21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

ben özel sigorta yaptırdım şimdi. 2500 liraydı doğumum.kenttende memnun değil insanlar. egepol sitesinden gördüğüm kadarıyla konforlu... ama konforada takılmamak lazım. sana doktorun ve hemşirelrin ilgisi gerek orda...
bu arada çınarlı kent ve gazi ile anlaşmalı benim doktorum. ama o gaziyi önerdi bana....

ben geldim gitmişsiniz uyku tutmadı pembedana facebookta bulamadım ben seni öyle biri yok diyor şaştım sen beni bul ekle
gülsen arda artık en zor günler ama zor ve heyecanlı güzel günler tadını çıkar aen her zaman bizim yanımızda olsun zor günlerimizde bak ağladım şimdi yine allah da hep yanında olsun arkadaşım destekçin olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah, doğumdan sonra ilk kez adet oldum sevindim benimde korunma günlerim ekimde bitecek bakalım hayırlısı yalnız kızlar o çok çocuk isteyen eşim şimdi istemiyor ne yapıcağımı şaşırdım bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyor benim dayanamayacağımı düşünüyor nasıl aşıcaz bu korkuyu bilmiyorum

oğlakçım bulamadım ki ben seni facede....sen eklesene beni, bulduysan...

allah allah profilimde güneş gözlüklerimle benim sadece yüz fotom var senin profilinde sarı saçlı bir kız çocuğu resmi mi var adımı yazınca hiç kimse çıkmıyor mu

tatlım özelden mesaj attım sana, senin isminden çok var bakınca...fotonu tarif et bana...:))))
sen istekli oldukça ve güçlü olduğunu anladıkça korkusu geçer meraklanma. aynı şey bizdede var. benim eşim üstüme titrer durumda şu an...

tamamdır, istek yolladım....

Son düzenleme:
benim doktorum çınarlı ile anlaşmalı hatta ortaklarındanmış
ama ben o hastaneyi beğenmiyorum
senin bildiğin bir hastane var mı

arkadaşım ben kızımı çınarlıda doğurdum sene 2005 o zaman çok memnun kaldım ama geçen yıl ekim ayında kardeşim doğum yaptı orda çok değişmiş hemşireler çok kaba ve ilgisiz ameliyathane çalışanları ve anestezi hekimleri harika yalnız sanırım izmirde epidural anestezi konusunda en başarılı ve en tecrübeli hekimler orda ben o hastanede sene 1996 da 3 ay çalıştım anestezi teknikeri olarak anestezi gerçekten çok başarılı bizzat biliyorum o konuda hiç şüphen olmasın canım 1996 aralıkta ege üni.hastanesinde işe başladım orda sezeryanlarda yapılan epidural anestezileri görünce şok oldum arada dağlar kadar fark var yani adamlar tamamen uzman bu konuda ama dediğim gibi servis hemşireleri çok sevimsiz devlet hastanesi gibi olmuş adeta
senin doktorun kimdi

Allah tamamına erdirsin canım inşallah.ben de pcoluydum ve kiloluyum.5. ayda sebepsiz gitti meleğim.kendine çok dikkat et.

slm oğlak gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun yaşadığın şeyler çok büyük allah sabır versin bu arada ben derya

bende temmuz 13 de kürtaj odum doktor ense kalınlığı var sonlandırmak gerek dedi.prof'a gitiik aynı şeyi söyledi.ilk hamileliğimdi ilk göz ağrımdı 3 ay mide bulantısı çektim tam dedim tadını çıkaracağım.çok zor allh kimseye vermesin.prof'da lenf bezleri tıkalı dedi ölecek eninde sonunda dedi.Allahım tekrar yaşatmsın kimseye sağlıklı bebekler versin.aminn

geçmiş olsun gülsüm allah bir daha yaşatmasın canım
kaçıncı haftada ense kalınlığı çıktı canım kürtaj olabildiğine göre küçüktü herhalde benim 12.haftada görüldü kürtaj olmaz kesinlikle suni sancı ile doğurturuz dediler ama önce biz testler yapılsın istedik bebeğimi hemen aldıramadım kendime hasta olduğunu kanıtlamak istedim ama sonra çektiğim ızdırabın tarifi yok bebek büyüdükçe bağlanıyor insan

cok uzuldum canım allah sabır versın uzulme

saüol canım neredeyse 2 ay olacak ama çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı pazartesi başka bir şehirde facebooka fotolarını koymuş dün çok ağladım şimdide gözyaşalrımı tutamıyorum yine aynı zamanda ikimizde 2. çocuğu yapmaya karar vermiştik aynı anda bıraktık korunmayı onun benden önce olde ve doğdu bile o sebepten pazartesiden beri moralim sıfır kıskanıyorum galiba kendi halime yanıyorum

tahir özgüder benim doktorum
bilgi için teşekkürler oğlakçım
zaten anestezi dışında bir artısı yok sanırım çınarlının
hastane için temiz değil eski falan da deniyor
bu ayın 20 sine randevum konuşucaz bakalım doktorumla
haber veririm sana da sonucu
özelden facemi yazıcam sana eklersin beni

sonlandırmadan sonra 2.kez adet oldum bugün 29 gün arayla hayatımda hiç 29 gün arayla hastalanmamıştım yani bana göre gayet düzenli umarım böyle gider 3 reglden sonra korunmayı bırakabilirim ama hem çok korkuyorum hemde kilolarımı vermek istiyorum belkide 4. reglden sonra bırakırım korunmayı bilmiyorum

Merhabalar çok geçmiş olsun yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm yaşadıkların hiç kolay değil Allah inşallah bir daha yaşatmaz. Benim 36 haftalık bebeğim karnımda öldü (benimde ikinci bebeğimdi bir kızım var üç yaşında ) ben de senin gibiyim aynı anda hamile kalan iki arkadaşım vardı onların ikinci bebekleriydi ve sağlıklı doğdular aynı duyguları ben de yaşıyorum, gördükçe tuhaf bir duygu yoğunluğu yaşıyorum ve ağlama nöbeti , moralim bozuluyor.Kıskanmada değil tuhaf bir duygu.
Benim 6 ay oluyor ben de ege üniveritesinde doç. gittim kontrol için bana bir yıl bekle dedi. Ama yzaılanlardan anladığım kadarıyla egeyi tavsiye etmiyorsunuz şimdi kontrollere hangi doktora gidiyorsunuz

ceynur sağol canım
şu an egeden prof sait yücebilgine devam ediyorum normalde doktorum oydu ama bebeğimde sorun çıkınca beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi kendisi hocama kefilim benim 13 yıllık doktorum süper bir insandır ama ne yaptıracaksan özelde yaptıracaksın egeye kaldın mı mahvoluyorsun bir daha hamile kalmak istiyorum şu an da eşim istemiyor artık onu ikna edebilirsem eğer hamilelik olursa sait yücebilgine devam ama tabiiki riskli grupta olduğumuz için bir riskli gebelik uzmanına gitmem gerek hatta amniosentez cvs filan olmam gerek bunun içinde yine fuat akercanı tercih edicem başka alternatifim yok sait hocamda ısrarla onu tavsiye ediyor

bu topicle ve benimle ilgilenen arkadaşlarım
eşimle konuştuk kesinlikle artık 2.bebek istemiyor yaşadıklarımızı bir daha yaşamaktan korkuyor ve biz böyle iyiyiz diyor görmüyor musun çevremizi diyor 2.bebek gelince birinciler çok eziliyor diyor kızımıza bunu yaşatmayalım diyor sen bunları daha önce görmedinmi diyorum öyle çok takmıştım ki 2.çocuğa farkına varmadım diyor şimdi anlıyorum diyor çok karşı asla istemiyor
nasıl ikna edicem onu yada düşündükleri doğru mu vazmı geçsem bu sevdadan ya bir daha aynı şeyler olursa ya gerçekten kızımız çok etkilenirse benimde aklıma girdi yani

fuat akercan biraz suratsız ama... 5 dk.lık bi işlem söz konusu..işinide gerçekten iyi yapıyor..ben cvs yaptırdığımda tüpe koyduğu parçaya bakışını ve tepkisini asla unutamam. çok güzel oldu diye seviniyordu...sanki ilk defa yapıyorcasına...bende sevindim tabii, yanılma payı yok adamda, gönlün rahat yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…