21 Aralık Kehaneti

birde yapilip yapilip allahdan demiyelim yaa insalar yapsin etsin sonra allahdan geldi.... rabbim bize kiyin bozun berbatmi edin dedi?? :37:

Ben inanmıyorum kızlar ya,sadece Allah bilir ne zaman ne olacağını..Gerçekten öyle göktaşı düşecek bile olsa Allah istemezse düşemez..

21 Aralık Programı ;
08:00 : Elektrik kesintileri başlayacak
10:00 : Gökyüzünde garip cisimler belirecek
11:00 : Güneş patlamaları olacak
13:00 : Büyük çapta depremler başlayacak
16:00 : Gökten meteor yağacak
18:00 : Nibiru isimli gezegen dünyaya
çarpacak ve dünya ortadan ikiye ayrılacak
21:00 : Dünya tekrar hızlı bir şekilde
birleşecek ve meteor yağmuru duracak
00:00 : İstiklal Marşı Ve kapanış
00:10 : Show Tv Doktorlar...;)

21 aralıkta tüm insanlık yok olacak.lakin 20 aralıkta sevgilim ve ben uzaya çıkacağız.benim uzay gemim var.ehliyetim de var.kıyamet koptuktan sonra 22 aralık günü dünyaya geri dönüp insanoğlunun soyunu devam ettireceğiz.geleceğin tüm insanları benim torunlarım olacak. :27::27::27:

:27: o kadar çocuğu nasil yapcaksınız. vücudun bozulur:37:

yok öyle bir şey, ertesi gün kaldığı yerden devam edecek inşallah Allah'ın izni ile...

Bugün işyerime gelen 50'li yaşlarda ve henüz emekli olamamış bir adamın, 21 aralıkta herşey değişecek, insanlar farklı bir boyuta geçecek, herşey daha kolay ve güzel olacak diye gelen iş tekliflerini reddettiğini gördüm. Çocuğu okuyor, elde yok avuçta yok. Adam kaç yaşına gelmiş hala nelerle uğraşıyor. Geçenlerde de iddia ediyor, "ben marduku gördüm uydularını falan baya net gördüm."

Bu tür kıyamet senaryoları hep vardı ve olmaya devam edecek. Çünkü insanoğlu bir değişiklik, yaşadıklarına bir alternatif istiyor. 21 aralık geçince bir şey olmama ihtimaline karşı da zaten yeni tarih belli. Bu arada gezegenlerin 21 aralıkta dizileceğini söylüyorlar ama bir link biliyordum önceden, tarih giriyorsunuz, gezegenlerin o zamanki konumlarını gösteriyor ve 21 aralıkta öyle tam bir dizilme gibi birşey yok aha da linki.:37:

http://dd.dynamicdiagrams.com/wp-content/uploads/2011/01/orrery_2006.swf

Sağ üstte set the date yazan kısma sırasıyla Yıl Ay Gün yazın. Ve söylentilerin nasıl bir yalan olduğunu görün.

Son düzenleme:
Normalde inanmam ben böyle şeylere de geçen sabaha karşı bir program izledim, 21 aralıktan sonra türkiyedeki yengeçler en şahane en şanslı burç olacak, bol bol paraya aşka yaratıcılığa sahip olacaklar fln diyordu, ona inanmaya karar verdim ben şahsen. :16:

Bir de noolur noolmaz diye 21 aralık gecesini yalnız geçirmeyi planlamıyorum. Kıyamet kopacaksa da tek başıma korkmayayım en azından evde benim gibi 3.5 atan başkaları da olsun :27: :27:

$74216_504512072916843_1676277906_n (1).webp

Kimse korkmasın bizim Polatımız var :27::27::27::27:

Tamam ne güzel inanmıyorsunuz da biz de meraklı değiliz zaten afet görmeye. İnsan ne kadar inanmıyorum dese de korkuyor işte.

Back
X