Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizim hic uyumazdi galiba bazi bebekler uyumayi sevmiyor kizim kucukken nasilsa simdi 5 olacak hala uyumak istemiyor... yaninda yatmayi dene belki ise yarar ben yatardim uyurdu kalkinca 1 saatte kalkardi ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah da çok erken kalkıyormuş
bu kadar uykusuz nasıl kalıyor bu yumurcaklar
benim kızım 25 aylık arada uyumamazlık yapıyor ama sabah geç kalktıysa
uyuması lazım ama çözüm nedir bende bilemeyeceğim.
çokta hareketli bir çocuk bir dakika oturmuyor ona rağmen ne uyumuyor..çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim(
Benimkide ayni bazdn diyorum ya bu harekete bayilirim ben bu enerjiye nasil oluyor uyumuyor ama korkma oylede buyuyor boylede
Cnm kızının kan sayımını yaptır kansızlık ve demir eksikliği uyku problemi yaratıyor
Benim kızımda uykuyu sevmiyor bebekliğinden beri şuan 27 aylık ,neredeyse son bir aydır öğlen uykusu hiç yok bu zamana kadar zorla uyuttum ama artık zorlayamıyorumda
4 yaşına kadar öğlen uykusu gerekli deniyor ama uyumayan çocuğuda uyutamıyorsun işte
Gece uykusu nasil merak ettim???
Gece uykusu güzel ama toplamda dokuz on saat uyuyor o da çocuk için çok az![]()
Ya bisi dicem. Sanki benim oglani tarif ediyorsun. Tipatip ayni nerdeyse yaa. İşe gitcekmis gibi 7de uyaniyor, aksam 9dan once de uyumuyor. Gunduz desen 10ar dakika 3 uyku falan uyuyor. Ama benimki 4 aylikne yaptiysam uyutamadim valla, dogdugundan beri boyle, bir bilen varsa bana oneride bulunsun valla..
O dönemlerde benim ki de oyleydi demek ki zamanla giderek azalıyor:))bizimkinin sabah uzanması biraz da bana bağlı ben ise gidiyorum diye kalkıyor ben evde olursam uyuyor.niye uyandın diye sorarsa anne gidecek diyor(
Gece uykusu güzel ama toplamda dokuz on saat uyuyor o da çocuk için çok az![]()