21 Mart 2021 Venüs Koç Burcunda - Burcunuza Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.298
2.645
koç2.jpg

KOÇ

21 Mart tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiyor. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.










BOĞA

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir









İKİZLER

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince partilerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.









YENGEÇ

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Venüs Koç burcundayken ilişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.









ASLAN

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.









BAŞAK

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.









TERAZİ

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.









AKREP

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.









YAY

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan Venüs’ün Koç burcundaki ziyaretini değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.








OĞLAK

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.









KOVA

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.









BALIK

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçiyor. Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.



İndigo Dergisi
 
21 Mart 2021 Venüs Koç burcuna geçiyor. İlkbahar ekinoksunda Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle ikili ve sosyal ilişkilerde daha girişken, cesur ve aktif olabilir, fazla düşünmeden dürtüsel hareket edebiliriz. Bazıları ilişkilerini daha sağlam temellere taşırken, bazıları ise bağlanmaktan ziyade eğlence ve keyiflere daha çok çekilebilir. Finansal konularda yeni fırsatlar, yeni yatırımlar arayışında olabiliriz.

Venüs’ün Koç burcuna geçişi öncelikle Koç olmak üzere Aslan, Yay, Kova, İkizler burçlarına oldukça güzel, ilişkilerini geleceğe taşıma, maddi durumlarında düzelme etkisi yaratacak keyifli gelişmeler getirebilir.



Astrolog Filiz Ünal
 
ba1e4c6e70735aa612556cbae797c1ec41a25f61.jpg

20 Mart’ta Güneş’in Koç’a geçmesinden bir gün sonra Venüs de Koç burcuna geçecek. Burada Venüs’ün en büyük icraatlarından biri 26 Mart’ta Güneş’le birleşerek kendisi açısından yeni bir döngüyü başlatacak olması olacak. Bu durum bizim de Venüs’ün konuları olan sevme, sevilme, ilişki kurma iyi hissetme açısından bir resetlenme yaşayabileceğimizi gösteriyor. Ayrıca doğum haritamızda Venüs’ün yönettiği konular açısından da yeni başlangıçlar yapabiliriz. Astroloji’de Güneş’e yaklaşan gezegen görünmez olur. Güneşin ışınları o kadar güçlüdür ki yanına yaklaşan gezegeni görünmez kılar. Güneş’le birleşen gezegen Güneş’in ışınları ile “yıkanıp” yepyeni gündemle hayatımıza girer.

  • Venüs Koç’tayken acelecidir.
  • Aşkta hemen fethetmek ve sonra o aşkı tüketmek eğilimi vardır.
  • Bu dönemde aşk ateşi hepimizi sarabilir ama saman alevi gibi sönebilir.
  • Aşk konularında ve genel olarak dramalar artabilir.
  • Vurkaçlar çoğalabilir.
  • Venüs Balık’tayken olan utangaçlık ve romantiklikten eser kalmayabilir.
  • Flörtleşmede vites yükseltilebilir.
  • Aşk konularında Nuri Alço’ya bağlayanlar artabilir.

Güneş ve Venüs’ün birer gün arayla Koç’a geçecek olması enerjiyi de bir anda yükseltecek. Sadece aşkta değil genel olarak yeni ve heyecanlı şeylere başlamak için motivasyonumuz artacak. Sabırsızlık, kıskançlık ve bencillik de atabilir



Kaynak: Neptünbalıkta
 
aa.jpg

İlişkileri, aşkı, sevgiyi sembolize eden Venüs 21 Mart-14 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek.

Venüs’ün bu transiti süresince birliktelik kurmakta daha aceleci, daha cesur ve inisiyatif alabilen davranış tarzı öne çıkarken her zamankinden daha çocukça heveslerle, planlamadan hızlıca bir ilişkinin içerisine girme dürtüsü de oluşabilir.

Aşkı ve sevgiyi dile getirirken romantizmin ve süslü sözlerin yerini son derece açık, net, saf ve dürüstçe ifadelerin alacağı bu transitte tutkuların da son derece hızlı yükselmesi ile birlikte; bir ilişki için savaşma ve mücadele etme gücümüzün de artması söz konusu.


Her sembolikte olduğu gibi bu semboliğin gölge tarafında daha ilkel, bencil, inatçı ve kaba davranışlar da oluşabilir. Bir yandan hızlıca bir ilişkiye atılmak isterken aynı hızda ilişkiyi tüketmek, kendi işimize gelmediği veya bağımsızlığımızın kısıtlandığı noktada hiç düşünmeden ilişkiyi kestirip atmak olasılıklar dahilinde. Hal böyle olunca bu dönem başlatılan ilişkilerin saman alevine dönüşmesi de an meselesi olabilir.

Astrolojide küçük şansı ve parayı da sembolize eden Venüs aşkın yanı sıra bir takım şans ve fırsatları da hızlıca önümüze getirebilir. Bu transitten olumlu anlamda en yoğun ve destekleyici etkiyi hissedecekler arasında elbette Ateş elementindeki
Koç, Aslan ve Yay burçları yer alıyor.



Bendegül Çandarlı
 
aa.jpg

Aşkı, sevgiyi, finansı temsil eden Venüs 21 Martta kendi doğasına uymayan ve rahat edemediği koç burcuna geçiyor. 14 Nisana kadar ilişkilerinizde beklenmedik durumlar meydana getirebilir.

💫Bu süreçte ani başlayan ve biten ilişkileri sık duyabiliriz.
💫Koç burcu acelecidir.İlişkilerinizde bencil davranabilir, agresif olabilir, sabırsız davranabilirsiniz. Aynı zamanda bu tarz partnerler ile karşılaşma ihtimalinizde mevcut.
💫Bu dönemde başlayan ilişkiler saman alevi gibi olabilir, bağlanma problemi yaşayabilir, duygularınız aniden değişebilir.
💫İkili ilişkilerimizde sadece kendimizi düşündüğümüz, düşünmeden hareket etme ihtimalimizin olduğu bu süreçte acele kararlar almamaya dikkat etmek etmekte fayda var.
💫Estetik ve güzellikle ilgili olan bir işlem mecburi değilse bu süreçte yaptırılması pek doğru değildir.
💫Finansal anlamda da çok hızlı kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Bu süreçte risk almak çokta zor olmayacaktır.


Mirastroloji
 
aa.jpg

21 Mart tan itibaren ilişkilerimizde daha aktif, daha girişken, daha hevesli bir o kadarda çabuk sıkılan bir yapıya bürünüyoruz.

Venüs koçta ilişkiler kolay başlayıp, kolay bitebilir. Heyecanlar duymak venüs koçun şanındandır ama bir o kadar hevesimizide çabuk tüketebiliriz.

İsteklerimiz agresif bir tavırla dile gelebilir. Ben öyle olmasını istiyorum deyip, ben merkezci bir yapı söz konusu olacaktır.

Para kazanma konusunda çok daha hırslı hissederken, harcama konusunda da bir o kadar cömert olacağız.

Venüs Koç burcundan çok hoşlanmaz. O nedenle uyumu, huzuru ararken tavırlarımız işleri biraz daha zorlaştırabilir. Bu durumda ne yapıyoruz; farkındalıklı ve dikkatli oluyoruz




Astroyeliz
 

22 Mart Venüs Koç; Kalbin Atışı​


venüs koç burcunda


Venüs 22 Marttan itibaren koç burcuna geçiyor, yavaştan havaların ısındığı, cemrenin toprağa düştüğü, içimizin kıpır kıpır olduğu bu günlerde kışın kasvetini geride bırakmaya başlıyoruz. Güzellik, estetik, aşk ve maddi kaynakların temsilcisi Venüs yani bilinen diğer adıyla Aphrodite, deniz köpüğünden ve deniz kabuğundan ortaya çıkmış ve Kıbrısta gitmiş burada mevsim tanrıçaları Themis’in kızları tarafından karşılanarak giydirilmiştir. Sevgilisi ve çocuklarının babası Mars yani savaş Tanrısı Arestir. Kocası ise demirci Tanrı Hephaistostur. Elbette Venüs’ün tek sevgilisi Ares olmamıştır, Hadesten ve hatta Poseidondan da çocukları vardır. Mitteki her adım bize Venüs’ün bir başka burcu deneyimlemesini anlatır…

Venüs koç burcunda çokta rahat edemez geçtiğimiz ay geride bıraktığımız balığın aksine romantizm yerine heyecan coşku ve tutku arar. Bir konuya hızla heyecan duymak aynı hızla uzaklaşmak kaçınılmazdır! Çocuksuz bir sevinç, kalbin kıpır kıpır atması, keşfedilmemiş bir şeyin delice keşfi… Acemi, deli ve tutku dolu! Bu yalnızca aşka dair değil elbette eğer haritanızda venüsünüz koç ise sevdiğiniz ilgi duyduğunuz her şeye karşı aynı derecede hayran gönüllü olabilirsiniz. Gitmek almak, dokunmak ve elde etmek ilk amaçtır sonrası çokta hesap edilmez! ki genelde de aynı hızla kaçmakla devam eder.

Venüs Koç serüveni​

22 Marttan 15 nisana kadar gökyüzü bu heyecan ile dolup taşacak elbette güneşin de koç burcunda olması neşemizi artıracak. Venüs estetik konular, kaynakları harcama biçimimizi de ifade ettiği için bu dönemde hızlı para harcayabilir, saç ve kozmetiğe düşüncesizce yatırım yapabiliriz. Birden bire karşımıza çıkan birine yıldırım aşkıyla bağlanabilir, kaçanı kovalamaya dair delicesine istek duyabiliriz.

22-29 Mart arası Venüs gökyüzünde görünmeyecek​

Koç geçişi boyunca Venüs güneşin gerisinde kalacağı bir hafta boyunca gökyüzünde görülmeyecek yani Nemesis pozisyonunda olacak. Bu dönemde para ile ilgili sansasyonlar, gizli saklı aşk ve ilişkiler, sonu intikam, tutarsızlıkla sonlanacak durumlar ortaya çıkabilir. Kin, nefret, intikama yol açacak durumlara mahal vermemek adına bu dönem hız kesmekte fayda var.

Ayın sonunda gerçekleşecek olan Terazi dolunayına şironla birlikte eşlik edecek olan Venüs pek çok kişi için yeni bir ilişkinin başlangıcı olacaktır, hem mars ve Satürn’den hem ay düğümlerinden olumlu açılar alacağı için sonu evliliğe varan birlikteliklerinde habercisi…

Venüs Güneşten uzaklaşmaya başladığı 6 Nisandan itibaren Venüs Afrodit pozisyonunu alacak Juno ve Jüpiter ile olumlu açılar yapacak hepimizin çiçek açacağı neşeli bir hafta bizi bekliyor. Açıkçası uzun zamandır gördüğümüz en güzel gökyüzü pozisyonu…

Elbette dikkat edilmesi gereken noktalar daima var!
Yeni girişimlerinizi cesur adımlarla atabilir, liderlik ederek sahneye çıkabilirsiniz.


Sevgiyle




Özlem SOmuncu​
 
eab16f5c1f4550abeff4fe5e9dc2beeabe4a1e85.jpg


Sırada Venüs var! Venüs Balık’ın son derecelerinde Markab yıldızıyla kavuşumda. Sevgi ve ilişkiler konusunda ağlamaya üzülmeye kendimize acımaya ne kadar da yatkınız, ne kadar yakınız. Kendimizi belki de sevimsiz ördek yavrusu misali hissediyoruz.

21 Mart akşam üstü saatlerinde Venüs Koç burcuna geçecek. Ancak şu ara, son derecelerin azizliğini yaşıyoruz. Alışveriş yapmak, güzelliğimizle ilgilenmek, sevgiyi almak vermek ve parasal konularla ilgili bugün pek kıpırdamayalım. Çünkü ne yapsak üzülmeye hazır gibiyiz.

Peki Venüs Koç’tayken ilişkiler ve parasal konularda nasıl etkiler alacağız?


Bencil, istediğini alan, mücadeleden kaçmayan, kadın veya erkek karşımızdakilerle rekabet edebilen, tüm ilgiyi kendi üstünde toplayan, duygularını dolandırmadan dile getiren, sevdiğiyle uğraşan, çabuk aşık olup, çabuk sıkılan aceleci sabırsız bir tutum içinde olabiliriz.

Gerek parasal gerekse ilişki alanımızda kendimizi öne alıp kendi duygusal içgüdülerimizi takip edeceğimiz bu dönem kadınların epeydir kaybettiği özgüven yükselecektir.




Olgu Ilgın
 
Bugün itibari ile Venüs 14 Nisan’a kadar kalmak üzere koç burcuna giriş yaptı.Ani heyecanlı tanışmalar,hızlı alınan kararlar,ilişkilerde sabırsızlık Venüs koç burcuna geçtiğinde fazlasıyla görülür.
İlişkilerle ilgili konular havada kalmaz,belirsizlik ortadan kalkar.
28 Mart’taki dolunay özellikle ikili ilişkilerde önemli kararlar aldıracak ve Venüs’ün bu dolunayda rolü büyük olacak.
Uzun süredir sürüncemede kalan bir ilişkiniz varsa 14 Nisan’a kadar bir karar vermiş olacak gibi görünüyorsunuz.

Özellikle Koç ve Terazi yükselenleri ve güneş burçları bu burçlardan olanlar,önümüzdeki 15-20 gün ikili ilişkileri ile ilgili önemli gelişmeler ve kararlar ile meşgul olacaklar.

Uzun süredir uykuda olan tutkunlarınız,arzularınız geri gelebilir,daha dışa dönük olmak isteyebilirsiniz.
Koç kesinlikle izole olmayı seven bir burç değildir,istediklerini göstermekten ve talep etmekten çekinmez.
Güneşin de koç burcuna geçmesi,Venüs’ün de burada yer alması kendimizi ön plana koymamızı sağlayacak,biz demek yerine ben demeyi tercih edeceğiz.
İlişkisi olanlar bencil olmamaya,karşı tarafı görmezden gelmemeye dikkat etsin.Koç burcunun gölge yanlarına dikkat etmeli,isteklerimizde ısrarcı olmamalıyız.
Duygularımız çoşabilir.Seviyorsak sevgimizi ,sevmiyorsak sevgisizliğimizi göstermekten çekinmeyebilir ve istediğimiz hemen olsun isteyebiliriz.
Hızlı başlayan ilişkilerde dikkatli olmalı,dengeyi kaybetmemeliyiz.

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️



Astroberrak
 
aa.jpg

🔥Venüs 14 Nisan’a kadar Koç burcunda ilerleyecek.

❣️İlişkilerimizde daha cesur ve gözü kara davrandığımız bir döneme girdik. Beklemeye tahammülümüz yok. İlk adımı atmak için oldukça hevesliyiz.

❣️Aynı zamanda istediğimizi elde etmek için rekabetçi, inatçı ve kaprisli davranabiliriz.

💴Venüs parayı da temsil ettiği için bu dönem biraz daha müsrifleşebilir, düşünmeden gereksiz harcamalar yapabiliriz.

❣️Güzellik ve estetik konularına da bu dönem fazlaca para harcamak hoşumuza gidecektir.
.
⭐️Venüs Koç burcunda aceleci bir ilişki kurmak ister.

❣️Peşinden koşmaktan hoşlanır. Karşısındaki kişiyi tavladığında hevesini kaybedip ilişkiden uzaklaşabilir.

❣️İlgisini açıkça göstermekten çekinmez.

❣️Sevdiği ya da sevmediği konularda nettir.

❣️Cüretkar giyinmeyi sever.

❣️Maddi konularda risk alabilir.

❣️Maceradan keyif alır.

⚠️Venüs’ ün Koç burcunda olduğu bu dönem hem ilişkiler hem de para konularında çok dikkatli olmakta fayda var. Düşüncesizce yapılan davranışların sonuçları çok zarar verecektir.
 
21 MART/ 14 NİSAN VENÜS KOÇ BURCUNDA
“SAVAŞÇI KRALİÇE”

💓Venüs, 20 Mart'ta Bahar Ekinoksundan bir gün sonra 21 Mart’ta Koç burcuna giriyor. Venüs kozmik dünyada barış bekçisi ve diplomat görevindedir fakat Venüs’ün Koç burcunda bu rolü sürdürmesi zordur çünkü Koç, burcu astrolojide 1 numara ve kendi zihninde de 1 numaradır bu da başkalarına karşı düşüncesiz olabileceği anlamına gelir.
💓Venüs Koç burcunda rahat etmez , bu burçta aradığı rahatı bulamaz. Koç burcundaki Venüs geçişinin etkisi sadece aşk hayatınızı değil, aynı zamanda genel olarak ilişkinizi, mali durumunuzu ve paranızı da etkileyecektir. Venüs Koç burcundayken;
💝İkili ilişkilerde bağlanmakta zorluk çeker, çünkü çabuk aşık olup çabuk bırakabilir,
💝İstekleri ön planda tutmak isteyip bencil davranışlar sergileyebilir
💝Maddi konularda çok kolay risk alabilir,
💝Özgürlük önem kazanır
💝Tüm zamanların en yüksek seviyesindeki güven ve mali meseleleri sabitlemek için kozmik olarak çok çalışabilir,
💝Sevgiyi ifade etme tarzı çıldırtıcı bir şekilde “ben” merkezli olabilir,
💝Aşkta liderlik etme isteği
💝Eşitlik ve adalet için savaşma yeteneği
💝Bir an önce harekete geçme eğiliminde olabiliriz.
💓Venüs, 25 Mart'ta Koç burcundaki Güneş ile kavuşacak. Bu kutsal birlik, güzel ve üretken bir etki yaratır , planlar kolayca yapılır ve uygulanır.
💓Son olarak, Venüs ve Plüton 11 Nisan’da gergin bir enerji içinde olacaklar, tutkulu duygusal tepkilerin girdabına sürükleniyor olacağız. Bu, kendimizi ekstra hassas ve bunalmış hissetmemize neden olan stresli bir etkidir. Plüton'un etkisi her zaman çok yoğundur zaten bir de Venüs dahil olduğunda, yakın ilişkiler test edilecektir. Hiç şüphe yok ki harika bir öğrenme günü, ancak ortaya çıkardıklarımızdan mutlaka hoşlanmayacağız. Plüton kontrol ve manipülasyon dinamiklerini inceler; burada gölgemizle diğer insanlarla tanışırız. Bu yansımayı kendimizinmiş gibi kabul edip etmememiz durumun sonucunu belirleyecektir. Her durumda, mesaj açıktır: bırakma ve (acı veren) kalıpları devam etmeye zorlamayı bırakma zamanıdır. Aşırı ruh hali değişikliklerine dikkat edin. Bununla ilgili her şey yorucu olabilir kendinizi rahatlatmak için meditatif çalışmalar yapabilirsiniz.




Yasemin Özbek
 
4e15c9707232563be2da74d6ca83943d806926fc.jpg

♥️Aşk için savaşma mücadele etme gücü bulacağımız
Flörtçü yanımızın önde saf tutacağı bir dönem

♥️Karşı tarafa cesurca kendimizi ifade etmek,duygularımızi aktarmak söz konusu
İstedıgımızı beklemek değilde gidip alma enerjisi yüksek
yani birinden hoşlandıysak benım olmasını istiyorsak bu dönem öyle hızlandıracakki süreci
nasıl birliktelik başladı?kendinizde etrafınızdaki insanlarda 😂

♥️Sadece dikkat etmeniz gerekenler bu dönemde her şey hizlı geliştıği gibi hizlıda tüketebilir iyi düşünerek karar vermekte fayda var

♥️Birde şuanda devam eden ilişkilerimizdede fevri kararlar acele ile yapılan hatalar ve ego savaşlarına girmemekte fayda var bu dönemde alınan kararlar ve yapılan işler çok uzun ömürlü olmaz sonrasında pişmanlık yaşatmamasina özen gösterin

♥️Bu dönem gereğinden fazla harcama,ayarı kaçırmakta demek Koç her şeyi hizlandırdıgı gibi para çıkışınızıda hizlandirması söz konusu dikkat etmekte fayda var

♥️Herşeye rağmen Venüs Koç burcunda bize güzel haberlerde getirebilir ve özellikle doğum haritanızda Koç Burcu hangı evinizi yönetiyor ise o alanlarla ilgili olacaktır bu haberler




Astroyıldız
 
aa.jpg



VENÜS KOÇ BURCUNA GEÇİYOR:
Hızlı ve Tutkulu 🔥

21 Mart günü Güneş'in Koç burcuna geçmesiyle beraber aşkın gezegeni Venüs de Koç burcuna geçiş yapıyor. Mart'ın son haftasına Koç'un ateş enerjisiyle giriyoruz.

💘Venüs'ün Koç burcunda olması zararlı kabul edilmektedir. Çünkü Venüs, Koç'un karşıtı olan Terazi burcunun gezegenidir. Venüs Koç'ta aşklar bodoslama başlayıp pat diye bitme enerjisi de daha çok mümkün. Aşkın romantizmi yerine yakıcılığı ve tüketme durumu Venüs Koç'a daha özgü bir durumdur.

💘Venüs Koç'ta aşkta daha hareketliyiz. Yüksek enerjiler olur. İlişkiler için aksiyon, tutku, canlılık, heyecan açısından olumlu bir süreçken yeni başlayacaklar için gaza gelme enerjileri mümkün. Olumsuz olarak çabuk sıkılma, çabuk başlayıp çabuk bitirme, duygudan çok çoğunlukla heyecan ve haz odaklı olması gibi kısa süreli ilişkilere daha çok gebe bir konum olabilmektedir Venüs Koç. Bu bahar döneminde aşkın çocuksu sevincine ve heyecanına, içinizin kıpır kıpır olma gücüne daha çok odaklanın. 🐥👒

💘Venüs aynı zamanda beğenilerimizle ilgilidir. Kırmızı, turuncu tonlarında özellikle, Koç'un ateşini ve enerjisini yansıtmak için kıyafetler seçebilirsiniz.

💘Venüs, erkeklerin hoşlanacağı kadın figürü hakkında bilgi verebilir. Venüs Koç sürecinde eriller kendine güvenen, dişli, seksüel enerjisi yüksek kadınlara daha çok ilgi duyabilir.

💘Venüs Koç aşkın hızlı ve tutkulu halidir. Aşkın en yakılan ve tüketilen hali gibidir. Yoğun tutkudan çıkan zaman zaman duygusal hırçınlık ve bencillikler de kendini gösterebilir.

💘Yükselen burçlarına göre;


Koç, Aslan, Yaylar'ın yaşam ve aşk enerjileri daha çok yükseliyor. Hareketli bir dönem..
İkizler, Terazi ve Kovalar'ın sosyal ilişkileri daha çok hız kazanıyor. Aşkta da şans var.
Yengeç, Akrep ve Balıklar'a beklenmedik iş ve para fırsatları olabilir.
Boğa, Başak ve Oğlaklar'ın bilinç altlarında özellikle duygusal hırçınlık hali belirebilir. Arzularını bastırmakta zorlanabilirler.





Lyssa Tarot
 
aa.jpg

➡️Venüs Koç'ta ikili ilişkilerde hareket arar, diplomatik uzlaşmacı bir yöntemden çok pat pat aklındakilerini söyleyip, ben merkezci bir üslup takınabilir. Enerji yüksektir. Spora ilgi artar. Saman alevi gibi parlayıp sönen aşk ilişkilerini gösterir. Flört etmeyi sevse de ilgi çabuk sönebilir. Monotonluğa gelemez.
🐎Venüs Koç'u savaşçı Amazon kadınına benzetebiliriz.

Doğum haritanızda Koç' un olduğu ev konuları ⚡dinamikleşir, bu alanlarda Kadınlarla ilgili konular ortaya çıkabilir. Maddi bir kazanım olabilir.

➡️Bu transit özellikle doğum haritalarında 🔥ateş elementi ve 🌀hava elementi baskın kişiler için olumludur.

Örneğin, özellikle yükselen ♈Koç'lar için iyice popüler olabilecekleri, dış görünüşleriyle ilgi odağı olabilecekleri ve ekstra kazanç alabilecekleri bir dönem olabilir.

Yükselen ♌Aslan'lar için çok ufuk açıcı eğitimler alabilecekleri, seyahat edebilecekleri ve güzel şeyler öğrenebilecekleri bir zaman olabilirken,

yükselen ♐Yay'lar için çocuklar ile ilgili, hobileri ve aşk hayatlarıyla ilgili çok hoş gelişmelerin olabileceği bir dönem olabilir.

Yine hava elementi grubunu
(Kova, İkizler, Terazi) olumlu etkileyecek bir zaman dilimi.



Astro Sirius Star
 

Aşk Cesaret İster

Sevgi, para ve şans gezegeni Venüs 21 Mart 17:16’da lider ruhlu Koç burcuna geçiş yapıyor. İlkbahar ekinoksu ve Venüs Koç transiti ile birlikte bahar mevsimine merhaba diyoruz. Havalar ısındıkça içimiz de ısınarak yaşam enerjimizin yükseldiğine şahit olacağız. Ateş elementi ve hareket gezegeni Mars hakimiyetinde hareket edecek Venüs ilişkilere de aynı canlanmayı, heyecanı sunacaktır. Hızlı, tutkulu ve kimi zaman öfkenin hakim olduğu aşk hikayeleri dikkat çekebilir. Ancak dönemin doğası gereği cesur davranan, motivasyonu koruyan, yan gelip yatmayan ve mücadele eden kişiler bu süreçte hem aşkta hem parada önemli kazançlar elde edebilecek. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

92384ec669c13ef61041af69040fa849dc215f8e.jpg

Aşk ilişkilerinde partnerimize karşı cesur, tutkulu ve ateşli davranışlar sergileyebiliriz. Sakinlikten ziyade dinamik bir ilişki tarzı beklenebilir. Tartışmaların ilişkiye renk ve heyecan kattığını düşünebiliriz. Öfke ise saman alevi gibi tutuşup sönebilir. Fakat anlaşmazlık anında ileride pişman olunacak eylemlerden kaçınmamız gerekebilir. İçimizde biriken enerjiyi atmak adına sevgilinizle, eşinizle ve yakın dostlarınızla sportif faaliyetlere katılabilir, oyunlar oynayabilir ve birlikte enerji harcayacağınız hedefler belirleyebilirsiniz.

12 Nisan’da kesinleşecek Venüs ve Plüton karesi ile heyecan barındırmayan, renksiz, pasif ve rutin içerisine sıkışmış ilişkilerde sorgulamalar artabilir. Kaos doğabilir. Tutkulu kaçamaklar, çapkınlıklar artış gösterebilir. Sonunda pişman olunacak ilişkilere çekilmemeye özen göstermek gerekebilir. Evlilik ve ilişkilerde ise yanlış giden bir şeyler var ise dönüştürme isteği artış gösterebilir. Ego ve güç savaşlarına girişilmesi durumunda ise ilişkiler temellerinden sarsılabilir.

Venüs Koç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Burcunuzda transit edecek Venüs sizi daha popüler ve çekici bir hale getirebilir. Hayattan zevk almaya bakacaksınız. Saç değişimi yapabilir, kişisel bakımlarınıza verdiğiniz ehemmiyet artacaktır. Sevdiklerinizle hediyeleşebilirsiniz. Sosyal hayatınızda ve özel ilişkilerde ihtiyaçlarınızın daha çok karşılanacaktır. Bunun yanında yeni bir ilişki, flört başlayabilir. Süregelen beraberliğinizde paylaşımlar, romantizm, sevgi yükselişe geçebilir.



BOĞA: Sağlığınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Spor ya da diyete başlayabilirsiniz. Ruhsal olarak arınmanıza yardımcı olacak meditasyon, ibadet, yoga veya kutsal yerleri ziyaret gibi konulara kendinizi normalden daha yakın hissedebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir ve bu süreçte iç sesinizi dinlemeniz önemli kapılar açabilir. Çoğunlukla tüketim odaklı davranışlar sergileyebilirsiniz. İhtiyacınız dışında pahalı harcamalar yapmaya açık olabilirsiniz.



İKİZLER: Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir, hareketli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kolektif işler, yardımlaşma, eğitim gruplarına katılma ve organizasyonlar ile sık sık ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yankı uyandıracak etkili işler öne çıkabilir. Bu dönemde mesleğinizde kendinizi göstermek, terfi etmek, kazançları arttırmak için de iyi bir dönem. Hoş sürprizler sizi bekleyebilir. İdealleştirdiğiniz bir hedefinize yaklaştığınızı fark edebilir ve heyecanınızın arttığını hissedebilirsiniz.



YENGEÇ: Toplumsal duruşunuzla bağlantılı olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Sizden büyük, otorite sahibi insanların gözüne girmeyi başarabilirsiniz. İş ilişkileriniz karşılıklı anlayışla ilerleyebilir. Terfi edebilir, iş değişimi yapabilirsiniz. Yaptıklarınız ve başarılarınız daha çok ses getirebilir. İş başvuruları yapmak için de iyi bir dönem olacaktır. Kader yolunuzu tayin etmek isteyerek bu yönde bazı planlamalar yapmanız mümkün. Bu iyimserlik ve neşe aile ilişkilerinize de yansıyacaktır.



ASLAN: Yüksek farkındalık kazanma, öğrenme ve keşfetme bakımından hareketli bir süreç. Kültürel seyahatler yapabilirsiniz. Uzak yerler ile bağlantılı kişilerle arkadaşlık kurabilir hatta iş yapabilirsiniz. Eğitim süreçleriniz var ise olumlu ilerleyebilir. Eğitmenlerle kuracağınız iletişim doyurucu boyutta olabilir. Bu dönemde hayata bakış açınızı iyileştirecek türden gelişmeler yaşanabilir. Olayları geniş perspektiften algılayabilirsiniz



BAŞAK: Maddi yönden avantajlı bir süreç geçirebilirsiniz. Kredi, sigorta ve miras gibi ek kaynaklardan gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Başkalarının gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Psikolojik açıdan takıntı, saplantılı durumlarınız varsa bunları iyileştirebilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde değişen şartlar ve koşullar dikkat çekebilir. Ortaklık kazançlarınız, eşinizin parasında da bereketlenme görülebilir. Ameliyat, operasyon gibi sağlık işlemlerini başarı ile halledebilirsiniz.



TERAZİ: Her türlü ilişkilerinizde anlayış, empati dikkat çekebilir. Yakın dostluklarınız pekişebilir. Hediyeleşme yapabilir, sevgi dolu sözcükler duyabilirsiniz çevrenizden. Eğer sağlam beraberlik içerisindeyseniz evlilik kararı, yeni ilişki başlangıçları da öne çıkabilir. Bireyselden ziyade insan ilişkileri sayesinde isteklerinizi elde edebilirsiniz. Ortaklık ve iş birlikleri açısından hareketli gelişmeler deneyimleyebilirsiniz.



AKREP: İş ortamınız şenlenebilir, sorumluluklarınıza keyifle yaklaşabilirsiniz. Başvurular, görüşmeler için de uygun bir süreç geçirebilirsiniz. Mevcut çalışma ortamınızda yeni müşteriler, kazanç artışı ve paylaşımın çoğalması söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirici, sağlığınızı dengeleyici türden gıdalar tükettiğiniz takdirde daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Spor, diyet uygulamaları ve beden-ruh dengesini korumak için yapılacak faaliyetler adına destekleyici bir dönem.



YAY: Aşk hayatınız, yaratıcılık ve keyif aldığınız konularla bağlantılı hareketli süreçler geçirebilirsiniz. Flört hayatınız canlanabilir, ilgi duyan kişilerden sevgi dolu sözcükler işitebilirsiniz. Yetenekleriniz, ilgi alanlarınız var ise bu konularda kendinizi görünür kılmak için avantajlı bir dönem. Bu sebeple sosyal medya ve internet ortamlarında dikkat çekebileceğiniz çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız var ise para kazanabilirsiniz.



OĞLAK: Aile ve ev hayatında neşeli, keyifli paylaşımların artış gösterebileceği süreçler geçirebilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde barış ve güvenin tekrar sağlanması mümkün. Evliyseniz çocuk sahibi olmak veya halihazırda çocuklarınız varsa aile birliğini daha yoğun hissetmeniz kolaylaşabilir. Taşınmak, ev içerisine dekoratif işlemler yapmak adına uygun bir süreç olabilir. Emlak satın alacaksınız istediğiniz evi istediğiniz koşullarda bulabilirsiniz.



KOVA: Hayatınız hızlanıyor. Mail, telefon ve evrak trafiğiniz artış gösterebilir. Önemli görüşmeler, anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Uygun koşullarda istediğiniz gibi teknolojik araç ve gereçler satın alabilirsiniz. Kısa seyahatler planlayabilirsiniz. Arabanızın muayenesi var ise yaptırmak, eksiklerini gidermek için de gayet uygun etkiler içerisinde olacaksınız. Bu dönemde kardeş, kuzen ve komşularınızla samimi zamanlar geçirmeniz olasıdır.



BALIK: Maddi ve manevi açıdan kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Refahınız, konforunuz, isteklerinizi merkeze alabilirsiniz. Kazançlarınızda artış yaşanabilir fakat giderleriniz de aynı şekilde artabilir. Alışverişlerde karlı hissedeceğiniz gelişmeler olabilir. Çalıştığınız yerden zam alabilirsiniz. Mesleki açıdan yeteneklerinizi fark etmenizle talepleriniz artış gösterebilir. Kişisel harcamalar, değerli eşya, takı ve süs alışverişleri yapabilirsiniz.



Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
3c58d85ba523f500e581f8b1ecda33098d32fb2a.jpg

Venüs Koç burcunda hiç haz etmediği konumda ^^ Zarar ^^ da çalışır.

Şimdi ikili ilişkilerde ^^Balık ^^ taki gibi altan alıp ,anlayışlı karşılamayacağımız ,bir Ay bizleri bekliyor.

  • Karşımızdaki insanı hiç düşünmeden kırıp ,incitir,yaptıklarınını yüzüne pat diye vurabiliriz.
  • Daha bencilce davranacağız.
  • Duygu geçişlerimiz çok hızlı olacak.
  • Ayrıca,kalıcı ilişkiler yaşamak bu sıralar bizler için zor gibi görünüyor.
  • Çok çabuk sevgili değiştirebiliriz..
  • Kendi isteğimiz olsun diye egoist davranırken,karşımızda ki insanı bezdirebilir,sonunda kendi başımıza kalabiliriz de.
  • Hatta ayran gönüllü takılır,birden fazla hızlı ilişkiler de yaşayabiliriz.
  • Bu bazen bizleri zor durumda da bırakacaktır.

Madi açıdan ise ,cebimizdeki parayı tutmamızda kolay olmayacaktır.
Ani ve düşünmeden harçamalar yapabiliriz.

Yapacağımız işlerde çabuk sıkılan ve alttan alamadığımız zamanlar da zor durumda kalabilir,karşımızdaki kişiye hiç olmadık anlarda tepkiler verebiliriz.
Daha çok bencil ve kendimizi düşüneceğimiz bir Ay geçireceğiz.

Ama unutmayın ! bir ay dan sonra bütün bu yaptıklarımızdan pişman olup ,sevmenin ve güvenecek bir omzun pişmanlığını yaşamamak ve maddi sıkıntı çekmemek adına alttan almak ve bütçemizi kontrol altında tutmak zorundayız ki ,gelecek günlerimize şimdiden yatırım yapmalıyız.
👑

Sevgi ve Saygılarımla
Astrolog Berçem Ulutaş
 

fc9328922bafb948a5345d8e0c884e56639d33b2.jpg

Venüs Koç burcuna geçiyor etkileri neler?​

Aşkın, sevginin, güzelliklerin, ilişkilerin, paranın ve sanatın gezegeni Venüs, pek rahat etmediği Koç burcuna geçiyor! Bu geçiş pazar günü (21 Mart) öğleden sonra saatlerinde olacak. Bu durum açıkçası hem ilişkiler, hem para konularında hem de Venüs’ün yönettiği diğer konularda hepimizi biraz zorlayacak. Venüs kendi burçları olan Terazi ve Boğa burcunda olduğunda kuvvetlidir, kendini rahat ifade edebilir, şimdi ise zaten anlamakta zorlandığı, aceleci Koç burcunda olunca pekte rahat etmeyecek haliyle bizi de rahat ettirmeyecek. Venüs Koç burcunda 14 Nisan’a kadar kalacak ve sonrasında Boğa burcuna geçerek bir rahat nefes alacak!

Bu dönemde Venüs zararda dediğimiz durumda olduğundan ilişkilerde acelecilik, sabırsızlık yüzünden bozulan durumlar, ani alınan ilişki ve ayrılık kararları gündemde olacak. Venüs aynı zamanda para konularını da yönettiğinden bu dönemde parasal konularda da kararlar alırken acele etmeyin ve özellikle yatırım yapacaksanız iyi düşünün.27-28 Mart arası ise Venüs – kiron kavuşumu olacağından özellikle dikkat etmemiz gereken günler olacak, bugünlerde hepimizin yaralı alanları, ikili ilişkilerde ilerlememizi engelleyen kendimize inanmadığımız veya eksik hissettiğimiz alanlarımız açılacak ve bizi biraz zorlayacak.

Aslında bu alanların yüzümüze vurulma sebebi bu konularda birşeyleri anlamamız ve kendimizi değiştirmemiz için. Eğer siz kendinizi yeterince sevmezseniz ve değerli görmezseniz her gelen de sizi değersiz hissettirir ve bana neden böyle davranıyorlar diye düşünürsünüz. Kendi değerinizi bilmek ve kendinizi ilerletmek için biraz sınav dönemi gibi olacak Venüs – Koç zamanı, sonrasında boğa burcuna geçişi ile biraz rahatlayacağız ve verdiğimiz sınavların mükafatını alacağız. Bu dönemde parasal konularda da biraz zorlanabiliriz o yüzden azıcık sabır lütfen.

Bu durumun en iyi olduğu burç Koçlar olurken
en zorlananlar tabiiki Terazi ve Boğalar olacak
ama bu bir genel etki olduğundan hepimiz farklı oranlarda nasibimizi alacağız bu hareketten. Yine doğum haritasında Venüs’ü Koç burcunda olanlar için önemli bir dönem olacak, açıkçası onların alışık olduğu bir etki olduğundan daha kolay ama bir yandan da haritada bu sınav konusu olan bu etkinin gündemde gelmesi de söz konusu olabilir.


Güliz Kına
 
d.jpg

Aşkın, ilişkilerin, paranın, değerlerin, iştahın gezegeni dün 17:16’da Venüs’te Koç burcuna geçti. 14 Nisan’a kadar bu burçta bulunacak. Aşk konusunda cesur olacağız. Doğrudan, cesur ve ihtiyaçlarımıza yönelik hareket edeceğiz, ilerisini hesaplama dürtümüz yok ve sabırsız bazen de ben merkezci de olabiliriz. Yeni bir dönem başlıyor artık hayatımızın bazı alanlarında yenilik ve hareket, cesaret geliyor. Venüs bu burçta ilişkiler konusunda savaşçı, cesur bazen de bencil, kendine dönük, sabırsız hareket edecektir. Finansal konularda risk ve ani gelişen durumlar içerisinde bulunacağız. Finansal istikrar zor sağlanabilir.

Hava ve Ateş elementi olanlar İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan, Yay yaşam enerjilerini ve hayatındaki hareket, neşe ve cesareti artıracak.
Toprak ve Su elementi olan Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balık daha maddi konularda yeni adımlara dönük hareket edebilirler.





Şule Dolaşır
 
d.jpg

♥️Venüs Koç burcundayken çabucak aşık olunabilir
♥️İlişkilerde aniden soğuyabilirsiniz
♥️İlişkinizi siz ya da partneriniz aniden evlilik ya da nişan boyutuna taşımak isteyebilir
♥️Bol bol yeni ilişki başlar bu dönem ☺️
♥️İkili ilişkilerde daha açık, dürüst, cesur ve direkt olma zamanı
♥️Harcamalarda bir artış görebilirsiniz bu dönem. Kendinizi iyi gözlemleyin, onu da bunu alayım gibi dürtüsel harcamalar başlar...
♥️Venüs Koç burcunu pek sevmez biraz yokuş aşağı vites boşta gibi gidebilir tüm bu konular. Freni kullanmakta fayda var 😉





Aslı Atmaca
 
d.jpg

  • Heves ettiğin her şeye harcayasın gelebilir.
  • Mevsim aşk, ama gönül ota konmayabilir.
  • Heyecan ve haz almak isteyebilirsin ama kalıcılık pek mümkün olmayabilir.
  • İhtiras artar ama karşı tarafın isteklerine kayıtsız kalabilir, bencil davranabilirsin.
  • Dünyada sadece sen ve isteklerin varmış gibi gözükebilirsin.
  • Girişimci ruhun “hemen, şimdi” komutu alır ama sonunu getiremeyebilirsin.
  • Rekabet et ama kimsenin üstüne basarak yukarı çıkma, pahalıya patlar.
  • İlişkilerde sen-ben kavgası olabilir, 5 dk sonra geçecek, boşuna kırma sevdiğini.

Peki nasıl davransan acaba;

  • ”Ben değerliyim” olumlamalarını sık yap.
  • İçinden gelenin günahı olmaz, yap ama ileriye dönük büyük beklentilerin varsa bi’ daha düşün.
  • Hızlı koşan atı ve sonunu hatırla.
  • Her ne alacak ya da vereceksen “adil misin” sorusunun cevabını muhakkak kendine sor.
  • Emek verdiğin hiçbir şey baştan savma olmasın.
  • Naifliği elden bırakma.
  • Sabrın meyvesi tatlıdır unutma.

📍Özellikle yükselenin Terazi ya da Boğa ise; yukarda söylediklerimin SS’ini al, 14 Nisan akşamına kadar her sabah ilk iş bak.

📍Tüm burçlar; estetik için uygun zamanlarda değiliz, sonuç memnun etmeyebilir.

📍Öz burcun & yükselenin & Ay ya da Venüs’ün Koç-Aslan-Yay’sa hadi iyisin :) Kendini iyi ve değerli hissedersin. Kalbin şarkılar söyler. Gaza gelirsin. Ateşlenirsin 🔥 uuuuuu
Sen yine de abartma ama 😀




Gökyüzüderki
 
X