Sevgili pira yaşin cok genc yasitiz seninle eger yorgunum deyip kenari cekilmessen gercekten duzeltebilirsin hayatini inan gozumun onunde berbat bir hayati olan arkadasim vardi olani biteni gorup biliyordum ama gucune durusuna hayrandim sonundada kendini camurdan cekti cikartti yapacaginida hep biliyordum halada hayranlik duyarim kendisine yani hicbirsey bitmedi yolun basindasin tekrar kalkarsan eminim basarabilirsin ama once inanmalusin ve yasamak istemelisin elde edeceklerini hedefleri net koyup ona dogru yuru cikan engelleri bi sekilde savustur hep Alkah yardimcin olsun buyuk sabir azim ve guc lazim ama insanoglunun isteyip basaramayacagi birsey yok sinirlari biz jendi kendimize koyuyoruz
"Kanatlarini acmassan buyuklugunu bilemessin" bol sans
Merhaba..
21 yasindayim...
Ama Rabbim bugun beni alsa hiç biraz daha yaşayayım demem.
Çok şey gördüm. Kötü günler yaşadım. Lise sonda okulu bırakıp çalışmak zorunda kaldım... Bi sırdaşım annem var sağolsun başkada kimsem yok. İlkokulu beraber okudugum arkadaslarımı aratıyorum da facebooktan hepsi biyerlere gelmiş yada ramak kalmış. Güzel güzel fotoğraflar, coğu hala birbiriyle görüşüyo. Aynı üniversitelere düşmüş.. güzel dostluklar edinmiş... seviyolar seviliyolar.. birliktelikleri var.. musmutlular...
Ya ben... birtek dostum arkadasim kalmadi sürekli tasinmaktan. Maddi durumumuz kötüydü üzerimde hala 2008den kalma paltom var. Psikolojık sorunlarım var tedavi görüyorum...
Asktan yana hiç şansım olmadı.
Hep nerde bi akıldan zoru olan insan beni buldu
Hadi gel bi çay içelim diyecegim kimsem yok.
Birçok işe girdim çıktım. Ya satıs danısmanı ya kasiyer
İnsanlar hep hakir görüyo kimseyle ugrasmak istemiyorumm. Hep evdeyim.. ölmek istiyorum sadece
Annesiyle babasi ayriydi babasinda kaliyordu ama babasi degisik bi insandi koskoca kiza dayak atardi hatta bazen beni eve cagirirdi senin yaninda dovmez diye ama ustune filan yurudugu oluyordu ben bile korkuyordum sacma sacma sebeblerden derken uvey anne geldi onun kizi vardi arkadasimin odasini ona verdiler kizida bodrum kata yolladilar odasiyla birlikte annesine gitti annesiylede ters dusunce parasiz pulsuz kizi evden kovardi bikackezden sonra artik annesinede guvenemedi akrabalarina yerlesti ordada butun evin isleri ustundeydi okuldan gelip aksam yemegi yapardi ve dahasi hatta cikista biseyler yapalim desem hep az kaliyordu erkenden kalkardik lisedeydik ozaman yazlari fulll calisirdi okul parasi ciksin diye hatta babasinin yanindayken maasina borcunu odesin diye verdiginide bilirim bunlar ustunden karmasik ozet detaya girsem cooook uzun surer cok kotu seyler yasadigini bilirim cok yakin arkadasim yedigimuz ictigimiz ayri gitmezdi hatta cok zorda kaldiginda evimdede misafir ettim kapim hep acik dedim simdi universite okuyor iyi biyerede gelecek emindim zaten kazanacagindandaArkadasini anlatir misin biraz detayli olarak örnek olmasi acisindan rica etsem?
Gucum yok dedigin icin gucun yok ! Once gucluyum ben diyeceksin sonra kendini guclu olduguna inandiracak ve aslinda ne kadarda guclu oldugunu goreceksin hersey kafanda bitiyor bunu sakin unutma. Hayatim ne kadar iyi dersen o kadar iyi olur.Gücüm yok ne bileyimm hep olumsuz düşünüyorum
Senin eski konularınıda biliyorum canım sakın tedavini yarım bırakma inşallah iyileşip dahada mutlu olursun hatta eğitimine bile devam edersin.Sorunlarım hayatımı etkiliyo...
Yolda kolum birine değse niyeti kötümüydü diyorum...
Acaba ben onu öldürdümmü ya öldürdüysem diyorum...
Geceleri uyayamıyorum..
Ya anneme babama kardeşime bişey yaparsam diyorum ... öldürürsem yada cinsel yönden vs (tövbe tövbe) Obsesif Kompulsif hastasıyım 3 aydır ilaçla tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?