2021 Burç Yorumları

🍀
70-700863_cute-tumblr-paintings.png


yıllık (1).jpg
yıllık (2).jpg
 
Koç köprüden önceki son çıkıştasın. Çok yoruldun biliyorum ama az daha diren!İnan nefes alacağın günlere az kaldı!Senin için 2021 yılı hayırla bir çıkmalı.

Boğa güvenli limanlarınla imtihan halindesin. Akışa bırak artık direnme!

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Kader çarkı 2021 Kasım ayı itibari ile seninle!

İkizler doğruların ne kadar çok çelişti.
2020 yılından bu yana hayatın ne kadar da çok değişti?
Ekim ve Kasım ayları senin için önemli.

Olan ve olacak olan hayrına.

Yengeç çok yoruldun biliyorum,bir şey olacak ama ne diyorsun?Haklısın. Bir mucize olacak.Yaşadığın her şeye şükreceksin.


Aslan Kasım ve Aralık aylarını not et.
Yolun tam ortasında bir viraj yapacaksın.
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Başak kaderin zaten değişti. Hayat iş ve aile konularıyla seni gerdi. Kasım ayını not et! Mucizeler an meselesi!

Terazi iş,aile,aşk,sorumluluklar derken ne kadar da yoruldun? Ekim ayına dikkat! Hak ediş senin için çalışıyor.Yaşadıkların ödül mü yoksa ceza mı?


Akrep pes etme zamanı değil. Kan kustum kızılcık şerbeti içtimi en güzel sen başarıyorsun. Ne demiş;

Öyle bir yerdeyim ki; ne gitmesi mümkün, ne kalması mümkün olan. Vazgeçmekle direnmek arasında, akla karanın tam ortasındayım… kaybetmenin arifesinde, yeni bir hayatın eşiğindeyim.. kalsam canım yanacak, gitsen hayatim. Kasım ayına dikkat!

Yay ailen ve kendi hayatın arasında ne kadar çok git geller yaşadın. Kader çarkına en çok takılanlardan birisin.Hala da sorunlar bitmedi diyorsun.Son 3 aydasın. Derin bir nefes alacaksın.

Oğlak en çok alkış sana.Hala direniyorsan, hala vazgeçmediysen sınavını geçtin demektir. Bekle bakalım hepsi pekiyi olan karnen geliyor.


Kova öldün, dirildin, değiştin, bitkisel hayatta yıllardır narkoz etkisindeydin. Daha neler olacak deme! Hayatın tamamen değişecek bekle.

Balık dört duvarınla kariyerinle sağlık ve iş konularıyla öyle mücadele ettin ki canından bezdin! Çok az kaldı. İlahi adelet senin için geliyor.



Buket’in bahçesi💐
 
1 hh (3).jpg
– Girişimciler İçin 2021 Yılı Nasıl Geçecek?

Özellikle Şubat ayı Merkür gerilemesi, Uranüs ve Mars'ın kare açısı, zorlu bir zaman dilimini işaret etmekte.

Girişimciler için 2021 yılı burç yorumları hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık. Astroloji yorumları, kişisel gelişim, ilişkiler, para ve daha birçok konuda sizlere beklentileriniz hakkında fikir vermektedir. Peki 2021 yılında girişimcileri neler bekliyor?

2020 yılı ekonomik krizlerin, salgın hastalıkların, depremlerin, yangınların, mücadelenin olduğu zor bir yıldı. Kimilerinin krizi fırsatı olurken, kimilerinin fırsatı kriz oldu. 2020 yılına güle güle derken, 2021 yılına güzel dilekler, ümitler, dualarla merhaba diyoruz.

2021 yılı bir yandan şans getirecek, bir yandan da dersler verecek. Yılın ilk yarısı, sıkıntı etkisi ve enerjisi ile geçebilir. Çalışma hayatında, ikili ilişkilerde, sağlık alanında, ticarette stresli ve zor geçecek bir süreç olabilir. Özellikle Şubat ayı Merkür gerilemesi, Uranüs ve Mars’ın kare açısı, zorlu bir zaman dilimini işaret etmekte.



Girişimciler İçin 2021 Yılı Nasıl Geçecek?

Meteorolojik durumlardan ulaşım, araç, iletişim, toplum sağlığı, ekonomik, finans, uluslararası liderlerle ilgili geniş kaoslu durumlar olabilir. Bu yıl önemli iki konu var. İlki, Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcunda kavuşum yaşamaları, ikincisi ise; yıl boyunca etkisini zaman zaman hafif, zaman zaman yoğun bir şekilde hissedeceğimiz Satürn ve Uranüs arasındaki sürtüşmeli açı olacak.

Ayrıca İkizler ve Yay burcundaki tutulmalar da etkisini gösterecek. Teknolojinin geliştiği, bilginin gerçekliğinin sınandığı, teorilerin, düşüncelerin önem kazandığı, entelektüelliğin ve yaratıcılığın değer kazandığı bir zamana doğru ilerliyoruz. 2021 yılında Kuzey Ay düğümleri İkizlerde, Güney Ay düğümleri Yay burcunda olacak. Özellikle Güney Ay düğümleri diyor ki:

“Seni aşağı çeken alışkanlıklarını bırak. Yargılayıcı fikirlerden, peşin hükümlerden, inat etmekten uzaklaş. A planında ısrarcı olma, bir B planın cepte dursun. Yargılamak yerine anlamak, iletişim kurmak, konuşmak zamanı. Değişime direnen, inat eden sancı çekebilir. Konfor alanınızdan çıkmalısınız. Hep aynı şeyleri yaptınız, aynı sonuçları elde ettiniz. Farklı şeyler yap bakalım! Nereden biliyorsun, farklı şeylerin daha iyi olmadığını.”

Yeni fırsat kapılarının da açılacağı bu yıl, doğru değerlendirmeler yapmak gerekir. Anlayacağınız zaman zaman mücadele edeceğimiz zaman zaman kendimizi maceraların içinde bulacağımız bir yıl bizleri bekliyor.

Not: Bu yıl evlenmeyi düşünenler Mart, Haziran, Eylül ve Ekim aylarını tercih edebilir.

Bu yılki spotunuz: Zorlukların etkisini artıran bizim tepkimizdir. Karşılaştığınız zorluklardan mutlaka almanız gereken bir ders vardır. Ve sizi geliştirecek olan da budur. Bakış açınızı değiştirin. Negatif bakış açısından sıyrılıp, pozitif bakış açısına sahip olmaya çalışın.

Güzel, başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim…



1 hh (6).jpg



Koç Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


2021 yılında Satürn ve Jüpiter Kova burcunda.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde koç burcunu neler bekliyor?



İlişki: 2021 yılında Satürn ve Jüpiter Kova burcunda. Sosyal çevre ve ilişkiler alanında gelişmeler yaşayacaksınız. Sosyal çevre bağlantılarınızda önemli değişim ve dönüşümler meydana gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan mutluluk duyacaksınız. Eski tanıştığınız insanlarla zaman zaman işlerin zorlaştığını görebilirsiniz. Jüpiter, sosyal ilişkiler alanında fırsatlar sunacak, şans getirecek. İlişkilerle ilgili konular 28 Mart itibariyle hareketlenmeye başlıyor. 28 Martta gerçekleşecek olan Dolunay, ilişkilere dair önemli kararlar almanızı sağlayacak. 23 Nisan’dan sonra aile ve yuva alanlarınıza daha fazla enerjinizi harcayacaksınız. 6 Ekimdeki Yeniay ilişkilerinize yeni bir gözle bakmanıza neden olacak. Uranüs-Satürn kare açısı, kariyer çevreleriyle olan ilişkilerinizde bazı aniliklerle, kazalarla karşılaşabilirsiniz.



Sağlık: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık burcunda olacak. Sağlık probleminiz varsa sağlıkla ilgili probleminizde iyileşmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tedavi, doktor, yöntem her ne varsa size destek çıkıyor.



Para: Bu sene maddi konularda hızlı olaylar karşınıza gelebilir. 17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde parasal konularda biraz kafanıza göre davranma isteğinizin yüksek olduğunu görebilirsiniz. Beraber iş yapacağınız insanlarla para konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz.



Kişisel Gelişim: Maneviyatınızın arttığını göreceksiniz. Spirituel, ruhsal konular ve bu gibi alanlar kendinizi göstereceğiniz bir döngü olacak. Öğrenmeye yeni şeyler denemeye kısa vadeli planlara odaklanmaya ihtiyacınız var.



Kariyer: Kariyer alanında sıkıntılar yaşamıştınız. İş hayatınızda neleri isteyip, neleri istemediğinizi, neleri yapacağınızı veya yapamayacağınızı net bir şekilde gördüğünüz bir döngüyü tamamladınız. Kariyerinizi yapılandırma sürecine giriyorsunuz bu yıl. Güzel ve önemli bir kariyer yılı olacak. Uranüs ve Satürn kare açı yapacak. Kariyerinizle ilgili beklenmedik durumla karşılaşabilirsiniz.





















Boğa Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


28 Temmuz'a kadar sosyal çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, sosyal çevre ilişkilerinizi hareketli tutacaksınız.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde boğa burcunu neler bekliyor?



İlişki: Annenizin hayatında gözle görülür gelişmeler devrede olabilir. Annenizden yana fırsatların da olduğunu göreceksiniz. 14 Mayıs itibarıyla Jüpiter, Balık burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sosyal çevrenizi, arkadaşlıklarınızı, sosyal çevre ilişkilerinizi hareketli tutacaksınız. Diğer insanlarla sosyalleşmeniz, bir araya gelmeniz, yeni ortamlara girmeniz çok önemli olacak. Yeni tanışacağınız insanlardan yeni iş fırsatları gelebilir. Uranüs, iş hayatınızda daha fevri, daha isyankar tavır içinde olmanıza sebep olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde gerilimler yaşanabilir. Baskılara karşı gelmek, daha özgür davranmak isteyebilirsiniz.



Sağlık: Venüs, bu yıl sağlıklı olmanız için size destek veriyor. Fakat yine de sağlıksız yeme içme ve kötü alışkanlıklara fazla düşkün olmayın. Spora veya başka aktivitelere zaman ayırın.



Para: Kendinizin para kazanması yönünde yani kendi çalışmalarınızla, kendi yeteneklerinizle, kendi değer yargılarınızı ortaya koyarak kazanç elde etmek, kendi kazançlarınızı değerlendirmek anlamında 2021 çok önemli bir süreç. 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık tarihlerinde cebinize bir para girebilir. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini tutulmalar ile beraber görebilirsiniz. Maddi konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmak gerektiğini anlayacaksınız. Buna göre de kafanızda bir takım planları oluşturacaksınız.



Kişisel Gelişim: 2020 yılında krizi fırsata çevirenlerden biri de sizdiniz. Önemli değişimler ve dönüşümler yaşamıştınız. Hayata karşı çok farklı gözlerle bakmaya başlayabilirsiniz. Yıl genelinde yeni deneyimler, gelişim imkanları bakımından güzel destekler var. Kendi değer yargılarınızı sorguluyorsunuz. Yeni bilgiler öğrenmek, yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz.



Kariyer: Bu yıl kariyer ve iş fırsatlarınızın çok önemli bir noktaya taşındığını görebilirsiniz. Kariyerinizde üst basamaklara yükselebilir, istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Kariyer hedeflerinizle ilgili yeni planlamaların, düzenlemelerin olacağı bazı önemli fırsatlarla karşılaşabileceğiniz güçlü bir yıl.





















İkizler Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu

Yurt dışı bağlantılı konular, yurt dışına taşınma, seyahat gibi durumlar söz konusu.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde ikizler burcunu neler bekliyor?



İlişki: İkili ilişkiler, ortaklı ilişkiler adına güzel bir yıl olacak sizler için. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular, yurt dışına taşınma, seyahat gibi durumlar söz konusu. 26 Mayıs’ta Yay burcunda Ay tutulması yaşanacak. İlişkinizde ilk kırılma yaşanabilir veya ayrılık kararı alabilirsiniz. 4 Aralık’ta Yay burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması da ilişki dinamikleriniz, evlilik, ortaklık gibi önemli yapılar için çok belirleyici görünüyor. Önemli kararlar verebilirsiniz.



Sağlık: Bu yıl özellikle Ocak ve Şubat aylarında bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekiyor. Bu dönemde vitaminlerinizi almayı ihmal etmeyin.



Para: 2 Haziran’da parasal konularda güzel getiriler karşınıza gelebilir. Üç haftalık dönem boyunca kazançlarınız yüksek olabilir. Birilerine borç verdiyseniz borçlarınızı geri alabilirsiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek ve bununla birlikte paranızı artırma güdüsü olabilir.



Kişisel Gelişim: Bu sene kendinize yatırım yapmanız gereken yıllardan bir tanesi. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle geleceğiniz için hedeflediğiniz amaçlarınızı, birtakım isteklerinizi hareketlendireceksiniz. Eğer öğrenciyseniz, okuyorsanız kafanızdaki fikirleri uygulamak, öğrenmekte kolaylık açısından da son derece şanslı bir süreçte olacaksınız. Öğrenmekten mutluluk duyacaksınız.



Kariyer: 14 Mayıs itibariyle Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Kariyerinizde ve iş alanlarınızda güzel sıçrayışlar, istediğiniz bir pozisyona gelme ya da uzun zamandır uğraşıyorsanız ve bunun karşılığını bekliyorsanız bu karşılığı alacağınız zamanlar devreye giriyor. Medya, basın, yayın işleri iş olarak da eğitim olarak da karşınıza çıkabilir.





















Yengeç Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


30 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçmesiyle beraber mutlu, keyifli aşkı hissedeceğiniz zamanı yaşayabilirsiniz. 1

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde yengeç burcunu neler bekliyor?



İlişki: 30 Ekim’de Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle beraber mutlu, keyifli aşkı hissedeceğiniz zamanı yaşayabilirsiniz. 19 Kasım’daki Ay tutulması sosyal çevre alanlarınızı değiştirecek. Hayatınızla ilgili değişimler yapmak istiyorsanız bu süreci değerlendirebilirsiniz.



Sağlık: Tutulmaları sağlık alanında alıyorsunuz. Kendinize vakit ayırmayı, spirituel konularla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Karaciğer yağlanmalarına, bacak sıkıntılarına açık görünüyorsunuz.



Para: Bu sene ortak parasal konulardan yana şansınız olacak. Eşinizin ya da partnerinizin parasal sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Ödemeniz gereken vergiler, krediler olabilir. Satürn parasal alanlarda sizi test edecek. 24 Temmuz, 22 Ağustos tarihlerinde Dolunay var. Parasal konularla ilgili sorunlarınızı bu dönemlerde halledebilirsiniz.



Kişisel Gelişim: Yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu yıl şanslı etkiler altında olacaksınız. Gelişim imkanlarınızı gözden kaçırmayın. Özellikle 10 Haziran’da ki İkizler tutulması size önemli farkındalıklar getirebilir. Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinize yönelebilirsiniz.



Kariyer: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık burcunda olacak. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve ticari işleriniz hız kazanabilir. 26 Mayıs-4 Aralık’taki tutulmalarla beraber işle ilgili konular hızlanabilir.





















Aslan Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


Kimi Aslanlar, evlenebilir, kimi Aslanlar boşanabilir, kimilerine ortaklıklar getirebilir.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde aslan burcunu neler bekliyor?



İlişki: Bu yıl Satürn, ilişki alanınızda sizi test edecek. Kimi Aslanlar, evlenebilir, kimi Aslanlar boşanabilir, kimilerine ortaklıklar getirebilir. İlişkinizi ciddiye almıyorsanız, sorumluluk almıyorsanız Satürn bu ilişkiyi yıkacaktır. Satürn, yedinci evden geçerken yapılan evlilikler, iş ortaklıklar uzun soluklu olabilir. Satürn’ün Uranüsle kare açı yaptığı dönemlerde iş ilişkilerinizde, evliliklerinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Bekar Aslanlar 26 Mayıs ve 4 Aralık’taki tutulmalar aşkı karşınıza getirebilir. Bu aşkın sorumluluğunu almak üzere harekete geçebilirsiniz. Evliyseniz, tutulmadan alacağınız etkilerle çocuğunuzla ilgili hızlı gelişmeler olabilir.



Sağlık: 23 Mayıs’ta Satürn’ün geri hareketi sağlıkla ilgili konuları yeniden ele almanızı sağlayacak. Tutulma zamanlarında sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. 23 Nisan-4 Haziran tarihleri arasında sağlığınıza, bağışıklık sisteminize ekstra özen göstermeniz gerekiyor.



Para: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında ortak parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi veya borcun altına girmek, kredilerinizi yapılandırmak, ödemelerinizi yeniden ele almak açısından şanslı bir dönem. 14 Mayıs-28 Temmuz tarihlerinde, ticari faaliyetleriniz varsa tahsilat yapma, parasal konularda kendinizi geliştirme konularında şans size gülecek.



Kişisel Gelişim: Sanatsal işleriniz ön planda. Hobilerinize yönelebilirsiniz.



Kariyer: Uranüs, kariyer evinizin tepe noktasında. Kariyerinizle ilgili değişimler, dönüşümler yaşıyorsunuz. Ocak ayı kariyeriniz için önemli. Kariyerinizle ilgili çok hızlı, ani gelişmeler yaşanabilir. 19 Kasım’daki tutulmayla birlikte kariyerinizde hızlı bir sıçrama yaşayabilirsiniz.



















Başak Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


Uzakta yaşayan akrabalarınızla ilgili duygusal meseleler 19 Kasım'da gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla beraber devreye girebilir.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde başak burcunu neler bekliyor?



İlişki: 3 Mart’ta ilişkiler önem kazanıyor. 13 Mart’ta gerçekleşen Yeniay, bu alanlarda önemli karar ve fırsatları karşınıza getirebilir. 26 Mayıs ve 4 Aralık’taki tutulmalar, ev, aile, yuva alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli kararlar alabilirsiniz. Ev sahibi olmak, evinizi değiştirmek ya da yenilemek istiyorsanız 26 Mayıs ve 4 Aralık’ta oluşacak tutulmalarla beraber bu alanların hareketlendiğini görebilirsiniz.



Anne ve babanızın hayatındaki bazı zorlanmalar bu tarihlerde hızlanabilir. Uzakta yaşayan akrabalarınızla ilgili duygusal meseleler 19 Kasım’da gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla beraber devreye girebilir. 7 Ocakta Venüs ilişkiler alanınızda olacak.Bu alanda kendinizi mutlu, huzurlu, şanslı görebilirsiniz. 27 Şubat’ta sizin burcunuzda Dolunay var. Hayatınızla, kendinizle, dış görünüşünüzle ilgili önemli kararları bu Dolunayla beraber hayata geçirebilirsiniz.



Sağlık: 30 Ocak-21 Şubat, 14 Mayıs-28 Temmuz ve 11 Haziran-29 Temmuz tarihleri arasında sağlığınıza ekstra özen gösterin. Durumları fazla zorlamayın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.



Para: 27 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Merkür para evinizde geriliyor. Girişimleriniz, planlarınız varsa başka bir zamana bırakmanız daha hayırlı olabilir. Bu yıl gereksiz harcamalardan uzak durursanız, finansal konularda iyi günler sizi bekliyor.

Kişisel Gelişim: Kendinize ve gelişiminize daha çok özen gösterdiğiniz bir yıl olacak. Yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.



Kariyer: İş yapmaktan mutluluk duyacağınız, yaptığınız işten memnun olacağınız bir yıl geliyor. Jüpiter iş alanınızda size şans ve fırsatlar sunuyor. Yeni bir projeye dahil olabilirsiniz ya da hayatınızda birtakım fikir ve planlar varsa, bu fikir ve planları hareketlendirebilirsiniz. Satürn de bu alanda olduğu için zaman zaman sizi test edebilir.





















Terazi Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


Parasal konularda hızlı, beklenmedik konular karşınıza çıkabilir.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde terazi burcunu neler bekliyor?



İlişki: 2021 yılında aşkı doyasıya yaşayacaksınız. Aşk ön planda olacak. Çocuğunuz varsa, çocuklarınızın hayatıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yoksa, çocuk istiyorsanız çok güzel güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. 16 Ağustos sonrası sosyal çevreniz genişleyecek. Sosyal hayatınız daha aktif olacak.



Sağlık: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında sağlığınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ekim ayı itibariyle sağlığınıza ekstra özen gösterin.



Para: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında maddi konularda çok hızlı adımlar karşınıza gelebilir. Uranüs ortak para hanenizde dolaşıyor. Parasal konularda hızlı, beklenmedik konular karşınıza çıkabilir. 17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde maddi konularda bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda vereceğiniz tepkiler bu tarihlerde önemli olacak. Borçlanma, yatırım konularına biraz daha dikkat edin. Kontrollü para harcamanız gerekiyor.



Kişisel Gelişim: Kişisel gelişiminizle ilgili kavramlar 2021’de ön planda olacak. 10 Haziran tarihinde eğitim fırsatları, yeni öğreneceğiniz konular karşınızda olabilir. Kendinizi kucaklayacağınız, kendinizi seveceğiniz bir süreç başlıyor.



Kariyer: Sanatsal işlerinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında iş alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem iş ile ilgili konularda sıkıntı ve problemler yaşamayacaksınız. 2 Haziran kariyer ile ilgili fırsatlar var. Yaz aylarında kariyerinizde hızlı açılımlar ve gelişmeler karşınıza gelebilir.



















Akrep Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


4 Nisan ve civarı sağlığınızla ilgili konuları gözden geçireceksiniz.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde akrep burcunu neler bekliyor?



İlişki: Aile, yuva konularında çok güzel açılımlar, çeşitli fırsatlar var. Yuvanızı kurmak istiyorsanız, güzel şanslar karşınıza gelebilir. 14 Mayıs – 28 Temmuz tarihlerinde aşka açık olacaksınız. 24 Temmuzda ailenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Nihai kararınızı almış ve bu yolda ilerliyor olacaksınız.



Sağlık: 4 Nisan ve civarı sağlığınızla ilgili konuları gözden geçireceksiniz. Kontrollerinizi yaptırmak, sağlığınızla ilgili birtakım girişimlerde bulunmak, beslenme şeklinizi, alışkanlıklarınızı değiştirmek anlamında destekliyor gökyüzü.



Para: Tutulma zamanları elinize para geçebilir. Parayla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu parayla yatırım yapabilirsiniz. 30 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında emlak alım satım konusunda dikkatli olmanızda fayda var.



Kişisel Gelişim: Kendinizi ve kimliğinizi yeniden keşfedeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. Bu yıl öğrenmeniz gereken en önemli şey, sabır olacak. Aceleci davranmaktan kaçının.



Kariyer: Bu yıl genel itibariyle kariyer hayatınız iyi geçecek. Yurtdışı bağlantılı işleriniz olabilir. İşinizde daha fazla sorumluluk alıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Kendi işinizi kurma planlarınız varsa, bu yıl bunu gerçekleştirebilirsiniz.



















Yay Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter'in Balık burcunda olmasıyla; ev, aile, yuva konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde yay burcunu neler bekliyor?



İlişki: Hem Satürn hem Jüpiter sizin yakın çevre, akraba, kardeş alanlarınızda dolaşıyor. 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter’in Balık burcunda olmasıyla; ev, aile, yuva konularında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile ile ilgili bir takım düşünceleriniz varsa (ev alım satım, yenileme, eşya alma gibi) bu dönemde şanslar elde edebilirsiniz. Bekar Yaylar, yuva kurmak için bu tarihleri iyi değerlendirmeli. 30 Mayıs-22 Haziran tarihlerinde ikili ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir. Dikkatli adımlar atmanız gerekiyor.



Sağlık: Tansiyon iniş çıkışlarına, hormonal dengesizliklerine dikkat etmeniz gerekiyor 17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde.



Para: Ocak ayı parasal konularla ilgili parasal çözümleri karşınıza getirebilir. 11 Temmuz’da para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Para ile ilgili kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Bir borcun, bir kredinin altına girme olasılığınız artabilir. 24 Haziran’daki Dolunayda cebinize bir miktar para girebilir.



Kişisel Gelişim: Olaylara karşı bakış açınız değişiyor. Kendinizi geliştirmeye daha çok önem veriyorsunuz. Kim olmak istediğinizi, kendinizi nerede görmek istediğinizi düşünecek, hedeflerinizi yeniden belirleyeceksiniz.



Kariyer: Eğitim, satış, reklam, pazarlama, web tasarımcılığı, radyo, televizyon bütün bu alanlarda şansınız yüksek olacak. Dijital dünyayı siz bu sene çok iyi kullanacaksınız. Kariyer hayatınızda Temmuz ve Eylül ayı çok aktif olabilir. Hem çabanızın hem de mücadelenizin kariyerinizde arttığını görebilirsiniz. Mart ve Nisan aylarında çalışma hayatınızda veriminiz düşebilir ama strese girmeyin. Kendinizi toparlayacaksınız.



















Oğlak Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri haricinde yıl geneli çok ciddi sıkıntı ve problemler yaşamayacaksınız.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde oğlak burcunu neler bekliyor?



İlişki: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık burcunda olacak. Yakın çevre, akrabalar, arkadaş, ilişki alanlarınızda çok önemli fırsatlar, şanslar kapınıza gelebilir. Yakın çevrenizdekilerin hayatındaki güzel gelişmeler de sizi mutlu edecek. 19 Kasım’daki tutulma ile beraber çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz.



Sağlık: 4 Mart itibariyle sağlığınıza ekstra özen gösterin. 30 Mayıs-22 Haziran aralığında Merkür sağlık alanınızda gerileyecek. Eski rahatsızlıklarınız tekrar nüksedebilir.



Para: Şansınız maddi konulardan yana iyi olacak. Parasal konularda çok önemli getiriler karşınıza gelebilir. Gelen paraları yatırıma çevirebilirsiniz. 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri haricinde yıl geneli çok ciddi sıkıntı ve problemler yaşamayacaksınız. Yalnız 17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde parasal konularda çok fazla açılmamaya özen gösterin. Ekonomik zorlanmalara açık olabilirsiniz bu tarihlerde.



Kişisel Gelişim: Eğitime, özellikle yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz. Bu yıl özellikle Mart ve Mayıs aylarında enerjiniz çok yüksek olacak.



Kariyer: Geçtiğimiz yılda başlattığınız işleri bu yıl geliştirebilir, büyütebilirsiniz. Başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. 11 Şubat’taki Yeniay, iyi bir iş anlaşması getirebilir ya da işinizde güzel bir terfi aldırabilir.





















Kova Burcu 2021 Yılı Burç Yorumu


Gayrimenkul, emlak konuları ile alakalı sürpriz, beklenmedik durumlar gündeme gelebilir.

2021 yılı burç yorumları bölümümüzde kova burcunu neler bekliyor?



İlişki: Ocak, Şubat ayları ikili ilişkilerde biraz zorlu geçebilir. 17 Şubat, 15 Haziran, 24 Aralık tarihlerinde stresli olabilirsiniz. Evinizle, ailenizle alakalı durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilir, isyan edebilir, evinizden bir süre uzaklaşmak isteyebilirsiniz. 26 Mayıs, 10 Haziran, 19 Kasım ve 4 Aralık tarihlerindeki tutulmalarla birlikte ilişkiler konusunda yeni kararlar alıyorsunuz.



Aşka bakış açınız değişiyor. Bazılarınız yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocukla alakalı gelişmeler de gündeminizde olabilir. 26 Mayıs ve 4 Aralık’taki tutulmalar sosyal çevrenizi düzenleyecek tutulmalar. Bazı ortamlara girebilir, bazı gruplara dahil olabilirsiniz. Takım çalışmaları içerisinde bulunabilirsiniz ya da çevre değişikliği yapabilirsiniz.



Sağlık: Kilo sorunlarınız varsa zayıflamak isteyebilirsiniz. Yıl genelinde sağlığınız iyi olacak. Sadece 30 Ocak- 21 Şubat tarihleri arasında Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Eski sağlık problemleri yeniden karşınıza gelebilir.



Para: Gayrimenkul, emlak konuları ile alakalı sürpriz, beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık burcunda olacak. Parasal konularda çok güzel fırsatlar sizi bekliyor. Parasal kazançlarınızın yüksek olduğunu göreceksiniz bu dönemde.



Kişisel Gelişim: Satürn ve Jüpiter sizin burcunuzda olacak. Yaşamınızın şekli, hayata karşı duruşunuz tamamen değişiyor. Yeni gelişmeleri, kalıcı adımları gündeme getirmeye başlıyor. Değişime açık olun. Yapmam dediğiniz şeyleri yapacağınız bir süreç olacak. Hedeflerinizi, planlarınızı netleştirip istikrarlı olmanız gerekiyor. Yaratıcılığınız artabilir, hobileriniz ile alakalı önemli gelişmeler de gündeminizde olabilir.



Kariyer: 5 Kasım’da bir yeniay var. Kariyer alanlarınızda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. 30 Ekim itibariyle kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz bir döngü içerisinde olacaksınız.





















2021 yılı burç yorumları bölümümüzde balık burcunu neler bekliyor?



İlişki: 17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde Satürn Uranüs karesi yaşanacak. Kare etkileri yakın çevrenizde zorlanacağınızı, kardeşlerle, akrabalarla, yakın arkadaşlarla ilgili zorlanmalar, yol ayrımları olabileceğini gösteriyor. 26 Mayıs, 10 Haziran, 19 Kasım ve 4 Aralık’taki tutulmalar ile birlikte ev, aile alanınız şekillenmeye başlıyor. Yer değişimleri olabilir, evlenebilirsiniz. Hayatınızın temelleri ile ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Aile kurmak isteyebilirsiniz. 26 Haziran’dan itibaren aşk hayatınız aktif olacak. Hayatınızda biri yoksa 21 Haziran’dan sonra bu insanla tanışabilirsiniz. Aynı zamanda bu insanla ilgili kararlarınızı 10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeçteki yeniayla beraber alabilirsiniz.



Sağlık: 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter sizin burcunuzda olacak. Kilo alabilirsiniz. Spor yapmanızda fayda var. 24 Temmuz’daki ve 22 Ağustos’taki Dolunay sağlık alanlarınızı tetikleyebilir. Beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Bu dönem bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmanız yerinde olacaktır. Damar, dolaşım sistemi, varislere biraz daha açık olacaksınız. 28 Ocak’ta oluşacak Dolunay ile beraber beslenme şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.



Para: Gayrimenkulle alakalı yatırımlar yapabilirsiniz. 12 Nisan’da para evinizde oluşacak bir yeniay, size güzel kazançlar getirecek. 28 Mart’ta parasal konularda önemli bir takım olaylar yaşayabilirsiniz.



Kişisel Gelişim: Satürn ve Jüpiter’in kova burcunda ilerlemesi, iç dünyanızı yapılandırıcı etkileri barındırmakta. Kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Bazı balıklar için korkularla yüzleşme zamanı. Satürn ve Jüpiter kavuşumu sizin için yapılanma zamanı. 14 Mayıs-28 Temmuz arası Jüpiter sizin burcunuzda olacak. Siz kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Duygusal karmaşalarınıza yön bulmaya başlayacaksınız.



Kariyer: Çok çalışmanız gerekiyorsa, kendinizi vermeniz gereken bir işiniz varsa, biraz daha yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa ilhamınızın çok yüksek çalıştığını görebilirsiniz. 26 Mayıs ve 4 Aralık’taki tutulmalar kariyerinizde önemli bir takım sonuçları karşınıza getirebilir. Kariyerinizde neyi sevip sevmediğinizi görebilirsiniz, hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu dönem işinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız, hızlı olaylarla bu iş değişimleri için destekli olacaksınız. Mart ayı çok aktif. Özellikle iş hayatınız için Mart ayını etkin bir şekilde kullanın.





NURDANGÜL SAKA
 
tumblr_9bf2e88f041fbda8b3fd2b616d2cde5b_60f0148a_1280.jpg



Koçlar son iki yıldır yaşadığınız zorluklar sizi bambaşka biri yaptı.Daha sabırlı olmayı ve herşeyin sizin elinizde olmadığını öğrendiniz.2021 ‘in iyi davranacağı burçlardan birisisiniz.Jüpiter Kova burcuna geçiyor ve sizin idealler,dilekler evinize yerleşerek bir isteğinizi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.Bu sene geçen yılların aksine çevrenizden çok destek alacak,önemli yerlerdeki insanlar sayesinde fırsatlarla karşılaşacaksınız.Eğitim ve seminer konularında da önünüz çok açık olacak.Önemli sertifika programlarına katılabilir,işinizle ile ilgili yenilikler yaşayabilirsiniz.Eğitim vermeye başlayacak koçlar da bu sene bir hayli fazla olabilir.
Bu sene çok önemli yeni arkadaşlar edinecek,bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracaksınız.
Kardeşler,kısa seyahatler,yakın çevreniz bu sene önemli olacak,bu konularla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız.
Kariyer alanında da şanslı,değerinizin bilineceği bir sene olmakla beraber,eski işinizden ayrılabilir bugüne kadar edindiğiniz tecrübelerle yeni bir iş de kurabilirsiniz.Maddi gelirler ile ilgili de gayet olumlu etkilenirken,riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.Bazı koçlar para kazanırken bir yandan da ani kayıplarla uğraşmak durumunda kalabilir.
Bekar koçlar için oldukça şanslı bir sene,teknolojiyi seven,özgürlükçü,hümanist birisiyle tanışabilir,evlilik yolunda ilerleyebilirsiniz.Ortak müştereklerde bulunan koçların evlendiği bir sene de olabilir.Özellikle sonbahar ilişkiler açısından çok olumlu görünüyor.
Evli olanları ise geçen senelere göre daha huzurlu bir sene bekliyor.

Güzel bir sene olması dileğiyle ❤️



















Sevgili boğalar,2021 sizlere bir çok bakımdan değişim getirecek.2021 bittiğinde eski siz olmayacaksınız.
Kariyer evinize ,hem Jüpiter hem de Satürn girerek size bol ödüllü sorumluluklar getirecek.Kariyer ve iş anlamında yeni sorumluluklar yüklenir ve üstünüze düşeni büyük bir özenle yaparsanız terfiler,başarılar sizden yana olacak.
Otorite figürleri ile sorunlar yaşamanız da olası,buna bağlı olarak bazılarınız bulunduğu işten ayrılma kararı alabilir,özgür olmayı seçebilir.
Gösterdiğiniz çaba karşılığında başarılı olacağınız bir sene ,bu nedenle işinizi kesinlikle şansa bırakmayın ve her konuda yasalara,etik kurallara uyum gösterin.Resmi konularda hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmayın.Aile büyükleri ile ilgili miras,paylaşımlar,maddi konular devreye girebilir,bu konularla ilgili beklenmeyen gelişmeler olabilir.
Bazı boğalar ani taşınma,yer değişikliği yaşayabilir.Bazı boğalar bunu özel hayatındaki insanlarla yaşayabilir,ayrılma kararı alabilir.
Özellikle evli olanlar,özgürlük peşinde olabilir,önceden katlandığı şeylere artık katlanmak istemeyebilir.Eş ile ilgili kariyer iş değişiklikleri yolda olabilir.
Maddi kazanç konusunda oldukça şanslı olacak,para kazanmayı bileceksiniz. Bekar boğalar heyecanlı,tutkulu aşklar yaşayabilirler.Karşı tarafın şehir dışında bir yerde olması veya yasal olarak evliliğe müsait olmaması ihtimaller arasında bu nedenle herşeyi en iyice ayrıntısına kadar düşünün taşının.Evli olup,başka bir ilişki düşünen varsa resmiyetini bitirip,ondan sonra adım atmalı.Boğalar açısından gizli durumların,konuların ortaya çıkacağı bir sene olabilir,bu nedenle her konuda çok dikkatli olun.
Bazı boğalar ise Uranüs’ün burçlarında bulunması nedeniyle ani ve şok edici evlilikler yapabilecek.Evlendikleri kişinin kariyerli ve patron figürü olması ihtimaller arasında.
Sağlık olarak ise genel olarak dikkat etmeniz,bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gereken bir sene.Değişikliklere karşı çok esnek olmamanızdan,fazla çalışmaktan dolayı yorgun ve zayıf düşebilirsiniz.Dikkatli olmanızı öneririm.
Sorumluluklarla dolu ama aynı zamanda bol ödüllü bir yıl olabilir.Konfor alanınızdan çıkmaktan korkmayın ve elinizden geleni yapın.
Güzel bir sene olması dileğiyle 🍀























Sevgili İkizler burçları,bu yılın iyi davranacağı burçlardan birisisiniz.Bolluk,bereket gezegeni Jüpiter, eğitim,öğretim,tayin,terfi,yer değişikliği,yurtdışı,uluslararası işleri temsil eden 9. Evinize yerleşiyor.
Bu alanlarda fazlasıyla destek göreceksiniz.İşinizle veya kendiniz ile ilgili eğitim almanız gereken bir konu varsa,bir çok fırsatla karşılaşacak ve kendinize yatırım yapacaksınız.Yeni bir işe başlamak,yaşadığı yerden başka bir yere yerleşmek olasılıklar dahilinde.
Bekar ikizler burçları,bu sene mutlu bir beraberliğe adım atmanız büyük olasılık.Bazılarınız ise evlilik kararıyla bu ilişkisini taçlandıracak.Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler burçları da oldukça şanslı bu konuda.Özellikle sonbahar mutlu sonlar için çok elverişli.
Yurtdışından,uzak yollardan yeni insanlarla tanışabilir,aklınızda olmayan işbirlikleri,seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.Bu sene burcunuzda gerçekleşecek tutulmalar bir çok konuda değişim getirecek.Evli olanlar bu tutulmaları eşten kaynaklanan gelişmelerle geçirebilirler.Eş ile ilgili geçmişten gelen konular gündeme gelebilir.Tutulma zamanları,riskli harcamalardan uzak durmalısınız.
Özetlersek,bir çok alanda destek göreceğiniz bir sene ama sizin de istek ve arzularınız için çabalamanız çok önemli olacak.Hedeflerinizi küçük değil,büyük tutun ki bu olumlu açılar size yarasın.

















Sevgili Yengeçler,bu sene önceliğiniz,gelirleriniz,eşten gelen paralar,tazminatlar,nafakalar,ortak işlerden gelen ödemeler olacak.
Bir kısmınız kredi,borç alarak bir yatırım yapmak isteyecek,bir kısmınız işten veya eşten ayrılmadan dolayı tazminat,ikramiye gibi konularda maddi destek göreceksiniz.Bazılarınız tam tersi bu konularda sorun yaşayabilir ve mücadele sonucu bunları elde edebilir.Çok açılmamanız,tutumlu olmanız gereken bir sene gibi görünüyor.Satürn ve jüpiter sekizinci evinize girdiği için masraflı bir yıl olabilir.
Bazı yengeçler evliliklerinde eşine destek olabilir,miras veya başka bir yerden eline geçen gelirleri eşinin işinde kullanabilir.
Bekar yengeçler için ise aşk bu sene çok ön planda olmayabilir,ilişkisi olanlar ise çok ortalarda gözükmek istemeyecek.
13 Mayıs’ta bir süreliğine balık burcuna geçecek Jüpiter,size çok iyi gelecek ve hayatınızı bir çok yönden canlandıracak.13 Mayıs ve 28 Temmuz arası her konuda yılın en bereketli zamanını yaşayacaksınız.Seyahatler,yurtdışı,
eğitimler ile ilgili çok güzel gelişmeler yaşanabilir.Aşk ile de ilgili güzel gelişmeler bu döneme denk gelebilir.
Özetlersek bu sene maddi konular ve yatırımlar önceliğiniz olacak sevgili Yengeçler.Sağlık ile ilgili operasyon geçirecek yengeçler için de oldukça uygun bir sene.Jüpiter 8. Evde olduğu için sizi şifa konularında da destekleyecek.
Çalışan yengeçler,geçen senelere göre otorite figürleri ile daha iyi anlaşacak,kendini daha iyi ifade edecek.







Sevgili Aslanlar,
Bu sene ikili ilişkileriniz ön planda olacak.Evlilik partneriniz veya iş ortağınızla durumunuz masaya yatırılacak.Eğer uzun zamandır bu ilişki içinde olmayı istemeyen sizseniz,evren bunu başarmanız için
önünüze bir takım olaylar çıkaracak,sizi harekete geçirecek.
Bağlı olduğunuz ipleri koparmak isteyeceğiniz bir sene olacak.Etrafınızdakileri şok edecek şeyler yapabilir,bağımsızlığınızı ilan edebilirsiniz.Şok evlilikler de gündeme gelebilir.
Bekar aslanlar ise hayatının aşkı ile karşılaşabilir ama bu aşk bir bedelle de gelebilir.Fedakarlık yapmanız gerekebilir veya çok dengede giden bir ilişki olmayabilir.Gizli ilişkilerle ilgili tehlikeli bir sene bunu söyleyeyim,skandal yaratacak tüm açılar mevcut,dikkatli olun.Sizinle bu hayatı beraber yürümek için yürekli olmayan herkesi hayatınızdan çıkaracaksınız,en yakınlarınız da dahil.Kim düşman kim dost hepsi ortaya çıkacak.Yeni insanlarla tanışacak bambaşka bir vizyon edineceksiniz.
Maddi bakımdan ise yeni gelirler,yeni işler karşınıza çıkabilir.Özellikle Mayıs,Haziran,Temmuz ayları fırsatları karşınıza getirecek.İşyerinizde ise otorite figürlerinde değişimler,işten ayrılmalar görülebilir.Bazı aslanların iş yeri taşınabilir,bazı aslanlar ise bundan sonra başkası için değil kendi için çalışmaya karar verebilir.
İkili ilişkiler ve miras,maddi konular ile ilgili mahkemelik olacak aslanlar olabilir.Ani kararlar almak yerine,doğru kararı almak için sabır gösterirseniz gelişmeler sizden yana olur.Eğer öfkeye kapılıp hareket eden bir aslan olursanız kaybetmeniz ihtimal dahilinde.
Özetle aslanlar bu sene bambaşka biri olmaya hazırlanıyor.Kendinizi çok iyi tanıyacak ve bundan sonra hayatınızda ne istiyorsanız ona göre planlar yapacaksınız.Öyle gelişmeler yaşayacaksınız ki yıl sonunda kendinizle gurur duyacak,bu kadar güçlü birisi olduğunuz için yaradana şükredeceksiniz.Bütün burçlar için geçerli olarak hak,hukuk gözetenlerinizin kazandığı bir sene olacak.





















Sevgili Başaklar bu sene Jüpiter ve Satürn sizin sağlık,günlük rutin işler,iş ortamı,çalışma hayatınızı temsil eden 6.evinize giriş yapıyorlar.
İş alanınızda değişiklikler düşünebilir,işyerini taşıma,günümüze ayak uydurmak için bir takım teknolojik yatırımlar yapabilirsiniz.Bazı başaklar ise işlerinde daha fazla sorumluluk alabilirler,daha sıkı çalışmak durumunda kalabilirler.Satürn sizi biraz zorlasa da eğer üstünüze düşeni yaparsanız gelecek yıllardaki yükselişinize kimse engel olamaz.Bu sene iş alanındaki tavrınız,sabrınız önünüzü açacak,bir anlık gaflete kapılıp işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim.Satürn bu sene 6.evinizde olduğu için yeni iş anlamında aradığınız seçeneklerinizi kısıtlayabilir.
Bu sene taşınan başak da bir hayli fazla olabilir,rutin alışkanlıklarınızda değişim görünüyor,bu değişim yaşadığınız yeri de kapsayabilir.
İlişkiler anlamında en şanslı olacağınız zaman 15 Mayıs ve 28 Temmuz arası olacak.Bu sene ilişkiler çok sonuç getirmese de 2022 kesinlikle tüm bekar başakların evlilik yılı olacak.Ama bu sene daha çok tartıp,ölçme yılı(E başak ölçüp biçmeden karar veremez).Yine de Mayıs-Temmuz arası evlilik kararı alan başaklar olabilir.
Evli olanlar eşin akrabaları ile olan ilişkilerine ve kendi yakın çevreleri (yakın akraba,kardeş)ile ilgili önemli gelişmelere karşı dikkat etsinler.Bu sene enerjinizi bu konulara daha fazla verebilirsiniz.
Sağlık konusunda ise kilo sorununuz varsa kilo vereceğiniz,sağlıklı beslenmiyorsanız daha sağlıklı olma yolunda adımlar atacağınız bir sene olacak.Kronik rahatsızlıklarınız ile ilgili tedavi görebilir,şifa bulabilirsiniz.Bağışıklık sistemini güçlü tutması gereken burçlardan birisisiniz,size zarar verecek herşeyden uzak durun.























Sevgili teraziler,son iki yılın bunalanları arasındasınız ,biliyorum.Güzel haber ,sizin için bu senenin daha iyi olacağı.Evinden sıkılan,bunalan teraziler istedikleri değişikliği yapamadıysa bu sene bu konuyla ilgili bir çok fırsat elde edecek.
Jüpiter ve Satürn beşinci evinize giriş yapıyor ve sizi yıl boyunca desteklemeye hazırlanıyor.Beşinci ev aşk,çocuklar,şans,ün,sahne evidir.Biraz fazla geride kaldınız,bu sene ortaya çıkma zamanınız.Aşk isteyen aşk,çocuk isteyen çocuk,pahalı bir eşya isteyen eşya sahibi olacak.
Aşk ve ilişkiler konusunda hem çok istekli hem de Satürn’den dolayı çok seçici ve ciddi olacaksınız.
Terazi burcu lüksü çok sever,bu sene de bunu çok arzu edeceksiniz.Tavsiyem lüks tüketimine biraz dikkat etmeniz,maddi konularla ilgili beklenmeyen masraflarınız çıkabilir,çok açılmamanızda fayda var.
Hobilerinize fazlasıyla vakit ayırabileceğiniz bir sene,hatta bazılarınız hobisini işe çevirecek,profesyonel teklifler alacaklar.Uzak yollardan,uluslararası ilişkilerden yana da şansınız açık olacak.Ürettiğiniz bir şeyi yurtdışında satmaya başlayabilir,uluslararası bir eğitime yazılabilir,yurtdışı bağlantılı önemli kişilerle tanışarak vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.Bazı teraziler aşkı uzaklardan bulacak.
Bu sene dikkat etmeniz gereken konu finans,krediler,harcamalarınız.Eğer bir yatırım yapacaksanız en ince detayına kadar düşünmenizi tavsiye ederim.Riskli yatırımlar için uygun bir sene değil.
Bu sene tanışacağınız kişiler uzun yıllar hayatınızda kalacak.Bundan sonra aynı yolda yürümek istemediğiniz arkadaşlarınızı ise hayatınızdan çıkaracaksınız.
2021 bir çok terazinin evlilik senesi olabilir,özellikle sonbahar ilişkilerle ilgili inanılmaz güzel etkilere sahip.
Kariyer sahibi teraziler ise bu yıl işlerine oldukça iyi odaklanacaklar ve başarılarıyla konuşulacaklar.
Bazı terazilerin Ocak ayı itibari ile ev hayatlarında değişiklikler olmaya başlayabilir, büyük ihtimalle bu sizin uzun zamandır planladığınız ama hayata geçirmediğiniz bir değişiklik olacak.





















Sevgili Akrepler,
bu yıl sizin için bir çok alanda değişim yılı olacak.Özellikle aile,ev,yuva,emlak,miras konularında gelişmeler yaşayacaksınız.Kariyer konularındansa bu konulara daha fazla önem vereceksiniz.Bazı akrepler yaşadığı şehiri,ilçeyi değiştirecek,bazıları ise evini değiştirme kararı alacak.Aileden birisi ,başka bir yere gitme,yaşama kararı alabilir.
İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir sene,karşınızdaki kişiyi çok fazla sorgulayabilirsiniz.Yakınınızdaki kişilere bakış açınız değişebilir,bazıları ile bağları koparma karar alabilirsiniz.Bazı akrepler ise evliliğini,ortaklıklarını gözden geçirecek ve bir karara bağlayacak.
Aileyle ilgili miras,mal paylaşımı gündeme gelebilir.Sizin için yılın en güzel zamanı Jüpiter’in balık burcuna geçeceği 13 Mayıs ile 28 Temmuz arası olacak.2022’de tam anlamıyla balık burcuna geçecek Jüpiter bu süreçte bir takım girişimlerde bulunmanızı sağlayacak ve bu girişimler 2022’de hedefine ulaşacaklar.Eğer bu süre içersinde birisi ile tanışırsanız(bekarlar için) 2022’de bu kişi ile evlenmeniz büyük olasılık olabilir.Bebek isteyen akrepler bu aralıkta güzel haberi alabilirler.
Maddi konular ise stabil görünüyor,başkalarından gelen gelirler,destekler konularında şanslı olacaksınız.Bazı akreplerin ise iş hayatları ile ilgili değişikliğe gitmesi,otorite figürlerinden özgür olma istekleri yüksek ihtimaller arasında olacak.

















Sevgili Yaylar,
Son yıllarda fazlasıyla içe döndünüz,normalde siz gezenti,sosyal bir burçsunuzdur ama koşullarınızdan dolayı eskisi gibi keyfiniz yok.
Bu yıl en şanslı,pürüzsüz bir pozitif enerjiye sahip olacak alanınız, evlilik,aşk,ciddi ilişkiler, ortaklıklar alanınız olacak.Hayatınızdaki kişi keyfinizi yerine getirecek. Kuzey ay düğümü ile uyumlu açılar olacağından kadersel ilişkiler başlayacak hayatınızda.Size bir şeyler öğretecek,sizi yenileyecek ,değiştirecek insanlarla tanışacaksınız. Evli olanlar ise geçmişe dair yaralarını saracak,birbirlerine destek olacaklar.Eşten yana destek fazlasıyla var bu sene.
Şanslı olduğunuz bir alan ise kardeşler,yakın çevre,seyahatler,eğitim,öğretim,
online işler,sosyal medya konularını yöneten 3. Eviniz olacak.Kariyer alanında daha fazla tanınmak için verdiğiniz reklamlar işe yarayabilir,satış pazarlama konularında uyguladığınız teknikler gayet başarılı bulunabilir.
Çocuklar ile ilgili güzel gelişmeler,bebek haberleri de bu senenin ihtimalleri arasında.
Mayıs ayında Dördüncü evinize girecek jüpiter ev,emlak konularına hareket getirecek. Temmuz sonuna kadar sürecek bu etki sizi taşınmaz bir malın sahibi yapabilir veya gözünüze kestirdiğiniz bu mal ne ise 2022’de sahibi olacak şekilde planlara başlayabilirsiniz.Mayıs ve Temmuz sonuna kadar olan süreçteki gelişmeleri takip ederseniz ev,emlak ile ilgili değişikliklerin ne ocağıyla ilgili fikir edinebilirsiniz.(2022 için)
Sağlık evinizde Uranüs etkisinin bir hayli fazla olacağından bu konularda dikkatli olmalısınız,tanıdıklarınız vasıtasıyla da geçici sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.Bu ev aynı zamanda işyerinizi,çalışma arkadaşlarınızı,günlük rutinlerinizi de temsil eder.Bu nedenle bu konularla ilgili de değişiklikler gerçekleşebilir,işyerinin taşınması veya şekil değiştirmesi gibi.
Bir kısmınız ise kardeşini,yakın akarabalarını evlendirebilir bu sene ve uzağa gönderebilir.Merak etmeyin siz de yalnız kalmayacaksınız😉😇















Sevgili Oğlaklar,
çok yoruldunuz biliyorum ama çok güçlendiniz de.O kadar sınavdan geçtiniz ki,bir çoğunu da başarıyla verdiniz.Bu seneye gelirsek Jüpiter ve Satürn, maddi gelirlerinizi temsil eden 2. Evinize geliyor.Para yönünden hem şans var hem de parayla ilgili ciddiye almanız gereken durumlar.Mesela,bir yatırım yapıp,borçlanma olasılığınız var.Ama hesaplamalarınızı iyi yapmalısınız ,yani aldığınız mülk,eşya her neyse piyasa değerini iyice araştırın.Sonradan bu iş benim hesaplarıma uymadı demeyin.Para evinize yıl boyunca çok güzel destekler gelecek ama beklenmeyen kayıpları gösteren açılar da gerçekleşecek.Benim size tavsiyem bu yıl maddi konularla ilgili fırsatları kaçırmamak için algılarınızı açın,çünkü mutlaka karşılaşacaksınız.Gelirlerinizi çoğaltmak için mutlaka imkanınız olacak ama bir yandan kazanırken,bir yandan gitme ihtimali de var.Bir mülk sahibi olmanız da olsalıklar içinde.Bazı oğlaklar yurt dışına yatırım yapabilir veya yurtdışı ile ilgili iş planları kurabilir.Otorite figürleri ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları bu sene yaşamayacaksınız,patronununuz veya çalışanlarınızla aranız daha iyi olacak.Nisan ayı sadece bu konularda biraz sıkıntı verebilir.Bu yıl size kendi çalışmalarınızdan daha çok gelir gelecek,belki eşinize siz destek olacaksınız.Oğlaklar her zaman parayı kazanır çünkü onlar doğuştan çalışkandır ve kazanmaya yönelik odaklanmışlardır.😉
Çocuklarla ilgili beklenmeyen masraflar olabilir.Mayıs ayında 5. Evinizde çok güzel bir yeni ay gerçekleşecek.Bazılarınız yeni bir aşka yelken açacak,bazılarınız ise bebek haberi alacak.(Allah’ın izniyle🙏🏻)
Çok evlilik senesi gibi görünmese de ,Mayıs ve Ağustos arası bu alanda gelişmeler olabilir.Seyahatler,keyifli geçecek yolculuklar,yeni tanışmalar Mayıs ve Ağustos arası gerçekleşebilir.





















Sevgili Kovalar,
Bu sene hem Jüpiter hem de Satürn sizin burcunuzda olacak ve hayatınızı kökten dönüştürecek.Kendi benliğinizi bulacak,kim olduğunuzu öğreneceksiniz.Evli kovalar için riskli bir sene olabilir,ani gelişmeler yüzünden yeni kararlar almak durumunda kalabilirler.Eğer ilişkisini zaten uzun zamandır kafasında oturtamayan varsa bu sene ne yapmanız gerektiği konusunda durumunuz netleşecek.
Yuva evinizde değişikler görülüyor,taşınmalar,gayrimenkul satışı ile ilgili konular,miras konuları gündeme gelecek.Ailesi ile yaşayan varsa kendi evine geçme kararı alabilir veya gelişmeler dolayısı ile yer değişikliği yapabilir.
Bu değişiklikler uzun dönemde sizin önünüzü açacak.Satürn normalde bir burca girdiğinde bazı kısıtlamlar ve zorluklar getirir ama Jüpiter de sizin burcunuza girdiği için gereken destek ve yardım ihtiyacınız olduğu anda size ulaşacak.Kariyer konusunda da hızlı değişimler görülebilir,çalıştığınız yer sizi başka bir şehire gönderme kararı alabilir veya siz kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz.İhtimaller bir hayli fazla😉
Yakın çevre,seyahatler,yurtdışı,kardeşler, ithalat,ihracat,eğitim,öğretim, Üniversite,reklam,satış pazarlama konularında bu yıl destekleneceksiniz.
Aşk ve çocukları temsil eden 5. Eviniz de çok güzel açılar alacak.Yeni bir ilişkiye başlama konusunda şanslı olacaksınız.Bebek sahibi olmak isteyenler de bu arzusuna kavuşabilir bu sene.
Bu yıl bazılarınız eski ve yeni durumlar arasında kalabilir.Yani artık bir konuda yeni bir yol almak isterken eskiden de kopamama durumu yaşanabilir.Aklınıza gelen her konuda görülebilir bu durum.Kararsız kalanlar için gelişmeler, doğru kararı alma konusunda yardımcı olacak.
Sizin için çok aktif ve hareketli bir sene olacak.Mayıs ayında Jüpiter balık burcuna geçince,nakit akışınız da hızlanınca yaklaşık 2 ay sakin bir dönem geçirebilirsiniz.
Ocak ve Şubat ayı hangi konularda değişikliğe gideceğinizi size göstermeye başlayacak.
Özetlersek size hizmet etmeyen,sizi mutlu etmeyen ne varsa, bu sene hayatınızdan hepsini çıkaracak,yolunuzu açacaksınız.
















Sevgili Balıklar,
Bu yıl sizin için geçmiş karmaları temizleme ve önünüzü açma zamanı.Geçmişte size yapılanlar,yaşadıklarınız aklınıza gelebilir,inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz.Geçmişin aklınıza gelmesi sebebi artık bu konuları çözmeniz ve geride bırakmanız gerekliliği.Geçmişte yaşadığınız negatifliklerden dolayı da geleceğinizin de öyle olabileceği ihtimalini artık kafanızdan atmalı ve önünüze bakmalısınız.Bu sene gerçekten ne istediğinize karar verin ve tohumlarını atın.Çünkü 2022 sizi hayal ettiğiniz yere taşıyacak,yeterki siz şu yetersizlik kalıbından kurtulun.2021 size bu konuda yardımcı olacak,bilinçaltı engellerinizi size bir bir gösterecek ve şifa bulmanızı sağlayacak.Meditasyon,aile dizilimi,dua etmek gibi konulara ağırlık verebilir,uzun zamandır aradığınız huzuru bulabilirsiniz.Siz çok empatik bir burçsunuz,bu nedenle etrafınızda negatif enerjiyi sünger gibi emen bir yapınız var,işte bu sene bu ağırlıktan,yüklerden kurtulma zamanı.Mayıs ayında burcunuza girecek Jüpiter size bunu ispat edecek ve kendinize inanırsanız neleri başarabileceğinizi,hayatınıza çekebileceğinizi gösterecek.13 Mayıs ve 28 Temmuz arası güzel bir dönem sizleri bekliyor her konuda.Aşk ve ilişkiler konusunda da en şanslı olduğunuz dönem bu zamana denk gelecek.Bu dönem sizin için tohum atma zamanı olacak ve 2022’de ne istediyseniz,hedeflediyseniz önünüze gelecek.
Jüpiter ve Satürn yıl boyunca 12. Evinizde olacağından bol bol iyilik yapmanızı tavsiye ederim. Balık burcu zaten iyilik yapmayı seven bir burçtur.Yaptığınız iyilikler geçmişten gelen yüklerinizden sizi kurtaracak ve yolunuzu açacak.İzlediğiniz bir film,okuduğunuz bir kitap size hep bir mesaj verecek.Bu mesajları iyi takip edin çünkü spiritüel olarak inanılmaz desteklendiğiniz bir sene olacak.
Yakın çevre,kardeşler,kuzenler,iletişim,
eşin akrabaları,yurtdışı konuları,taşınma,yer değişikliği konularında gelişmeler yaşayacağınız alanlar olacak.
Maddi konularda ise son yıllarda yaşadığınız sınırlılık,darlık son bulacak ,parayı daha kolay elde edeceksiniz.
Ama dediğim gibi 2022’de sizi kimse tutamayacak,geldiğiniz yere belki siz bile inanamayacaksınız😇😇
Yeter ki siz geçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakın.





Astrolog Esin Kısakol
 
tumblr_ae2862fc4797e61a7d3d6eb414a127eb_09f5a726_1280.jpg



Sevgili Koçlar ,
2021 yılında arkadaşlar,sosyal çevreyle ilgili alanlar,kariyerden elde edilen gelirler,iş hayatı ve aşkla ilgili konularda oldukça şanslı etkilerde olabilirsiniz.
Bu bağlamda kendinizi umut dolu ve pozitif hissedebilirsiniz.
Daha fazla takım çalışması yapabilir;sosyal grup ya da dernek gibi alanlarda faaliyetler gösterebilirsiniz.
Parasal alanınızda Satürn’ün hareket edecek olması nedeniyle yıl içinde parayla ilgili ara ara zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir.
Başka bir açıdan Uranüs’ün para hattınızdan geçmeye devam etmesiyle; maddi konularda iniş,çıkış durumları devam edebilir.
Yine de Jüpiter’in verdiği güzel etkiler parasal konularda oldukça sevimli enerjiler yaratacaktır.
14 Mayıs ile 28 Temmuz arasında genel sağlığa ve psikolojiye dikkat etmeniz gerekebilir.
Genel olarak Nisan,Mayıs,Haziran ve Aralık aylarında iletişim trafiğiniz oldukça hareketli...
Yine bu aylarda kısa-uzun seyahatlerde artışlar oluşabilir.
Ayrıca bu dönemlerde alacağınız çeşitli eğitimlerle kendinize olan yatırımlarınızı artıracağınızı düşünüyorum.
Yurtdışıyla bağlantısı olan Koç burçları,
26 Mayıs ve 4 Aralık tutulmalarından büyük etkiler alabilirler.
21 Mart-14 Nisan ile 16 Ağustos-10 Eylül arasında aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.
Özellikle bu dönemlerde birçok Koç burcunun evlilik ya da diğer ortaklı işlere imza atma olasılığı çok yüksek olabilir.
Kalbi boş olan Koç burçları açısından da bu tarihler civarında Venüs’ün sempatik etkileri devrede olacaktır.













Sevgili Boğalar,
2021 yılında iş,kariyer,sosyal statü,evlilik,yaşadığınız yer ve varsa ebeveynlerle alakalı konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz.
Yine yılın en büyük test ya da sınavları da bu alanlar olacak gibi gözüküyor.
Uranüs’ün Boğa transiti hayatınızı oldukça sarstı.
Ne yazık ki bu transit bu yılda devam ediyor.
Bu yüzden hayatınızın her alanında sıradışı durumlar ve iniş,çıkışlara hazırlıklı olmakta fayda olabilir.
Olumlu manada Uranüs hayatınızı kökten değiştirmeye çabalıyor.
Dolayısıyla sabit burç olmanız itibariyle size verebileceğim en büyük tavsiye ; değişime direnmemek ve suyun akışına kendinizi bırakmanız olacaktır.
Yıl boyunca yaşanacak tutulmalar para aksınızda gerçekleşecek.
Bu yüzden maddi konularda kadersel olaylar yaşama olasılığınız çok fazla...
Özellikle Haziran tutulması parasal anlamda size çok büyük hediyeler sunacak gibi...
Ayrıca 14 Mayıs-28 Temmuz arasında hem para alanlarınız hem de sosyal hayatınız oldukça şanslı etkilerde...
Aşk ve ilişkilerde bir çok Boğa burcu bu yıl ani bir şekilde evlilik ya da boşanma kararı alabilir.(Uranüs etkisi)
14 Nisan-9 Mayıs ile 10 Eylül-7 Ekim arasında aşk hayatınızda büyük değişimler olabilir.
Kalbi boş olanlar,bebek sahibi olmak isteyenler ya da evlenme planları yapanlar açısından harika dönemler...
Nisan,Mayıs ve Kasım aylarında belki biraz bağışıklığa dikkat etmekte fayda olabilir.
2021 yılının tamamlanma etkisini 19 Kasım tutulması ile yaşayacaksınız.
Bu bağlamda 2022 ‘ye büyük güç kazanmış olarak başlayabilirsiniz.









Sevgili İkizler burçları,
2021 yılında,eğitim,hukuk,akademi,dünya görüşleri,din,felsefe,seyahatler,maneviyat,uluslararası işlerle alakalı olarak şanslı etkiler altında olacaksınız.
Bu alanlardan şanslı olsanız da Satürn’ün buradan geçiş yapacak olmasıyla büyük testlerden de geçebileceğinizi hatırlatmak isterim.
Yıl boyunca yaşanacak tutulmalar sizi çok güçlü etkileyecek.
Bu etkileri daha çok ortaklı işler ya da evlilik hattınızdan deneyimleyeceksiniz.
Mayıs,Haziran ve Aralık ayındaki tutulmalardan bu anlamda kadersel tesirler alacaksınız.
Yılın en şanslı burçlarından bir tanesi olduğunuzu da söylemek isterim.
Bir çok İkizler yıl boyunca evlilik,yeni bir iş ya da kariyer gibi temalarda büyük değişimler yaşayabilir.
İş ve kariyer alanlarınızın en şanslı olduğu dönem;
14 Mayıs-28 Temmuz arası ...
9 Mayıs-2 Haziran ile 7 Ekim-5 Kasım dönemlerinde Venüs’ün sempatik etkileri aşk ve parada güzel enerjiler verebilir.
19 Kasım’da oluşacak olan Boğa burcundaki Ay tutulması yıl içindeki en sert etkiyi alabileceğiniz dönem...
Bu tutulmayla birlikte belki biraz psikolojik sağlığa dikkat etmek gerekebilir.
Ancak bu tutulma tesirini atlattığınızda 2022’ye daha güçlü ve enerjik başlayacağınızı düşünüyorum.

















Sevgili Yengeçler,
2021 yılında para ve sağlık alanlarınızda güzel şanslar olabileceği gibi bu alanlarda bir takım test ya da sınavlardan geçme ihtimaliniz de olacaktır.
Bu yıl spiritüel konulara olan ilgi artabilir.
Ökült,metafizik ya da parapsikoloji gibi alanlarla daha çok ilgilenebilirsiniz.
Genel olarak yıl içinde hem psikolojik hem de genel sağlığa belki biraz dikkat etmeniz gerekebilir.
Yıl boyunca yaşanacak tutulmalardan iş,kariyer ve sağlık alanlarından etki alacak gibi gözüküyorsunuz.
2021 yılında dost ve düşmanlarınızı iyi ayırt etmeniz gerekiyor.
Zira bu anlamda bir takım iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.
Özellikle 10 Haziran tutulması bu anlamda oldukça dikkat çekici...
4 Mayıs-28 Temmuz döneminde yurtdışı bağlantılı işlerde şanslı etkiler olabilir.
Yine bu tarih aralığında eğitim,hukuk ve yayıncılık gibi alanlarınızda güzel etkiler devrede olacaktır.
Ayrıca bu tarih aralığında uzun bir seyahate çıkabilir ; bu seyahatte değişik kültürden insanlarla tanışabilirsiniz.
Belki bu tanışmalar kalbi boş olan Yengeç burçları için yeni bir aşka da yelken açtırabilir.
Bu bağlamda kendinizi romantik ve duygu yüklü bir ilişki yaşarken bulabilirsiniz.
2 Haziran-27 Haziran arası ve 19 Aralık’tan sonraki dönemde eski aşklarla alakalı gündemler çoğalabilir.
Yani kalbi yaralı ya da boş olan Yengeçler bu dönemlerde eski aşklarla yeniden deneme fikrine sıcak bakabilirler.
19 Kasım tutulmasıyla birlikte para ve sosyal alanlarla ilgili bir tamamlanma dönemine girebilirsiniz.
Kendinizi bu anlamda 2022 yılına daha umut dolu ve aydınlık olarak taşıyabileceğinizi düşünüyorum













Sevgili Aslanlar,
2021 yılında evlilik,ikili ilişkiler ya da ortaklı işler,danışmanlıklar ve hukuki konularda şanslı etkilerde olacaksınız.
Ancak bu alanlarda Satürn’ün de hareket ediyor olması nedeniyle bir takım test ve sınavlardan geçebileceğinizi de söylemek isterim.
Yıl boyunca yaşanacak tutulmalar aşk,çocuk,hobiler,eğitim,sportif faaliyetler,sosyal çevre,parasal konular üzerinden etkili olacak.
Her tutulmada aşk enerjilerinizin hareketleneceğini söylemek yanlış olmaz.
Bir çok kalbi boş Aslan burcu bu yıl evlilik kararı alabilir ya da yepyeni uzun soluklu bir aşka başlayabilir.
Yine bir çok evli Aslan için güzel aşk enerjileri ,evliliklerini perçinleyebilir.
Bazı Aslan burçları bu sene bebek sahibi olabilir.
Aşk ve para enerjilerinin güzel olduğu diğer tarihler Venüsle bağlantılı olarak
1 Şubat-25 Şubat ; 27 Haziran -22 Temmuz arası...
(1 Şubat-25 Şubat arası eski aşklar geri dönebilir.)
14 Mayıs ile 28 Temmuz arasında para ve sağlık alanlarınızda Jüpiter olacağından genel olarak şanslısınız ; fakat yine de bu dönemde aşırı harcama yapmaktan kaçınmalısınız.
Ayrıca bu süreçte bağışıklığa da dikkat etmekte fayda olabilir.
İş ve kariyer hayatınızda devam eden Uranüs transiti yıl içinde bazı iniş-çıkışlar yaşatmaya devam edebilir.
Ancak 19 Kasım tutulmasıyla birlikte iş hayatınızla alakalı olarak bir tamamlanma dönemine girebilirsiniz.











Sevgili Başaklar,
2021 yılında sağlık,iş,kariyer ve parasal konularda şanslı olacaksınız.
Ancak bu alanlarınızda Satürn’ün de olması nedeniyle çeşitli sınavlar yaşamanız söz konusu...
Yani biraz sağlık koşullarınıza dikkat etmekte fayda olan bir yıl...‼️
Bir çok Başak bu yıl sektör,iş,kariyer değişikliği yaşayabilir.
Çalışmayan bir Başaksanız iş hayatına atılma olasılığınız çok yüksek...
Başka bir açıdan günlük rutin işler artıyor.
Bu yıl her zamankinden daha fazla çalışıp daha fazla üreteceksiniz.
2021’de bir evcil hayvan edinebilirsiniz.
Ya da mevcut bir hayvanınız varsa onunla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.
Yıl boyunca gerçekleşecek tutulmalar aile ve iş hattınızda etkili olacak.
Bu bağlamda hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda yenilenme yılındasınız.
Bir çok Başak burcu 14 Mayıs-28 Temmuz arasında evlilik kararı alabilir.
Ya da kalbi boş olanlar evlenecekleri kişiyle tanışabilirler.
26 Mayıs tutulması ile birçok Başak ev değişikliği ya da taşınma gibi durumlar yaşayabilir.
Bu etkileri bekar Başaklar evlenme;evliler çocuk sahibi olma bazında yaşayabilirler.
10 Haziran tutulması hayatınızda önemli bir dönemi başlatıyor.
Sosyal statünüz bu tutulmayla değişebilir.
19 Kasım tutulması ile birlikte
yayıncılık,eğitim,uluslararası alanlar,
hukuki konularda bir tamamlanma dönemine gireceksiniz.
Ayrıca Kasım tutulması ile hayata bakış açınızda büyük bir değişimler olabilir.
22 Temmuz-16 Ağustos arasında Venüs burcunuzda olacak.
Bu açıdan aşkta ve parada güzel etkiler altında olabilirsiniz.
2021 yılı büyük değişimlerle kapınızı çalıyor.
Sağlık koşullarınızı çok zorlamadan gelen yeniliklere kapınızı açmayı unutmayınız.











Sevgili Teraziler,
2021 yılında aşk,çocuklar,hobiler,sportif faaliyetler,sanat,yaratıcılık ve eğlenceli işlerle alakalı olarak şanslı olacaksınız.
Tabii ki bu temalarda Satürn’ün sizlere öğreteceği bir takım dersler de olacak.
Yıl içinde gerçekleşecek
olan tutulmalar eğitim,iletişim
,ticaret,seyahatler,hukuki konular,yayıncılık gibi alanlarınızdan etkili olacak.
Senenin genelinde iletişim trafiğiniz oldukça yüksek olabilir.
Aşk ve parada 16 Ağustos-10 Eylül ,21 Mart-14 Nisan tarihleri arasında şanslı etkilerde olabilirsiniz.
Bu yıl kalbi boş olan bir çok Terazi verdiğim tarih aralığında yeni bir aşka yelken açabilir.
Hatta evlilik kararı bile meydana gelebilir.
Evli çiftlerin bu sene bebek sahibi olmak konusunda kadersel etkileri çok fazla...
Ayrıca sevgili Teraziler ,bu sene yepyeni bir hobi edinebilirsiniz.
Bolca seyahat edebilir;yeni eğitimler alarak kendinizi geliştirme yoluna girebilirsiniz.
10 Haziran tutulması ile yurt dışı bağlantılı konularda şanslı olabilirsiniz.
14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında sağlık ve parasal konularda güzel etkilerde olacaksınız.
Ancak yine de bu tarih aralığında sağlığınızı yıpratabilecek abartılı tutumlarda bulunmamak yerinde olacaktır.
19 Kasım tutulmasıyla birlikte özellikle parasal konularda bir tamamlanma dönemine gireceğinizi düşünüyorum.
Bu tutulma döneminde belki biraz bağışıklığa dikkat etmek gerekebilir.



































Sevgili Akrepler,
2021 yılında aile,ev,yuva,ebeveynler ile alakalı konularda oldukça şanslı olacaksınız.
Ancak Satürn’ün de bu hattan transit etmesiyle birlikte yine aynı alanlardan bir takım test ve sınavlar deneyimlemek durumunda kalabilirsiniz.
Başka bir açıdan bu yıl birçok Akrep burcu ev alma,miras konuları,taşınma ve yer değişikliği gibi konularda bir takım girişimlerde bulunabilirler.
Hatta bu ev değişikliği olayı bekar Akreplerin evlenebilir olmasıyla da çok bağlantılı...
Yıl boyunca gerçekleşecek tutulmalar çoğunlukla para ve sağlık alanınızda olacak.
Dolayısıyla maddi anlamda önemli bir yıla girmiş bulunuyorsunuz.
10 Haziran tutulmasında belki biraz psikolojik ve genel sağlığa dikkat etmekte fayda olabilir.
Aşk ve ilişkilerde 10 Eylül-7 Ekim ile
14 Nisan-9 Mayıs tarihleri aralığında önemli gelişmeler yaşanabilir.
Farklı bir yönden bakarsak Uranüs’ün karşıt burcunuzda hareket etmesi özel ilişkilerde ve iş hayatınızda biraz iniş çıkışlar yaratabilir.
Bir çok bekar Akrep burcu bu yıl ani bir şekilde evlenebilir.
Ancak ani şekilde boşanmalar da olabilir.
Ayrıca,işsiz iseniz aniden çalışmaya başlayabilirsiniz.
14 Mayıs-28 Temmuz arası hayattan keyif almaya başladığınız zamanlar olacak gibi...
Yine bu tarihler arasında bir çok evli Akrep burcu çocuk sahibi olabilir.
Ya da varsa çocuklarıyla eğlenceli zamanlar geçirebilirler.
19 Kasım tutulması diğer tutulmalara oranla sizi daha fazla etkileyecek gibi gözüküyor.
Bu tutulma ile birlikte evlilik ya da ortaklı işlerinizle alakalı bir tamamlanma dönemine girmiş olacaksınız.
Belki biraz sert etkiler altında olabileceğiniz bu tutulmanın etkilerini aştıktan sonra 2022’ye çok güçlü bir şekilde başlayacağınızı düşünüyorum.

























Sevgili Yaylar,
2021 yılında iletişim,eğitim,ticaret gibi alanlardan oldukça şanslı etkiler alıyorsunuz.
Varsa kardeşler ya da yakın bağda olduğunuz kişilerle olan kontaklar çok yoğun olacak.
Satürn’de aynı hattan geçtiğinden yukarıda bahsettiğim alanlardan bir takım test ya da sınavlar yaşamanız da olasılıklar arasında...
2021 yılında yaşanacak tutulmalardan en büyük etkiyi alacak burçlardansınız.
Tutulma enerjileri danışmanlık,hukuki konular ya da evliliğiniz üzerinden etkili olacaktır.
Kalbi boş olan bazı Yay burçları bu yıl evlenebilir ya da ruh eşi formatında bir kişiyle büyük bir aşka başlayabilirler.
14 Mayıs-28 Temmuz arasında taşınma ya da yer değişikliği gibi durumlar yaşanabilir.
Ya da evinizde dekorasyon/ tadilat gibi işlemler yapabilirsiniz.
7 Ekim-5 Kasım ve 9 Mayıs-2 Haziran dönemlerinde aşk ve parada şanslı etkiler olacak.
Yıl boyunca sağlık,iş,kariyer ve özel hayatınızla alakalı kadersel olaylara çok açıksınız.
19 Kasım tutulması civarında sağlık koşullarınıza dikkat etmenizde fayda görüyorum.
Yine bu tutulma civarında evcil hayvanınız varsa ona da itina göstermeniz gerekebilir.

















Sevgili Oğlaklar,
2021 yılında yetenekleriniz üzerinden parasal kaynaklarınızı çoğaltma konusunda çok şanslı olacaksınız.
Para bu sene size akacak gibi...
Tabii ki para hattınızda Satürn’ün de olması nedeniyle bir takım sınavlardan geçeceğinizi de söylemek isterim.
Yıl boyunca gerçekleşecek tutulmalar sağlık,iş ve kariyer hattınızda gerçekleşiyor.
Bu bağlamda bir çok Oğlak ,tutulma dönemlerinde iş hayatlarıyla alakalı yeni girişimler veya tamamlanmalar yaşayabilir.
Ancak her tutulma döneminde belki de biraz sağlık koşullarınıza dikkat etmenizde fayda olacaktır.
Özellikle 26 Mayıs ve 4 Aralık tutulmalarında psikolojik sağlığa biraz daha önem verilmeli diye düşünüyorum.
14 Mayıs ile 28 Temmuz arası eğitim ve ticari konularda oldukça şanslı...
Yine bu tarihler arasında yakın çevrenizden kişilerle kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.
5 Kasım’dan itibaren Venüs burcunuzda olacak.
Hatta Kasım ‘da Juno da Oğlağa geçiyor.
Bu bağlamda aşk hayatınız bu dönemde oldukça aktif...
Kalbi boş olan bir çok Oğlak burcu yıl sonuna doğru ruh eşi formatında bir kişiyle tanışabilir.
19 Aralık sonrasında devreye girecek olan Venüs retrosu eski aşkları gündeminize sokabilir.
Ayrıca 19 Kasım tutulması aşk hayatınızda kadersel etkiler yaratacak gibi gözüküyor.
Bu tutulma döneminde birçok Oğlak evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilir.
Başka bir açıdan tutulmanın etkisiyle Kasım ayında yepyeni bir hobi edinebilirsiniz.
Ayrıca aşk ve parada 2 Haziran-27 Haziran döneminde de güzel etkiler altında olabilirsiniz.



















Sevgili Kovalar,
Yılın en şanslı burcu sizlersiniz.☺️
2021 yılında her alandan bütün fırsatlar kapınıza gelecek.💫
Tabii ki Satürn’de işin içinde olduğundan belki biraz ölçülü,gecikerek ya da sınavlarla bu şansları yakalayacaksınız.
Bu yıl yaşanacak tutulmalar sosyal çevre,para ve aşk alanlarınızda etkili olacak gibi gözüküyor.
Bu yıl bir çok Kova yeni bir aşk,yeni bir iş ve yeni kazançlarla kendime yeni bir ben lazım dedirtecek.
Özellikle kalbi boş olanlar,iş problemi çekenler adına harika enerjiler olacak.
14 Mayıs-28 Temmuz döneminde para ile ilgili alanlar muhteşem etkiler alıyor.
1 Şubat-25 Şubat tarihleri arasında belki eski aşklar gündeme gelebilir.
27 Haziran-22 Temmuz döneminde bir çok Kova evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilir.
Başka bir açıdan bu dönemde taşınma,dekorasyon ya da tadilat gibi işlerle uğraşabilirsiniz.
19 Kasım tutulması ile ebeveynler,yaşam yeri,miras konuları ve mal alım-satım işleri gündemde olabilir.
Bu temalarda 19 Kasım tutulması bir tamamlanma dönemine işaret ediyor.
Ancak yine de sıra dışı durumlarla karşılaşma olasılığınız bu tutulma döneminde oldukça yüksek...
Yıl boyunca genel sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda olacaktır.‼️
Özellikle kalça,baldır,dolaşım sistemi,kas spazmları,siyatik,akciğerler ve tansiyon ile ilgili bir takım sorunlara karşı tedbirli olunmalı.
Yaz döneminde yüzerken kramplar ve elektrik çarpmaları vs.gibi çeşitli kazalara maruz kalınabilir.
Başka bir açıdan bu yıl kilo sorunu olan Kova burçlarının kilo vermesi kolaylaşıyor.
Diyet,egzersiz programlarından alacağınız verim çok yüksek.👍





















Sevgili Balıklar,
2021 yılı şanslarınızı görmekte çok zorlanacağınız bir yıl...
Durun hemen öyle boynunuzu bükmeyin.
Şifa,sağlık,spiritüel konularda eğitimlere başlamak,dua ve maneviyat gibi alanlarda çok şanslı olacaksınız.
Dedim ya bazı fırsatları görmekte zorlanma veren etkileriniz olacak.
Bu bağlamda zihni güçlü tutmaya çalışmak ana mottonuz olsun bu sene...
Yıl genelinde bağışıklığa ve psikolojiye dikkat etmek gerekebilir.
2021 tutulmaları iş,kariyer,para ve yaşam yeriniz üzerinden gerçekleşiyor.
Yani her tutulmada bu temalarda kadersel olaylar yaşama olasılığınız çok yüksek.
Yıl içinde en şanslı olduğunuz dönem 14 Mayıs ile 28 Temmuz arası...
Bir çok Balık burcu bu dönemde iş,aşk,para,kariyer ve sağlık anlamında güzel etkiler alarak ; hayatlarında önemli işlere imzalarını atacaklardır.
Yine 25 Şubat ile 21 Mart arasında da aşk ve para anlamında güzel etkiler altında olacaksınız.
19 Kasım tutulmasıyla iletişim ağınız tetikleniyor.
Bu tutulma ile birlikte aldığınız bir eğitim ya da ticari anlaşma ile alakalı bir tamamlanma dönemine girebilirsiniz.
Asıl en büyük ve en özel yıl, sizler için 2022 olmakla birlikte ;2021 ‘i 2022’ye bir hazırlık yılı olarak verimli bir şekilde kullanacağınızı düşünüyorum.





Buket Nizamoğlu
 
tumblr_f84e84f2015a16dca0808e101bad3f08_c0d5a7b1_1280.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Merhaba sevgili koçlar ve yükselen #koçburcu olanlar :)
Geçtiğimiz yıl tutulmalardan kare açılar alarak bir sağa bir sola yalpalamış olabilirsiniz. Kiminiz evlendiniz kiminiz boşanmaya karar verdiniz. Neyse ki bu yıl ki tutulmalar sizin için daha olumlu ve yapılandırıcı olacak aynı zamanda Satürn ve Jüpiter transitleri de sizi destekleyecek. O nedenle 2021 yılını güzel değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu yıl şiron koç seyri de özellikle 1 - 12 Nisan arasında doğanlar için benliğin tanınması ve yaralı yanlarınızla yüzleşme ve şifalanma yaratabilir.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 11. evinizde seyehat edecek. Satürn düzen kuran yapılandıran, yoran ve sorumluluk yükleyen doğasıyla arkadaş çevrenizle ilişkilerinizi değiştirmenizi sağlayacak. Aynı zamanda bu ev kariyerinizin getirilerine dair bazı değişimler yaratacaktır. Bu alanda özellikle şubat, haziran ve aralık aylarında ani, beklenmedik durumlar ortaya çıkarabilir. Satürn aynı zamanda sizin 10. evinizi yönettiği için toplum önümüzdeki statünüz, evliliğiniz gündeminiz olacaktır. Bekar yükselen koçlar için evlilik söz konusu olabilir. Satürn'ün hemen ardından Jüpiter'inde eşlik edeceği bu alan sizi bir yandan zorlarken bir yandan da destekleyecek. Jüpiter en son 2009-2010 yıllarında kova burcundaydı o dönemin ana başlıklarını düşünerek benzer temanın yeniden karşınıza çıkabileceğini söyleyebilirim.
Bu yıl kariyer değişikliği nedeniyle sosyal çevreniz değişebilir hatta dernek, vakıflara dahil olabilirsiniz, topluma hizmet etmeye yönelik davranışlar sergileyebilirsiniz. Jüpiter kova seyri içinde 14 mayıs- 28 temmuz arasında bir ara balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 12. eviniz Jüpiter balık burcunu sever dolayısıyla bu dönemde bir sağlık probleminiz varsa bu konuyla ilgilenebilir, spritüal ve okült konulara ilgi duyabilirsiniz. Yüksek benliğinizle barış ilan edebilir, iç sesinize kulak verebilirsiniz.
2021 yılında İkizler ve yay burçlarında gerçekleşecek tutulmalar sizin 3 ve 9. evlerinizde olacak.
Bu yıl eğitim, yazmak, kardeş ve akrabalarla ilişkileriniz önem kazanacak, astrolojiye ilginiz artabilir, hayatı anlamlandırmaya yönelik bir arayışa girebilir, yurt dışına gitmeyi planlayabilirsiniz. Bağımsız bir iş kurmak, sosyal medyayı kullanmak gibi düşünceleriniz olabilir. Aynı zamanda bu dönem mahkemeleriniz varsa bu da gündeminizde olacaktır.
Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim












BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Merhaba #boğaburcu ve yükselen boğalar.
Sağlamlığı ve istikrarıyla tanınan boğalar Uranüs boğaya geçtiğinden bu yana çok istemese de hayatında değişiklikler yapmaya başladı bu süreç yaklaşık 6 yıl daha devam edecek, yapmam dediği her şeyi yapacak ve hayatınızı baştan yapılandıracaksınız.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 10. evinizde, kariyer alanında seyahat edecek, toplumlum tarafından görünürlüğünüzün artacağı, kariyerinizde zorlanmalar yaşayacağınız belki de bu alanda köklü değişikliklere gideceğiniz bir dönem olacak. Ailevi ilişkilerde yapılandırma, problemleri çözme ve güçlenme zamanı. Bazılarınız evlenecek, taşınacak ve ebeveyn olacak, bazılarınız özellikle ebeveyn sağlığına dikkat etmeli. Yıl boyunca üç kez kesinleşecek olan Satürn Uranüs karesi sizin 1 ve 10 evlerinizde olacağı için kariyer ve sosyal statü zorlanma sürprizler gelişmelere açık olmakta fayda var. Özellikle nisan, haziran ve aralık aylarına dikkat. Satürn'le beraber Jüpiter de Kova burcuna ne kadar zorlanırsanız zorlanın bir yandan da bu zorlukları fırsata çevirme imkanınız olacak.
Bu yıl tutulmalar sizin 2 ve 8 evleriniz de olacak bu da maddi değişiklikler mal, mülk alma satma miras, nafaka gibi konuları gündeme getirebilir. Ortaklı işlerde dönüşümler olabilir ancak bu dönemde sağlık konusunda dikkat etmekte fayda var.
Güneş ve ay burcu Boğa olanlar bu dönem Satürn ve Jüpiter karesinden nasibini alacaklar. Sağlığınıza, ebeveynlerin sağlığına dikkat etmeniz gereken dönüştürücü bir süreç sizi bekliyor. Önümüzdeki yıl tutulmalar akrep boğa aksına geçmeden önce hayatınız adına olumlu yapılandırmalar içine girmenizi tavsiye ederim. Direnmeyin, akışa teslim olun...

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.















İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Merhaba #ikizlerburcu ve yükselen ikizler.
Yıla önemli tutulmalarla giren ikizler burçları için değişişimin başladığı bir dönem. Hayatınızca ciddi değişim evresindesiniz, yalnız olanlar hayatlarına girecek bir partnerde karşılaşabilir, Satürn ve Jüpiter'in de desteğiyle evlilik kararı verebilirsiniz. Evliği içinde sorunları olanlar için ilişkilerinde yeni bir evreye geçebilir yada ayrılık kararı çıkabilir. Neptün'ün de uzun süren transiti nedeniyle özellikle haziran ayı ortalarında doğan bir ikizlerseniz romantizm rüzgârına kapılabilir hatta sağlıklı karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu davranmanızı tavsiye ederim.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı 9 evinize giriş yapıyor. Kendinizi bir sonraki Satürn transitine yani 2024 yılına hazırlamak üzere hazırlandığınız bunun için eğitimler aldığınız, yatırımlar yaptığınız bir süreç olacak. Dünya görüşünüzün değişeceği, inandığınız şeyleri sorgulayacağınız bir süreç olacak. Bu dönemde özellikle mahkemelerden uzak durmakta fayda var. Bazı yükselen ikizler için ikinci evlilikler gündeme gelebilir. Yurt dışına çıkmak, uluslar arası ticaretle ilgilenmek, evliler için eşin akrabaları ile ilişkiler gündeme gelebilir. Satürn aynı zamanda sizin 8 evinizde yönetiyor, 12 evden alacağınız zorlu açılar zaman zaman sağlığınızı gündeme getirecektir dikkat! Yönetici gezegeniniz yıl içinde şubat, haziran ve ekim aylarında retro yapacak bu dönem özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 10. eviniz dolayısıyla kariyerde yeni gelişmeler, şans ve fırsatlar gelebilir.
Tutulmaları 1 ve 7. evlerinizden alacaksınız dolayısıyla bu süreç sizin için çok önemli. Özellikle 2002 yıllarına gidip o dönemki temaları gözden geçirebilirsiniz. Evlilik, iş ve ortaklıklarda gelişmeler sizi bekliyor. Ayrıca dış görünüşünüzde değişikliğe gidebilir, forma girmek isteyebilirsiniz.





YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Merhaba #yengeçburcu ve yükselen yengeç burçları.
Geçtiğimiz yıl tutulmaların ve Satürn'ün sillesini yiyen sevgili yengeçler Satürn'ün kovaya geçişiyle beraber bir nebze rahatlayacak olsalar da özellikle 12 -21 Temmuz doğumlular için Plüton geçişi henüz bitmiş değil. Duygusal olarak değişim ve dönüşümünüz devam edecek.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 8. evinize giriyor, köklü değişimlerde beraberinde başlıyor. Bilinç altı korkularınız açığa çıkabilir, içsel dönüşüm, sağlam bir yüzleşme dönemi olacak. Yıl içerisinde 11 evinizde bulunan Uranüs'le 8. evinizdeki Satürn arasındaki kareler kariyere dair hayallerin gözden geçirilmesini, sosyal çevrede ortaya çıkabilecek beklenmedik gelişmeler beraberinde getirecek.
Jüpiter'in de beraberinde Kova burcuna geçişi içsel dönüşümü kolaylaştıracağı gibi bu dönemde okült konulara ilginiz artabilir. Astroloji, kukai vb konulara eğilimler almak isteyebilirsiniz. Borçlar, krediler, ortaklardan gelen gelirlerin kullanımı da dikkat!
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 9. eviniz. Hayata bakış açısını değiştirecek, hayat görüşünü sorgulatacak, eğitim, yurt dışı konular, uluslararası ticaret ve varsa mahkemede destek gelebilir. Bu dönem blok açmak, sosyal medyada aktif olmak, yayıncılık gibi konularında destekleneceksiniz.
Tutulmalar ise yıl boyunca sizin 12 ve 6. evlerinizde olacak bu da size iş yaşamınızda kariyer fırsatları getirebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl, spor, beslenme düzenine önem vermenizi tavsiye ederim. Bilinç altında kendinizle yüzleşme dönemi hatta bu dönem terapi, kişisel gelişim konularıyla ilgilenmek size çok iyi gelecektir.











ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Merhaba sevgili #aslanburcu ve yükselen aslan burçları.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 7. evinizde olacak yani tüm ikili ilişkilerinizde sorumluluk alacağınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Haritanıza göre kiminize evlilik, kiminize aşk gelecek. Bu dönemde ikili ilişkilerinizde ne kadar ciddisiniz? sorumlulukları yerine getiriyor musunuz? bunlar yoklamadan geçirilecek. Ciddiye almadığınız ilişkileri bitirecek, dolaysıyla emek vermeniz gerekecek. Yıl içerisinde kariyer evinizde yer alan Uranüs toplum içinde görünürlüğünüz, iş hayatınız ve sağlığınız konusunda zaman zaman kendini hatırlatacak. Sevgili aslanlar bu dönemde değişeme açık olmayı, belki bırakıp gitmeyi belki korkularınızla yüzleşip cesur adımlar atmayı gerektirecek durumlar olabilir.
Jüpiter'inde Satürn'le birlikte kova burcuna geçişi bu alanda yaşayacağınız zorlu deneyimleri biraz olsun hafifletecek ve hayatınıza fırsatlar getirecek. Ortaklı işler yapmak, evliliğe gitmek, kötü giden ilişkilerde sorunların büyümesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Özgürlük isteğiniz artabilir.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 8. eviniz. Maddi kaynaklar, yeni fırsatlar, kredi, borçlar, nafaka ve miras gibi konuları gündeme getirebilir. Cinsel hayatta renklenme, okült konulara merak salabilirsiniz bu dönemde astroloji, şifa vb konulara ilginiz artabilir.
Tutulmalar ise bu yıl haritanızın 5 ve 11. evlerinde alıyorsunuz anlayacağınız her bakımda aşk ilişki fırsatları söz konusu olacak. Evli aslan burçları için çocuk haberleri gelebilir bu da zaten ilişkinin formunu değiştirecektir. Hobiler, yetenekleriniz ve yaratıcılığınız açığa çıkarabilir buradan yeni bir kariyer yaratabilirsiniz.
Güneş ve Ay burcu Aslan olanlar için zorlu bir dönem kapıda diyebilirim. Oğlak burcundan çıkan Satürn ve Jüpiter hemen karşılarında olacak özellikle 21 temmuz 5 Ağustos doğumlular hayatlarında büyük bir yapılanmaya giderebilirler, kariyer alanında değişimler yaşayabilecekleri gibi ebeveyn sağlığına da dikkat etmelerini özellikle tavsiye ederim.













BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Merhaba Sevgili #başakburcu ve yükselen başaklar.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 6. evinizde olacak. Bu dönemde İş hayatınızda değişimler söz konusu olabilir, verimli olma isteği, yenilik isteği duyacaksınız. Diğer taraftan Satürn girdiği evde bir yapılandırma yapacağı için, iş ortamında ikili ilişkilerde zorlanma söz konusu olabilir. Bu iş ile ilgili konularda eğitim almak, eğitim vermek gibi gelişmeler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ederim. Hazım, bağışıklık sorunları, yeme, içme sağlıklı beslenme gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Mesela spor yapmak için iyi bir dönem. Diğer taraftan bu dönemde yeni bir ev hayvanı edinebilirsiniz.
Neyse ki Jüpiter'de Satürn gibi 6. evinize gireceği için bir taraftan destekleyecektir ancak bir problem varsa bunu ortaya çıkarma ve büyütme ihtimali de var o nedenle siz öncesinde kendinize dikkat edin lütfen.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 7. eviniz bu dönemde ortaklıklı işler, yeni aşklar, ikili ilişkilerde toparlamalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda evliyseniz eşin hayatında gelişmeleri de takip edebilirsiniz.
Yıl boyunca ise tutulmalar sizin 4 ve 10. evlerinizde gerçekleşecek bu evlerde gerçekleşen tutulmalar sizin için önemli bir dönemi işaret eder. Ailevi ilişkilerde değişimler, evlilik çocuk, taşınma gündeme gelebilir, kötü giden ilişkiler bitebilir. Kariyer ve statüde değişim söz konusu olabilir. Ayrıca anne baba sağlığı gündeminizi meşgul edebilir.
Güneş ve ay burcu başak olanlar bu yıl gerçekleşecek tutulmalardan kare alacaklar bu dönem onlar içinde önemli bir yılı işaret ediyor. Özellikle yönetici gezegeniniz Merkür'ün de retro yaptığı Şubat, Haziran ve Ekim aylarında ani ve beklenmedik şeyler yaşayabilirsiniz.

















TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Merhaba sevgili #teraziburcu ve yükselen teraziler.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu geçiş sizin 5. evinizde olacak. Bekarlar için yeni bir ilişki, evliler için çocuk haberi getirebilir. Mevcutta giden ilişkilerinizi sınar ve sağlam bir ilişki mi değil mi sorgulatabilir. Bu alan hayata dair keyif aldığımız her şeyi ifade ettiği için sizler neleri sevdiğiniz artık neden hoşlanmadığınızı sorgulamaya başlarsınız. Satürn sizin aynı zamanda 4. evinizi de yönettiği için ailevi konuları da gündeminizde tutacaktır.
Yıl içeresinde 8. evinizde ki Uranüs'ten kare açılar alacağınız için ev ve aşk hayatında beklenmedik sınavlar, stresler, çocuklarla ilgili sürpriz durumlar söz konusu olacaktır.
Satürn'le beraber bu yıl Jüpiter de sizin 5. evinize girdi. Zorlandığınız tüm bu konularda bir yandan da destek alabilirsiniz. Riskli tarafları da var elbette flörtöz olabilir can yakabilir bunun karmasıyla yüzleşebilirsiniz aman dikkat! Doğru ilişkiler kuramazsanız Satürn sopasını yeme ihtimaliniz çok yüksek.. Şans oyunları, riskli yatırımlarla ilgili beklenmedik kazançlar gelebilir.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 6. evinizde olacağı için iş ve kariyerde hareket getirecek, iş fırsatları getirecektir. Eğer bilmediğiniz ve ihmal ettiğiniz sağlık probleminiz varsa sorunları açığa çıkarabilir. Jüpiter 2022 de tümüyle balık burcuna geçmeden bu konuları çözmelisiniz.
Tutulmaları ise yıl boyunca 3 ve 9 evlerinizde alacaksınız. Akrabalık ilişkileri, kardeşlerle ilgili konular ortak ailevi gündemler, komşularla ilişkiler, seyahatler, sosyal medyadan yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu yıl yeni eğitimler almak, akademik konularla ilgilenmek, master yada doktora yapmak gibi girişimler yapabilirsiniz. Bu yıl mahkemelere pek bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Geçtiğimiz 2,5 yıldır tutulmalardan kare açılar alan Güneş ve ay Teraziler ise yoruldular, hayatlarınızda ciddi değişimler oldu, kiminiz evlendiniz, kiminiz kariyerde değişimlere gittiniz, kiminiz şehir değiştirdiniz. Bu dönem güzel haber Jüpiter ve Bu dönem güzel haber Jüpiter ve Satürn'den olumlu açılar alacağınız için uzun süredir zorlandığınız konularda olumlu değişimlere gidebilirsiniz.
Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim









AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Merhaba sevgili #akrepburcu ve yükselen akrepler.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu haritanızın 4 evini işaret ediyor. Ailevi konular, kökler, anne baba, ev ve kariyer alanınızda zorlanabileceğiniz bir dönem başlıyor. Satürn 4. evde köklü değişimler getirebilir, yeni bir eve taşınabilir, yeni bir işe girişebilirsiniz. Satürn aynı zamanda sizin 3. evinizi de yönetiyor, bu alan yakın akrabalar, kardeşler, yakın seyahatler, ticari faaliyetlerde bazı yapılanmalara gitmeye zorlayacaktır.
Satürn'le birlikte Jüpiter'de 4. evinize girecek dolayısıyla Satürn'ün sınadığı alanda biraz olsun destek bulacaksınız. Ev alabilir, satabilirsiniz. Bireysel haritalarınıza göre; aileniz büyüyebilir haritanızda uygunsa evlenilebilirsiniz ancak kötü giden evlilikleri bitirebilir. Aynı zamanda bu dönemde spritüal konulara merakınız artabilir.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 5. evinize girecek ve yükseleninize üçgen açılar yapacak. Yeni aşklar ve sürpriz bir çocuk gelebilir. Bu dönem gelen aşk konusunda fazlasıyla hayalci davranabilirsiniz, biraz ayakları yere basmakta fayda var :) aynı zamanda bu dönemde yaratıcı yönleriniz aktifleşebilir, bunları ticari bir işe dönüştürebilirsiniz.
Yıl boyunca tutulmaları 2 ve 8. evlerinizde deneyimleyeceksiniz. Parasal kaynaklarda büyük değişimler yaşanabilir. Kariyerle ilgili yeni konulara yönelebilirsiniz, mal, mülk, kredi, nafaka konularını konuşabilirsiniz. Belki de kredi çekip ev almayı düşünüyor olabilirsiniz...
Güneş ve ay burcu Akrep olanlar bu dönem Satürn ve Jüpiter karesinden nasibini alacak gruptansınız. Sağlığınıza ebeveynlerin sağlığına dikkat etmeniz gereken dönüştürücü bir süreç sizi bekliyor. Önümüzdeki yıl tutulmalar akrep boğa aksına geçmeden önce hayatınız adına olumlu yapılandırmalar içine girmenizi tavsiye ederim.
















YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Merhaba sevgili #yayburcu ve yükselen yaylar, çok konuştuğumuz Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu sizin 3. evinizi işaret ediyor. Kardeşler, yakın akrabalar, komşular, çocukluk arkadaşlarınız ile ilgili konularda bir revize dönemine giriyorsunuz. Zaman zaman krizler olabilir, zihinsel anlamda zorlandığınızı düşünebilir, iletişim konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak bu alanda da büyük bir yapılanma yaşarsınız. İletişiminizi, hayata dair kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni eğitimler, seyahatler gündeme gelebilir. Eğer ticari bir faaliyet içindeyseniz teknolojinin kullanıldığı bir yapılandırmaya girebilirsiniz.
5. evinizdeki Uranüs yıl içeresinde Satürn'e kare açılar yaparak aşk ve ilişkileri gözden geçirmenizi sağlayacak, çocuklarınızla ilgili durumları gündeminizi taşıyacaktır. Aynı zamanda bu dönemde araba alabilirsiniz, trafikte dikkatli olalım!
Jüpiter sizin yükseleninizin yönetici olduğu için zorlandığınız bu alanlarda sizi desdekleyecektir.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 4. eviniz kısa bir sürede olsa aile içinde fırsatlar, ev alma, satma durumları gündeme gelebilir. Bu dönemde aileniz büyüyebilir mesela kardeşinizin evlenebilir, bir çocuğu olabilir.
Bu yılki tutulmaları ise 1 ve 7. evlerinizde alacaksınız. Bu evler önemli evler olduğu için hayatınızda önemli değişimler olabilir. Bazılarınız evlilik kararı alırken bazılarınızın ilişkilerinde bitişler olabilir. Sistem her türlü ilişkininizi gözden geçirmenizi isteyecektir. Durup bi düşünün neye emek veriyorsunuz? değer mi?
Güneş ve ay burcu yay olanlar bu yıl tutulmalardan epeyce etkilenecek olan grupsunuz. Hayatınızca ciddi değişim evresindesiniz, yalnızsanız hayatınıza biri girebilir, Satürn ve Jüpiter'den destek aldığınız için bu yıl evlilik kararı verebilirsiniz. Evliliği içinde sorunlarınız varsa ilişkilerinizde yeni bir evreye geçebilir yada ayrılık kararı alabilirsiniz.









OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Merhaba sevgili #oğlakburcu ve yükselen oğlaklar geçtiğimiz yıl çok yoruldunuz tutulmalar, Satürn Plüton, Jüpiter derken büyük bir değişim ve dönüşüm evresinden geçtiniz. Bu yıl kovada gezegenleriniz yoksa iyisiniz varsa biraz daha dişinizi sıkacaksınız!
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu alan sizin 2. eviniz. Maddi manevi kaynaklar gündemde, parasal kaynakları düzenlemek, yapılandırmak, bu kaynakları doğru kullanmanızın gerekecek bir dönem olacak. Haritanıza göre para biriktirebilir, borç alabilirsiniz. Bu alan aynı zamanda öz değeri ifade ettiği için kendinizi değersiz hissettirecek insanlardan uzaklaşmanız gerekebilir, emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız arkanıza bakmamalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde, aşk yaşamınızda bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde bir takım fırsatlar söz konusu olabilir. Biraz geçmişe 2009-2010 yıllarına gidelim gündeminiz neydi? benzer temalar gündeme gelebilir.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 3. evinizi kesiyor. Kardeşler, yakın akrabalar, ticari faaliyetler, yeni eğitimler, kısa seyahatler söz konusu olabilir.
Yıl boyunca tutulmaları 6 ve 12 evlerinizde alacaksınız. Bu alan sizin iş hayatınızda bazı değişikliklere yol açacaktır. Kariyerinizi gözden geçirebilir, verdiğiniz emeğin karşılığınız alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir, zihinsel olarak zorlanabilirsiniz, depresif hissedebilirsiniz. İçinize döndüğünüz yalnız kalmak istediğiniz bir dönem olabilir. Bu dönemi bir dinlenme süreci gibi düşünebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim. 💐🥰





















KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Merhaba #kovaburcu ve yükselen kovalar.
Bu yıl kovalar için önemli bir dönem başlıyor. Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti. Yaşamınızda köklü değişimlerin olacağı önemli bir dönem sizi bekliyor. Kişilik olarak çok olgunlaşacak, yaşama başka bir yerden bakmaya başlayacaksınız. Otorite figürleri ile ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz Ay ve Güneş kovalar için ebeveyn sağlığına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Yükselen kovalar ise Satürn'ü bu dönem 1. evinizde yani yükseleniniz üzerinde ağırlayacaksınız. Son 2,5 senedir ruh sağlığınızla ilgili zorlu bir dönem geçirmiş olabilirsiniz ama artık yeni bir dönem başlıyor. Yeni karar plan ve sorumluluklar söz konusu olabilir. Ne istiyorum ben kimin? ne arzuluyorum gibi konuları sorgulayabilirsiniz. Evlenmek, boşanmak, yeni işe başlamak vb söz konusu olabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hızla zayıflayıp hızla kilo alabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Jüpiter de Satürn'le birlikte 1 yıl kalacağı kova burcuna girdi Satürn'ün sizi zorladığı konularda biraz olsun destekleyecek. Kariyerle ilgili başlangıçlar yapacağı için parasal kazançlar değişebilir. Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 2. evinizde olacak. Bu dönem kaynaklar da değişimler olabilir. Toplu para gelebilir yada çıkabilir.
Yıl boyunca ise 5 ve 11. evlerinizde tutulmalar alacaksınız. Bu da size yeni aşk fırsatları getirebilir, çocuk yapabilirisiniz. Yeteneklerinizden yeni kariyer yaratmak için güzel bir dönem olacak. Özellikle mayıs aylarında ayaklarınız yerden kesecek bir gelişme olabilir ancak biraz gerçekçi olmakta fayda var!

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim. 💗🌻

















BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Merhaba sevgili #balıkburcu ve yükselen balıklar. Bu yıl tutulmalardan kare açılar alacak olan gruptansınız :) Önemli gelişmeler sizi bekliyor.
Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl kalacağı kova burcuna geçti bu alan sizin 12. eviniz. Dolaysıyla bir döngü bitirecek, yeni bir döngü başlayacak. Bilinç dışında hareketlenmeler söz konusu olabilir bu dönemde enerjinizin düştüğünü düşünüp, içinize dönebilirsiniz. İş değiştirmek, emekli olmak köşeye çekilme isteğiniz artacaktır. Bazı insanlarla yol ayrımına gidebilir, gizli düşmanlarla yüzleşebilirsiniz.
Yeni bir yapılanma adına eğitim alabilirsiniz. Kişisel gelişim adına bir şeyler yapılabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Dua, meditasyon, kukai gibi şifacılık alanlarıyla uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda Satürn sizin 11. evinizi de yönetiyor dolayısıyla sosyal çevrede ayıklama, gereksiz insanları hayatınızdan çıkarma, hayalleriniz gözden geçirme gibi durumlar olacaktır.
Jüpiter de Satürn'le birlikte 1 yıl kalacağı kova burcuna girdi Satürn'ün sizi zorladığı konularda biraz olsun destekleyecek ki Jüpiter sizin yükseleninizin yönetici gezegeniniz. Özellikle sağlığınız konusunda koruyu etkileri olacaktır.
Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 1. eviniz bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İkili ilişkilerle ilgili konularda heyecan verici gelişmeler olabilir.
Tutulmalar ise sizin 4 ve 10 evlerinizde olacağı için bu heyecan verici gelişmeler sizi evlilik, ev taşıma, mal mülk edinme gibi konularla haşır neşir edebilir.. Kariyerde bir bitiş ve bir başka fırsat önünüze çıkabilir. Yıl içinde aile içinde sağlığa dikkat etmelisiniz.





Karma Astrolog Özlem Somuncu
 
tumblr_38123ca11739e3ac4f41f7fa0c1cebfc_17ff4f98_1280.jpg


KOÇ BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Koç ve yükselen Koç burçları sizler 2021’in şanslısı ödülüne layıksınız. 2020’de çok sert açılar aldınız belki benim günahım ne bu kadar şey üst üste geldi dediniz. Hepsi geçti. 2021’de sert etkiler olsa da Koç burçları bunu en az hissedenlerden olacak. Koç gibi kendinize güvenen yapınıza geri döneceksiniz. Yeni bir şeye adım atmak için planlarınız varsa Nisan ayını tercih edebilirsiniz. 2021’de tek yoracak konu maddi durumunuz olabilir. O da belirli aylarda beklenmedik borçlar veya gelirinizle ilgili dalgalanmalar şeklinde olabilir. Evet şans var ama paranızı 2021’de riske atmayın. Beklenmedik maddi gelişmeler Şubat ayında ilk kendini gösterebilir. Değerli eşyanızın çalınması, kaybı gibi konular da olabilir. Mayıs’ta maddi olarak bu sefer güzel gelişmeler yaşanabilir. Mayıs ortası ve Haziran aylarında sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz. Yıl içinde aşkta da şansınız çok açık olacak. Bir tek Temmuz’da bunu hissetmek zor olabilir. Ağustos, çalışma ortamınızda yükseleceğiniz bir ay olabilir. Eylül ve Ekim ayları evlilikle ilgili şanslı zamanlar olacak. Ekim maddi olarak yine dikkat edilmesi gereken bir ay olacak. Kasım’da enerjiniz düşük olabilir. Sağlık problemleri, aniden beliren ağrılar yaşanabilir. Kadın, erkek fark etmez üreme sistemi hastalıkları ortaya çıkabilir veya nüks edebilir. Kredi ve borçlanma için yine Kasım pek hayırlı olmayabilir. Aralık ise sizlere iyi gelecektir. Şanslı başladığınız 2021’i yine şanslı kapatacaksınız. Akademik hayatta ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Aralık’ta miras davanız veya borçlarla ilgili bir durum varsa kendinizden başkasına güvenmeyin. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Her konuda şansınız var ama eğitim, çevre değişikliği, yurt dışı işleriniz, kardeşle ilgili gündemleriniz varsa hayat önce yoracaktır. Eğitimde başvuru yapacaksanız garantici olmadan, iyi karar vermeden harekete geçmeyin. Özetlersek, 2021’de el attığınız her konuda şans sizlerle olacak. Çevrenizde kendinizden bahsettirdiğiniz bir yıl olacak. Dikkat edilmesi gereken tek konu beklenmedik para kayıpları olmalıdır. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















BOĞA BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Boğa ve yükselen Boğa burçları Uranüs’ün değiş çağrılarına uymadıysanız bu sene sizler için radikal değişiklikler geliyor. Çünkü sırf Uranüs değil bu sefer Satürn hadi bakalım dersleri öğrenme vakti diyecek. Boğa burçları da artık külfet olan, ona sürekli psikolojik zarar veren ne varsa hayatından eleyecek. Boğa burcu az ve öz insan diyecek. Hayat döngüsünden sıkılacak ve adeta zincirleri kırıp insanları ters köşe yapacak. Bunu, 2021’in başında yaşadıkları tetikleyebilir. Özellikle Şubat sizi silkeleyecek. Yaşananlar, stresli koşullar sizi değişime zorlayacak. 2021’in diğer teması ise sizler için kariyer, çalışmıyorsanız ise geleceğe dair yapacaklarınızı hayata sokma vakti olacak. Ocak-Şubat-Mart ilk başta stresli olsa da kariyerde yavaş yavaş başarılar gelecek. Hatta Mayıs beklentinizin üstünde bir maddi gelişme olabilir. Ayrıca kalbiniz boşsa sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Temmuz’da aileniz gündeme gelebilir. Onların sağlıkları için vakit ayırmanız gerekebilir. Gayrimenkul işiniz varsa bunu Temmuz’da yapmayın. Ağustos ayı aşk ve çocuk konularında şansınızın açık olduğu ay olacaktır. Çocukla ilgili şans Eylül’de de devam edecektir. Sürpriz bir bebek haberi alabilirsiniz. Eylül ortası ve Ekim evliliğinizde gergin zamanlar olabilir. Beklenmedik bir durumla, davranışla karşılaşabilirsiniz. Bu, geçmişte niye tolere ettim dediğiniz bir şey olabilir ve bu sefer daha çok üzebilir. Aralık ayı borçlarınızla ilgili hayırlı haberler alacağınız bir ay olacak. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Yukarıda bahsettiğim konular hariç sizler bu tutulmalarda gelir ve gider arasında dengesizlik yaşayabilirsiniz. 2021 yılında yatırım yaparken iki kere düşünün. Gireceğiniz borcun karşılığı sizde olacak mı iyice irdeledikten sonra adım atın. Ayrıca kas problemleri 2021’de gündeme gelebilir. Bir fıtık ameliyatı veya kasla ilgili bir durumdan ötürü operasyon geçirebilirsiniz. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















İKİZLER BURCU 2021 YILI YORUMLARI



İkizler ve yükselen İkizler burçları sizler için 2021 karışık bir düzende geçecek. 2021 biterken şunu düşüneceksiniz “acaba bu sene iyi mi geçti kötü mü karar veremiyorum”. Çünkü hem çok güzel şeyler var hem de şansınızı elinizden alabilecek görünümler var. Olumsuz kısma yazının sonunda değineceğim. Şimdi güzel kısımdan başlayalım. Bu yıl suratı asık İkizler kalmayacak. Pozitif düşünen, bir şey olmuyorsa ısrar etmek yerine vardır bir hayır diyen kısacası biraz oluruna bırakan bir İkizler olacak. Bu ruh hali sizlere iyi gelecek. Akademik alanda başarı bekleyenler varsa, üniversite ve üstü hedefleriniz varsa bu yıl hayalleriniz gerçek olabilir. Yurt dışı planlarınızda işler yolunda gidebilir. Tehlikeli sporlar yapıyorsanız madalya dolu bir yıl geçirebilirsiniz. Bazılarınız astrolojiye, felsefeye daha fazla ilgi duyabilir. Nisan ayı sizlerin en şanslı zamanı olacaktır. Beklentide olduğunuz her konuda ibre size dönecektir. Şubat ve Mart sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir rahatsızlık olabilir. Mayıs ayında eski ilişkinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Haziran’da kariyer hayatında şansınız artabilir. Ağustos ayında yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Eğitim hayatında yanlış kararlar verebilirsiniz. Sınavlarınız varsa çok iyi kontrol edin. Eylül’de hane içinde huzursuzluk olabilir. Hastalık veya bir maddi mesele can sıkabilir. Ekim’de aşka doyamayacaksınız. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haber gelebilir. Kasım ayı sağlığa yine önem verilmesi gereken bir ay. Ofis ortamında agresif olabilirsiniz. Aralık ayı ilişkinizde kalıcı adımlar atmak için uygun olacaktır. Gelelim en önemli kısma. 2021’in çoğunluğunda tutulmalar İkizler-Yay ekseninde olacak. Sizler en çok etki alanlardan birisiniz. Dengeyi bulmak hatta kendinizi bulmak zor olacak. Ne yapmalıyım istediğim şeyi mi yapıyorum çok sorgu sual yaşayacaksınız. İlişki ve evlilik hayatında da partnerinizle anlaşmazlıklar olabilir. Tutulmalar, “dengeyi bul İkizler” diyecek. Aceleci kararlar alınmaması gereken bir 2021’desiniz. En çok buna dikkat edin. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















YENGEÇ BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Yengeç ve yükselen Yengeç burçları 2021 yılında sizlerin teması maddiyat olacak. Gelirden çok elinizden çıkan parada artık düzelmeler yaşayacaksınız. Borçlarınız, kredileriniz, maddi sorunlarınız son bulacak. Paranızın bereketi artacak diyebiliriz. Eşinizin gelirinde umulmadık artışlar hanenize de yansıyacaktır. Sadece Ocak ve Şubat ayında borçlanmamaya dikkat edin. Sert etkiler var. Sizden borç isteyenler olabilir. Sağlıkta yine bu iki ay daha çok dikkat edin. Bir hastalığınız varsa doktor ameliyat diyebilir. 2021’e girdiğinizde hemen pozitifliği hissetmek zor olacaktır ama Mart başıyla beraber yeni yıl sizler için esas olarak başlayacak. Mart ayındaki yeniay öyle güzel gelecek ki dilekleriniz, dualarınız gerçek olabilir. Çok güzel pozitif etkiler yaşayacaksınız. Nisan, kariyer hayatında size iyi gelecektir. Mayıs ise her konuda şansınızın açık olduğu bir ay olacak. Her şey yolunda gider mi evet gider Yengeç’ler. Ne yapacaksanız Mayıs ayında harekete geçin. Haziran ise psikolojik olarak zorlu geçebilir. Eski meseleler tekrardan önünüze gelebilir. Temmuz size yarayacaktır. Akademik alanda da destekleriniz olacaktır. Şehir veya ülke değişikliği yapanlarınız olabilir. Ağustos ayında maddi olarak sorunlar yaşanabilir. Karamsar hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Hayatınızda kayıplar yaşanabilir. Eylül, aşkta şansınızın açılacağı bir ay olacak. Ekim başında da bunu hissedeceksiniz. Çocukla ilgili sevinç yaşanabilir. Kasım’da aşkta şansınız sürse de kıskançlıklar bu enerjiyi düşürmesin. Aralık, çalışma hayatında güç kazanacağınız, terfi alacağınız bir ay olabilir. Gelelim en önemli kısma. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bu tutulma döngüleri size önce sağlık dedirtecek. Belki çok sağlıklısınız ya da hastalığınız var hiç fark etmez eğer 2021’de önce ben, önce benim sağlığım demezseniz yukarıdaki güzelliklerin hiçbir anlamı kalmaz. En ufak bir belirtide mutlaka doktora gözükün. Geçer bu demeyin. İşle ilgili değişimler düşünüyorsanız da yeni işinizi garantilemeden asla bırakmayın. Aksilikler son dakika olabilir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















ASLAN BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Aslan ve yükselen Aslan burçları 2021 yılında gündeminiz ilişkiniz, evliliğiniz olacaktır. Ana teması bu olsa da tabii ki diğer konulara da bakacağız. Özellikle Jüpiter bazı Aslan’ları evlilik yoluna sokacak. Ben evlenmem diye büyük konuşan varsa 2021 yılında büyük konuşmayın. Evliliğinde sorun olanları çözüm için destekleyecek. Fakat, şimdi dikkat etmek gereken kısım aynı etkiler devam ederken Satürn de ilişki hayatınıza etki edecek. Özellikle sorunlu ilişkilerde şunu diyecek; “sen geçmişteki derslerini aldın mı yoksa aynılarına devam mı ediyorsun?” cevabınız ders almadım ise ilişkide güzellik değil stres hakim olacaktır. Ocak-Şubat bu çalkantılı ortamı hissedebilirsiniz. Ortaklıkla bir iş kurmayı düşünüyorsanız bu yıl kurun. Mayıs’ın ikinci haftasıyla beraber ortaklıkla ilgili etkiler iyi olacaktır. Haziran sizlere şanslı gelecektir. Tabii ki tutulmalar olacak ama sizler için emek verdiğiniz konularda şans sizden yana olacak. Ağustos genelde size yarasa da bu yıl, Temmuz-Ağustos aylarında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunu kariyer hayatında da deneyimleyebilirsiniz. Aceleci kararlar almayın. Ekim ayında çevrenizde aranılan isim olacaksınız. Gerek iş gerek sosyal ortamlarda kendinizden bahsettirebilirsiniz. Eğitimde başarılı bir ay geçireceksiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız bu ay gündeme düşebilir. Ekim’de en çok aşk hayatındaki tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Kasım aşkta tutkulu bir ay olsa da aile için negatif etkiler olacaktır. Ailede birinin rahatsızlığı gündeme gelebilir. Gayrimenkul işlerinizde işler aksi gidebilir. Aralık ayında şansınız çok olacak ve her konuda! Bir bebek haberi alabilirsiniz. Evlilik yolunda yine şans size dönecektir. Yıl sonu kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz. Şimdi tutulma döngülerine bakalım. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bu tutulmalar size sosyal çevrenizde değişimler yaptırabilir. Dost düşman kimmiş ayırt edebilirsiniz. Çoğu dostunuzu 2021’de hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Aşkta da hemen güven duymayın önce karşı tarafı iyi tanıyın. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















BAŞAK BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Başak ve yükselen Başak burçları 2021 yılında sizlere birçok konuda şans var. Jüpiter öncelikle çalışma ortamınızda size destek olacaktır. Emeklerinizin karşılığını göreceğiniz bir yılda olacaksınız. Ayrıca kronik rahatsızlıkları olanlara ise 2021’de şifa gelecektir. Sağlık konusunda aynı anda dikkatli olmakta gerekecek. Şifa gelirken “ben iyileştim bir şey olmaz” derseniz diğer yandan Satürn problem yaratmak için bekleyecektir. Bazı Başak’lar hiç akıllarında yokken bir evcil hayvan edinebilir. Bu da 2021’in sürprizi olabilir. Duygusal anlamda ise her şeyin kötüsüne odaklanan değil, pozitife odaklanan bir Başak olacak. Kimseye yardım etmek için değil, önce “ben diyerek” kendi için yaşayan bir felsefeniz olacak. Ocak-Şubat seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Aynı zaman diliminde sağlıkta da tetikte olun tedbiri bırakmayın. Psikolojik anlamda değişim zamanı olacak. Önce insanların nankörlükleri için üzüleceksiniz. Sonrasında ise bana yükmüş daha özgürüm şimdi diyeceksiniz. “Eski” ve “yeni” Başak olarak göreceğiz sizleri 2021 yılında. Okumaya, öğrenmeye, kişisel gelişime daha fazla vakit ayıracaksınız. Bazılarınız üniversite ve üstü derecelerde okumak için başvuru yapabilir. Nisan ayı maddi olarak size iyi gelecektir. Beklenen paralar elinize geçebilir. Borçlarınızı kapatabilirsiniz. Mayıs ayında alacağınız çok sürpriz bir haber sizi havalara uçurabilir. Haziran zorlu geçebilir. Beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. Evlilik ve ilişki konularında ise Haziran sizlere şans getirecek. Eylül size iyi gelecektir. Savaş verdiğiniz konularda başarı sizin olacaktır. Yine Eylül maddi olarak da sevindirecektir. Kasım ayı kardeş ve akrabalarla ilgili can sıkıcı olabilir. Aralık ise aşkta tutkulu bir zaman olacaktır. Tutulmalara şimdi bakalım. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bir sene boyunca aile hayatında ve kariyer hayatında mekik dokuyabilirsiniz. Bir tarafı düzeltirken bir taraf bozulabilir. Ailede bazı kopuşlar veya yer değişikliği olabilir. Kariyerde aceleci kararlar almazsanız sene sonunda emeklerinizin karşılığı gelecektir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















TERAZİ BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Terazi ve yükselen Terazi burçları 2021 yılında sizlere hayalinizden öte bir “şans” var! Ve bu tam bir sene sürecek. Öyle bir ay, bir gün değil! 2020’de hiç suçu olmadan, hiç gezegen hareketi olmadan en çok stres yaşayan burçtunuz. Oğlak ve Koç etkileri sebepsiz sizi yıprattı. Şimdi yaşadıklarınızı unutturacak bir 2021 geliyor. Şükredeceğiniz bir yılda olacaksınız. Aşkta şansınız 2021 boyunca açık olacak. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuk beklentiniz varsa dilekleriniz kabul olabilir. Bir bebek gelebilir. Çocuğunuzun bir derdi, sağlık sorunu varsa bu sene olumlu haberler alabilirsiniz. Ama genel anlamda her konuda desteğiniz olacak. Hobiniz varsa kendinize güvenin ve profesyonel alana taşıyın. Bu kadar şans varken bazı aylarda dikkatli olmak gerek. Ocak-Şubat aşk konusunda hemen destek göremeyebilirsiniz. Tam kalbim kırık derken sonrasında düzelecektir. Bu iki ay maddi olarak da açılmayın. Bir anda size veya yakınınıza para lazım olabilir. Beklenmedik bir borç çıkabilir. Nisan ayı evlilikle ilgili konularda destek olacaktır. Temmuz, dostlarınızla aranızda sert rüzgarlar estirebilir. Bu sene aşkta olan şansınız, Ağustos’ta tam tersi sizi gerebilir. Karar almak için ideal bir ay değil. Eylül ise maddi ve manevi huzurlu bir ay olacak. Dış görünüşünüzde radikal değişimlere gidebilirsiniz. Ekim aşkta en tutkulu ve mutlu olacağınız zamanlar olacak. Kasım ayında değerli eşyalarınıza, paranıza dikkat edin. Gelirim artacak diye kredilere başvurmayın. Aralık ise sosyalsiniz, yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Gelelim 2021’in tutulma döngülerine. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bir sene boyunca eğitim hayatınızda inişler çıkışlar olabilir. Akademide zorlanmalar, haksızlıklar yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmanız gerekli. Son dakika aksilikleri çıkabilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz 2021’de bir şekilde sorun yaratabilir. Onların mutsuz olması sizleri de etkileyebilir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















AKREP BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Akrep ve yükselen Akrep burçları sizler 2021 yılında şansı aileden yana göreceksiniz. Belki öyle şeyler yaşadınız ki, bu sene iyi ki onlar varmış diyeceksiniz. Ummadığınız bir aile bireyinden destek görebilirsiniz. Ayrıca aileniz de genişleyecek. Aileye evlilikle veya doğumla yeni bir birey 2021 yılında katılabilir. Gayrimenkul işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Almak veya satmak istediğiniz ne varsa istediğiniz yönde gelişebilir. Sizlerin dikkat etmesi gereken, yıl içinde Satürn ve Uranüs pozisyonları olmalıdır. İkisi de sabit burçlarda ve size zorluklar çıkarmak isteyebilirler. Özellikle yılın başında Ocak-Şubat hayatınızda hiç hesapta olmayan ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunu bazılarınız evlilik hayatında da yaşayabilir. Ama her anlamda ilk iki ay dikkat edelim sonrası düzeliyor. Yılın başından daha böyleyse diye düşünmeyin. Mart’ta sizler için aşk bambaşka olacak. Kalbinizi birine kaptırabilirsiniz. Tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Nisan’da çalışma hayatınızda yükselişe geçebilirsiniz. Sağlıkta sorunlarınız varsa iyileşme sürecine gireceksinizdir. Haziran ayında maddi olarak açılmayın. Temmuz ayında kariyer hayatında sorumluluklarınız artabilir. İş hayatında stresli bir Temmuz geçirirken, akademik alanda kariyer hedefiniz varsa olumlu sonuç gelebilir. Ağustos ayı, hem ilişki hem aile tarafında sorunlu bir ay olabilir. Beklenmedik şekilde hayat başka yöne sizi sürükleyebilir. Eylül ayı size iyi gelecek. Şansınızın açık olduğu bir dönemden geçeceksiniz. Ekim’de eski defterler açılabilir. Eskilerin karşınıza çıkması çok memnun etmeyebilir. Sağlıkta da dikkatli olmalısınız. Kasım ayı normalde sizlere yarar. Ama bu sene krizlerle yüzleşebilirsiniz. Agresif ruh haliniz hem size hem çevrenize zarar verebilir. İlişkinizde ani kararlar almaya yatkın olacaksınız. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Tutulmalarla birlikte gelirinize dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Gelirinize güvenerek çok fazla açılmayın. Yatırım yapmak için pek ideal bir sene değil. Çok araştırın öyle karar verin. Eşinizin gizlediği bir borç karşınıza çıkabilir. Miras davanız varsa kimse güvenmeyin. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















YAY BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Yay ve yükselen Yay burçları 2021 yılında sizler yeni çevrelere dahil olacaksınız. Bu işle, eğitimle veya bir gönül işiyle ilgili de olabilir. Ama çevreniz genişleyecek ve yeni insanlar hayatınızda size iyi gelecek. Özellikle iletişim, pazarlama sektörlerindeyseniz 2021 yılında umulmadık şekilde biriyle tanışıp kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğitim hayatı olan Yay burçları ise 2021’de başarılı olacaktır. Sınavlarınız iyi geçecektir. Kardeşleriniz varsa onların da hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Bu güzellikler için Ocak-Şubat biraz beklemek iyi olacaktır. Sene başında sert etkiler olduğundan hemen hissedemeyebilirsiniz. Nisan ayı size çok iyi gelecektir. Aşkta beklenmedik güzellikler yaşayabilirsiniz. Çocukla ilgili de sevindirici haberler gelebilir. Mayıs ayı psikolojik olarak iyi gelse de fiziksel olarak dikkatli olmalısınız. Beklenmedik sağlık sorunları can sıkabilir. Haziran ayında ilişki ve evlilik konuları stresli olabilir. Bu kısma yazının sonunda yine geleceğiz. Temmuz-Ağustos ise seyahatlerde dikkat etmelisiniz. Üniversite konularınız varsa hızlı kararlar vermeyin. Her şeyi kontrol edin. Ağustos sizlere kariyer hayatında iyi gelecektir. Geliriniz artabilir veya yeni teklifler alabilirsiniz. Eylül-Ekim ayları her anlamda size şans getirecektir. Ekim’de bir yakınınızın sorunu sizi üzebilir. Aşkta da bu iki ay şansınız açık. Kasım ayı sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir ay. Geçmişte yaşadığınız bir olay da tekrardan karşınıza gelebilir psikolojik olarak yaralayabilir. Aralık ise sizin için mutlu bir kapanış olacak. Beklediğiniz bir haberi alarak kutlama yapabilirsiniz. Gelelim en önemli kısma. Tutulma döngüleri Yay’ları direkt etkileyecek. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Her anlamda dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Bir taraf iyi giderken hayatınızda bir taraf eksiye düşebilir. Tutulmalar, “aceleci olma iyi düşün” diyecektir. Partnerinizle bitmesi gereken bir şey varsa o yıl bu yıl olabilir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















OĞLAK BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Oğlak ve yükselen Oğlak burçları en çok sevinmesi gerekenlerden birisiniz çünkü 2020 resmi olarak peşinizi bırakıyor. Sert kavuşumlar burcunuzdan çıkıyor. Tutulma döngüleri de artık sizlerde değil. Kısacası kara bulutlar gidiyor. Bu sene sizler için para demek. Geliriniz, elinize geçen paralar kat kat fazla olacak. Yatırımlarınız varsa umduğunuzdan daha fazla değerlenecek. Maddi konularda bu şansı Mart’tan sonra daha net göreceksiniz. Hatta Ocak-Şubat fazla açılmamakta fayda var. Maddi olarak iki ay riskli sonraki aylarda şans açılıyor. Bu iki ay ayrıca aşk hayatınızda da gerginlikler yaşanabilir. Nisan ayında ailecek sevineceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Gayrimenkul işlerinizde güzel haberler alabilirsiniz. Mayıs sizlere bereketli gelecektir. Çocukla ilgili sevinç yaşayabilirsiniz. Aşkta yeni biri kalbinizi çalabilir. Haziran riskli bir ay özellikle sağlığınızla ilgili dikkatli olun. Çalışma hayatınızda beklenmedik durumlar yaşanabilir. Ama her şeyden önce sağlık olmalı. Haziran sonu ve Temmuz ilk haftası evlilikle ilgili güzellikler yaşayabilirsiniz. Temmuz’da borçlanmamaya dikkat edin. Sağlık yine ihmale gelmez. Ağustos ve Eylül iş hayatında, akademide zirveye çıkacağınız şanslı zamanlar olacak. Bazılarınız bu dönemde taşınmayı düşünebilir. Bu yurtdışı da olabilir. Başvurular için değerlendirebilirsiniz. Kasım ayı şansınız çok olsa da çevrenize karşı agresif olabilirsiniz. Öyle anlar gelebilir ki ummadığınız dostlarınızı bir anda silebilirsiniz. Kasım ayında geçmişte kalan biri size geri dönmek isteyebilir. Aralık, senenin sonunda ruhen iyi hissedeceğiniz bir zaman olacak. Aklınızda hiçbir “keşke” kalmadan seneyi kapatıyor olacaksınız. Gelelim tutulma döngülerine. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Senenin içerisinde bu karşıtlıklar sağlığınızda dengesizlikler yaratabilir. İyiyim deyip kendinizi salarsanız tam tersi yaşanabilir. O yüzden bu sene önce sağlık demelisiniz. Bazılarınız bu stresli enerjiyi çalışma hayatında hissedebilir. Evcil hayvanla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Bazı Oğlak’lar 2021 bitmeden yoga, kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















KOVA BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Kova ve yükselen Kova burçları, Jüpiter namını salmıştır ama yine de hatırlatayım. Jüpiter 2021 yılı boyunca sizlerin burcunda ve bilindiği üzere geldiği burcu o sene en şanslı yapar. Önceden her işinizde, beklentinizde şansınız bu yıl olacak. Yazının başında müjdeyi vereyim. Bu yıl ne yapmak istiyorsanız, hayatınızda hangi değişikliğe cesaret etmek istiyorsanız hiç durmayın. Sabit burçlardan olduğunuz için size bazı zamanlar dikkat demeliyiz. Boğa’daki Uranüs sizdeki bu şansı bazı aylarda gölgelemek isteyecek. Özellikle Ocak-Şubat beklenmedik olaylar alt üst edebilir. Aile içerisinde sarsıntı yaşayabilirsiniz. Evinizde sorunlar oluşabilir. Sonrasında esas şanslıyım diyeceğiniz dönem başlayacak. Mart ayında yüzünüz paradan yana gülecektir. Nisan ayında yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Taşınma, iş değişikliği, eğitimle ilgili bir durum buna ön ayak olabilir. Haziran ayı aşkta şanslı olacağınız bir dönem olacak. Aynı anda ise ailede beklenmedik şeyler meydana gelebilir. Temmuz ayında evlilik ve ilişki hayatınızda tutkulu olacaksınız. Aşırı tutkuyla bağlanmanızın sonucu kıskançlıklar, agresif tavırlar göstermemeye dikkat edin. Karşı tarafta bunu yapabilir. Ağustos parayla ilgili destek olacaktır. Miras davanız, kredi borçlarınız gündemde olabilir. Ama kötü değil pozitif anlamda destek olacaktır Ağustos ayı. Ekim ayında seyahatleriniz sıklaşabilir. Kariyerde ise sert etkiler altındasınız. Özellikle aldığınız maaş, prim ile ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kasım başta aşk olmak üzere her anlamda yine çok şanslı olacaksınız. Sadece bu ay kariyerdeki tepkilerimize dikkat edelim. Aralık ayı Jüpiter burcunuzdan çıkmadan önce yine bol şanslı bir ay yaşatacaktır. Geçmişte adım attığınız konularda olumlu haberler gelebilir. Eski bir ilişkinizle tekrardan başlayabilirsiniz. Gelelim tutulma döngülerine. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bu tutulmalar aşk hayatında dengeyi bulmakta zorlatacak sizlere. Tamam mı devam mı ikilemini yaşayabilirsiniz. Çok severken bir anda soğuyabilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu sene vaktinizi ona ayırmanız gereken durumlar olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler varsa bir, iki, üç yılmayın tutulma döngüleri sizi yıldırmak isterken bebek haberi ansızın gelebilir. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!















BALIK BURCU 2021 YILI YORUMLARI



Balık ve yükselen Balık burçları bu sene kendinizi yeniden keşfetme vakti olacaktır. Ruh haliniz zaman zaman dalgalanacak ama yıl biterken bambaşka bir Balık olacak. Geçmişi çok sorgulayacaksınız. Yaptıklarınız veya yapamadıklarınız hep aklınıza düşecek. Yapamadıklarınız için size kimler engel olduysa veya sizler başkaları için zamanında kendinizden vazgeçtiyseniz bu sene kendi yolunuza bakacaksınız. Önce benim psikolojim önce benim mutluluğum demelisiniz. Bunu yaparken bazılarınız psikolojik danışmanlık alabilir. Başkalarının sizden sakladıkları ne varsa bu yıl karşınıza çıkacak. Hayatınızdaki insanları eleyebilirsiniz. Diğer yandan sağlık konularınız gündemde olacak. Zaman zaman sert açılar alacaksınız dikkatli olmalısınız. Ocak-Şubat ayları en ufak bir belirti görürseniz doktora başvurmalısınız. Mart sizler için dönüm noktası olacaktır. Hem para hem aşk ikisi de aynı anda mutlu edecektir. Hatta Nisan ayında yeni bir gelir kaynağı bulabilirsiniz. Yüklü paralar elinize geçebilir. Mayıs, sizin en sosyal ve yoğun ayınız olacak. İletişim yönünüz aktif olacak. İş hayatında bu size artı puan katacak. Eğitimde başarılı dönemden geçeceksiniz. Kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tek dikkat edilmesi gereken ani gelişen bir sağlık sorunu olabilir. Mayıs’ın ikinci haftasıyla Jüpiter kısa süreliğine size geçiyor. Özellikle Mayıs sonu ve Haziran’ın tamamı yapmak istedikleriniz için harekete geçin. Olumlu sonuç alırsınız. Temmuz iş hayatında stresiniz fazla olabilir. Altınızda çalışanlarla geçimsizlikler yaşanabilir. Ağustos evlilik hayatında iyi gelecektir. Bazılarınız evlilik yoluna girebilir. Eylül, ödemelerinizin yoğun olacağı bir dönem olabilir. Eşinizin maddi durumunda artış olabilir. Ekim ayında akademik olarak yükselişe geçebilirsiniz. Kasım ise yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Tehlikeli sporlardan kaçınmalısınız. Kariyerde duygusal kararlar almayın. Aralık ayına geldiğinizde iş hayatında zirveye çıkabilirsiniz. Kendi beklentinizden de yüksek yerlere gelebilirsiniz. Sırada tutulmalar var. 2021’de çoğunlukla İkizler-Yay tutulmaları yaşayacağız. Bu aile içerisinde yıl boyu gerginlikler yaşatabilir. Beklenmedik durumlarda sizin desteğiniz gerekebilir. Kariyerde başarı gelecek ama bu başarıyı elde edene kadar hayat sizi yoracak sakın yılmayın. Ayrıntılı tarihler aylık burç yorumlarınızda gelecektir. 2021 size istediklerinizi getirsin, mutlu yıllar!



Astromeri,
 
tumblr_6158b43c08492cdc8076c4defb30cd34_af026f01_1280.jpg



Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, artık rahatsınız. Kolay olmayan yıllar geride kaldı.
Satürn geçen sene sizlerin sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili dikkatinizi çekti. Şimdi Jüpiter ile beraber yeni 20 yılı başlatıyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınızın adımlarını atacaksınız. İşten kazançlarınız artacak. Sosyal çevrenizden destekler bulacaksınız. Yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni sosyal çevrelere gireceksiniz. Sosyal medyayı, dijital platformu kullanarak yapacağınız yeni işlerden kazançlar elde edeceksiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası Balık burcuna geçtiğinde sizlere 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. Sağlıkta, yurtdışı bağlantılı işlerde, gizli düşmanlıklardan yana şanslı olacaksınız. Kontrol edemeyeceğiniz durumlara karşı korunacaksınız.
10 Haziran’daki Güneş tutulması yakın çevre ve iletişim alanınızda oluyor. Kardeşlerinizle ilgili konularda gelişmeler olacak. İletişimsel konularda yeni ve hızlı başlangıçlar yapacaksınız. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalarda aniden gelen ruhsal bilgilerde farkındalık yaşayacaksınız.
4 Aralık’taki Güneş tutulması yabancılardan, uzaklardan sizlere mutlu, neşeli haberler getirecek. Yurtdışı işlerinizde, eğitimlerden, medya, ticaret, hukuki konularda, seyahatlerde güzel başlangıçlar gelişmeler olacak. Bekar olanlar aşkı bir seyahatte veya eğitimde bulacaktır.
Her şeyin gönlünüzce olduğu mutlu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♈♈♈🎄🎄🎄


















Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, geçen sene Satürn Kova burcuna geçtiğinde bu yıl neler yaşacağınızı gösterdi. Şimdi Jüpiter ile beraber 20 yılı başlatıyor. Kariyerinizde, işinizde farklı şeyler yapmaya başlayacaksınız. Jüpiter size şans ve fırsatları sunacak. Gelecek ve kariyerinizle ilgili atacağınız adımlar uzun soluklu olacaktır. Annenizle ilgili, eşinizin ailesiyle de ilgili gelişmeler olacaktır.
Jüpiter, Mayıs Temmuz arası Balık burcuna geçtiğinde 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı göreceksiniz. İşten kazançlarınız artacak. Sosyal çevreniz genişleyecek. Yeni iş birliktelikleri sayesinde kazançlarınız artacak.
10 Haziran’daki Güneş tutulması yeni kazançları karşınıza getirecektir. Parayla ikgili hızlı gelişmeler olacak. Yatırımlar yapacaksınız. Rüyanızda nerelerden para kazanacağınızı görebilirsiniz.
4Aralık’taki Güneş tutulması maddi konularda güzel şeyler yaşatacak. Ortak kazançlarınızla ilgili gelişmeler olacak. Eşinizin geliri artacaktır. Ödemeler, alacaklardan, miras, vergi, kredi gibi konularda iyi haberler alıp başlangıçlar yapacaksınız. Bekar olanlar aşkı para işlerini hallederken bulacaklar.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♉♉♉🎄🎄🎄
















İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2021 yılının şanslı burçlarından biri de sizlersiniz. Satürn geçen sene önünüzdeki 5 yılı nasıl planlamanız gerektiği konusunda sizlerin dikkatini çekti. Şimdi Jüpiter ile beraber 20 yılı başlattılar. Akademik kariyer, inançlar, felsefe, seyahatler, yabancılar, dünya tarihiyle ilgilenebilirsiniz. Yurtdışı işler, turizm, medya, hukuk, online ve dijital alnlarda işleri başlatabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akraba ve kardeşleriyle ilgili gelişmeler olacak.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası iş ve kariyerde şanslı olacağınızı gösterecek. Annenizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Gelen şansları iyi değerlendirin.
10 Haziran’daki Güneş tutulması burcunuzda olacak. Hayatınızla ilgili kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız. Hızlı gelişmeler olacak. Rüyalarınız etkin olacaktır.
4 Aralık’taki Güneş tutulması karşıt burcunuzda oluyor. İlişkilerde, ortaklıklarda yeni başlangıçlar mutlu gelişmeler olacak. Evliyseniz eşinizden bekarsanız partnerinizden mutlu neşeli haberler alacaksınız. Yalnız olanlara aşk geliyor. Ev alabilirsiniz veya taşınabilirsiniz.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♊♊♊🎄🎄🎄





















Yengeçler ve yükselen burcu yengeç olanlar sizler de artık rahatsınız. Zorlu dönem bitti. Satürn ve Jüpiter parasal konularda 20 yıllık başlangıçlar yaptıracak. Jüpiter parada şans ve fırsatlar getirecek. Eşinizin parasıyla ilgili yenilikler olacak. Alacak verecek hesaplarınıza farklı yenilikçi yaklaşacaksınız. Kalıcı çözümler üreteceksiniz. Ayrıca gizemli okült konularla ilgileneceksiniz. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Cinsel hayatınızda da farklı bir 20 yıl başlıyor.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılının şanslı burçlarından biri olduğunuzu gösterecek. Hukuk, medya, eğitim, ticaret, turizm, yurtdışı ve yabancılarla yapılan işlerde şanslı olacaksınız. Evli ve çocuklu olanlarınız eşlerinin iletişimsel konularda işleri açılacak; çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler olacak.
10 Haziran’daki Güneş tutulması kontrolünüzün dışında kadersel alanınızda oluyor. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Çevrenizdeki olayların etkisinde kalacağınız için bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi farkedeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz.
4 Aralık’taki Güneş tutulması iş yaşamınızdan, sağlığınızla ilgili, günlük rutinlerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Mutlu neşeli haberler alacaksınız. Sizleri mutlu edecek kararlar alabilirsiniz. Yalnız Yengeçler iş ortamından veya günlük işlerinizi hallederken aşkla karşılaşacaksınız.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♋♋♋🎄🎄🎄

















Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; geçen sene kısa süreliğine Satürn gezegeni sizlere evlilik, ortaklık, ikili ilişkilerde neler yaşayacağınızı göstermişti. Şimdi Jüpiter ile birlikte yeni dönemi başlatıyorsunuz. Jüpiter, bu yıl ortaklı işlerde şanslar ve fırsatlar verecek. İlişkiler, ortaklıklar, davalar, taşınmayla ilgili şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Evlilikte sorumluluklarınız artacak. Bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni iş birliktelikleriniz kalıcı olacak.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılında da yaşayacağınız şansları gösterecek. Maddi konularda bereketiniz artacak. Ortak kazançlardan şanslı olacaksınız. Eşinizin geliri artacak. Ödemelerinizi kolaylıkla yapacaksınız.
10 Haziran’daki Güneş tutulması sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla ilgili, davet ve organizasyonlar, işten kazançlarınızla ilgili hızlı gelişmeler yaşatacak. Arkadaş sohbetlerinizde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri farketmenizi sağlayacak.
4 Aralık Güneş tutulması sizlere olumlu güzel başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlarınıza aşk var. Aşık olanlar duygular zirve yapacak. Çocukları olanlar çocuklarından mutlu haberler alacaklar. Sanatla uğraşıyorsanız yaratıcı işler yaparak güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Hızlı mutlu başlangıçlar olacak. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♌♌♌🎄🎄🎄
















Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, gündelik hayatınızı, iş hayatınızı düzenleyeceksiniz. Geçen seneden bu konuları biraz biliyorsunuz. Beslenmenizi, alışkanlıklarınızı değiştirecek, yeni bir şekil vereceksiniz. Yanınızda çalışanlar, kiracılarınız, evcil hayvanlarla ilgili zorlanmalar da olabilir. Bu yıl Jüpiter bu konularda şans ve fırsatlar getirecek. Sağlığınız iyi olacak. Kalıcı yeni işlere başlayabilirsiniz. Teknolojiyi artık işlerinizde ve günlük hayatınızı kolaylaştırmak için kullanacaksınız. Dijital işler yapabilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılının şanslarını gösterecek. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işlerden yana şans ve fırsatlar gelecek. Bekar olanlar evlilik teklifi alabilir. Ev alıp taşınabilirsiniz. Ortaklı işlerden para kazanacaksınız. Eşinizle de ortak işler yapabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması kariyerinizde, işinizde hızlı başlangıçlar yaptıracak. Annenizle ilgili gelişmeler olacak. Bekar olanlarınız evlenerek sosyal statü değişikliği yaşayacaklar. İş ortamı sohbetlerinden veya annenizle konuşurken psişik bilgileri farketebilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması aile, yuva alanlarınızda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Babanızdan, ailenizden mutlu haberler alacaksınız. Aşk, aile çevrenizden gelebilir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♍♍♍🎄🎄🎄



















Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, sizler de artık rahatsınız. Bu yılın şanslı burçlarından biri de sizlersiniz. Hayattan keyif almak, aşk, çocuklar, sanat, spor, hobiler, para, borsa konularında şanslısınız. Bu konularda yapacağınız işler kalıcı olacaktır. Bekar olanlarınız aşk geliyor.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılının şans ve fırsatlarını gösterecek. İş, sağlık, çalışma koşullarınız iyi olacaktır. Sanatsal ve ruhsal işlerden para kazanabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması sizlere hızlı ve güzel başlangıçlar yaptıracak. Hayata bakışınız değişecek. Yurtdışı işlerde, eğitim, turizm, hukuki konularda, ticaret konularında yeni başlangıçlar olacak. Yabancıların düşüncelerinden veya eşinizle yapacağınız sohbetlerde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri farketeceksiniz.
4 Aralık Güneş tutulması kardeşlerinizden, yakın çevrenizden mutlu haberler getirecek. Yeni kısa planlarınızı başlatacaksınız. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir eğitime başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar aşk yakın çevrenizden gelecek.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♎♎♎🎄🎄🎄


















Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar ev, aile, yuva konularında 20 yılı başlatmak için biraz yorulacaksınız. Ailevi sorumluluklarınız artacak. Ama Jüpiter bu yıl bu konularda şans ve fırsatlar getirecek. Başlangıçlarınızı inanarak yapın. Kariyer ve gelecekle de ilgili yenilikleriniz var. Bekar olanlarınız aile kuracaklar. Yeni bir ev alabilirsiniz. Ev, emlak, arsa konularında şanslı olacaksınız. Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılını şanlı burçlarından olduğunuzu gösterecek. Aşkta, hayattan keyif almada, eğlencede, tatilde, güzellikler, fırsatlar gelecek. Paranız artacak. Hobilerinizi kazanca çevirebilirsiniz. Çocuklardan yana şanslı olacaksınız. Bebek sahibi olabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması maddi konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Ortak kazançlarda gelişmeler olacak. Kredi alabilir, bir borcunuzu ödeyebilirsiniz. Ruhsal konularla ilgilenip öğreneceksiniz. Rüyalarınızdan mesajlar gelebilir. Psişik bilgileri cinsel hayatınız içnde farkına varabilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması parasal konularda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Sizi mutlu edecek kazançlara yatırım yapabilirsiniz. Eskiden yaptığınız yatırımlardan elinize para geçebilir. Yalnız olan Akrepler, aşk para işlerinizi hallederken karşınıza çıkabilir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀♏♏♏🎄🎄🎄




















Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 3 yıldır parayla ilgili yaşadığınız sınavlarınız artık bitti. Aslında en iyi birikim yapma zamanındaydınız. Şimdi yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, iletişimsel konularla ilgili durumlar var. Düşünce yapınız değişecek. 20 yıllık yeni dönem iletişimsel konularda başlıyor. Jüpiter bu yıl eğitim, satış, pazarlama, reklam, ticaret, haberleşme, medya, kısa seyahatler, yazma çizme gibi konularda hem şans ve fırsatlar verecek. Hem de Satürn ile beraber kalıcı uzun soluklu işler yapmanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla yeni işler yapabilirsiniz. Dijital ortamda kendinizi gösterecek yeni işler yapabilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. Ev, aile, yuva, miras konularında şanslı olacaksınız. Ailenizin geliri artacak. Ev veya gayrimenkul alabilir, yatırım yapabilirsiniz. Bekar olanlar aile kurabilirler.
10 Haziran’daki Güneş tutulması ilişkiler ve ortaklıklar adına hızlı başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Eşinizle, partnerinizle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgileri, bilinçaltınızdan gelen bilgileri farketebilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızda mutlu ve güzel olaylar başlatacaksınız. Hayattan umutlarınız artacak. Her konuda yeni kararlar alacaksınız. Duygularınız zirve yapacak. Yalnız Yaylara aşk geliyor.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀🎄🎄🎄

















Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, çok şükür artık rahatsınız. İlerleyen yıllarda rahat etmek için hayatınızı gözden geçirip tekrar inşa etmişsinizdir. Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmamış olabilir. Şimdi paranızı düzenleme zamanındasınız. 20 yıllık başlangıçlarınız parayla ve yatırımlarınızla ilgili olacak. Jüpiter bu yıl kazançlarınızı arttıracak. Kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Artık yöneticiniz Satürn para alanınınızda, paranızı biriktirebilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter, Mayıs Temmuz arası 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. İletişimsel konular, eğitimler, ticaret, haberleşme, ulaşım, satış, pazarlama gibi konularda fırsatlar gelecektir. Yakınlarınızdan, kardeşlerinizden destekler göreceksiniz. Ruhsal öğretileri öğrenmeye başlayabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması, iş ve hizmet alanında oluyor. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Günlük işlerinizde yenilikler olacak. Çalışmayan Oğlaklar çalışmaya başlayabilir. Günlük yaşam içersinde psişik bilgileri farkına varacaksınız.
4 Aralık Güneş tutulması, kontrolünüz dışında kadersel alanınızda oluyor. Beklenmedik mutlu olaylar yaşayacaksınız. Yurtdışı işlere başlayabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Teyzenizden, dayınızdan mutlu haberler alabilirsiniz. Yalnız olanlar aşk beklemediğiniz anda gelecektir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀🎄🎄🎄

















Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2021 yılının en şanslı kişileri sizlersiniz. Hayatınızda yenilikler olacak. Satürn ve Jüpiter burcunuzda kavuşarak yeni 20 yılınızı başlattı. Her konuda yeni başlangıçlar yapıp, yaşamınıza yeni bir şekil vereceksiniz. Jüpiter 1 yıl boyunca sizi her yönden koruyacak, genişletecek. Gelen fırsatları iyi değerlendirin. Kendi isteklerinize inanın ve önemseyin. Kendi özgün taraflarınızı ortaya koyacaksınız.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılında parasal konularda şanslı olduğunuzu gösterecek.
10 Haziran Güneş tutulması aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar, hobilerinizle ilgili gelişmeler, başlangıçlar yaptıracak. Aşk gündeminizde olacak. Çocuk isteyenler bebek müjdesi alabilir. Partnerinizle veya çocuklarınızla konuşurken psişik bilgiler farkedeceksiniz.
4 Aralık Güneş tutulması sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan iyi haberler getirecek. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İşten kazançlarınızı arttıracak başlangıçlar yapacaksınız. Yalnız olanlar, aşk arkadaş çevrenizden gelecek.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀🎄🎄🎄










Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kadersel alanınızda yeni bir dönem başladı. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Bilinçaltınızdaki korkularınızın üstesinden gelecek ,alışmalar yapacaksınız. Jüpiter sağlığınızı koruyacak. Gizli düşmanlıklara karşı korunacaksınız. Mistik konuları mantığınızla anlamaya çalışacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerden kazançlarınız artacak. Ruhsal konulardan para kazanacaksınız.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılını en şanslı burcu olduğunuzu gösterecek. İlahi sevgiyi, ilahi korumayı hissedeceksiniz.
10 Haziran Güneş tutulması aile, ev konularında yeni hızlı başlangıçlar yaptıracak. Babanızla ilgili gelişmeler olacak. Ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgilerin farkına varacaksınız.
4 Aralık Güneş tutulması kariyerinizde yenilikler yaptıracak. Yeni işe başlayabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Annenizden iyi haberler gelecek. Sizleri neşelendirecek haberler gelecek. Toplum statünüzü değiştirecek hızlı gelişmeler olacak. Aşk, iş hayatınızdan gelebilir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.🍀🍀🍀🎄🎄🎄






Dilek Aygen
 
tumblr_88029cd1536562ec5ce31dab99625a3a_25f6bb39_1280.jpg



KOÇ BURCU



2021 yılı sizin için fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; sosyal yaşam, arkadaşlar, organizasyonlar, gruplar, dernekler ve girişimlerle ilgili olacak. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz; ekipçe yapılan işlerde, organizasyonlarda veya derneklerde sorumluluklar alabilirsiniz. İş birliği yapabilir, disiplinli bir şekilde çalışabilirseniz, sorumlulukların üstesinden gelerek; güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Başkalarına yardım ve dayanışma amaçlı çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Yeni bir sosyal gruba uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Bir yandan çevreniz genişlerken; diğer taraftan bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe girebilir. Arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu sene iş kurabilir, bu konuda çevrenizden özellikle yaşça büyük, deneyimli kişilerden destek görebilirsiniz. Ama maddi anlamda aldığınız destekler konusunda dikkatli olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalarınız, ödemeleriniz çıkabilir. Kazançlarınızda ani değişimler oluşabilir. Bu yüzden yatırımlarınız, işteki aksiyonlarınız sonucunda elde edeceğiniz kazanımlar sizin için bu sene daha önemli hale gelecek.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında; ruhsal konularla ilgilenmek, geçmiş konuları temizlemek, terapi almak için şanslı ve uygun bir zaman diliminde olacaksınız.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; eğitim, öğrenme, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili durumlar, yolculuklar ve hukuki konular ön plana çıkabilir. İletişim trafiğinizin artacağı, önemli haberler alacağınız bir yıl olacak. Size fayda sağlayabilecek önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Bunların dışında, yurtdışına taşınma konusu ve uluslararası işler gündeme gelebilir. Bir konuda eğitime başlayabilir veya devam eden bir eğitiminiz varsa onu tamamlayabilirsiniz. 19 Kasım’da gerçekleşecek tutulma; finansal konuları ve maddi durumunuzu ilgilendiren gelişmeleri gündeminize taşıyacak.

BOĞA BURCU



2021 yılı; yükseleni Boğa olanlar için fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz; ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; meslek hayatınız, toplum önünde ve işte aldığınız sorumluluklar, üst pozisyondaki kişilerle ilişkileriniz ile ilgili olacaktır. İş hayatınızda radikal değişiklikler yapabilirsiniz. Hedefleriniz değişebilir. Özellikle yükseleni 5-15 derece arasında olan Boğalar, bu değişimlerin etkisini daha fazla hissedecek. Terfi edebilirsiniz, kendi işinizi kurabilir, var olan işinizi büyütebilirsiniz. Ama büyük oynamadan, ayakları yere basar ve planlı gitmek gerekecektir. Yoksa size stres yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli pozisyondaki kişilerle daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde mecburi değişiklikler de meydana gelebilir. Eski kalıplarınızın yıkılacağı ve konfor alanınızdan çıkmanız gereken bir sene başlıyor. Bir yandan meslek hayatınızda değişiklikler olurken; diğer yandan sorumluluklarınız da artabilir. Disiplin ve odaklanma ile bu sorumlulukların üstesinden geleceksiniz.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında; sosyal yaşamınız, gruplar, dernekler, umutlar, hedefleriniz konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destekler alabilirsiniz.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; maddi konular gündeme gelebilir ve gelirinizde değişiklikler olabilir. 19 Kasım’da gerçekleşecek tutulma, hayatınızdaki değişimi onaylar nitelikte olacak. Yeni bir sayfa açmanıza ve istediğiniz düzeni kurmanıza yardımcı olacak.

İKİZLER BURCU



2021 yılı; yükseleni İkizler olanlar için; fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz; ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; yüksek eğitim, seyahatler, dış ticaret, yabancı kişiler ve yabancı ülkeler ile ilgili olacak. Önemli seyahatlere çıkabilirsiniz, yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz. Ayrıca yüksek eğitime başlayabilir, devam eden bir eğitiminiz varsa onu tamamlayabilirsiniz. Uluslararası şirketlerde ve dış ticaret konularında önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Önümüzdeki dönem, yabancılarla olan ilişkileriniz her sene olduğundan daha önemli hale gelebilir. Ayrıca hukuki meseleleriniz varsa, gayretleriniz sonucunda sonuçlar elde edebilirsiniz. Üzerinizdeki sorumluluklar bazı geçmiş korkularınızı ve endişelerinizi tetikleyebilir. Elinizde olmayan gelişmeler, beklenmedik sorumluluklar almanıza neden olabilir.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında, iş değiştirebilirsiniz, meslek hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ile ilgili konular hayatınızda önemli hale gelecek. Sizin ve partnerinizin hayatında önemli başlangıçlar, girişimler de söz konusu olabilir. 19 Kasım’daki tutulma ile gizli kalmış konular ortaya çıkabilir, ruhsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kendi içinize dönmek ihtiyacı duyabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU



2021 yılı; yükseleni Yengeç olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; sizin kazancınız dışındaki maddi gelirler ve kaynaklar, ortaklıktan elde edilen kazanımlar, krediler, borçlar ve miras ile ilgili olacak. Bu sene, maddi konularda bazı sorumlulukların altına girerek; ortaklık kurabilir, kredi çekebilir, yatırım yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizde yeni planlamalar düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Eşinizin gelirini ilgilendiren konularda da gelişmeler yaşanabilir. Ortak paylaşımlarda olduğunuz kişilerle büyük risk almadan, iyi bir planlama ile kazanç sağlayabilirsiniz. Çevrenizden beklediğiniz desteklerle ilgili beklenmedik durumlar üzerinizde stres yaratabilir. Ekip çalışmalarında beklenmedik durumlar çıkabilir. İşteki mücadeleleriniz ve aksiyonlarınız sonucunda elde edeceğiniz kazanımlarda ani değişikliklere hazırlıklı olarak ilerlemelisiniz.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında, yüksek eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilgili konular ve seyahatler ile ilgili konularda daha şanslı olacaksınız.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; çalışma ortamınız ve şartlarınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük sorumluluklarınız, gündelik işleriniz ve sağlığınızı bağlayan konular önem kazanabilir. İş yapış şeklinizde veya çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınızda değişiklikler olabilir. Ayrıca sizden saklanan konular varsa, ortaya çıkabilir. 19 Kasım’da gerçekleşecek tutulma ile, projeler, ekip çalışmaları, sosyal çevrenizden gelen destekler, arkadaşlarınız ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN BURCU



2021 yılı; yükseleni Aslan olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve anlaşmalar ile ilgili olacak. Bu konularda yeni başlangıçlar veya bitişler olabilir. Karşı tarafı, partnerinizi ilgilendiren durumlar bu sene daha önemli hale gelecek. Eşinizin veya sevgilinizin hayatında önemli değişiklikler olabileceği gibi, ilişkiniz ve evliliğiniz ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Özellikle güvenin, istikrarın olmadığı, hedeflerin ve vizyonların farklı olduğu evlilikler boşanma ile sonuçlanabilir. Veya kariyer hayatınızdaki gelişmeler evlilik/ilişkiler üzerinde stres yaratabilir. Bireysel haritalarınızda aldığınız etkilere göre; yeni ilişkiler başlayabilir, evlilik kararı da alabilirsiniz. Bu yıl hayatınıza önemli kişiler girebilir. Bu dönemde büyük riskler almadan başlayan ortaklıklar sizin için uzun vadeli olabilir. Meslek hayatınızda oluşabilecek beklenmedik gelişmeler sizi ortak projeler, ortaklıklar ve anlaşmalar konusunda sorumluluk almaya itebilir. Ama aynı zamanda bu alanlarda gelişim fırsatları da bulacaksınız.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arası, özellikle ortak kazançlar konusunda daha olumlu bir dönem olacak.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; sosyal hayatınız ve çevreniz, çocuklar, aşk hayatınız ile ilgili konular sizin için daha önemli hale gelebilir. Bu sene evlilikte büyüme, genişleme ve aynı zamanda sorumluluklar söz konusuyken; tutulma ile birlikte çocuk sahibi olmak isteyenler; güzel haberler alabilir. 19 Kasım tutulması ile birlikte; kariyer hayatınızı ve aile hayatınızı ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. Ev, yerleşim konularında da bazı değişiklikler, taşınmalar olabilir.

BAŞAK BURCU



2021 yılı; yükseleni Başak olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; günlük işler, birlikte çalıştığınız kişiler, çalışma ortamınız ve şartlarınız, sağlıkla ilgili konularda olacaktır. Spora başlayabilir, sağlıklı yaşam için kendinize yeni bir rutin oluşturabilirsiniz. Düzenli kontrollerinizi aksatmamalı, sağlığınıza bu sene özen göstermelisiniz. Aynı zamanda birlikte çalıştığınız kişiler, çalışma ortamınız ve şartlarınızla ilgili de gelişmeler olabilir. Günlük sorumluluklarınız, işteki çalışma şekliniz, yükünüz artabilir. Gündelik sorumluluklarınız hem sizi geliştirirken, bir yandan da iyi bir planlama yapmanızı gerektirebilir. İyi bir strateji ve organize olmak size başarı getirecek. Özellikle uluslararası işler, seyahatler, eğitim ve hukuki konularda oluşacak beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca ani gelişebilecek seyahat planları da günlük rutininizi bozabilir. Özellikle yabancılarla olan ilişkilerinizde bu sene gerginlik yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda olacak.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz, ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; aile ve iş hayatı arasındaki denge, yerleşim ve kariyer ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ailevi, ev hayatınız ve gelecek hedefleriniz ile ilgili önemli konular gündemler olabilir. 19 Kasım tutulması ile; eğitim, kardeşler, hukuksal konular ön plana çıkar.

TERAZİ BURCU



2021 yılı; yükseleni Terazi olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, sanatsal faaliyetler, risk ve spekülasyon içeren işler, sportif ve eğlenceli aktiviteler ile ilgili olacaktır. Yaratıcılığınızın arttığı, aşk hayatınızın hareketlendiği bir yıla giriyorsunuz. Büyük bir aşk yaşayabilirsiniz. Sizden yaşça büyük belki de önünüzde bazı engellerin çıkabileceği bir gönül ilişkisi olabilir. Bu aşk ile birlikte çok şey öğrenebilir, olgunlaştığınızı hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bireysel haritanızda aldığınız etkilere göre; aşk ve cinsellikle ilgili konularda problemlere ve uzaklaşmalara işaret edebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için, bu sene destekleyici etkiler var. Çocuğu olanlar, hem çocuklarıyla ilgili güzel haberler alabilir; hem de bu konuda sorumlulukları artabilir ve ekstra ödemeleriniz de çıkabilir. Çocuklarını disipline etmek, onlara konsantre olmaları gereken bir yıl olabilir. Beklenmedik borçlar çıkabilir; ortak kazanımlar, eşin gelirleri, vergiler ya da kredilerle ilgili sürpriz gelişmeler oluşabilir. Bu sene harcamalarınıza dikkat etmeli maddi konularda aniden oluşacak durumlar için hazırlıklı olmalısınız.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında, sağlık alanında destekleyici etkiler alacaksınız. Ekibinizi büyütebilir, çalışma ortamınızı ve şartlarınızı iyileştirebilirsiniz.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; eğitim, öğretim, uzaklar, seyahatler, yabancılar, yurtdışına bağlı konular, yazmak, yayınlamak ve hukuksal konularla ilgili durumlar ön plana çıkacak. Yurtdışına bağlı konularınız ya da devam eden hukuki konularınız varsa bu sene sonuç alabilirsiniz. Eğitime başlayabilir ya da devam eden bir eğitiminiz varsa tamamlayabilirsiniz. 19 Kasım tutulması ile, ortak paylaşımlar, eşin gelirleri, miras, borçlar ve kredi konuları gündeme gelebilir. Hukuki bir konunun maddi boyutu çözülebilir.

AKREP BURCU



2021 yılı; yükseleni Akrep olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; aile, yuva, ikamet ettiğimiz yer, ev hayatı, yerleşim, geçmiş, yatırımlar ile ilgili olacaktır. Bu sene taşınabilir veya evinizde tadilat yapabilirsiniz. Yatırım, mülk alım-satım konuları gündeme gelebilir. Bu yer değişikliği, tadilat ya da satın alma bir anda gelişen ortaklık ya da evlilik sebepli de olabilir. Ortağınızın ya da eşinizin mesleğinde oluşabilecek beklenmedik durumlar sizin daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Bu sene oluşacak gelişmeler hayatınızı temelden etkileyecek önemli konularda olacaktır. Hem yaşadığınız alan büyürken; bolluk bereket gelirken bir yandan da aile içindeki sorumluluğunuz artabilir. Partnerinizle zaman zaman aile içinde çıkacak gerginliklere veya evlilik hayatınızda beklenmedik oluşan durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında aşk hayatınız hareketlenecek, çocuk sahibi olmak isteyenler için de şanslı bir zaman olacak.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; bu sene, parasal konular ve paylaşımlara yönelik, birikimlerinizi ve yatırımlarınızı ilgilendiren durumlar, krediler, borçlar ile ilgili konular ön plana çıkacak. 19 Kasım tutulması ile; yine evlilik, ortaklık konuları ve ikili ilişkiler gündeme gelebilir.

YAY BURCU



2021 yılı; yükseleni Yay olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; kardeşler, yakın akrabalar, kısa seyahatler, zihinsel aktiviteler, eğitim, iletişim konuları, bilgi alışverişleri, haberler ve yazışmalar ile ilgili olacak. Bu sene, düşüncelerinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilir, önemli sunumlar yapabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konular hayatınızda önem kazanır. Önemli kişilere fikirlerinizi sunabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal medyayı ve teknolojiyi kendinizi ifade etmek için daha fazla kullanabilirsiniz. Hem ufkunuzun genişleyeceği hem de bu konularda sorumluluklar alacağınız bir sene olacak. İletişim ve fikirlerinizi ifade etme tarzınızda bir şeylerin yerine oturacağı bir sene olabilir. Kardeşler ve yakın akrabalarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Önemli anlaşmalara imza atabilir, bunun sonucunda bazı yükümlülüklerin altına girebilirsiniz. Gündelik sorumluluklarınızda, ekibinizde veya sağlık konularında oluşacak beklenmedik durumlar sonucunda iletişim trafiğiniz artabilir.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında aileyi ilgilendiren, mülk alım-satım, taşınma ve tadilat gibi konularda şanslı olacaksınız.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; hedefleriniz, motivasyonunuz, ilişkilere yönelik durumlar, evlilik, sizin veya karşınızdaki kişinin hayatında önemli durumlarla ilgili olacak. Hedef ve motivasyonlarınızı gerçekleştirmek üzere harekete geçebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkacak. 19 Kasım tutulması ile; sağlığınızı bağlayan durumlar, çalışma şartlarınız, ortamınız, gündelik işleriniz ile ilgili konular önem kazanabilir.

OĞLAK BURCU



2021 yılı; yükseleni Oğlak olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; parasal kazanımlar, gelirler, yatırımlar, harcamalar, maddi birikimleriniz ve öz değerinizle ilgili olacaktır. Yeni kaynak yaratmak için alternatif yollar arayabilirsiniz. Birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Borsa, spekülasyon içeren konularda ekstra dikkatli olmanızda fayda olacak. Eğer çocuğunuz varsa, onunla ilgili beklenmedik harcamalarınız oluşabilir. Hobinizi maddi bir kazanca dönüştürmek için sorumluluk alabilirsiniz. Kazanç artışı için yeni finansal planlamalar yapmanız, kontrollü ilerlemeniz ve sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Uzun vadeli gelir yaratacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında önemli kişilerle görüşmeler yapabilir, kardeşlerden ve yakın akrabalardan destek alabilir, kendinizi daha fazla ifade etme fırsatı bulabilir, eğitim almaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; günlük sorumluluklarınız, çalışma ortamınız, şartlarınız, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınızı bağlayan durumlar, ruhsal ve sipiritüel konular ön plana çıkabilir. 19 Kasım tutulması ile, hayatınızda romantik gelişmeler olabilir. Çocuklar, hobileriniz, sosyal hayatınız, gündem olabilir.

KOVA BURCU



2021 yılı; yükseleni Kova olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; yeteneklerinizi ve kendinizi ortaya koymanız gereken durumlar, fiziksel görünüşünüz, istekleriniz, hedefleriniz, motivasyonlarınız, girişimleriniz ile ilgili olacaktır. Bu sene Kovalar için önemli bir yıl olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve hedefinize ulaşmak için gerekli adımları atabilirsiniz. Sizin için yeni bir gelişim döngüsü başlıyor. Önemli kararlar almanız gerekebilir. Karşınıza fırsatlar ve girişim imkanları çıkabilir. Aynı zamanda daha fazla sorumluluk almanız ve elinizi taşın altına sokmanız gereken durumlarla karşılaşacaksınız. Disiplinli bir şekilde, daha fazla iş birliği yaparak, planlama ve istikrar ile devam ederseniz bu sorumlulukların üstesinden gelebilirsiniz. Bu sırada aile içerisindeki gelişmeler, taşınma, tadilat gibi konular, yatırımlarınız, ev yaşantınız ile ilgili oluşabilecek beklenmedik durumlar üzerinizde ekstra sorumluluk yaratabilir. Bu sene mülk alım satımı konularında beklenmedik etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arasında maddi konularda şanslı olacaksınız. Gelirinizi arttırma şansı yakalayabilirsiniz.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; sosyal hayatınızla ilgili durumlar, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizden aldığınız destekler, ekip ve grup çalışmaları, hayattan beklentileriniz, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular ve aşk hayatınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. 19 Kasım tutulması ile; ailevi konular, yatırımlar, mülk alım satımı, yer değişikliği ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

BALIK BURCU



2021 yılı; yükseleni Balık olanlar için, fırsatların çıkacağı, rahat ilerleyeceğiniz ve aynı zamanda zorlanacağınız, sorumluluk alacağınız konular; spiritüalizm, kişisel gelişim, sırlar ve gizli olan işler, korkularınız, iç dünyanız ile ilgili konular olacak. İç dünyanızda büyük aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmiş korkularınızla yüzleşip; içinizde sizi engelleyen durumları çözebilirsiniz. Her türlü meditatif aktivitenin ve terapinin size ekstra faydası olacağı bir seneye giriyorsunuz. Sizden gizlenen bir şeylerin ortaya çıkmasını sağlayacak beklenmedik haberler alabilirsiniz. Tüm bunlar kişisel gelişiminize faydalı olacaktır. İletişim, sunum, eğitim, kardeşler gibi konulardan kaynaklı aydınlanmalar yaşayabilir; endişe hissedebilirsiniz. Ama tüm bunların sonucunda kendi içinize dönmek, kendinizi anlamak ve tanımakla önümüzdeki seneye hazırlık yapacaksınız. Sonunda daha sağlam duracağınız yeni bir ruhsal dönem başlayacak.

15 Mayıs – 27 Temmuz tarihleri arası; sizin için önümüzdeki yılın fragmanı gibi olacak. Bu tarihler arasında karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Şans sizinle olacak.

Ayrıca, bu sene 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık’ta gerçekleşecek tutulmalarla birlikte; aile ve iş hayatı arasındaki denge, kariyer, yerleşim konuları, gelecek hedefleri ile ilgili kararlar önemli olacaktır. Aile bireyleriyle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 19 Kasım tutulması ile; eğitim, öğrenme, iletişim, fikirler ve hukuksal konular gündeme gelebilir.





Ece Serim
 
Kasım ve Aralık ayları zor geçecek diyorlar,düşünüyorum.
Felaket senaryolarından bahsediyorlar,korkuyorum.
Öyle şeyler söylüyorlar ki; sahip olduğum her şey yerle bir olacakmış gibi bekliyorum.
Her şey artık yoluna girecek derken elim yüreğimde acaba diyorum.
Bir taraftan da olan ve olacak olan her şey hayrıma diye kendimi teselli ediyorum.

Sonra;
2014-2015-2016 yılları mı,2017-2018 mi ya da 2019-2020-2021 yılları mı desem?
Düşünüyorum…
Geçen sadece zaman mıydı, o yaşadıklarım keşkelerle mi anılmalı ya da olanlar iradem dışı kaderin konuştuğu yıllar mıydı bilemiyorum.
Bildiğim; o yıllar dibin dibini gördüğüm,kendi gerçeklerimde boğulduğum,kadere isyan ettiğim,kan kustum ama kızılcık şerbeti içtim dediğim, hadi yeniden sil baştan başla zamanlarıydı.

Hayat bana şunu öğretti;
Hiç bir mutluluk sonsuza kadar sürmediği gibi mutsuzluk da geçicidir.
Daha önce defalarca düşüp yeniden ayağa kalktıysam,içim kan ağlarken yüzüme kırk tane maske takıp gülümsediysem, her çıkmaz sokağın sonunda bir fener bulduysam şu saatten sonra kaderden hiç korkmuyorum.
Allah yeter ki sevdiklerimle beni imtihan etmesin.
Gerisini ben hallederim.
O bana şah damarımdan daha yakınsa,
Ödülümü er geç alacağımdan eminim!

#kasım
#aralık
#2021

Buket’in bahçesi💐
 
yıl (1).jpg


2021 Koç ve Yükselen Koç:



Satürn’ün kariyer evinizdeki seyahati, tutulmalar, Satürn - Plüton kavuşumu derken 2020 senesinde hem kariyerinizi, hem toplumsal konumunuzu hem de hedeflerinizi yeniden inşa ettiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki geri hareketi, sert etkileşimleri ve normalden uzun seyahati ile hem kendi içinizde hem de toplumsal alanda mücadele verdiniz. 2021 geçtiğimiz 3 seneden daha farklı temalar sunuyor. Aralık ayı itibariyle odağınız kariyer hayatınızdan sosyal ilişkilerinize kaydı ve sene boyunca arkadaşlıklarla ilgili konular gündemde olacak. 2021’de yeni sosyal çevrelere girebilir, arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Derneklere, gruplara ve organizasyonlara dahil olabilir, kalabalık gruplar içinde önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Finansal konularda ise önümüzdeki birkaç sene temkinli hareket etmelisiniz. Para evinizde seyahat etmekte olan Uranüs’ün Satürn ile 17 Şubat, 14 Haziran ve 24 Aralık 2021 tarihlerinde kuracağı sert etkileşimler, finansal plan ve stratejilerinizi sekteye uğratabilir. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz daha iyi olur. Büyük umutlarla başlayan işler beklediğinizden farklı sonuçlanabilir. Finansal olarak daha özgür olmak istiyorsunuz, büyük riskler almaktan kaçındığınız takdirde elde edeceğiniz beklenmedik kazançlar yüzünüzü güldürebilir. Mevcut arkadaşlık ilişkilerinizde beklenmedik problemler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız problemler sosyal hayatınızı tekrar gözden geçirmenize ve arkadaş çevrenizde eleme yapmanıza sebep olabilir. Yolunuza kimle devam etmek istediğinizi, kimin size iyi geldiğini ve kimleri geçmişinizde bırakmak istediğinize karar verebilirsiniz. Sene boyunca tutulmalar İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek. Eğitimler, inançlar, satış - pazarlama konuları, yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatlerle ilgili konular senenin gündemini oluşturacak. Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler, kardeşleriniz, komşularınız ve kuzenlerinizle ilgili konular gündemde olmaya devam edecek. Eğitimlere ve seminerlere katılmanız ve zihinsel olarak sizi besleyecek aktivitelerle ilgilenmeniz için 2021 destek verecektir.

2021 Boğa ve Yükselen Boğa:



Hem toprak elementinden bir burç oluşunuz, hem de sabit nitelikte oluşunuz sebebiyle değişime en kapalı burç sizsiniz. Ancak, 2018’de Uranüs’ün burcunuza girişi ile rutinlerinizin sarsılacağı, değişeceğiniz ve sonucunda daha özgür olacağınız 7 senelik bir döneme girdiniz. 2020’de etkili olan toprak elementi baskınlığı bu değişimlerin daha yumuşak bir şekilde gelmesine sebep olmuş olsa da, bu sene işler biraz daha farklı ilerleyecek. Hayatınızı temelden etkileyecek, köklü değişimlere açık bir seneye giriyorsunuz. İş ve kariyer hayatınızı, planlarınızı ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Jüpiter’in desteğiyle kariyer hayatınızda şans sizden yana olacak. Yeni iş fırsatları yakalayabilir, kendi işinizi kurmaya karar verebilir veya daha önce çalışmadıysanız, sürpriz bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz. Meslek hayatınızı yeniden yapılandıracak, belki iş değişikliği yapacaksınız. Belki de kariyerinizin tamamen yönünü değiştirip farklı bir alanda çalışmaya başlayacaksınız. Bazılarınız bu dönemde sürpriz evliliklere veya aniden başlayan iş ortaklıklarına imza atacak. 19 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar meseleleri önem kazanacak. 2022 başında Ay düğümlerinin Boğa - Akrep aksına geçişi ile bu konular daha da ön planda olacak. Kasım ayında başlayan ilişkileriniz ilerleyen dönemde evliliğe veya iş ortaklıklarına dönüşebilir. 26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık 2021 tutulmaları ile birlikte finansal konularınız önem kazanıyor. Ekonomik olarak ailenize, eşinize veya bankalara bağımlı olmak istemiyorsunuz. Para biriktirmeye başlayabilir, yeni kazanç kapıları yaratabilirsiniz. Size daha fazla kazanç sağlayacak yeni bir iş konusu yaz aylarında gündeme gelebilir. 17 Şubat - 14 Haziran ve 24 Aralık (+- 5 gün) civarında ani ve beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Mümkün olduğunca plansız hareket etmemeye çalışın.

2021 İkizler ve Yükselen İkizler:



Borç, kredi, miras, nafaka gibi meselelerle uğraştığınız 2020’yi geride bırakmak size çok iyi gelecek. 2021’de ise anlam arayışına giriyorsunuz. İnançlar, felsefeler ve dinlerle ilgili konular önem kazanıyor. Daha derin düşünmeye başlıyorsunuz. Eğitim hayatınızı ilerletmeye karar verebilir, lisans, master veya doktora programlarına kaydolabilirsiniz. Öğrenciyseniz akademik hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde kariyerini akademik alanda ilerletmeye karar verebilir. Tez, proje gibi derin araştırma gerektiren çalışmalarınız varsa bu sene destekleyici olacaktır. Jüpiter bu alanlarda destek sunsa da, siz yine de işinizi şansa bırakmayın ve tembellik yapmayın. 17 Şubat, 14 Haziran ve 24 Aralık’ta kesinleşecek Satürn - Uranüs etkileşimleri akademik hayatınızda karşılaşabileceğiniz sürprizlere işaret ediyor. İşin içinde Satürn olduğu için, bu sürprizlerle aslında ektiğinizi biçeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa, ithalat - ihracat yapıyorsanız, satış - pazarlama veya yayıncılık alanlarında çalışıyorsanız da yine bu sene destekleyici olacaktır. Ancak, Uranüs’ün sert açılarını tekrar hatırlatmak istiyorum. Risk içeren, olumsuz sonuçlanabilecek işlerden mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Uranüs, koşullarınızın beklenmedik şekilde değişmesine sebep olabilir. Siz, en kolay adapte olan burçlardan biri olduğunuz için şanslısınız. Yenilikler sizi korkutmayacaktır. İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek olan tutulmaların etkisiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar konuları önem kazanıyor. Kendinizi ilişkileriniz aracılığıyla tanıyor, sınırlarınızı belirliyorsunuz. Bağımsızlık ihtiyacınız artıyor. Bir ilişki veya ortaklık içinde birey olabilmenin önemini fark ediyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, 30 Mayıs ile 22 Haziran arasında burcunuzda geri hareket edecek. 10 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte hayatınızda önemli başlangıçlar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ancak, Merkür geri hareketteyken imzalı işlerden uzak durmalısınız. Bu dönemde planlarınızı yapıp, yeni başlangıçlarınız için 22 Haziran sonrasını değerlendirebilirsiniz.

2021 Yengeç ve Yükselen Yengeç:



İlişkiler ve ortaklıklar evinizdeki zor gezegenlerle mücadele ettiğiniz, ilk yarısında tutulmalarla, ikinci yarısında Mars’ın kariyer evinizdeki seyahatiyle sınandığınız bir seneyi geride bırakıyorsunuz. 2021, 2020’ye göre daha kolay olsa da sınavlarınız henüz bitmiyor. Temel meselenin finansal konular olacağı bir seneye giriyorsunuz. Krediler, borçlar, ortaklaşa gelirler ve miras, nafaka, ailenin veya eşin parası gibi başkalarının finansal kaynakları ile ilgili konular sene boyunca gündeminizi meşgul edecek. Satürn’ün etkisi ile bu alanda sınavlar verirken bir yandan da Jüpiter’in desteğini göreceksiniz. Finansal hayatınıza çekidüzen verebileceğiniz, kredi ve borç durumunuzu düzenleyebileceğiniz, gelir paylaşımı konularıyla ilgilenebileceğiniz, belki de yeni iş ortaklıkları kurabileceğiniz bir sene sizi bekliyor. Arkadaşlıklar, sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda seyahat etmekte olan Uranüs‘ün Satürn ile kuracağı sert etkileşimler sosyal çevrenizde beklenmedik durumlarla karşılaşmamıza sebep olabilir. Arkadaşlarınızla ortaklaşa iş yapmayı planlıyorsanız bu alanda problemler yaşanabilir. Mümkün olduğunca arkadaşlarınızla para alışverişine girmemeye çalışın. Uranüs‘ün etkisi ile büyük ve gereksiz riskler almak isteyebilirsiniz. Ancak, beklenmedik problemlere karşı hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız. Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında finansal meselelere ekstra dikkat! Sene boyunca İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek olan tutulmalar iş hayatınız, mesai arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkiler, çalışanlarınız, fiziksel ve bedensel sağlığınız, rutinleriniz ve evcil hayvanlarınızla ilgili konuları gündemde tutacak. Yeni bir yerde çalışmaya başlayabilir, hayvan sahiplenebilir veya eviniz ve işiniz için yeni çalışanlar alabilirsiniz. Ruhumuza ve bedeninize iyi gelen aktiviteleri ihmal etmeyin.

2021 Aslan ve Yükselen Aslan:



Hayatınızı oturtma mücadelesi verdiğiniz, iş hayatınızla, sağlığınızla, günlük rutinlerinizle ve birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkilerde mücadele verdiğiniz bir seneyi geride bırakıyorsunuz. 2021’de ise temel meseleniz ikili ilişkiler, iş ortaklıkları, açık düşmanlar ve imzalı işlerle ilgili konular olacak. Kariyer evinizde seyahat etmekte olan Uranüs’ün, Kova burcundaki Satürn ve Jüpiter ile kuracağı etkileşimler kariyer hayatınızda ani ve beklenmedik kararlar almanıza sebep olabilir. 2020’de iş hayatınız için plan ve stratejiler oluşturmuş olabilirsiniz. Şimdi bu konuda adımlar atabilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları kurabilir, sürpriz iş ortaklıklarına imza atabilirsiniz. Yalnızsanız ciddi ve uzun süreli olacak yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. İlişkiniz varsa bir adım öteye taşıma kararı alabilirsiniz. Söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. Evliyseniz ani bir kararla boşanabilirsiniz. Yürümeyen ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız sonlanabilir. Aşk, hobiler, çocuklar, arkadaşlıklar ve sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşecek olan tutulmaların etkisiyle bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni çevrelere girebilir, farklı arkadaş gruplarına dahil olabilirsiniz. 30 Ocak ile 22 Şubat arasında karşıt burcunuzda geri hareket edecek olan Merkür’ün etkisiyle geçmişte kalmış kişilerden haber alabilir, eskiden ilişki içinde olduğunuz kimselerle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Bu zaman aralığına imzalı bir işinizi denk getirmemeye özen gösterin. Kendinize yeni hedefler, umutlar ve idealler belirleyeceğiz, yaşam amaçlarınızın değişime uğrayacağı bir sene sizi bekliyor.

2021 Başak ve Yükselen Başak:



Aşk hayatınız, flörtleriniz, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konuların gündeminizi meşgul ettiği bir seneyi geride bırakıyorsunuz. 2021’de Satürnatürün ve Jüpiter gezegenleri, astrolojide Başak burcunun doğal evi olarak kabul edilen 6. evinizde seyahat edecek. Hizmet odaklı olacağınız ve bolca çalışacağınız bir seneye giriyorsunuz. Neyse ki, bunlar size hiç de yabancı değil. Sene boyunca hayatınızda düzen kurmak, rutin oturtmak, belki sağlığınıza daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutin doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Size zarar veren alışkanlıklarınızı bırakıp, kendinize yeni ve sağlıklı alışkanlıklar edinebilirsiniz. Kilo verebilir, diyete ve spora başlayabilirsiniz. Bu sene Jüpiter’in etkisiyle meslek hayatınızda şanslı olsanız da, işin içinde Satürn de olduğu için mücadele vermeniz gerekecektir. Birlikte çalıştığımız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu anlaşmazlıklar iş değişikliği kararı almanıza bile sebep olabilir. Hayatınızı yeni bir çerçeveye oturtmak isteyebilirsiniz. Uranüs ile Satürn’ün kuracağı sert etkileşimler birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Hayat görüşünüzü ve inançlarınızı savunurken fanatikleşebilirsiniz. İdealist tavırlarınız sizden farklı düşünen mesai arkadaşlarınızla huzursuzluklara sebep olabilir. Şubat, Haziran ve Aralık aylarında iş hayatınızda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız, öğrenciyseniz veya akademik kariyeriniz varsa, satış - pazarlama, ithalat - ihracat alanlarında çalışıyorsanız meslek hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarda sürprizlere açık bir sene olacak. Yurtdışında iş bulabilir veya yurt dışında eğitim almaya başlayabilirsiniz. Öğrenciyseniz Erasmus gibi değişim programlarına katılabilirsiniz. Sene boyunca tutulmalar ev, aile ve kariyer alanlarınızda etkili olacak. Meslek hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Evinizi değiştirebilir, hatta şehir veya ülke değişikliği bile yapabilirsiniz. Gayrimenkul alım - satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. 10 Haziran’da kariyer evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması iş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bu tutulmada yönetici gezegeniniz Merkür güçlü bir yere sahip olacak ancak, geri harekette olacak. Yaz aylarında iş değişikliği konusu gündeme gelebilir. Ancak, bu kararı alsanız bile 22 Haziran sonrasını değerlendirmeniz daha uygun olacaktır.

2021 Terazi ve Yükselen Terazi:



Geçtiğimiz 3 senede ev ve aile konularını, hayatın temelini ve kökleri ifade eden 4. eviniz zor etkiler alıyordu. 2020 senesinde gerçekleşen kavuşumlar ve 2019 - 2020’de Oğlak - Yengeç aksında gerçekleşen tutulmalar ile birlikte hayatınızı kökünden etkileyecek kararlar almış, önemli değişimler yapmış olabilirsiniz. Oğlak burcundaki gezegenler, siz de öncü burçlardan biri olduğunuz için sizi sert bir şekilde etkiliyordu. 2021’de ise bu enerji dağılıyor. Satürn ve Jüpiter’in Kova burcundaki seyahati ve İkizler - Yay aksında gerçekleşen tutulmalar ile daha rahat ve kolay ilerleyecek bir seneye giriyorsunuz. Önemli meseleleri bir süreliğine geride bırakıp hayatın keyifli yanlarına ilgi duymaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınız, flörtleriniz, hobileriniz, çocuklarınız ve kişisel mutluluğunuzla ilgili meseleler senenin gündemini oluşturuyor. Bolca flörtleşecek, bazılarınız yeni ilişkilere başlayacaksınız. İlgi duyduğunuz bir alanda eğitimlere katılabilir, hobilerinizi işe çevirme fırsatını da bu sene yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla ilgilenecek, belki de çocuk sahibi olmaya karar vereceksiniz. İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek olan tutulmalar eğitimler, seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler, kardeşler ve yakın çevreyle ilgili konuları ön plana taşıyacak. Akademik hayatınız için adımlar atabilir, yeni eğitim programlarına kaydolabilirsiniz. Rutinlerinizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yurt dışında bir iş veya eğitim konusu gündeme gelebilir. Bu alanlarda fırsat yakalarsanız değerlendirmenizi öneririm. Özellikle de yaz ayları eğitimler, seyahatler ve yurt dışı konularında destek sunacak. İletişim gezegeni Merkür 30 Ocak - 22 Şubat arasında aşk, ilişkiler ve flörtler evinizde geri hareket edecek. Bu zaman aralığında eski ilişkilerinizden tekrar haber alma olasılığınız bulunuyor. Ancak, ex’ten next olmayacağını unutmamanızı ve seçiminizi yeni ilişkilerden yana kullanmanızı öneririm. 27 Eylül - 20 Ekim 2021 arasında yine Merkür, bu sefer burcunuzda geri hareket edecek. Bu zaman aralığına hiç bir imzalı işinizi denk getirmemeniz, önemli kararlar almamanız daha iyi olacaktır. Evlenmeyi planlıyorsanız bu tarih aralığına gün almamaya özen gösterin mesela.

2021 Akrep ve Yükselen Akrep:



2020’den nispeten daha hafif etkilenen burçlardan birisi sizsiniz. 2021 ise rüzgarın daha sert estiği, sürpriz ve ani değişimlerin yaşandığı bir sene olacak. 2018’de Uranüs’ün karşıt burcunuza Boğa’ya girişi ile başlayan belirsizlikler bu sene daha fazla kendisini gösterecek. Sizin için çok önemli bir seneye giriyorsunuz. Satürn ve Jüpiter’in ev, aile ve kökler alanınızdaki ve Uranüs’ün ilişkiler ve ortaklıklar alanınızdaki seyahati ile birlikte hayatınızı temelden etkileyecek, ani ve beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında sürpriz kararlar alabilir, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Ani bir evlilik, beklenmedik bir boşanma, sürpriz bir taşınma ve aile içinde şaşırtıcı gelişmeler gündeme gelebilir. Aniden iş ortaklıkları kurabilirsiniz, veya birlikte iş yaptığınız kişilerle işlerinizi sonlandırmaya karar verebilirsiniz. Siz sabit bir burç olarak değişime kapalı olsanız da, değiştikçe ve dönüştükçe gelişen bir yapıya sahipsiniz. En büyük krizlerden bile daha da güçlenerek çıkarsınız. Bu sebeple, değişimler sizi zorlasa da 2021’den korkmanıza gerek yok aslında. Tutulmaların İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek oluşu 2020’nin ikinci yarısında ortaya çıkan finansal temaların 1 sene daha devam edeceğini gösteriyor. Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda oluşu paylaşmayı öğrenmeniz gereken bir seneye işaret ediyor. Ortaklaşa kazançlarınız, eşinizin veya ailenizin finansal hayatıyla ilgili konular, gelir paylaşımı konuları, miraslar, nafakalar, krediler ve borçlar alanına ekstra özen göstermeniz gerekiyor. 10 Haziran’daki Güneş tutulması ile birlikte bu temalar ön plana taşınacak. Kredi çekebilir, mal - mülk sahibi olabilirsiniz. Ev veya araba almak için borçlanabilirsiniz mesela. Bütçenizi doğru bir şekilde yönettiğiniz takdirde bu alanlarda destek de göreceksiniz. Sene sonu itibariyle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili meseleler önem kazanacak. 19 Kasım’da gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte bu konularla daha fazla meşgul olacaksınız. 2022’nin gündemini de yine bu meseleler oluşturacak aslında.

2021 Yay ve Yükselen Yay:



Geçtiğimiz birkaç senede finansal konular sizin için fazlasıyla ön plandaydı. Bu sene ile birlikte maddi kaygılarınızı, ilgilenilecekler listenizin daha alt basamaklarına taşıyorsunuz. Eğitimler, seyahatler, zihinsel olarak sizi besleyecek konular, iletişim, sosyal medya, komşular, kardeşler ve yakın dostlarla ilgili konular 2021’deki gündeminizi oluşturacak. Kendinizi geliştirmenin yeni yollarını arayabilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. Kısa süreli seyahatlerden yana şanslı olacaksınız. Sık sık sizi mutlu edecek, sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Normal hayat düzeninde iş seyahatlerine çıkan biriyseniz, bu sene seyahatlerinize geri dönebilirsiniz mesela. Sosyal medyada daha aktif olabilir, sosyal medya üzerinden bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Tutulmalar bu sene de burcunuzda gerçekleşmeye devam edecek. 2020 ortası itibariyle başlayan ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konuları 2021’de de ön planda olacak. İkili ilişkilerinizde iletişim ve entelektüel paylaşım arayacağınız bir sene sizi bekliyor. Bu sene biraz da ilişkilerdeki sınırlarınızı genişletecek, bir ilişki veya ortaklık içinde olmak için kendinizden ne kadar fedakarlık yapabileceğinizi göreceksiniz. Benliğinizi tamamen kaybedeceğiniz bir ilişkiye tabi ki girmeyin, ama bazen “biz” olabilmek için “ben”den biraz ödün vermek gerekir. Sizin için de böyle bir sene olacak. Yeni ilişkiler, iş ortaklıkları gündeme gelebilir. Evlilik kararı alabilirsiniz. 26 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile artık devam etmemesi gereken ilişkileriniz ve ortaklıklarınız sonlanabilir. Yeni ortaklıklar yapmayı planlıyorsanız 10 Haziran tutulması ile birlikte ilişkilerden ve ortaklıklardan yana şanslı bir döneme gireceksiniz. Ancak, bu tutulma anında ilişkiler ve ortaklıklar alanınızın yöneticisi Merkür geri harekette olacağı için bu dönemde başlayan planları ve projeleri 22 Haziran sonrasında hayata geçirmeniz daha uygun olacaktır.

2021 Oğlak ve Yükselen Oğlak:



Mücadelenin ve sınavın eksik olmadığı 3 senelik bir döngüyü tamamladınız. 2017 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Satürn’ün burcunuza girişi ile başlayan, burcunuzda gerçekleşen tutulmalarla ilişkilerden yana sınandığınız ve 2020’de etkili olan Satürn - Plüton birlikteliği ile değiştiğiniz ve dönüştüğünüz süreci arkanızda bıraktınız. Geçirdiğiniz 3 seneye şöyle bir göz atın. Verdiğiniz mücadeleyi, neler başardığınızı görün ve kendinizi tebrik edin.Değişim ve dönüşüm maceranız henüz bitmedi. Çünkü Plüton, 2023’e kadar burcunuzda seyahat etmeye devam ediyor. 13 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Plüton etkili Yeni Ay ile güçleniyor ve bir süredir kısıtlandığınızı hissettiğiniz alanlarda yeni başlangıçlar yapacak gücü kendinizde buluyorsunuz. 2021 boyunca odağınızda finansal konular olacak. Ekonomik olarak biraz zorlanabilirsiniz, ama Jüpiter’in desteğiyle problemlerin üstesinden gelebileceksiniz. Finansal hayatınızı yeniden yapılandırabilir, yeni kazanç kapıları yaratabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Uranüs’ün etkisiyle hobi olarak ilgilendiğiniz bir alanda kendinizi geliştirebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. İkizler - Yay aksında devam eden tutulmaların etkisiyle sağlığınız, psikolojiniz, çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Hem özel hayatınızda, hem de iş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Hayatın hızına yetişmekte güçlük çekebilirsiniz. Bu koşuşturmanın içinde ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek aktivitelere vakit ayırmalısınız. 19 Kasım’da aşk evinizde gerçekleşecek olan Ay tutulması ile aşk hayatınız, hobileriniz ve flörtlerinizle ilgili konular önem kazanacak. Sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir aşk sene sonunda hayatınıza girebilir.

2021 Kova ve Yükselen Kova:



İçe dönük hissettiğiniz, kendinizle ve psikolojinizle ilgilendiğiniz, belki de ruhsal problemler yaşadığınız bir seneyi arkanızda bıraktığınız için sevinmelisiniz. 2021’in büyük bölümünde burcunuzda seyahat edecek olan Jüpiter’in etkisiyle şanslı bir seneye giriyorsunuz. Ancak, karmanın lordu Satürn de burcunuzda seyahat edeceği için şansınıza o kadar da fazla güvenmemelisiniz. Çünkü, Satürn’ün olduğu yerde mücadele ve disiplin yoksa kazanç da yoktur. Ne ekersek, onu biçeriz. Şans gezegeni Jüpiter 14 Mayıs’ta para evinizde seyahat etmeye başlayacak ve bu seyahat burcunuza geri döneceği 28 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu dönemde finansal olarak şanslı olacaksınız. 2022’de para evinizde seyahat edecek olan Jüpiter’in fragmanı gibi düşünebilirsiniz. Bu dönemi iş, yatırım fikirlerinizi hayata geçirmek için veya para biriktirmeye başlamak için değerlendirebilirsiniz. Modern astrolojiye göre Uranüs, henüz Satürn’den sonraki gezegenlerin keşfedilmediği zamanlara dayanan klasik astrolojiye göre ise Satürn tarafından yönetiliyorsunuz. Bu seneye ise Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle olan mücadelesi damgasını vuracak. Büyük, ani ve sürpriz değişimler sizi bekliyor. 17 Şubat, 14 Haziran ve 24 Aralık’ta birbirlerine kafa tutacak olan bu gezegenler bu aylarda karşılaşabileceğiniz sürprizlere işaret ediyor. Ani taşınmalar gündeme gelebilir, şehir veya ülke değiştirme kararı alabilirsiniz. Aile üyelerinizle olan ilişkileriniz ise biraz daha hassas olacak bu sene. Asi tavırlarınız ailenizin tepkisini çekebilir. İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek olan tutulmalar 2019’un ikinci yarısı itibariyle gündeminizi meşgul eden arkadaşlıklar, sosyal çevre, flörtler, hobiler ve çocuklar konularında değişimlere ve yeni başlangıçlara işaret ediyor. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız yaz ayları bu konuda destek sunacaktır. 30 Ocak - 22 Şubat arasında burcunuzda geri hareket edecek olan Merkür, bu zaman aralığında önemli kararlar almamanızın daha iyi olacağını gösteriyor. Aslında tüm Merkür retrolarında temalar ortaktır. Elektronik alet almamak, imzalı işlerden uzak durmak, iletişim problemlerine karşı hazırlıklı olmak gibi… Bu Merkür retrosu burcunuzda gerçekleşeceği için sizi daha fazla etkileyecektir.

2021 Balık ve Yükselen Balık:



Daha içe kapanık hissedeceğiniz, kendinizle ve ruhunuzla ilgilenmekten keyif alacağınız bir seneye giriyorsunuz. Satürn ve Jüpiter’in Kova burcundaki seyahati haritanızın 12. evini ön plana taşıyacak. 12. ev psikoloji ve bilinçaltıyla, inzivayla, spiritüel aktivitelerle, kontrol dışında gelişen durumlarla ve maneviyatla ilgilidir. Bu ev, astrolojide Balık burcunun doğal evi kabul edildiği için bu içe dönük dönem sizi besleyecek ve güçlendirecek. Kendi iç dünyanızdaki zenginliği keşfedecek ve kendinizi daha yakından tanıyacaksınız. Geçtiğimiz 3 senede mücadele alanınız arkadaşlıklar ve sosyal çevre konularıydı. Sosyal ilişkilerinizi yeniden değerlendirdiniz, belki de arkadaşlarınız arasında eleme yaptınız. Şimdi biraz geri plana çekilip geçmişinizi ve aldığınız kararları sorgulayacaksınız. Uranüs’ün etkisiyle Şubat, Haziran ve Aralık aylarında kontrolünüz dışında gelişen olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklenmedik, ani değişimler gündeme gelebilir. Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenleriniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde beklenmedik konular yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin de gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz. Çıkacağınız seyahatlerde aksiliklerle karşılaşabilir, seyahat planlarınızı sık sık değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer yandan, İkizler - Yay aksında gerçekleşmeye devam edecek olan tutulmalar ev, aile ve iş konularını gündeme taşıyacak. Bir yandan kendi iç huzurunuzla uğraşırken, bir yandan hayatınızı temelden etkileyecek önemli kararlar alacaksınız. Ev değişikliği, iş değişikliği, şehir değişikliği, evlilik, boşanma gibi konular gündeme gelebilir. Klasik astrolojiye göre yönetici gezegeniniz Jüpiter, 14 Mayıs - 28 Temmuz arasında Kova burcundaki seyahatine küçük bir mola verip burcunuzda seyahat edecek. Bu zaman aralığında şans sizden yana olacak. Yeni iş ve ilişki fırsatları yakalayabilirsiniz. Ayrıca, bu 2 buçuk aylık dönemi, Jüpiter’in burcunuzda seyahat edeceği 2022’nin de küçük bir fragmanı olarak değerlendirebilirsiniz.




Ecesu Serbes

Posta
 
yıl (2).jpg


Koç ve Yükselen Koçlar:

Sizler artık hayatınızda ortaklık,birliktelik anlamında kimseye bağlı kalmadan karşınızdaki kişiyi alttan almayarak meydan okuyacaksınız.
Bazılarınız kariyeri için başka şehir ya da başka mekanları tercih ederken bunu kendilerine ödül sayacaklardır.Belki de geçmişte yapamadıklarını bu ^^ Yeni Yılda ^^ faliyete geçirecekler.Hayatlarına bambaşka bir yol çizerken kaderleri de onlara bu konuda yardımcı olurken,eskisi gibi olmadıklarını fark edeceklerdir.

Daha kararlı,bilinçli ve akıllı ilerliyeceklerdir.Maddi anlamda ,ticaret,alım ,satım işine girdikleri anda beklemedikleri bir kazançla karşılaşabilirler.Bu konuda da kendi aillelerini de artık düşünüp yatırımlarını akıllıca kullanacaklardır.
Yalnız,sakın ha ha sakın çok aceleci davranıpta işleri yokuşa sürmeyin.Sabır ve kararlılık sizi başarıya ulaştıracaktır.
Ev ,aile ve köklerinizle de kariyer konusunda ayrılık yaşamış olsanız bile ,iç dünyanızda kurduğunuz ve yapmak istediklerinizi onlar zamanla anlayıp ,size firsatları yakalama şansı vereceklerdir.
Aşk konusunda ise,kendinizden olçukça eminsiniz.Fakat,öfkenizi bir türlü kontrol edemiyorsunuz.Daima sizin duygularınız çok daha önem teşkil ederken, bencillik yapıyorsunuz.Ve karşıdaki insana değer vermiyor ani duygu değişimleri yaşatıyorsunuz.Biraz güvenmeyi denemelisiniz. Zaten arkadaşlarınızla sırf bu yüzden anlaşamıyor ,onları bu anlamda bunaltabiliyorsunuz.
Kendinizi değiştirmeli ve yaralarınızı sarmalısınız.
Spora başlayın bedeninizi şekillendirin,açık havada koşun ve belki orda spor yaparken yeni birlikteliklere başlayabilirsiniz.











Boğa ve Yükselen Boğalar:
Sizler bu sene istediğiniz bir konuda eğitim almak için araştırma yapabilirsiniz. Ve bu konuda ilerleme katedeceksiniz.Belki de hiç deneğimlelemediğiniz , bir iş koluna yönelebilirsiniz.
Ama hedefinize tüm kararlığınızla ilerleyebilirsiniz.
Fakat kendi iç dünyanınızda yaptığınız hırs size zarar verirken size yardım etmek isteyen kişilere karşı daha nazik davranmalısınız.
İletişim ,arkadaş ve kardeşlerinizden krizli bir şekilde ayrılabilir, hayatınızı kendiniz şekillendirmek isteyebilirsiniz.
Evlilik ,birliktelik ve ortaklıklarınızda ise,kendinizi törpülemiş ,o kıskanç ve tutkulu tavrınızdan biraz olsun uzaklaşarak kendinizi kontrol edebilmelisiniz.Bunu başardığınız anda ise tekrar tutkulu bir şekilde bir arada olma şansını yakalayabilirsiniz.
Ama kendinizi törpülemeniz gerekecek.
Maddi acıdan ise,konuşamadıklarınız var,kazanmakta zorlandınız ama artık kariyerinizde daha fazla insana ulaşarak tanınma fırsatı yakalıyacaksınız.
Ev ,aile ve köklerinizden ani bir kararla ayrılabilirsiniz.Arada çoçukların zor durumda kalmaları sizin ruh sağlığınıza zarar verebilir.
Yaralarınızı sarmak için ruhsal yardım alabilirsiniz.
Yada meditasyon ve bol dua ederekte kendinizi iyileştirebilirsiniz.
Son olarak ,ayrılık ve nafaka gibi durumlarda çok diretmemeli ,ısrarcı olmamalı ve akışa bırakmayı denemelisiniz ki hemkendi çıkarlarınızı hemde çoçuğunuzun çıkarlarını düşünmek zorundasınız.



















İkizler ve Yükselen İkizler:
Sizler bu sene banka,mal,mülk,miras, gibi konularda yatırım yapmak isteyeceksiniz.Ve sizlere bu konuda en yakın gördüğünüz ve aklına güvendiğiniz kişiler sizlere hem maddi ,hemde manevi olarak destek olacaktır.
İçsel olarak artık rahatlayıp,kendi sağlığınıza önem vermeye başlayacaksınız.Şimdiden düzenli beslenmeye başlayabilirsiniz.
Fakat arada boğaz ağrıları çekebilir zorlanabilirsiniz. Bu konuda kendinizi koruma altına almanız gerekecektir.
Ayrıca gizli bayan düşmanlara dikkat çekmenizi öneririm ki,bu kişiler sizin hakkınızda konuşurken sizin güveninizi kırar, incinmenize neden olabilir.
Evlilik birliktelik anlamında ise ,geçmişte yaşadığınız bir ilişkiden teklif alabilir,evlilik teklifine olumlu bakabilirsiniz.
Ve şimdiden hazırlıklara başlayabilirsiniz.
Eğitim,ögretim,akademik kariyer,inançlarınızda büyük farkındalık yaşayabilirsiniz.Ve de kendinizi sosyal medya da ,daha büyük kitlere hitap ederken bulabilir, aldığınız eğitimleri,bilginizi daha fazla kişilere aktarabilirsiniz.
Fakat içsel olarak bir huzursuzluk,maddi anlamda tatminsizlik te yaşayabilirsiniz.Ama sizlere destek olan sosyal çevreniz bu durumu toparlamanızı sağlayacaktır.
Şans sizden yana olurken konuşarak bilgilerinizi paylaştığınız sürece psikolojik olarak rahatlıyacaksınız.
Kariyerinizde ise,sizler işinizi aşkla yaparken,duygusal olarak etkilenebilirsiniz.
Ve de maddi açıdan artık evlilik ve çoçuk konularına sıçak bakıyor oluşunuz da sizlerin yaşamlarının değişmesine neden olacaktır.
Nasıl işinizi aşkla yapıyorsanız bu yeni hayatınıza da büyük bir aşkla sahipleneceksiniz.













Yengeç ve Yükselen Yengeçler:
Sizler evlilik ve birlikteliğinizde çoçuklarınızla ilgili kararlar verebilir ve bir çoçuk sahibi olmak isteyebilirsiniz.Ya da çoçuklarınıza yönelik maddi imkanlarınız elverdiği müddetçe onlara yatırım yapmak isteyebilirsiniz.
Ayrıca banka ,faiz,borç ,eşinizin parası ,miras gibi olaylarınız var ise, bu konuda çözüm yolu bulabilir, bununla ne yapacağınızı şimdiden planlayabilirsiniz.
Fakat sizleri arkadaşlarınıza karşı uyarmak isterim ki,onlar bu konuda size destek olmazlarken,onlara karşı sinirlerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.Bazen sizler hakkında güven kırıcı davranışlar yaparak, sizleri hüsrana uğratabilirler.Çatışmaya ,tartışmaya girmeyin ve de dikkatli olun.
Ev,aile ve kökleriniz sizlerin yanınızda olurken, size bu konuda sürpriz bir şekilde destek olacaklardır.
Ve sizler de eskisinden çok daha fazla çalışarak manevi yönünüzü güçlendirerek yolunuzu çizeceksiniz.
Kariyeriniz de yaptığınız fedakarlık tartışılamaz.Eşinize ve çoçuklarınızı düşünerek onlar için kendinizi feda edebilirsiniz.Fakat fazla aktif olamak sizleri yaralıyabilir.
Maddi anlamda kendinize ve eşinizin size güveniyle birlikte daha emin ,daha kararlı bir şekilde işinize dört elle sarılarak güçlenebilirsiniz.
Fakat yalnız kaldığınızda kendinizi içsel ve ruhsal olarak suçlarken,kendinizi yaşadığınız iş şansızlıklarından dolayı sorgularsınız.
Fakat bütün çözümü ailenizden ,çoçuklarınızdan aldığınız müddetçe hepsiyle baş edebileceğinizi içinizde hissediyor olacaksınız.
Günlük işlerinizde hayvanlarla birlikte olmak,onları gezdirmek sizleri manevi olarak rahatlatacaktır.
Birde bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Daha çok seyahat edip ,iş hayatınızda daha aktif olacağınız günler sizleri beklerken,yorulmadan,pes etmeden çalışmalısınız ki ,eski hareketli günlerinizi çabuk kazanabilmelisiniz.
Ama dilinizden dualarınızı, inancınızı kaybetmeden ,manevi olarak güçleneceğiniz bir yıl olacak.

















Aslan ve Yükselen Aslanlar:
Sizler kendinize yeni iş fırsatları yaratabilirsiniz.Kardeşlerinizden bu konuda akıl alarak kendize duyduğunuz hem maddi hem manevi güvenle start verebilirsiniz.
Evliler,birliktelik yaşayanlar ise,uzun bir zamandır veremedikleri kararı vererek ya tamam ,ya da devam diyerek hayatlarına bir yön vereceklerdir.Kendilerini toparlayarak, geleceklerini de planlayarak bunu gerçekleştirebilirler.
Artık kendinizi yıpratmayarak buna bir son vermek sizlerin eliniz de olacaktır.
Bütün bunlar kariyeriniz için de geçerli ,bir anda karar verebilir işinizi sonlandırabilirsiniz.
Fakat buna karar vermeden önce ,evli ve çoçuklu olanlar bu fikre sıcak bakmayacaklardır.
Ama daha fazla ben kaldıramıyorum dediğiniz anda ,maddi manevi bütün birikimlerinizi ve emeklerinizin karşılığını alarak sonda bir karar verebilirsiniz.
Bu sene çoçuklarınızın eğitimlerine ağırlık vereceğiniz bir yıl olacak.Ve bu konuda sizler de pekte mutlu olamayabilirsiniz.
Fakat yıl sonunda onlarla birlikte yapacağınız tatili şimdiden planlamaya başlayabilirsiniz.
Başka şehirler ve başka mekanlarda fazla zaman geçireceğiniz kesin.
Birde mal,mülk,eşin parası ve nafaka gibi belirsizlikler yaşayanlarınız var ise,bu konuda kadersel olarak sınanabilirsiniz.
Bu belirsizlikler sizleri zorlarken,geçmişte yapmış olduğunuz hatalarınız ve pişmanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz.
Fakat bu yeni hayat şekliniz sizi içsel olarak rahat etmenize neden olurken,çoçuklarınız ve kendi ailenizle birlikte kendi yaralarınızı sarar,kızdığınız konuları,hataları dua ederek,meditasyon yaparak atlatabilirsiniz.
















Başak ve Yükselen Başaklar:
Sizler evlilik ve birlikteliğinizde çoçuklarınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.Onların eğitimlerine zaman ayırırken,bazen sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz.
İş hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.Bazılarınız mekan ,yer ve şehir değiştirebilirler.
Bütün bunları ani bir karar vererek yapacaklardır.
Fakat hemen alacağız bu karar ,sizin zorlanmanıza neden olurken,kendinizdeki bu değişimi fark ettiğiniz anda, acılarınızı geride bırakarak özgürlüğünüze kavuşaçaksınız.
Fakat bazılarınız mal,mülk,nafaka gibi durumlar karşısında zor durumda kalırken,işte o anda çok büyük bir yıkımla karşılaşabilirsiniz.
Onlarda ailelerinin yanına dönerek kendilerini toparlayıp ,eski günlerini geride bırakıyor olacaklardır.
Sağlıkları açısından ise,kendilerini içe kapatmadıkları ve sosyalleştikleri müddetçe kendilerini toparlayacaklardır.
Kariyerlerinde ise,şanslarını epey zorlayacaklar.Fakat ruhsal olarak toparladıkları anda,ikili ilişkilerini de iyi yönetebilirlerse yapacakları işten fayda sağlayacaklardır.
Ayrıca ,hayvanlarla alakalı ,onların özgürlükleri ve verdikleri çabalarda zorlansalarda ,bu konuda emin olun yaraları sarılacaktır.
Birde çoçuklarıyla yalnız kalan anneler, bu ani şehir değişikliği konusunda içsel olarak çok zorlanacaklardır.
Yaralarını zamanla sararlarken,kendileri de ruhsal olarak değişeceklerdir.



























Terazi ve Yükselen Teraziler:
Sizler ev,aile ve çoçuklarınızı düşünerek yatırım yapma kararı alabilirsiniz.Bu anlamda köklü ve kalıcı değişimler yaşayabilirsiniz.Ani bir karar vererek borca girebilirsiniz.Bütün planlarınızı sağlam ve akıllıca düşünerek yaptığınız taktirde başarılı olabilirsiniz.
İyi bir işiniz ve sağlam bir geliriniz var ise ,gökyüzü size bunu ancak bu şekilde vaat edecektir.
Toplumda arkadaşlarınız sizin banka,kredi vs.gibi durumlarınıza karşı çıkarken, bir anda kalbinizi ve kendinize olan güveninizi . kırılabilirler.Bu konuda da eşinizden alacağınız destek ve güçle tekrar toparlanarak kendinize güveninizi sağlayabilirsiniz.
Ayrıca ev,aile ,çoçuklarınızla alakalı kendinizi özgür ve rahat edebileceğimiz yerlere gidebilir,mal,mülk,yatırım yapmak isteyebilirsiniz.
Bu sizleri birbirinize bağlarken ,bunun tadını çıkarabilirsiniz.
Ayrıca hobiler,sanatsal etkinliklere yönelebilir,bundan keyif alabilirsiniz.
Fakat evlilik ve birlikteliğinizde eşiniz sizin hobilerinize karışırken anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.
Bu anlamda şans oyunları vs.gibi uğraşları pek hoş karşılamayabilirler.
Sizlerde bu anlamda ikili ilişkilerinizi kontrol edemeyip,bu konuda şansınızı fazla zorlamayın derim, çünkü tuzağa bile düşebilirsiniz.
Kariyerinizde ise çalıştınız ,ayrı kaldığınız ve de ailen saydığınız kişileri tekrar kazanmak, toparlamak için işinizi yeniden büyük bir stratejik çalışmayla toparlayabilirsiniz.
Maddi olarak güçlenirken,büyük bir değişim ve dönüşüm yaşar,kariyeriniz de bunun faydalarını maddi olarak görebilirsiniz.
Hayatınızda seyahat etmek,başka şehir ve kültürden insanlar tanımak isterken,kendinizi ruhsal anlamda rahatlatabilirsiniz.



















Akrep ve Yükselen Akrepler :
Sizler ev,aile köklerinizle ya da kardeş ve onların çoçuklarıyla alakalı kararlar alabilirsiniz.
Ayrıca yürütmekte zorlandığınız birliktelik,evlilik ve ortaklık gibi konularınız var ise, ani bir karar vererek kendinizi bu durumdan kurtarabilirsiniz.
Özgür olmak adına ayrılıklar yaşayabilirsiniz.
Bazılarınız bu vereceği karardan dolayı yer değişikliği ve taşınma gibi gündemleri olabilir.
Bazılarınız mal,mülk,nafaka ve eşinizin parasıyla ilgili konuşmalar ve anlaşmalar yaparken,hap ilaç gibi durumlara yönelmeden kendileri bu anlamda sessizce bir anlaşmaya vararak ruhsal olarak rahatlatacaklardır.
Kariyer olarak kendilerine güvenleri oldukça yüksek olurken,talep gördüklerinin farkında olarak belki iş teklifleri alarak yer değiştirebileceklerdir.
Fakat evliliklerindeki huzursuzlukları bir anda atamayıp,egolarına yenilerek ,içlerindeki öfkeyi de atmakta zorlanabilirler.
(Bazı şeyler zor unutulabilinir.)









Yay ve Yükselen Yaylar:
Sizler maddi anlamda kararlar alırken bu durum işinizi de ilgilendirecektir.
Kariyeriniz açısından , aldığınız eğitimleriniz var ise ,bu doğrultuda emekleriniz karşılıksız kalmayıp sizlere sürpriz bir şekilde maddi manevi fırsatlar önünüze çıkabilir.
Kendinize ve bilginize güvenin.Sabırlı ve kararlı olduğunuz sürece planlarınız yarı yolda kalmayacaktır.Hatta aldığınız eğitimlerin karşılığını almaya şimdiden başlayabilirsiniz.
Daha büyük bir kitleye kendinizi tanıtır,
iletişim yoluyla sosyal gruplara hitap edebilirsiniz.Ve bu konuda aile bireyleri desteklerini üzerinizden eksik etmeyeceklerdir.
Kendinize bu konuda güvenin çünkü bu sizin hem hobiniz olurken,bunu yapmaktan büyük bir keyif alıp,kendinizi de iyileştirebileceksiniz.
Ayrıca ,günlük hayatınızda çoçuklarınızla alakalı ani kızgınlıklar yaşayabilir,onların gözyaşı dökmelerine sebep olabilirsiniz.
Kontrolünüzden çıktıkları an ,ani tepkiler de verebilirsiniz.
Sakin olmanızda fayda var,aksi halde sabrınızın sonu selamet olmayabilir.
Onlara yaptığinız harcamalara da dikkat edin bütçenizi aşabilirsiniz.
Sağlığınızla alakalı olarak, sizler bu konuda çok daha dikkatli olmalısınız.Hijyeninize ve sokağa çıkarken maske ve mesafeye mutlaka dikkat etmelisiniz.
Aksi taktirde ,boğaz enfeksiyonları yaşayabilir,çocuklarınız ve sizler zor durumda kalabilirsiniz.
Kalp hastası ve kalple ilgili bir sorunu olan kimselerin bu konuda bir kontrolden geçmelerini öneririm.
Birde maddi konularda fazla risk almamaya dikkat edin,sonunda pişman olabilirsiniz.
Çoçuklarınızla yapacağınız tatil ve yer değişikliği sizin ihtiyacınız şey olurken ,ruhsal olarak ta kendinizi iyi hissedebileceksiniz.















Oğlak ve Yükselen Oğlaklar:
Sizler çok zor zamanlar atlattınız.Ama şimdi aldığınız yeni kararlar ve sağlam adımlarla ilerliyor olacaksınız.
Kariyerinizde ise ,başka bir yerden iş teklifi alabilir,yer değişikliği yapabilirsiniz.Yine sizler boş durmayıp,çok çalışıp ,oraya adapte olmayı başarabileceksiniz.
Ve bu durumda emeklerinizin karşılığını alırken , değer görüldüğünüzü anlayacaksınız.
Yalnız iş yerinde de olsanız hareket etmeği unutmayın ,birde insanlara karşı daha nazik olabilmeyi denemelisiniz.
Bazılarınız bu dönemde hiç beklemedikleri anda çoçuk sahibi olabilirler.
Kendilerini ihmal edenler ise düşük tehlikesiyle karşı karşıya gelebilir .
Kontrollere gitmeği es geçmeyelim lütfen.
Ayrıca dış görünüş olarak kendinize ve bedeninize artık bakmanın zamanı gelmişken zayıflama kararı alabilirsiniz.
Maddi olarak zorlandınız ama artık rahatlamanın tam vakti geldi derken,bu sefer aşk ve çoçuklarla ilgili ani para çıkışları yaşayabilirsiniz.
Belki birlikte olduğunuz kişiyle alakalı olarak ani bir ayrılık kararı alırken,çoçuklar ve nafaka konusunda zor anlar yaşayabilirsiniz de.
Ama ailenizden alacağınız destek karşısında geçirdiğiniz zor zamanları telafi ediyor olacaksınız.
Kendi iç dünyanızda meditasyon yapın,dua edin,yoga yapın ruhsal olarak şifalandığınız taktirde kendinizi mutlu edebilirsiniz.













Kova ve Yükselen Kovalar:
Hayatınızı yeni baştan yaşamaya başlıyorsunuz.
Artık özgür olmak,hayatta çok çalışıp kalıcı başarılara adım atma vakti geldi.Daha fazla insanlarla bir arada olacaksınız.İşiniz ve yaşam şekliniz ,hayata koyduğunuz kuralların hepsi değişikliğe uğrayacak.Kontrol etmek yerine sizler bu yeni düzene alışmaya çalışmalısınız.Eski düzeni rafa kaldırırken ,yeni hedefler peşinde ilerliyeceksiniz.
Bazılarınız evden,ailenizden,köklerinizden ayrılmak zorunda kalacaklar.Zor olsa da bu durum hayat sizi buna itecektir.
Sizlerde çalışarark bu durumu telafi edeceksiniz.Bazen onlarla konuşmak sohbet etmek sizlere ilaç gibi gelirken,tekrar güç toplayıp hayatınıza alışmaya çalışacaksınız.
Yalnız kaldığınızda kendinizi suçlayabilirsiniz.Bunun için bol bol dua edin,meditasyon ,yoga yapın,yaşlılara yardım edin ve de hayvanları da unutmayaın .Bunlar size manevi güç toplatacaktır.
Büyük bir değışime hazır olun.
Ayrıca evli olanlar ,çoçuk sahibi olmak isteyenler buna kavuşacaklardır.
Fakat eşinizin ailesinde kalp rahatsızlığı olanlarınız var ise,ani sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirler.
Fakat uzun süre ilişkisinde problemli olanlar için ise,ani ayrılık kararı alabilir,çoçuklar yüzünden de anlaşmazlığa düşebilirler.
Maddi açıdan yetmediğini düşündüğünüz anlarda ise, sinirlerinizi ne kadar saklamaya kalksanız da annenizden alacağınız destek size iyi gelecektir.
Her ne olursa olsun,işinize ve ailenize sahip çıktığınız taktirde, hayallerinize kavuşabilirsiniz.























Balık ve Yükselen Balıklar:
Sizler toplumda konuşmalarınızla ,çalışma şeklinizle taktir toplarken daha çok insanın güvenini kazanacaksınız.
Fakat maddi olarak zorlanıyor oluşunuz ,sizin canınızı sıkarken,daha da hırslanıp gerilebilirsiniz.
Günlük hayatınızda çoçuklarla vakit geçirmek ve onlarla ilgilenmek sizleri zorlarken keyifsiz olabilirsiniz.
Ani kalp rahatsızlıkları yaşayanilirsiniz.
Aman dikkat!.
Ayrıca bu aralar yalnız olmak ,etrafınızdaki arkadaşlarınızdan,kardeşlerinizden, uzaklaşmak isteyebilirsiniz.
Kendinizi izole ederken internet ve sosyal medyada daha fazla zaman geçirebilirsiniz.
Ya da elektronik aletleriniz bir anda bozulurken,bunun sıkıntısını yaşayabilirsiniz.
Kariyerinizde ise , ideallerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz.Hedefinize ulaşırken kendi değerinizi ispatlamakta zorlanabilir,hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Fakat kendinize güvenin içinizdeki o saf iyi niyeti kaybetmediğiniz taktirde hedefinize ulaşabilirsiniz.
Evlilik ve birlikteliğinizde çok çalışıp çok fazla emek veriyorsunuz.Fakat hayatınızı çocuklarınızla ve sevdiğiniz kişiyle yeniden şekillendirdiğiniz taktirde,sinirlerinizi de yatıştırabilirseniz ,krizleri çözer bir de stratejik davrandığinız taktirde ise de aile bağlarınız güçlenecektir.
Kendinize zaman ayırın , spor yapın,hareket edin,kaslarınızı güçlendirin ki bu yeni düzen sizi şifalandırsın.
Ayrıca ,aranızda ilaç kullananlarınız var ise, ilaçlarını ihmal etmemeye ve tedavilerini de aksatmamaya dikkat etmelerini öneririm.
Mal mülk miras konularında birbirinize zorluk çıkarmak yerine o aradaki dengeyi kurmaya çalışın,aksi taktirde hastalanır ,tedavi yollarına başvurabilirsiniz.






👑
Sevgi ve Saygılarımla
Astrolog Berçem Ulutaş
 
yıl (3).jpg



Bu yılın Koçlar için ana konusu gelecek planlarını gerçekleştirmek olacak.

Geleceğe dair projelerinizi oturtmak, daha kalabalık gruplarda, başarılı işler yapmak ve farkındalığınızı arttırmak için güzel etkiler altındasınız.

2021'in en şanslı burçlarından birisi de sizsiniz, gökyüzünde hâkim olan Kova Burcu'nun etkileri size çok iyi gelecek.

Zorlanacağınız alan maddiyat olacak.

Çok fazla fırsatın hayatınızda olması, aynı oranda daha fazla giderinizin oluşmasına neden olabilir.

Burada parayı çok dikkatli harcamalısınız yoksa yıl sonuna kadar istediğiniz gelirleri elde etmek ve ihtiyaçlarınızı elde etmeniz kolay olmayacak.

14 Mayıs-22 Temmuz arasında Jüpiter burç değiştirecek.

Bu etkiyle beraber ruhsal konulara merak sarabilirsiniz ve kendinizi geliştirmek adına meditasyon, yogaya başlamanızı tavsiye ederim.
Yine hareketli bünyenize daha durağan bir dönem olacağını belirtmek isterim.

Yılın genelindeki tutulmalarda özellikle Mayıs ve Haziran'daki tutulmalar sizi yolculuklar, eğitimle ilgili konulara yönlendirecek.

Geride bıraktığımız 2020 yılında da bu konulara zaten ilgi duyuyordunuz, şimdi bunların sonuçlarını alacaksınız.

Yılın kapanışında ise özellikle kardeşlerinizle birlikte bir projenin içinde yer alabilir; bir yandan da parayla ilgili yaşadığınız problemleri çözmeye odaklanabilirsiniz...



2022'Kİ ANA TEMANIZ "PARA"

Kasım ve Aralık'taki tutulmalar sizin maddi konularda sonuç almanızı, 2022 yılında ana temanızın şimdiden para olmasını sağlayacak.

Bu yıl genel olarak burcunuza yeni bir ortam ve arkadaşlık ilişkilerinizde değişim yaşayabilirsiniz.

Zihin olarak farklı insanlarla güzel projelerde yer alabilirsiniz.

Ön yargılı olmadan yılı geçirmeye çalışırsanız oldukça başarılı olacağınızı söylemeliyim

























Boğalar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcu Boğa Burcu olanlar da Boğa Burcu yorumunu okumalılar...

Bu sene önemli bir yıl sizin için.

Hayata karşı dik köşelerinizin törpülendiği bir yıl olacak.

Burcunuzdaki Uranüs, gökyüzüne hâkim olan Satürn ve Jüpiter’e zorlu açılarda bulunacak.

Yaşam alanınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kesinlikle olduğunuz yerde olmak istemeyeceksiniz.

Daha farklı ortamlar ve insanlarla bir arada olurken; bu kendinizden ödün vermenize sebebiyet verecek ve sizi yoracak.

Burada temel konu kariyer iken hem şanslısınız; hem de dediğim gibi kendinizden fedakârlık yapmak zorunda kalacaksınız.

Zihin olarak sizden farklı insanlara karşı dik olmalısınız.
Yükselmenin kapısı çok açık olduğu kadar tam tersi bir reaksiyonda olabilir.

Kariyer burcunuz için 2021 yılında ana tema olurken, ince bir ipin üstünde yürüyeceksiniz.

Yılın en güzel zamanları ise Jüpiter’in Balık Burcu'na geçtiği dönemler olacak.

14 Mayıs-28 Temmuz arasında hayatın her alanında verimli olacaksınız.

Beklentilerinizi, isteklerinizi bu dönemde gerçekleştirebileceksiniz.

Güzel insanlarla da bir arada olurken, aşk adına da burcunuz için destekleyici bir süreç olacak...

Yılın genelini şekillendirecek tutulmalardan, Mayıs ve Haziran ayındaki tutulmalar sizi parada öne çıkartacak, gelirlerinizi arttırmak için belki birden fazla iş yaparak para kazanmak için fırsatlar olacak.

2020 yılındaki parayla ilgili hayal kırıklıklarınızı 2021’de toparlayabileceksiniz.

Yılın kapanış tutulması ise burcunuzda gerçekleşecek ve özellikle konfor alanı yaratmak, kalıcı bir iş bulmak, uzun süreli bir ilişkiye başlamak için fırsatları hayatınıza getirecek...

Dediğim gibi 2021 yılı kolay değil ama; büyük dönüşümlere gebe olduğunu belirtmek isterim





















Sevgili İkizler Burçları, 2021 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.


Bu yıl özellikle eğitimle ilgili konulara çok fazla vakit harcayacaksınız.

Üniversite, yüksek lisans, doktora yine yarıda bıraktığınız başka bir eğitim varsa odak noktanız bu olacak...

Bu sene olduğunuz yerde yaşamaktan ziyade farklı bir ülke değişimi, yer değişimi de isteyebilirsiniz.

Yine işinize teknolojiyi oturtmak, kitap yazmak, kalıcı bir proje bırakmak istiyorsanız, gökyüzünde hâkim olan Kova Burcu enerjileri size destek verecek.

Dikkat etmeniz gereken konu ise "iş ortamınızdaki arkadaşlıklar." Sizi zorlayabilir.
Yine kronik rahatsızlıklarınız varsa bu yıl kesinlikle kontrolü elden bırakmamalısınız.

Sizin için yılın genelinde dedikodu enerjisi çok hâkim olacak, başkalarının sözlerine göre hareket ederseniz elinizdeki fırsatları kaybedebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

14 Mayıs - 28 Temmuz arasında ise Jüpiter burç değiştirecek bu sizi kariyerde etkileyecek, yükselme enerjiniz çok yüksek iken, üzerinize kesinlikle hayal kurmadan bir şekilde ilerlemelisiniz.

Yine bu dönemde kilo almaya müsait olacağınız için sağlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.

Yılın ilk tutulmaları 26 Mayıs ve 10 Haziran’da gerçekleşirken, 26 Mayıs’ta gerçekleşecek, tutulma, evlilik ve ortaklık açısından destekleyici olacak.
10 Haziran’daki tutulma burcunuzda gerçekleşiyor.

Uzun süreli bir ilişkiye başlamak, mevcut ilişkiyi evliliğe taşımak için güzel etkiler altında olurken, yılın kapanışında, bu iş ortamında yaşadığınız problemleri çözmeye, iş değiştirmeye odaklanabilirsiniz.

İş arkadaşlarınıza bu sene güvenmemenizi de dipnot olarak paylaşmak isterim.



















Sevgili Yengeçler, 2021 yılının size, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcu Yengeç olanlar da Yengeç Burcu 2021 yorumunu okuyabilirler...

Sizin için 2021'in ana konusu ödemeler, borçlar, krediler olacak.

Yine mirasla ilgili süreçlerde yıl boyu destek var.

Eşinizin parası, sizin paranızın bir tık üstüne geçebilir.

Sizin onun imkanlarından faydalanacağınız bir yıl olacak ve kesinlikle özellikle Şubat ama Ocak ayında da gereksiz borçlanmaya özen göstermelisiniz.
Parayla ilgili konularda dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yine kalabalık gruplar, sosyalleştiğiniz alanlarda yeni bir değişim dönüşüm olabilir.

Arkadaşlık ilişkilerinizde maddiyat çok öne çıkabilir, dikkat etmelisiniz.

Diğer yandan 14 Mayıs ve 28 Temmuz’da Jüpiter burç değiştirecek ve bu enerji size çok iyi gelecek.

Yüksek lisans, doktora ve eğitimle ilgili hedefleriniz varsa gerçekleşebilir.

Yine yurtdışı ile alakalı planlarınız için aksiyon alabilirsiniz, bu dönem oldukça destekleyici.

Yine bu dönemde kilo almaya müsait olduğunuz için dikkat etmelisiniz.
Yılın genelindeki tutulmalardan özellikle mayıs ve haziran tutulmalarında, çocuklarla ilgili konular öne çıkacak.

Hamilelik düşünüyorsanız, çocuklarla ilgili bir beklentiniz ve girişiminiz varsa bu dönemi özellikle değerlendirmenizi isterim.

Ayrıca bu dönemde hobilerinizden para kazanabilir, hobilerinize yönelebilirsiniz.

Yılın kapanış tutulmalarında ise belirttiğim gibi yeni bir çevre düzeni var ve yılın sonunda çalışmak istemeyebilirsiniz.

Rehavet enerjisi çok yükselecek, bu yüzden çok büyük planlarınız varsa yılsonuna bırakmamanızı tavsiye ederim.
15 Aralık’tan itibaren ise yeni gelecek planlarını yapmak için uygun koşullar oluşacak.

















Aslanlar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk, huzur ve aşk getirmesini diliyorum ki gerçekten de aşk adına önemli sene olduğunu da hemen belirtmek isterim.

Gökyüzü karşıt burcunuzda (Kova) şekillenirken, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar çok fazla öne çıkan konular olacak.
Burada zorlanabileceğiniz kısım ise iş hayatınız ve ilişkileri aynı anda yürütmek olacak.

Yine ortaklaşa bir girişiminiz varsa yılın ilk 3 ayında bitme noktasına gelebilir.

Evliyseniz de hayatınıza ikinci bir insan girebilir dikkatli olmalısınız.

14 Mayıs ve 28 Temmuz arasında ise ödemeler, borçlar ve krediler ana temalar olacak.

Yeni yatırım planı gündeme gelebilir.
Yine mirasla bir beklentiniz varsa, haberi gelebilir.
Sağlık açısından ayaklarla ilgili de operasyon geçirme riskiniz var.
Yılın en önemli gökyüzü olaylarından tutulmalar ise ilk olarak 26 Mayıs ve 10 Haziran’da gerçekleşecek tutulmalarla beraber ev, lokasyon ve iş değişimi yaşayabilirsiniz.
2020 yılından beri istediğiniz değişlik bu dönemde hayatınıza gelebilir

İş hayatındaki yenilik tam olarak beklentileriniz doğrultusunda olmayabilir, statü ile ilgili sıkıntı yok ama parasal açıdan tatmin etmeyebilir.
Para kısmını yılın kapanış tutulmalarıyla çözeceksiniz.
Kasım’da ve Aralık’ta yurt dışına yolculuk ya da yeni bir seyahat programını da hayatınıza dahil ederek, daha rahat bir iş ve konum elde edebilirsiniz.
İşle alakalı destekleyici, para anlamında önemli dönemleri yıl sonunda hayatınıza alacaksınız

















Başaklar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.


Bu yıl ana temanız iş ortamınız ve sağlığınız olacak.

Kendinize iş düzeni kurmak, istediğiniz işi elde etmek, hatta birden fazla işte çalışarak gelirlerinizi artırmak için plan yapacaksınız.

Sağlığınızda ise dolaşım yolu rahatsızlıkları adına risk altındasınız, temiz hava çok önemli özellikle aktif sigara kullanıyorsanız. Bu sene azaltmanızı tavsiye ederim.

Diğer yandan Uranüs’ten kaynaklı zorlanacağınız konu ise eğitim olacak

Eğitimle ilgili konulara ağırlık vermelisiniz. Çünkü kariyerinizi yönlendirirken, eksikliklerinizi tamamlamanız ve bu konuda gerekirse fedakârlık yapmanız gerekebilir.
Yine yolculuklar adına önemli bir sene.

14 Mayıs- 28 Temmuz arasında ise Jüpiter, karşıt burcunuz Balığa geçiyor.

Bu dönemde evlilikler, ortaklıklar ve ilişkiler adına harika bir süreç başlayacak.
Hayatınızda kimse yoksa uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Mevcut ilişkinizde gayet güzel bir dönem, evlilik yolunda adım atabilirsiniz
Yılı şekillendirecek önemli gökyüzü olaylarından tutulmaların size yansıması ilk olarak 26 Mayıs ve 10 Haziran’daki tutulmalarla beraber kardeşlerinizle olan girişimler öne çıkacak.

Aile yuva kavramları temel konular olacak.

Diğer yandan başladığınız eğitimleri bitirebileceksiniz.
Ayrıca ekstra bir eğitim programı gündeme gelebilir.
Yılın kapanışındaki tutulmalarla ödemelerinize odaklanacaksınız yatırım amaçlı bir borçlanmaya girebilir. Mevcut borcunuzu kapatmak için özveride bulunabilirsiniz...















Sevgili Teraziler, 2021 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Burcunuz ve sizin için 2021'nin temel konuları ilişkiler, aşk, hobileriniz ve çocuklar olacak.
Yılın şanslı burçlarından birisi de sizsiniz.

Enerjinizi çok yüksek bir şekilde hayatın her alanına aktarabileceksiniz
Kendinizi yeniden yapılandırma adına destekleyici etkiler var.
Zorlanacağınız konu ise para ve gereksiz borçlanmalar olacak...

2020 yılından bu yana gelen krediler sizi yorabilir.

Yıl boyu hesap kitap yaparak para harcamanızı tavsiye ederim.
14 Mayıs- 28 Temmuz arasında ise Jüpiter burç değiştirecek, bu etki sağlıkla ilgili konularda sizi etkilerken, yıl genelinde kilo takıntısıyla uğraşabilirsiniz.





KARİYER

İş ortamında ise daha dikkatli ilerlemelisiniz, oradaki problemler hızlı çözülebilecek fakat mevcut problemlere pozitif yaklaşmazsanız sıkıntı olabilir.
Yılın önemli gökyüzü etkilerinden ilkİ tutulmalar ise 26 Mayıs ve 10 Haziran’ da gerçekleşecek.
Bu tutulmalar temel olarak sizin para dengenizi kurmanızı sağlayacak.
Yaz ayında gereksiz bir borçlanmaya girmeden ilerlemelisiniz ki aralık ayında yatırım imkânı oluşsun.
Yılın kapanış tutulmalarında ekstra gelir kaynaklarınız oluşabilirken, miras beklentiniz varsa istediğiniz haber gelebilir.

Ortaklaşa girişimlerden, işinizden, partnerinizden de yine maddi anlamda destek alacaksınız.
Para hayatınızda çok önemli olacak, yıl genelinde fırsatlar olduğu kadar bazı noktalarda para sınavınız olabilir.

Muhakkak programlı ilerlemelisiniz.



















Sevgili Akrepler, 2021 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcunuzun 2021 analizini de okumayı lütfen unutmayın.

2021’in ana teması sizin ve burcunuz için aile olacak.
Ev düzeninizi, evinizi değiştirebilirsiniz.
Aileyle ilgili karar alabilir ve evinizin içindeki tadilat ya da tamiratlarla ilgilenebilirsiniz.
Zorlanacağınız konu ise evlilik olacak
Evlilikler, ortaklıklar sizin için önemli olurken, kendinizi de bu konuda minik bir teste tabi tutabilirsiniz
Eşinizin ya da partnerinizin ailesi bu sene yılın ilk 3 ayı size zorluk çıkartabilir.
Daha sakin ilerlemelisiniz.

14 Mayıs-28 Temmuz arasında ise Jüpiter Balık burcunda olacak ve etkileri enerjisi size çok iyi gelecek.
Çocuklarla ilgili konularda karar alabilirsiniz.

Yine kendinize vakit ayırmak, sıkıntılı giden ilişki problemlerini çözmek için bu güzel etkiyi değerlendirebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise kilonuzu dengelemek olmalı.
Kilo almaya müsait bir dönem olacak.




GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI SİZİ MADDİ KONULARDA ETKİLEYECEK



Yılın genelini şekillendiren önemli gökyüzü olaylarından tutulmalar ilk etapta 26 Mayıs-10 Haziran ‘da sizi maddi konularda etkileyecek.



Ödemeler, borçlar, kredileri düzene oturtmak adına hareket edeceksiniz.



Yılın kapanış tutulması ise karşıt burcunuzda gerçekleşecek, yılın başında yaşadığınız ilişki problemlerini çözüp güzel bir karar alabilirsiniz.



Yine yılın başında ayrılık yaşadıysanız o ilişkinizin yerini dolduracak güzel, uzun soluklu bir ilişkiyi de yıl sonunda hayatınıza alabilirsiniz.

















Sevgili Yaylar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcunuzun 2021 yılı analizini de okumayı unutmayın...

Sizin için yılın ana teması yolculuklar olacak.

Şehirler arası yolculuklar ve şehir içi yer değişikliği yapabilirsiniz.

Diğer yandan eğitimle ilgili konularda fırsat sağlarken, güzel bir iletişim ağı oluşturmaya çalışacaksınız.

Burada dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız ve iş ortamınızdaki insanların rekabetleri ve dedikodu enerjileri olacak.

Sürekli maddiyatı öne çıkarmaları ve bunu dillendirmeleri sizin için zorlayıcı olabilir.

İş yeri değiştirmeyle ilgili yılbaşında karar alıp yıl sonunda uygulayabilirsiniz.



14 Mayıs-28 Temmuz arasında ise Jüpiter burç değiştirecek.

Bu etki sizi aile, yuva ve ev kavramlarında etkilerken, evinizin içine tadilat, tamirat yapabilirsiniz.

Yine maddi beklentilerinizi bu dönemde ailenizden temin edebilirsiniz.



TUTULMALAR 2020'NİN İZLERİNİ SİLMENİZİ SAĞLAYACAK



Yılın önemli gökyüzü olaylarından tutulmalar ilk olarak 26 Mayıs ve 10 Haziran’da gerçekleşecek. 26 Mayıs’taki tutulma burcunuzda gerçekleşirken, 2020’nin de sıkıntılı izlerini silmenizi sağlayacak.

Fakat para söz konusu olunca dikkatli olmalısınız.

Parayla ilgili konularda zorlanmalar olabilir.



Evlilik ve ilişkiler adına ise güzel bir dönem, mevcut ilişkinizde radikal bir karar alabilir, ciddi bir hamle yapabilirsiniz.

Yılın kapanış tutulması ise yine iş ortamınızda gerçekleşecek; yukarıda belirttiğim gibi yılın ilk zamanlarında aldığınız kararları bu dönemde uygulamaya geçebilirsiniz.































Sevgili Oğlaklar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcunuzun da 2021 analizini okumayı lütfen unutmayın...

2021 YILINDA ANA TEMANIZ "PARA"

Yıl içindeki ana temanız para olacak, artık zor gezegen etkilerini geride bıraktınız.

Daha rahat bir dönem olacak, 2021 yılında gelirlerinizi arttırabileceksiniz, birden fazla para kaynağı oluşacak.

Belki bunlar için sizden farklı zihin yapısında insanlarla bir arada olmak zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise kendinize ayıracağınız zaman.

Daha fazla çalışmak zorunda kalacağınız için burada sıkıntı yaşayabilirsiniz.



Yine çocukların sorumlulukları çok fazla üstünüzde olacağı için dengeyi bulmak zor olabilir.

Aşkta destekleyici etkileri olsa da ilişkilerinizde para öne çıkabilir.

Rahat edeceğiniz süreç ise 14 Mayıs - 28 Temmuz arası olacak, bu dönemde Jüpiter burç değiştirecek ve size çok iyi gelecek.

Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden destek alırken, gideceğiniz yolculuklar da ekstra fırsat doğuracak.

Yılın önemli gökyüzü olaylarından tutulmalar ise ilk olarak 26 Mayıs -10 Haziran’da hayatımızda olacak.

Bu etkiler sizi sağlıkla ilgili konularda ve iş ortamında etkilerken, bu ortamdaki dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız.



2020 yılından beri uğraştığınız iş ortamını bu dönemde düzenleyebileceksiniz.

Yılın kapanış tutulmaları ise size çok iyi gelecek.

Yılbaşında uğraştığınız konuları çözümlemenizi ve kalıcı bir ilişki yaşamaya, güzel bir birlikteliğe olanak sağlayacak.





















Sevgili Kovalar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk, huzur, başarı, hayatınızda eksik olan tüm güzellikleri getirmesini diliyorum.


Lütfen, yükselen burcunuzun da yıllık yorumunu okumayı unutmayın...

Bu yıl sizin için o kadar önemli ki bunu nasıl anlatsam diye gerçekten düşünüyorum.

Hayatınızda madalyaları kazanırken, pisttin engellerle dolu olduğunu belirtmek isterim.

2021 yılı hem gökyüzü sizin yanınızda olacak, burcunuzda şekillenecek; hem de engeller ve aksilikler de yanında olacak.

Bu yüzden sorumluluk almalı ve harekete geçmelisiniz.



Dikkat etmeniz gereken başlıca konu aile, ev ortamı ve aile ile olan ilişkiler olacak.

Yıl içinde sevdiğiniz bir yakınınızı kaybedebilirsiniz.

Evle ilgili problemlerden dolayı mekân değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Duygularda kalmamalı ve gelecek hamleleri yapmalısınız.

14 Mayıs- 28 Temmuz arasında ise Jüpiter burç değiştirecek ve sizi maddi konularda olumlu etkileyecek.

Yıl içinde parasal anlamda en verimli zamanlar.



Yılın önemli gökyüzü olaylarından olan tutulmalar ise ilk olarak 26 Mayıs ve 10 Haziran’da hayatımızda olacak.

Bu etki sizi ilişkiler, çocuklar, hobiler alanında etkileyecek.

Bu dönemde gayet güzel bir enerji var. Fakat maddi anlamda açılabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

Çocuk düşünüyorsanız haziran ve temmuz ayı bunun için destekleyici.

Yılın kapanış tutulmaları ise yılbaşında yaşadığınız ev ve aile konularına çözüm getirecek.

Ev ortamınızı değiştirebilir, evle ilgili konularda zarara uğradığınız bir nokta olursa, ailenizin yardımıyla oluşan yaralarınızı sarabileceksiniz.























Balıklar, 2021 yılının size sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.

Yükselen burcunuzun da 2021 yılı analizini okumayı lütfen unutmayın...

Oldukça önemli bir yıl sizin için; çünkü yavaş yavaş kendi döneminiz başlayacak...

Balık dönemi için, bir ön hazırlık gibi düşünebiliriz...





NEGATİF BAKABİLİRSİNİZ...

Yıl geneline negatif bakabilirsiniz, hayata karşı duruşunuz zaman zaman zayıf düşebilir.

İş ortamında durmak, çalışmak istemeyebilirsiniz.

Depresif ruh haline karış, meditasyon ve yoga tarzı iyi gelecek aktivitelere yönelerek bu kısmı çözebilirsiniz.



Bu sene kardeşinizin problemleri sizi bulabilir, onlar için mecburi yolculuklara çıkmak zorunda kalabilirsiniz.





JÜPİTER BURCUNUZA GEÇECEK

14 Mayıs- 28 Temmuz arasında ise Jüpiter burcunuza geçecek, yılın sizin için en verimli zamanları bu dönemler olurken, kilo almamaya dikkat etmelisiniz.

Sağlıklı beslenmek yıl genelinde sizin için çok önem arz edecek.

Gökyüzü olaylarından tutulmalar ise ilk olarak 26 Mayıs ve 10 Haziran ‘da karşımıza çıkacak.

Sizi kariyer ve aile ilişkilerinde etkilerken, 2020 yılında yaşadığınız iş sıkıntılarını da çözüme kavuşturabileceksiniz.

Ayrıca bu dönemde ev taşımanız gündeme gelebilir, yer değişikliği olabilir.

Yılın kapanış tutulmaları ise yılın ilk üç ayında yaşadığınız problemleri çözmek için hayatınızda olurken, güzel bir yolculuk, belki başka şehirde yeni bir iş planı oluşabilir.

Yine kardeşlerinizin yaşadığı sıkıntılar da bu dönemde çözülecek, belirtmek isterim





















Sema Sidar
 
yıl (4).jpg


KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –
Sevgili Koçlar, Bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter sizi destekliyor. Üzerinizden baskılar kalkıyor. Değişen küresel sisteme daha çabuk adapte olabilirsiniz. Etrafınızdaki güçlü, etkin, sağlam kişilerden, arkadaş ve dostlarınızdan destek, tavsiyeler alabilirsiniz. Grup, takım çalışmaları, koçluğu yapabilir, birçok kişinin grup yöneticiliğini yaparak yükünü de üstelenebilirsiniz. İletişim kurmakta sorun yaşamadığınız için kendinize mutlaka farklı alanlar yaratacaksınız. Toplumsal amaçlı çalışmalar, sosyal aktiviteleri organize edebilirsiniz. Dernek, vakıf, cemiyet, meclislerde yer alabilirsiniz. Üniversitelerde, grup çalışmalarında faaliyet gösterebilirsiniz. Başkaları ile birlikte yükselme isteği artar. Organizasyonlarda çeşitli sorumluluklar alabilir, sosyal, toplumsal çalışmalar yapabilirsiniz.

11. Evinizdeki Jüpiter, partilere, toplantılara, düğünlere katılma olanaklarını da destekliyor. Evlenebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Arkadaşlarınızın da hayatında önemli sorumluluklar olabilir. Bu yıl sizin için, gelecekle ilgili ideallerinizi gerçekleştirme yılı olacaktır.



21 Mart’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Daha özgür ve hareketli süreçler sizi bekliyor. Hareket alanınız genişlediğinden arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilir, kişisel konularınıza eğilebilir, aşkı keyfi, sosyal canlılığı yakalayabilirsiniz. Etraf tarafla sürekli iletişim içinde olabilirsiniz.



12 Nisan’da burcunuzdaki Yeni Ay ile yepyeni keyifli başlangıçlar yaparken, doğanız gereği çocuksu, cesur, girişimci olarak hayatta ilerleyebilir maddi manevi alanda rahatlama yaşayabilirsiniz.



20 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen dolunay dönemi bazı işlerinizi bitireceksiniz. 2021 yılın muhasebesini yapabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Sonuç alma dönemleriniz.



Aşk:



İlişkiye ve aşka açık bir yıldasınız özellikle, Mart, Nisan, Temmuz, Ağustos’ta aşk pek bir keyifli olacak sizin için. Tadını çıkarmaya bakın! Geçen yıldan daha sosyal olabilirsiniz. Aynı zamanda Mart, Nisan aylarında çocuklarınızın hayatında gelişen çok güzel olaylar, konular var. Onların başarılarıyla gurur duyabilir, birlikte neşeli günler yaşayabilirsiniz. Gezebilirsiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemlerde içsel huzura kavuşacaksınız. Dinlenebilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz, belki de yurt dışına gidersiniz. Ortamdan izole olmak isteyebilir, kendinizi sevdiklerinize adayabilirsiniz. Eski problemleri kafanızda çözebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni beceriler keşfedebilirsiniz. Gelecek için kendinizi hazırlayabilirsiniz. Size zarar veren bazı alışkanlıklar varsa bu dönemde bırakabilirsiniz. Akışta kalmak, endişeler ve üzüntülerden sıyrılmak, manevi olarak derinleşmek, ruhsal çalışmalar yapmak adına olumlu bir süreçtir, yumuşatır, sakinleştirir. 2022 yılında daha da çok! Özellikle Mayıs 2022lerde burcunuza giren şans gezegeni 2023ün ortalarına kadar sizinle birlikte olacak ve sizi kimseler durduramayacak. Adalet yerini bulacaktır! Artık özgürsünüz. Cesur girişimler yapabilirsiniz.



Satürn/Uranüs (sert açılar)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, finansal harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gelirinizi sabit tutmakta başarılı olamayabilirsiniz. Kazançlar oynak olabilir, geldiği gibi gidebilir. Gelecek için yapılan yatırımlardan geri dönüş alamayabilirsiniz. Temkinli olduğunuzda finansal güveni sağlamış olursunuz. (Akslar sabitse yani yükselen burcunuz sabitlerdeyse (boğa, akrep, kova, aslan gibi) etkileri sertleşebilir, bu yüzden yükselen burcunuzu da okumalısınız)



Tutulmalar:



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta yaşanacak tutulmalar (ayrıca bilgi vereceğim) Yay/İkizler burçlarında oluşacak. Bu dönemlerde yakın, uzak (eşin/sizin) akrabalarla iletişimler yoğunlaşabilir. Kardeşlerin hayatında değişimler olabilir. Seyahatlere çıkabilir, seminerler verebilir, basın, medya, satış, pazarlama, internet, ithalat, ihracat, turizm, halkla ilişkiler, uluslararası konular, eğitim, öğretimle meşgul olabilir, kitap yayınlayabilirsiniz. Yurt dışı eğitim programlarına katılabilir, kişisel gelişim programları içinde olabilirsiniz. Hukuki konularda şansınız artabilir, Jüpiter ve Satürn sizi destekliyor. Otomobil alabilirsiniz. Bilgi almak, vermek diyalog kurmak haberleşmek bu dönem önemli olacaktır.



19 Kasım’da Boğa burcunda ay tutulması yaşanacaktır. Bu süreçlerde ise para konuları, kazançlar harcamalar alacak/verecek, yatırım konuları gündeme gelebilir. Güven ihtiyacınız artabilir.



19 Aralık’ta başlayan Venüs/retro kariyer evinizde olacaktır. Bu süreçlerde kariyerde tatminsizlik verebilir. Yanlış davranışlar, gözden düşme, prestij kaybı, toplumsal saygınlığını kaybetme gibi konuları tetikleyebilir. Daha dikkatli olunmalıdır.















BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS)– Sevgili Boğalar, Bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter kariyer alanında sizi çok çalışmak çabalamak karşılığında destekliyor. Kimi zaman işlerinizin yoğunluğundan her zamankinden çok sabır göstermeniz gerekebilir. İşiniz, mesleğiniz, toplumsal konular, anneniz, patronunuz, evliliğiniz hayatınızın en önemli unsurları ve mücadele alanı olabilir. Kendinizi toplumda kabul ettirme mücadelesi içine girebilirsiniz. Hedefe varmak için sonuna kadar çalışabilirsiniz. Devlet, hükümet ya da kurumsal çalışmalarınız olabilir. Toplum önünde sağlam duruşunuzla takdir kazanabilirsiniz.

Jüpiter şans gezegeni gücünüzü ortaya koymanız, zorluklarla mücadele etmenizi kolaylaştırır. Kariyer, mevki sahibi olma, evlenme, bebek sahibi olma gibi olanaklar gelişebilir. Jüpiter’den aldığınız destekle olumlu açılarda mesleğinizde yükselebilirsiniz, tanınabilirsiniz. Sert açılarda yapmak istedikleriniz gecikebilir. Eğer akslar sabitlerdeyse (yükselen burcunuz Aslan/Kova/boğa/akrep) yeni şartlara adapte zorluğu çekebilirsiniz, bildiğiniz ezberleri bozmak zor olabilir. Kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Esnemekte zorlanabilirsiniz. Keyfinizi, konforunuzu, rahatınızı bozmak istemeyebilir, şartlara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Ancak diğer gezegenler olumlu açılar alıyorsa durum kolaylaşır. Yine de kalıcı işler yapmak isteyeceksiniz. Maddi manevi başarı elde edebilirsiniz.



19 Nisan’dan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Daha özgür ve hareketli süreçler sizi bekliyor. Kişisel konulara zaman ayırabilir, girişimleriniz için eyleme geçebilirsiniz. Uzlaşı, barış adına güzel bir dönem. Bu dönemler arkadaşlık kurmak, aşk yaşamak, sosyal ilişkileri güçlendirmek tatil yapmak adına güzel bir dönem. Artık kendinize vakit ayırabilirsiniz.



11 Mayıs 2021, burcunuzdaki Yeni Ay ile daha sağlıklı, keyifli başlangıçlar yaparken, doğanız gereği huzurlu, sakin, güvenli ilerleyebilirsiniz.



Aşk:



Ani aşklar, evliliğe dönebilir bu yıl. Özellikle, Nisan, Temmuz, Ağustos ayları oldukça keyifli geçebilir. Sonbaharda evlilik teklifi alabilirsiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemler oldukça keyifli geçecek diyebiliriz. Sosyal hayatınız canlanabilir. İlişkiler daha keyifli olabilir. Arkadaş, dostlarınızdan destek alabilirsiniz, onlarla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Gelecekle ilgili planlarınız gerçekleşmeye başlayabilir. Kimileri evlenebilir. Parti, organizasyon, toplantılara katılabilir, kulüplere üye olabilir, katılabilir, cemiyet, vakıf, takım çalışmaları yapabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında başarılar artabilir, evlilikler gerçekleşebilir.



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, şartlara inatlaşabilirsiniz. Kurallara uyum sağlamak istemez, şartlara karşı gelebilirsiniz. Bağımsızlık özgürlük ihtiyacı artabilir. Tepkisel davranabilirsiniz. Şartlara karşı esnemekte zorlanabilirsiniz. Keyfinizi, rahatınızı bozmak zor gelebilir. Olanaklarınıza güvenip tembellik yapabilirsiniz.



Sağlık:



Özellikle Satürn/Uranüs sert açılarında çarpıntı, tansiyon, sinirsel gerginlikler, kalp dolaşım sistemi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.



Tutulmalar:



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta yaşanacak tutulmalar (ayrıca bilgi vereceğim) Yay/İkizler burçlarında oluşacak. Bu dönemlerde alacak/verecek konuları, sizin/eşin/ortağınızın sahip olduğu kazançlar, kaynaklarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kimi zaman iniş çıkışlar olabilir. Kazançlar kayıplarda olması mümkün. Sigortalı, emekli olabilirsiniz. Finans sektöründe çalışabilir ya da borsa gibi spekülatif konulara ilgi duyabilir, yatırım yapabilirsiniz. Tedaviler gerçekleşebilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalarınız olabilir.



19 Kasım’da Burcunuzda Ay tutulması yaşanacaktır. Boğa/Akrep tutulmaları sizin için kadersel etkiler yaratabilir. Boğa tutulmaları, ekonomiyi, parayı, maddi manevi güven ihtiyacını, sahip olduklarınızla ilgili konuları yatırımları simgeler. Bu dönemde evlilik, boşanma, ortaklıklar ya da ortaklıktan ayrılmalar, sözleşmeler, sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında önemli olaylar sağlık konuları da gelişebilir. Kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenebilirsiniz (Ayrıntıları o dönemler vereceğim). Artık hayatı kendi şartlarınızca yaşamayı öğrenmeye başlayacaksınız. Kişisel özgürlüğünüzü ve bireysellik vurgulanabilir.



19 Aralık’ta başlayan Venüs retro, yurt dışı bağlantılı ticari, eğitimsel sorunlar verebilir. Uzaktaki akrabaların hayatında bir takım zorluklar olabilir. Eşin akrabalarıyla sorunlar yaşanabilir. Hukuksal, yasal sorunlar varsa bu dönem zorlaşabilir.

















İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –
Sevgili İkizler, bu yıl sorumluluk gezegeni Satürn ve şans gezegeni Jüpiter sizinle! Uzun süredir yaşadığınız psikolojik baskı, endişe ve korkulardan kurtuluyorsunuz! 12-13 yıldan bu yana belki de ilk defa nefes alacaksınız. Hukuksal sorunlarınız varsa bu dönem artık sonlanıyor. Hayatınızda yurt dışına yönelik konular gündeme gelebilir. Basın Medya, yayıncılık, akademik çalışmalar, eğitim, hukuksal konularla ilgili bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Online dersler, tanıtımlar, konferanslar verilebilir. Farklı kültürden kişilerle ilişkiler kurulabilir. Eşinizin akrabalarıyla ilgili sorunları çözme şansınız artıyor. Sistemi çözmeye oyunun kurallarını anlamaya ve maharetinizi kullanarak hareket etmeye çalışabilirsiniz.

Bu yıl kitabınızı yayınlayabilirsiniz, farklı kitlelere uluslararası alanlara adınızı duyurabilirsiniz. Akademik çalışmalar yapabilir, statünüzü yükseltebilirsiniz. Seyahatler hayatınızda daha yoğun olabilir. Hukuksal alanlarda yer alabilir hatta çalışabilirsiniz. Dünyaya sesinizi duyurabilirsiniz. Hava alanı, hava yolları, uçuşlar, uluslararası ticaret, internet çalışmaları, akademisyenlik, reklam, pazarlama alanları hayatınızın bir parçası olabilir. Bu alanlarda sorumluluklar alabilirsiniz. Zihinsel olarak daha aktif olacaksınız.



Özgürlük bu yıl sizin için çok önemli. Konuşma, düşünce, yayın özgürlüğünüz öne çıkabilir. Kariyer adına eğitimler alınabilir, bir şeyleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Öğrenme, araştırma adına merakınız daha fazla artabilir. Kurslara, eğitim merkezlerine başvurabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarınızı arttırıyorsunuz. Yurt dışı eğitim programları, üniversiteye giriş sınavları, üniversitede çalışmalar yapmak, lisans, mastır gibi konular yoğunlaşabilir. Doktoranızı yapabilirsiniz.



21 Mayıs’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Zihinsel olarak çok aktif bir süreçtesiniz. Birden fazla işlere yönelerek sürekli hareket halinde olabilirsiniz. hareketli süreçler sizi bekliyor. Kişisel konulara zaman ayırabilir, girişimleriniz için eyleme geçebilirsiniz. Sosyal ilişkileri güçlendirmek, eğitimsel projelere yönelmek, hareketli canlı olmak mümkün.



Merkür retro:



30 Mayıs-24 Haziran 2021 dönemleri Merkür İkizler burcunda retro olacaktır. Bu süreçlerde karar almakta zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklığı dağınıklık ikilemler yaşanabilir. Birden fazla konulara girişim yapabilirsiniz. Hayatınızda birden fazla sorunlarda olabilir. Ailenizle ilintili ve kişisel sorunlarınız. Bunlar sizde karışıklık yaratabilir. Eğitim, iletişim, ticari hukuksal, akrabalarla, yakınlarınızla ilgili zorluklar olabilir. Bir yolunu bulup işin içinden çıkabilirsiniz.



Aşk:



Jüpiter aşk evinizi de rahatlatıyor, destek veriyor. Keyiflerinize daha çok önem verebilirsiniz. Kahve içme, hobilere, spora, yeteneklerinize vakit ayırma ve keyif alma olanaklarınız gelişiyor. Mayıs ayında yeni birileriyle bile tanışabilirsiniz. Hayat biraz canlanır. Kendinize güven geldiğinden hevesli meraklı eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ağustos ortasında aşkın keyfine diyecek yok! Tatil programlarıyla birlikte gelen aşklar size mutluluk verecektir. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Ekim ayında ise eşinizden destek alabilirsiniz. Sorunlar varsa çözülür. Tatile gidebilirsiniz. Sosyal hayatınız canlanır.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu dönemler kariyer döneminiz olacak. Mc/Jüpiter kavuşumu varsa bu dönem evlilik, bebek sahibi olma, yükselme, terfi etme, yöneticilik gibi konular bu yıl gündeminizde. Annenizin de mutlu olduğu rahatladığı bir dönem olabilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar yapabilirsiniz, doktora yapmak isteyenler içinde güzel bir dönem olabilir. İşle ilgili sıkıntılarınızı rahat aşabilir, çalışmaların karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Daha önce olmaz dediğiniz projeler ardından başarılar peş peşe gelebilir.



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.





Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, dini uhrevi konularında kendi inançlarınız ve başkalarının inançları arasında muhalefet çıkabilir. Ticari, hukuksal, yurtdışı, eğitimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyahatler, uçuşlarla ilgiliyseniz zorluklar oluşabilir. Sürekli plan yapmaktan vazgeçip akışta kaldığınızda bir çıkış yolu bulunacaktır.



10 Haziran 2021 de burcunuzdaki Güneş Tutulması dönemi, birden fazla konular kafa karıştırıcı olabilir. Girişimler, yeni başlangıçlar içinde olsanız bile kararsızlık, sinirlilik, dağınıklık söz konusu. Eve, yuvaya, ebeveynlerle ilgili konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Girişimleriniz var, kişisel gelişim programlarına katılabilirsiniz. Yolculuk ya da eğitim kararları almak isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Ancak KAD yönünde olan tutulmalar yükselme ve başarıları da beraberinde getirebilir, hayatınızda karışık gibi görünen olaylar hayırlı sonuçlanabilir.



26 Mayıs, 4 Aralık’ta Yay burcu ay ve güneş tutulmaları ilişkiler, sözleşmeler, eşinizle ilgili konular, evlilikler, ortaklıklar, karşınızdaki kişilerin girişimleri olabilir. Hukuksal konular varsa bu dönem yoğunlaşabilir. Tatil ya da taşınmalar gerçekleşebilir. 19 Kasım’daki tutulmada işleriniz yoğunlaşabilir, kontrolsüz plansız gelişen sağlık sorunlarına, harcamalara dikkat etmelisiniz. Aralık ayında ise maddi ya da manevi zararlarınız olabilir, paranızın değeri düşebilir ya da bir şeyi olduğundan daha ucuza satabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın finansal zararları olabilir. Borsadaki hisse senetlerinden zarar edebilirsiniz. Bu yüzden 19 Aralık’tan itibaren risk almamalısınız. Olumlu açıdan düşünürsek eğer bu dönem yeniden ev kredileri, faizler çok düşebilir yatırıma gidebilirsiniz, eski bir evi ucuza alabilirsiniz.



19 Aralık’ta başlayan Venüs retro dönemleri finansal krizler dışında tedaviler, resmi daire, devlet bağlantılı konular, miras, tazminat gibi işlerinizde olabilir. Kredi affı gelebilir, ödemeniz kolaylaşabilir.

















YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) - Sevgili Yengeçler, geçen dönemlerde kredileri ödeme zorlukları, korkular, takıntılar, hukuksal, yasal sorunlar sizi zorlamıştı. Şimdilerde ise Jüpiter’in Kova burcuna girmesiyle, bu konulardaki darlıkları dengeleme, daha planlı ve organize bir şekilde genişleme ilerleme fırsatları artabilir. Eşinizin, ortağınızın kaynaklarından sınırlı da olsa faydalanabilirsiniz. Hukuksal konularda şans artabilir. Paylaşıma daha açık hale gelebilirsiniz. Bir süredir satamadığınız mal, mülk toprağınızı satabilir, yatırım yapabilirsiniz, kredi alabilirsiniz, kredileri daha rahat ödeyebilirsiniz. Ailenizden yana maddi destek görebilirsiniz. Prim, burs, hediye alabilirsiniz. Miras gibi konulardan pay sahibi olabilirsiniz. Sigorta, aracılık hizmetleri, bankacılık konuları, ekonomi, yurt dışı bağlantılı para konularından yana geçen yıldan daha şanslısınız. Yasal süreçlerle daha rahat baş edebilirsiniz. Borsa gibi alanlardan kazanç artabilir. Yine de siz bu konularda temkinli olmaya devam etmeli çok da risk almamalısınız. Hukuksal bir konu uzun süreli mahkemeler varsa sizin ve ortaklarınızın lehine dönebilir. Ceza ödediyseniz geri ödeme gibi konularda hak kazanabilir, bazı zararlarınızı, alacaklarınızı kısmen karşılayabilirsiniz. Jüpiter zararları azaltmanıza yardımcı olacak.

21 Haziran’dan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Kişisel projelerinize başlayabilir, ailenizle ilintili konulara odaklanabilir, yardımsever paylaşımcı evcimen, anaç, samimi olabilirsiniz.



10 Temmuz’da burcunuzdaki Yeni Aydan itibaren, yeni şartlara adapte olmak yönlendirmek daha kolay olacaktır. Olayları duygusal yönden değerlendirebilir, empati kurabilir buna göre kararlar alabilirsiniz. Para kazançlarınız artarken marka değeri yüksek olan şeylere harcamalarınız da olacaktır. Kıymetli değerli şeyler alabilir, yatırım da yapabilirsiniz.



Aşk: Venüs/retro



Haziran, Eylül aylarında aşk hayatınız duygusal, romantik tutkulu olabilir. Keyifli gezilere katılabilir, seyahat edebilirsiniz. Ancak, 19 Aralık’ta başlayacak olan Venüs ilişkiler evinde retro olacak, 2022 Ocak ayı boyunca sürecektir. Burada evliliğiniz, ilişkiniz eğer sağlam değilse zarar görebilir, mesafeli tutucu ve soğutucu, sıkıcı olabilir. Kurallar, sınırlamalar, kıskançlıklar gelişebilir. Bazı testlerden geçebilirsiniz, kimileri adına boşanmalar da olabilir. Bazıları ise karşı tarafa fazla bağlı hareket edebilirler, bağımlı hale gelebilirler. Eşin ortağın sorunlarıyla uğraşmak gerekebilir. Kimileri adına retro aşklar geri gelebilir. Kimilerin taşınma dönemleri olabilir ya da yasal problemlerle uğraşabilirler.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu konum sizin için çok iyi olacaktır. Bu süreçlerde uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Farklı şehirler ülkelere ziyaretler, akademik başarılar, uzaklarda ya da yurtdışında eğitim fırsatları, kurslar, seyahatler, tatil programları gelişebilir. Uluslararası başarı yakalanabilir. Uzak akrabalar ya da eşin kardeşleri ile ilgili gelişen güzel konular olabilir. Yayıncılık alanında başarılar verebilir. Kitap yayınlamak, çalışmaları yapmak adına da olumludur. Uluslararası konular, turizm, ticaret canlanabilir, Uzakdoğu ticareti hareketlenebilir. Seminer, workshop, sunumlar bu dönemlerde rahat olur.



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.





Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (harita vaat ediyorsa) tarihlerde, arkadaşlar, iş bağlantılı gruplar yüzünden zarar edebilirsiniz. Hukuksal konular bu dönemlerde sizi zorlayabilir. Krediler, alacak verecek konuları, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Risk almayın zararınız azalsın.



10 Haziran, 26 Mayıs, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. İş ve sağlık alanında olan tutulmalar size fazlaca iş yükü, yeni iş olanakları, kontrolsüz gelişen konular, sağlık sorunları da verebilir. Bu dönemler yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Eşinizin ya da iş arkadaşlarınızın sorumlulukları da üstünüzde olabilir. Şartlara isyan edebilirsiniz. Bazı şartları kontrol etmeye çalışmamalı ve akışta kalmalısınız. Olayları karşıdan seyrettiğinizde daha huzurlu olacaksınız. 26 Mayıs’ta artık bazı kararları netleştirecek ona göre hareket edeceksiniz.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu dönem bayanlarla grup çalışmaları toplantılar yapabilir, gruplarla hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek alabilir, sosyal, toplumsal organizasyonlarda yer alabilirsiniz.



































ASLAN:KK43:23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Sevgili Aslanlar, Satürn ve Jüpiter artık 7. Evinizde bulunmaktadır. Yaşam içinde karşılaştığınız önemli transitlerden biridir. On dört yıl öncesine kadar hesaplaşma ve değişimler sizinle ilgili iken artık bundan sonra dışa açılmak birebir insanlarla birlikte olmak mümkündür. Artık daha çok insanlarla ilişkilerde uyum sağlamaya çalışmak, sen ben ilişkisini dengede tutmak, egoyu kontrol etmek ve kendini keşfetme zamanıdır. Başkalarının gözünden kendinizi görmeniz karşıt görüşlere, eleştirilere açık olmanız gerekebilir. Evlilikler, ortaklıklar, birlikte yapılan çalışmalar gündeme gelebilir. Hayatınızı, evinizi birileriyle paylaşabilir, taşınabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin hayatında önemli sorumluluklar ağır yükler, sağlık sorunları olabilir sizde onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Birbirinize destek alıp verebilirsiniz. İlişkileri dengede tutmayı öğrenme zamanı gelmiştir. Belki de birbirinizi daha iyi tanıma süreçleridir, iyisiyle kötüsüyle. Bu dönem yapılan ortaklıklar evlilikler sağlam ve kalıcı olabilir. Ortaklı projelere adımlar atılabilir. Karşınızda güçlü kişilerle işbirliğine gidilebilir.

Hukuksal sorunlar, avukatlı işleriniz varsa yıllardan sonra davayı kazanabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Karşınızda daha reformist, demokratik, radikal görüşlü kişiler olabilir. Onların görüşleri önemli hale gelebilir. Size destek olan kişilerle birlikte ilerleyebilirsiniz. Profesyonel anlamda hayatınıza eğitimli, saygın, aydın, reformist önemli kişiler girebilir. Sosyal anlamda Şubat sonu Mart ayından itibaren destek görebilirsiniz. Hayatınıza iyimserlik aşılayan kişilerin tavsiyelerinden olumlu olarak faydalanabilirsiniz. Danışmanlık verebilir, danışmanlık alabilirsiniz. Yıllardır yaşanan oluşumların kazanılan deneyimlerin sonuçlanması mümkündür. Dışa açılarak birebir insanlarla karşılaşma size avantajlar sağlayabilir. 7. Ev iyidir. Eşinizin ya da babanızın olanaklarından faydalanabilirsiniz. İş hayatınıza daha karlı ortaklıklar girebilir. Onlardan iş alabilir, farklı görüşleri, teknikleri sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Taşınmalar yaşanabilir. Eğer akslar sabitlerdeyse (yükselen burcunuz Aslan/Kova/boğa/akrep) yeni şartlara adapte zorluğu çekebilirsiniz, ancak diğer gezegenler olumlu açılar alıyorsa durum kolaylaşır.



21 Mart’ta Güneş/Venüs Koç burcunda girmesi sizin için baharın geldiğini ifade ediyor. Canlanmaya başlayabilirsiniz zira hareket enerjiniz artıyor ve kendinizi daha hevesli cesur girişimci hissediyorsunuz. Sosyalleşebilir, hayatın farklı yönlerini keşfetmeye başlarsız.



22 Temmuz’da Güneşin burcunuza girmesiyle hayat enerjiniz artıyor. Nefes almaya başlarsınız. Yaşam daha canlı keyiflidir sizin için. 8 Ağustos’ta burcunuzdaki yeni aydan itibaren, üretime yönelebilir, para kazançlarınızı arttırabilir, projelerinizi başlatabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak daha kolay olacak.



Aşk:



Temmuz ve Ekim ayında aşk keyifli ve eğlenceli sizin için, arkadaşlarınızla da vakit geçirebilir, gezebilir eğlenebilirsiniz. Özgürleşebilir, hayatın keyfini çıkarabilirsiniz. İlişkilerle olan sorunlarınızı Jüpiter’in desteğiyle çözebilirsiniz. Süregelen aşk hayatınız evlilikle de sonuçlanabilir. Şubat ayında Venüs evlilik evinizde Merkür’ün de retro olması geçmişteki problemleri çözme gerekliliği verebilir. İlişki sorunlar varsa konuşarak araya birilerini sokarak danışmanlık alarak düzenlemek gerekebilir.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde mahkemeler yasal sorunlar varsa kolay aşılır. Alacaklarınızı tahsis edebilirsiniz. Sigorta emeklilik, miras, alacak verecek, alım satım, resmi dairlerle ilgili işlerinizi çözebilirsiniz. Burs ya da tazminatınızı, primlerinizi alabilirsiniz. Tedavileriniz rahat olur. Eşinizin kazançları artabilir. Eğer yarım kaldıysa 2022e kaldı demektir. Bir şans daha var!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.





Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Özellikle (harita vaat ediyorsa) ilişkiler ortaklıklar, hukuksal sorunlar bazı arkadaşlıklar, iş hayatınızdaki kişilerle, anne/baba anlaşmazlıklar olabilir. Onların hayat şartlarındaki zorluklar size yansıyabilir, sizin onlara. Dış dünyanın (dünya, memleket) sorunları her şeyi, özellikle işinizi statünüzü etkileyebilir. Kariyerde iniş çıkışlardan dolayı ilişkiler ortaklıklar da etkilenebilir. Aileniz, anneniz, hayatınızdaki kadınlara ait sorunlar büyüyebilir. Bu süreçlerde sakin kalmalı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Aşk hayatınız, seyahatler, çocuklarınız, arkadaşların hayatında değişimler, iniş çıkışlar olabilir. Özgürleşebilirsiniz. Gruplar ekip çalışmaları toplantılar davetler, geziler, çocukların girişimleri, seyahatler, kurslar, hobiler, eğitim çalışmaları bu süreçlerde yoğunlaşabilir. Sosyal hayatta canlılık baharda görülebilir. Danışmanlık alabilir, danışmanlık verebilirsiniz. Onların hayatındaki var olan problemleri çözebilir destek olabilirsiniz onlarda size.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. İşinizle ilgili bir değişim yaşayabilirsiniz. Yenilenme reformlar yapma döneminiz olabilir. Annenizin ya da hayatınızdaki bayanların hayatında ani değişimler iniş çıkışlar olabilir. Evlilikler olabilir.



19 Aralıkta başlayan Venüs retrosu iş ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Bu süreçlerde sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. İşyerindeki kişilerle ilişkileri düzenlemelisiniz. Onların hayatında sorunlar olabilir. İşyerinizle ilgili dekorasyon düşünüyorsanız bu dönemlere bırakmayınız. Bu tarihlere kadar bitirmeye çalışmalı ya da 2022 Şubat ayına ertelemelisiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların sağlık sorunları da olabilir. Günlük hayatınızdaki konuları işinize karıştırmamalısınız.



















BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Sevgili Başaklar, Satürn artık iş ve sağlık evinizde ilerliyor. Bir süredir çok fazla keyif alamadınız aşkta ve çocuklarınızla ilgili sorumluluklar arttı. Onların hayatındaki bir takım zorluklar sizi mutsuz etti. Duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayamadınız. Aşk ve cinsellikle ilgili sorunlar yaşandı. Ancak Satürn Oğlak burcundan çıktı. Bundan sonra farklı konulara odaklanıyorsunuz. Daha önce hobi olarak düşündüğünüz alternatif işleri daha ciddi ve profesyonel olarak ele alabilirsiniz. İş sorumluluklarınız artabilir. İşinizi daha sağlamlaştırmak, yoğun ve detaylı çalışmalar yapmak gerekebilir. Daha iyi organize olmak, iş çalışma alanlarında düzenlemeler yapılması söz konusu.

Çalışanlar, işçi işveren pozisyondakilerle ilişkilere de dikkat etmek gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan saygıyı arttırmak ve uyumlu olabilmek önemlidir empati yapabilmeli onların bakış açısından da bakabilmelisiniz, zaten böyle biriyseniz sorun olmayacaktır. Bazen kendinizi ikinci planda hissedebilir yaptığınız işten çok da zevk almayabilirsiniz. Bazı şeylere karşı çıkabilirsiniz. Değişen işlerin yapısını öğrenmeniz için daha fazla yorulabilirsiniz. Ancak üzülmeyin, Jüpiter şans gezegeni de artık bir yıl boyunca bazı olanaklarınızı genişletecek düzenlemenize yardımcı olacak. Bu dönem zararlı olan alışkanlıklardan vazgeçebilir, beden temizliğine, yeme içme, giyim kuşam, sağlığınıza diyetinize daha fazla dikkat edebilirsiniz zaten etmelisiniz. Yaşam tarzınızı alışkanlıklarınızı daha iyi organize etmelisiniz. Evcil hayvanlarınıza daha fazla önem vermelisiniz.



Jüpiter, Şubat sonundan itibaren fırsatlarınızı genişletecek ve daha rahat adapte olmanızı sağlayacaktır. Özellikle aileniz, özel hayatınız, ebeveynleriniz, parayla ilgili konularınız kazançlarınız artabilir. İş hayatında kalıcı bir şekilde ilerlemeye başlıyorsunuz. Jüpiter burada size bazı konularda destek olacak ve şans getirecektir. Yeni çalışma stratejileri geliştirebilir organize olabilirsiniz. Kişisel gelişim programlarına katılabilirsiniz. Günlük hayatınızı bir düzene sokabilir, astlar, üstler günlük görüştüğünüz kişilere var olan sorunları çözebilirsiniz.



Birlikte çalıştığınız kişiler, bilgileri, fikirleri ve teknikler ile size yardım edebilir. Yüksek teknolojiyi kullanabilirsiniz. Basın yayın medya, sağlık sektörü alanlarında çalışabilirsiniz. Alternatif tıp gibi alanlarda yer alabilirsiniz. Ofisiniz yenilenebilir sağlık, hijyen konularına dikkat edebilirsiniz. Çalışma odanız, çalışma yeriniz taşınabilir, değişebilir. Kimilerine ise yeni bir iş, çalışma şartlarını iyileşmesi, ücretin artması, takdir almanız da mümkün olabilir. Evinizle de ilgili bahar aylarına doğru taşınma projeleriniz olabilir ya da 2022e kalabilir. Son yaşanan olaylardan sonra Şubat sonu Mart ayından itibaren bir canlılık fiziksel enerji istek artabilir. Yaşamınıza yeni bir düzen genişlik gelebilir.



27 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen dolunay ile geçmişteki işlerinizi varsa borçlarınızı sorunları çözümleyebilir, bazı kararlar alarak geleceğe bakabilirsiniz. Son altı aydan sonra gelişen yeni koşullar olabilir. Artık yalnız değilsiniz, karşınızdaki kişilerden destek almanız birlikte hareket ederek işleri çözümlemeniz sizi rahatlatabilir. Yükünüz azalabilir. Sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Uzlaşı, barış, sevgi gösteren kişiler olabilir. Bu dönem sözleşmeler anlaşmalar da yapılabilir. Eşinizin hayatında gelişen güzel konular var. Kimileri için evlilik, ortaklık, taşınma hazırlıkları olabilir.



23 Ağustos’tan itibaren hayat enerjiniz artıyor, finansal olarak da kazançlarınız var. 7 Eylül’deki burcunuzdaki yeni aydan sonra kişisel projelere yatırımlara yönelebilirsiniz. Borçlarınız varsa bazılarını kapatabilirsiniz. Motivasyon parasal konulara yoğunlaşabilir, fazlada risk almayın derim.



Aşk:



Şubat sonu Mart ayında ilişkiler çok romantik, yardımsever olabilir. Karşılıklı özveri yardımlaşma sizi oldukça naif ve duygusallaştırabilir yumuşatabilir. Ayağınızı yere basmakta zorlanabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ancak 19 Aralık’tan itibaren Ocak 2022 sonuna kadar ilişkiler evinde Venüs retroya girecek. Bu dönem retro aşklar olabilir. Geçmişten gelen bir ilişki yeniden kapınızı çalabilir. İlişkilere bakış açınız farklılaşabilir. Aşkta soğukluklar, beğenme zorlukları, muhafazakar bir aşk anlayışı verebilir. Belki kendinizi açmak ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kalıplardan sıyrılmalısınız. Eğlence ve keyif alanlarınız sınırlanabilir, spor yapmakta zorlanabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif yatırımlar içindeyseniz para kaybına uğrayabilirsiniz, risk almamalısınız. Bu dönem çocuklarınızın ya da gençlerin hayatında sorunlar olabilir. Bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizle gerçekleşen yaratıcı çalışmalarınızı güçlendirebilirsiniz, sergilere katılabilirsiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde ilişkiler evlilikler ortaklıklar gündeme gelebilir. Eşin olanaklarından faydalanabilirsiniz. Sözleşmeler anlaşmalar taşınmalar yaşayabilirsiniz. Şans karşınızdaki kişilerden geliyor. Onların olanaklarından faydalanabilirsiniz. Oldukça iyi bir konumdur. Sosyalleşebilirsiniz, seyahate çıkabilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz. Bazı projeler 2022’e de sarkabilir. Bir şans daha var!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



İşiniz, sağlıkla ilgili sorunlar olabilir. Yurt dışı konuları yabancılarla ilgili bağlantılar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bazı hukuksal sorunlar yaşanabilir. Manevi, dini konulara yaklaşımınız sert olabilir. Farklı kültürlere mezheplere yakınlaşabilirsiniz. Çalışma koşullarınız sağlığınız zorlanabilir. Diyet, hijyen gibi konular endişe ve titizlik yaratabilir. Günlük düzeninizi korumak için takıntı yaratabilirsiniz. Detaylardan kurtulun sakinleşin.



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde aile, özel hayatınız, ebeveynlerle ilgili iniş çıkışlar, bitişler ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. İş hayatında yükselişler olabilir. Eğitimde kariyerde statü yükselebilir, terfi edebilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı olabilirsiniz. Ödül alabilirsiniz. Evinizi satabilir yeni ev, toprak, mülk satın alabilir, tadilat yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Akslara sert açılar yaptığı için bu tutulmalar karışıklık ve dağınıklık yaratabilir.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma size olumlu yansıyacaktır. Artık bu tutulmayla kimileri buralardan uzaklaşmak isteyebilir, yeni yerler şehir ülkeler keşfetmeye başlayabilir, yurt dışına da gidebilirsiniz. Uzaklardan mal mülk satın alabilirsiniz. Daha sakin huzurlu ortamlar içine girmek isteyebilir, doğada vakit geçirmek arzusunda olabilir muhit değiştirebilirsiniz. Hayatınızda bakış açınızda radikal değişimler olabilir. Eğitimde reformlar yapılabilir, üniversitelerde görev alabilirsiniz.

















TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Sevgili Teraziler, Jüpiter’in Kova burcuna girmesiyle bazı sorunları hafifletme, dengeleme, üstesinden gelmek daha kolay olacaktır. Geçmiş aile yüklerinden kurtuldunuz. Kimseye bağımlı olmadan ilerleyebilirsiniz. Cesaretiniz yerine geldiği için daha rahat ve güvenli hareket edebilirsiniz. Gençlerle, çocuklarla, iş arkadaşlarınızla daha iyi geçinebilirsiniz. Kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim alanlarında başarılar artabilir.

Görsel medya, grafik tasarımlar, resim, müzik, sanat alanlarında yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Hobilerinizi güçlendirebilir, ciddiye alabilir işe çevirebilirsiniz. Hatta bu alanlarda profesyonelleşebilirsiniz. Alternatif işlerden para kazanabilirsiniz. Daha çok medya alanlarında kendinizi gösterebilirsiniz. Farklı ülkelerden kişilerle tanışabilirsiniz. Seyahatler Mart ortalarından itibaren sıklaşabilir. Kafanızı dinlemek adına sık evden uzaklaşabilirsiniz. Çocuğunuzun ya da hayatınızdaki gençlerle, çocuklarla ilgili önemli gelişmeler olacağından onların başarılarıyla da gurur duyabilirsiniz. Kimileri bu dönemlerde çocuk sahibi olmak isteyebilirler, kimileri tedavi görebilir.



20 Ocak’tan itibaren daha fazla dışa dönük olabilirsiniz, kendi çalışmalarınıza aktivitelerinize başlayabilirsiniz. Bazı şeyleri yeniden düzenlemek gerekiyor. Spora ya da diğer çalışmalarınıza başlamak isteyebilirsiniz. Arkadaş dostlarınızla görüşebilir paylaşımlarda bulunabilir, gezilere katılabilirsiniz. Mart başında sizi harekete geçirici eğitsel faaliyetler ve geziler, hukuksal konular da olabilir. Buralardan uzaklaşabilirsiniz, işinize gücünüze daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sürekli internet paylaşımları, medya çalışmaları, uluslararası konularda faaliyet gösterebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destek alabilir, onların motivasyonu ve yardımlarıyla güç kazanabilirsiniz. Yasal sorunlar varsa kurtulabilirsiniz. Tatile gidebilir, ortaklı çalışmalar yapabilirsiniz.



23 Eylül’den itibaren hayat enerjiniz artıyor. 6 Ekim’de burcunuzdaki yeni aydan itibaren sizi harekete geçirecek konular olabilir. Geçmişteki bazı çalışma ve projeleriniz faaliyetler çalışmalar sonuçlanabilir. Ay sonunda harekete geçebilirsiniz.



Merkür retro: 27 Eylül-18 Ekim 2021 burcunuzda yaşanacak Merkür retro dönemlerinde, bazı projeleriniz netleşmeyebilir. Geçmişteki sorunları düzenlemek gerekir. Karar vermekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğitsel faaliyetler, yolculuklar, hukuksal konulardaki sorunlar hayatınızda son kez olabilir. Bu süreçlerden itibaren artık bazı şeyleri tam olarak çözebilirsiniz.



Aşk/Para:



Şubat ayında ilişkiler olabilir, ancak Merkür retro yaşanacağı için bazı problemleri de beraberinde getirebilir. Geçmişteki sorunları çözmek gerekir. Mart sonu itibariyle aşk ve ilişkiler daha keyifli ve canlı, karşınızdaki kişiden ilgi görebilirsiniz, teklif de gelebilir. İlişki Nisan ayında derinleşebilir. En keyiflisi de Ağustos ortasında olacak sanırım. Bu yıl aşk evinizde Satürn aşkta cinsellikte kısıtlamalar verebilir kimilerinde ise soğukluk hissi oluşabilir. Ancak Jüpiter’in desteğiyle aşk hayatınız dengelenebilir. Daha kalıcı evliliğe götüren bir ilişki de olabilir. 2022nin yaz ayları önemli sizin için.



Nisan ortasından itibaren ani para girişiler, sürpriz para, tazminat, emekli maaşı, prim, hediye, burs gibi olanaklarınız gelişebilir. Temmuz ayında ise kazançlarınız artabilir. Ocak sonu şubat 2021de finansal risk almayın.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde işlerinizde canlılık var. Yazı çalışmalarınız, sanatsal faaliyetlerinizde başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlık şartlarında, ofis iş şartlarında düzelme, iyileşme rahatlama mümkün olabilir. Yanınızda çalışan kişilerin ve bazı akrabalarınızın yardımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir, ancak daha olumlu süreçler 2022de olacaktır!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları olacak. Bu durumda (harita vaat ediyorsa) aniden çıkan masraflar yüzünden zorlanabilirsiniz. Riskli girişimlerden kaçınmalısınız. Başkaları yüzünden maddi yük altına girebilirsiniz. Cinsellikle ilgili sorun yaşayabilirsiniz.



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde kısa, uzun yolculuklar, seyahatler, eğitsel faaliyetler, akademik çalışmalar, internet yayınları, hukuksal konular, halkla ilişkiler, satış pazarlama, kitap, yayıncılık, bilgi paylaşımları, duyurular, yoğunlaşabilir, akrabalarla ilgili sorunlar yaşanabilir.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma süreçlerinde yatırımlara yönelebilirsiniz. Başkalarının gelir kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Riskli işlerin altından kalkmayı başarabilirsiniz. Paylaşmayı öğrenmeye çalışabilirsiniz. Kredi, burs, nafaka, maaş, alacak verecek, miras gibi krizleri çözebilirsiniz.



19 Aralık’tan itibaren yaşanacak olan Venüs retro, eviniz, aileye daha fazla bağımlılık verebilir. Aile içinde sevdiğiniz kişilerle sorunlar yaşanabilir. Ebeveynlerin hayatında bir takım zorluk, sorunlar olabilir. Kendinizi değersiz, mutsuz hissedebilirsiniz. Sağlıklı birliktelik kurmak zorlaşabilir. Bu dönem evinizde tadilatlar varsa erteleyin. İlişkileri geliştirmeye bakın o zaman daha rahat geçireceksiniz.













AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –
Sevgili Akrepler, Satürn artık 4. Evdedir ve dip noktadır. Dibe vurduğunuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Ancak bilmelisiniz, ilerleyen dönemlerde ve yıllarda giderek yukarı tırmanmaya başlayacaksınız. Geleceğin temellerini bu dönemler içinde atacaksınız. Satürn sizi ailenize, ebeveynlerinize özel hayatınıza yönlendirecek. Daha içe dönük olabilirsiniz. Eviniz, ebeveynleriniz ve aile yaşantınız, yerleşimle ilgili sorumluluklar artabilir. Bu transit esnasında evliliğiniz, dışarıdaki hayat, geleceğiniz, kariyerinizle ilgili hedefler adına daha çok mücadele edebilirsiniz. Sağlam temeller atılması gereken süreçlerdesiniz. Bu dönem kariyerle de ilgili sorunlar olabilir. Bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. İki seçenekten biriyle hayatınıza devam edebilirsiniz. Özel hayatınıza ailevi konulara fazla eğilmekten dış dünyaya vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni başlangıçlara fırsat veren bir dönemdir. Özellikle bu yıl şans gezegeni Jüpiter bazı konularda size yardımcı olacaktır. Sağlam temeller atmanız için olanaklar gelişebilir.



Jüpiter artık 2021 yılında sizi bazı konularda destekliyor. Bu yıl taşınmalar gündeme gelebilir. Kimileriniz evlenerek kiminiz ise ailenizle birlikte yer mekân değiştirebilirsiniz. Mal mülk yatırımlara yönelebilirsiniz. Ev sahibi olabilirsiniz. İş değiştirebilirsiniz, işinizden farklı bir seçim yaparak yeni bir işe girişebilirsiniz. Satürn’ün de bu evde olduğunu düşünürsek eğer, hayatınızda bu yıldan başlayarak yeni temeller atabilirsiniz. Ne istediğinizi bilerek harekete geçmelisiniz. Kimileri ise ailevi konulardaki sorunlar nedeniyle kendi hedeflerine ulaşmakta zorluk çekebilir, bir süre erteleyebilir. Aile içi gerginlikler de yaşanmış olabilir, Jüpiter’le birlikte var olan sorunlara çareler bulmak ve üstesinden gelmek de mümkün olabilir. Yuvanızda evinizde mekânınızda güvenliği sağlamak için önlemler alabilirsiniz. İşinizi evinizden idare edebilir, evde daha çok çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizde size yardım edebilir. Psikolojik sorunlar varsa yardım alarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.



28 Ocak 2021 dönemleri işinizle kariyerle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kariyerde daha fazla görünür olabilirsiniz. Annenizin ya da hayatınızdaki bayanlarla ilgili sorunlar olabilir. 11 Şubat 2021 Kova burcu yeni aydan itibaren sizin için çok önemli konular var. Bitişler ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Ay sonuna kadar aile içinde bazı karışıklıklar yaşanabilir ancak yeni bir döneme giriş yapabilirsiniz. Taşınma süreçleriniz olabilir. Evinizin tadilatları bitebilir. Binanıza yeni temeller atılabilir.



Nisan 15- 27 dönemleri karşınızdaki kişilerden destek görmeye başlıyorsunuz. Evlilik kararları, teklifleri, ortaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Haziran ayının sonlarına doğru keyifler artıyor, uzaklara yönelebilirsiniz. Kariyer ya da evlilik hayatında kendinizi gösterebilir, dikkat çekebilirsiniz.



23 Ekim’den itibaren hayat enerjiniz artıyor, 4 Kasım’daki burcunuzdaki Yeni ayla birlikte gücünüzü enerjinizi doğru kullanabilir, projelerinize başlayabilir, kendi isteklerinize yönelebilirsiniz.



Aşk:



Şubat ayının sonlarından itibaren aşk hayatınız canlanıyor. Daha keyifli ve canlısınız. Eğlenceli aktivitelere katılabilir, spor, sanat gibi faaliyetlere katılabilir, gezebilirsiniz. Romantik ve ayağınızı yerden kesecek türden aşklar yaşayabilirsiniz. Hayaller, duygular canlanabilir. Nisan ayında ise ilişkiler daha güvenli ve sağlam olabilir. Aşkınızdan, karşınızdaki kişilerden eşinizden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizi daha canlı hale getirmelisiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde aşkta canlılık var. Çocuklarınızın etrafınızdaki gençlerin hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Onların başarılarını keyifli dönemlerini görebilirsiniz. Seyahate, gezilere katılabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler spor sanat hobi uğraşlar olabilir. Bebek sahibi olabilirsiniz. Ailenin serveti artabilir, yatırımlardan karlı çıkabilirsiniz. Eğer bu dönem bazı şeyler yarım kaldıysa üzülmeyin 2022 yılının ilk yarısında daha güzel fırsatlar var!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açılar var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (harita vaat ediyorsa) durumda, ilişki sorunları yaşanabilir, evlilik, ortaklık gibi konularda istikrarsız olabilirsiniz. Evlilik hayatınız monoton geçebilir, canlandırmalı, aşka ilişkiye yeni enerjiler katmalısınız. Ani başlayan ilişkiler ani bir şekilde bitebilir. Daha dengeli davranılmalı, özellikle Aralık 2021 ayında. Ebeveyn aile içi sorunlarınızı ilişkilere yansıtmayın!



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde finansal konular, yatırımlar, vergi, burs, alım satım, krediler, ödemeler, hukuksal konular yoğunlaşabilir. Maddi ve manevi sahip olduklarınızla ilgili değişimler yenilikler stresler gündeme gelebilir.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma sizi oldukça etkileyecektir. Zira karşıt evinizde gerçekleşmektedir. Eşinizin, partnerin hayatında bir takım değişimler gündeme gelebilir. İlişkilere daha fazla önem verme özen gösterme gerekliliği vardır. Bencilik yapmaktan uzak durmak gerekir. Evlilik ortaklık gibi konular daha çok ön plana gelir. Empati yeteneğinizi geliştirmeli karşınızdaki kişilerin isteklerine kulak vermelisiniz. Bu süreçlerde taşınma, evlenme, ayrılık kararları da alınabilir.



19 Aralık’tan itibaren yaşanacak olan Venüs retroda yakın çevrenizdeki kişilerin hayatında bir takım olumsuzluklar olabilir, onlarla geçimsizlik yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkiler gündeme gelebilir eleştirilere maruz kalabilirsin iz. Çevreyle iyi uyum yakalanırsa sorunlar azalacaktır.















YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Sevgili Yaylar, Sorumluluklarınızın şekli değişiyor. Hayatınızda sürekli para konusu olmayacak! Yakın çevrenizin hayatında bazı sorumluluklar, girişimler önemli konular var. Onlarla yanlış anlaşılmalar ya da farklı nedenlerden dolayı uzaklaşmış olabilirsiniz. Jüpiter bu konuları hafifletmek, sorunları çözmek adına şansınızı arttırabilir. Yeniden diyalog sağlamak endişelerden uzaklaşarak sorunlara yeni olanaklar, nefesler kazandırmak farklı görüşler katmak mümkün olabilir. Kardeşinizin hayatında yeni bir dönem olabilir. Bu süreçte dergi, yayıncılık, eğitim, internet çalışmaları, kitap faaliyetleri, eğitim öğretim gibi konular yoğunlaşabilir.

Zihinsel olarak çok aktif bir dönemdesiniz. Etrafınızla da haberleşmeler iletişim artabilir. Bu süreçlerde yazarlar, eğitimciler, reklam, pazarlama, medya alanlarında çalışanlar, tur operatörleri adına bazı kısıtlamalar bahara doğru rahatlayabilir. Mart ortalarından itibaren daha olumlu bir dönemdir. Yeni düşünce kalıpları geliştirebilirsiniz. Eski düşünce modelinizin davranışların getirdiği sınırlamalardan kurtulabilirsiniz. Daha demokratik reformist özgür düşünce tarzınız olur, iletişim kurabilir anlatmak istediklerinizi anlatabilirsiniz. Bayanlarla çalışabilirsiniz. Eğitim çalışmalarınızda önemli yıllar olabilir. Sınavlara hazırlanabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. İnternet paylaşımları adına aktif dönemler olabilir.



20 Mart’tan itibaren rahatlamaya başlıyorsunuz. Kendinizi son derece canlı, spontan, çocuksu ifade edebilir, spora, yürüyüşlere, hobilere, aktivitelere odaklanabilirsiniz. Çocuklarınız daha fazla girişimci olacak ve hareket edecekler. Aşk hayatında canlılık var. Keyifli arkadaşlıklar organizasyonlar, sportif faaliyetler yapılabilir. Gezilere katılabilirsiniz. Artık sahnedesiniz daha fazla dikkat çekmektesiniz. Ailenizin parası bu dönem artabilir. Şans oyunlarına, borsa gibi spekülatif konulara yoğunlaşabilirsiniz.



22 Kasım’dan itibaren hayat enerjiniz artıyor. Kişisel projelerinize odaklanabilir, 3 Aralık’tan sonra girişimlerinize yoğunlaşabilir, arzu ettiğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. 19 Aralık’ta para evinizde Venüs retroya girecek. Riskli harcamalardan uzak durmak gerekir. Harcamalarda dengesizlikler olabilir ya da çok cimrileşebilir, paranızı elinizde tutmak isteyebilirsiniz. İşten gelen kazançlarınızın bereketi olmayabilir. Geçmişteki müşteriler ya da para meselesi bu dönem yeniden karşınıza çıkabilir. Maddiyata çok fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerde statükocu olabilirsiniz. Yatırımlara yönelebilirsiniz. Bir şeyi satın almak için fazla pazarlık yapabilirsiniz. Para konusunda endişelerden kurtulduğunuzda rahatlayacaksınız.



Aşk:



Ocak, Mart, Nisan, Mayıs, Ekim aylarında aşk hayatınız canlı, hareketli, keyifli, paylaşımcı olabilir. Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Aşkta özgürleşebilirsiniz. Kendinize karşı daha özenli olabilir sağlık ve beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Tutulmalar evlilik evinizde olduğu için evlilikler de gündeme gelebilir. Eşinizden de maddi destekler alabilirsiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde evinize yuvaya daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgilenebilir, misafirler ağırlayabilirsiniz. Taşınma, tadilat yapmak dönemlerinizde olabilir, daha içe dönük bir süreç geçirebilirsiniz. Ev, mal, mülk, toprak satın alabilirsiniz. Emekli olabilirsiniz. Ebeveynlerinizden destekler görebilirsiniz. Özellikle 2022 yılında daha çok! En önemlisi de haritanızda su enerjisi artıyor. daha fazla empati kurabilir, başkalarının psikolojisini anlayabilirsiniz. Olacakları hissedebilirsiniz.



Satürn/Uranüs (sert açı)



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları olacak. Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda, günlük işleriniz yoğunlaşabilir, yakın çevrenizin sorunları, işleri, yoğunluğu yüzünden zorlanabilirsiniz. Onların yaşattığı stresler sağlığınıza yansıyabilir. Hala ve amcaların hayatında sağlık sorunları olabilir. Komşu, kiracınız, yanınızda çalışanlarınızla sıkıntılar yaşanabilir. Yavaş ilerleyin kendinizi yormayın.



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. Sizin veya karşınızdaki kişilerin hayatında iniş çıkışlar başlangıçlar bitişler, sözleşmeler, evlilikler, ortaklıklar, iş girişimleri gündeme gelebilir. Çocuklarınız, eşiniz ilerleme kaydedebilirler. Onların olanaklarından faydalanabilirsiniz.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulma sizin iş ve sağlık evinizde oluşuyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu dönemlerde çok fazla çalışabilir, yorulabilirsiniz. Ancak işlerinizi de bitirebilirsiniz. İleri teknolojiyle işler yapabilirsiniz. Yanınızda çalışanların hayatında değişiklikler gündeme gelebilir. Bazı akrabalarınızla ilgili sorunlar olabilir. Gündelik hayatınızı planladığınızda daha rahat edeceksiniz. Çok çalışabilir, para kazançlarınız artabilir.











OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Sevgili Oğlak’lar, artık geçen yıllarda kişisel gelişiminizi tamamladınız. Önemli adımlar atıldı, mücadelelerden geçildi. Sağlıkla ilgili risklerde yaşanmış olabilir. Satürn/Kova burcunda ilerliyor. Üzerinizden baskılar azalıyor. Sağlık ve tedavilerle ilgili çok zorlu süreçlerden biraz uzaklaşabilirsiniz. Bu dönem artık sağlam birikimler yapma gerekliliği sağlam yatırımlar yapma döneminiz gelmiş demektir. Kişisel haritanızda olumlu açılar varsa, maddi manevi sahip olduğunuz değerler ve finansal konularda sorumluluklar artabilir, birikimler fırsata çevrilebilir, mal mülk edinmek satın almalar vb.. Tersi durum ise maddi manevi kayıplar da yaşanabilir. Daha sağlam kontrollü hareket edilmelidir. Kazancınızı arttırmak adına yeni yollar araştırabilirsiniz.

2021 yılında Jüpiter kova burcunda olduğu için zorluklardan sonra gelen fırsatlar da sizi sevindirecek. Özellikle finansal fırsatlar kalıcı olabilir. Kişisel kazançlar dışında eşinizden yakın çevrenizden (Jüpiter kova, balık) ortaklardan gelen destekler de olabilir. Yatırım yapılabilir ya da para kazanma beceriniz, şekliniz değişir ve güçlenir. Artık gereksiz harcamalardan uzak durmak kontrollü olmak ve ekonomi yapmak isteyeceksiniz. Bazılarınızın elinde kaynaklar varsa değer kazanabilir. Yaşamınızda değer verdiğiniz şeylerde genişleme olabilir. Para mal mülk ya da manevi değerler açısından. Krediler varsa daha toparlama olanakları gelişebilir. 2021 yılında artık mal mülk sahibi olabilir, yatırımlara yönelebilirsiniz. Fiziksel olarak çok yoruldunuz belki kilo verdiniz, sağlınızda yıpranmış olabilir. Satürn’ün burcunuzdan ayrılmasıyla, üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz.



13 Ocak 2021’de burcunuzda yaşanan Yeni Ay ile istikrarlı bir şekilde geleceğe yönelecek, girişimlerinizi başlatacak, arkanıza bakmayacaksınız. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilir, müşteri, iş potansiyelini arttırabilir, geçmişten gelen müşterilerle yeniden diyalog kurabilir ve kazanabilirsiniz. Ticari satışlar, eğitimsel çalışmalar, medya bağlantılarından, yakın çevrenizi ilgilendiren konulardan, bilgi paylaşımları, yolculuklar, seyahatlerden gelen gelirlerinizde olabilir. Belki bir anda Ocak sonu itibariyle karışıklık yaşasanız da Şubat sonlarına doğru toparlanabilirsiniz. Çok çalışsanız da koşulları kendiniz yönlendireceğiniz için o kadar sorun olmayacak kendinizi çok da yormayacaksınız. Sağlığınız da bu süreçlerden itibaren hızla düzelmeye başlıyor. Akıllı para harcayabilir, sağlam yatırımlar da yapabilirsiniz, özellikle de 20-21 Şubat’tan sonra daha çok.



24 Haziran’da burcunuzda yaşanacak dolunay dönemleri yıl içindeki işlerinizi toparlayabilir, tamamlayabilir, bazı kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Para harcamalarından sonra elinize para da geçecektir. Ailenizden eşinizden ve karşınızdaki kişilerden destekler de geliyor.



Aşk:



Nisan ve Haziran aylarında aşk hayatınız canlanıyor. Keyfiniz yerine geliyor. Ağzınızın tadı yerine geldiğinden içtiğiniz kahvenin artık bir anlamı var. Kısa tatillere gidebilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz. Bebek sahibi olmayı düşünebilirsiniz, hatta sürpriz bir şekilde gelebilir. Çocukların hayatında çok güzel gelişen konular var. Eğitim başarıları ya da onların aşk, evlilik, bebek sahibi olmaları gibi. Hobisel faaliyetlere spora eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Ailenizin parasıyla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.



Bu yıl 19 Aralık’tan itibaren burcunuzda Venüs retroya girecektir. Sene sonundaki retro sizi birçok konuda etkileyebilir. Aşkta yıpratıcı olabilir. Geçmişten gelen bir aşk yeniden gündeme gelebilir. Yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bebek sahibi olmak gibi konular gelişebilir. Bu dönem para harcamakta zorluk çekebilirsiniz, kaçınabilir, hesapçı olabilirsiniz. Kılık kıyafet dış görüntünüzde özensiz olabilirsiniz. Aman bu süreçlerde estetik operasyonu ya da kendinizle ilgili bir değişime girişmeyin, evlilik tarihi de almayın, Ocak 2022 sonlarına erteleyin sonradan pişman olabilirsiniz! Kilo kaybı da olabilir, böbrekleriniz, idrar yolları enfeksiyonları vb.. sağlık sorunları yaşanabilir.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde yakın çevrenizin hayatında güzel şeyler var. Onların evlilikleri, başarıları vb.. Onlardan daha fazla destek görebilirsiniz. Eğitsel faaliyetlerde başarı elde edebilirsiniz. Eğitimci ya da öğrenciyseniz sınavlar başarılı geçebilir. Kitap yazabilir ya da hazırlıklara başlayabilir, yayınlayabilir, internet çalışmaları paylaşımlarına daha çok vakit ayırabilirsiniz. Eğitim merkezine kayıt olabilirsiniz. Hobiler daha keyifli olur bu süreçler. Kardeş komşu etraf taraf ile daha naif yardımsever çalışmalar görüşmeler yapabilir birbirinizi kollayabilirsiniz. Kısa geziler yapılabilir. Oldukça keyifli bir dönem sizin için. Özellikle 2022 yılında daha çok!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Onların asilikleri özgürlükleri artabilir. Sizde baskılandığınızı düşünebilirsiniz belki aşktan belki de çocukların sorumluluklarından. Bu dönem finansal risk almayın. Borsa, spekülatif diğer yatırımlar ve dijital para vb… dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızın ya da keyiflere harcadığınız paralar artabilir. Kazançlarda ani iniş çıkışlar olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. İş yoğunluğu artabilir. Bazı işler üstünüze yığılabilir. Günlük hayatı organize etmek zorlaşabilir. Çalışma koşullarında dağınıklık yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekir. Bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Daha çok arka planda çalışabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konulara yönelebilirsiniz.





19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada değişik konular olabilir. Aşk hayatınızda ani iniş çıkışlar, bebek sahibi olmakla ilgili konular gelişebilir. Maddi yatırımlar harcamalara dikkat edilmeli. Çocukların hayatında değişimler beklenebilir. Daha fazla özgürleşmek isteği artabilir. Spora ve hobisel aktivitelere başlayabilir hayatınızı canlandırabilirsiniz.















KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Sevgili Kovalar, 2021 yılından itibaren özellikle de Ocak sonu itibariyle güç sizde artık. Eskiye ait birçok şey geçerliliğini kaybediyor, yeni bir dönem başlıyor. Yıllardan sonra kişisel bir döngü başlıyor. Yeni kararlar almak, adımlar atmak, kendinize yoğunlaşmak ve odaklanmak zamanıdır. Kendinizden haberdar olmak ve düzelme dönemidir. Gelecekle ilgili artık neler yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Çalışma potansiyeliniz artabilir. Doğru ve yanlışları görerek sabırla başarıya doğru gidebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi yönden bakarak çözüm üretmek için harekete geçebilirsiniz. Kurallara kanunlara bağlı hareket edebilirsiniz. Bu dönem, yaşam gücünüz, motivasyon, yaşam kaliteniz önemli olacaktır.

2021 yılında Jüpiter kova burcunda olduğu için kişisel gelişim, seyahat, eğitim, finansal, hukuksal konularda zorluklardan sonra gelen fırsatlar sizi sevindirecek. Geçmişteki sorunları bitirerek yeni bir döneme geçiş yapabilirsiniz. Hayatınızda kendi lehinize gelişen bir dönem başlıyor. Hayatınızı kendi şartlarınızla kontrol edebilir, koşulları olanakları kendi isteğiniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Kendi şansınızı yaratmak, kişisel gelişiminize önem vermek, gelişmek, yakınlarınızdan, kardeş akrabalardan destek almak, eşiniz ortağınız, karşınızdaki kişilerin olanaklarından faydalanmak da mümkün. Şans artık ön planda!



Daha iyi bir eğitim alabilir, iyimserliğiniz artabilir. Bu dönem yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha bireysel çalışmalara girişebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmaları, seyahatler, eğitim avantajlarınız artabilir. Ufkunuzun genişlediği yeni şeyler kazandığınız süreçlerdir. Kimileriniz uzun süredir devam eden okulunuzu bitirebilirsiniz, başarı elde edebilirsiniz. Cesaretiniz de artıyor. Daha güvenli ve cesur hareket edebilirsiniz. Kimilerinin yeni bir hayata başlama yeni bir hayat kurma, yurt dışına gitme, yurtdışından gelme, yuvaya dönme, evlenme, çocuk sahibi olma gibi dönemleri olabilir. Sosyal ilişkileriniz, sosyal faaliyetler, toplum hayrına yapılan çalışmalar artabilir. Özellikle bahara doğru kilolara dikkat etmelisiniz.



11 Şubat’ta burcunuzdaki Yeni ay ile hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Geçmişteki projeler yeniden karşınıza çıkacaktır. Bunları yeniden değerlendirip projeleri harekete geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmek isteyecek ona göre karar vereceksiniz zira aklınız Şubat 20, 21ne kadar karışık olabilir. Bundan sonra geriye dönüş yok önünüze bakacaksınız. Eğitsel faaliyetler, sınavlar, kişisel gelişim programları önemli olabilir. Hayatınızda yeni şeyler keşfedebilir, reformlar, buluşlar yapabilir, yurt dışı bağlantılı gruplara katılabilirsiniz. Okullarda dershanelerde ekip çalışmalarında yer alabilirsiniz.



30 Ocak – 21 Şubat 2021 Merkür retro olacak. Bu süreçlerde, bazı olaylara ve kişilere karşı daha sert mesafeli kalabilirsiniz. Kendi fikrinizden vazgeçmeyebilir, kendi bildiğinizde diretebilirsiniz. Söz geçirmek fikrinizi değiştirmek imkansız gibidir. Geçmişteki sorunları yeniden düzenlemek gerekebilir. Eski arkadaşlarınızı bu süreçlerde yeniden görebilirsiniz. Belki de bir şeyleri organize ediyorsunuz. Hayatınızda yeni başlangıçlar var.



23 Temmuz’da burcunuzdaki dolunay süreçlerinde artık bazı kararlar, konular netleşebilir. Sözleşmelere yönelebilirsiniz. Eşinizden, ortağınızdan destek alabilirsiniz. Hayat enerjiniz de artacaktır. Karşınızdaki kişilerin canlılığı sizi motive edecektir.



Aşk:



Şubat, Mayıs, Temmuz aylarında aşk hayatınız canlanıyor. Keyfiniz yerine geliyor. Daha hareketli bir süreçte olacaksınız. Havanız yerine gelecek! Tatillere gidebilir, eğlence hayatına daha çok odaklanabilirsiniz. Kimileriniz için evlilik dönemleri de olabilir. KAD 5. Evinizde olduğundan aşk dışında bebek sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Çocukların gelişim programları aktiviteleri de olabilir. Hobisel faaliyetlere spora, eğitsel konulara, arkadaşlıklara vakit ayırabilirsiniz.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde yatırımlara girişebilirsiniz. İş konularından para kazanabilirsiniz. Gelirleriniz artabilir, bu gelirlerle iş kurabilirsiniz. İhtiyaçları karşılayabilirsiniz. Para kazançlarınız bereketli olabilir, sizde başkalarına yardım edebilirsiniz. Sanatsal ya da yetenekleriniz doğrultusunda çalıştığınız, kazandığınız paralar olabilir. İşte kazançlar ve yetenekler özellikle 2022 yılında daha da çok!



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn, Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda kişisel girişimler, başlangıçlar, aldığınız kararlarla, ebeveynlerinki uyuşmayabilir, çekişmeler, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailede yaşanan sorunlar psikolojik olarak sizi etkileyebilir, karamsarlık endişeye sebep olabilir, dış görüntünüze yansıyabilir. Bağlanma problemleri yaşayabilirsiniz. Yatırımlar ev sahibi olma gibi sorunlar büyüyebilir. Psikolojik destek gerekiyorsa almaktan çekinmeyin!



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. Bebek sahibi olabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Grup çalışmalarına girebilirsiniz. Gelecekle ilgili idealleriniz beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tatile gidebilirsiniz. Hobisel faaliyetlere girişebilirsiniz. Kişisel gelişim programlarına başlayabilirsiniz. Yatırımlar yapılabilir, aracılık hizmetleri verebilirsiniz.



19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada sert bir etkileşim var. Aile hayatı, anne/babanın hayatında karışıklıklar olabilir. Taşınmalar gündeme gelebilir. İş ve ev hayatınızda iniş çıkışlar olabilir















BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) - Sevgili Balıklar, Son yıllarda yapılan işlerinizi tamamlatıcı bir dönem. 4-5 yıldır başladığınız işleri bu dönem bitirebilirsiniz. Bazı eksiklerinizi giderebilirsiniz. Daha çok izolasyon dönemleriniz olabilir. Yeni bir işe başlamak için biraz daha zaman var. Sabırlı olmalı kendinize süre tanımalısınız. Bir dönemi kapatmalısınız. Bu dönem sertifika almak, eğitimi tamamlamak zor olabilir. Karamsarlık kendinizi yalnız hissetme duygusu artabilir. Gizli düşmanlıklar, hastalıklar devreye girebilir. Başkalarına bağlı olduğunuz konular, kontrol edilemeyen durumlar olabilir. Hastane, kapalı salonlar, vakıflar, cemiyetlerde kolektif çalışmaların arttığı bir süreç olabilir. bazı akrabalarınızın hayatında yaşanan zorluklar olabilir. Mecbur bırakıldığınız, kendi isteğiniz hatta kontrolünüz dışında gelişen konular, olaylar olabilir. Girişimler ve iş konularında şansınızı çok zorlamayın. İçe dönük çalışmalar açısından olumlu olacaktır. Özellikle, gönüllü, hayır kuruluşlarda hastane vakıflarda çalışmak, meditasyon, yoga, dua benzeri çalışmalar yapmak adına faydalıdır. Başkalarına zor gelen yapamadıkları işlerde başarılı olursunuz. Bu dönem kendinize dönük olacaksınız bu yüzden bilgelik getirir.

2021 yılında Jüpiter’de kova burcunda olduğu için zor olaylar kendiliğinden bir bakmışsınız çözülüvermiş. Evrensel çalışmalar ruhunuzu besleyebilir. Farklı çevrelere de yönelebilirsiniz. Kiminiz evlilik hayatınızdan dolayı kiminiz ise mesleki amaçlı çevre değiştirmiş alıştığınız ortamdan uzaklaşmış olabilirsiniz. Tutulmalardan dolayı ailevi karışıklıklar da var. Yeni şartlara ayak uydurmak gerekebilir. Jüpiter bu yıl size gizli şanslar veriyor. Sağlık konularda size şans getiriyor ve en zor durumlardan korunuyorsunuz. Sizin ve ya eşinizin sağlık sorunları varsa daha rahat aşabilirsiniz. Endişe ve üzüntülerden daha çabuk uzaklaşabilir, üzerinizden atabilirsiniz. Bu yıl başkalarının hayrına yararına daha çok çalışabilir, yardım hizmet, fedakarlık edebilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine el uzatabilirsiniz.



Kendinizi ön plana çıkarmamak sizi daha rahat hissettirebilir. Bu dönemi eski problemleri kafanızdan çözmek, geride bırakmak için kullanabilirsiniz. Kimileri bu dönemler tedavi görebilir, hayatın yüklerinden kurtulmak hafiflemek isteyebilir, kimileri eşlerine yardım edebilir. Zararlı alışkanlıklar varsa artık bırakma zamanıdır. İçe çekilerek kendinizi geliştirebilir, yazılar, makale, senaryolar, kitaplar yazabilir, eksik bilgilerinizi tamamlayabilir, blok çalışmaları yapabilir, gerekli eğitimleri alabilir, geleceğe hazırlanabilirsiniz. Kurumsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Olumsuz açılarda ise, gizli düşmanlıklar, perde arkası oyunları devreye girebilir.



18 Şubat’tan itibaren hayat enerjiniz yerine gelebilir, 13 Mart civarı burcunuzda yeni ayla birlikte artık projeler, girişimler hızlanır. Koşulları biraz da olsa kendi istediğiniz gibi yönlendirmeye başlayabilirsiniz. Yüzünüz gülmeye başlar, sağlık şartlarınız düzelir, kendinizle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir, giyim kuşam dış görüntünüz beden sağlığınıza önem verebilirsiniz. Enerjinizi evinize yuvanıza akıtabilirsiniz. Gelecek günler adına plan ve projelerinizi 23 Nisan’a kadar oturtabilirsiniz.



20 Eylül civarı burcunuzda yaşanacak dolunay dönemleri, yılın muhasebesini yapabilir, finansal konulara yönelebilir, alacak verecek dengesini kurmak isteyebilirsiniz. Ödeme ve kredilerinizi yapılandırabilirsiniz.



2021 sonbaharına kadar ailenize yuvanıza ebeveynlere daha çok önem vermektesiniz, uzaklarda olsanız bile onlarla bir şekilde irtibatlar kurabilir, etkileşimlerde bulunabilirsiniz. İşiniz, aileniz, yuvanız ön planda olur. Kimi zaman ebeveynlerin hayatındaki karışıklıklarda sizi etkileyebilir.



Aşk:



Haziran ayında aşkta romantizm, duygusallık ön planda olabilir. Daha fazla yaratıcı çalışmalara zaman ayırabilirsiniz. Keyifli gezilere yönelebilirsiniz. Temmuz, Ağustos aylarında aşkta daha fazla mantık ön plana çıkabilir. Karşınızdaki kişiden destek alabilirsiniz. Aşkı ve sevginizi ona hizmet, yardım ederek gösterebilirsiniz. Onlardan da destekler gelebilir.



Jüpiter:



14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar bir süreliğine şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna giriyor. Bu süreçlerde artık bazı koşulları kendiniz yönlendirmeye başlayabilirsiniz. Yapılan çalışmalarınızı aktive edebilirsiniz. Evlilik, bebek sahibi olma, yurt dışı bağlantılı işlere girişme, kişisel gelişime önem verme dönemleriniz olabilir. Seyahatler, eğitim çalışmaları yeni bir şeylere başlamak, iş kurmak dönemleriniz olabilir. Birçok şeye girişim yapmak isteyebilirsiniz. Etrafınızdakilerin güvenini kazanabilirsiniz, kardeşlerle husumetleri biraz da olsa çözebilirsiz. 2022 yılında daha fazla! Yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. İyimserlik artacaktır. Belki bu yıl ya da birkaç seneden yurt dışına da yerleşebilirsiniz.



Satürn/Uranüs (sert açı)



Şubat 2021, Haziran ve Aralık 2021 aylarında sert açıları var.



Kişisel haritanız vaat ediyorsa akslar sabitlerdeyse bu sert açıdan sizde etkilenebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Satürn Uranüs kişisel gezegen olmadıkları için (ancak kişisel noktalarla bağlantılı olurlarsa aktif olurlar) herkesin etkilendiği kadar etkilenirsiniz.



Bu (haritanız vaat ediyorsa) durumda kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz. Gizli işlere karışabilirsiniz. Kapalı yerlerde daha fazla çalışabilirsiniz, bilinçaltında korkular yaşayabilirsiniz, kapalı yerlerde kalmak sizi rahatsız edebilir, korku panik ataklar olabilir. Yakın çevrenizden uzaklaşabilirsiniz. Onlardan bazı nedenlerle kopabilir, güven sorunları yaşayabilir, kendinizi anlatmakta başarılı olamayabilirsiniz. Kardeş kuzen yakınlarınızın da hırçınlığı sizi etkileyebilir. Eğitim hayatındaki bazı değişikliklerden dolayı işler zorlaşabilir.



Geçmişe dair tüm sıkıntılı süreçler ya da yapılması gerekenler 2023’e kadar tamamlanacak, bitecektir. Her koşulda iş ve girişimlerde ve bazı konularda şartları fazla zorlamamak gerekir. Daha çok içe dönük olmak kendi dinamiklerinizi yeteneklerinizi gözden geçirmek keşfetmek bilgeleşmek size çok faydalı olacaktır. Meditasyon dua benzeri çalışmalar yapmak, teoloji eğitimleri almak, yarım kalan eğitimleri, projelerinizi tamamlamak, kitabınızı bitirmek, senaryolar hazırlamak, çekimlerinizi yapmak, yurtdışı bağlantılı işleri bitirmek gerekebilir.



26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık’ta Yay/İkizler burcundaki tutulmalar olacaktır. Bu süreçlerde hayatınızda çok önemli kadersel değişiklikler olabilir. özellikle ailevi hayatınızda inişler çıkışlar gerçekleşebilir. Anneniz/babanızla ilgili olumlu/olumsuz haberler, dağınıklıklar, işe girmek/işten ayrılmak, taşınmak, evlenmek gibi konular yoğunluk kazanabilir. Hayatınızın önemli kırılma noktaları bu dönemlerde (2020de başlamıştı, 2021 sonbaharında bitecek) olabilir.





19 Kasım’da ilk olarak Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Bu tutulmada yakın çevrenizin hayatında bir takım değişimler olabilir. Bu dönem eğitim hayatınızda değişiklikler olabilir. Başkalarına daha fazla öğretme eğitim vermek eğilimi öğrencilerle iç içe olunabilir. Diğer insanların ihtiyaçlarına daha pratik yaklaşabilmek. Zihinsel olarak çok aktif olmak. Yakın çevrenizdeki kişilerden çok şey öğrenmek önemli olacaktır. Zaten 2022 yılına geçmiş konulardaki olumsuzluklarda sona erecektir. Yakınlarınızla gerginliğinizi artık 2022’nin ilk üç, dört ayında çözebilirsiniz. Geçmişteki sorun teşkil eden olaylar bitecektir.



2021 yılının sağlık, aşk, mutluluk, huzur, şans, bereket getirmesi dileğiyle… Mutlu yıllar🙏😊







Talin AĞDERE
 

2021'in sonunda hangi burç aşkı bulacak?


Aşkta şanssız olduğunuzu düşünüyorsanız, henüz 2021'in bitmesine çok var! Burçlarımız flört ve ilişki yürütme konusundaki tavırlarımızı belirleyen bir etkiye sahip.İngiliz medyum Estella, 2021 bitmeden aşkı bulmanızı sağlayacak sonbahar burç yorumlarını yayınladı ve aşkı bulabilmeniz için tavsiyeler verdi. Bakalım 2021'i kimler aşık olarak tamamlayacak...


613f077a66a97c7c9e17e0e1.jpg


KOÇ BURÇLARI​

Koçlar bu sonbaharda onunla benzer düşünen insanlarla tanışabilir. Aklına koyduğu her şeyi yapmada son derece tutkulu davranan Koç burcu, ateşiyle herkesin hayatını aydınlatır.

Eğer doğru kişi henüz karşınıza çıkmadıysa, bunun nedeni yanlış kişilik tiplerini çekiyor olmanız.

Ruh eşinizi istiyorsanız, yeni maceraları ve eşsiz anları kıvılcımlandrabilecek kişileri seçmelisiniz.

Hayalinizdeki aşkı bulmak için size keyif veren aktivitelere katılın. Aşkınızla burada karşılaşma olasılığınız yüksek.

Doğru kişiyle karşılaştığınız zaman ateşinizi canlı tutmayı da ihmal etmeyin.



BOĞA BURÇLARI​

Boğa burçları bu dönemde kendilerine iyi bakmalı ve sevgi göstermeli. Geçmişteki aşk deneyimi kötü olan Boğa burçları gelecekteki aşkları için de karamsar düşünebilir. Ancak bu son derece yanlış. Boğa'nın yönetici gezegeni Venüs olduğundan aşk ve güzellik Boğa'nın içinde vardır.

Boğa burçları, onları neyin tanımladığını bilmeli. İstediği kişi nasıl biriyse, kendisi de o şekle girmeli. 2021'in sonuna doğru evrende bir değişiklik olacak ve hak ettiğiniz aşkla ödüllendirileceksiniz.



İKİZLER BURÇLARI​

İkizler burçları bu dönemde heyecanlı şeyler denemek için çaba gösterecek. Sorun şu ki İkizler burcu başkalarına her zaman güçlü ilgi duyamaz. Bu da diğer insanlar için biraz korkutucu olabilir.

Sadece dikkatinizi çeken ve yoğun yaşam tarzınıza ayak uydurabilecek birine değil, aynı zamanda kendi hayatı olan ve gezintiye çıkarken onunla gelmenizi isteyebilecek birine ihtiyacınız var.

Aşkı bulmak için yeni bir hobi kursuna gitmeyi deneyebilirsiniz. Orada sizinle aynı duyguları paylaşacak insanları bulmanız mümkün.


YENGEÇ BURÇLARI​

Aşk söz konusu olunca Yengeç burcu kendini tamamen ilişkisine verir. Artık Yengeçlerin kendisine ve başkalarına güvenme zamanı geldi.

Eski ilişkilerinizde yeterince takdir görmediyseniz, kendinizi değersiz hissedebilirsiniz.

Sevgiyi bulabilmek için partnerinize net olmanız gerekir. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsa, bu ilişkiye devam edip etmeme konusunda karar vermeniz gerekir. Güvenebileceğiniz ve açabileceğiniz birini bulmanız önemli.

Bunun için de karşınızdaki kişinin de aynı hissetmesini sağlamalısınız. Görüşleriniz, ve ilgi alanlarınız farklı olsa da her ikisine de zaman ayırmak sevginizin sonsuza kadar sürmesini sağlayacaktır.



ASLAN BURÇLARI​

Aslanlar, cömert ve sevecen olmaya devam ettikleri zaman aşk kapılarını çalacaktır. Aslanlar küçük jestleri sever. Umursandıklarını belli eden sürprizlere bayılır.

Eğer geçmişte bu durumdan yoksun kaldıysanız, düşük standartlara boyun eğmemeli ve en iyisine layık olduğunuzu bilmelisiniz.

Aslanlar, sevildiğini ve takdir edildiklerini hissetmeli.

Aslanların nezaketine ve sevgisine değer verecek kişiler var. Bunun için sadece kendiniz olmaya devam etmelisiniz. Beklediğiniz aşk sizi bulacaktır.



BAŞAK BURÇLARI​

Başaklar, ortak değerleri olan kişilere odaklanmalıdır. Başakların en iyi özelliği, sevdiklerinin hayatını sorunsuz şekilde sürdürmelerine katkı sağlamaktır. Çünkü sevdiklerinin mutluluğunu önemserler. Elbette tüm bu minnetin karşısında takdir edilmeye ihtiyacı olur ve karşılık veren biri Başaklar için idealdir.

Başak burçları aşkı gönüllü olarak yaptığı etkinliklerde ve hayır işlerinde bulabilir.

Partnerinizle ortak değerleri paylaşmanız, kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayabilir.



TERAZİ BURÇLARI​

Terazi burcu aşkı bulmak istiyorsa biraz daha maceracı olmalı. Terazinin kişiliğinde çok fazla karmaşıklık bulunur. Sizinle entelektüel olarak eşleşebilecek kişiler ve yeni şeyler deneyimleyebileceğiniz insanları istiyorsunuz. Aşkı bulmak için dışarı çıkıp hayatı kucaklayın. Biraz sosyalleşin. İlgilendiğiniz konulara ağırlık verin ve gezmek istediğiniz her yere gidin.

Tüm bu deneyimler aracılığıyla aşkı bulacaksınız.



AKREP BURÇLARI​

Akrepler aşkı arıyorsa dürüst olmalı ve tüm benliğini ortaya koymalıdır. Akrep birini severse onu bırakmaz. Karşısındaki kişiden de dürüstlük ve şeffaflık bekleyen Akrep burcu, aşkı bulabilmek için onu olduğu gibi kabul edecek ve korkmadan sevecek insanlara ihtiyaç duyar.

İlişkiniz en başından dürüst olursa sürekli o şekilde devam edecektir.



YAY BURÇLARI​

Yay burcunun bağlılık sorunlarını halletmesi gerekiyor. Özgürlüğüne önem veriyor ancak kendini bir kişiye bağlamak konusunda zorlandığı için aşkı bulamıyor.

Zor zamanlarda bile olumluyu gören Yay burcu, moralini bozan insanlara zaman ayırmaz. Onu her zaman destekleyecek birine ihtiyaç duyar.

Yay burcu, bağlılık sorunlarını hallettiği zaman aşkı bulacaktır.



OĞLAK BURÇLARI​

Zeki ve insanlara çabuk ısınan Oğlak burcu, ilk adımı atmakta zorlanabilir.

Kendinizi rahat ve açıkça ifade edebileceğiniz ve zekanızı ortaya koyabileceğiniz ortamlarda aşkı bulacaksınız.

Oğlak burcu ona değer vermeyen insanlarla zamanını boşa harcamamalı. Güven ilişkisi için son derece önemlidir.

Sizi olduğunuz gibi sevecek biri var. Siz de onları sevdiğiniz sürece aşkınız devam edecektir.



KOVA BURÇLARI​

Kova burcu bağımsızlığına düşkün olduğu için ilişkiler onun için zor olabilir. Kovaların tavırları başlangıçta itici ve meydan okuma gibi görülebilir. Kova burcunun da takdir edilmeye ihtiyacı vardır.

Kovaların aşkları bazen arkadaşlık olarak başlar. Kusurlarınızı kabul eden kişilerle yakınlığınız aşka yelken açmanızı sağlayabilir.

Aşkı hayatınıza çekmek için arkadaşlıklarınızı derinleştirmelisiniz ve size destek olan kişileri radarınızda tutmalısınız.



BALIK BURÇLARI​

Hayal aleminde yaşamayın ve ilişkilerin gerçekliğiyle ilgilenin. Tam bir romantik olan Balık burcu, beklentilerini karşılamayan kişilerden hemen uzaklaşır.

Doğru kişiyi bulabilmek için insanlara şans vermelisiniz ve her şeyin mükemmel olmasını beklememelisiniz.

Birinin sizi olduğunuz gibi sevmesini istiyorsanız, siz de onu olduğu gibi sevmelisiniz.
 
X