21 Haftalık Hamilelikte Serviksin Kısa Ölçülmesi

prensesmoana

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
302
300
18
27
Merhaba kızlar. Kısaca durumumu anlatacak olursam Çarşamba günü yaşadığım ani, kısa süreli ağrılar sebebiyle dün acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olduğumu düşündüm. Muayenede serviks 12 mm ölçüldü. NST’ye girdim. Sancım çıkmadı. NST’den sonra serviks ile ilgili bir daha yorum yapmadılar. Yatmak istiyorsan yatıralım dediler. Ben de tehlikeli bir durum yoksa yatmak istemiyorum dedim. Merak ettiğim iki şey var. Serviks uzunluğu yanlış ölçülmüş olabilir mi? Doğru ölçüldüyse araştırdığım kadarıyla bu riskli bir şeymiş. Neden yatış kararını bana bıraktılar? Yani bu kadar riskli bir durumda yeterli açıklama yapmayıp yatış kararını bana bırakmaları doğru mu? Bu durumu yaşayanlar yazarsa çok sevinirim.

12 mm evet cok kisa, bu konuyu tam bilmiyorum bizim grupta basina gelip dikis atilanlar olmustu sanirim erken dönemlerde olursa dikis atıyorlar sizin evde yatmaniz lazim diye biliyorum bence riske atmayin duzgun bi doktor bulup gidin bir an önce

12 mm evet cok kisa, bu konuyu tam bilmiyorum bizim grupta basina gelip dikis atilanlar olmustu sanirim erken dönemlerde olursa dikis atıyorlar sizin evde yatmaniz lazim diye biliyorum bence riske atmayin duzgun bi doktor bulup gidin bir an önce
Cevabınız için teşekkür ederim. Şu an hep uzanıyorum. Pazartesi günü sabah erkenden doktora gideceğim. Randevu aldım. Fakat endişeler peşimi bırakmıyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Şu an hep uzanıyorum. Pazartesi günü sabah erkenden doktora gideceğim. Randevu aldım. Fakat endişeler peşimi bırakmıyor.
Benim bu konu ile ilgili hiç bilgim yok ama mümkün olduğunca en kısa sürede iyi bir doktora görünün inşallah bir sorun yoktur. Bazen bazı doktorlar boşuna endişeye sokuyorlar, bazıları ise çok rahat. Özel bir durumunuz var gibi görünüyor, en iyi iyi bir uzman içinizi rahatlatır. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻🌸

Aynen hic yormayin kendinizi hep uzanin, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz stres yapmayin 🙏
Benim bu konu ile ilgili hiç bilgim yok ama mümkün olduğunca en kısa sürede iyi bir doktora görünün inşallah bir sorun yoktur. Bazen bazı doktorlar boşuna endişeye sokuyorlar, bazıları ise çok rahat. Özel bir durumunuz var gibi görünüyor, en iyi iyi bir uzman içinizi rahatlatır. Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻🌸
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bilginiz olmasa bile düşünüp yazmışsınız. Önemli olan o. Rabbim sizleri hiçbir zaman darda koymaz inşallah 🥹🤲🏻

Back
X