21.hafta beyaz akinti

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Beyaz kokusuz kaşıntı yapmayan akıntı arttı az az oluyordu ama baya arttı varmı aynı durumda olan

Canim akinti artar arada bi bazen azalir. Ama cok rhatsiz ediyosa bi doktora görün istersen mantar da olabilir

Canım bende bunu ebeme sormuştum o haftalarda. Akıntı gelmesi çok normal, ayaklarını üşütürsen akıntın çoğalır dedi. Ama korkulacak bişey yok, yeşil veya renkli akıntı gelirse riskli o zaman mutlaka doktoruna danış dedi. Yani beyaz akıntının sakıncası yok benden bazen su gibide geliyordu. Ondan da korkmuştum ama sonra geçti. Üşütmeden kaynaklıymış sanırım.. Dikkat etmek lazım :)

Anladım canım haklısın çalışıyorum sabah erken çıkıyorum usutmusumdur büyük ihtimalle kolayca aliyorum

Anladım canım haklısın çalışıyorum sabah erken çıkıyorum usutmusumdur büyük ihtimalle kolayca aliyorum
Aman dikkat et canım, sıkı giyinmelisin grip olmak bile sakıncalı hamilelikte.

Aman dikkat et canım, sıkı giyinmelisin grip olmak bile sakıncalı hamilelikte.[/QUOTE
Onuda oldum canım antibiyotik le atlattim sabah 7 de çıkıyorum 1 saat yol 3te cikiyorum 4 TE evdeyim:-(

Allah yardımcın olsun canım inşallah.. İnan evdeyim çalışmıyorm ama ona rağmen üşütüyorm Allah dışarı çıkmak zorunda olanların ve yardımcısı olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah.. İnan evdeyim çalışmıyorm ama ona rağmen üşütüyorm Allah dışarı çıkmak zorunda olanların ve yardımcısı olsun inşallah
Amin canım rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…