21. Haftada 8 kilo almak

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
86
46
38
28
Ben 45 kilo falandım hamile kalmadan önce şuan 53 üm ve henüz 21 haftalığım doktorum sorun görmüyor ama korkuyorum açıkcası sizler kaç kilo ile bitirdiniz doğumdan sonra hemen verebildiniz mi kiloları? bazı hanımlar 5 kiloyla bitiriyor hamileliği şaşkınlık içerisindeyim 😂 ben doymuyorum yahuuuuu

Kilonuz az zaten sorun olmaz sanırım doktorunuz da sorun görmüyorsa 😃

ben de 49la hamile kaldım suan 56 yim bence zayıflar daha çok kilo alıyor :) ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım

Ben 45 kilo falandım hamile kalmadan önce şuan 53 üm ve henüz 21 haftalığım doktorum sorun görmüyor ama korkuyorum açıkcası sizler kaç kilo ile bitirdiniz doğumdan sonra hemen verebildiniz mi kiloları? bazı hanımlar 5 kiloyla bitiriyor hamileliği şaşkınlık içerisindeyim 😂 ben doymuyorum yahuuuuu
Ben 31i bitiriyorum ve 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum ve takmıyorum kafama çünkü gerek.yok sonrasında veririm

ilk hamileliğimi 56-69 ile bitirmiştim. sonrasında 59-60 arasındaydım.
şimdi 59 ile hamile kaldım. 23.haftada 64 kg yum
doğumdan sonra hemen gidiyor takmayın

53'le kaldım 20 kilo aldım 57yim şu an zayıfsan veriyosun dert etme 😄

Back
X