• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Ocak transferleri

buse2577

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
8
21 ocakta transfer oldum test günüm 2 Şubat . Belirtileriniz varmı , nasılsınız 🙏☺️

21 ocakta transfer oldum test günüm 2 Şubat . Belirtileriniz varmı , nasılsınız 🙏☺️
Merhabalar ben 20 ocakta oldum. Ama olmadı biliyorum adet olacağım saniirm 🥹 alnımda sivilce çıkmış modum düşük yarın kan vereyim diyorum. Umarım sizin herşey yolundadir

Merhabalar ben 20 ocakta oldum. Ama olmadı biliyorum adet olacağım saniirm 🥹 alnımda sivilce çıkmış modum düşük yarın kan vereyim diyorum. Umarım sizin herşey yolundadir
Hemen öyle ümitsizliğe kapılmayın inşallah olmuştur 🙏 benim adet belirtileri var gibi hissediyorum onun haricinde bir belirtim yok ..

Belirti aramıyorum ama sivilce çıkması tamam dedirdi bana hep adet olacağım zaman aynı yerden çıkar. Ben mi negatifim bilmiyorum🥹
Siizn kaçınci denemeniz. İsnallah olur🌸🙏🏼
Hemen öyle ümitsizliğe kapılmayın inşallah olmuştur 🙏 benim adet belirtileri var gibi hissediyorum onun haricinde bir belirtim yok .

Belirti aramıyorum ama sivilce çıkması tamam dedirdi bana hep adet olacağım zaman aynı yerden çıkar. Ben mi negatifim bilmiyorum🥹
Siizn kaçınci denemeniz. İsnallah olur🌸🙏🏼
hiç belli olmaz pozitif düşünün her şey güzel olsun inşallah 😇 benim ilk denemem

Kızlar test verdiniz mi sonucunuz nedir

Back
X