21 AYLIK KIZIMDA DÜZ TABANLIK SORUNU VAR

KalbiMusa

YARENE KARDEŞ GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
48
1
BIZ KIZIMIZN YURUYUSUNDE BIR SORUN OLDUGUNU DUŞUNEREK DOKTORA GOTURDUK IKI AYAK VE KALCA CIKIKLIGI RONTGEN FILMI CEKILDI DR FILME BAKTI OLCU BIRSEYLER YAPTI BILGISARDA SONRA DA KAYSERİ DEVLET HASTANESI BIZI ERCİYES UNIVERSITESINE YONLENDIRDI GIDIP MUAYNE ETTIRECEGIZ O ZAMANDA BILGI PAYLASIMI YAPARAIM BENIM RICAM BU VEYA BU GIBI SORUNLA DOKTORA GIDIP OZEL AYAKKABILARLA VEYA FARKLI BIR YONTEMLE IYILESME GERCEKLESEN BASINDAN BU GIBI OLAY GECEN VARSA PAYLASSIN COK KAFAM KARISIK SIMDIDEN TESEKKURLER :KK17:

Can
BIZ KIZIMIZN YURUYUSUNDE BIR SORUN OLDUGUNU DUŞUNEREK DOKTORA GOTURDUK IKI AYAK VE KALCA CIKIKLIGI RONTGEN FILMI CEKILDI DR FILME BAKTI OLCU BIRSEYLER YAPTI BILGISARDA SONRA DA KAYSERİ DEVLET HASTANESI BIZI ERCİYES UNIVERSITESINE YONLENDIRDI GIDIP MUAYNE ETTIRECEGIZ O ZAMANDA BILGI PAYLASIMI YAPARAIM BENIM RICAM BU VEYA BU GIBI SORUNLA DOKTORA GIDIP OZEL AYAKKABILARLA VEYA FARKLI BIR YONTEMLE IYILESME GERCEKLESEN BASINDAN BU GIBI OLAY GECEN VARSA PAYLASSIN COK KAFAM KARISIK SIMDIDEN TESEKKURLER :KK17:
canım düz taban problemi beş yastan önce teshisi konmayan bir durumdur kuzun daha iki yasında bile degil bende oğlumda aynı durumdan süphşendim arastırdım internette ve doktora danıstım dedikleri sey aynıydı evde ayakkabı giymemesini mümkün oldukca dısarda iki pamagınla rahatlıkla katlanabilen yuöusaklıkta ayakkabılar giydirin dedi gecmiş olsun:)

sagol cnm ben ona yumusak ayakkabi da alirim yarin dr iyi seyler desn de tek saglikli olsun da

X