Sizin kaç haftalıkBende kıpırdamıyor sanıyordum ama ultrasonda baya kımıldıyordu ama ben hissetmiyordum endişe etme henüz küçükler güçleri yetmiyor
25+5 bugünSizin kaç haftalık
Neden ?Yarın detaylıya gittiğinde dopler çekim de iste olurmu
NedenYarın detaylıya gittiğinde dopler çekim de iste olurmu
inşBazen benimkide yapıyor. Sagsalim doğum yapsaydık bi
Evet ılk olunda tecrubesız acemelık daha heyecan katıyor acaba kime benzicek nasl olck falan25+5 bugünZaman azaldıkça heyecanlanıyor insan ilk olunca bide ne olacak nasıl olacak merakı da var bide sağolsun ufaklık yüzünü göstermiyor bize onu daha çok merak ediyorum
Zaten yapar ama yine de bazıları yapmıyor ısrar et çünkü kan akımına bakılması gelişimi açısından önemli o yüzden dedim yoksa korkulacak bişey olduğundan değilNeden
inş
Teşekkür ederim aklımda bulunsun tabıZaten yapar ama yine de bazıları yapmıyor ısrar et çünkü kan akımına bakılması gelişimi açısından önemli o yüzden dedim yoksa korkulacak bişey olduğundan değil
Plesanta geride olunca da çok mu hissediliyor yani?Plesanta ondedir o yuzden fazla hissetmiyorsunuzdur
Bekleyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına ❤Evet ılk olunda tecrubesız acemelık daha heyecan katıyor acaba kime benzicek nasl olck falansağlıkla gelırler ıns
Çok teşekkür ederim umarım hersey yolundadır yarın bellı olucakHiç endişe etmeyin.Benim de ilk gebelik 6 gün önce doğum yaptım24.haftaya kadar bişi hissedemedim.Kilolu da değilim ama hissedemedim.Doktorum ultrasonda çok hareketli olduğunu soluodu ama ben hissedemiodum.24.haftadan sonra gayet net hissetmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?