21+5 hala hareket etmıyor bebegım

Bende kıpırdamıyor sanıyordum ama ultrasonda baya kımıldıyordu ama ben hissetmiyordum endişe etme henüz küçükler güçleri yetmiyor 😊

25+5 bugün 😊😊 Zaman azaldıkça heyecanlanıyor insan ilk olunca bide ne olacak nasıl olacak merakı da var 😄 bide sağolsun ufaklık yüzünü göstermiyor bize onu daha çok merak ediyorum
Evet ılk olunda tecrubesız acemelık daha heyecan katıyor acaba kime benzicek nasl olck falan 😀 sağlıkla gelırler ıns 🥰🙏

Plesanta ondedir o yuzden fazla hissetmiyorsunuzdur
Plesanta geride olunca da çok mu hissediliyor yani?
Genellikle ilk gebeliklerde geç hissedilir tecrübesiz olunduğundan minik pit pit atar ama anne ona yormaz benim ikinci gebeliğim 16 haftadayız ve neredeyse 2 haftadir hissediyorum bu aralar ki baya hissettiriyor hatta bu akşam babası da hissetti ilkkez rabbim size de biran önce yaşatsın insallah elinizi kasiginiza hafif bastırın sırt üstü yatın birde Cikolata yiyin belli eder kendini

23. Haftanın sonuna kadar hissedememek normal ilk gebelikte. Merak etme. Yarın detaylida görünür her sey icini ferah tut.

Hiç endişe etmeyin.Benim de ilk gebelik 6 gün önce doğum yaptım🥰24.haftaya kadar bişi hissedemedim.Kilolu da değilim ama hissedemedim.Doktorum ultrasonda çok hareketli olduğunu soluodu ama ben hissedemiodum.24.haftadan sonra gayet net hissetmeye başladım.

Hiç endişe etmeyin.Benim de ilk gebelik 6 gün önce doğum yaptım🥰24.haftaya kadar bişi hissedemedim.Kilolu da değilim ama hissedemedim.Doktorum ultrasonda çok hareketli olduğunu soluodu ama ben hissedemiodum.24.haftadan sonra gayet net hissetmeye başladım.
Çok teşekkür ederim umarım hersey yolundadır yarın bellı olucak🥰🙏

Back
X