- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test verdim pazartesi bı tek progestan süt hormonu biraz normalin üstüydu o da bir iki haftaya düşer dedi başka gebelik hormonu ne var ki beta önemli olan değil miHenuz hormonlar sıfırlanmamış demekki
Yeni hamilelik ola bilir mi? Pazartesi sifirlanmişsa pazar gunu test neden silik çizgi çikarsinki. Ilk 5 - 10 dakikada mi çikti?Pazartesi betam 0.890 di şimdi neden böyle çıkıyor
Bilmiyorum ki sordum etkisi sürer ve altı ay dedi beta almadı anlamadım şuan zaten il dışındayım kendi doktorum da yok yaşadığım yere döndüm mü bakacağım artık beta 0 Ken başka hangi hormaon idrarda çizgi çıkartır ki anlamadım diyorum ya olmayacak şeyleri insan yaşayınca her şeyden panik oluyorYeni hamilelik ola bilir mi? Pazartesi sifirlanmişsa pazar gunu test neden silik çizgi çikarsinki. Ilk 5 - 10 dakikada mi çikti?
Bence sen yarin bi kan ver. Sifirlanmiş 6 ay falan da surmez. Benimki 30-40 gun arasi sifirlandi. Hemen hemen ayni haftalarda dusuk yapmişiz. Dusuk yaptigin gunu adetin ilk gunu gibi algilarsan 2 - 3 hafta sonra yumurtalarin gelişmeye başlar. Ilişki de olduysa tuta bilit. O yuzden ilk ay korunma oneriliyor. Hamile kalma şansi var diye. Tekrar bi test yap idrarda yine pozitifse kan ver derim. Çunki bir hafta once betan neredeyse sifirmiş zaten. Yani boşuna umutlandirmak istemiyorum ama hem aklindaki soru işaretleri gider hem de ona gore bir yol çizersin. Acabalarla yaşamak çok zorBilmiyorum ki sordum etkisi sürer ve altı ay dedi beta almadı anlamadım şuan zaten il dışındayım kendi doktorum da yok yaşadığım yere döndüm mü bakacağım artık beta 0 Ken başka hangi hormaon idrarda çizgi çıkartır ki anlamadım diyorum ya olmayacak şeyleri insan yaşayınca her şeyden panik oluyor![]()
Öyle çok zor gercekten şuan regliyim ama bilmiyorum tekrar bir test yapsam mı netten baktığımda doğumdan iki hafta sonra testlerde çizgi çıkma etkisi kayboluyor denmişti ben hemen istediğim için korunma olmadı bı de eşimde sperm hareketlilik vs problemi olduğundan korunarak da zamanı uzatmak istemiyorum ama evde test var yanımda yine yapıp baksam mi ne oluyorBence sen yarin bi kan ver. Sifirlanmiş 6 ay falan da surmez. Benimki 30-40 gun arasi sifirlandi. Hemen hemen ayni haftalarda dusuk yapmişiz. Dusuk yaptigin gunu adetin ilk gunu gibi algilarsan 2 - 3 hafta sonra yumurtalarin gelişmeye başlar. Ilişki de olduysa tuta bilit. O yuzden ilk ay korunma oneriliyor. Hamile kalma şansi var diye. Tekrar bi test yap idrarda yine pozitifse kan ver derim. Çunki bir hafta once betan neredeyse sifirmiş zaten. Yani boşuna umutlandirmak istemiyorum ama hem aklindaki soru işaretleri gider hem de ona gore bir yol çizersin. Acabalarla yaşamak çok zor
Kan vermedim ki çizgiden sonra doğumdan sonra 40. Gün verdiğimde 0.890 di sonra bir hafta sonra yaptığımda silik te olsa üç testte çizgi çıktı onu diyoruzKanda çıkmadığı sürece idrara pek güvenme
Önemli olan kan çünkü. Hayırlısı olur umarım.
Bu test yaniltabiliyor ama mesela 3 tane test alın farklı marka hepsinde cikiyormu ona göre davranırsiniz çok bariz bı netlik yok teste. 40 gün de rahim toparliyor kanaman hemen bitmismiydi şüpheli bir durum oldu. Testte çıkan kandada çıkar bidaha verin içiniz rahat eder.Kan vermedim ki çizgiden sonra doğumdan sonra 40. Gün verdiğimde 0.890 di sonra bir hafta sonra yaptığımda silik te olsa üç testte çizgi çıktı onu diyoruz
Tam normal adet oldun mu? Kafani kurcaliyorsa, içinde bir yerlerde acaba sorusu varsa belki de yapib ya da kan verip kafani rahatlatman iyi olur. Sonuçta boşuna umut da insani yoruyor. En azindan var mi yok mu bilirsin. Peki negatif çiktigi siralarda hiç idrar testi yapmişmiydin? Yani once hiç negatif test gordun muÖyle çok zor gercekten şuan regliyim ama bilmiyorum tekrar bir test yapsam mı netten baktığımda doğumdan iki hafta sonra testlerde çizgi çıkma etkisi kayboluyor denmişti ben hemen istediğim için korunma olmadı bı de eşimde sperm hareketlilik vs problemi olduğundan korunarak da zamanı uzatmak istemiyorum ama evde test var yanımda yine yapıp baksam mi ne oluyor
Kan vermedim ki çizgiden sonra doğumdan sonra 40. Gün verdiğimde 0.890 di sonra bir hafta sonra yaptığımda silik te olsa üç testte çizgi çıktı onu diyoru
Üç farkli marka zaten bu onlardan bir tanesi benim ilk gebeliğim de çok silikti sekiz gün sonra yaptığımda kaset teste kan verdim 1.44 çıktı yok dediler üç gün sonra 330 oldu o yüzden tedirginim başka bir marka daha var onu da deneyeyim bakalım ne olacak beta sıfirken hangi hormon çizgi çıkartır ki hepsi normale dönmüştü on gün sekiz gün önce sadece prolaktin biraz yüksekti sekiz on değer kadar o da düşer dendiBu test yaniltabiliyor ama mesela 3 tane test alın farklı marka hepsinde cikiyormu ona göre davranırsiniz çok bariz bı netlik yok teste.
Tam normal adet oldun mu? Kafani kurcaliyorsa, içinde bir yerlerde acaba sorusu varsa belki de yapib ya da kan verip kafani rahatlatman iyi olur. Sonuçta boşuna umut da insani yoruyor. En azindan var mi yok mu bilirsin. Peki negatif çiktigi siralarda hiç idrar testi yapmişmiydin? Yani once hiç negatif test
Yok hiç negatif testTam normal adet oldun mu? Kafani kurcaliyorsa, içinde bir yerlerde acaba sorusu varsa belki de yapib ya da kan verip kafani rahatlatman iyi olur. Sonuçta boşuna umut da insani yoruyor. En azindan var mi yok mu bilirsin. Peki negatif çiktigi siralarda hiç idrar testi yapmişmiydin? Yani once hiç negatif test gordun mu
Yok hiç negatif test görmedim işte o garipTam normal adet oldun mu? Kafani kurcaliyorsa, içinde bir yerlerde acaba sorusu varsa belki de yapib ya da kan verip kafani rahatlatman iyi olur. Sonuçta boşuna umut da insani yoruyor. En azindan var mi yok mu bilirsin. Peki negatif çiktigi siralarda hiç idrar testi yapmişmiydin? Yani once hiç negatif test gordun mu
Tam normal adet oldun mu? Kafani kurcaliyorsa, içinde bir yerlerde acaba sorusu varsa belki de yapib ya da kan verip kafani rahatlatman iyi olur. Sonuçta boşuna umut da insani yoruyor. En azindan var mi yok mu bilirsin. Peki negatif çiktigi siralarda hiç idrar testi yapmişmiydin? Yani once hiç negatif test gordun mu
O zaman kan verene kadar bunlari fazla düşünme. Zaten tedavi surecinde değilsin. Aslinda ilk ay olmamasi oneriliyor. Rahim toparlansin biraz. Daha sonra guzelce denemelerinizi yaparsiniz. Kan verene kadar dusunmemeye çaliş. Ne yeni hamilelik var de ne de yok. InsaAllah gonlundeki hayirlisiyla nasib olurBir diğeri de bu on gün sonra kendi şehrime döneceğim o zaman bir kan vereyim şuan doğu da yayla gibi bir yerdeyim merkeze saglikocaginda çok uzak sürekli gidip gelemiyorum
Aminnnn inşallahhhhhhhhh hepimiz içinO zaman kan verene kadar bunlari fazla düşünme. Zaten tedavi surecinde değilsin. Aslinda ilk ay olmamasi oneriliyor. Rahim toparlansin biraz. Daha sonra guzelce denemelerinizi yaparsiniz. Kan verene kadar dusunmemeye çaliş. Ne yeni hamilelik var de ne de yok. InsaAllah gonlundeki hayirlisiyla nasib olur![]()