Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SPOR AYAKKABI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZTemiz kullanılmış olursa sevinirim.
Sanbe marka yumuşacık ortopedik 23 numara erkek çocuk ayakkabisi...Temiz kullanılmış olursa sevinirim.
Olur canım.Resim fiyat ekleyebilirmisiniz.SPOR AYAKKABI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ
Bebeğimiz 11 aylık.Bunu yaza giyebilir mi sizce.Sanbe marka yumuşacık ortopedik 23 numara erkek çocuk ayakkabisi...
fiyat : 25 tl ( son fiyati )
Şimdi 21 giyiyor.Acaba ayak büyümesi yavaşlıyor mu?benim oğlum bir ay sonra 2 yaşına girecek benimki 22,5 giyiyor şimdi yaza 23 giyer. sizinkine 23 büyüük değil mi
Beden Uzunluk Yaş Aralığı Ayakkabı NumarasıŞimdi 21 giyiyor.Acaba ayak büyümesi yavaşlıyor mu?
Bende baktım bu listeye o yüzden kafam karıştı :) Boyu çok uzun değil ama ayaklar palet :)Beden Uzunluk Yaş Aralığı Ayakkabı Numarası
Small 11cm 0 - 6 aylık 17 - 18 EU....0-2 UK
Medium 12.4cm 6 - 12 aylık 19 - 20 EU....2-3 UK
Large 14.2cm 12 - 18 aylık 21 - 22 EU....3-5 UK
X Large 15.5cm 18 - 27 aylık 23 - 24 EU....5-6 UK
Çocuk X Small 16.5cm 2 - 3 yaş 25 - 26 EU....6-7 UK
Çocuk Small 17.5cm 3 - 4 yaş 27 - 28 EU....8-9 UK
Çocuk Medium 18.5cm 4 - 5 yaş 28 - 29 EU....10 UK
Çocuk Medium Plus 19.5cm 5 - 6 yaş 30 - 31 EU....11 UK
bu tablo işine yarar belki
benmkine baktinmi benm oglum aralik dogumlu dogum gununde aldm tabi birazcik buyuktu ama 1 yila yakin giydi yurumeyi cok gec ogrendiginden disarda pek kullanamadm cok temiz ayakkabi ve hafif plolmasida avantajBende baktım bu listeye o yüzden kafam karıştı :) Boyu çok uzun değil ama ayaklar palet :)
canım benim satışa çıkardığım ürünler arasında sanbe nin Spor ayakkabısı var hediye geldi ihtiyaç duymadığını için bir iki defa evde giyildi dışarda hiç kullanılmadı. 23 numara. 10 tl. İlgilenirsen linkim bu.Temiz kullanılmış olursa sevinirim.
merhaba 22 numara bobuxumuz var. düşünürseniz kutusunda göndericem. temiz kullanıldı. yenisi 150 tl civarı sitesinden bakabilirsiniz. ben 35 e vermeyi düşünüyorum. çok çok az kullanıldı hatta çoğunlukla evde kullanıldıTemiz kullanılmış olursa sevinirim.
Canim arkadas düsunmezse ben talibim ayakkabiyamerhaba 22 numara bobuxumuz var. düşünürseniz kutusunda göndericem. temiz kullanıldı. yenisi 150 tl civarı sitesinden bakabilirsiniz. ben 35 e vermeyi düşünüyorum. çok çok az kullanıldı hatta çoğunlukla evde kullanıldı
cevap yazmadı canım hala düşünüyorsan özelden yazışalımCanim arkadas düsunmezse ben talibim ayakkabiya