- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Hergün deniyorum canım kavga dövüş sütüm var şimdi ama ağzına dahi almıyor bi iki kere emdi kustu Dr da zorlama tiksinir diyor yarım saatten fazla uğraştım bugün ortalık inledi öyle olunca da ailemin tepkisini alıyorum küçücük çocuğu ağlatıyorsun diye artık dayanamadım mama verdimÇok meme vermeye çalış daha sonra mama
Mamayada adla karşı değilim ama ağlaya ağlaya alışacaktır merak etme
Maşallah size de benim oğlum mememi hiç almıyor canımÇok çok fazla maşallah bu kadar verme bence benimde ilk zaman sütüm yetmedi mama takviyesi yaptım ama devamli emzirdim zorda kalmadikca vermedim mama şükür sütüm 40 dan sonra arti tamamen kestim mamayi biberon kolay geliyo şimdi ona bana hep verme alışır biberona seni emmez dediler ama kızım sagolsun şimdi biberon tutmuyor
Dr browns biberon aldım onu çok tavsiye ettiler hem gaz için hem de Anne memesine benziyor dediler avent mi alayım bir de vallahi ne gerekirse alırım yeter ki oğlum iyi olsun emsin beni bu kadar mama emmesinden korkuyorum :/Biberonu değiştirin aventin biberonu var anne memesi gibi diye ona alıştır önce sonra memeye alıştır
Bana kalsa ben ağladığında ilk meme vereceğim almıyor ağlıyor herkeste tepki veriyor bana neden ağlatıyorsun küçücük çocuğu diye bizde mama ile büyümüşüz yeğenimde mama ile büyüdü bu kadar ısrarın ne anlamı var istemiyor diyorlar kendimi çok kötü hissediyorum çocuğuma eziyet ediyormuşum gibi geliyor mama veriyorumAğlasa da önce emzirip sonra mama verin. Yoksa gelen süt de kesilir. Yavaş yavaş mama miktarını azaltın.
Onu denedim Manuel pompa ile sağdım çok az geldi 5 cc falan sağabilidim onu emdi de çok isteyerek emmedi kaç kere biberonu itti de mememi hiç almıyorSagip sütünü veriyor musun onu da mı almıyor yoksa biberondan senin sütünü içiyor mu
Sabirli olmak lazim. Ilk cocugumda bende mama verdim. Hep icimde kaldi emzirmek. Ikincisini anne sutuyle buyuttum. Cok şükür.Hergün deniyorum canım kavga dövüş sütüm var şimdi ama ağzına dahi almıyor bi iki kere emdi kustu Dr da zorlama tiksinir diyor yarım saatten fazla uğraştım bugün ortalık inledi öyle olunca da ailemin tepkisini alıyorum küçücük çocuğu ağlatıyorsun diye artık dayanamadım mama verdim
Manuel pompa pek verimli olmuyo benimde öyleydi sutum yok saniyodum elektrikli aldım baya çıkıyo bende ilk öyle verdim almadı sütü korktum senin gibi emmeyecek diye ama korkma her ağladığinda verme maması benimki de yikardi ortalığı sabır azalta azalta kestim tamamen mamayi kaşıkla ver biberonu unutsunOnu denedim Manuel pompa ile sağdım çok az geldi 5 cc falan sağabilidim onu emdi de çok isteyerek emmedi kaç kere biberonu itti de mememi hiç almıyor
Çok küçük canım korkarım ki tek başıma tutamam Allah korusun kayarMeme reddi yasayan bebeklerin buyuk bir kismi banyoda memeye karsi gelemiyormus bu arada :) girin banyoya birlikte sakin sakin.akan suyun altinda emer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?