laubali EYÜB MUSTAFA´M GELIYOR! Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 3.123 13 116 43 - Yurtdışı 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi laubali #1 Selam kizlar ben yurtdisinda kaliyorum acaba tr'de 21 ayar altn bozdura bilirmiyim bilgisi olan varsa lütfen yazsin.
Selam kizlar ben yurtdisinda kaliyorum acaba tr'de 21 ayar altn bozdura bilirmiyim bilgisi olan varsa lütfen yazsin.
laubali EYÜB MUSTAFA´M GELIYOR! Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 3.123 13 116 43 - Yurtdışı 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi laubali #2 Cooook acil bilen varsa hadi yazsin ltf
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi laubali #3 laubali .!.: Selam kizlar ben yurtdisinda kaliyorum acaba tr'de 21 ayar altn bozdura bilirmiyim bilgisi olan varsa lütfen yazsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Türkiyeye gelip mi bozdurmak istiyorsunuz? Tabi ki bozdurabilirsiniz, kuyumcuya gidersiniz, kuyumcu tartıp gramına ve ayarına göre parasını size verir.
laubali .!.: Selam kizlar ben yurtdisinda kaliyorum acaba tr'de 21 ayar altn bozdura bilirmiyim bilgisi olan varsa lütfen yazsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Türkiyeye gelip mi bozdurmak istiyorsunuz? Tabi ki bozdurabilirsiniz, kuyumcuya gidersiniz, kuyumcu tartıp gramına ve ayarına göre parasını size verir.
laubali EYÜB MUSTAFA´M GELIYOR! Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 3.123 13 116 43 - Yurtdışı 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi laubali #4 Esim suan arabistanda bana bilezik almak istiyor, acaba ilerde tr' ye izine geldigimizde bozdura bilirmiyiz .diye supheye girmis hani elimizde patlamasin. Ama bende senin gibi tahmin etmistim degerine göre bozar. Tsk ederim cnm.
Esim suan arabistanda bana bilezik almak istiyor, acaba ilerde tr' ye izine geldigimizde bozdura bilirmiyiz .diye supheye girmis hani elimizde patlamasin. Ama bende senin gibi tahmin etmistim degerine göre bozar. Tsk ederim cnm.