ertesigünhapı gebe olanlar yardımcı olabilir mi endişeliyim

isimsizz2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
7
1
1
21
30-35 günde adet gören biriyim en son 9 temmuzda adet oldum 24 temmuz düzensiz adetim olduğu için yumurtlama dönemi olabilir mi bilmiyorum prezervatif ile ilişkiye girdik herhangi bi delik farketmedim ama küçük bi delik varsa diye vajinamda beyazlık görünce 1 saat içinde ertesi 72 kullandım 5 gün sonra
29unda hapın yan etkisi kanamam oldu 2,3 gün ped değiştirecek kadar parçacıklı oldu 3,4 günde lekelenme tarzında ilişkiden 2 hafta sonra adetime 4 gün kala testim negatif çıktı adetten 5 gün sonra yani ilişkiden 3 hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım ve beyaz akıntım var kokusuz yumurta akı gibi gögüslerimde hafif sancı var iştahım açıldı tekrar test yapmalı mıyım

Ben de sizin durumunuzdayim. Riske atmamak için ertesi gün hapi kullandım ben abalevo kullandım. Etkileri çok güçlü. Benim 11 ağustosta kanamam oldu, normal regl günümden 5 gun omce. Adet kanaması mi ara kanama mi emin değilim çünkü rengi miktarı vs farklı. Ve döndüm bir hafta gecikti. İçim hiç rahat değil.. Ben de test yapacagim. Ancak , ertesi gun hapi yüzünden iki ay regl olmayan kadinlar da olduğunu duydum. Yani bu yaşadığımız süreç hormonlarmizla ilgili büyük ihtimalle. Hamilelik değil. İdrar veya kan testinde çıkardı hamile olsaydınız.

Ben de sizin durumunuzdayim. Riske atmamak için ertesi gün hapi kullandım ben abalevo kullandım. Etkileri çok güçlü. Benim 11 ağustosta kanamam oldu, normal regl günümden 5 gun omce. Adet kanaması mi ara kanama mi emin değilim çünkü rengi miktarı vs farklı. Ve döndüm bir hafta gecikti. İçim hiç rahat değil.. Ben de test yapacagim. Ancak , ertesi gun hapi yüzünden iki ay regl olmayan kadinlar da olduğunu duydum. Yani bu yaşadığımız süreç hormonlarmizla ilgili büyük ihtimalle. Hamilelik değil. İdrar veya kan testinde çıkardı hamile olsaydınız.
Sizin yumurtlama dönemi miydi

Sizin yumurtlama dönemi miydi
Evet yumurtlama donemindeydim. Risk olan bir dönemde. 11 ağustosta yasadigim kanama umarım regl kanamasidir. Çünkü 5 gun erken gelen birnkanama yaşadım. Başta kahverengi sonra kirmizi, diger günle rhep kahverengi ve az miktarda. Yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum.cunku kan miktarı ped gerektiriyordu.

Evet yumurtlama donemindeydim. Risk olan bir dönemde. 11 ağustosta yasadigim kanama umarım regl kanamasidir. Çünkü 5 gun erken gelen birnkanama yaşadım. Başta kahverengi sonra kirmizi, diger günle rhep kahverengi ve az miktarda. Yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum.cunku kan miktarı ped gerektiriyordu.

Yumurtlama döneminde bu haplar işe yaramıyor yumurtlamayı önlüyorlar ana Bencede sizin yakınmış adet gününüze adeti erken olmuş olabilirsiniz içinizi ferah tutun benim adetime daha 16 gün vardı kanama olduğunda ve kanamamde pıhtılı ped dolduracak şekilde oldu ilk 3 gün sonraki diğer 3 günkahverengi lekelenme oldu bidaha içmek zorunda kalmayalz umarım ya12 gün gecikti

Back
X