Anket 21 yaş gebelik yaşamak için erken bir yaş mı?

21 yaş gebelik yaşamak için erken bir yaş mı?

• Evet (erken bir yaş)

• Hayır (erken bir yaş değil)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ay-n ilk Hali

Minik küncü tanem benimle ♡
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.530
1.430
83
Merhaba kızlar.

Eşimi 12.5 yaşımdan beri tanıyorum ve seviyorum. 1 sene sözlü ve 1 sene nişanlı kaldık yani hayatımın neredeyse yarısı, ve tüm ergenliğim eşimle beraber geçti. Şu an 21 yaşındayım ve 3.5 aylık evliyiz.

Bebek sahibi olmayı artık aklımdan geçirmeye, istemeye başladım ama bâzen yaşımın daha biraz genç olduğunu ve daha yeni evli olduğumu düşünüp kararsız kalıyorum.

Anketimde oy kullanarak bana bir nevî yardımcı olmanızı isterim :KK16:

Ben de üç buçuk aylik evliyim erken yaşta anne olmak istiyorum ama eşimle daha ilişkiye bile giremedik düşün
Yani her şey planlara göre gitmiyor hayatta
Bence 3 4 ay daha bekleyip bebek için çalışmalara başlayın
Benim şu an sinavım var eşimin işi çok yoğun bizim ne zamana bebeğimiz olur hiç bilemiyorum ama erken yaşta anne olmak güzeldir bence.

Ben de üç buçuk aylik evliyim erken yaşta anne olmak istiyorum ama eşimle daha ilişkiye bile giremedik düşün
Yani her şey planlara göre gitmiyor hayatta
Bence 3 4 ay daha bekleyip bebek için çalışmalara başlayın
Benim şu an sinavım var eşimin işi çok yoğun bizim ne zamana bebeğimiz olur hiç bilemiyorum ama erken yaşta anne olmak güzeldir bence.

Fikrin için teşekkürler canım.

Ben erken değili kullandım.kendim de ilk anne olduğumda 27 olacağım 25 bittiğnde evlenmiştim ama.Bu kadar zaman sevmeye insanın erken değil diyesi geliyor

kimine göre erken kimine göre gec :) ama eger kendini annelige hazir hissediyorsan neden olmasin genc anne olmak cok güzel bisiy bence.. (ben henüz evli degilim :/ yas 30 oldu halaa bekliyoruz iste )

kimine göre erken kimine göre gec :) ama eger kendini annelige hazir hissediyorsan neden olmasin genc anne olmak cok güzel bisiy bence.. (ben henüz evli degilim :/ yas 30 oldu halaa bekliyoruz iste )

Cevabınız için teşekkür ederim :)) Allah hayırlı nasipler çıkarsın karşınıza.

Back
X