21 aylık kızım gündüz uykusunu bıraktı:(((

esila40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
121
0
46
Bayburt
kızım daha 21 aylık ve gündüz uykusunu bıraktı ne yapacağım bilmiyorum akşama doğru sersemleşiyor uykusuzluktan yinede uyumuyor.. sabah yedide kalkıp akşam dokuz buçuk ona kadar uyutamıyoruz.. varmı bi önerisi olan benimle aynı durumu paylaşan...

Benim kizim hic uyumazdi galiba bazi bebekler uyumayi sevmiyor kizim kucukken nasilsa simdi 5 olacak hala uyumak istemiyor... yaninda yatmayi dene belki ise yarar ben yatardim uyurdu kalkinca 1 saatte kalkardi ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kizim hic uyumazdi galiba bazi bebekler uyumayi sevmiyor kizim kucukken nasilsa simdi 5 olacak hala uyumak istemiyor... yaninda yatmayi dene belki ise yarar ben yatardim uyurdu kalkinca 1 saatte kalkardi ...

denedim herşeyi uyutamadım.. daha dA çok küçük kıyamıyorum uykuya ihtiyacı var.. benim kızımda hiçbir zaman uykuyu seven bir çocuk olmadı malesef..

sabah da çok erken kalkıyormuş
bu kadar uykusuz nasıl kalıyor bu yumurcaklar
benim kızım 25 aylık arada uyumamazlık yapıyor ama sabah geç kalktıysa

uyuması lazım ama çözüm nedir bende bilemeyeceğim.

sabah da çok erken kalkıyormuş
bu kadar uykusuz nasıl kalıyor bu yumurcaklar
benim kızım 25 aylık arada uyumamazlık yapıyor ama sabah geç kalktıysa

uyuması lazım ama çözüm nedir bende bilemeyeceğim.

çokta hareketli bir çocuk bir dakika oturmuyor ona rağmen ne uyumuyor..çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim:((

çokta hareketli bir çocuk bir dakika oturmuyor ona rağmen ne uyumuyor..çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim:((

Benimkide ayni bazdn diyorum ya bu harekete bayilirim ben bu enerjiye nasil oluyor uyumuyor ama korkma oylede buyuyor boylede

Benimkide ayni bazdn diyorum ya bu harekete bayilirim ben bu enerjiye nasil oluyor uyumuyor ama korkma oylede buyuyor boylede

çalışıyorum annem çok zorlanıyor kadıncağız bi saat de olsa nefes alıyordu.. tabi kendi gelişimi açısından da olumsuz etkilenirse diye düşünüyorum...

Benim kızımda uykuyu sevmiyor bebekliğinden beri şuan 27 aylık ,neredeyse son bir aydır öğlen uykusu hiç yok bu zamana kadar zorla uyuttum ama artık zorlayamıyorumda
4 yaşına kadar öğlen uykusu gerekli deniyor ama uyumayan çocuğuda uyutamıyorsun işte

Benim kızımda uykuyu sevmiyor bebekliğinden beri şuan 27 aylık ,neredeyse son bir aydır öğlen uykusu hiç yok bu zamana kadar zorla uyuttum ama artık zorlayamıyorumda
4 yaşına kadar öğlen uykusu gerekli deniyor ama uyumayan çocuğuda uyutamıyorsun işte

ben zaten hep söylerdim 2 yaşından sonra gündüz uykusunu bırakır galiba diye.. zorlasamda uyutamıyrum.. en azından 2 yaşına gelseydi yine razıydm:((

Gece uykusu güzel ama toplamda dokuz on saat uyuyor o da çocuk için çok az :(

Ya bisi dicem. Sanki benim oglani tarif ediyorsun. Tipatip ayni nerdeyse yaa. İşe gitcekmis gibi 7de uyaniyor, aksam 9dan once de uyumuyor. Gunduz desen 10ar dakika 3 uyku falan uyuyor. Ama benimki 4 aylik:( ne yaptiysam uyutamadim valla, dogdugundan beri boyle, bir bilen varsa bana oneride bulunsun valla..

Ya bisi dicem. Sanki benim oglani tarif ediyorsun. Tipatip ayni nerdeyse yaa. İşe gitcekmis gibi 7de uyaniyor, aksam 9dan once de uyumuyor. Gunduz desen 10ar dakika 3 uyku falan uyuyor. Ama benimki 4 aylik:( ne yaptiysam uyutamadim valla, dogdugundan beri boyle, bir bilen varsa bana oneride bulunsun valla..

O dönemlerde benim ki de oyleydi demek ki zamanla giderek azalıyor:))bizimkinin sabah uzanması biraz da bana bağlı ben ise gidiyorum diye kalkıyor ben evde olursam uyuyor.niye uyandın diye sorarsa anne gidecek diyor:((

O dönemlerde benim ki de oyleydi demek ki zamanla giderek azalıyor:))bizimkinin sabah uzanması biraz da bana bağlı ben ise gidiyorum diye kalkıyor ben evde olursam uyuyor.niye uyandın diye sorarsa anne gidecek diyor:((

Ben işe de gitmiyorum canim. Kucuk adam uyaniyo babasi işe giderken gulucukleri atiyo sonra yatakta tepinirken kolu bacagi bana carpiyo da oyle uyanıyorum. Hani yani ben uyaniyorum da gurultume uyaniyo desem:) herhalde uykuyu pek sevmiyor galiba, anlamadim ki.

Gece uykusu güzel ama toplamda dokuz on saat uyuyor o da çocuk için çok az :(

Benimkide oyleydi gece uyurdu guzel gunduz uyumaz uyusada en fazla 1 saat gorumceminkide saat 12 bucukta bi atardi aksam 4 e kadar uyurdu cocuk 😊saglik olsun ! Biz olsak onlariN yeriinde uyuruz oyle ☺

Back
X