ben egepol e baktım orası da güzel yeni doğan ünitesi var
3 sabit bir taşınabilir küvezi var
çınarlıyı doktorlar tercih ediyor işte
iyi doktorların tamamı çınarlı ve kent anlaşmalı
kent 4500 alıyor çok para
çınarlı 3000 aslında bu da çok da neyse
hadi bakalım görelim o zaman
tatlımmmm ben kaçtım kociş çağırıyor
oğlakçım bulamadım ki ben seni facede....sen eklesene beni, bulduysan...
ben geldim gitmişsiniz uyku tutmadı pembedana facebookta bulamadım ben seni öyle biri yok diyor şaştım sen beni bul ekle
gülsen arda artık en zor günler ama zor ve heyecanlı güzel günler tadını çıkar aen her zaman bizim yanımızda olsun zor günlerimizde bak ağladım şimdi yine allah da hep yanında olsun arkadaşım destekçin olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah, doğumdan sonra ilk kez adet oldum sevindim benimde korunma günlerim ekimde bitecek bakalım hayırlısı yalnız kızlar o çok çocuk isteyen eşim şimdi istemiyor ne yapıcağımı şaşırdım bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyor benim dayanamayacağımı düşünüyor nasıl aşıcaz bu korkuyu bilmiyorum
benim doktorum çınarlı ile anlaşmalı hatta ortaklarındanmış
ama ben o hastaneyi beğenmiyorum
senin bildiğin bir hastane var mı
keske buraya girip okumasaydim bunlari.. gercekten cok uzucu seyler... Allah sabir versin tum bebegini kaybedenlere.
Bende daha once defalarca dusuk yaptim ama en fazla 2 ay civarindalardi ve kendiliginden dustuler, sizinkiler cok daha zor.. gercekten cok uzucu.
simdi tekrar hamileyim insallah bu sefer bebegim simsiki tutunacak ve bende anne olabilecegim..
bende temmuz 13 de kürtaj odum doktor ense kalınlığı var sonlandırmak gerek dedi.prof'a gitiik aynı şeyi söyledi.ilk hamileliğimdi ilk göz ağrımdı 3 ay mide bulantısı çektim tam dedim tadını çıkaracağım.çok zor allh kimseye vermesin.prof'da lenf bezleri tıkalı dedi ölecek eninde sonunda dedi.Allahım tekrar yaşatmsın kimseye sağlıklı bebekler versin.aminn[/QUO
bebeğin hasta dediler mi dayanamıyor insan, gönlü acı çekmesini kabullenemiyor. ölümünü beklemek daha acı olacakt ama eminim. Allah sabır versin hepimize, en kısa zamanda çok güzel bebeklerimiz olacak inanıyorum ben..
cok uzuldum canım allah sabır versın uzulme
arkadaşım ben kızımı çınarlıda doğurdum sene 2005 o zaman çok memnun kaldım ama geçen yıl ekim ayında kardeşim doğum yaptı orda çok değişmiş hemşireler çok kaba ve ilgisiz ameliyathane çalışanları ve anestezi hekimleri harika yalnız sanırım izmirde epidural anestezi konusunda en başarılı ve en tecrübeli hekimler orda ben o hastanede sene 1996 da 3 ay çalıştım anestezi teknikeri olarak anestezi gerçekten çok başarılı bizzat biliyorum o konuda hiç şüphen olmasın canım 1996 aralıkta ege üni.hastanesinde işe başladım orda sezeryanlarda yapılan epidural anestezileri görünce şok oldum arada dağlar kadar fark var yani adamlar tamamen uzman bu konuda ama dediğim gibi servis hemşireleri çok sevimsiz devlet hastanesi gibi olmuş adeta
senin doktorun kimdi
saüol canım neredeyse 2 ay olacak ama çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı pazartesi başka bir şehirde facebooka fotolarını koymuş dün çok ağladım şimdide gözyaşalrımı tutamıyorum yine aynı zamanda ikimizde 2. çocuğu yapmaya karar vermiştik aynı anda bıraktık korunmayı onun benden önce olde ve doğdu bile o sebepten pazartesiden beri moralim sıfır kıskanıyorum galiba kendi halime yanıyorum
ceynur sağol canım
şu an egeden prof sait yücebilgine devam ediyorum normalde doktorum oydu ama bebeğimde sorun çıkınca beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi kendisi hocama kefilim benim 13 yıllık doktorum süper bir insandır ama ne yaptıracaksan özelde yaptıracaksın egeye kaldın mı mahvoluyorsun bir daha hamile kalmak istiyorum şu an da eşim istemiyor artık onu ikna edebilirsem eğer hamilelik olursa sait yücebilgine devam ama tabiiki riskli grupta olduğumuz için bir riskli gebelik uzmanına gitmem gerek hatta amniosentez cvs filan olmam gerek bunun içinde yine fuat akercanı tercih edicem başka alternatifim yok sait hocamda ısrarla onu tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?