21 Haziran 2020 Güneş Tutulması

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.710
2.660
21 HAZİRAN GÜNEŞ TUTULMASI – HANDE KAZANOVA
Halkalı Güneş Tutulması

ATEŞTEN ÇEMBER!
21 Haziran saat 09:41’de Yengeç burcunun ilk derecesinde bir Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşiyor! Ay Dünyamızdan uzakta olduğu için küçük görünecek ve Güneş diskini kapatamadığı için sanki güneş’in ortasına yerleşmiş gibi duracak, tutulmanın etrafındaki sarı hare ( ateşten çember), güneşten görünen kısımdan gelecek. İşte buna Halkalı tutulma diyoruz.
Aynı gün ve aynı derece üzerinde gerçekleşen tutulmalar Metonik seriye aittir. Yani bu serinin en son ne zaman olduğuna bakarsak 21 Haziran 2001 yılında ve 21 Haziran 1982 yılında aynı gün ve aynı derecede olduğunu görüyoruz. Bu dönemlerde neler yaşadığımıza bakarak bu tutulmayla ilgili bilgiler edinebiliriz.
Bir diğer bilgi bu tutulma serisi her 18 yılda bir gerçekleşen 137 saros serisine ait. 4 Kuzey serileri zor bir seridir. Engeller, kopuşlar, ayrılıklar, illüzyonlar, kişiyi bloke eden olaylarla bağlantılıdır. Kişi kendi gücünü yanlış değerlendirebilir. Raphael’ e göre havada ve hava durumunda değişiklikler bu tutulma derecesiyle bağlantılıdır.
21 Haziran 2020’de gerçekleşen tutulma Kuzey Hindistan, Afrika, güney Pakistan ve Çin üzerinde etkili olacak. Tutulma buralarda etkili olacağı için bu ülkelerde önemli olaylar bekleyebiliriz.
Bu yazın 2. Tutulması olan halkalı Güneş tutulması ve 05 Temmuz’daki Ay tutulması YENGEÇ- OĞLAK HATTINDAKİ SON TUTULMALAR, son 1.5 yıldan beri gerçekleşen BU ENERJİLER bu tutulmalarla beraber TAMAMLANIYOR!

Yengeç Burcu Astrolojide, ev, aile yuva kurma, yerleşim, ulusal, milli temalar, güvenlik, esnaflık, otelcilik, emlak işçileri, tarım, çevrecilik, bahçeçilik, ormancılık, yiyecek içecek sektörü, tedarikçiler, restoran işletmeciliği, dükkanlar, aile işletmeleriyle ilgilidir. Yine deniz ve sularla bağlantılı ticaret, aile içi anlaşmalar veya anlaşmazlıklar, aile içi roller, aile planlaması, evlilik müessesesi, evle ilgili konuları kapsar. Ulusal konular, güvence konuları, ulusların güvenliklerine daha fazla önem verdiği zamanlar yengeç burcundaki tutulmalarla alakalıdır. Milli savunmada bu burçla ilişkilendirilir. Bu alanlarda hareketlilik görülebilir. Yine Finansal astrolojide Yastık altı yatırımlar Yengeç burcuyla bağlantılıdır.
Yengeç burcu Öncü bir burç olduğu için bu tutulmanın etkilerini daha çabuk ve hızlı göreceğiz. Dünya astrolojisinde Öncü burçta tutulmalar yabancı ülke ilişkilerini sıkıntıya sokabilir, politikada değişimler, uluslarası ticaret bu tutulmadan nasibini alabilir.
Su elementindeki tutulmalar, sular, denizlerle, bu yoldan gelecek doğal felaketler, aşırı yağışlar, seller, toprak kaymalarıyla bağlantılıdır. Suların taşması ve problemler olması bu süreçte tarıma sıkıntı getirebilir. Nehir suların taşması, likit ve sıvılarla gelen hastalıklar, bulaşıcı salgın hastalıklar, işçi sınıfının zorlanması yine su elementindeki tutulmalarla bağlantılıdır.
**********************************************
Bu tutulmanın etkilerine geçmeden önce 05 Haziran’da başlayan ay tutulmasının, 05 Temmuz’da gerçekleşecek olan Ay tutulmasının, tam ortasında bu tutulmayı yaşayacağız. Tutulma zamanları sismik hareketliliği, depremleri arttırabilir. Astrolog H.S Green’e göre sabit burçların ve özellikle Akrep ve Boğa burçlarının depremlerle ve yer hareketliliğiyle büyük bağlantısı vardır. Bir de öncü burçların ilk derecelerinin depremlerle bağlantısı olduğu bilinir. Koç Burcu 1. Evi, Yengeç burcu 4. Evi, Terazi burcu 7.evi, Oğlak burcu 10.evi yönettiği için haritanın ana akslarını çalıştırır. Değişken burçların çok fazla etkisi yoktur ama tüm değişken burçlar içinde Balık burcunun depremler ve yer hareketliliğiyle bağlantısı diğer değişken burçlara göre fazladır.
14 Haziran’da hem Türkiye Bingöl, hem de Japonya’da 1 saat arayla oluşan depremlerde Mars- Neptün balık kavuşumunun devrede olduğunu görüyoruz. Yine bir bilgi daha ekleyecek olursak depremin oluştuğu zamanlarda genellikle yükselen burcun Akrep olma olasılığı da fazladır. 14 Haziran’da 17:24’de Bingöl’de gerçekleşen 5.7 şiddetindeki depremin olduğu an 26 derece Akrep burcu yükseldiğini görüyoruz. Ay ve mars kavuşumunun 4. Evde olması dikkat çekici. İlgilenenler için hemen aşağıda haritasını bulacaksınız.

KİŞİSEL ÖZGÜRLÜK VE SORUMLULUKLAR ARASINDA DENGESİZLİK

Şimdi gelelim 21 Haziran’da oluşan tutulmanın açılarına bu tutulmanın en etkili teması Satürn’le olan açısı. Güneş ve Ay’ın satürn’le açısı yapmamız gerekenle, yapmak istediklerimiz arasında kalacağımız ikircikli ve stresli durumları gösteriyor. 150 derecelik açı stres ve gerginlik yaratan zor bir enerjidir. Hastalık yaratan, fiziksel yorgunluklarla, içinden çıkmakta zorlanılan durumları kapsar. Bir aile üyesinin sağlığıyla ilgilenme, bakımını üstlenmeyi gösterebilir. Evimize, güvenliğimize ekstra ilgi göstermeyi anlatabilir.
Kendi kişisel hayatınla yapmak zorunda oldukların arasında kalma enerjisidir. Ekstra sorumluluklar, yükümlülükler bizleri zorlayabilir. Eğer bir iş karşımıza gelirse, özel hayatımızda bir şeyleri kaybettiğimizi veya kaçırdığımızı düşünebiliriz. Özel hayatımıza odaklandığımızda tam tersi iş alanlarımızda böyle hissetmemize neden olabilir. Bu kadar stres hastalıkları, fiziksel yorgunlukları karşımıza getirebilir. Bu dönem sorumluluklarımızı ertelememeye çabalamalıyız. Çok çalışarak, sabırlı olarak, disiplinli hareket ederek bu enerjiyi üzerimizden atabiliriz. Kendimizi kontrol etmek ve sabırlı olmak kolay olmasa bile, bu tutulmada bizim için önemli konuları öncelikli olarak ele almalı ve konuyu tamamlamalıyız. Bazı konuları tekrar tekrar ele almamız gerekebilir. Merkür’le beraber tam 5 gezegenin geriliyor olması bunu bize gösterecek!

Tutulma anının haritasına baktığımızda Aslan burcu yükselmekte olduğunu görüyoruz. Yani bu tutulmada idarecilik ve yönetim becerisi önem kazanıyor. Yükselen Yöneticisi Güneş Yengeç burcunda ve kendi öz burcunda olan Ay’la 11. Evde kavuşumda. 11. Ev meclis, mecliste alınacak önemli kararlar, bazı kararların yeniden gözden geçirilmesi, yeni yasalar, yasama organlarıyla ilgili kararları, organizasyonları, müttefiklerle ilgili gelişmeleri hareketlendirecek. Sağlık ve iş alanından zor açıda bulunan satürn pandemi ve sağlıkla ilgili konularda dikkatli adımlar atılması gerektiğini vurgulayabilir. İşçiler, çalışanlar, sendikalar, sağlık sektörü, belediyeler ve çalışanları, ordu, asker, donanmayla ilgili konularda bazı önemli kararlar, tamamlanması gereken konular stres ve ikircikli durumlar yaratabilir. Ekonomik yönden bazı belirsizliklere ve karmaşalara dikkat edelim. Venüs’ün bu tutulma sırasında tepe noktamızda geriliyor olması, önümüzdeki günlerde dış ülke imajımızda zorlanmaları karşımıza getirebilir.

Bu tutulma Türkiye Haritasının 12. Evde gerçekleşecek. 12. Ev hastane, hapishane, suçlular, casuslar, bir ülkenin gizli düşmanları, arkamızdan iş çevrebilecek olaylar, tecrit edilme, sosyal yardımlaşma, dernekler, tarikatlar, gizli derneklerle bağlantılıdır. Bu alanlarda hızlı gelişmeler olabileceği gibi, bazı konuların yeniden ele alınması söz konusu olabilir. Bu yüzden tutulma haritasını da işin içine katarsak bu dönemde bizimle uğraşan ülkelere, terör gruplarına karşı dikkatli olmalıyız! Arkamızdan iş çevrilme olasılığı yüksek görünüyor!
Olumlu tarafına bakacak olursak bu tutulmada işbirlikleri ve güçlü ortaklıklarda kurulabilir. Bazı önemli projelerin hayata geçirilmesi önemli olacak.

Özetleyecek olursak;
Güneş tutulmaları yeniliklerle başlangıçlarla alakalıdır. Yeni bir sezonla birleşen bu tutulmayla beraber hayatımıza olumlu yönleri çekmek, alışkanlıklarımızı yeniden ele almak ve yapılandırmak için bu tutulmadan faydalanalım. Yengeç burcu Ay tarafından yönetilir ve duygusal med cezirlerle bağlantılıdır. Bu dönemde duygularımız bizi yönetebilir. Merkür’ün de gerilediğini hesaba katarsak alınganlıklardan, yüksek duygusal tepkilerden uzak duralım. Şifa enerjisini hayatımıza almak, beslemek ve beslenmek önemli olurken, ruhumuzu, kendimizi ve çevremizi affetmenin, bağışlamanın, şefkatin ve sevginin enerjisiyle sarmayı ve beslemeyi unutmayalım… Bu dönem karşımıza ne gelirse gelsin ani kararlardan, adımlardan, yeniliklerden ziyade tamamlama enerjisini harekete geçirelim… Yarım kalan meselelerin üzerine eğilmek için şahane bir süreç…
Herkese farkındalığı yüksek bir tutulma diliyorum…
Unutmayalım önce sağlık…
14.06 2020
Hande Kazanova
 
21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

21 Haziran 2020 Türkiye saati ile 09:41'de Yeni ay ve Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Tutulma, öngörülemeyen ve kontrol edilmesi zor olaylar ardından gergin ve uzlaşmaz bir enerjiyi arındıracak etkileri barındırıyor dünya ve ülkemiz için. Farkında olan Uyanmış ruhlar için. Yengeç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, geçmişi bırakmak için elverişli bir zaman kapısını aralıyor bizlere. Ancak güzelliklere iyi ve doğru olana sahip çıkmamız için geçmişe nokta koyarak yeni başlangıçlar içinde olmamız fazlası ile önem taşımakta.

21-haziran-2020-yengec-burcunda-gunes-tutulmasi.jpg


İletişimin gezegeni Merkür tarafından yönetilen tutulma iletişim, pazar yerleri, Kalabalıklar, ilköğretim, ulaşım ve komşu ülkelerle olan ilişkileri temsil eder. Aynı zamanda Merkür medyaya, süreli yayınlara, istihbarat toplama, basın ve posta işçileri de dahil olmak üzere haberciler ile ilişkilidir. Bunun yanı sıra gençliği, asistanları, tüccarları, öğretmenleri, gezginleri, dedikoduları ve hırsızları ifade eder. Merkür'ün İkizler'deki enerjisi çok yönlülük ve değişkenlik enerjisidir.
Güneş tutulması sırasında Merkür, Retro'da durağan konumda. Ayrıca, su grubu Balık burcundan geçen Mars, tutulma sırasında dikkat çekici bir konumda. Mars eyleme yönelik gerçek bir savaşçıdır; bu nedenle Mars genellikle bu tutulmaya ilişkin dinamik olayların başlangıcı tetikleyici olabilir. Mars, güçlü Güneş'ten dört derece uzaktadır. Güneşin etkisi önümüzdeki birkaç gün içinde gözlemlenecektir. Dünya'da ve ülkemizde bazı bölgelerde şiddetli yağışlar görülebilirken, bazı bölgelerde su krizi görülecektir. Mercury retro durağan konumu ile iletişim ve ulaşımı etkileyecek enerjileri barındırmakta.

Özellikle Güneş burcu Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olanlar tutulma enerjisinden çok etkilenecekler.


Dr.Astrolog Şenay Devi
 
tumblr_24c47ccee76d8e49c6f3ab0fad90be39_2b9e98bf_640.jpg


21 Haziran 2020 Yengeç Burcunda Gerçekleşecek Güneş Tutulmasının Burçlara Etkileri

Koç
Bu güneş tutulması 21 Haziran 2020, günü doğum haritalarınızda iletişimi temsil eden üçüncü evde gerçekleşecek . Üçüncü ev, diğer şeylerin yanı sıra cesaret, iletişim ve kardeşler ile ilişkilidir. Bu alanları gözden geçirmeli, iş hayatınızda potansiyel müşterilerinizi korumak ve arttırmak için herhangi bir risk almaktan uzak durmayı seçmelisiniz. Sizin için önemli olan etkili kişilerle iletişimi canlı tutmanız önemli, Varsa kardeşlerinize gereken önemi vermelisiniz. Bu güneş tutulması size hiçbir şekilde zarar vermiyor gibi görünüyor. İletişim pek çok sorunu aşmanızı yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak güçte.
Boğa
Bu güneş tutulması 21 Haziran 2020 günü, Doğum haritalarınızda ikinci evde gerçekleşecek İkinci ev, esas olarak finans ve aile için bir göstergedir. Bunu bir sonuç etkisi olarak düşünürseniz, finans konusunda endişelerden uzaklaşmalı birikimlerinizi harcamalarınızı yeniden gözden geçirip yapılandırmalısınız. Tutulma enerjisi ile, Aile ile ilgili masraflar artabilir. Gerekli olmayan giderler üzerinde etkili bir kontrol sağlamanız şart. Gözlerine dikkat etmelisininiz. Gözleriniz ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, sorunu tedavi etmek için gerekli önlemi almak üzere göz uzmanını ziyaret edin.
İkizler
Bu güneş tutulması 21 Haziran 2020 günü gerçekleştiğinde, Bunu bir sonuç sonrası etkisi olarak görmelisiniz ilişkiler iş hayatınızda sonuçların karşılığını alma vakti, Ayrıca sağlık konusunda gereken özeni göstermeniz gereken günlerdesiniz. Bazı sağlık sorunları sizi rahatsız edebilir. Derhal doktorunuza danışın. Akciğerleriniz etkilenebileceği konusunda gökyüzü uyarıyor sizler. Bu konuda doktorunuzun önerdiği şekilde hareket etmeye özen gösterin. Finansal konularda ise risk almaktan anlık kararlar ile yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde ise dedikoducu arkadaşlarınız yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.
Yengeç
Bu güneş tutulması 21 Haziran 2020, de gerçekleştiğinde para kaybı, ani büyük masraflar gibi konularda etkili olabilir. İyi niyetli olmayan yakınlarınız ve arkadaşlarınızın düşmanlıkları ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olmalı sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Finansal cephede beklentilerinizi ileriye taşımak için aşırı risk almayın. Para kaybına uğrayabilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmanız için gökyüzü uyarıyor sizleri. Küçük sorunları bile ihmal etmeyin. Komplikasyonu önlemek için hemen gerekli önlemleri alın ve ihmalkar davranmayın.
Aslan
Bu güneş tutulması 21 Haziran 2020, de doğum haritalarınız da onbirinci evde gerçekleşecek. Bu etki parasal açıdan iyi bir fırsat elde edebilir devam ettiğiniz işiniz de ya da yaptığınız ek işte önemli bir çıkış statü değişikliği yaşayabilirsiniz. Burada kazanç, finansal cephedeki konumunuza daha fazla güç katıyor. Uzun süredir arzu ettiğiniz bir dileğiniz hayaliniz gerçekleşebilir tutulma enerjisi ile. Sonradan bir etki olarak daha dostane bir ilişki geliştirmelisiniz. Finansal konularda güçleneceksiniz özel yaşamınızda ise korkuları alt edecek güçlü hissedip sizi güçlü hissettiren o özel insanın kıymetini daha iyi bileceksiniz.
Başak
Güneş tutulması 21 Haziran 2020, de doğum haritalarınız da onuncu evde gerçekleşecek . Onuncu ev, meslek, ve şöhret konusunda gösterge niteliğindedir. Tutulma enerjisi ile mesleki cephede çok zor zamanlar geçirebilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz insanlar ile diyaloglarınıza önem vermeli ve işlerinizi yürütmek için daha fazla çaba göstermelisiniz. İşiniz ile ilgili konularda kredi alırken de verirken de dikkatli olun. Yatırım planlarınızı ve iş yaptığınız kişilerin kimlik bilgilerini doğru bir şekilde kontrol edin. Kariyer odaklı, acele etmeden ilerlemeniz önem taşımakta. İş hayatınızda ki stres özel yaşamınıza da sebep olsun istemiyorsanız sakin kalmaya özenli olmalısınız.
Terazi
Güneş tutulması 21 Haziran 2020, de doğum haritalarınız da dokuzuncu evde gerçekleşicek. Dokuzuncu evde ki bu enerji, ile işler genel olarak beklentilerinizi ileriye taşımak için daha organize disiplinli ilerlemeniz için önem taşımakta. Ancak, bilmediğiniz konularda işle ilgili yeni alanlara yönelmekten aşırı risk almaktan kaçının. Tutulma enerjisi ile özellik ile, Solunum sistemi ile ilgili konulara derhal devam etmelisiniz. Sorunu tedavi etmek için doktorunuza söylemlerinizi uygulamalısınız.
Akrep
21 Haziran 2020, Doğum haritanızın sekizinci evde gerçekleşecek . Bu sağlığınız için dikkatli olmanız anlamına geliyor. Herhangi bir viral enfeksiyondan korunmak için gerekli önlemleri almanız fazlası ile önemli. Finans ve aile ile ilgili konuları her zamankinden daha özenle ele almanız gereken bir dönemdesiniz. Tutulma enerjisi ile yeni yatırım yapmaktan kaçının. Solunum sistemi konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Sorunu tedavi etmek için gerekli düzeltici önlemlerinizi dikkatli bir şekilde ilerletmelisiniz.
Yay
21 Haziran 2020, da gerçekleşecek Güneş tutulması yedinci evde gerçekleşecek . Gerçekleşen bir önceki tutulmadan sonra maruz kaldığınız sorunlardan çıkabilirsiniz. Daha önce yaşadığınız kısıtlamalar ortadan kalkıyor. İş cephesinde çabalarınız takdir görecek ve yıldızınız parlayacak. İş hayatınızda çalışmak için bazı yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bununla birlikte, son güneş tutulması sonrasında yaşanan sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.
Oğlak
21 Haziran 2020, de doğum haritanızda altıncı evde gerçekleşecek. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız, iş hayatınızda ve sağlığınız ile ilgili konularda iyileşmeniz için her zamankinden dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda zamanllamayı doğru planlayarak istikrarı yakalayacak kazanımlarınızı yükselteceksiniz. Ufak tefek sorunlar karşısında paniğe kapılmamalı ve sabırlı olmalısınız. Resmin bütününe bakmalı etki altında kalmadan yol almalısınız.
Kova
21 Haziran 2020, de Güneş tutulması Doğum haritalarınız da beşinci evde gerçekleşecek. Özel hayatınızda devam evliliğiniz ya da aşk ilişkinizde etki altında kalmanız yada endişeleriniz ilişkinizde sorunlara yol açabilir. Bunu çok dokunsal ve özenle ele almalı ve aşk ilişkisindeki uyumu korumayı hedeflemelisiniz. Tutulma enerjisi ile büyük kazanımlar hedefleyerek riskli işlere girmemeli var olan işlerinizi daha iyi noktalara getirmek için yenilikçi yaklaşımlar içinde olmaya özen göstermelisiniz.
Balık
21 Haziran 2020, De gerçekleşecek Güneş tutulması doğum haritalarınızda dördüncü evde gerçekleşecek .Ailevi konularda daha dikkatli olun. Çalışma cephesinde rahatsız edici olaylar ile karşılaşabilirsiniz. İş cephesinde güvenli pozisyonda kalmak için daha fazla çaba göstermelisiniz. Anlık düşünceler ile yatırımlara yönelmekten uzak durmalısınız. Bazı önemli sağlık sorunları güneş tutulması sonrasında sizin için risk oluşturmakta. Eğer sorun çıkma belirtileri yaşarsanız, zaman kaybetmeden doktorunuza başvurmalısınız.


Dr.Astrolog Şenay Devi
 
Baş döndürücü değişiklikler


Hayatın pek çok alanında yeni bir değerlendirme sürecinden geçiyoruz
İlginç ve şaşırtıcı bir dönemden geçiyoruz. Yay’da Ay tutulması ardından, 21 Haziran’da Yengeç burcunun 0 derecesinde bir Güneş tutulması olacak, ardından 5 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Ay tutulması daha gerçekleşecek. Kısaca tutulma mevsiminden geçmekteyiz. Böyle zamanlarda sürpriz değişiklikler gündemimizi değiştirir. Sanki yeniden uyumlanma, yeni koşullara adapte olma gereği var. Zira yakın zaman içinde değişken burçlardan öncü burçlara bir geçiş olacak. Değişken burçlar dağılma ve zigzag ilerleyen enerjileri gösterirken, öncü burçlar tavır almak, karar vermek ve başlangıçlar yapmak isteği ile ilgilidir. Durum böyle olunca artık eskisi gibi düşünemeyeceğimiz bir dönemdeyiz.


Önümüzdeki bir ay boyunca ardı ardına pek çok yeni astrolojik gösterge söz konusu. 18 Haziran’da Merkür Yengeç burcunda geri hareket etmeye başlayacak. 21’inde Güneş tutulması ve ardından 25’inde Venüs İkizler’de düzgün hareketine geri dönecek. 28’inde bu kez Mars Koç burcuna ilerlerken, 2 Temmuz’da Satürn tekrar Oğlak burcuna geri dönüyor olacak. 5 Temmuz’da da Oğlak’ta bir Ay tutulması daha gerçekleşecek. Tüm bunların hepsi bir ay içinde gerçekleşiyor olacak.
18 Haziran’dan sonra üzerinde durduğumuz konularda, projelerde kendi iç dünyamıza dönmek, duygusal olarak ne istediğimizi anlamak çok önemli olacak. Belki bir süre için sessiz kalabilir ya da düşüncelerimizden, niyetlerimizden tam olarak emin olamayabiliriz. Ancak 1 Temmuz civarında koşullar bizi eksiklerimizi tamamlamaya götürebilir. Nitekim 2 Temmuz’dan başlayarak Satürn tekrar Oğlak burcuna geri döneceği için, Temmuz’dan 17 Aralık’a kadar olan dönemde, son iki yıldır bizi meşgul eden konuların artık bir şekilde çözüm ve sonuç aşamasına doğru gideceğini göreceğiz. Dolayısı ile Merkür’ün geri gideceği 18 Haziran – 12 Temmuz arasında eksik kalan işlerimizi ve bizi duygusal açıdan oyalayan olayları daha iyi teşhis edebilir ve daha hızlı davranmaya başlayabiliriz.
Diğer yandan 13 Mayıs’tan bu yana İkizler’de gerileyen Venüs bu dönemde hayatın keyifli yönlerini ertelememize, aşkta ve arkadaşlıklar üzerinde yeniden düşünmemize neden oldu. Bu dönemde ilişkilerimizi daha çok sorgular olduk. 25 Haziran’da Venüs’ün geri hareketi tamamlanırken, bize hareket katan ve merak ve gençlik ruhu getiren uğraşlardan daha çok keyif almaya başlayabiliriz. Aşkta kafamız karışık da olsa niyetlerimizi netleştirme imkanımız olacak.


Yılın ikinci yarısındaki koşullar netleşmeye başlıyor
21 Haziran’daki Güneş tutulması ile kendi ihtiyaçlarımızı, kişisel gelişimimizi ve kendimizi ilerletme isteğimizi daha açık şekilde ortaya koymaya başlayacağız. Bu tarihten itibaren hayatımızda hızlanan yeni bir tempo ortaya çıkacak. Nitekim 28’inden sonra Mars da öncü Koç burcuna ilerleyerek sabırsızlığımızı ya da daha hızlı ve kararlı davranma isteğimizi netleştirecek. Yeni istekler, yeni gelişmeler ve projeler gündeme gelecek. Bu isteklerin pek çoğunu kendimizin şekillendirmesi ve kendi kendimize güvenmemiz gereği var. Hatta Mars’ın sonbaharda geri gideceği için bu burçta çok uzun kalması, yılı bu burçta tamamlaması aslında, yılın ikinci yarısında bu yeniden başlangıç ve kendi yolumuzu çizme isteğimizin bizi uzun süre meşgul edeceğini gösteriyor. Unutmayalım ki Korona virüs nedeni ile zamanımız yavaşladı ve pek çok konuda bekleme içine girdik. Bu nedenle Mars 28 Haziran’dan itibaren bu yeniden harekete geçme, tek başına karar verme istek ve arzularımızı simgeliyor olacak.


Son olarak 5 Temmuz’daki dolunay özellikle kendimizi sorumlu hissettiğimiz konularda ya da bizi eksik ya da problemli hissettiren durumlar içinde önemli bir değerlendirme yapmaya itecek.


R.Hakan Kırkoğlu
 
21 Haziran’da Gerçekleşecek! Güneş Tutulması Dünya’yı Etkisi Altına Alacak

Tutulmalar çağlar boyunca devamlı olarak karşımıza çıkıyor. 21 Haziran tarihinde Yengeç Burcu'nun 0. derecesinde Halkalı Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulmanın en çok "Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak" burçlarını etkileyeceğine değinen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, ‘’Tutulma sadece bizleri değil, içerisinde bulunduğumuz dünyayı hatta bulunduğumuz bu kaosu etkiliyor. Çünkü 21 Haziran’ da Güneş ışınları Kuzey yarım kürede, Yengeç dönencesine dik gelir. O gün yaz mevsiminin başlangıcıdır. En kısa gece ve en uzun gündüz o gün yaşanır. Bir de bunun üzerine tutulma yaşayacağız’’ dedi.


1

Bu tutulmadan başladığı işi bir türlü bitiremeyenler, başkalarına hedeflerini bulması için yardım edip kendi hedeflerini unutanlar etkilenecek. Bir tarafımız dünyaya dönükken diğer tarafımızın da bilgelikle aktığı, iyi ya da kötü bilgeliğe ve aydınlanmaya ihtiyacı olan kişiler, bu tutulmadan daha fazla etkilenecek. Artık evlerimizde daha çok çalışmaya döneceğiz. Eve daha çok iş getiren bir model olacağız. Yapacağımız işlerde, girişimlerde fikir almak, danışmak bizler için uygun olacak.

2

Ölçüp tartarak hareket etmememiz mi gerekecek? Tam teslimiyet mi? yoksa Kuşku duymak mı? Örnekleyecek olursak; bu tutulma bizleri stalker olarak adlandırdığımız rollere büründürülebilir. Ayrıca üzülerek belirtmek durumundayım ki Yengeç Medikal Astrolojide midenin yanı sıra kanser etkisi veriyor olacak. İlerleyen dönemlerde Jüpiter Plüton buluşmaları, Ekim aylarında kanser vakalarında artış gözlemleyebiliriz. Kanser dediğimiz kontrolsüz hücre bölünmesidir. Bu konuya neden değindim? Çünkü burada önce kendi iç sesimize dönmeliyiz. Psikolojik olarak beden diliyle, çakra diliyle kendimizi bu tutulmaya hazırlamamız lazım.



3Mide yanmalarına dikkat

Mide yanmalarına dikkat!
Yengeç, öncelikle Medikal Astrolojide mide ile alakalıdır. Bu tutulma mide yanmalarımızı tetikleyebilir. Çünkü yeni iş başlangıçları yapmak isteyeceğiz. Hayatın içerisinde kendimizi artık nerede konumlandırmak istediğimizi gözlemleyeceğiz. Bunları sadece ‘Aile ve Yuva’ hanemizde değerlendirmeyeceğiz. Bir şeyleri ortaya çıkarmak, yeni bir iş yapmak ve artık içimizdeki yetenekleri dışarı çıkarmak isteyeceğiz.

4

İçimizde saklı kalan ne varsa ortaya çıkarmak isteyeceğiz. Yeni süreçlere hazırlık aşamasındayız. Kurumsal bakış açısında çok fazla şey deneyimleyeceğiz. Mide yanmaları içe kapanmalar, içe durmalar ve dik durmakta zorlanmalar söz konusu ise Solar Pleksusu düşünün, kendinizi gözlemleyin. Yeni ne yapmak istiyorsunuz sorusunu kendinize yöneltin. Tutulma blokajlarımızı gözlemlememize vesile olacak. Çaba göstermek ve mücadele etmekle ilgili sınanacağız.



5İki önemli tarihimiz var

İki önemli tarihimiz var!
28-29 Haziran Mars ‘0’ derece Koç burcuna geçiş yapıyor olacak ve altı ay boyunca Koç burcunda kalacak. ‘0’ derece bizim için önemli bir vurgu olacak. Önümüzdeki altı aylık serüvende ‘0’ dereceye ne gelirse 21 Haziran’da ki tutulmayı tetikleyecek. Bu sebeple de bizim için önemli olacak. Bu etki ile artık yapmamız ve atmamız gereken adımları atacağız.

Bir şeyleri sonlandıracağız ya da başlatacağız. Hırslarımızı ön plana taşıyacağız. Bir diğer tarihimiz 8 Ağustos olacak. Bu sefer Venüs Retrosunu bitirip ‘0’ derece Yengeç burcuna geçecek. 8 Ağustos ve takip eden günlerde bu sefer ilişkilerimizle ilgili bir şeyleri ön plana getireceğiz. Neyi seviyorsak ona yöneleceğiz. Bu tarihler bizler için önemli.


6Ülke durumuna bakalım…

Ülke durumuna bakalım…
Sınırlarımız ile ilgili sıkıntılar ve zorluklar yaşayabiliriz. Dini propagandaların çok daha fazla olacağını söyleyebiliriz. Amerika tarafında sıkıntılar doğabilir ve ülkeyi ön plana çıkartabilir. Bu dönem din sömürücülüğünün üzerinde duracağız. Halkın, ailenin, yuvanın, mahrem alanlarımızla ilgili sınavlar vereceğiz. Yengeç Vatan demektir, ülke toprakları demektir. Ayrıca su ve denizler demektir. Buralarla da ilgili sıkıntılarla ve zorluklarla bu altı aylık süreçte ilgileneceğimizi şimdiden söyleyebiliriz. Olması gerekenin önüne geçemediğimizi belirtmek ve bu ülke vatandaşı olarak kötü bir şey olmasını benim de istemediğini bilmenizi isterim.



7Yükselen Koçlar ve Koç Burcu

Yükselen Koçlar ve Koç Burcu
Aktif bir döneme başlangıç yapıyorsunuz. Fakat bu dönem sabırlı olmayı deneyimleyebilirsiniz. Yeni döneme hızlıca uyum sağlıyorsunuz. Eyleme geçmeden evvel, yaşam prensiplerinizi göz önünde bulundurmalısınız. ‘Aile’, ‘ev’ ve ‘şehir’ değiştirmekle ilgili konular gündeminizde olabilir. Güneş tutulmasını 4. ev konularından deneyimleyeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçmak isteyebilirsiniz.

Fakat burada su elementinin ayrıştırma özelliğinden faydalanabilir ve krizi fırsata çevirebilirsiniz. Aidiyet duygunuz ve geçmiş yaşanmışlıklarınız hareket kabiliyetinizi sınırlıyor olabilir. Akıl karışıklığınıza sebebiyet veren her ne ise gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Bu yüzleşme, hareket kabiliyetinize yön verebilmenizi kolaylaştıran etkilere sahip olacak. Maddi güvenlik ihtiyacınızı artık düşünmüyor ve biran evvel yeni düzene geçmek için heyecan duyuyor olabilirsiniz.


8Yükselen Boğalar ve Boğa Burcu

Yükselen Boğalar ve Boğa Burcu
Sizi maddi güvenlik alanlarında hırslandıracak bir sürece giriyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgili konular, yeni ağlar kurmak, kardeşleriniz ve akrabalarınız gündeminizde olacak. Güneş tutulmasını 3. ev konularından deneyimleyeceksiniz. Bu süreçte birilerinden destek almak sizi hırslandırabilir.

Aşina olmadığınız konularda sosyal çevrenizden nasıl faydalanacağınızı düşünebilirsiniz. Geçmiş bağlantıları tekrar gündeminize taşıyabilirsiniz. Objektif olmaya özen göstermelisiniz. Fakat kolay kolay değişmeyen fikirleriniz bu konuda sizi zorlayabilir. Yeni sözleşmeler anlaşmalar söz konusu olabilir. Karar vermeden ve imzalamadan önce enine boyuna düşünmek isteyebilirsiniz. Stratejinizi doğru belirlediğinizde, adım atmanız daha kolaylaşacaktır.




9Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu
Sahip olduğunuz değerlerin farkına varacağınız bir sürece giriyorsunuz. Maddi değer yargılarınızla ilgili fikirleriniz değişiyor. Güneş tutulmasını 2. ev konularında deneyimleyeceksiniz. Toplum içerisinde var olmak ve kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenize ya da ailenize kendinize ait bir alan kurmak isteyeceğinizden bahsedebilir ve destek almak isteyebilirsiniz.

Artık her şeyin iradesini kendi elinize alıyorsunuz. Kendinize yaşam alanı oluşturmak için araştırmalara giriyorsunuz. Yaşam tarzınız şekilleniyor. Bu konularda hareket ederken sizi zorlu bir sürecin beklediğini bilmenizi isterim. Hazırlıklı olmalısınız. Bu zorlu geçişte stratejik davranmayı göz ardı etmememlesiniz. Beklemediğiniz bir para elinize geçebilir.


10Yükselen Yengeçler ve Yengeç Burcu

Yükselen Yengeçler ve Yengeç Burcu
Hayattaki önceliklerinizi belirlemenin vaktinin geldiğini söyleyebiliriz. Sizi motive eden konuların gündeminizde olacağı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Güneş tutulmasını 1. ev konularında deneyimleyeceksiniz. Yatırımlarınızı kendi kimliğinizi yeniden yapılandırmak için kullanacaksınız.

Belki bu yatırımı kendinizi yeni bir eğitim sürecine hazırlamak zorunda hissederek yapabilirsiniz. Ya da kariyerinizi yurt dışı bağlantılarınızı daha da kuvvetlendirerek ilerletmek durumunda kalabilirsiniz. Aile büyükleri ya da otorite figürlerinin de etkisi, baskısı ile de değişim dönüşüm sürecine girebilirsiniz.




11Yükselen Aslanlar ve Aslan Burcu

Yükselen Aslanlar ve Aslan Burcu
Artık eskiyi eskide bırakma zamanının geldiğini biliyorsunuz. Sadece harekete geçmek için her şeyin zihninizde daha net olmasını bekliyorsunuz. Güneş tutulmasını 12. ev alanlarında deneyimliyorsunuz. Eğrisiyle doğrusuyla kendinizle yüzleşmenin acı gerçekleriyle baş başa olduğunuz bir süreç geçireceksiniz. Fakat sizler her şeyin üstesinden gelebildiğiniz gibi bunların da üstesinden gelebileceksiniz.

Tekrardan çabalamak emek sarf etmek gerekebilir. Desteğe ihtiyaç duyabilir ve aile büyüklerinizden yardım talep edebilirsiniz. Bu durumu zayıflık gibi değerlendirmek size acı verebilir. Bakış açınızı değiştirmek güçlenmenize sebebiyet verecek. Beklenmedik gelen maddi manevi destekler, siz fark etmeden karmanızı tamamlamanıza sebep olacaktır. Siz değişip dönüştükçe kariyerinizin sınırları da o denli büyüyecek diyebiliriz.


12Yükselen Başaklar ve Başak Burcu

Yükselen Başaklar ve Başak Burcu
Kendi yolunuzu çizmeye hazır mısınız? Bu dönem yaratıcılığınızın ön plana çıkacağı bir sürece giriyorsunuz. Yaratıcılığınızı organizasyonlar ve aktiviteler üreterek sağlayabileceksiniz. Güneş tutulmasını 11. ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Geleceğe yönelik planlar yapmak sizi zorlayacağını düşünebilirsiniz.

Akışta kalmak ve “Su akar, yolunu bulur” cümlesini sürekli kendinize hatırlatmanız gerekebilir. Aşk hayatınızı hareketlendirecek biriyle tanışabilirsiniz bu süreçte. Yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. Tüm şartları geçmiş yaşanmışlıklar süzgecinden geçireceksiniz. “Geç olsun güç olmasın” diyebilir ve gelen teklifleri bekletebilirsiniz.




13Yükselen Teraziler ve Terazi Burcu

Yükselen Teraziler ve Terazi Burcu
Öncülük edebileceğiniz projeler içerisinde yer alabilirsiniz. Otorite figürlerinin de desteği ile aldığınız sorumluluğun geniş kitlelere de yayılacağının garantisini alabilirsiniz. Güneş tutulmasını 10. ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Kariyerin dışında ailenizin ya da aile büyüklerinizin vesilesiyle birileriyle tanıştırılabilirsiniz. Asla evlenmem dediğiniz noktada bir anda yeni bir düzenin içerisine girebilirsiniz. Bu birliktelik ya da yeni projeler sizi daha da hırslandıracak ve farklı konularda deneyimler elde edeceksiniz.

14Yükselen Akrepler ve Akrep Burcu

Yükselen Akrepler ve Akrep Burcu
Geçmişe takılı kalmak harekete geçmenizi engelliyor. Fakat karar vermek için zorlanıyor olabilirsiniz. Sizin için tüm şartların oluşmuş olması önemli. Tek başınıza her şeyin altından kalkabilecek güce ve yetiye sahip olmadığınızı düşünebilirsiniz. Güneş tutulmasını 9. ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Yakın akrabalar, kardeşler, kuzenlerle konuşmak fikir alışverişlerinde bulunmak size yeni fırsatları beraberinde getirebilir. Aldığınız maddi desteği, sizin doğru alan ve mecralarda değerlendirmeniz yararınıza olacaktır.



15Yükselen Yaylar ve Yay Burcu

Yükselen Yaylar ve Yay Burcu
Sahip olduğunuz mal varlıklarınızı elden çıkarmak isteyebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu süreçte atacağınız adımlar sizi zorlayabilir. Eşinizin maddi kaynakları ya da miras konuları gündeminize gelebilir. Ani beklenmedik gelen maddi kazançlar sayesinde farklı girişimlerde bulunabilirsiniz. Güneş tutulmasını 8.ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Ya da hiç beklemediğiniz bir anda tanıdığınız birinden sürdürmekte zorlandığı işi ile ilgili yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Tanıdığınız birine vermiş olduğunuz yüklü miktardaki borç, bir anda size geri ödene bilir. Sürprizlere açık olmanız gereken bir dönemdesiniz.

16Yükselen Oğlaklar ve Oğlak Burcu

Yükselen Oğlaklar ve Oğlak Burcu
İkili ilişkiler ve ortaklıklar söz konusu olduğunda kendinizi ait hissetmeniz gereken bir oluşum içerisinde olmak isteyeceksiniz. Bu alanlarda önceliğiniz kendiniz olacak. Önce sizin temellerini sağlam olduğuna inandığınız oluşumlar içerisine girmek isteyeceksiniz. Güneş tutulmasını 7.ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Küçük yatırımlar, sosyal mecra kanalları tüm bu oluşumlar için bir kriter belirlemelisiniz. Hareket kabiliyetinizi zorlayacak ne varsa sonrasında üzülmemek için öncesinden tedbirler almak isteyecek ve bunun için zorlanacaksınız. Yaratıcılığınıza duygularınızı katmak ve yazıya dökerek sosyal mecralarda kullanmak faydalı olabilir.



17Yükselen Kovalar ve Kova Burcu

Yükselen Kovalar ve Kova Burcu
Rutin işler ve günlük düzeniniz değişiyor. Yenilemek isteyebilirsiniz. Ya da iş arkadaşlarınızdan kopmak durumunda kalabilirsiniz. Sizden projenizi kadro oluşturacak yönetmeniz istenebilir. Güneş tutulmasını 6. ev konularında deneyimliyor olacaksınız. Bu proje ile kendinizi ve sınırlarınızı aşabileceksiniz. Maddi konularda daha dikkatli davranmalısınız. Maddi güvencelerinize aile tarafında da beklemediğiniz anda desteklenebilirsiniz. Maddi kazançlarınızın yönü değişiyor. Doğru stratejiyi uygulamalısınız hayatınızda.

18Yükselen Balıklar ve Balık Burcu

Yükselen Balıklar ve Balık Burcu
Aşk ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlandığınız sürecin sonuna doğru geliyorsunuz. Öncelikli motivasyon alanlarınızı tespit etmekte zorlanıyorsunuz. İlişkiniz ya da varsa çocuklarınız “onlar iyi olsun da” ben de iyi olurum süreçlerinin artık sınırlarında yaşıyorsunuz. Güneş tutulmasını 5. ev konularında deneyimliyor olacaksınız.

Ufak da olsa özgürlüğünüzü ele almak istiyorsunuz lakin bunun doğanıza aykırı olduğunu düşünerek kendinizi sınırlıyorsunuz. Oysa artık geleceğe yönelik planlar yapabilmek için arkadaşlarınızdan ya da dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Ayrıca duygularınızı yazıya dökmek ve bunları sosyal mecralarda ya da basılı yayında kendinize, bir blog oluşturarak, hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Bu durum size kazanç sağlayabilir.

Kaynak Fotoğraflar: iStock, Pixabay
 
21.Haziran 2020 YENGEÇ BURCU HALKALI GÜNEŞ TUTULMASI


🍀 Y KOÇ BURCU ♈ Ev , aile , yuva, evlilik emlak , taşınmak , aile üyeleri , şehir, ülke değişikliği gibi konularda önemli değişimler olacaktır🍀 Duygusal olarak düşünce tarzınız da önemli değişimler sizleri bekliyor olacaktır🍀 Aşk , çocuk, flört, yatırım , spor , tatil konularında rekabet içinde olmak ile bazı alanlarda çatışma içinde olmamız mümkün olabilir🍀

🍀 Y BOĞA BURCU ♉ : Kardeş, akraba, komşu , semtiniz, yolculuklar, eğitim alma- vermek , ticaret ve iletişim alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 ev alım – satım , yer değişikliği, aile bireyleri ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y IKIZLER BURCU ♊ : Kazanç elde etmek, işe başlamak veya kendi kazançlarınız elde etmek, mülk edinmek, ticaret ve iletişim alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Kardeş, akraba, komşu , eğitim, teknoloji, yolculuk, ticaret ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y YENGEÇ BURCU ♋ Sizin için önemli bir tutulma etkileri ile genel yaşamınız, dış görünüş, hayat alanlarında ,iletişim alanında ,evlilik konusunda önemli yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Mülk , kazanç , gelirler, yatırımlar ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y ASLAN BURCU ♌ Uzak ülkeler ile iletişim, hastane , sağlık sorunlarından tedavi sonuçları, deniz kıyısında tatil planları, ailece birlikte olmak alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Genel yaşamda, çocuk, flört , yatırım ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y BAŞAK BURCU ♍ Arkadaşlar, sosyal çevreler, aile , emlak , ticaret ve iletişim alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 ev Gizli düşmanlar, platonik aşk , tatil , eğlence, spor , sağlık alanlarında bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y TERAZİ BURCU ♎ Kariyer , meslek , statü , evlilik , otoriter konumda ki kişiler , terfi almak veya tayin gibi alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Aşk , arkadaşlar, eğlence, tatil , yeni girişimler içinde bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y AKREP BURCU ♏ Yurt dışı veya içi yolculuklar, sınav , eğitim , öğrenim, dış ticaret, basın, yayın,hukuk, medya , iletişim alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Kariyer, meslek, şirket değişimi veya kurumu , yer değişikliği, aile bireyleri ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y YAY BURCU ♐ Gelir , giderler , kredi , burs , eşin veya ortak gelirler, miras , nafaka , vergi alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀Yolculuk, üniversite eğitim, sınav , ticaret ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y OĞLAK BURCU ♑ Evlilik , boşanmak, ortaklık kurmak veya ayrılmak,mahkeme , ticaret ve iletişim alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Nafaka , eş veya ortak gelirler, miras , kredi , burs, giderler ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y KOVA ♒ Beslenme tarzınız, günlük alışkanlıklar , sağlık , evcil hayvan edinmek, iş arkadaşlar edinmek, iş ve ofis ortamı düzenlemeler ile alanında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 Mahkeme, hukuk , evlilik, boşanmak , ortaklıklar ile bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀 Y BALIK BURCU ♓ Yeni bir aşk veya flört imkanı, çocuklar, eğlence, tatil , spor alanlarında yeni başlangıçlar ve duygusal değişimin mümkün olabilir🍀 ev- ofis düzenlemesi, çalışma arkadaşlarınız, müdür, amiriniz ile terfi almak gibi bazı konularda rekabet içinde olmak, savunma ihtiyaç duymak, elinizdekileri koruma duygusu yüksek olabilir🍀

🍀🍀🍀. SEVGİLERİMLE. 🍀🍀🍀

🍀 ILETİŞİM: okucukozer
 
X