıkaran kişi ya da kişilerle bu hafta yollarınızı tekrar birleştirmemek şartıyla ayırabilirsiniz. Bu radikal kararı vermeden önce bir kere daha enine boyuna düşünmeli, bugüne kadar yaşadıklarınızın iyi ya da kötü yönleriyle muhasebesini yapmalısınız. Zaten Pazar günü burcunuzda uzun bir süre ağırlayacağınız sezgi, zeka ve beceri gezegeni Merkür’ün etkisiyle iç sesiniz ne diyorsa en doğrusu bu olacaktır. Eski ilişkilerle uğraşacağınız, geçmişten gelen konuların kapınızı çalacağı bu günlerde, ruh, fizik beden sağlığınızı zinde tutmak için, birkaç gün detox programı uygulayabilir hatta tek başınıza kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Böylece kendinizi daha zinde ve yenilenmiş olarak motivasyonunuz yüksek biçimde yaşama adapte edersiniz. Özellikle Perşembe günü mesai arkadaşlarınızla tartışmaya girmekten kaçınmalı, o gün daha bireysel olarak halledeceğiniz işlere vakit ayırmalısınız. Migren tarzı ağrıların bu hafta yaşam kalitenizi düşürmesine asla izin vermeyin.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 10

Yükselen Yay ve Yay Burcu:
İletişim, hareket, motivasyon ve ticaret gezegeni Terazi burcundaki Merkür’ün, Plüton ve Mars gibi hem zorlu gezegenlerle kurduğu iletişim, hem de Pazar günü Akrep burcuna geçmesi, haftaya damgasını vuruyor. İlişkilerde bir kuyumcu kadar hassas olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle yeni gireceğiniz arkadaş gruplarında kendinizi bir anda kutuplaşmaların ortasında bulacaksınız. Sakin ve adaleti seven yönünüzü aktifleştirmeli, bildiğiniz doğruluk ve dürüstlükten asla ödün vermemelisiniz. Salı günü Terazi burcuna geçecek olan Güneş’in sıcak enerjisi sayesinde dernek, kuruluş ve topluma yönelik organizasyonlarda başarılı çalışmalara imza atmak şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca yüreğinizi hoplatacak karakteri güçlü biri de aniden hayatınıza girebilir. Kalabalık bir organizasyona imza atarak yüklü bir maddi kazanca sahip olurken, başarılarınızı çekemeyenlerle yollarınızı ayırmak için boşuna vakit kaybetmeyin. Gidenler gittikten sonra kalan sağlarla ilerlemek sizi kısa vadede daha mutlu ve huzurlu kılacaktır. Geleceğe ait hedeflerinizi belirlediğiniz bu haftaya artık her açıdan hazırsınız.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 11

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:
Bu hafta kariyere mi yoksa ev hayatınızdaki ilişkilerin dengelenmesine mi vakit ayırmak konusunda yaşayacağınız olaylar, sizi aynı bir halatın iki ucu gibi çekiştirebilir. Ben bilirim tavrından uzak durarak uzlaşmacı yönünüzle, her iki tarafı da idare edebilir, kendinizi bir çıkmazın içinde bulduğunuzda ise insanlardan uzaklaşıp bir süre için de olsa yalnız vakit geçirerek enerjinizi tekrar toparlayabilirsiniz. Aile bireyleriyle uzun zamandan beri ortak yönettiğiniz konuların artık sonuçlanıp, herkesin kendi payına ve hissesine düşeni alması gerektiği bir dönemden geçtiğinizi de sakın unutmayın. Ev değiştirme ya da tadilat yapmak için bu hafta çok uygun olmayacaktır. Bu konuda suların durulmasını beklemenizi öneririz. Pazar günü geri hareketiyle beraber Akrep’teki uzun yolculuğuna başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle, arkadaşlarınızla derin konuları masaya yatırıp, aranızdaki bağları daha da güçlendirmek ya da koparmak isteği duyabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 12

Yükselen Kova ve Kova Burcu:
Bu hafta, hak hukuk adalet konuları gündeminizi doldurabilir. Zira iletişim ve zihni temsil eden Terazi burcundaki Merkür’ün, kurallarıyla hayatı dönüştüren Plüton ve tartışmayı, mücadele ederek hakkını aramayı seven Mars ile kuracağı zorlu etkileşimi nedeniyle, bürokratik, işlemlerle uğraşabilir, akademik konuların peşine düşebilir ya da yurt dışı ve yabancılarla dinamik bir bağlantıya geçebilirsiniz. Bu görünüm altında kardeş, yakın akrabalar, kısa uzun yolculuklar bir anda fokus noktanız haline gelebilir. Tanıtım ve medyada yapacağınız çalışmalar bu hafta sizi yorsa da uzun vadede tanınırlık ve bilinirliğinizi artıracaktır. Bu dönemde zihninizi sakin tutarak, tartışmalardan kaçınmak, çevrenizdekilerle ilişkilerinizi daha uyumlu bir şekilde yönetmek adına size fayda sağlar.
Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020) - 13

Yükselen Balık ve Balık Burcu:
Salı günü Terazi burcuna yerleşen Güneş, yeraltı Tanrısı Hades (Plüton) ile iletişim ustası Merkür arasındaki zorlu etkileşimde sahne alarak, ortak paylaşımlarınıza sahip çıkmanız adına size söz hakkı tanıyacak. Bu görünümün etkisiyle özellikle Perşembe günü kavga ve mücadeleyi seven Koç burcundaki Mars, kişisel gelirlerinizi kontrol altına almanız ve menfaatinizi gözetmeniz için size ekstra güç katacaktır. “Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmadan” bu hareketli haftayı, yüksek sezgilerinize dayanarak, kazasız, belasız atlatabilirsiniz. Bu görünüm altında ortaklık tekliflerini tekrar tekrar gözden geçirmeli ya da süre giden beraberliklerinize son vermeden önce terazinin hassas tartı özelliğinden faydalanmalısınız. Salı ve Çarşamba günleri Yay burcunda seyahat edecek olan Ay’ın etkisiyle kariyer hayatınızda bilgilerinizi özgür ve cesur bir şekilde paylaşma şansı elde edersiniz.
 
Haftaya Ay, Akrep burcunda başlıyoruz. Sezgisel, içe dönük ve yer yer huzursuz bir ruh halinde hissedebiliriz.
Astrolog Helen Ratibe Gönüllü

Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)




Pazartesi
Haftaya Ay, Akrep burcunda başlıyoruz. Sezgisel, içe dönük ve yer yer huzursuz bir ruh halinde hissedebiliriz. Ay’ın Akrep burcunda rahat etmediği bir burçta oluşu bizi zaman zaman gergin ve kuşkulu hissettirebilir. Adeta bir dedektif edasıyla karşımıza gelen iş ve olayları sorgulayabiliriz. Finansal konular, yatırımlar, borç, kredi ve faizler gündemde yer alabilir. Öte yandan ruhsal korku ve toksinlerden arınmak için detokslar uygulayabiliriz. Öğleden sonra Ay ile Güneş’in dost açısı sayesinde kendimizi daha rahat, aktif ve enerjilerin kolay aktığı bir süreçte hissedebiliriz.
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Salı
Salı gününe Ay, Yay burcunda uyanıyoruz. Enerjik, hareketli ve iyimser bir ruh hali ile işlere başlamak isteyebiliriz. Öte yandan Güneş’in bugün Başak burcunun son derecelerinde yer alışı bulunduğu sabit yıldız etkileşimi ile bize ekstra çalışkanlık verebilir. Yolculuklar, eğitim çalışmaları, geniş bilgi, dindarlık ve eğitmenlik konuları bugün gündemde yer alabilir. Deniz ve donanma ile ilgili konular konuşulabilir. Ay’ın Chiron ile olan dost açısı bizi yaralarımızla yüzleşmek ve kendi kendimizin merhemi olmak adına destekliyor. Öte yandan Venüs ve Vesta’nın bugün kavuşum yapması altın gibi değerli madenlerde yükselişlere neden olabilir. Güneş, saat 16:31’den itibaren Terazi burcuna geçiş yaparak sonbahar ekinoksunu da başlatmış oluyor. Şimdiden tüm Terazi burçlarının yeni yaşı kutlu olsun! Güneş’in Terazi seyahati hayatımızda hak, adalet, hukuk, kanun, ilişkiler, evlilik kurumu ve empati odaklı konuların daha çok görünür olmasını sağlar. Adalet, mahkemeler ve evlilikler bu dönem daha çok mercek altına alınabilir. Terazi’nin gölge yanı ise kararsızlık ve dengedir. Bu dönem kararsızlıklara pek düşmeden dengede kalmak çok önemli!
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Çarşamba
Çarşamba günü Ay, Yay burcunda ilerlerken Merkür ile yapacağı dost açılar sayesinde kendimizi daha iyi ifade edebilir, duygularımızı karşı tarafa daha kolay aktarabiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın Venüs ile olan dost açısı sayesinde ilişkiler ve para piyasaları adına oldukça hareketli zamanlar geçirebiliriz. Öte yandan Merkür ile Retro Mars karşıtlığına yaklaşıyoruz. Kimseyle laf dalaşına girmemekte fayda var. Olası öfke artışlarına karşı bol bol yürüyüş ve enerji sarf ettiren hobilerle ilgilenmekte fayda var. Ay, 20:31’den itibaren boşluğa giriyor. Dinlenmekte ve kendimizi ödüllendirmekte fayda var.
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Perşembe
Perşembe gününe Ay, Oğlak burcunda uyanıyoruz. Ciddi, disiplinli ve konsantrasyon isteyen işleri ele alıp ilerlemekle değerlendirilebilirken sabah saatlerinde Ay’ın Güneş ile olan karesi otorite ile bazı gerginliklere neden olabilir. Sakin kalmakta ve işe duyguları karıştırmadan mantıkla ilerlemekte fayda var. Merkür ile Retro Mars’ın karşıtlığının da bugün kesinleşmesi ile öfke, anksiyete ve baş ağrılarına açık bir gün geçirebiliriz. Ani çıkışlar, anlaşmazlıklar ve fevri hareketler Mars’ın geri hareketiyle daha çok öne çıkabilir. Laf dalaşları ve yersiz rekabet ortamlarına çekilmemeye dikkat edelim. Özellikle geçmişten gelen ve içimizde yer eden hırslarımız gün yüzüne çıkabilir. Öfkeli olmaktansa Ay’ın Oğlak seyrini örnek alıp ciddi, serinkanlı ve mesafeli olmakta fayda var.
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Cuma
Cuma günü Ay, Oğlak burcunda yolculuğuna devam ederken Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Ekonomi, finansal konular ve tarım ön plana çıkabilir. Oğlak burcunun temsil ettiği konularda, iş piyasalarında ve toprak konularında abartılı durumlar gündeme gelebilir. Öte yandan bireysel anlamda ciddi ve sağlam kararlar almak adına durum değerlendirmesi yapabiliriz. Duygularımızda mantık öne çıkarken aşırı uçlarda gezmemekte fayda var. Akşam saatlerinden itibaren Ay’ın Oğlak burcundaki Plüton’a ve Satürn’e yaklaşması ile retro Mars ile kare açısı daha da hiddetleniyor. Haliyle duygusal krizler, kavgalar ve yıkıcı konuşmalar kaçınılmaz olabilir. Ağzımızdan çıkanlara ve sakarlıklara çok dikkat edelim. Manipülasyonlardan uzak duralım.
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Cumartesi
Cumartesi günü sabahın saatlerinde Ay Oğlak burcunun son derecelerinde Merkür ile kare yapıyor. Baş ağrıları ile uyanabilir, biraz gergin hissedebiliriz. Saat 09:08 itibari ile Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Özgürlüğümüze düşkün ve marjinal olmak isteyeceğimiz planlarla sosyalleşmek isteyebiliriz. Ay’ın Güneş ile olan dost açısı günün ikinci yarısında sosyalleşmek ve keyifli planlar adına destekleyici görünüyor. Yaratıcı çalışmalar ve sanatsal faaliyetler adına da fikirler üretebiliriz. Ciddi kararlar ve önemli adımlar adına bugün dürtüsel hareket etmemekte fayda var zira Merkür burç değiştirmeye hazırlanıyor…
Haftalık astroloji yorumları( 21-27 Eylül)

Pazar
Pazar günü Ay, Kova burcunda yolculuğuna devam ederken gece meydana gelen Uranüs’le olan kare açısı uzaklaşarak devam ediyor. Bazı şaşırtıcı ve sürpriz haberler alabiliriz. Kimimiz geceden bu haberlerle karşılaşmış olabilir. İletişim ve kendimizi ifade şeklimizi anlatan gezegen Merkür, bugün Akrep burcuna geçiş yapıyor. Haliyle fikirsel olarak bu dönem huzursuz, gergin ve şüpheci olabiliriz. Parasal konularda krizlere yatkın ve spekülatif haberlerin yayılacağı bir dönem geçirebiliriz. Merkür retrosunun da Akrep burcunda başlayacağını düşünürsek ruhsal sorunlar ve vesvese adına dikkatli olmalı, yersiz şüphelerin beynimizi kemirmesine izin vermemeliyiz. Merkür Akrep’teyken adeta bir dedektif gibi iz sürer, araştırırız. Uzmanlaşılması gereken konularda derin analizler ve uzun çalışmalar gerçekleştirilebilir. Terapi almak ve ruhsal uyanışlar adına adımlar atılabilir. Yeter ki takıntılardan uzak duralım
 
Koçlar ve Yükselen Koçlar:
Koçlar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki geçen hafta hayatınızda olan konuları yine tetikleyecek. Eğitim, kariyer ve evlilik arasında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinize odaklanmakda da problemler olabilir. İletişim problemleri işinize yansıyabilir. Zamanı iyi kullanmalısınız.
Güneş’in karşıt burcunuza (Terazi Burcu) geçmesi ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar alanında sizi etkileyecek. Yeni bir girişim içinde olabilirsiniz. Yine dengeleri kurmak adına önemli bir döneme başladınız, tek başınıza hareket etmekten çok hoşlanmayacaksınız.
Merkür’ün Mars ve Venüs’e yaptığı açılarla beraber ilişkiler adına oldukça önemli bir hafta olacak. Evlilikte ve ortaklıklarda problemler olsa da çocuklarla ilgili konularda ve hobilerinizde rahat etkiler elde edeceksiniz. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte, burcunuz için parayla ilgili konular çok öne çıkacak. Ödemeler, borçlar, krediler; bu konularda yaptığınız iletişim ve konuşmalar size iyi gelecek. Mistik konulara ilginiz artabilir.
kocccac_1.jpg



Boğalar ve Yükselen Boğalar:
Boğalar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Geçen hafta tetiklenen konu başlıkları bu hafta da burcunuz için devam edecek. Geçen haftaki yazımı ve burcunuzun yorumuna göz gezdirebilirsiniz... İş ortamı, eğitimle ilgili konular biraz sizi gerebilir tarzınızdan farklı insanlarla iletişimde olmak zorunda kalabilirsiniz. Yine eğitime gereğinden fazla para harcayabileceğiniz durumlar oluşabilir. Sağlıkta ise larenjit, farenjit tarzı rahatsızlıklara yatkınsınız. Güneş’in burç değiştirmesi iş ortamında sizi etkilerken, daha iyi standartlarda iş ortamını düzenlemek adına güzel bir döneme başladınız. Dekorasyon, iç tasarım yapmak için de burcunuzun ve sizin için uygun etkiler var...
İş arkadaşlarınızla dengeyi bulabileceksiniz. Merkür’ün Mars’a ve Venüs’e yaptığı açılar ise içe dönmenize sebebiyet verebilir, zamanı iyi kullanma ile ilgili dikkatli olmalısınız. Diğer yandan ev ortamı ve evde misafir ağırlamak size çok iyi gelecek. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikte size çok iyi gelirken... Yeni bir ortaklık girişiminde bulunabilirsiniz.
bogaa_5.jpg



İkizler ve Yükselen İkizler:
İkizler, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki geçen hafta da hayatınızda aktif olan konu başlıklarını yeniden tetikleyecek, aşk ve ilişkilerle ilgili sıkıntılar olabileceği gibi bundan kaynaklı olarak ödemeleriniz ve borçlarınızda problemler olabilir. Mevcut ilişkiniz para açısından size negatif yansıyabilir. Maddi konularda son dakikaya iş bırakmamalısınız.
Güneş’in burç değiştirmesi ise size çok iyi gelecek, aşk adına sizi etkilerken kendinize de vakit ayırabileceksiniz. Çocuk düşünüyorsanız bir aylık dönemi değerlendirebilirsiniz. Merkür’ün Mars ve Venüs’e yaptığı açılar ise en sosyal çevre adına destek oluştursa da partneriniz ve çevreniz arasında gelgit yaşayabilirsiniz. Burada size en iyi gelecek ortam kardeşleriniz ve yakın çevreniz. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi sizi iş ortamında etkilerken iş arkadaşlarınızla kesinlikle sırlarınızı paylaşmamalısınız. Önümüzdeki süreçte iş ortamınıza güven duymak için de acele etmemelisiniz.
ikizler3_0.png



Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:
Yengeçler, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi hem ilişkilerde hem de evlilikte sıkıntıya sokarken geçen hafta da aynı konumda ve de zorlu etkiler altında olduğunuzu hatırlatmak isterim. Aile ve ilişkileriniz arasında gel git yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle problemler oluşabilir. Güneş’in burç değiştirmesi ise yine sizi aile ve aile konularında tetikleyecek...
Evinizde minik dekorasyonlar yapabilir, taşınabilir, hatta ev yatırımı yapabilirsiniz. Merkür’ün Mars ve Venüs ile yaptığı açılar ise para konusunda size ihtarlarda bulunuyor, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Çalışmalarınızın maddiyata yansıması zaman alabilir. Son olarak evinizin içindeki elektronik cihazlara dikkat etmelisiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizi aşkta etkileyecek; hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiye başlayabileceğiniz gibi, yine kendinize vakit ayırmak, içe dönmek için iyi gelecek.
yengecc_4.jpg



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:
Aslanlar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Merkür'ün açıları geçen hafta hayatınızda olan konuları yeniden aktive ederken, iş ortamında bazı pürüzler çıkartabilir. Daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda ise onların sağlık problemleri sizi gerebilir...
Güneş’in burç değiştirmesi seyahat açısından iyi gelecek, sürpriz yolcuklara çıkabileceğiniz gibi, yeni bir iletişim ağınız oluşabilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz ve bu kişiler işinize olumlu yansıyacak. Merkür’ün Venüs ve Mars’a yaptığı açılar ise maddi konularda daha çok dikkat etmenizi, gereksiz bir eğitim ya da seminere katılmadan önce düşünmeniz gerektiğini vurguluyor... Venüs burcunuzdan bu açıları gerçekleştiriyor. İletişiminizi aktif bir şekilde kullanmanız gerekiyor ve güzel - doğru bağlantılar için harika bir hafta. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi sizi yine aile ve yuva kavramlarında etkilerken, aileye daha çok vakit ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Evinizin içindeki elektronik eşyaları da yenilemek isteyebilirsiniz.
aslannn_7.jpg



Başaklar ve Yükselen Başaklar
Başaklar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki burcunuzun maddi konularda zorlanacağını gösteriyor. Geçen haftadan bu yana devam eden problemler yeniden tetiklenecek. İkili ilişkiler, çocuklarla ilgili konular para açısından sıkıntı yaratabilir. Verdiğiniz kararlar gereksiz para harcamanıza ve ödemelerinizi ayarlayamamanıza neden olacak. Mantıklı para harcamalısınız.
Güneş’in burç değiştirmesi ise parada bir tık rahat etmenizi sağlarken, ödemelerinizi artıracak. Lükse harcamalarınız artabilir, internet üzerinden kazanacağınız para kaynaklarınız varsa onlara yönelmelisiniz. Merkür’ün Mars’a Venüs yaptığı açılar ise ruhsal olarak içe döndürecek, mistik konulara merakınız artarken, ödemelerinizi de yazarak yapmalısınız ve gözünüzden kaçan ödemeler konusunda dikkatli olmalısınız. Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizi kardeşlerle ilgili konularda etkileyecek. Kardeşlerinizle daha sıkı fıkı bir iletişim kuracağınız etkiler yaşanacak... Kardeş ya da kardeşlerinizin hiç duymadığınız sırları ile karşılaşabilirsiniz.
basak1_5.jpg



Teraziler ve Yükselen Teraziler:
Teraziler, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Merkür burcunuzdan bu açıyı gerçekleştiriyor... Aile ve ev konularında sizi sıkıntıya sokacak, geçen haftadan bu yana aile içindeki konuşmalarda sorumluk sahibi olduğunuz etkiler vardı, şimdi bu etkiler devam edecek. Yolculuklarınız artabilir, daha mantıklı yol almalısınız. Güneş’in burcunuza geçmesi ile sizin döneminiz başlıyor, artık istediğiniz hamleleri rahat bir şekilde yapabilecekken, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Merkür’ün Mars ve Venüs’e yaptığı açılar, sizi ilişkiler anlamında öne çıkartıyor. Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklarda anlaşmazlıklar çıkabilir ama sosyal çevreniz, arkadaş ortamınız size en iyi desteği oluşturacak.
Merkür’ün burç değiştirmesi ise para kaynakları açısından iyi gelecek ve gelirlerinizi arttırırken, ekstra kazanç kapıları çıkabilir. Ayrıca meditasyon / yoga tarzı işlerle ilgilenip buradan kazanç sağlıyorsanız işlerinizde artış olacak ve yeni bir eğitim programına dahil olacaksınız.
terazi5.jpg



Akrepler ve Yükselen Akrepler:
Akrepler, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin içe dönmenize neden olurken, ruhsal olarak kendinizi çok baskı altında hissedeceksiniz. Hafta sonuna kadar kendinizi toparlamanız zor olabilir.
Gökyüzündeki etkiler çok fazla içe dönüş, kendi yolunuzu buluş ve hayat amacı için sizi tetikliyor. Güneş’in burç değiştirmesi yine sizi korkularınızla yüzleştirirken, kendiniz için hareket etmenizi istiyor, bencil olmanız gereken dönem başladı. Merkür’ün Mars ve Venüs ile yaptığı açılar ise sağlıkla ilgili konulara ışık tutarken, gücünüzü elde etmek için destek de alabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz hassas.
Son olarak iletişim gezegeni Merkür burcunuza geçiyor, iletişimde sizin döneminiz başlarken. Hem sezgileriniz çok güçlü olacak hem de daha stratejik ilerleyebileyeceksiniz. Önemli konuşmaları, anlaşmaları ise 14 Ekim’e kadar gerçekleştirmeniz gerekli. Zira o dönemden sonra Merkür Retro's başlıyor olacak.
akrep1_2.jpg



Yaylar ve Yükselen Yaylar:
Yaylar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlu açılarla başlıyoruz. Geçen haftadan bu yana hayatınızda olan maddi konular, gereksiz para harcamaları, yine aynı zamanda gelirlerinizi arttırma çabanız aynı şekilde devam edecek. Mantık ile yol almalısınız. Para konusunda sosyal çevreniz, kalabalık gruplar yüzünden harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.
Güneş’in burç değiştirmesi ise size çok iyi gelecek; çok fazla yeni insanla tanışabilir, kalabalık gruplara girebilir, sosyalleşebilirsiniz. Merkür’ün Mars ve Venüs’e yaptığı açılar ise aşk ilişkileri ve sosyal çevre arasında gelgit yaşamanıza; fakat bunu eğitim, yurtdışı ve yolculukları beraber telafi etmenizi sağlayacak. Özetle aşkta zorlu bir hafta sizi bekliyor. Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizin içe dönmenize sebebiyet verirken. Meditasyonun gerekli olduğu bir döneme giriyorsunuz. Meditasyon sizi korkularınızla yüzleştirecek, beyninizdeki soru işaretleri önünüze çıkacak ve bunların çözümü için bir yola gireceksiniz.
yaay_8.jpg



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:
Oğlaklar, haftaya Merkür’ün Pluto ve Satürn’e yaptığı açı ile başlıyoruz. Burcunuzda bulunan Pluto ve Satürn geçen haftadan bu yana tetiklenecek konularını öne çıkartıyor, kariyerle ilgili konularda sıkıntılar yaşayabileceğiniz gibi kendinizi bulma adına önemli bir dönüşüm süreci ve kariyerle ilgili önemli bir dönemdesiniz.
Güneş’in burç değiştirmesi yine aynı konu başlıklarında sizi etkileyecek, zekanızı kullanıp üzerinize düşen sorumlulukları gerçekleştirmelisiniz. Zaman yönetimi ise gerçekten çok önemli olacak. Merkür’ün Mars ve Venüs ile yaptığı açılar ise kariyer konusunda git gel yaşamanıza, bu yüzden minik parasal sıkıntılar olabileceğini gösterirken. Miras beklentiniz varsa para gelse bile istediğiniz payı alamayabilirsiniz, biraz haksızlığa uğradığınız etkiler var. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi ise sosyal çevre adına sizi olumlu etkilerken, kalabalık gruplarda stratejik olmak, sırlarınızı herkesle paylaşmamak gerekli; başka insanların sırları ise sizi bulabilir.
oglak111_2.jpg



Kovalar ve Yükselen Kovalar:
Kovalar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya yaptığı zorlayıcı açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin korkularınızla yüzleşmenize neden olurken, geçen haftadan bu yana uğraştığınız problemler artabilir ama, bunu gideceğiniz yolcuklar ve çevrenizdeki yeni insanlarla beraber atlatabileceksiniz.
Güneş’in burç değiştirmesi çok iyi gelecek ve sosyal çevreniz artarken güzel bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Ayrıca akademik kariyerle ilgili girişimleriniz varsa çok olumlu sonuç alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.
Merkür’ün Mars ve Venüs ile yaptığı açılır ise kardeşlerle ilgili konularda problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Aynı zamanda misafir bekliyorsanız bu hafta gelebilir, bir yandan da aşk adına güzel bir hafta olduğunu belirtmek isterim. Son olarak Merkür’ün burç değiştirmesi sizi kariyerde etkileyecek, kesinlikle patronlarınızın sırlarını tutmalısınız. Sır konusunda oldukça hassas bir döneme girdik. Başkalarının sırlarını anlatmamalısınız, özellikle iş ortamında.
kova-header_1.png



Balıklar ve Yükselen Balıklar:
Balıklar, haftaya Merkür’ün Satürn ve Pluto’ya ne yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi ödemeler konusunda sıkıntıya sokarken geçen haftadan bu yana yaşadığınız konular da yine tetiklenecek. Sosyal çevre yüzünden ödemelerde problemler yaşarken, kalabalık gruplardan dolayı maddiyatla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Yine Güneş’in burç değiştirmesi ise ödemeler, borçlar, krediler alanında etkilerken; para kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.
Merkür’ün Mars ve Venüs ile yaptığı zorlu açı ise aynı konuya işaret ediyor. Verdiğiniz sözlerden dolayı maddi olarak zarar da görebilirsiniz, kesinlikle bu hafta kaporasız iş yapmamalısınız. Sağlık açısından ise kilo almaya oldukça meyilli bir döneme girdiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise sizi eğitim konularında olumlu etkileyecek, ödemeler, borçlar, krediler açısından güzel bir dönem olurken. Sezgileriniz çok kuvvetli olacak uyku düzeninizi iyi ayarlamanız işte başarınızı arttıracak bir etki olacak.



ASTROLOG SEMA SİDAR
 
21-27 Eylül Haftalık Burç Yorumları
Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşurken, ilk önce yerin altını üstüne getiren, dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, ardından Koç’taki savaşçı Mars ile kurduğu zorlu etkileşimlerle, ilişkilerimizle bir hayli uğraşacağımızı vurguluyor. Bakalım tüm burçları neler bekliyor?
Tuğba Özer

Koç (21 Mart-20 Nisan)
images%2Fcontent%2F-MHjR6BYGecMDblo8_QS.jpg


Bu hafta ikili ilişkilerinizdeki hareketli tempoya odaklanmanız gerekecek. Bir ay boyunca Terazi burcuna yerleşecek olan Güneş, partnerinizle aranızda ciddi kararlar almanıza ön ayak olabilir. Uzun soluklu bir iş ya da özel ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalarla ilgili hızlı kararlar almak isteseniz de yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki geri hareketi, olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini engelleyebilir. Ayrıca gizli düşmanlarınızın size yönelik olumsuz tavırlarına karşı önlem almak zorunda kalabilirsiniz.

Boğa (21 Nisan-20 Mayıs)
images%2Fcontent%2F-MHjR91EUcTHgFOD7BEM.jpg


Hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Gündelik yaşamınızda rutin akışınızı değiştirecek yeni kişilerle tanışabilir hatta içlerinden birine aşık olabilirsiniz. Bir ay boyunca mesai arkadaşlarınızla yürüttüğünüz ortak projelerde aktif rol üstlenebilir, birkaç kişinin sorumluluğunu yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim gezegeni Terazi’deki Merkür’ün önce Plüton, ardından savaşçı arketip Mars ile kuracağı gergin etkileşim, hukuki konular ve yurt dışı ilişkilerinizde somut gelişmeler yaşamanıza neden olur. Bir iş nedeniyle yurt dışına gitmek ya da orada yeni bir yaşam kurmak için resmi başvurularınızı başlatabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-21 Haziran)
images%2Fcontent%2F-MHjUvrK9mtoNnzS1t3Z.jpg


Sizin yaşam temanız olan iletişimin önemli olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Terazi’deki Merkür, Güneş ile aynı yolda yürürken, sosyal hayatınızda pek çok yeni insan tanıyıp, birbirinden farklı organizasyonlara davet edilmenize destek verecek. Bu dönemde her türlü grup çalışmasında başarılı ve aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Samimi arkadaşlarınızdan biriyle bu hafta iş ortaklığı yapmaya karar verebilir ortak bir maddi kazanç için el ele tutuşabilirsiniz. Yeni atılımlar için acele etmemeli, dikkatli bir şekilde ön araştırmasını yapmalısınız.

Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz)
images%2Fcontent%2F-MHjV1AbZqaGoWUkA5V8.jpg


Bu hafta Terazi burcundaki iletişim trafiğini ev ortamınızda yaşayacaksınız. Zihninizdekilerin ifadesini temsil eden Terazi’deki Merkür, Salı gününden itibaren Güneş’in ışıklarından etkilenmeye başlayıp, ikili ilişkilerinizde kendini daha çok ortaya koymak isteyecek. Dolayısıyla iş ve ev hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle eşinizin ya da yöneticinizin kuralcı ve üzerinizde baskı yaratan tavrı, zaman zaman aranızda gerginlik yaratabilir. Bu durumu sakinliğinizi koruyarak yönetmeli, fikirlerinizi bazen kendinize saklayıp, doğru bildiklerinizi sessizce uygulamalısınız.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)
images%2Fcontent%2F-MHjV-5r10BTLCOaNQP7.jpg


Haftaya damgasını vuran Terazi burcundaki devinim, zihninizi daha kıvrak bir biçimde kullanarak yakın çevrenizle ilişkilerinizde daha canlı, adrenalini yüksek bir frekans yakalamanızı sağlayacak. Bu güçlü etkiyi tartışma, öfke ya da ben merkezli olarak kullanmaktan kaçınıp, kendinizin ve herkesin hayrına olmasını sağlayarak, birden çok mucizeye imzanızı atabilirsiniz. Kitap yazmak, sosyal medyadaki varlığınızı güçlendirmek adına yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için kollarınızı sıvayın. Yeni eğitimlere yönelip, kültürel dünyanızı geliştirebilirsiniz.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)
images%2Fcontent%2F-MHjV62ApnhUkplKiR9t.jpg


Bu hafta maddi kazançlarınıza odaklanmalı ve karşınızda mücadeleyi seven egosu yüksek kişilere karşı savaşınızı sonuna kadar verip, hiç kimseye hakkınızı yedirmemelisiniz. İletişim, beceri ve yetenek ustası Merkür’ün Plüton gibi dönüştürücü bir gezegenle kurduğu zorlu etkileşim sayesinde aşka bakış açınızı değiştirerek, sevmeyi, sevilmeyi adeta baştan öğreneceksiniz. Bu süreçte hayatın derin duygu yüklü katmanlarında gezinmenizi sağlayacak bir kişinin size kattığı radikal değişimi fark edip, onun fikirlerine teslim olmak istersiniz.

Terazi (23 Eylül-23 Ekim)
images%2Fcontent%2F-MHjVbZyWZHGjGb48tPe.jpg


Salı gününden itibaren zodyağın lideri Güneş’i bir ay boyunca misafir ederek, tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Yaklaşık üç haftadan beri ikili ilişkilerinizde aktif bir rol üstlenmenizi sağlayan Merkür, Pazartesi günü değişimin yıldızı Plüton’a kafa tutmak isterken evde bir anda ilişkilerin gerilmesine neden olabilir. Bu görünüme olumlu yönden bakacak olursak miras, gayri menkul yatırımı gibi konularda size yeni fırsatlar taşıyacaktır. Hatta ani bir karar alarak Perşembe gününden sonra yaşadığınız yeri değiştirmek isteği gündeme gelebilir.

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)
images%2Fcontent%2F-MHjW7WbXyiCQim2KRZq.jpg


Gizli, kapaklı ilişkilerden artık kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir haftaya adım atarken, sanki zihninizde, şimdiye kadar yaşadıklarınızın üzerine bir sünger çekip, bambaşka bir kıtada ya da ülkede yaşamak isteği var. Arka planda size zorluk çıkaran kişi ya da kişilerle bu hafta yollarınızı tekrar birleştirmemek şartıyla ayırabilirsiniz. Bu radikal kararı vermeden önce bir kere daha enine boyuna düşünmeli, bugüne kadar yaşadıklarınızın iyi ya da kötü yönleriyle muhasebesini yapmalısınız. Zaten Pazar günü burcunuzda uzun bir süre ağırlayacağınız sezgi, zeka ve beceri gezegeni Merkür’ün etkisiyle iç sesiniz ne diyorsa en doğrusu bu olacaktır.

Yay (23 Kasım-21 Aralık)
images%2Fcontent%2F-MHjWA5hC5dM734sVOHB.jpg


İlişkilerde bir kuyumcu kadar hassas olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle yeni gireceğiniz arkadaş gruplarında kendinizi bir anda kutuplaşmaların ortasında bulacaksınız. Sakin ve adaleti seven yönünüzü aktifleştirmeli, bildiğiniz doğruluk ve dürüstlükten asla ödün vermemelisiniz. Salı günü Terazi burcuna geçecek olan Güneş’in sıcak enerjisi sayesinde dernek, kuruluş ve topluma yönelik organizasyonlarda başarılı çalışmalara imza atmak şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca yüreğinizi hoplatacak karakteri güçlü biri de aniden hayatınıza girebilir.

Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)
images%2Fcontent%2F-MHjWaJ67qjaB2lFkuWg.jpg


Bu hafta kariyere mi yoksa ev hayatınızdaki ilişkilerin dengelenmesine mi vakit ayırmak konusunda yaşayacağınız olaylar, sizi aynı bir halatın iki ucu gibi çekiştirebilir. Ben bilirim tavrından uzak durarak uzlaşmacı yönünüzle, her iki tarafı da idare edebilir, kendinizi bir çıkmazın içinde bulduğunuzda ise insanlardan uzaklaşıp bir süre için de olsa yalnız vakit geçirerek enerjinizi tekrar toparlayabilirsiniz. Aile bireyleriyle uzun zamandan beri ortak yönettiğiniz konuların artık sonuçlanıp, herkesin kendi payına ve hissesine düşeni alması gerektiği bir dönemden geçtiğinizi de sakın unutmayın.

Kova (21 Ocak-18 Şubat)
images%2Fcontent%2F-MHjWfaim8OmTJCz26AH.jpg


Bu hafta, hak hukuk adalet konuları gündeminizi doldurabilir. Zira iletişim ve zihni temsil eden Terazi burcundaki Merkür’ün, kurallarıyla hayatı dönüştüren Plüton ve tartışmayı, mücadele ederek hakkını aramayı seven Mars ile kuracağı zorlu etkileşimi nedeniyle, bürokratik, işlemlerle uğraşabilir, akademik konuların peşine düşebilir ya da yurt dışı ve yabancılarla dinamik bir bağlantıya geçebilirsiniz. Bu görünüm altında kardeş, yakın akrabalar, kısa uzun yolculuklar bir anda fokus noktanız haline gelebilir.

Balık (19 Şubat-20 Mart)
images%2Fcontent%2F-MHjWrFOFSm7_obmUWmo.jpg


Salı günü Terazi burcuna yerleşen Güneş, yeraltı Tanrısı Hades (Plüton) ile iletişim ustası Merkür arasındaki zorlu etkileşimde sahne alarak, ortak paylaşımlarınıza sahip çıkmanız adına size söz hakkı tanıyacak. Bu görünümün etkisiyle özellikle Perşembe günü kavga ve mücadeleyi seven Koç burcundaki Mars, kişisel gelirlerinizi kontrol altına almanız ve menfaatinizi gözetmeniz için size ekstra güç katacaktır. “Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmadan” bu hareketli haftayı, yüksek sezgilerinize dayanarak, kazasız, belasız atlatabilirsiniz. Bu görünüm altında ortaklık tekliflerini tekrar tekrar gözden geçirmeli ya da süre giden beraberliklerinize son vermeden önce terazinin hassas tartı özelliğinden faydalanmalısınız.
 
Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren pozitif enerjiler çalışmaya başlıyor olacak. Her türlü ikili ilişkinin öne çıktığı hafta boyunca, önemli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bazı özel ilişkilerde nihai kararlar verilebilir, yeni bir düzene gidilebilir.
Hayatı daha fazla paylaşma adımları, birbirinin hayatına daha fazla dahil olma hali gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili belirsizlikler netleşebilir. İş hayatında ise yapılanma, düzenleme durumu oluşabilir. Bu hafta iş arkadaşları veya çalışanlarla ilişkilerde, iletişimde daha kontrollü olmalı ve fikir anlaşmazlıklarını inatlaşma durumuna sürüklememeli.
İş veya özel hayatınızda çözüm getiremediğiniz bir konuda insanların fayda ve desteğini görebilirsiniz. Görüntünüzle ilgili değişiklik isteği artabilir, kendinizde kusur bulmaya daha açık olabilirsiniz. Riskli değişimlere gitmemeli, kendinizi her halinizle sevmeye odaklanmalısınız. İlişkileri güçlendiren sağlıklı bir özgüven ve açıklık olacaktır. Perşembe günü ve civarı geçmişten kişilerle irtibat kurulabilir. Kararsızlıklar oluşabilir.

boğa burcu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta sosyal ilişkilerinizde değişimler olabilir. Küslük ve barışmalar gündeme gelebilir. İş arkadaşlarıyla, özel ilişkilerde fikir anlaşmazlıklarına takılı kalmak, çözüm yerine sorunu takılı kalmak mesafeleşmeleri getirebilir. İnatçılık ve sabit fikirlilikten çıkıp, çözüm sağlamaya ve uyum enerjisini çalıştırmaya odaklanmak ise çıkmazları sonlandırmanızı sağlayabilir.
Bir süredir yaşadığınız sorunlar bu sayede son bulabilir. İletişim kurmaya çalışmalı, çaba sarf etmekten veya adım atmaktan kaçınmamalısınız. İş hayatında önemli görüşmeler yapabilir, eğitim hayatında bir süreci tamamlayabilirsiniz. Sınavlar gündeme gelebilir. Hafta içinde iç huzuru korumak, beden sağlığını da korumaya yardımcı olacaktır. Bazı Boğalar için geçmişteki kişiler, eski partnerler gündemde olabilir.
Bazı Boğalar ise ilişkileriyle ilgili bir süredir veremediği kararı verebilir, gösteremediği bir cesareti gösterebilir. Bu hafta içinizdeki gücü keşfetmeli, kurban psikolojisinden kaçınmalı, yaşamınızın iplerini elinize almalısınız. Haftanın ikinci yarısında beklenmedik bir şansla karşılaşabilir, ilahi korumayı üzerinizde hissedebilirsiniz. İlahi bir etkiyle önünüze yeni bir fırsat gelebilir.
ikizler burcu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta aşk hayatınız hareketleniyor, yeni duygular uyanıyor. Yaşamdan keyif alma arzunuz artarken, katıldığınız ortamlarda daha çok dikkat çekebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Beraberinde ise yeni ilişki potansiyelleri doğabilir.
Mars retrosunun devam ettiği bugünlerde, özellikle Perşembe günü ve civarında geçmiş bir ilişki, eski dostlar gündeminizde olabilir. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir. İlişkilerde kafa karışıklığı yaşadığınız noktada ise sizi iyi gelen, iyi hissettiren kişiler ve ortamları tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Sizi eksik hissettiren, yaralayan kişilerden uzaklaşma zamanı.
Bazı ikizler burçları için çocuk sahibi olma, doğum, gebelik haberi alma gibi durumlar söz konusu olabilir. Ebeveyn İkizlerler ise çocukların sağlığı ve gelişimi adına çaba içerisinde olabilir. Bu hafta abartılı riskler almaktan kaçınmalı, şansınıza ve yeteneklerinize ise daha çok güvenmelisiniz. Özgüvenin arttığı günler.
yengeç burcu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta kararsızlıklar, ikilemler içinde olabilir; yaşamınızdaki konular üzerine daha çok kafa yorabilirsiniz. Bir süredir kafa yorduğunuz konularla ilgili ise bu hafta harekete geçebilir, cesareti yüklenebilirsiniz.
Nostaljinin çalışacağı, geçmiş anıların hatıranıza geleceği bu süreçte, uzaktaki veya geçmişteki kişilerle telepatik bağlar kurabilirsiniz. Bazı Yengeçler yeni kişilerle tanışabilir, yaşamındaki bir dilek ve isteğe kavuşabilir. Hafta boyu dilemekten ve dua etmekten geri durmamalı. Aklınızdan geçenin önünüze gelebileceği bir hafta. Finansal konularda yatırım ve kazançlar gündeminizde olabilir. Bu alanda güçlenme ve iyileşme sağlayabileceğiniz bir hafta.
İş ve finanstaki başarı ise yaşama karşı daha motive ve özgüvenli yaklaşmanızı sağlayabilir. Aile üyelerinde ve ev halkı içinde sağlıkla ilgili destekler gündeme gelebilir. Daha önce yakın ilişkilerinizde yaşadığınız dargınlıklar ise bu hafta son bulabilir. Pek çok ilişkiye daha uyumlu yaklaşacağınız bir hafta.

aslan burcu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta eğitimle ilgili yenilikler, iyileşmeler gündeminizde olabilir. İş hayatında önemli görüşmeler yapabilir, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz, daha iyi kazanç sağlayabileceğiniz iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Özgüvenle ilgili eksiklik inancına düşmemeye dikkat.
Bazı Aslanlar için bugünlerde evlilik, teklif alma veya ailelerin bir araya gelmesi söz konusu olabilir. Süregelen ilişkilerde finansal konuların ve değer duygusunun önem kazanacağı, öne çıkacağı günler. Görüntünüzle ilgili daha hassas olmaya, görüntünüzü iyileştirmeye çalışmaya bu hafta da devam edebilirsiniz. Kendinizi güzel görmek, hafta içinde motivasyonunuzu da artıracak.
Hafta sonuna doğru parayı çekeceğiniz bir döneme girecek, farklı kanallardan kazanç veya kar etmeye başlayacaksınız. Perşembe günü ve civarında inatçılık ve kararsızlık durumlarına dikkat. Geçmişteki kişilerle telepatik durumlar, haberleşmeler, aklınızından geçen kişinin karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Yine bugünlerde araçlarla ilgili harcamalar, yatırımlar ve tadilatlar gündeminizde olabilir.
başak burcu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta finansal hareketlilik artıyor, para yönetimiyle ilgileniyorsunuz. Maddi kazanç, finansal başarılar daha başarılı ve özgüvenli hissetmenizi sağlarken; yaratıcı çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz.
Hafta içerisinde ruhen ve bedenen iyileşmeye, şifalanmaya odaklanabilir; spiritüel konulara, psikolojik çalışmalara ve ibadeta yönelebilirsiniz. Bedensel rahatsızlıklarda ise alacağınız medikal hizmetler şifayı getirebilir. Bu hafta bazı ilişkilerde sınırsız alıcı veya sınırsız verici pozisyonunda olmadığınızdan emin olmalı, dengeyi var etmeye odaklanmalısınız. Zira bu dengenin çalışmadığı ilişkilerde bozulmalar, dargınlıklar olabilir.
Öz değer duygusunu güçlendirmek, çevrenizdeki kişilerden daha çok değer görmenize ve daha doğru seçimler yapmanıza olanak sağlayacaktır. Estetik konular gündeminizde olabilir, bu doğrultuda harcamalar yapabilirsiniz. Riskli estetik müdahelelerden kaçınmalısınız. Havanızı değiştirecek eylemler ise daha canlı hissetmenizi ve daha keyifli olmanızı sağlayacak.
terazi burcu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta Güneş sizin burcunuza geçerek sizin döneminizi başlatıyor. Salı gününden itibaren kendinize ve ilişkilerinize odaklanacağınız, daha çok öne çıkarak dikkat çekeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ruhen ve bedenen sağlık ve iyileşme enerjisinin çalışacağı bu süreçte, farkındalığınızın arttığı bir dönemde olacaksınız. Hayatınızdaki eril figürler, eş veya baba gündeminizde olabilir.
Pek çok ilişkide iyileşmenin çalışabileceği günler. Bu etkilerle bazı ilişkilerde barışmalar olabilir. Özellikle Perşembe günü ve civarında süregelen ilişkilerde dengeler değişebilir. Konuşarak halledebileceğiniz konuları çıkmaza sürüklemeyin. İnatlaşmaların veya kafa karışıklığının esiri olmamalı. Bazı Terazi burçlarının geçmişteki ilişkilerinden dönüşler olabilir. Sağlıklı beslenme, spor ve estetik konular hafta boyunca ilgi alanlarınız olabilir.
Evinize, konfor alanınıza kapanmak sıkılganlığı getirebilirken, sosyalleşmek ve keyifli ortamlara dahil olmak canlılığı ve yüksek enerjiyi getirecek. Bu hafta ilişkilerdeki sağlıklı dengeler sizi daha iyi hissettirirken zorlayıcı ilişkiler motivasyonunuza etki edebilir.
akrep burcu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta yaşamınızı düzenleme, planlama hali içerisinde olabilir, iş hayatı ve kariyerle ilgili yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. İş koşullarınızda beklediğiniz iyileşmeyi sağlayabilir, adınızdan bahsettirebileceğiniz önemli iş fırsatları yaklayabilirsiniz. Bedensel rahatsızlıklarda şifa çalışabilir.
Hafta içerisinde bazı Akrep burçları kendi rutinin dışına çıkabilir. Her zaman yoğun olan iş temposuna nazaran bu hafta daha sakin bir zaman dilimi veya her zaman sakin geçen süreçlerin aksine bu hafta daha yoğun bir tempoda olabilirsiniz. İnsanlara sağlayacağınız yardım ve fayda, geçmişte yaptığınız iyilikler ise bu hafta yaşamdan size geri dönebilir.
Hafta içinde mutluluk ve memnuniyet yaşamın getirdiklerini kabul içinde olmaktan geçiyor. Kendinizle, hayatla barışma zamanı. İş yerinde çalışma arkadaşlarından veya çalışanlardan ayrılıklar olabilir. Perşembe günü ve civarında aksilik ve son dakika durumları önünüze gelebilir. Bazı ilişkilerde dargınlık ve alınganlık yaşanabilir.

yay burcu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta daha sosyal olabilir, sevdiklerinizle keyifli aktivitelere dahil olabilirsiniz. Kısa seyahatler ve tatiller gündeme gelebilir. Aşk hayatında iyileşmeler yaşanabilir, yalnızların ise ilgisini çeken kişiler olabilir. Özellikle görsel anlamda beğenebileceğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.
Devam eden Mars retrosunun etkileriyle haftanın ikinci yarısında geçmiş bir ilişki, geçmişteki duygular içinizde canlanabilir. Bazı Yaylar eski ve yeni kişi, kalmak ve gitmek gibi iki fark yol arasında olabilir. Arkadaşlıktan aşka, aşktan arkadaşlığa dönen ilişkilere müsait günler.
Ebeveyn Yaylar için çocuklarla ilgili konular gündeme gelirken, hafta boyunca çocuklara sevgi ve anlayış ile yaklaşmaya, inatlaşma durumları yaratmamaya özen göstermeli. Ev içindeki huzur, çocuğun sağlıklı ilişkiler kurmasını sağlayacaktır. Finansal konularda hızlı karar almamaya, hızlı hareket etmemeye dikkat etmeli. Anlık durumlarla gereksiz harcamalar yapılabilir.
oğlak burcu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta hem iş hem özel hayatınızda kurduğunuz ilişkiler öne çıkıyor, önemli hale geliyor. Her iki alanda da görüşmeler yapacağınız, ortak kararlar alacağınız günlerdesiniz. Ortaklarla anlaşmalar, iş teklifleri, ilişkilerde ise geleceğe dair planlar ve adımlar gündeminizde olabilir.
Bazı Oğlaklar için düğün, evlilik gibi konular öne çıkabilir. Eşin ve partnerin ailesiyle ile daha yüzeysel ve mesafeli ilişkiler kurulabilir. Bu hafta yaşamınızdaki ve gündeminizdeki sorun veya eksikliği abartmamaya, negatif enerji alanında kalmamaya özen gösterin. İş ve özel hayatınızda hızlı karar almak pişmanlığı veya hatayı getirebilir.
Bir süredir düşündüğünüz konuları ise hayata geçirebilirsiniz. Sorun çözmeye, sorunlardan kurtulmaya daha açık olan bu haftada, pek çok sorunu sağlıklı iletişim sayesinde çözebilirsiniz. Araçlarla ilgili arıza ve tadilatlar, zorunlu ödemeler gündeme gelebilir. Trafikte kontrollü olmalı. Baş ağrılarına ve migren ataklarına dikkat.
kova burcu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle daha sosyal olduğunuz bir döneme girebilirsiniz. Çevreniz tarafından daha çok konuşulabilir, ilgi ve takdir toplayabilirsiniz. Geleceğe dair sorgulama ve planlama, araştırma içinde olacağınız, eğitim alanında uzmanlaşmaya ve iyileşme sağlamaya çalışacağınız bir hafta. Bir hayalinizi veya idealinizi ise gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim, kurs gündeminizde olabilir.
Araçlarla ilgili tadilatlar, harcamalar gündeme gelebilir. Günlük yaşamınızda kullandığınız teknolojik aletlerde ise arızalanmalar olabilir. Perşembe günü ve civarında trafikte ve günlük hayatta kazalara karşı dikkatli olmakta, aceleci olmamakta fayda var. Bugünlerde yaşayacağınız fikir ayrılıklarını daha anlayışlı ve politik olarak çözebilir, anlaşmazlıklara son verebilirsiniz.
Mars retrosu devam ederken, özellikle haftanın ikinci yarısında geçmişteki kişiler hatıranızda canlanabilir, geçmişe özlem ve merak duyabilirsiniz. Haftanın tamamında kendi düşüncelerinizi hatalı ve eksik bulmaktan kaçının, sezgilerinize önem verin. İçinize doğan hisler doğru olabilir.
balık burcu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Eylül)
Bu hafta finansal konular öne çıkabilir, harcamalar ve yatırımlarla ilgili planlamalar ve araştırmalar içinde olabilirsiniz. Bu alanda önemli riskler almaktan kaçınmakta, temkinliliği korumakta fayda var. Hem finansal konularda hem ilişkilerde hızlı karar almaktan, anlık duygu ve düşüncelerle hareket etmekten kaçınmalısınız.
Bu alanlarda bir süredir düşündüğünüz konuları ise hayata geçirebilirsiniz. Daha önce yapmaya cesaret bulamadığınız konularda, Perşembe günü ve civarında cesareti bulabilir, daha yenilikçi ve atak olabilirsiniz. İlişkilerde gerçek yakınlık, bütünleşme, dürüstlük ve gerçek sevgi önem kazanabilir.
Arzular ve tutkuların artacağı bu süreçte, kendi duygularınızı çözümlemeniz daha önemli olacak. Güneş'in Terazi burcuna geçtiği Salı gününden itibaren iç dünyanızda kendinizle bir yüzleşme yaşayabilir, yeteneklerinizin, yapabileceklerinizin ve eksiklerinizin farkına varabilirsiniz. Hatalarınız ve doğrularınızda kendinizle barışma zamanı. Bazı ilişkilerde ise barışmalar yaşanabilir.



Astrolog Merve Rençber
 
21 – 27 EYLÜL 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
HANDE KAZANOVA
21-27-kh-wb




KocKoç Burcu:
Haftanıza uğraşmanız ve halletmeniz gereken parasal işlerinizle başlayacaksınız ama Salı ve Çarşamba günleri daha rahat yapınız ortaya çıkmaya başlayacak. Bu hafta iş ve kariyer konuları sizin için önemli olacak sevgili koç ve yükselen Koçlar.
Salı günü ve sonrası 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstereceksiniz. Bu bir ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz.Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak. İlişkiler hayatınızın merkezine yerleşiyor.
Salı ve Çarşamba günleri yatırım kazançlarınız yüksek olurken, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerinize gereken özeni gösterin. Partnerinizin ailesiyle bazı sorunları olabilir veya siz onun ailesiyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yine içinizde tuttuklarınız, gerginlikler ilişkinize veya ilişkide olduğunuz insanlara olumsuz yansıyabilir.
Pazar günüyle beraber 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz. Yine bir borcu yapılandırmak, ödemelerinizi düzenlemek için gayet iyi bir dönem. Ruhsal ve spiritüel çalışmalarınız varsa bu konularla ilgili olabilirsiniz.
BogaBoğa Burcu:
Haftanıza özel hayatınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu haftabaşı diğer insanlarla konuşmalarınız, iş birlikleriniz önemli olurken iş alanlarınızda kolaylıkla sinirlenebilir veya herkesin sizin gibi davranmasını bekleyebilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar.
Salı günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor sevgili boğalar, daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız, o yüzden bu ay sağlığınıza çok dikkat edin ve aşırıya kaçarak kendinizi zorlamayın.
Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri ev ve aile hayatınızda mutluluğunuz, kazançlarınız ve huzurunuz yüksek olurken Çarşamba ve Perşembe günleri iş ortamlarınızda, günlük hayatınızda huzursuz ve gergin etkilerle dolu olabilirsiniz. İş alanlarınızda sizi desteklemeyen koşullar olabilir, nedatif düşüncelerden uzak durun.
Pazar günü merkür ilgi alanınızı özel hayatınıza kaydıracak. Özel hayatınızdaki sorunlara çözümler üretmek ve olayların derinine inmak için güzel bir süreç. 2 hafta boyunca özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.
İkizlerİkizler Burcu:
Haftanıza gündelik koşturmalarınızla, sağlığınızı ilgilendirecek konularla başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Diğer insanlarla olan işbirlikleriniz bu hafta önemli olurken, haftaortası parasal meseleler öne çıkacak.
Salı günü ve sonrası 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde ölçülü bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu alanlarda sorumluluklarınızın arttığı bir dönemdesiniz sevgili ikizler.
Bu hafta riskli işlere kalkışmayın. Özel hayatınızda zorlanacağınız gibi, dengeyi sağlamak kolay olmayabilir. Parasal konularda istediğinizi bulmak kolay olmayabilir. Diğer taraftan Salı ve Çarşamba günleri iletişim trafiğiniz hızlı akacak, akraba veya kardeşlerinizle bağlantılarınızda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.
Pazar günü merkürün akrep burcuna geçmesiyle birlikte daha çok iş konularını konuşuyor olacaksınız. İş başvurusunda bulunmak, iş görüşmeleri yapmak, sağlık kontrollerinizi gözden geçirmek için uygun bir dönem olacak. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

YengecYengeç Burcu
:
Bu hafta kendi özelinize yönelik hareket edecek işlerinizi ve tamamlamanız gerekenleri Salı ve Çarşamba gününe yayacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler.
Salı günü itibarıyla evinizle ve ailenizle ilgili olaylara odaklanacaksınız. Bu bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.
Salı ve Çarşamba günleri kazançlarınız keyfinizi arttırabilir yalnız Çarşamba ve Perşembe günleri ev ve aile hayatınızda bazı sözlerinizi tutmakta, sorumluluklarınızı üstlenmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizden beklentileriniz yüksek olabilir, iş ortamlarınızdaki gerginlikler ev ve aile ortamlarınıza olumsuz yansyabilir. Negatif etkilerden uzak durun.
Pazar günü itibarıyla aşk hayatınız ve çocuklarla olan iletişiminiz ön plana çıkacak. Aşkı konuşabilir, kafanızda bir insan varsa ona teklifte bulunabilir, aşkın temellerini oluşturabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde becerileriniz artabilir. Aşk veya eğlenceye dayalı alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Hoşlandığınız insana düşüncelerinizden bahsetmek için uygun bir dönem.
AslanAslan Burcu:
Bu hafta ailevi ortamlarda veya daha çok ailenizle yuvanızla ilgilenerek haftanıza başlayacaksınız. Kendi halinizde olabilirsiniz ama Salı günü ve sonrası daha çok sizi eğlendiren konulara yönelecek, kendinize vaktinizi ayıracaksınız.
Salı günü ve sonrası, 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermenize neden olacak.Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor. Öğrenmeyi, etrafınızda olup bitenleri merak edeceğiniz bir dönem.
Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri oldukça hareketli geçebilir, kendinize yatırım yapacaksınız ve bunun karşılığını alacaksınız. Diğer yandan Çarşamba ve Perşembe günleri iş düzeninizi oturtmak kolay olmayacak. Bugünlere denk gelen toplantı ve görüşmeleriniz varsa dikkatli olun. Negatif etkilerden uzak durmalısınız.
Pazar gününden sonra evinizle ilgili sorunlar ve konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız ön plana çıkacak. Bu tarihten sonra ev alım, satım, ailenizle ilgili önemli kararlar yine gündeminize yerleşecek. Sorunlarınıza çözüm üretmek için uygun bir zaman dilimi olacak. Sevdiklerinize karşı iğneleyici konuşmalardan kaçının.
BasakBaşak Burcu:
Bu hafta yakın çevrenizdeki insanlarla temasınız ve iletişiminiz hızlı akacak sevgili başak ve yükselen Başaklar. Eviniz, aileniz yuvanız önemli olurken özel ilişkilerinize daha fazla vakit harcamalı, olusmzuluklardan uzak durmalısınız.
Salı günü ve sonrası 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.
Geri planda durduğunuz alanlarda mucizevi etkiler Salı ve Çarşamba günleri devrede olurken, Çarşamba ve Perşembe günleri parasal konularda zorlanabilirsiniz, bir para mevzusu cinlerinizi tepenize çıkarabilir. Kolay tepki verebilirsiniz. Parasal işlerinizde aceleci ve düşüncesiz davranmamaya çalışın.
Pazar günü itibarıyla pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve daha çok yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız. Yine kendinizi eğitim ve öğrenim hayatınıza vereceksiniz. Bu dönem rahat öğrenecek, öğrendiklerinizi hayatınıza geçireceksiniz.
TeraziTerazi Burcu:
Haftanız parasal işleriniz ve görüşmelerinizle başlarken, yakın çevrenizden alacağınız haberler bu hafta sizin için önemli olacak sevgili Terazi ve yükselen Teraziler.
Salı günü ve sonrası güneş sizin burcunuza geçerek 1 ay boyunca rahat ortamlar için ışık yakmaya başlayacak. Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak, yeteneklerinizi ortaya koyarak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.
Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizden alacağınız ve göreceğiniz destekler sizi mutlu ederken, önemli görüşmeler hoşunuza gidebilir. Yalnız Çarşamba ve Perşembe günleri negatif düşünceden, ani kararlardan kaçının. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışlarına içerleyebilir, ilişkinizi zedeleyecek konuşmalar yapabilirsiniz.
Pazar gününden sonra maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa eğilebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar şanslı etkilere sahip olacaklar. Yine alım, satım, değiş tokuş işleri için uygun bir dönem. Önemli görüşmeler ve konuşmalara açık bir dönem içinde olacaksınız.
AkrepAkrep Burcu:
Haftanıza kendi isteklerinizi ön planda tutarak başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta hem kişisel beklentileriniz hem de parasal işleriniz daha çok vaktinizi alabilir.
Salı günü ve sonrası güneşiniz kapanan alana girdiği için kendinizi biraz enerjiniz düşük hissedebilirsiniz. O yüzden bütün kafanızdaki iş projeleri için geri planda durmalı ve başlayacak yeni projeleriniz için planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bu süreci hazırlık süreci olarak tamamlamalı, herhangi bir süreçte bulunmamalısınız. Başkalarını etkilemek, kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak.
Salı ve Çarşamba günleri kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz, güzel haberler alacaksınız ama Çarşamba ve Perşembe günleri dikkatli olun. İşlerinizi ortaya koyarken zorlanacaksınız. Sizinle uğraşan insanların ekmeğine yağ sürmemeniz gereken bir dönem. Sinirli ve gergin yapınızla beraber çalıştığınız insanların tepkileriyle karşılaşabilirsiniz.
Pazar gününden sonra 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginizi tamamen kendinize yöneliyor. Merkür planlarınız ve düşünceleriniz için sizi harekete geçirmeye başlıyor. Daha çok kendinizi konuşmayı ve anlatmayı seveceksiniz.
YayYay Burcu:
Haftanıza geri planda durduğunuz konularla başlayacaksınız sevgili yay ve yükselen Yaylar. İşlerinizi tamamlamak önemli olacak.
Salı günü, güneş 1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Yine bu bir ay boyunca enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.
Bu hafta dikkatli adımlar atmak gerekebilir. Sosyal ortamlarınızda bazı işleriniz bozulabilir. Gergin ve sinirli yapınızı kontrol edin, ağzınızdan çıkanlar önemli olacak, sabırsızlık ve düşünmeden konuşmak sizi zorlayabilir, negatif düşüncelerden uzak durun. Çarşamba ve Perşembe günleri buna dikkat edin.
Pazar günüyle beraber, önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Plan ve programlarınızı oluşturmak için uygun bir dönem. Bilinçaltınızı temizlemek, hayatın anlamını sorgulamak öne çıkabilir.

OglakOğlak Burcu:

Bu hafta sosyal işleriniz, arkadaşlarınızla beraber yapacağınız görüşmeleriniz önem kazanırken, Perşembe gününe kadar dikkatli adımlar atmanız gerekebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar.
Salı günü ve sonrası artık tamamıyla iş hayatınıza odaklı gözüküyorsunuz. Daha fazla çalışacak, göz önünde olacaksınız. Kimliğinizi aldığınız sorumluluklar ve bu sorumlulukların yerine getirilmesi olarak tanımlayacaksınız. Toplumsal konularda sorumluluklarınız artabilir. Daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımak isteyebilirsiniz.
Ortak parasal işlerinizde, banka, kredi, vergi konularında Salı ve Çarşamba günü oldukça hareketli etkiler devrede olacak.
Ama Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyerinizde zorlanabilirsiniz işinizde oluşan olumsuzlukları bu dönemde aile ortamlarınıza taşımayın. Ailenize karşı daha anlayışlı olmalısınız.
Pazar günüyle beraber organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız, sosyalliğiniz artabilir. Sosyal çevrenizle yapacağınız işler, plan ve projeler devreye girmeye başlayacak.
Kova
Kova Burcu
:
Haftanıza kariyer ve iş alanlarınızdaki yoğunluklarla giriş yapabilirsiniz. Bu dönem insanlarla aranızdaki ilişkileri dengelemek kolay olmayabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Perşembe gününe kadar hayat hızlı akarken, Perşembe ve Cuma günü daha çok kendi köşenizde olacaksınız.
Salı günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak. Kendinizi geliştirip, eğitmeye ve geleceğiniz üzerine daha fazla çaba harcamaya yönelik adımlar atacaksınız.
Bu hafta özel ilişkilerinizde keyfinize diyecek olmayabilir, algınızı özel hayatınıza kaydırabilir, sevdiğiniz insanla planlar peşine girebilirsiniz. Yalnız Çarşamba ve Perşembe günleri sinirli yapınızı kontrol edin, gerginliklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Duyacağınız bazı şeyler hayatı negatif algılamanıza neden olabilir.
Pazar günü Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. İş alanınızda patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı. Bu dönemi iyi değerlendirin.
BalikBalık Burcu:
Haftanıza önemli haberlerle başlayabilirsiniz sevgili balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta başı daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.
Salı günü itibarıyla, 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak. Cinsellik hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarından fayda ve destek görecek, diğer insanların kaynaklarından faydalanmasını iyi becereceksiniz.
Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri iş ve sağlık alanlarınızda güzel gelişmeler devrede olurken, Çarşamba ve Perşembe günleri parasal konular çok çabuk sinirlerinizi zıplatabilir. Gerginlikler çevrenizden ve parasal konulardan kaynaklanabilir. Olumsuz bakış açınızı değiştirin.
Pazar günü ilgi alanlarımızı belirleyen merkür burç değiştiriyor. Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat veya eğitim alanlarınıza ışık tutacak ve bu alanlarda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Öğrenmekten zevk alacağınız bu dönem daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Değişik yerleri, konuları merak edeceksiniz.
 
İlişkiler ve Tamamlayıcı Güçler: 21-27 Eylül Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta Terazi burçlarının dönemi başlıyor. Aynı zamanda Merkür'ün Terazi burcunda olması ise romantik ilişkilerin gündemde olacağına işaret ediyor.
Gözde Solak


İlişkiler ve Tamamlayıcı Güçler: 21-27 Eylül Haftalık Burç Yorumları



Bir yandan sonbaharın serin rüzgarlarını hissederken diğer yandan hayatımızdaki yenilik ve dönüşüm sürecine adapte olmaya çalışıyoruz. Bu hafta ise Terazi burcunun dönemi başlıyor. Aynı zamanda Merkür Terazi burcunda olduğundan romantizm, ilişkiler ve tamamlayıcı birliktelikler ön plana çıkıyor. Mars ve Plüton etkileşimi ise ilişkiler konusunda epey çaba harcayacağımıza ve uğraşacağımıza işaret ediyor. Genel olarak haftanın bütününde bizi tamamlayan insanlara yöneleceğimizi, buna dönük ilişkiler kuracağımızı söyleyebiliriz. İşte 21-27 Eylül haftalık burç yorumları…



1. Koç

koc-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Bir süredir kendilerini adeta görünmez hisseden Koç burçları bu haftadan itibaren çok daha fazla göz önünde olacaklar. Önümüzdeki 4 hafta boyunca adeta etraflarına ışık saçacak ve dikkat çekecek olan Koç burçları bu fırsatı değerlendirmeliler. Yalnız Koç burçları flört etme konusunda çok daha istekli olabilirler ancak kontrolü de çok kolay bir şekilde kaybedebilecekleri bir dönemde olduklarını unutmamalılar. Ciddi bir ilişki ve güçlü bir bağ arayan Koç burçları ise bu noktada güçlü filtrelerini devreye sokmalı, çok daha seçici olmalılar. İlişkisi olan Koç burçları ise bu dönemde ilişkilerini çok daha derinleştirecek ve çok daha güçlü bağlar kuracaklardır.

Hafta sonu ise Koç burçları kendilerini ifade etme ve daha açık olma konularına odaklanabilirler. Duygusallıklarının iletişim tarzlarını fazlasıyla etkilediğini fark edebilirler. Ancak özellikle Merkür retrosu başlamadan önce bu dönemde ne istediklerini ve neyi arzuladıklarını detaylı bir şekilde düşünüp bazı kararlar vermeliler.

2. Boğa

bog-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Boğa burçları için hayatlarına çeki düzen verme zamanının geldiğini söyleyebiliriz. Özellikle sağlıkla ilgili konularda üzerine düşünecekleri ve harekete geçecekleri bazı gelişmeler olabilir. Özellikle son 1 aydır aşırı umarsız ve savurgan olan, hayatındaki birçok konuda ipin ucunu elinden kaçıran Boğa burçları vites küçültmenin vaktinin geldiğini düşüneceklerdir. Her ne kadar isyan etseler de özellikle yemek, egzersiz ve uyku gibi konularda yeni bir düzene geçebilirler. Tüm bu yeniliklerden önce evlerinde ve yaşam alanlarında küçük bir temizlik yapmak ve yeni bir düzen oluşturmak işlerini kolaylaştıracaktır. Ayrıca hayatlarındaki stres faktörünün sağlıklarına olan yansımasını da düşünmeli ve bu konuda bir şeyler yapmalılar.

Hafta sonu ise romantizm anlamında bazı gelişmeler olabilir. Romantik konularda aceleci davranabilir, her şeyi oldu bittiye getirmek isteyebilirler. Özellikle önümüzdeki 2 ay boyunca yalnız Boğa burçları yeni insanlarla tanışmaya ve onlarla ilişkilerinin nasıl bir hale evrilebileceğini öğrenmeye oldukça hevesli olacaklar. Özellikle çok daha derin bağlar kurabilecekleri, onları anlayan biriyle birlikte olmak istediklerini fark edebilirler. Tüm bu süreçte zıt kutuplar birbirini çeker kuralını iliklerine kadar hissedebilirler. Ancak bu konuda dikkatli olmalılar.
3. İkizler

ikizler-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
İkizler burçları bir süredir çok daha huzurlulardı ancak bu haftadan itibaren hayatlarına cazibe, çekicilik ve romantizm giriyor. Hayatı çok daha dramatik yaşayacak ve duyguları doruklarda hissedecek İkizler burçları dış görünüşlerini değiştirip dolaplarını yenilemek isteyebilirler. Dövme, yeni bir saç ya da piercing gibi değişimlere açık olabilirler. Hayatlarında biri olmayan İkizler burçları için bile hareketli günler olacaktır, yeni insanlarla tanışıp içgüdülerini takip ederek heyecanlı anlar yaşayabilirler. Partneri olan İkizler burçları ise hem yatak odasında hem de ilişkilerinde heyecanın seviyesini artırabilirler. Maceralara açık oldukları bu dönemde yeni şeyler denemekten de çekinmeyeceklerdir. Bebek isteyen İkizler burçları bu fikrin olgunlaşmasına ve hayata geçmesine izin verebilirler.

Elbette İkizler burçları için tüm hafta romantik ve şehvetli geçmeyecek. Özellikle hafta sonu geçmişte bıraktıkları bazı alışkanlıkları hayatlarına tekrar alabilir, verimli olma konusunda sorunlar yaşayabilirler. Bu noktada iş planlarını, iş ilişkilerini ve çalışma arkadaşlarını düzenlemeleri gerekebilir. Zorlu ayrıntılarla kendi başlarına baş edemeyeceklerini fark edebilirler. Diğer yandan sağlıkla ilgili konuları görmezden gelen İkizler burçları bu konuda daha fazla dikkatli olmak isteyebilirler.

4. Yengeç

yengec-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Bu hafta Yengeç burçları için yılın en keyifli zamanlarından birinin başladığını söyleyebiliriz. İster tek başlarına, ister hayatlarındaki özel kişiyle ister kalabalık gruplarla olsun Yengeç burçları bu hafta itibariyle sosyalleşmenin her türlüsüne açık ve istekli olacaklar. Aynı zamanda el sanatları, dekorasyon, yemek yapmak ya da kültür sanat gibi konularda kendilerini çok daha hevesli hissedecekler. Bu dönemin tadını çıkarmalı ve hiçbir şey için acele etmemeliler.

Ancak hafta sonu hayatlarında büyük bir yoğunluk başlayabilir ve tutku duydukları iş için çok daha fazla emek harcamak isteyebilirler. Ustaca işler çıkarmak ve başarının tadına bakmak için büyük bir istek duyabilir, bu konuda hırslanabilirler. Bu hırsı özel yaşamlarında da hissedebilirler. Özellikle geçmişte bıraktıkları bir sevgiliyi unutamayan Yengeç burçları onu elde etmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya hazır olabilir. Ancak hiçbir şeyi kontrol etmemenin ve hiçbir şey için çabalmamanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu unutmamalılar.
5. Aslan

aslan-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burçları bu hafta bitirmeleri gereken ve yarım kalmış tüm işlerini tamamlamalılar. Çünkü önümüzdeki 4 hafta boyunca adeta bir kraliçe arı kadar meşgul olacaklar. Sosyal anlamda hareketli günlerin başlamasıyla Aslan burçları da yaratıcı fikirlerle dolacaklar. Ancak bazı Aslan burçları bu sosyal dönemde pandemi etkisiyle daha düşük enerjiye sahip olabilir ve bu yaratıcı dönemlerini evde geçirmek isteyebilirler. Şartlar ne olursa olsun Aslan burçları bu haftadan itibaren son 1 yılda yaptıklarından çok daha farklı bir şey yapmak için büyük bir istek duyacaklar.

Her ne kadar her şey hızla akıyor gibi görünse de Aslan burçları özellikle hafta sonu Duraklat butonuna basmaya da hazır olacaklar. Merkür’ün etkisiyle neredeyse aralık ayına kadar sürecek bir mola dönemine girebilirler. Bu dönemde yakın çevreleriyle kaliteli zaman geçirmek, evde kalmak ve iç dünyalarına dönmek isteyebilirler. Kendi kendilerine geçirecekleri bu zamanlarda derinlere gömdükleri bazı duygularla da yüzleşmek zorunda kalabilirler. Çok yoğun bir hayat yaşayan Aslan burçları bu süreçte kendi ihtiyaçlarını ön planda tutup sevdiklerine vakit ayıramadıkları için kendilerini suçlu hissedebilirler.

6. Başak

basak-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Başak dönemi bu hafta sona eriyor. 22 Eylül’de Terazi burcunun dönemi bittiğinde başak burçları için para ve güvenlik konuları önem kazanıyor. Oldukça yoğun bir sürece giren başak burçları aynı zamanda bu dönemi mali planları yapmak ve bazı yenilikleri hayatlarına katmak için kullanabilirler. Pandemi döneminden etkilenen ya da etkilenmeyen fark etmeksizin tüm başak burçları eğer finansal anlamda kalkınmak istiyorlarsa önümüzdeki 6 ay boyunca varını yoğunu ortaya koyarak çalışmaları gerekiyor. Neyse ki finansal konular Başak burçları için zorlayıcı değil. Bu nedenle tüm harcamaları gözden geçirip kendileri için en iyi olacak planı uygulamaya geçebilirler.

Başak burçları hafta sonu ise hayatlarındaki önemli insanlarla kaliteli zaman geçirmeye önem verebilirler. Bunu yapmak duygusal olarak iyi gelirken motivasyonlarını da yükseltecektir. Hatta şu an hayatlarındaki samimi arkadaşlıkları birçok şeyin önünde tutacakları bir döneme giriş yapıyorlar diyebiliriz. Sosyalleşmek için bol bol vakit ayıracakları bu dönemde geçmişte kalan bazı insanlarla da iletişim kurabilirler.
7. Terazi

terazi-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Bu hafta Terazi burçlarının dönemi başlıyor. Terazi burçları bi süredir adeta hayal dünyasında yaşıyor ve geleceğe dair pek çok plan yapıyorlardı. Ancak bu hafta itibariyle gerçek hayata dönüp tüm planlarını bir gerçeklik filtresinden geçirmek isteyebilirler. Onları sıkıştıran düşüncelerden ya da baskılardan kurtulmak için çabalamaya başlayabilirler. Diğer yandan hayatlarında kangren olan alanları bir kenara bırakıp yeni ufuklara yelken açma fikri onları heyecanlandıracaktır. Bu konuda çok daha cesur olabilirler. Haftanın büyük bir bölümünde hayatta gerçekten ne istediklerini sorgulayabilir, kalplerinden geçeni bulmaya çalışabilirler. Kalabalıktan ve insanlarla yoğun iletişim kurmaktan yorulup köşelerine çekilme ihtiyacı hissedebilirler.

Terazi burçları özellikle hafta sonu mali planlar üzerine düşünebilir, geçmişte yaptıkları harcamaları gözden geçirebilirler. Geçtiğimiz günlerde finansal konularla ilgili isyan etmiş olsalar da bu hafta çok daha pratik ve çözüm odaklı yaklaşacaklardır bu konuya. Diğer yandan gelecekte karlı olabilecek projeleri ya da teklifleri de değerlendirmek isteyebilirler. Her ne olursa olsun hayatlarında özellikle iş ve finansal konularda 3 Kasım’a kada bir karar vermeleri onların yararına olacaktır.

8. Akrep

akrep-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Akrep burçları için son birkaç hafta fazla sosyal ve eğlenceli geçmiş olabilir. Ancak bu haftadan itibaren bu konuda artık son demler diyebiliriz. Akrep burçları bu hafta itibariyle birazcık dinlenmek ve köşeye çekilmek isteyebilirler. Pillerini şarj edecekleri bu dönemde içsel dünyalarına odaklanıp bazı konularda iyileşme süreçlerini başlatabilirler. Aslında tüm bunları yaparken 1 ay sonra başlayacak Akrep sezonuna da kendilerini hazırlıyor olacaklar. Ayrıca içsel dünyalarında çözemedikleri ve tıkandıkları konulara odaklanıp onları çözmek için çaba harcamaları oldukça yararlı olacaktır.

Hafta sonu itibariyle ise dış görünüşlerini, kariyerle ilgili profillerini ve yabancı insanlara karşı yarattıkları izlenimi değiştirmeye ve bunlar üzerinden çalışmaya başlayabilirler. Stilleriyle ilgili farklı ve cesur şeyler deneyebilir, bu doğrultuda alışveriş yapmak isteyebilirler.
9. Yay

yay-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Geçtiğimiz günlerde işlerle ve kariyerleriyle adeta boğulan ve mola vermeye fırsat bulamayan Yay burçları bu hafta itibariyle sosyal hayata karışabilirler. Yay burçları eğlenecekleri ortama göre alışveriş yapmak isteyebilir, örneğin evde keyif yapmak istiyorlarda evlerine yatırım yapmayı tercih edebilirler. Her ne kadar pandemi dönemiyle sosyalleşme kavramı da değişse de Yay burçlarının sosyalleşme arzusu bir yol bulacaktır. Diğer yandan bu süreçte yeni beceriler edinmek, hobileri konusunda kendilerini geliştirmek ve bazı online eğitimler satın almak isteyebilirler. Ayrıca bu süreçte sosyalleşerek tanıştıkları her insanın çalıştıkları sektörde de onlar için bir ağ oluşturabileceğini ve fayda sağlayabileceğini unutmamalılar.

Tüm bu sosyalleşme arzusunun yanında hafta sonu çok daha farklı bir frekansta geçebilir. Hafta sonu gözlemleme, ilham alma ve mistik duygularla dolma havasında olacak olan Yay burçları çağırıldıkları davetlerle rahat kanepeleri arasında kalabilirler. Bu nedenle hafta sonunu çok daha kendilerini ve hayal dünyalarını besleyerek geçirmeleri, iç dünyalarına vakit ayırmaları mantıklı olacaktır.

10. Oğlak

oglak-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Oğlak burçlarının geçen ay planladıkları ve hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekledikleri şeyler bu hafta itibariyle gerçekleşmeye başlayabilir. Herkes Oğlak burçlarının ne kadar hırslı ve çalışkan olduğunu bilir ancak Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle bu konuda çok daha hırslı olacaklarını ve tuttuklarını koparacaklarını söyleyebiliriz. Özellikle kariyerleri konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Ancak önemli olan yükselmek değil bu ivmeyi korumak, bunu unutmamalılar. Bu süreçte karşılarına çıkabilecek engellere ise olumsuzlukla yaklaşmamalı, bu sürecin onları daha da güçlendireceğini bilmeliler.

Hafta sonu ise sosyal yaşamlarının ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunu fark edebilirler. Büyük hayallerini gerçekleştirmek için bazı iş birliklerine ihtiyaç duyabilir ve bu ihtiyaçlarını dahil oldukları topluluklar sayesinde karşılayabilirler. Diğer yandan özellikle hafta sonu normalden daha fazla konuştuklarını fark edip bunun gevezeliğe dönüştüğünü hissedebilirler. Seslerini doğru kitleye duyurrmak ve söyleyecekleri şeyleri daha fazla insana ulaştırmak için çabalyacaklardır.
11. Kova

kova-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Kova burçları genel olarak bir büyüme ve gelişme evresine giriş yapıyorlar. Bu dönemde daha fazla öğrenme ve dünya vatandaşı olarak daha fazla şey keşfetme dürtüleri artabilir. Yeni insanlarla tanışarak onların dünyalarına dahil olmak, yeni ufuklara yelken açmak için heyecan duyabilirler. Bu dönemde bir sertifika programına katılabilir, yüksek lisans ya da benzeri bir eğitim programına girmek isteyebilirler.

Özellikle hafta sonu itibariyle işlerinde yükselme ya da liderlik pozisyonu gibi konular gündeme gelebilir. Bunlar olmasa bile daha fazla sorumluluk almaları gereken durumlar oluşabilir. İş dünyasında ve kariyerlerinde gitmek istedikleri yolu kendileri oluşturacakları bazı fırsatlar doğabilir. Her ne olursa olsun çabalamaları ve kendilerini göstermeleri gerekecek.
12. Balık

balik-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Balık burçlarının bazı duygularla yüzleşeceği ve bazı duygularla ilgili de riskler alacakları bir hafta olacağını söyleyebiliriz. Balık burçlarının ilişki durumları ne olursa olsun özellikle bu hafta büyük bir birleşme ve birlikte olma arzusu duyacaklar. Üstelik sadece fiziksel değil duygular, imkanlar ve yaşamlarıyla birleşmek isteyebilirler. Biriyle ilk kez tanışacak olan Balık burçları ise ilk buluşma konusunda dikkatli olmalı ve bazı açık uçlu soruları sormaktan kaçınmamalılar. Çiftler içinse bu haftaki etkiler adeta afrodizyak etkisi görecektir. Ancak bu süreçte kıskançlık, takıntı ve hatta paranoya gibi yoğun duyguların ortaya çıkmamasına dikkat etmeliler.

Hafta sonu ise daha çok dürüstlük, bağımsızlık ve gelişim konuları ön planda olacak. Özellikle hayatında bazı insanlara tahammül eden Balık burçları bunu daha fazla yapmak istemediklerine karar verebilirler. İnsanlara karşı sabırları kalmayabilir. Özellikle yaşam kalitelerine ve büyüme hedeflerine ters düşen insanlarla bu sorunları yaşayabilirler. Diğer yandan ufuklarını genişletebilecek tekliflere hayır demeden önce tekrar düşünmeliler.
 
X