21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Senin kilon fazla değil Cnm
Bide zaten tatlı bağımlılığın yokmuş
Ben normal yemeyi yapamayanlardanım
Tabiki bize eşlik edersen sevinirim
Ben kilo vermek istiyorum , kilo fazlalılığım var . Tatlıyla sıkintım yok o nedenle ama maalesef iştahımı dizginlemek zor benim için de özellikle hamurişi açısından .

Dün kiraker yedim buyuzden yazmadim ksusamli kraker seker orucunu bozarmi?

Sanırım şeker bağımlılığından kurtuldum canım çok fazla çekmiyor.meyveler daha tatlı gelmeye başladı sanki şeker katılmış gibi geliyor.dün hoşaf yaptım kuru kayısı kuş üzümü ve elma koydum.tabiki şeker koymadim ama sanki şeker koymuşum gibi tatlı. Sanırım damak tadım değişti

Tebrik ederim canım

21 günü kazasız belasız bitirdin darısı benim başıma

Mwyelerde ki şeker fazlaligi hissi bende de oldu.

Tebrikler Tatlım Darısı bize artık

Senin adına sevindim Tatlım
Devam edersen kalan 10 kiloyuda kısa sürede verirsin

Ben kilo vermek istiyorum , kilo fazlalılığım var . Tatlıyla sıkintım yok o nedenle ama maalesef iştahımı dizginlemek zor benim için de özellikle hamurişi açısından .
Sende hamurişi orucu yap bebek
Dün kiraker yedim buyuzden yazmadim ksusamli kraker seker orucunu bozarmi?
Orucunu bozmuş sayılmazsın Cnm
Ama paketli ürünler sağlıklı değil
Meyve kurumuyve bal pekmez yenebilir Tabi ölçülü

Ayy ne güzel Bide ben kurtulsam
Kaç gündür kendimi sıkmaktan başım ağrıyor
Bugün de balı biraz fazla kaçırdım

Ben bu oruca bayıldım. Zaten bu saate kadar şekerli hiçbirşey yememiş içmemiştim. Ben de bugün başlıyorum şeker orucuna.
Anaaaa bizim takım buraya taşınıyor

Kızzz S sonumud nerdesin fıstık

geldim kuzum geldim yettim gali :))
buraya uğrayamadım malesef

yaa darısı benim başıma artık şeker bağımlılığından kurtulmak.. tatlı krizine girince kendimi komalıkmış gibi hissediyorum

tarçınlı süt tarifini deniycem bayanlar yeni gördüm günde 2 bardak içilince ayda 4 kg verdiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…