• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gunde adet (yardım lutfen ) !!!!!

Nazende

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
177
0
0
İstanbul
[ı] merhaba son ıkı aya kadar 28 gunde bır adet oluyordum cıkolata kıstı amelıyatı oldum ve sol yumurtalıgım alındı amelıyattan sonra bu 3.cü adet olmam ve perıyod 21 gune ındı yanı artık 21 gunde bır adet oluyorum :(
benım yumurtlama donememım ne zaman olacak.21-14=7.gun mu bnım yumurtlama gunum :( ve 21 gunde bır adet dongusuyle hamıle kalabılırmıyım .....[/ı]

[ı] merhaba son ıkı aya kadar 28 gunde bır adet oluyordum cıkolata kıstı amelıyatı oldum ve sol yumurtalıgım alındı amelıyattan sonra bu 3.cü adet olmam ve perıyod 21 gune ındı yanı artık 21 gunde bır adet oluyorum :(
benım yumurtlama donememım ne zaman olacak.21-14=7.gun mu bnım yumurtlama gunum :( ve 21 gunde bır adet dongusuyle hamıle kalabılırmıyım .....[/ı]

selam adt süreleriniz başından ilk günden diğer adetinizin ilk günenüne göre sayılıp hesaplanır. eğer süresi kısaldı ise yumurtanızın gelişimini ultrsonla takip ettirtip siklus döngünüzü bulabilirsiniz. son 14 sabittir ama rahim içi hazırlığı yeterli olmayabilir.

Back