21 Mart 2021 Venüs Koç Burcunda - Burcunuza Etkileri

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.


koç1.jpg


Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

Dikkatleri üzerimizde toplayacağımız bir auraya sahip olabiliriz. Yeni bir ilişki gündemimize gelebilir.


Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

İlişkileri, aşkı gizleyerek yaşayabiliriz. Sevdiğimize karşı kıskanç ve kısıtlayıcı olabiliriz.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Sosyal çevremize olan değerimiz artıyor. Birlikte daha çok vakit geçirmekten keyif alabiliriz.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

İş ve kariyerimizde yeteneklerimizi cesurca ortaya koyabilir, başarı sağlayabiliriz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

Yeni eğitimler almak, yeni yerler keşfetmek isteyebilir, yeni deneyimleyeceğimiz birçok konuya karşı hevesli olabiliriz.


Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

Finansal konularla ilgili yaratım gücümüzü kullanarak cesur adımlar atabiliriz.


Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

İlişkilerde tutku ve kendimizi gösterme zamanı. Yeni iş birlikleri de söz konusu olabilir.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler

Çalışmaya, üretmeye ve başarıya olan tutkumuz ile her türlü işin altından kolayca kalkabiliriz.


Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

Kendimizi mutlu hissedeceğimiz alan neresi ise, orada daha cesur ve atak davranabiliriz. Yeni aşklara yelken açabiliriz. Yeni bir hobi edinebiliriz.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

Evimiz ile ilgili yenilikler yapmaya hevesliyiz. Ailemize olan değer duygumuz bu süreçte artabilir.


Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

İletişim gerektiren her konuda kendimizi daha kolay ifade edebilir, hızlı çözümler yaratabiliriz.


Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

Yeni atılımlar yapmaya yönelik girişkenliğimiz ve cesaretimiz kazançlarımızı arttırmaya yardımcı olabilir.





Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 
koç0.jpg

ATEŞLE OYNAMA !

Aşk ve flört ilişkiler söz konusu olduğunda ilk bakılması gereken gezegen elbette Venüs’tür.

Güzeller güzeli Gecenin yıldızı Venüs 14 Nisan’a kadar Koç burcunda asaleten zararda olduğu burçta transit edecek.

Bu konum her türlü gerek arkadaşlık, gerek duygusal ilişkilerde dürtüsel davranmayı getirirken, tabiri caizse ateş ile oynamayı sembolize eder.


Aşk gezegeni hepimizin dürtülerimize göre hareket etmemizi ve büyük olasılıkla düşünmeden harekete geçmemizi sağlayacak.

️ Koç burcundaki Venüs kısa birlikteliklere ışık yakarken, gelişi güzel spontane hareket etmeyi getiriyor kısacası, flörtleşme enerjisi en derin en tutkulu haliyle yaşayabilir liseli aşıklar gibi fırtınalı bir ilişkiye çekilmeniz mümkün, uzun vadeli bir ilişkiye başlamak için iyi bir süreç değildir.

Bunun temel nedeni, Venüs’ün bu burçta “kendi zararına” olması, yani elinden gelenin en iyisini yapamayacağı anlamına gelir. ⁠⁠

Koç burcundaki Venüs hali hazırda ilişkisi olanlar için aşk hayatlarına biraz daha yoğunluk ve tempo, heyecan getirmeye hazır.

İlişki gezegeni olan Venüs, bağımsız, öncü, fazla iddialı Koç burcunda huzurlu değil. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca ilişkilerinizde çılgın bir yolculuk yaşayabilirsiniz. İlişki içerisinde zorluklarla karşılaşırsanız, bu çatışmaların bir birey olarak sizin için ve ilişkinizin evrimi için büyümeye yol açtığını unutmayın, bu sorunların size neyi öğretmek istediğini iyi düşünün ve irdeleyin.

Bu geçiş süresince başkalarına karşı şefkatli ve sabırlı olmayı hatırlamak isteyeceksiniz, özellikle de birinden hemen yanıt alamazsanız, öfkelenmeye ve hemen parlamaya gerek yok…

Koç burcundaki Venüs, kendinizi koruma duygunuzu harekete geçirebilir, hakkınız olanı almanız, gerekirse savaşmanız gerektiğini size hatırlatır bu durumun da ilişkilerde daha net sınırlar koymanızı sağlayacaktır.

Venüs, 28 Mart’ta Chiron ile buluşacak, yani aşk, seks ve ilişkilerle ilgili derinlerde yatan bazı güvensizliklerin yüzeye çıkabileceği anlamına geliyor, geçmişte yaşanan travmaların, çocukluk dönemine dair bazı olumsuz konu başlıklarının tekrardan su yüzüne çıkması söz konusu. ⁠⁠

⁠⁠️ Onları görmezden gelmek bir seçenek olmayacağına göre, onlarla doğrudan yüzleşmeliyiz! Bu konulardaki zayıf noktalarımızı kucaklamaya cesaret edersek, bu Venüs-Chiron buluşması kalplerimizi iyileştirme fırsatı sunar.



Sevgilerimle

ASTROLOG YAZAR
SEZEN TATLI
 
koç4.jpg

Aşkın, Güzelliğin ve Gücün Gezegeni Venüs, 21 Mart 2021'de Koç Burcunda Seyrine Başlıyor​


Tek bir burçta 30 gün geçiren Venüs, tüm aşk hayatlarımızda dalgalanan bu tutkulu, dışa dönük enerjiyi kullanmamız için bize yaklaşık bir ay veriyor.

KOÇ BURCUNDA VENÜS
Koç burcundaki Venüs, özellikle Venüs'ün iki ana odağına gelince, gidip gelen bir geçiş noktasıdır; aşk ve para. Doğası gereği Koç burcu cesur, kararlı, kendine güvenen ve heveslidir. Bu yüzden, Venüs Koç burcunda aşk ve para gezegeniyle bir araya geldiğinde, istediği şeyin peşinden gideceğine inanmak önemli ve onu alana kadar durmayacağımızı bilmeliyiz!
Öyleyse, daha önce bu büyük aşkı kovalayıp kovalamayacağınız ya da finansal anlamda bir sıçrama yapıp yapmayacağınız konusunda kararsızsanız, Bu güçlü geçişin sizi korkularınızdan prangalarınızdan çıkacağı için bu geçişe hazırlanın.


1. TEREDDÜT ETMEYİN - HIZLI BULUŞMA BAŞLIYOR!
Açık ve doğrudan, Koç önce gelir. Yolu göstermek, kendini oraya koymaktan korkmayan bir işarettir. Öyleyse, Kalbinizde aşk varsa veya siz gizli bir aşk besliyorsanız, hızlı hareket edin. Ya da başkası sizden önce harekete geçecek bunu bilin!


2. AŞK BİR YARIŞ HALİ DEĞİLDİR!
Venüs Koç geçişi kararsızlığa veya dalgınlığa çok az yer bırakır.
Venüs, eski mitolojilerde uysal ve narin olarak görülebilir, ancak burada Koç'taki geçiş ile yeni bir ateş gücü artışı elde ediyor . Ve kazanmayı hedefliyor. Yönetici gezegeni Mars'ın etkisi, romantik diyarların mecazi bir savaş alanına benzemeye başlayabileceği anlamına geliyor. SAVAŞMADAN MÜCADELE ETMEDEN KAZANAMAZSINIZ
Doğum haritalarınızda zaten çok fazla Koç enerjisi varsa, büyük olasılıkla zafer için savaşan siz olacaksınız!


3. SEVGİDE GARD OLMAZ!
Sevginizi ifade etmeyi zayıflık olarak görmenin zamanı değil! Gardınızı düşürün kalbinizi açın ve ilişkinizi kalbinizin ŞÜHEYDA NOKTASINA ALIN!


4. YENİLİKLERİ YAŞAYIN ve YAŞATIN
Ana burçlar (ayrıca Yengeç, Terazi ve Oğlak) mutlu olmak için hayatta yeni şeyler oluyormuş gibi hisset edecekler. Aynısı aşk için de geçerli.
Daha önce hiç yapmadığınız şeyleri yapın. Daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gidin.


5. TUTKU ATEŞLENİYOR
Koç burcunda ki Venüs aşk gezegeni ilişkilere tutku heyecan romantizm katmaya başlıyor. Kaçış yok şimdi teslimiyet zamanı.
Tıpkı diğer ateş burçlarında olduğu gibi (Aslan ve Yay), Koç burcundaki Venüs'ün en iyi yanlarından biri, Söylemeye korktuğumuz sevgiyi en yalın hali ile ifade edebilme cesaretini ortaya koymaktır. Şimdi AŞKA TESLİM OLUP AŞKLA ŞİFALANMA ZAMANI




Şenay Yangel
 

🍀


d.jpg


Venüs Koç burcunu haliyle pek sevmez.Ne yapacağı belli olmayan ateşin çocuğu koç venüse huzursuzluk acemilik katar.
Ergenlik dönemlerindeki tecrübesiz aşığı düşünün işte koç venüste böyledir.Acemi aşıktır.
Her seferinde aşık olduğunu düşünür sonra daha çok aşık olduğu birini bulur.Kalıcı anlayışlı huzur dolu ilişkiler kurmakta zorlanabileceği gibi.Aşk dili de bazen karşı tarafı dinlemeden yargılayıcı olabilir ve biranda yakıp yıkabilir.Boncuk dağıtıp ruhunu kalp kalpten kalbe gezdirebilir.
Bu dönemde ilişkilerinizde kendizi huzursuz sıkılmış hissedebilirsiniz.Partenerizden ilişki için heyecan bekleyebilir o aksiyonu almadığınızda da arızaya geçebilirsiniz.
Yanlız olanlar bir ilişkiye başlama konusunda kararsız kalabilir.Akılları acaba başkası mı olsa diye karışabilir.
Para piyasalarında oluşan ani alevlenmeler dengesizlikler bu süreçte devam edebilir.
Venüs Koç taki acemi aşık ruhunu kapılıp ilişkilerinizde birbirinizi incitmeyiniz efendim..



AstroMom/damidums
 
d.jpg

💗Venüs’ümüz Koç burcuna geçti. 14 Nisan’a kadar kalacak. Her ne kadar Balık burcunun rehavetinden sıyrılacak olsakta Venüs Koç burcunda zarar görmektedir.
🤩Tabi ki Koç burcunun olumlu özellikleriyle beraber ilişkiler de daha cesur, kendinden emin adımlar atılabilir. Aşkınızı ilan etme cesaretine girebilirsiniz. Beraber keyifli aktiviteler yapmak, eğlenmek ve aşk ateşini arttırmak için harika bir zaman olabilir.
⚠️Fakat bazılarınız için aşkta egosantrik durumlar ve rekabetle beraber ilişkilerde güç savaşlarına girilebilir.
Isınan gönül yaylarıyla beraber hızlıca ilişki başlangıçları yapmak, acele flörtlere kapılmak sonrasında sorunlar çıkartabilir.
‼️Partnerler her ne kadar gözü kara görünsede bağlanmaktan ve sahiplenilmekten kaçabilirler.
🙃Flörtözlük ve çapkınlık artabilir ama en azından Koç’ larda dürüstlük ve açık sözlülük vardır. O yüzden Balık’taki gibi aldanma durumları çok olmayacaktır.

⭐⭐⭐️26 Mart’ta ise Venüs ve Güneş kavuşuyor 😍
💘Mutlaka taze başlangıçlar, yeni flörtler hatta mevcut ilişkilerde canlanma olacaktır.
💓Yeni flörtlerle anın keyfini çıkarırken, acele ve gözü kara bir şekilde ilişkilere dalmamaya çalışın. ❗
💞Mevcutta süren ilişkiler bu dönemi keyifli aktivitelerle geçirebilirsiniz.
💖Zaten hali hazırda bir kaç aylık flörtü olanlar veya platonik aşıklar bu dönem de artık aşkı ilan etmeye cesaret edebilirsiniz.

🌟KOÇ, YAY, ASLAN hem sosyal hem de ikili ilişkileriniz hızlanıyor. Cesaretli olmanın tam zamanı
🌟TERAZİ, YENGEÇ, OĞLAK ilişkilerinizde ego ve güç savaşlarına dikkat etmelisiniz. Fakat bazılarınız için uzun zamandır sustuğunuz şeyleri konuşma hatta ilişkileri bitirme vakti gelmiş olabilir. 🤐
🌟İKİZLER, KOVA aklınızdan geçen cümleleri, hayalleri, fikirleri veya itirafları o kişiyle paylaşabilir, ufak ufak gerçekleştirmeye koyulabilirsiniz.
🌟BALIK, BOĞA, AKREP, BAŞAK kendinizi size çokta faydası olmayan tek bir kişiye odaklayıp, alternatiflerinizi gözden kaçırabilirsiniz.





Astrokolik
Hazal Tekin
 

d.jpg



14 Nisan’a kadar Venüs-Koç burcunda transit ediyor. Koç’ ta iyi hissetmiyor Venüs. Sabırsız, çocuksu, paldır-küldür, bazen öfkeli, pire için yorgan yakıyor, bazen de şipşak sevdalara yelken açıyor.
Maddi girişimlerin de startını veriyor. Gözü kapalı bir şekilde, önünü ardını pek hesap etmiyor bu Venüs aman dikkat...

Son 6 aylık konulara netlik getirirken, hem maddi hem manevi anlamda yeniliklere taşıyor bu Venüs.

Bahar aylarının gelişi ile gönül yaylarını da gevşeten bir Venüs var karşımızda...
Kalp ağrıları diniyor mu?
Zaten aşklar hep yalan dolan mı ?
Aşk dediğin 3 günlük bir şey mi?
Bilemedin 4 gün sürsün mü ?
İşte ona 14 Nisan sonrası karar vereceğiz...
Bu Venüs çok hızlı ve öfkeli...

Dürtüsel tepkilere, acele kararlara, hızlı ve çabucak yapılacak girişimlere, tutkulu ama belki de geçici ilişkilere, sadece tensel çekimlerin yükselttiği duygulara, finansal konularda çalkantılara, hızlıca elden çıkabilecek gereksiz harcamalara-hızlıca kazanılabilecek gelirlere açık olacak bu süreçte, özellikle Terazi dolunayının da etkisinde olan Güneş-Venüs kavuşumu, bugünden itibaren 15 gün etkili...

Özellikle Koç, Aslan-Yay burçları ve bu burçların 0-10 derece ve civarında gezegen yerleşimi olanların maddi ve duygusal konuları oldukça hareketlenirken,
İkizler ve Kova burçları ise destekleniyor olacaklar.


Ateş elementi etkisi ile sabırsız, dürtüsel ve hesapsız ilerlemekten, öfkeli çıkışlardan uzak durursanız, bu dönemi çok etkili değerlendirebilirsiniz.
Şifa versin hepimize 💕



Aysu Neslihan Çetin
 
d.jpg

❤️Venüs koç burcunda
Venüs aşkın gezegeni, aynı zamanda küçük bereket gezegeni
❤️O balık burcundaki naif kırılgan, empatisi yüksek halinden çıktı,
❤️daha aşkta acemi, daha aceleci, daha hızlı, koç burcuna geçti
❤️Aşkta ortalık karışır, kim kiminle nerede kafalar çok karışır
❤️’Ya geçen bunla değil miydi, ne ara ayrıldılar ne zaman beraber olmaya başladılar’ dönemi başladı
❤️büyük kavgalar çıkar benden söylemesi
❤️Baharda geldi zaten , gevşedi gönül yayları dönemi

❤️kazanız mübarek olsun :KK66:
 
X