22 - 28 Ağustos 2022 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

kedi1 (1).jpg
kedi1 (2).jpg




Koç ve Yükselen Koçlar​

Yönetici gezegeniniz Mars burç değiştirdi. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha aktif bir zaman sizi bekliyor. Zihniniz düşünce bulutları üretecek. Çok fazla konuşma ve kabarık telefon faturalarına dikkat. Salı günü itibariyle sorumluluk alanlarınızda ve günlük rutinlerinizde daha analiz eden, hesap kitap yapan bir enerjide oluyorsunuz. ‘Bana fayda veren ne, vermeyen ne?’ dediğiniz ve faydasız olanları elemine ettiğiniz bir süreç olacak. Kariyerinizde, toplum önü duruşunuzda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi etkileyici bir şekilde gösterebileceksiniz. İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde denge, uyum ve huzuru arama ihtiyacınız artacak. Başak Yeniay’ının etkilediği alan itibariyle sağlığınıza dikkat ettiğiniz, yeni yaşam düzenini, sağlıklı beslenmeyi ve otokontrolü önemseyeceğiniz bir dönem.

Boğa ve Yükselen Boğalar​

Somut değerlere daha çok önem göstereceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendinizi özel hissetme arzusunda olacaksınız. Biraz yaşamdan zevk alma, değer görme gibi beklentiler bu hafta sizlerle... Günlük iş ve rutinlerinizi dengeye oturtmak, yanınızda çalışanlar, hizmet aldıklarınızla aranızda huzurlu bir ortam yaratmak sizler için önemli olacak. Sevdiklerinize zaman ayırın, birlikte vakit geçirmeye çalışın. Sağlığınızla alakalı konularla iletişiminiz artabilir. Sağlık sigortası yaptırabilir ya da evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Keyfi harcamalarınızın arttığı, yeteneklerinizi fark ettiğiniz bu dönem, çocuklarınız için yaptığınız harcamalar ile ilgili hesap kitap yapma zamanı. Aşk ilişkisinden ziyade mantık ilişkisi yaşamak isteyebileceğiniz bir süreç olabilir. Evli iseniz çocuk haberi de alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler​

Aldanmalar, yanlış anlaşılmalarla dolu bir hafta sizi bekliyor. Hedeflerinize ilerlerken duygusallığa kapılmamalısınız. İçgüdüleriniz, hedeflerinizin önüne geçmemeli. Aksiyon gezegenimiz Marstı, al ay boyunca sizin burcunuzda olacak. Bu hafta etkisini fazlaca hissedebilirsiniz. Sizi bağlayan durumlardan sıyrılmak ve daha rahat şekilde hareket etme arzusunda olmak önem kazanacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, aileniz, yuvanız, varsa çocuklarınızla alakalı gündemler ön planda olacak. Çocuklarınız, aşk hayatınız, keyif aldığınız alanlar, yetenek ve hobilerinizle alakalı güçlü, etkileyici ve dönüştürücü kararlar alabilirsiniz. Flörtöz yapınız daha da fazla artacağı için konser, sinema, eğlence hayatı gibi alanlarda tanışacağınız kişilere mavi boncuk dağıtmaktan yorulabilirsiniz. Bu dönem içinde eski, tamamlanmayan ilişkileriniz de sizi zor duruma sokabilir. Evinizle ilgili dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilir, kiracı iseniz sözleşme yenileyebilir ya da ev, arsa satma-alma gibi gündemleriniz söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler​

Haftaya sizin enerjinizle başlıyoruz; bu nedenle hafta genelinde kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, alışık olduğunuz bir enerji hakim olacak. Güneş Başak seyri seyahatlerinizi artırabilir, yakın çevre ile iletişiminiz, yeni eğitimler, projeler, anlaşmalar, ticari faaliyetler, sosyal medya gibi konular aktifleşecektir. Yakın çevrenizden birinin sağlığı ile ilgilenmeniz ve ona refakat etmeniz gerekebilir. Eğitim, yayıncılık ile ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz, iş koşturmalarınızın arttığı, portföyünüzü genişlettiğiniz bir dönem sizi bekliyor. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Aile, yuva, aidiyet ihtiyacı gibi konular uzun süre gündeminizi meşgul edecek. Ev değişikliği yapma, bekar iseniz aileden uzaklaşıp kendi ayaklarınız üzerinde durma, evlilik kararı alma gibi durumlar söz konusu. Ancak kişisel haritalarınızda aldığınız etkilerle değişmekle birlikte Ekim’e kadar evlilik kararı için çok doğru bir süreç içinde olmadığınızı belirtmek isterim. Daha çok kendi kararlarınızı almak ve bunları uygulamaya sokmak için çabalamanız ve kendinizi yeniden yapılandırmanız gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar​

Maddi refah ve para dolu bir hafta sizi bekliyor. Girişimlerinizden artık sonuçlar alma zamanı. Gelirlerinize, maddi imkanlarınıza, para ve değer konularına önem verdiğiniz ve maddi kaynaklarınızı iyileştirmek isteyeceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Sosyal çevrenizden, sosyal medyadan, arkadaş gruplarınızdan destek görebileceğiniz bir süreç. Merkür Terazi geçişiyle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceğiniz, naif ve kibar bir tutum sergileyebileceğiniz, yeri geldiğinde diplomatik olabileceğiniz bir etki içinde olacaksınız. Eğitimle ilgili bir iş yapıyorsanız ya da ticari faaliyetler yürütüyorsanız, etkileyici sunumlar yapabileceğiniz, hedef kitlenizde dikkat çekeceğiniz, karizmanızı ve çekiciliğinizi artıran bir süreç sizleri bekliyor olacak. Dualite prensibini aktif şekilde kullanabilir, bu şekilde denge ve uyumu yakalayarak yakınlarınızla da ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar​

Salı günü itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor, sizler için yeni bir döngü başlıyor. Sevgili Başaklar, doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar. Kendinizi merkeze aldığınız, yeni kararlar ve hedefler içinde olduğunuz, önceliklerinizi belirlediğiniz bir dönem. Yüklerinizden arınmak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır harekete geçirmek istediğiniz konularla ilgili artık harekete geçebiliyorsunuz. Kendi bedeninize, sağlığınıza, imajınıza yöneldiğiniz spor, detoks, beslenme düzeni gibi konular hayatınızda aktifleşiyor. Toplum önündeki duruşunuz, statünüz ve konumunuz sizin için önemli olduğundan aynı anda birkaç işi bir arada yapmaya ve çalışmaya devam edeceksiniz. Kariyerinizle ilgili yapacağınız atılımlar sizin istediğiniz yönde şekillenebilir, olaylara yön veren taraf siz olabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamaya sokmak için Ay’ın ışığını toplamasını beklemeli ve Yeniay’ı takip eden üç gün sonrasını beklemelisiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler​

Kendi içinize yöneldiğiniz, içsel huzuru aradığınız, izole olmak ve yalnız kalmak isteyeceğiniz bir dönem olabilir. Kaygılarınızı artırabilecek enerjiler içinde olacağınız. için depresif olma ihtimaliniz de olabilir, bu nedenle kendinizi arındırmak, ruhunuzu besleyen çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Yeni eğitimler almak, seyahat planları yapmak, merakla ve ilgiyle başlayacağınız bir konuda atılım yapmak gibi gündemleriniz olabilir. Cuma günü Merkür’ün burcunuza geçmesi ile iletişim alanlarınızda kendinizi daha rahat ifade edebildiğiniz, yeni motivasyon kaynakları belirlediğiniz, ikili ilişkilere ve iş birliklerine daha çok önem vereceğiniz, fikirlerinizin önemsendiği, diplomatik bir süreç sizi bekliyor. Ancak; 10 Eylül’de retro hareketi başlayacağı için bu hafta alacağınız kararların üzerinden tekrar geçebilir, retro hareketi boyunca revize edebilirsiniz. Hayatınıza çeki düzen vermek isteyeceğiniz, affedemediğiniz konular ve kayıplarınızla ilgili yoğun düşünceler içinde olacağınız, arkanızdan dönen entrikaları fark edeceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

Akrep ve Yükselen Akrepler​

Güneş Başak seyri size iyi gelecek, dost olduğunuz bu enerji size temel hayat hedeflerinizi belirlemek, statü kazanmak adına yardımcı olacaktır. Sosyal çevrenizle, grup arkadaşlarınızla birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Evli iseniz ya da parteriniz varsa, onun para kazanımları ile ilgili gündemleriniz olabilir. Miras, kredi, nafaka konuları ön planda olabilir. Cinsel hayatınızda da zekaya önem vereceğiniz bir dönem sizi bekliyor olabilir. Operasyonlar, ameliyatlar gibi durumlar söz konusu olabilir. Merkür’ün Terazi geçişi arka planda yüzleşmeniz gereken bazı durumları gözler önüne serebilir. Eskiden unutamadığınız bir ilişkinizle; halledemediğiniz, kafanızı kurcalayan ve iletişim krizleri yaşamanıza neden olan sorunları halletmeniz için tekrar iletişim kurmanıza hizmet edebilir. Böylelikle o alanda yüzleşmeler yaşarken yeni ve temiz bir ilişkiye de alan açabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar​

Toplum önünde duruşunuzu, statünüzü etkileyen Güneş Başak seyri sizi destekleyebilecek enerjileri de içinde barındırabilir. İkili ilişkilerinizde bir sürtüşme, didişme durumu söz konusu olabilir, değer ve sevgi konularında olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz. Bir şeyleri değiştirme arzusu içine de girebilirsiniz. Ancak sert tepkiler vermek, acele kararlar almak büyük resimde size fayda sağlamayabilir. Sosyal çevrenizin aktifleştiği, bol bol gruplarla bir arada olacağınız, arkadaş görüşmelerinizin de artacağı bir süreç sizleri bekliyor. İş hayatınızda rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir, eğer bunu göğüsleyebilirseniz başarı da peşinden gelebilecektir. Ortaklıklarınızda ve ikili ilişkilerinizde geçmişten gelen, size kendinizi değersiz hissettiren bazı meseleleri halletmek isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar​

Güneş Başak geçişi size iyi gelecek, yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımak isteyeceğiniz, akademik eğitimlere, yurt dışı seyahatlerine ve hukuki işlere başvurabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Günlük işleriniz artabilir, yanınızda çalışanlarla hırslı, mücadeleci ve agresif bir enerji içinde olabilirsiniz. Astlarınızın iş güvenliğine dikkat etmeniz gereken bir süreç. Evcil hayvanlarınızın da güvenliğini bu dönemde ekstra korumanız gerekebilir. Yatırımlarınızla ilgili risk içeren durumlar söz konusu olabilir. Hayatınızda sizi özgürleşme noktasında engelleyen şeyler ne ise bunların farkına varabilirsiniz. Patronlarınızla, yöneticilerinizle iletişiminizin artacağı, kendi fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyacağınız bir süreç sizleri bekliyor. Yeniay size uzun zamandır hayata geçirmek istediğiniz planlarınızı uygulamaya sokma anlamında yardımcı olacak. Her ne kadar sinirlerinizi bozan, sizi öfkelendiren, hakkınızın yendiğini düşündüğünüz durumlarla karşılaşmış olsanız da, bu sizi daha üst seviyeye itmek için hırslandıracak ve atılım yapma cesaretinizi artıracak.

Kova ve Yükselen Kovalar​

Güneş Başak seyri ortaklı paralar, eşinizin parası, nafaka, miras, kredi, vergi gibi konulara vurgu yapacak. Gelir gider dengenizi korumak isteyeceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Manipülatif eylemlere maruz kalabilir, fazla eleştirilebilir ve kriz ortamlarına çekilebilirsiniz. Öz değerinizi de sorgulayacağınız bu dönem size yeniden farkındalık kazanmanız adına hizmet edebilir. Aşk hayatınız canlanabilir, çocuklarla ve sahne ile ilgili konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizden yardım istediğiniz takdirde sahne önü işlerde desteklerini alabilirsiniz. Eğitimler, akademik kariyer, yeni kültürlerle tanışmak gibi konular aktifleşecek ve bunlar sizde yeni heyecanlar yaratacak. Kendi hayallerinize, varsa çocuklarınızın geleceğine, hobilerinize ve bu alanlarda maddi imkanlarınızın da içinde olduğu yeni kararlarınıza odaklandığınız 10-14 günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak.

Balık ve Yükselen Balıklar​

İkili ilişkilerinize, ortaklıklarınıza, kendinize denk tuttuklarınıza odaklandığınız bir süreç sizleri bekliyor olacak. Sizi manipüle eden, aşağıya çekmek isteyen ve kriz durumlarına itmek isteyen kişilere karşı güç kazanacak, onları fark edecek ve sözlerinizle etkileyebileceksiniz. Ev, aile, yuva gibi konularda aksiyon almak, yer değişikliği yapmak ya da taşınmak isterken Mars’ın retroya da girecek olması bu alanda hızlı ve düşünmeden karar almamanızı öğütleyecek adeta. Ailenizden bir mirasın, bir toprak ya da gayrimenkulün size kalması gibi durumlar söz konusu olabilir. Finansal kaynaklarınıza odaklanabilir, alacak-verecek, borçlar, kredi, vergi gibi konularla kafanızı fazlasıyla yorabilirsiniz. İlişkilerinizde, evliliğinizde bazı kararlar alabilir, masaya yatırılması gereken konulara detaylarıyla yer verebilir, kendinizi etkili şekilde ifade edebilirsiniz. Alma verme dengenizi korumanız gereken, kime ve neye fedakarlık ettiğinizi görmeniz gereken bu süreç kendinizi yeniden yapılandırmanız adına size hizmet edecek.



Makbule Çatal
 
tumblr_3f0d5ce31c31feb63e27236cb2c8e6f8_d2e91f00_640.jpg



Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi iş ortamınız, sağlıkla ilgili konularda, günlük rutin işlerinizi düzenlemek adına tetikleyecek. Bu dönemde daha düzenli olmak için gayretiniz olacak. Hafta başında zaten kariyer, iş ortamı, zaman yönetimi ilgilendiğiniz öne çıkan konular olacak. Bu etkiyi de yanınıza olarak daha rahat ilerleyebilirsiniz. Uranüs ‘ün geri hareketi maddi konularda, önemli göstergelere işaret ederken, akılcı davranmanız gerekecek. Merkür karşıt burcunuza geçiyor. Daha kibar daha anlayışlı ve sakin bir iletişim ağı oluşturmak zorunda kalacaksınız. Tek başınıza bir şey yapmaktan ziyade yanınızda bir insan olsun isteyeceksiniz. Yine sağlıkla ilgili konular ve iş ortamını tetiklerken, hayatınızda nerede düzenli ve programlı olmak istiyorsanız bunu gerçekleştirmek için muazzam güzel bir zaman.



Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki size çok iyi gelecek. Kendinizi her alanda daha rahat fakat daha detaycı ortaya koyacaksınız ki ilişkiler, çocuklarla ilgili konular, onların hayat standartları ilgileneceğiz alanlar olurken, yolculuklar eğitimle ilgili konularda hafta başında öne çıkacak. Uranüs burcunuz da geri harekete başlıyor. İşinizi, yaşam alanınızı uzun vadede bir değişikliğe götürebilir. Yapamadığınız değişiklikleri gözden geçirip harekete geçebilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise iş ortamınızdaki hak ve adalet sistemine tekrar düşünmenize, iş ortamınızdaki insanlarla daha sıkı fıkı olmanıza sebebiyet verirken, burada ne kadar kibar üslupla, yakın çevre arkadaşlarınızla iletişimde olursanız o kadar kazançlı olacaksınız. Gerçekleşecek yeni ay da ilişkiler adına beklentilerinizi netleştirirken, hayatınızda uzun vadeli bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz.



İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi ailevi konularda tetiklerken, fikirlerinizi karşınızdaki insanları düşünerek beyan etmelisiniz. Diğer taraftan evinizi düzenlemek evin içindeki eski eşyaları yenilemek adına da güzel bir etki. Hafta başında ödemelerle ilgili kararlar alabilir. Bu konuda gelirlerinizi artırmak için girişimde bulunabilirsiniz. Uranüs’ün geri hareketi ise sizi biraz içe dönmenizi sağlayacak. Hayatımızda neleri erteliyorsunuz ya da konfor alanından çıkmamak için nerede bekliyorsunuz bunu göreceksiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ilişkilerde desteklerken, çocuklarınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edeceksiniz. Aşk enerjisini de hayatınızda aktive edecek bir etki yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Gerçekleşecek yeni ay ise ailevi konularda daha titiz, detaycı olmanızı isterken, burcunuza ki Mars’a zorlu bir açı yapacağı için beklentilerinizi minimum da tutmanızı tavsiye ederim.



Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki sizi kardeşler, yakın çevreniz ve iletişim ağınızda daha detaycı olmak adına etkileyecek. Hayatınızda bu alanlarda düzenlenmek istediğiniz noktalar varsa, rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Yine hafta başında ikili ilişkiler ve evlilikle ilgili konularda tetiklenecek. Partinizle yaşadığınız problemleri daha akılcı bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Uranüs’ün geri hareketi ise kalabalıklaştığınız sosyal ortamlarda daha akılcı olmaya belki biraz arkadaş gruplarınızdaki bazı insanları hayatınızdan çıkartmaya sebebiyet verebilir. Ama olumlu anlamda yansımalarını göreceksiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi evin içindeki elektronik eşyaları değiştirmenize, lüks ve ev konforu için para harcamanıza sebebiyet verebilir. Gerçekleşecek yeni ay ise yine yakın çevrenizle ilgili konularda sizi tetiklerken, onların problemlerine çözüm bulmak için ekstra bir gayret içinde olabilirsiniz.



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki gelirler alanında daha detaycı ve titiz davranmamızı sağlarken, daha farklı alanlardan para kazanmak isteyebilirsiniz. Daha tutumlu mantıkla para harcayabilirsiniz. Hafta başında minik de olsa iş ortamını yenilemekle de uğraşacaksınız. Bununda altını çizmek isterim. Uranüs ‘ün geri hareketi kariyerde hamle yapmanıza biraz daha ertelediğiniz konuları masaya yatırmanıza sebebiyet verirken, uzun vadede bir iş değişikliği düşünebilirsiniz. Hatta bu sektör değişikliği olarak bile hayatınıza yansıyabilir. Merkür’ün burç değiştirmesi ise yakın çevrenizle olan diyaloglar da daha hak ve adalet üzerine kurulu bir iletişimi öne çıkartırken, daha kibar daha yapıcı olacaksınız. Gerçekleşecek yeni ay yine sizi maddi konularda tetiklerken, burada hayatınızda bir düzen getirmek için belki destek alabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için düzgün ve doğru kanalları harcamak isteyeceksiniz.



Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, haftaya Güneş’in burcunuza geçmesiyle başlıyoruz. Aynı zamanda bu hafta burcunuz da bir yeni ay gerçekleşecek. Tüm bu etkiler gökyüzünü sizin tarafınıza çevirirken, hayatınızda düzenlemek istediğiniz alanlar daha böyle düşünmeden hareket etmek istediğiniz rahat olmak istediğiniz noktalara değinecek. Ama tabii ki de tamamen gökyüzü burcunuzun enerjisinde olduğu için çok küçük detayları kafaya takabilir. Duygu iniş çıkışları yaşayabilirsiniz. Tüm sıkıntı yaşadığınız konularda kesinlikle profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Diğer taraftan Uranüs’ün geri hareketi eğitimle ilgili konulara sizi yönlendirirken, yurtdışı ile alakalı planlarınız varsa uzun vadede bunları nasıl gerçekleştireceğinizi görüp ona göre hamle yapacaksınız. Merkür’ün burç değiştirmesi ise parasal konularda biraz yüksek harcamalar yapabileceğinizi özellikle teknolojik aletlere para harcayabileceğinizi gösteriyor. Sosyal çevre anlamında çok yeni ve farklı insanlar tanıyabilirsiniz.



Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki daha çok içe dönmenize kendinizi, sorgulamanıza hayattan beklentileriniz anlamında beklentilerinizi de netleştirmeye yönlendirecek. Hafta başında ailevi konularla ilgili minik konuşmalar gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uranüs ‘ün geri hareketine başlaması ise parasal konularda almanız gereken riskleri, yapmanız gereken hamleleri gösterirken, bir yandan da Merkür burcunuza geçecek ve sizin için kendinizi rahat ifade edebileceğiniz iletişim dönemini başlatacak. Hayatın her alanında daha rahat hareket edip fikirlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gerçekleşecek yeni ay ise biraz içe dönmenizi korkularınızla yüzleşmenize belki bu konuda profesyonel bir destek alma yolunu size açarken, ertelediğiniz konular için harekete geçme zamanı da diyebilirim.



Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Güneşin burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki kalabalık arkadaş gruplarında onların problemlerini çözmenizi insanlarla daha sıkı fıkı olmanızı sağlarken, biraz yardım meleği gibi olacaksınız. Birçok insana yardım edeceksiniz. Diğer taraftan hafta başında yakın çevrenizle iletişimde olabilir onları görmek için minik bir yolculuğa çıkma durumunuz oluşabilir. Uranüs ise karşıt burcunuzda geri harekete başlıyor. Bu etki ikili ilişkiler, evlilikler ve ortaklıklarda karar almaya sıkıntı yaşadığınız konularda ileri yönlü bir ivme göstermenizi sağlarken, Merkür’ün burç değiştirmesi ise iş ortamında sıkıntı yaşadığınız haksızlığa uğradığınız alanlarda harekete geçirecek. Bu arada zaman yönetimini bu hafta sizin için önemli. Diğer yandan gerçekleşecek yeni ay ise arkadaş gruplarınız da geleceğe dair projelerinizi tetikleyecek. Bu anlamda doğru insanlarla tanışabilir onlarla gelecek odaklı projeler için harekete geçebilirsiniz.



Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki kariyerde karar almanıza daha detaycı olmanıza ve titiz çalışmanızı sağlayacak. Küçük detaylar size fayda sağlarken, motivasyon kaynağı bulmakta zorlanabilirsiniz. Hafta başında diğer önemli bir konu sizin için gelirler alanı olacak. Gelirlerinizi düzenleme, kazançlarınızı arttırmak için hamle yapabilirsiniz. Uranüs ‘ün geri hareketi ise sağlık alanında sizi tetiklerken, kilo verme sürecine başlayabilir. Kendi fiziksel görüntünüz de radikal değişiklikler yapabilirsiniz. Diğer yandan ertelediğiniz işler için de harekete geçme zamanı olacak. Merkür’ün burç değiştirmesi ise size çok iyi gelecek. Yeni bir çevre ve sosyal ortam, yeni kalabalık gruplar adına destek sağlarken, gerçekleşecek yeni ay yine kariyerinizi tetikleyecek. Fakat burada sizde daha iyi bir iş düzeni oluşturmak için destek almak zorunda kalabilirsiniz ya da bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İşle ilgili konuları kesinlikle ertelememelisiniz.



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki size uzun yolculuklar, eğitimle ilgili alanlarda çok olumlu etkilerken, yeni ayda aynı konuları tetikleyecek. Ve bıraktığınız bir eğitime geri dönme, kendinizi geliştirmek için katılacağınız bir eğitim, yolculuk size çok iyi gelecek. Hafta başında burcunuzdaki Plüton’un, Merkür ile yaptığı olumlu açı iletişim kanallarını da sizin için aktive ederken, 26 Ağustos ‘a kadar olan süreçte daha bireysel hareket etmenizi tavsiye ederim. Uranüs ‘ün geri hareketi ise ilişkilerle ilgili süreçleri gözden geçirmenizi, eski ilişkileri ve ilişkiler konusundaki beklentilerinizi de masaya yatıracak. Uzun süredir görmediğimiz bir insanla görüşebilir eski bir aşkı canlandırabilirsiniz bu süreçte. Merkür’ün burç değiştirmesi ise kariyerle ilgili konularda emir almadan ama emirde vermeden karşınızdaki insanın alanına müdahale etmeden akılcı çözümlerle iletişim kurmanızı sağlayacak. Bu zamandan sonra bireysel davranmamalısınız.



Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Bu etki size maddi konularda daha detaycı olmaya ödemelerinizi, kredilerinizi, borçlarınızı ayarlamak için yönlendirirken, gerçekleşecek yeni ay da yine bu konuları tetikleyeceği için belki bir yeni bir borçlanma sürecine de dahil olabilirsiniz. Ama gelirlerinizi bir takvime oturtma sürecindesin yaşayabilirsiniz. Mevcut borcunuzu kapatmak için ekstra efor sarf edebilirsiniz. Bu dönemde geleceğe dair kaygı altında olacağınız için para sizin için önemli olacak. Diğer yandan Uranüs ‘ün geri hareketi ailevi konularda, evle ilgili noktalarda, minik değişiklikler yapmak konusunda yönlendirirken, evinizi para harcayabilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ise potansiyelinizi kullanmak için belki bir yabancı dil ya da bir eğitime dahil olabileceğinizi. Yine aynı zamanda seyahat ve yolculukların size gelir kaynağı yaratacağını gösteriyor.



Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesi ile başlıyoruz. Karşıt burcunuzda geçiyor ve sizin için ikili ilişkiler, ortaklıklar çok fazla tetiklenirken, gerçekleşecek yeni ayda yine aynı noktaları sizin için ortaya çıkartırken, ortaklaşa bir işe girişe bilirsiniz. Fakat bunun içinde sevdiklerinizden ve yanınızdaki insanlardan muhakkak fikir alarak ilerlemelisiniz. Diğer yandan Uranüs ‘ün geri hareketi ise yakın çevrenizle olan bağları gözden geçirmenizi biraz konfor alanınızdan çıkmanız konusunda sizi uyarırken, Merkür’ün burç değiştirmesi krediler, borçlar ve alanında sizi tetikleyecek. Aynı zamanda bu konularda gökyüzü akılcı davranmanızı istiyor. Bu dönemde kesinlikle borcu borçla kapatmamak ve daha akıllıca ilerlemek gerekir. Para ile ilgili konularda ticari düşünmenizi tavsiye ederim.




Sema Sidar
 
tumblr_0c4b21e4f3cacd8d1f4d814970f9440d_6b01ca76_640.jpg




Koç
Bu hafta yaşayacağınız yeniayda sağlık durumunuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz ve iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Hafta içi ise aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar ve kısa vadeli planlarınız konularında biraz zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir.


Boğa
Bu haftaya üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğiniz alanları anlatan durumları içeren konularda hareketli başlayabilirsiniz. Ve yeniay ise sizi hafta sonunda özellikle fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarda zorlayabilir.



İkizler
Bu haftaya hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında alacağınız kararlar doğrultusunda olumlu bir hareket alırken bulabilirsiniz kendinizi. Hafta sonunda yaşayacağınız yeniay ise; kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda sizi kararsız veya zor durumlarda bırakabilir. Mal, mülk konularına dikkat edin.


Yengeç
Kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissetmeniz, ayrıca bilinçaltı ile ilgili bütün bu konularda kendinizi zorlanmış hissetmenin mümkün. Özellikle arkadan iş çevirmelere dikkat edin. Hafta sonu yaşayacağınız yeniay ise aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar ve kısa vadeli planlarınızda değişikliklere neden olabilir.


Aslan
Haftaya sosyal konular başta olmak üzere partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konularda hareketlilikle başlayabilir, hafta sonu yaşayacağınız yeniayda ise üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğinizi alanları anlatan durumlar karşısında zorlanabilirsiniz. Özellikle maddi konulara dikkat etmenizde her zaman fayda var.


Başak
Bu zorlu haftaya kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda hayli hareketli başlayabilirsiniz. Başak burcunda yaşanacak olan yeniay ise sizi hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında alacağınız kararlar doğrultusunda zorlayacak gibi durmakta. Aklıselim bir pozisyona alın kendinizi derim.


Terazi
Hafta başında yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutumunuz ve merakınız, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda kafa karışıklığı yaşamanız muhtemel. Yeni ay ise; ortaya çıkarmak istemediğiniz gizli yanlarınıza dair bilgiler sizi zorlayabilir. Kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissetmeniz, ayrıca bilinçaltı ile ilgili bütün konularda sizi biraz zorlayabilir. Fakat kişisel gelişim için ideal zamanlar olduğunu da söylemekte fayda var.


Akrep
Miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileri, kişinin kendini dönüştürmesi, ruhsal gelişim gibi meseler ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili meselelerde koştururken bulabilirsiniz kendinizi. Hafta sonu yaşayacağınız yeniayda ise sosyal konular başta olmak üzere, dernekler, partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konular daha çok dikkatinizi çekmeye başlayacak. Yine de bu hafta sosyalleşme meselesinde dikkatli olmanızda fayda var. Zor durumlara düşebilirsiniz.



Yay
Bu haftaya eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde işbirliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı ya da sosyal ilişkilerinizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi ciddi konularda hareketlilik içinde girebilirsiniz. Hafta sonu yaşayacağınız yeniayda ise kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konular daha çok gündeminize oturacak diyebiliriz.


Oğlak
Bu haftaya sağlık durumunuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz, iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili konularda hareketli başlayabilirsiniz. Yeniayda ise yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutum ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda kararsızlıklar ve zorlanmalar yaşamanız olası. Bu hafta kazalara dikkat!


Kova
Haftaya fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarda hareketli girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise gündeminizi miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileri, kişinin kendini dönüştürmesi, ruhsal gelişim gibi meseleler ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili konular daha çok kapsayabilir.



Balık
Bu haftaya kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda hareketli bir biçimde başlayabilirsiniz. Hafta sonu yaşayacağınız yeniay ise eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde işbirliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı ya da sosyal ilişkilerinizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi konularda sizi biraz düşündürebilir.


Murat İpek
 
tumblr_3adae7bf1df2f10901c80d19eb0d390d_bc7b67e6_500.jpg


Koç & Yükselen Koç: Koç burcu için hafta Yengeç burcu etkisi ile aile, ev ve akrabalar konuları ön planda başlayacal, hem ailesel konularda hem de eviniz ile ilgili bazı konularda gelişmeler yaşanabilir.. Yine bir alım – satım konusu, gayrimenkul konuları ile ilgili gelişmelerde ön planda olacak…

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve iddialı olacağız sizin içinde keyif dolu, eğlenceli günler olacak, hatta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak bugünlerde. Hareketi ve enerjisi yüksek olacak bu etki Cuma akşamında kadar devam edecek.

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımızda yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin için ise çalışma alanında bir yenilenme getirebilecek bu yeni ay, yine sağlıklı beslenmeye başlamak içinde güzel bir dönem olacak…

Haftasonunda Başak burcu etkisi hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Evinizin veya iş yerinizin düzenlemesine takılabilir, bahar temizliği veya çekmece içi düzenlemesi yapmak isteyebilirsiniz..






Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz ve, ev ve ailesel, duygusal konular ön plana geliyor… Bu etki ile iletişim alanınız çok aktif olacak ve beklediğiniz, geciken haberler gelebilecek… Yine bugünlerde kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili bazı konular ve görüşmelerde aktif olabilir… Kısa bir seyahate gitmeniz veya yoldan birisinin gelmesi mümkün…

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve iddialı olacağız sizin için ise ev, aile, alım – satım konularının aktif olacağı bazı işlerin tamamlanabileceği günler olacak. Eğer birşey almayı düşünüyorsanız bu hafta acele etmeyin ve önümüzdeki haftayı bekleyin… Hareketi ve enerjisi yüksek olacak bu etki Cuma akşamında kadar devam edecek.

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımızda yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin için ise aşk konularında yeni bir başlangıç yapmak için iyi bir dönemi başlatacak. Yine bir işe başlamak, kendi işinizi veya bir projenizi hayata geçirmek için iyi bir dönem olacak.

Haftasonunda Başak burcu etkisi hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Bu etki ile hem çocuklarınız ile güzel vakit geçirebilirsiniz hem de çok eğlenebilirsiniz. Yine aşk konuları da bugünün gündeminde olduğundan sevdiğinizle güzel planlar yapmak için iyi bir haftasonu…





İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile daha duygusal olacağız ve ailesel konular da ön planda olacak. Haftanın ilk 2 gününde parasal konular ön planda olacak ve duygusal kararlar vermeye açık olacaksınız bu konulardaki önemli kararları önümüzdeki hafta vermek veya uygulamaya geçmek daha doğru olacaktır… BU hafta Mars’ta burcunuzda ilerlemeye başladığından hayatınızda bir hızlanma hissedebilirsiniz…

Çarşamba öğlen satlerinde Aslan burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile hepimiz daha dışa dönük ve iddialı olacağız sizinde iletişim alanınız çok aktif olacak. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili konular ön planda olabilir. Yine kısa bir seyahatte bugünlerin gündeminde olabilir…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımızda yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin aile, ev, alım – satım alanınızda olacak bu yeni ay size köklü bir yeni başlangıç yaptırabilir. Bir ev alım – satımı veya değişimi de bu yeni ay sonrasında mümkün olabilir. Yeni başlangıçlar için yılın en iyi dönemi…

Haftasonunda Başak burcu etkisi ile hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Evinizin veya iş yerinizin düzenlemesine takılabilir, bahar temizliği veya çekmece içi düzenlemesi yapmak isteyebilirsiniz.






Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz ve bu etki ile kendinize ve işlerinize odaklanmanız için iyi günler olacak. Bugünlerde hayatınızda beklediğiniz birçok alanda ve konuda gelişmeler yaşanabilir… Adımlar atmak, yeniye niyet etmek için iyi etkiler devrede ama Cumartesi sabahı gerçekleşecek yeni ay sonrası daha iyi olacak harekete geçmek için.

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde parasal konularda ön planda olacak… Para konularında birinden beklediğiniz birşeyin gelmesi, bir konunun veya projenin kapanışı söz konusu olabilir…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımızda yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin iletişim, sözleşmeler, bir imza atmak, yakın akrabalar – kardeşlerle ilgili konular ve eğitimler alanınızda olacak bu yeni ay, size yepyeni bilgiler, bakış açıları ve fırsatlar getirebilir…

Haftasonunda Başak burcu etkisi ile hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Birileri ile görüşmek, akrabalarınız ile vakit geçirmek veya kısa bir yol yapmak isteyebilirsiniz, bunlar için iyi etkiler devrede…..






Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile bazı bilmediğiniz ve sizden saklanan konular gündeme gelebilecek. Aileniz, geçmişiniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir ama bunu pek dışarı ile paylaşmak istemeyebilirsiniz… Sağlık konularına dikkat edin bugünlerde, enerjiniz düşük olursa da merak etmeyin sonraki günlerde yükselecek…

Çarşamba öğlen saatlerinde Ay burcunuza geçecek ve kendinizi ifade etmek, alışveriş ve keyfinize zaman ayırmak için iyi etkiler devrede olacak… Bu etki ile hayatınız hareketlenecek ve yapmak istediğiniz herşeyle ilgili adım atmak için yılın en iyi dönemi olacak. Enerjiniz yüksek, birşeyler yapma isteğinde olacaksınız, bakım ve kendinize odaklanmak için harika günler olacak…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımızda yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin parasal konular ve sahip olduğunuz maddi şeyler alanınızda olacak bu yeni ay, size yepyeni fırsatlar ve parasal konularda başlangıçlar getirebilir…

Haftasonunda Başak burcu etkisi ile hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Para harcama etkisi yoğun olacakken kendinizi yenilemek ve birşeyler almak isteyebilirsiniz…






Başak & Yükselen Başak: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile beklenmedik yerlerden gelecek bazı haberler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili konular gündemde olarak başlıyorsunuz… İşbirlikleri, aile ile ilgili konular ve bazı arkadaşlarınızdan alacağınız destekler bugünlerde aktif olacak. Bir organizasyon ya da kutlamaya katılabilirsiniz bugünlerde… Sevdikleriniz ve ailenizle ilgili bazı duygusal konularda ön planda olacak…

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek, Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin için ise biraz yalnız kalmak veya sevdiğiniz birisi ile vakit geçirmek için iyi etkiler devrede olacak… Yeni adımlar atmak yükselen Başaklar için çok doğru değil bu günlerde çünkü bilmediğiniz bazı konular var veya sizden saklanan şeyler. Önümüzdeki hafta burcunuzda yaşanacak yeni ay sonrasında sizin zamanınız başlayacak…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin burcunuzda olan bu yeni ay ile hayatınızda sil baştan değişiklikler yapmak, kendiniz ile ilgili önemli kararlar almak. Bunu yapıyorum, bunu yapmıyorum demek mümkün olacak… Kariyer alanınıza yenice geçen Mars’ı da düşünürsek hayatınız ve kariyeriniz açısından çok önemli bir döneme başlıyorsunuz, ne istediğinizi iyi bilin ve adım atın…

Haftasonunda bu etki ile hem dışa dönük ve neşeli olacaksınız ama bir yandan da aklınızda yapılacaklar ve tamamlanması gerekenler olacak. Kendinize odaklanmak, sevdikleriniz ile ilgili güzel vakitler geçirmek harika bir haftasonu, enerjiniz de çok yüksek olacak…






Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, ve daha çok ailesel ve duygusal konular ön planda oluyor… Bu etki ile hem kariyer hem de ilişkiler konularında önemli gelişmeler ve haberler olabilir… Yine aileniz ve sevdikleriniz ile ilgili konularda ön planda olacak. İşiniz ile ilgili bazı güzel gelişmeler olabilir veya duygusal konular ön plana çıkabilir…

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde sosyal çevrenizin ve organizasyonların yoğun olacağı günler olacak… Arkadaş buluşmaları, bazı etkinliklere katılmak, sevdikleriniz ile vakit geçirmek için günlerdesiniz. Yine bir dernek – kulüp ile ilgili konular ön planda olurken arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz ve sosyal hayatınızın aktif olduğu günler olacak…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizden bir önceki burçta olan bu yeni ay ile biraz daha içe dönmek, bilinmeyeni araştırmak, kendinizle kalmak ve bazı şeyleri herkezden gizli çalışmak isteyebilirsiniz… Atacağınız adımlar daha içsel olacak, sağlık konuları ile ilgilenmek ve yenilenmek isteyeceksiniz bu yaptığınız girişim ve düşüncesel planların uygulamasını Ekim ayında daha rahat yapabileceksiniz..

Haftasonunda bu etki ile biraz yalnız kalmak, kitap okumak ve hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri, dengeyi kuramadığınız alanları düşünmek için iyi etkiler devrede… Güzel bir hafta olsun!






Akrep & Yükselen Akrep:
Pazartesi gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile uzaklardan bazı haberler gelebilecek, bir seyahat, eğitim konusu gündemde olabilir… Yine bir akrabanızdan gelecek bazı haberler ve hukuksal konularda ön planda olabilecek.

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde dışarlarda, göz önünde olmak ve kendinizi ön plana koymak için iyi etkiler devrede… Kariyer konuları ve kendinizi ön plana çıkaracak bazı projeler yapmak ve daha iddialı olmak için iyi günler olacak…


Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacak bu yeni ay ile hayalleriniz yolunda adımlar atabilir, sosyal çevrenizden güzel destekler alabilir, yine bir dernek veya kulüp ile çalışmaya başlayabilirsiniz…

Haftasonunda bu etki ile sosyalleşmek, daha neşeli ve güzel vakitler geçirmek mümkün.. Bir etkinliğe katılmak, arkadaşlarınız ile olmak için iyi bir haftasonu… Güzel bir hafta olsun!





Yay & Yükselen Yay: Pazartesi gününe Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile ortak para, finans ve yatırımlar konularında bazı gelişmeler mümkün olacak.. Bu dönemde önemli bir yatırım yapma isteğiniz ve şansınız yüksek olacak ama Başak yeni ayını beklemek iyi olacaktır. Bugünler para alımı veya ödemeler konuları ön planda olabilir..

Çarşamba öğlen saatlerinde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde seyahatler ön planda olacak, biraz uzaklaşmak iyi gelebilir veya bir seyahat planı yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, uzaklar ve seyahatlerle ilgili konular bugünlerde ön planda olabilir…

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin haritanızın (yükselen Yay) en yüksek alanında olacak bu yeni ay ile hayatınız ile ilgili önemli kararlar almak, kariyerinizde bazı gelişmeler elde etmek, yükselmek ve kendinizi ön plana koymak mümkün olacak. Bu yeni ayda yeni adımlar atmayı ve kendinizi göstermeyi unutmayın… Fazla tevazu vasattan nasihat almaya gider, sizin canayakınlığınızı ve alçakgönüllüğünüzü bazıları anlamıyor sevgili Yaylar…

Haftasonunda bu etki ile sosyalleşmek, daha neşeli ve güzel vakitler geçirmek mümkün.. Kendinizi ön plana koyabileceğiniz bir yerde veya etkinlikte olmak. Hayatınız ile ilgili düşünmek için olduğunuz yerden biraz uzaklaşmak iyi gelebilir… Güzel bir hafta olmasını dilerim





Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki ile ikili ilişkiler konuları, ortak işler ve beraber çalıştığınız kişilerle ilgili bazı konular ve gelişmeler ön planda olacak… Yine evliliğiniz ve aileniz ile ilgili konular ön planda olurken, birisi ile bir iş yapmak veya birşeylere adım atmak isteyebilirsiniz, yeni ayı beklemek iyi olacaktır…

Çarşamba öğlen saatlerinden itibaren aktif olacak Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde güzel etkiler devrede para harcama konuları ön planda olabilir…. Bugünlerde ortak finans, yatırımlar ve alım – satım konuları ön planda olabilir… Bir miras ile ilgili bir gelişme ve haberde bugünlerde aktif olabilir.

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin haritanızın eğitimler, uzaklar, yurtdışı ile ilgili konular alanında olacak bu yeni ay size bir taşınma veya bu konularda başlangıçlar getirebilir…

Haftasonunda devam edecek Başak burcu etkisi ile ise çalışma,üretme, hesap – kitap ve temizlik modu ön planda olacak. Sizin için seyahatler, dışarılarda olmak ve yeni yerler keşfetmek için iyi etkiler var. Bir etkinliğe veya eğitime katılabilirsiniz bugünlerde…





Kova & Yükselen Kova: Bu haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz ailesel – duygusal konular daha ön planda olacak. Sizin için bu etki ile iş, çalışma, üretme konuları daha aktif olacak… Sağlık konuları ile ilgili yeni adımlar atmak veya sağlıklı beslenme konuları da gündeminizde olabilir…

Çarşamba öğlen saatlerinden itibaren aktif olacak Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin içinde ikili ilişkiler, evlilik konuları ön planda olacak… Sevdiğiniz ile vakit geçirmek, etkinliklere katılmak hatta kısa bir kaçamak yapmak iyi gelebilir… Yine bugünlerde ortak bir işe başlamak veya evliliğiniz ile ilgili önemli kararlar ve adımlar gündeme gelebilir.

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin haritanızın ortak para, yatırımlar, ortak iş ve miraslar alanında olacak bu etki ile bu konularda adımlar atabilir ve finans konularında önemli kararlar alabilirsiniz…

Haftasonunda devam edecek Başak burcu etkisi ile ise çalışma,üretme, hesap – kitap ve temizlik modu ön planda olacak. Sizin için ise yine alışveriş konuları ve para harcamak ön planda olacakken aklınızda birileri ile olan parasal konular ve yatırımlar olacak.





Balık & Yükselen Balık: Pazartesi gününe Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, ailesel ve çocuklarla ilgili konular ön planda olurken hem aşk, iş ve çocuklar konularında bazı gelişmeler ve ortaya çıkışlar olabilir… Odağınızda daha çok hobi gibi veya kendiniz yaptığınız işler ve bu konularda yaşanacak gelişmeler olacak… Çocuklarınız ile ilgili bazı konular ve onlarla ilgilenmeniz de gerekebilir…

Çarşamba öğlen saatlerinden itibaren aktif olacak Aslan burcu etkisi ile hepimiz daha dışa dönük ve eğlenme modunda olacağız sizin için ise evdeki işleri toparlamak ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için iyi günler olacak… Ailesel konular ön planda olurken, bir yandan da eviniz ve evde yapılacaklar aklınızda olacak.

Cumartesi sabahına Başak burcu etkisi ile ve yeni ay ile başlıyoruz, hayatımıza yeni bir düzen getirmek, birşeylere başlamak için yılın en güzel yeni ayı olacak. Sizin burcunuzun tam karşıt alanında olacak bu yeni aydan en yüksek etkiyi alanlardan birisi de sizsiniz Balıklar… Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak, evliliğe karar vermek veya bir ortak işe (biri ile birebir çalışmaya) başlamak mümkün…

Haftasonunda devam edecek Başak burcu etkisi ile ise çalışma,üretme, hesap – kitap ve temizlik modu ön planda olacak. Sizin için ise yine ikili ilişkiler konuları ön planda olurken sevdiğiniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz ve bu size iyi gelebilir. Bugünlerde denge konuları da önemli ve ön planda olacak…



Güliz Kına
 
KocKoç Burcu:
Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ailevi konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Ağustos ayı içerisinde gezdiniz, dolaştınız, eğlendiniz yeri geldi aşka, keyfe, mutluluğa ya da çocuğunuza vakit ayırdınız. Sizi ilgilendirecek oyunlar, sanatsal faaliyetler bütün bunların içerisinde yer aldınız ama artık bu hafta itibariyle işe güce koyulma zamanı gelmiş bulunuyor. Salı günü itibariyle önünüzdeki bir ay boyunca işinize daha fazla vakit ayıracak başka insanlara hizmet etmekten mutluluk duyacak, gündelik hayatınızın ritminde koşturmalarınızı hızlandıracaksınız. Oldukça verimli bir dönem olacak o yüzden kafanızda işinizle ilgili bir değişiklik yapma planlarınız varsa Cumartesi günü oluşacak Yeniay ve sonrası bu planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Onun öncesinde bazı planları gözden geçirmek ufak tefek konuşmalar yapmak ama nihai karara varmamak da aklınızın bir köşesinde bulunsun.
Diğer taraftan Çarşamba günü itibariyle Uranüs geri hareketine başlıyor. Uranüs sizin para alanlarınızda hareket etmekteydi. Parayla ilgili konularda şimdiye kadar değişmesi gereken konuları nasıl ele almanız gerektiğini öğrendiniz ama şimdi bütün bu öğrendiklerinizle ilgili konularda birtakım hatalarınız, görmediğiniz alanlar varsa işte bunları göreceğiniz de bir süreç başlıyor. Arkadaşlarınızla iş yapıyorsanız zaman zaman parasal konularda arkadaşlarınızla aranızda çekişmeler de gündeme gelebilir.
Merkür’ün Terazi burcuna geçişi Perşembe gününden sonra ilişkilere dikkat çekiyor. Sevdiğiniz insanla aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek anlamında ilişkiye kendinizi kaptırmak, yeni bir ilişkiye başlamak adına bu dönem gayet eğlenceli ve faydalı olabilir çünkü bu hafta aynı zamanda ilişkilerden yana da biraz yaralı olabilirsiniz.
Sosyal çevrenizdeki insanlar onlarla olan bağlantılar ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir ya da parasal konularda çevrenizden kaynaklı olarak sevdiğiniz insana çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. O yüzden de tam bu Yeniay zamanı Cumartesi günü ilişkilere pür dikkat edin. Problem yaşarsanız Merkür’ün oraları gayet güzel onarması için uygun zamanlara giriş yapıyorsunuz. Sıkıntı ve problemlerinizi yine konuşarak, çözümler üreterek dengeyi bulmayı sağlayarak atlatabilirsiniz. Cumartesi günü bir Yeniay var. İşle ilgili her tür konu, sağlıkla ilgili verecek her tür karar bu Yeniayın konusu olacak, bütün bunları ele almak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz işlerinizde zaman zaman rekabetçi zaman zaman harekete geçirici tavırlarla bu Yeniay karşınıza gelecek.

BogaBoğa Burcu:
Boğa ve yükselen Boğalar, iletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Salı gününden sonraki süreç 1 ay boyunca aşkla ilgili konularda sizi destekleyecek, hayata aşkla bakacaksınız. Aynı zamanda aşk ilişkilerinizde biraz eleştirel olacaksınız. Her şeyi mükemmel isteyebilirsiniz ve sevdiğiniz insanı mükemmeliyetçi gözlerle görmeniz ilişkinizde biraz seçici olmanıza neden olabilir. Sportif faaliyetler, hobiler, çocuklarla ilgili alanlar hayatınızda hareketlenmeye başlıyor.
Çarşamba itibariyle Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Hayatınızda gerçekten çok hızlı değişimler ve dönüşümler yaşadınız. Özellikle Nisan ve Mayıs ayları ve Ağustos başında çeşitli olaylarla hayatınızdaki konuların tetiklenmesi ile yaşadığınız bu sıkıntı ve sorunlarda şimdi biraz daha yavaşlama, bu alanda atılan adımlarda engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bir dönem, kariyer ve meslek hayatınızdaki konu ve olayları yeniden ele alacak ve burada değişmesi gerekenleri çok net bir şekilde fark edecek ya da fark ettiyseniz şimdi bunları sindirecek, kararınızı verecek ve Uranüs düzeldikten sonra bunları uygulamaya başlayacaksınız.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçecek, çalışma hayatınız önemli olacak. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılar artarken iş konuşmaları ve görüşmeleri yapmak anlamında şanslı bir süreç. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırmanın da tam zamanı. Bel bölgesi, böbrekler, dolaşım sistemi sıkıntıları, baş ağrıları ya da insülinle bağlantılı insülin direnci ile bağlantılı konularda doktora gitmek ya da bu alandaki kontrollerinizi yaptırmak anlamında da gayet şanslı bir dönem, 10 Eylül’e kadar vaktiniz var. 10 Eylül’de buralarda Merkür gerileyecek.
Ev, aile ve yuva ile ilgili konularda bu hafta ciddi sıkıntı çekebilirsiniz çünkü ailenizde beraber vakit geçirdiğiniz insanların sizi bir türlü işinizle ilgili konularda anlamadığını düşüneceksiniz. Zaman zaman kendinizi yalnız hissedecek zaman zaman verdiğiniz tepkilerle etrafınızdaki insanları da şaşırtacaksınız.
Cumartesi günü oluşacak Yeniay aşk hayatınızda önemli kararları da karşınıza getirecek. Aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklara daha fazla para harcamaya başlayacağınız bu dönem, rekabetçi ortamlar sizi çok çabuk gaza getirebilir. Bu yüzden para ile ilgili işlerinizde her şeye atlamamaya özen gösterin.

İkizlerİkizler Burcu:
İkizler ve yükselen İkizler, parasal konularda neler yapabileceğinizi görerek haftanıza giriş yapıyorsunuz ve bu hafta önemli çünkü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle Salı gününden sonraki dönem evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Evinize bu süreçte ilginizi artıracaksınız. Aile büyüklerinizle bir araya gelmek, evinize misafir ağırlamak, ev hayatınız için yapılması gereken değişiklikleri ele almak ya da emlakla alakalı ev değiştirme, yer değiştirme ile ilgili konuların hızlanması anlamında bu bir ay gerçekten önemli olacak.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine başlıyor. Uranüs, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanlarınızı yönetiyor ve bu alanlarda geri hareketine başlayacak. Seyahat, ticari faaliyetler, eğitim, annenizin kardeş veya akrabaları alanlarınızda yaşanılanların sonuçlarını, hayatınız üzerine yansımalarını ve burada yaşadığınız değişiklikleri yeniden ele alacağınız bir dönem olacak. Bazı şeyleri fark ettiniz ya da fark etmediniz işe şimdi bu fark edişleri kendi içinize çevireceksiniz. Çoğu şey şimdiye kadar dışarıdan gelmiş olabilir ama bu ara kendi içinizdeki değişimlerle daha fazla ilgili olacaksınız.
Cuma günü Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle aşkı hayatınıza davet edeceksiniz. Aşkı konuşmak, flörtleşmek yeni bir insanla tanışmak ya da çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizi kuvvetlendirmek öne çıkmaya başlıyor ve önünüzdeki iki hafta boyunca daha çok bu konularla ilgili olacaksınız. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli konuşmalar, çocuğunuzla ilgili konularda önemli kararlar devreye girerken elinizi çabuk tutmaya çalışın. 10 Eylül’de Merkür de bu alanlarınızda geri hareketine başlayacak.
Cumartesi günü Başak burcunda bir Yeniay var ve bu Yeniayla beraber ailevi konular alanlar ve evinizle alakalı her tür konuda kafanızdaki planları harekete geçirmek bu Yeniayın konusu. Bu planlar öyle rahat planlar olmayabilir biraz mücadele etmeniz, uğraşmanız, başkalarını ikna etmeniz gereken planlar olabilir. İşte bu Yeniayla beraber bu planlar devreye giriyor. Aile büyükleriniz arasındaki sürtüşmeler, kavgalar tam da bu Yeniay zamanı iyice hareketlenecek ve bu hareketlilikten kaynaklı olarak yeni kararlar almak durumunda da kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin çünkü duyduğunuz haberler karşısında çok çabuk yelkenleri suya indirecek ve gündelik hayatınızdaki işlerinizi yaparken zaman zaman vereceğiniz tepkilerle yakın çevrenizdeki insanları çok çabuk şoke edeceksiniz.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz ve bu hafta Güneş Başak burcuna geçiyor. Maddi konulara ilginiz, para ile ilgili alanlar, kendinizi geliştirdiğiniz alanlardı. Salı günü itibariyle yakın çevre, iletişim, akrabalar, kardeşler ya da daha çok bilgisayar, sosyal medya, eğitim ya da kısa yolculuklarda alakalı konularda kendinizi ortaya koyacağınız bir süreç başlıyor. 1 ay boyunca daha fazla yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Akrabalar, komşular, onlarla beraber bir arada olmak önemli olabilir.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine başlıyor, parayla ilgili konularda keşfettiğiniz ve aynı zamanda sosyal çevrenize yansıyan bazı hızlı gelişen olaylar şimdi artık yavaşlayacak. Arkadaşlarınızın ya da çevrenizin hayatındaki değişimlere daha fazla tepki verdiyseniz şimdi Uranüs gerilemesiyle bazı konuları çok daha rahat sindireceksiniz. Aynı zamanda arkadaş değişimleri, çevre değişimlerinde bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var ama unutmayın böyle bir durumla karşılaştığınızda aslında neyin nasıl değişmesi gerektiğine dair önemli bilgileri cımbızlamanız gerekebilir.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor ev, aile yuva ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor. Aile ortamlarınızda iletişiminizi hızlandıracaksınız. Dengeyi, kararsızlığı, sosyalliği daha çok aile ortamlarında yaşayacaksınız. Aile büyüklerinizden fikir almak, eve dair birtakım konuşmalar yapmak anlamında Merkür sizi destekleyecek. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa şimdi bunları yapabilecek gücünüz var ama bunları 10 Eylül’e kadar tamamlamanızı tavsiye ederim çünkü 10 Eylül’de bu noktalarda Merkür gerilemesi başlayacak.
Cumartesi günü yakın çevre alanlarınızda bir Yeniay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında oluşacak olaylar ve tabii ki sizin onlara dair vereceğiniz kararlar bu Yeniayla beraber hayatınızda yer edebilir. Onun dışında iletişime dayalı işler, pazarlama, reklamcılık, satış, dijital platformlar, web tasarımcılığı, eğitimle ilgili konular, radyo televizyon, her tür iletişim alanlarında da hızlı kararlarınız varsa bütün bunları Cumartesi günü oluşacak Başak burcundaki Yeniay ve sonrası yapmanız çok daha doğru olacaktır. Para ile ilgili konulara dikkat edin, hafta sonuna doğru maddi konularda kendinizi birçok yükün altında görebilir, kendinizi yalnız ve umutsuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz bir rekabet, çekişme ya da bir sürtüşme bazı parasal sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir ya da bu alanlarda hızlı tepkiler vermenize neden olabilir.

AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ve bu hafta Güneş’in Başak burcuna geçişiyle beraber Salı gününden sonraki süreç para ile ilgili konuları hayatınızda hızlandıracak. Para kazançlarınızı artırmanın derdinde olacaksınız. Vaktinizi daha fazla parasal konulara, maddi alana ayırmak söz konusu olurken yediğinize içtiğinize hayatın tadını çıkarmaya önem vereceksiniz. Geçtiğimiz ay atmış olduğunuz adımların karşılığını Güneşin geçişi ile beraber hayatınızda görmek isteyeceksiniz. Parayla ilgili konularda önemli kararlarınız varsa, bir yere yatırım yapmayı düşünüyorsanız, para ile ilgili bir işinizi başlayacaksınız, ticari bir faaliyetiniz olacaksa 27 Ağustos Cumartesi günü oluşacak Başak burcundaki Yeniay ile beraber bu alanda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Uranüs uzun zamandan beri kariyer alanlarınızda bazı değişiklikleri hızlı bir şekilde hayatınıza getirmiş olabilir ya da partnerinizin ailesi ya da işiyle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşanmış olabilir ve bunları fark etmeniz ve kendi içinizde değerlendirme yapmamız adına bu Uranüs gerilemesinde algınızı daha çok içinize yönlendireceksiniz. Hızlı değişikliklere şimdiye kadar çok hızlı tepkiler verdiyseniz şimdi Uranüs’ün gerilemesiyle beraber bu tepkilere eskisi gibi hızlı tepkiler veremeyebilirsiniz ve bazı konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız her tür iş devreye girerken satış, tanıtım, reklam, pazarlama, bilgisayar, dijital platformlar, eğitim, kısa yolculuklar, radyo televizyon kısacası iletişimin her tür alanında kendinizi göstereceğiniz, konuşmalarınızı bu alanlarda artıracağız, önemli görüşmeleri devreye sokacağız bir dönem olacak ve 10 Eylül’e kadar devam edecek. Bu alandaki işlerinizi ve fırsatlarınızı yakalamak adına o zamana kadar vaktiniz var. Çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.
Cumartesi günü Yeniay, parayla ilgili konularda önemli adımlarınızı bu Yeniay’da devreye sokacaksınız ama bu Yeniay aynı zamanda gerilimli ve tartışmalı durum ve olayları da karşınıza getirecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını, aranızdaki bir bağın bazı noktalarda koptuğunu düşünebilirsiniz. Bu dönem işinizdeki olaylar, özel hayatınızdaki konular hepsi birden birleşebilir bu da arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla bazı savaşları ve çekişmeleri karşınıza getirebilir. Bu tartışmacı ve rekabetçi ortamları işinizde ortaya koyun, o zaman yapamayacağınız halledemeyeceğiniz hiçbir şey olmayacak.

BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileriniz ve buradan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Salı günü itibariyle 1 ay boyunca Güneş sizin için parlayacak. Kendinizi şanslı, mutlu, iyimser ve güvenli hissedeceksiniz. Hayatınız için harekete geçmek, kendiniz için bir şeyler yapmak, sosyalliğinizi hızlandırmak önce kendinizi düşünmek ön plana çıkacak. Hayatınızın yularını adeta elinize almış gibi hissedeceksiniz. Önemli erkek figürlerinden, otorite figürlerinden bu dönem fayda ve şans görme olasılığınız da yüksek.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Eğitim, seyahat, ticari faaliyetler alanında Uranüs’ün 2018 yılından beri hareket ediyor olması bu alanlarda hızlı olayları, değişiklikleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün bu alanlarınızda gerilemesi ile beraber yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde, seyahatlerde, ticari faaliyetlerde, hukuki meselelerde zaman zaman bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, para ile ilgili konular hayatınızda önemli olacak. Önünüzdeki iki hafta boyunca parasal konularda dengeyi kurmak isteyeceksiniz. Güzel eşyalara olan ilginiz artarken aynı zamanda arabuluculuk görevi görüyorsanız, kendi işlettiğiniz bir yeriniz varsa bu dönem önemli alımlar ve satımlar yapmak için çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Para ile ilgili her tür işiniz için harekete geçebilirsiniz ama bunun için 10 Eylül’e kadar vaktiniz var unutmayın çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda geri hareketini yapmaya başlayacak.
Cumartesi günü Başak burcunda bir Yeniay var ve bu Yeniay sizin Yeniayınız. Hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayabilirsiniz ama bu Yeniay aynı zamanda sizi harekete geçiren, toplumsal konularda, iş hayatınızda oluşacak bazı hareketliliklere tepki verdiğiniz de bir Yeniay olacak. Bir yandan kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz ama diğer taraftan olur olmadık yerlerde insanlarla kendinizi sürtüşmeler içerisinde bulacaksınız. O yüzden bu Yeniay zamanı enerjinizi daha doğru kullanmak adına spor yapmayı ihmal etmeyin. Karşınıza gelecek fırsatları iyi değerlendirin. İş hayatınızda oluşacak olumsuzlukları kafanıza takmayın, bu dönem her şeyi gözünüzde büyütmeye meyilli olabilirsiniz.

TeraziTerazi Burcu:
Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer ve meslek alanlarınızda önemli gelişmeler var bu hafta ve bu haberleri alarak haftanıza başlıyorsunuz. Salı günü Güneş Başak burcuna geçiyor, sizin için dinlenme zamanı başlıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkiler, aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da işle ilgili konularda elinizi ayağınızı önemli görevlerden geriye çekmek, kendi başınıza olmak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yalnızlığı seveceğiniz bir dönem olacak aynı zamanda büyük işlere girişmek anlamında çok da destekli değilsiniz.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçer geçmez kafanızdaki planları etrafınızdaki insanlarla konuşmak için de uygun bir sürece gireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerin hareketlenmesi de önemli olacak. Kafanızda ne tür plan varsa bu dönem hareketlendirmeyin diyeceğim ama kafanızda ufak tefek yapmak istediğiniz plan ve projeler olabilir. Bütün bunları 10 Eylül’e kadar büyük değişiklikler şeklinde değil tamamlanmasını istediğiniz şekilde halledebilirsiniz. 10 Eylül’de Merkür sizin burcunuzda geri hareketine başlayacak ve önemli pozisyonlarda harekete geçmeniz için imkanınız olmayacak.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, hayatınızda para ile ilgili konularda önemli değişimler oluşmuş olabilir. Bu değişimlerin sizi değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü görmüş olabilirsiniz. Eşinizin parasal alanda yaşadığı bu hızlı gelişmelerin yavaşladığını, bazı konuları sindirmek üzere yeniden ele almamız gerektiğini de net bir şekilde göreceksiniz.
Cumartesi günü bir Yeniay var ki bu Yeniay hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeniayla beraber önünüzdeki on beş gün boyunca yeni adımlar için destekli olmayacaksınız. Aynı zamanda uzak yerlerden alacağınız haberler çok çabuk sinirlerinizi gelebilir, sosyal çevre ilişkilerinizin bu dönemi istediğiniz gibi akmadığını, bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler yaşandığını ya da özel hayatınızdaki insanla sosyal çevreniz arasındaki dengesizliğin devrede olduğunu görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda hem parasal konular hem de daha önceden yaşanmış bazı sıkıntı ve problemler gün yüzüne çıkabilir. Bu Yeniay zamanı uzak yerlerden gelecek haberler sizi çok ama çok sinirlendirebilir ama bunun aslında kendi planlarınız adına sizi harekete geçirmesine izin verin. Bazen duyduklarımıza sinirleniriz ya da böyle hemen öfkelenebiliriz, rekabet içine girmek isteyebiliriz ama bu rekabet size çok da yakışmayacak. Tam tersi kendinizle mücadele etmek, kendinizle rekabet etmek ve buna göre adımlar atmak işinize yarayabilir.

AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler, dış ortamlardan alınacak önemli haberlerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta önemli Güneşin Başak burcuna geçişini kutluyoruz. Salı günü itibariyle sosyal çevreniz ve arkadaşlık alanlarınız önem kazanıyor. 1 ay boyunca aktiviteler, davetler, organizasyonlar öne çıkarken işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde yeni tanışacağınız insanlar size önemli kapılar arayabilir. Yeni tanışacağınız insanlardan faydalanmasını bileceksiniz.
Diğer taraftan bu hafta Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Sosyal çevre, ilişkiler, özel hayatınız da geri hareketine başlayacak. Şimdiye kadar ilişkinizde değişmesi gerekenleri ele alabildiyseniz ya da hızlı değişimler yaşadıysanız ve bu değişimlere bir şekilde ayak da uydurabildiyseniz şimdi artık Uranüs’ün geri hareketiyle beraber bu alandaki değişimlerde bir yavaşlama söz konusu olabilir ya da ele almanız gereken konuların tekrar tekrar karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Şimdiye kadar Uranüs’ün buradaki hareketinden kaynaklı olarak ilişkilerde bir dikiş tutturamadıysanız şimdi Uranüs’ün bu geri hareketi aslında ufak ufak değişikleri de karşınıza getirecek ve belki de istediğiniz sonuçlara çok daha rahat ulaşacaksınız.
Perşembe günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, önemli planlarınızı diğer insanlarla konuşmak adına çok da uygun bir dönem olmayacak. Arkadaşlarınızın arkanızdan konuşma olasılığı var. Parayla ilgili konularda bazı durum ve olayları idare edemeyebilirsiniz, o yüzden bilmediğiniz ortamlarda para ile ilgili konuları konuşmaktan kaçınmaya çalışın. Bu süreci kendinize zaman ayırma, çalışma dönemi olarak kullanmaya bu gösterin.
Cumartesi günü Başak burcunda bir Yeniay var. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin yenilenmesi, organizasyon ve yeni aktiviteler içerisinde önemli işlere soyunmak anlamında bu Yeniayı kullanabilirsiniz. Neye dikkat edin? Sosyal çevre ilişkilerinden ziyade toplumsal ilişkilere dikkat edin. Göz önünde olacağınız ortamlarda zaman zaman kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde ailenizdeki bireylerin sizi baskıladığını ya da sevgilerini yeteri kadar size göstermediklerini düşünebilirsiniz. Bu dönem hem sevdiğiniz insanla hem ailenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkileri mümkün olduğunca kuvvetli tutmaya özen gösterin ve iş hayatınızda başlatacağınız yeni adımların parasal olarak rekabetçi koşulları karşınıza getireceğini de unutmayın.


YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, para ödemeleriniz ya da halledilmesi gereken önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sizin zamanınız geldi, kariyerinizde ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Çalışmıyorsanız 1 ay boyunca toplumsal konularla çok ilgili olacaksınız. Çalışıyorsanız da patronlarınızla bağlantıya geçmek, kendinizi işinizde göstermek, diğer insanlardan destek almak, önemli ve güçlü kişilerle bir araya gelmek anlamında şahane bir dönem. Yaptığınız işle ünlenebilirsiniz, herkesin gözü sizin üzerinizde olabilir. Zaman zaman bazı insanların sizinle gereksiz yere mücadele içerisine girdiğini, rekabet yaptıklarını, sizi kıskandıklarını, bazı konuşmalarıyla sizi zor durumda bıraktıklarını da fark edebilirsiniz ama olsun bu tam da kendinizi göstermek için uygun bir zaman dilimi.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda değişmesi gerekenler karşınıza gelmişti. Şimdi bu alanlarda bazı işlerin yavaşlaması söz konusu olabilir. Hızlı akan bir ajandanız varsa bu ara işle ilgili konularda biraz daha gecikmelerin ve yavaşlamaların devreye girdiğinde görebilirsiniz ya da tam tersi şimdiye kadar çok hızlı gelişmeler altında bazı değişimler yaşadıysanız şimdi bu değişimlerin artık duraklaması ve bu değişimleri kendi içinizde değerlendirme zamanı da başlamış olabilir.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız önemli, arkadaşlarınızla daha fazla bağlantı kuracağınız iletişim haline geçeceğiniz ve iş yapacağınız bir dönem başlıyor ama bütün bu işlerinizde yapılması gerekenleri hemen hareketlendirin çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Kararsızlıklarınız yüksek olabilir ama dengeyi arayışınızla, ilişkilerdeki naif ve zarif duruşunuzla arkadaşlık ortamlarında çok aranacaksınız.
Cumartesi günü bir Yeniay var bu kariyeriniz ve meslek hayatınızda önemli değişimleri ya da vereceğiniz kararları hareketlendireceğiniz bir Yeniay. Aynı zamanda rekabetçi koşulların karşınıza geldiğini göreceksiniz ama bu durum sizi yıldırmayacak tam tersi sizi hareketlendirecek. Partnerinizin özellikle ailesi ile olan ilişkileri önemli olacak. Burada alınacak kararlarda onun yanında olmaya çalışın. Seyahatlerde bir ertelenmeden kaynaklı olarak iş hayatınızda ya da ajandanızda bazı değişikliklerin devreye girmesi hafta sonuna doğru söz konusu olacak. Yine bu dönem hayata olumsuz bakmamaya özen göstermelisiniz.


OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ikili ilişkilerinize, özel hayatınıza daha fazla önem vererek haftanızı başlatıyorsunuz. Salı günü itibariyle seyahatlerinizi, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız ticari faaliyetleriniz artacak yabancı insanlarla yapacağınız her tür iş, değişik kültürler, farklı yerler gezmek, tozmak, kendinizi geliştirmek anlamında, eğitim işleri anlamında da gayet şanslı ve güzel bir dönem başlıyor. Tam da bu ara seyahat planlarınızda oluşacak ufak bir sıkıntı ya da birine bir şey devrederek bir yerlere gitmeyi düşünüyorsanız o insanın hayatında oluşan bazı olaylardan kaynaklı olarak sizin elinizin kolunuzun bağlanması ya da bazı hukuki meselelerde önemli olayların devreye girmesi söz konusu olacak.
Uranüs geri hareketine hazırlanıyor Çarşamba gününden sonraki dönem aşk hayatınızda önemli değişimleri, olayları karşınıza getirmiş olabilir. Bu çocukla ilgili konuları da kapsayabilir. İşte burada zaman zaman eskisinden daha farklı hareket etme ya da bazı konuların yavaşlaması gibi özellikler devrede olacak.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, kariyer ve meslek hayatımızda önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırıyorsunuz. 10 Eylül’e kadar iş anlaşmaları görüşmeleri bakımından şanslı etkiler altındasınız. 10 Eylül’e kadar işlerinizi tamamlayın imzalarımızı atın, önemli konularda kararlarınızı verin çünkü 10 Eylül itibariyle Merkür kariyer alanlarınızda gerilemesine başlayacak ondan sonra yapmanız çok da doğru ve mantıklı olmayabilir.
Cumartesi günü bir Yeniay var Başak burcunda gerçekleşiyor ve bu Yeniay, sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşacak. Geleceğe yönelik bir alandır burası. İşte burada geleceğe yönelik işlerinizde önemli adımlarınızı devreye koyabilirsiniz. Mücadeleci bir Yeniay ama bu mücadeleler sizi fazlasıyla harekete geçirecek. Bir yerden bir yere giderken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz bu Yeniay zamanı ama bunu başardığınızda size hissettirdiği duygu gerçekten de çok güzel olacak. Para ile ilgili konulara dikkat edin. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir kendinizi parasal yönden yetersiz hissedebilirsiniz ya da başka insanların özellikle paranızı ödememesi, kendi değerinizi, özgüvensizliğinizi ön plana çıkaracak. O yüzden bunları çok fazla aldırış etmeyin, harcamalarınızı da kontrol altında tutun.

KovaKova Burcu:
Kova ve yükselen Kovalar, işiniz gücünüz ya da sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Bu hafta en çok ilişkilere dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönem sevdiğiniz insanla vakit harcama isteğiniz, onunla beraber daha fazla vakit geçirme arzunuzun yüksek olması ama bir türlü bunu gerçekleşmemesi ya da sizin sorumluluklarınızın yüksek olması ve ona yeteri kadar zaman ayıramamanız ilişkilerde yaşanacak problemlerin temelini oluşturabilir. Hafta sonuna doğru bunun etkilerini çok daha fazla göreceksiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gerginliklerinizi, sinirinizi iyi kontrol etmeye özen gösterin.
Salı günü itibariyle Güneş Başak burcuna geçiyor. 1 ay boyunca ortak parasal konuların önem kazandığını göreceksiniz. Eşinizin, partnerinizin, beraber iş yaptığınız insanların parası ile alakalı konu ve olaylar hayatınızda önem kazanırken bu dönem bir borcun altına girmek, banka işlemlerinizi halletmek ya da daha spiritüel alanlara kaymak hatta bu alanlara daha fazla mantığınızı ele alarak yaklaşmak da önemli olabilir.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli değişimler, önemli aydınlanmalar bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi bu alanlarda ve hızlı giden konuların yavaşlaması, bazı olayları yeniden gözden geçirme olasılığınızın artması ocak 2023 yılına kadar devam edecek. İçsel olarak bazı konuları sindirmeniz ve üzerinden bir kez daha geçmeniz söz konusu olabilir.
Cumartesi günü Başak burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor bu Yeniay para ile ilgili konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Bir yandan getirileriniz, ödemeler olacak ama diğer taraftan kendinize daha fazla vakit ayırmak harcamalar da yapmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla sosyal çevrenizin aktif olduğu yerlerde bir arada kalabalık ortamlarda arkadaşlarınızın ortasında para ile ilgili konularda münakaşaya, tartışmalara girmemeye özen gösterin. Bir sonraki hafta başı ve Cuma günü başta olmak üzere spekülatif yatırımlardan ve duyduğunuza hemen inanarak kafanızın dikine giderek hemen harekete geçmekten mümkün olduğunca uzak durun çünkü burada bazı kayıplar da yaşama olasılığınız var. Çocuğunuz varsa bu dönem onun sinirli ve gergin olduğunu görebilirsiniz yine onunla olan uğraşılarınızda sinirsel gerginlikler de yüksek olabilir. Bu hafta en çok ilişkilere dikkat etmeniz gerekecek. Para ile ilgili konularda başlattığınız önemli işler var ama ilişkiler gerçekten de bu hafta sizi biraz yorabilir.


BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar, keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz aynı zamanda Salı günü Güneşin Başak burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Önünüzdeki 1 ay boyunca sevdiğiniz insanla beraber olmak, gezmek dolaşmak, ilişkilere vakit ayırmak ya da ilişkiniz yoksa bir ilişkinin varlığını hayatınızda hissetmek önemli olacak. Hem iş birliğine hem ilişkilere hem de diğer insanların sizi onaylamasına ve size destek atmasına ihtiyacınız var gibi görünüyor. Yaptığınız işte de popüler olacaksınız. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz, daha fazla insanlarla bir arada olmak önemli olacak. İlişkiler hayatınızda öne çıkarken diğer taraftan eşinizin ya da partnerinizin ailesi kariyerinde bazı mücadeleler de devrede olacak ya da bazı noktalarda aileniz ve sevdiğiniz insan arasındaki çekişmelerin de devreye girdiğini görebilirsiniz.
Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs yakın çevre alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ilişkilerinizde ve işlerinizde 2023 yılına kadar bazı konuları yeniden ele almak ve gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı işlerinizde yavaşlamalar devreye girebilir aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işlerinizde de bazı sıkıntı ve sorunlarla da karşılaşabilirsiniz.
Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor para ile ilgili konulara kendinizi kaptıracaksınız. 10 Eylül’e kadarki dönem para alacak verecek meselesi üzerine düşmeniz için gayet güzel bir dönem olacak. Yine bu dönemde borcunuz varsa borcunuzu nasıl kapatacağınızı bulmak parayla ilgili konularda sıkıntılarınız varsa bunlara çözüm üretmek önem kazanırken önemli bazı anlaşmalar da devreye girebilir. Ama bütün bunları 10 Eylül’e kadar yapmaya özen gösterin çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.
Cumartesi günü itibarıyla ilişkilere, ortaklı işlere, iş birliklerine, yer değiştirmeye, taşınmaya dair verilecek kararlar bu Yeniayla devrede olacak. Partnerinizin ailevi konuları, partnerinizin işi ile ilgili konuları ya da aileniz partneriniz arasındaki çekişmeler bu Yeniayla beraber ortaya iyice çıkabilir ya da taşınıyorsanız bu Yeniay zamanı bazı gerginliklere ve sürtüşmelere kavgalara da açık olabilirsiniz. Önünüzde 15 gün var. 27 Ağustos’tan sonra yeni bir adım atmak yeni bir başlangıç yapmak anlamında sizi destekleyecek ama bu öyle çok tatlı tatlı adım atabileceğiniz bir zaman dilimi olmayacak. Rekabetçi, sizi harekete geçiren, mücadeleci koşulların devrede olduğunu fark edeceksiniz ama yine de hiçbir şey sizi durduramaz. İş hayatınızda kendinizi yalnız hissetmeyin çünkü yakın çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkiler onlardan gelen bazı haberler kendinizi çok çabuk izole etmenize de neden olabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.





HANDE KAZANOVA
 
tumblr_8e2078c642ff51273c820a2d4722d589_141a0877_1280.jpg


Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşebilir, aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.






Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularda gelişmeler yaşanabilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.








İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.






Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konularda gelişmeler yaşanabilir. Duygusal harcamalardan kaçınmalısınız. Cumartesi ve pazar günleri iletişim konularında gelişmeler olabilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artış yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.








Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak ve inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç yaşanabilir. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.






Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacak. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacak.






Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecek. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacak. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.






Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bugünler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.






Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim konuları karşınıza çıkabilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacak. Cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.






Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelecek. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konularda yeni haberler duyabilirsiniz. Ticaret konuları karşınıza çıkabilir.






Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecek. Günlük işlerinizde artış olabilir. İşlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları yaşanabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacak. Cumartesi ve pazar günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve kredilerde gelişmeler yaşanabilir.






Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri özel hayatınızda ya da çocuklarla ilişkiler karşınıza çıkabilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Yenilenecek sözleşmeler karşınıza çıkabilir.




Emel Açıkel
 

tumblr_0923d36506bdc06a5d64805692535293_27712174_1280.jpg

Koç burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda yükseliyorsunuz. Çalışmıyorsanız yeni bir iş bulabilir, iş sahibiyseniz terfi edebilirsiniz. Yoğun tempolu hayatınızda kendinize iyi bakın. Zihinsel ve fiziksel anlamda güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz.


Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle rahatlıyor ve yeni aktivitelere katılıyorsunuz. İsteğinizi doğru tespit ederek vaktinizi doğru değerlendirin ve yeni kazanımlar elde edin. Doğada vakit geçirin. Burada 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay ile özellikle duygusal başlangıçlar yapabilir, öğrendiklerinizi yararınıza kullanabilirsiniz.


İkizler burç yorumları: Bu hafta yaşam alanlarınızı düzenleyebilir, sadece ihtiyacınız olana odaklanabilirsiniz. Taşınma ve ailevi konular gündeme gelebilir. Yorgun olsanız dahi yakınlarınıza karşı paylaşımcı olmaya çalışın. Özellikle 27 Ağustos’ta Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile özel hayat ve iş konusunda adımlar atabilirsiniz. Motivasyonunuz artıyor ve fırsatları görüyorsunuz.


Yengeç burç yorumları: Bu hafta yeni iş ve ortaklıklar gündeme gelebilir, kendinizi gösterebilirsiniz. İnternetle alakalı işleri değerlendirirken kendinize de zaman ayırın. Dinlenmek için kısa yolculuklar planlayabilir, işlerinizi kolaylaştıracak elektronik eşyalara yönelebilirsiniz. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay, ilişkilerinizde kolaylık sağlıyor ve adımlarınızı hızlandırıyor. Haklı olduğunuz konularda emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.


Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık parasal konularda şansınızı artıyor; daha çok kazanıyor, yatırım yapıyor ve planlarınızı hayata geçiriyorsunuz. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ayı ile sağlığınız iyileşiyor. Evlilik ve ortaklıktan yana da şanslı bir dönemde olacaksınız.


Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle keyfiniz artıyor; eksikliklerinizi gideriyorsunuz. Önceliklerinizi iyi belirleyin. Aldığınız kararları uygulamaya koyuyorsunuz. 27 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile kariyer ve özel hayatta yenilikler gündeme gelebilir. Spor ve sağlıklı beslenme hayatınıza girebilir.


Terazi burç yorumları: Bu hafta hayatınızda yenilikler yapıyor ve detayları daha iyi görmeye başlıyorsunuz. Artık kendinizi ve rahatlığınızı ön plana alıyorsunuz. Bu süreçte ruhsal desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda size gereken cesareti ve fırsatları 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı ile bulabilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte gizli meseleler açığa çıkabilir. Zihinsel anlamda toparlanma zamanı! Ayağa kalkın.


Akrep burç yorumları: Bu hafta çevreniz tarafından destek gördüğünüz sosyal bir tempoya giriyorsunuz. Sosyal sorumluluk projelerinde ekip çalışması yapabilirsiniz. Aynı yolda olduğunuz insanlar bakış açınızı geliştirebilir ve arkadaşlıkta yeni kriterler belirleyebilirsiniz. 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak Yeni Ay’ı ile ihtiyacınız olan motivasyonu bulabilir, çalışmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli arkadaşlıklara yöneliyor, barış sağlıyorsunuz.


Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle iş hayatınız yoğunlaşıyor. Kendinizi iyi planlamalısınız. Beklediğiniz terfi konuları varsa bu konuyla ilgili geri dönüş alabilirsiniz. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı ile hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir ve düzeniniz değişebilir.


Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık önceliklerinizi farklılaşıyor. Kendinize zaman ayırmaya başlayın. Kendinizle uğraşın. Bunun için 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ayı’nı değerlendirerek kendinize detaylı bir çalışma planı hazırlayabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü elinize alıyorsunuz; yeteneklerinizi iyi değerlendirin.


Kova burç yorumları: Bu hafta artık korkularınızla yüzleşiyorsunuz. Ek işe başlayabilirsiniz. Krizler karşısında temkinli olun. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı sağlık konularını gündeme getirebilir. Varolan sağlık kontrolleriniz varsa bunları aksatmayın.


Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle yaşam düzeniniz değişiyor. Gerçeklere odaklanın. İşin ciddiyetine varın. Olaylar sırasında karşı tarafa yapıcı sözler sarf edin. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay ile birlikte evlilik süreci içindeyseniz bu süreçleri daha da hızlandırabilirsiniz. Enerjiksiniz. Bu enerjinizi doğru yerlere kanalize edin.





İndigo dergisi
 
tumblr_7301141f09cbb1f3074fd3878fd9a7dd_c9246fbb_640.jpg

Yenilikçi bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatına dokunacak bir hafta.. Finansal anlamda sürpriz gündemlere açık, önemli gelişmeleri öne çıkaracak bir hafta. Emek verdiğin alanlarla ilgili önemli gelişmeler, başlangıçlar yahut bitişler öne çıkacak. Öte yandan miras, nafaka, vergi, ssk gibi konularla ilgili ertelenen gündemler ön plana çıkacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile hızlı akacak bu hafta, bilhassa ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler ön plana çıkıyor. Önemli konuşmalar, geçmişten gelen meselelerin olumlu/olumsuz nihayete ermesi gibi konular öne çıkıyor. İletişime açık akacak bu hafta, bazı beklentilerinin, isteklerinin değiştiğini fark edeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, özel hayatına netlik getirecek bu hafta, geçmişten gelen konuları gündeme alıp, yüzleşmeler yaşamaktan kaçınmayacaksın. Yine eşin, partnerin ile konuşamadığınız, gizli/saklı akan detaylar öne çıkarken, artık gelecekle ilgili belirsizlikleri netleştirmek istediğini fark ediyorsun.
Çocukları olan bir Koç isen, ilgi isteyen bu hafata, fazlası ile yoğun akacak. Çocuklarının ihtiyaçlar, ev düzenlerin, konfor alanları ile ilgili yenilikler yapacaksın.
Bekar bir Koç isen, flörtöz enerjisi yüksek bir bu hafta, yeni başlangıçlar gündeme geliyor. Kültürel olarak anlaşacağınız, karşılıklı iletişimin hevesli ve yoğun akacağı bir iletişimin, ilişkinin içinde bulabilirsin kendini.







Yoğun bir hafta sevgili Boğa..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yoğun akacak bu hafta, önceden planlanmış detaylara odaklanacaksın. Geçmişten bugüne süregelen, üzerine çalıştığın konuları gündeme alacağın bu hafta, sorunları aşmak adına gereken motivasyonu bulacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına elemeler yapacağın bu hafta, seni aşağı çektiğini düşündüğün, seni yoran insanlara mesafeler koyacaksın. Bilhassa beklentileri bitip, tükenmek bilmeyen insanlara karşı net tavırlar alabilirsin.
Bekar bir Boğa isen, ‘Aşk’ diyen bu hafta, gerek geçmiş, gerek yeni iletişimler hayatına heyecan katacak.. Geçmişle ilgili kapanmamış bir gönül meselesi var iyi/kötü netlik getirecek bu hafta, yine sana karşı pilatonik duygular besleyen kimseler gönül kapını çalabilir. Kalbi boş ve geleceğe umutla bakan bir Boğa isen, çok romantik, ruhsallığı yüksek bir başlangıç gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, sorunları aşmak, karşılıklı sevgi, şefkat, saygı, sadakat ile geleceğe tutunmak, geleceğe dair planları hayata geçirmek adına son derece elverişli, destekler etkilere sahip bir hafta.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla yapıcı iletişimler, kaliteli paylaşımlar, sevgiyi geliştirmek adına destekler etkilere sahip bu hafta, fazlası ile özverilisin.. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Boğa isen, gökyüzü seni destekliyor.








Değişim getiren bir hafta sevgili İkizler..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi etkilere sahip bu hafta, enerjisi tükenmiş işleri, projeleri, işbirliklerini geride bırakmak istiyorsun. Öte yandan yeni başlangıçlara karşı inanılmaz bir istek duyarken, fazlası ile hızlı hareket edeceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına karşılıklı sorunlar, sorumluluklar öne çıkarken, bilhassa finansal meseleler, ebeveyn, kardeşler ile ilgili sorumluluklar, geçmişten gelen konular konuşulabilir. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerin adına ise manipülatif etkilere sahip bu hafta, biraz gergin hissedebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşini, partnerini fazlası ile didikleyeceğin, fazlası ile sorgulayacağın bu hafta, kontrol isteğini yönetmelisin. Yine değişim, ev taşıma, geleceğe dair planlarda güncellemeler öne çıkıyor.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının beklentilerini öne çıkaran bu hafta, planda olmayan masraflar, aktiviteler gündeme geliyor. İlgisizliği affetmeyen bu hafta, mutlaka sorumluluklarını dikkate almalısın.
Bekar bir İkizler isen, yeni tanışmalar, seyahatlerde tanışmalar, sürpriz gündemler öne çıkıyor. Uzaklarla bağlantılı biri ile yakınlaşabilirsin.








Seyyah bir hafta sevgili Yengeç..
Hareketi seven, yeniliği seven, değişime çık bir hafta… Sosyal iletişimleri büyüten, davetleri, teklifleri öne çıkaran bu hafta, ailevi, yakın, dostluk ilişkilerinden pozitif yönde besleneceksin. Uzaklar, şehir, yurt dışı seyahatleri, keşifler, hareketlilik haftanın öne çıkan detayı olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşini, partnerini bu yönde teşvik edebilir gerek günü birlik, gerek birkaç günlük seyahatler organize edebilirsin. Yüksek enerjin eşine, partnerine de motivasyon sağlarken, keyifli bir hafta geçirmeye odaklanacaksın.
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarınla zaman geçirmek, hobilere, aktivitelere odaklanacağın, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel sağlıklarına önem vereceğin, enerjilerini pozitif yönde geliştirmek adına destekler olacağın bir hafta.
Bekar bir Yengeç isen, fazlası ile iletişime açık, sosyal, girişimci olacağın bu hafta, yeni başlangıçlar kaçınılmaz olacak. Fazlası ile hareketli akacak bu hafta, yeniliklere karşı son derece açık olacaksın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler etkilere sahip bu hafta, son derece girişimci bir ruha bürünüyorsun. Geçmişten gelen sorunlu iletişimleri, işbirliklerini çözümleyeceğin, geleceğe daha sağlam adımlar atmak isteyeceğin bir hafta olacak. Finansal anlamda sürpriz, yapıcı gelişmelere açık, şanslı bir hafta.











Eksikleri tamamlayacak bir hafta sevgili Aslan..
Günlük rutinlerin, kariyer, eğitim, finans hayatın, aracın, evin, hobilerine kadar eksiklerine odaklanacağın, arızaları çözümlemek isteyeceğin, tamamlanmak isteyeceğin bir hafta.. Sorunların üzerinden geçerken, kredi yapılandırmaları, finansal destekler, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketli, sosyal, iletişime açık akacak bu hafta, hiç beklemediğin insanlardan maddi manevi destekler görebilirsin. Öte yandan sürpriz konuklar, davetler öne çıkarken, keyifli gelişmeler yaşayabilirsin.
Evli, ilişkisi ola nbir Aslan isen, eşin, partnerin ile geçmişin üzerinden geçerken, eksik, gedik ne varsa tamamlanmak isteyeceksin. Konuşulmayanlar konuşulurken, fazlası ile dürüst olacaksın. Sanki biraz ”ya tamam, ya devam” haftası olacak gibi..
Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarınla aranızdaki iletişimi güçlü tutman gereken bu hafta, gelgitli ruh halleri, umursamaz tavırlar, ihmal krizlere neden olabilir, dikkat.
Bekar bir Aslan isen, yeniliklere açık bu hafta, acele etmeden, karşı tarafı gözlemleyerek ilerlemelisin. Heyecanla alınan aceleci kararlar, pişmanlık doğurabilir. Hal böyleyken yeni iletişimlere kapını kapatmadan, sakin ve emin adımlarla ilerlemelisin.








Öne çıkacağın bir hafta sevgili Başak..
Malum öz burcunda önemli bir YeniAy meydana geliyor bu hafta. Hal böyle iken hayatının her alanına ışık tutacak bir süreçten geçeceksin. Pozitif etkileri yüksek bir süreç ancak Doğum/Natal haritandan aldığın etkilere olumlu/olumsuz yansımaları sana özel olacak.. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına bilhassa Nisan/Mayıs 2022 döneminden bu yana gizli/saklı ilerleyen her ne varsa evrenin büyüteci ile daha görünür olurken, ciddi yüzleşmeler yaşayabilirsin. Öte yandan sevdiklerinle daha sık iletişim kurabilir, daha çok zaman geçirebilirsin. Yine gelgitli, arada kalmış ilişkileri konuşturacak bu hafta, bazı ilişkiler geri dönüşümsüz bitiyor.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşine, partnerine karşı fazlası ile kontrollü olacağın bir süreç olacak. Detayları merak edeceğin, kontrol enerjisi yüksek bu hafta abartmamakta fayda var. Baskıcı tutumlar krizlere neden olabilir, dikkat.. Yine eşinin, partnerinin sana karşı ilgili, meraklı olacağı bir süreç olacağı için, tepkisellikten kaçınmalı anlamaya özen göstermelisin. Belki de ”kıskanılıyorsundur” ne dersin..?
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının yükselen enerjileri sakarlıklara neden olabilir. Kontrollü olmalı ve enerjilerini atabilmeleri adına hobiler, aktiviteler geliştirmeli, daha fazla zaman ayırmalısın.
Bekar bir Başak isen, bir yanı geçmişe, bir yanı geleceğe bakan bu hafta, yarım kalmışlıkları gözden geçirecek, bitireceksen de, devam edeceksen de emin olmak isteyeceksin. Yeni iletişimler adına ise hızlı akacak bu hafta, birden fazla insan ilgini kazanmak isteyebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili dikkat isteyen bu hafta, son derece titiz hareket etmelisin. Yöneticilerin, patronların, işbirlikçilerin ile karşı karşıya gelmekten kaçınmalısın. Bir anda sarf edilen sözle onca emeği, dostluğu, işbirliğini bitirebilir. Öte yandan finansal anlamda aceleden kaçınman gereken bir hafta. Harcamaların konusunda kontrollü ilerlemelisin..









Dikkat isteyen bir hafta sevgili Terazi..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili sakinlik isteyen bu hafta, emin olmadığın adımlar atmaktan kaçınmalısın. Abartı, kibir, baskıcı tutumlar krizlere neden olurken, fazlası ile inatçı hissedebilirsin. Güdüsel, duygusal tavırlardan kaçınmalı, akliselimde kalmalısın mutlaka. Finansal anlamda kontrol isteyen bu hafta, düşüncesiz harcamalar yorabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına krizleri açığa çıkaran, gizli/saklı ne varsa gün yüzüne çıkaran bir dönemden geçerken, bu hafta başlayan etkilerle bazı ilişkileri, iletişimler tamamen geride bırakabilirsin. Güvendiğin dağlara karlar düştüğünü görmek, ilişkilere, dostluklara farklı bakış açıları ile yaklaşmana neden olabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile açık açık konuşmaktan çekindiğiniz, halı altına süpürdüğünüz her ne varsa açık açık konuşabilir, yüzleşebilir, gerçekleri masaya yatırabilirsiniz. Eşin, partnerin ile geleceğe dair planlarını gözden geçirirken, eğer sevgi, saygı, şefkat olmayan bir ilişki, evlilik içerisinde isen geride bırakma kararları alabilirsin. Eşin, partnerin ile aranızda saf sevgi, saygı, şefkat varsa şayet bu haftanın enerjisi ile yüzleşmeli, hesaplaşmalı, yapıcı tartışmalarla sorunları çözmeye odaklanmalısın.
Çocukları olan bir Terazi isen, güven, sağlık, özveri önem kazanıyor. Çocuklarına daha çok zaman ayırmalı, bireyselliğini önemsediğin ölçüde çocuklarınla olan ilişkinizi, çocuklarının ruhsal, fiziksel, zihinsel sağlıklarını da önemsemeye özen göstermelisin. Özellikle bugünlerde dikkat.
Bekar bir Terazi isen, yakın geçmiş gündeme gelirken, bazı iletişimleri ”iyi ki bitirmişim” diyeceksin. Sakinleşmek, ruhunu dinlemek, zihinini arındırmak isteyeceğin, yalnızlığa ihtiyaç duyacağın bir hafta.








Sosyal bir hafta sevgili Akrep..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini hareketlendiren, yoğun akacak bir hafta olacak. Fazlası ile hareketli geçecek bu hafta, son derece girişimci olacaksın. Davetler, teklifler, sürpriz konuklar gündeme gelirken, hiç ummadığın insanlarla bir araya gelebilir. Sadece dikkat etmen gereken husus; finansal meseleler. Kime borç verdiğine, kiminle para alışverişinde bulunduğuna özen göstermelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Eşini, partnerini motive edebilir, seyahatlere, tatillere ikna edebilirsin. Günü birlik geziler, keşifler, yeni lezzetler ilgini çekebilir. Öte yandan eşinin, partnerinin mali desteklerini görebilirsin.
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarının sözlerine takılabilirsin. Biraz sanki ”tak tak takıntı” haftası olacak gibi, dikkat. Sağduyulu, empatik olmalı, inatçı tavırlardan kaçınmalısın.
Bekar bir Akrep isen, gökyüzünün enerjisi ile son derece romantik, tutkulu bir iletişime, ilişkiye adım atabilirsin. Fazlası ile keyifli akacak iletişimler, ruhsal karşılaşmalar, aşk adına kadersel temalar bu hafta itibari ile ön plana çıkıyor.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslar getirecek bu hafta, sürpriz kazançlar öne çıkıyor. Kredi yapılandırmaları, finansal destekler, yeni başlangıçlar gündeme geliyor. Kredi yapılandırmaları, ödemeler, alım/satım konuları öne çıkıyor.









Şaşırtacak bir hafta sevgili Yay..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili sürpriz gündemlere açık, fazlası ile yoğun akacak bir hafta. Eski işbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelirken, bazı bitişler sürpriz yeni başlangıçlara vesile olacak. Son derece yoğun akacak bu hafta, zorlu gibi görünen bir mesele çözülürken, sürpriz yeni gelir kaynakları elde edebilirsin. Yalnız bu hafta bürokratik işlemlere, hukuksal meselelere dikkat.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketliliği öne çıkaran bu hafta, son derece özenli iletişimler kurmalısın. Dikkatsiz, düşünülmeden sarf edilen sözler krizlere neden olurken, büyük kopuşlar yaşanabilir. Öte yandan geçmişten gelen dostlar, sürpriz karşılaşmalar haftaya damga vuruyor.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile ortak hareket etmeye özen göstermelisin, eşin, partnerin ile uyumlu olmaya dikkat çeken bu hafta, krizleri büyütmemekte fayda var. Öte yandan finansal meseleler öne çıkarken, eşinin, partnerinin desteğini göreceksin. Kendini güçlü hissedeceğin bu hafta, son derece baskın bir ruha bürünebilirsin. Bunu pozitif yönde kullanmalısın..
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının ihtiyaçları, ekstra masraflar, eğitim hayatlarına dair detaylar öne çıkıyor..
Bekar bir Yay isen, sürpriz iletişimlere açık bu hafta, hiç tahmin etmediğin insanlarla karşılaşabilirsin. İletişime açık bu hafta, fazlası ile şaşıracağın iletişimler yaşayacaksın. Öte yandan gireceğin ortamlarda yeni iletişimler, ilişkiler doğabilir.







Destekler etkilere sahip bir hafta sevgili Oğlak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli iletişimleri doğuran, işbirliklerine açık, şanslı gelişmeleri büyüten bir hafta. Finansal anlamda önemli gelişmeler öne çıkarken, kredi yapılandırmaları, düzenlemeler, alacak/borç/ödemeler ile ilgili gündemler öne çıkıyor. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar, online iletişimler, eğitim, akademi konuları öne çıkıyor..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile detaycı akacak bu hafta, son derece net olacaksın. Gelgitleri, sürüncemede kalan konuları kapatacağın, geride bırakacağın bir hafta olacak. Yeni iletişimler adına temkinli olacağın bir haftadan geçerken, fazlası ile titiz hareket edeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile birbirinize destek olacağın, birbirinize karşı sağduyu geliştireceğiniz bir süreç olacak. Ortak geleceğiniz, yatırımlar, ekonomik meseleler öne çıkıyor. Öte yandan ayrılık, boşanmak gibi gündemleri olan bir Oğlak isen, bu hafta net adımlar atabilir, resmi işlemleri başlatabilirsin.
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarınla alakalı detaylara eğileceğin, çocuklarınla bir arada olmaya özen göstereceğin, hareketli bir hafta olacak. Seyahatler, tatil planları, okul öncesi hazırlıklar derken yoğun bir hafta geçirebilirsiniz.
Bekar bir Oğlak isen, sürprizlere açık bu hafta, gökyüzünün kadersel temalarını çalıştıran enerjisi ile beklenmedik gelişmeler öne çıkıyor. Gökyüzünün mesajlarını takip etmelisin.








Girişimci bir hafta sevgili Kova..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler yapacağın, ekonomik meseleleri öne çıkaran, fazlası ile tempolu bir hafta. Kredi yapılandırmaları, finansal destekler, yeni girişimler öne çıkıyor.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişime açık akacak bu hafta, uzun zamandır görüşmediğin insanlardan haberler alabilirsin. Sürpriz karşılaşmalar, son dakika kararlaştırılan buluşmalar öne çıkıyor. Öte yandan ani bir seyahat planı gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile ortak konular, gelecek planları üzerine odaklanabilirsiniz. Öte yandan birbirinize açık olacağınız bu hafta, fazlası ile şeffaf, fazlası ile içten iletişimler kurabilirsiniz.
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarınla keyifli vakitler geçirmeyi hedefleyebilirsin. Çocuklarınla bir arada olmak, daha çok zaman geçirmek önceliğin olavak.
Bekar bir Kova isen, eski gönül meselelerini gözden geçirip, defterleri tamamen kapatabilirsin. Öte yandan yenilikçi iletişimlere yeşil ışık yakıyorsun.










Detaycı bir hafta sevgili Balık..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili detaylara odaklanacağın, düzenlemeler yapacağın, geçmişin kalıntılarından arınıp, geleceğe yeni pencereler açacağın bir hafta.. Hızlı akacak bir süreçten geçerken, yeni işbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar öne çıkıyor. Finansal anlamda şanslı gelişmeler var.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına keyifli iletişimlere açık bu hafta, sürpriz konuklar, seyahatler, buluşmalar, sosyal aktiviteler öne çıkıyor. Sanatsal faaliyetlere ağırlık verebilir, konser, tiyatro etkinliklerine odaklanabilirsin.
Bekar bir Balık isen, sürpriz bir iletişim, yeni bir başlangıç hayatında uzun vadeye etki edecek ilişkilere zemin oluşturacak. Aşk adına güçlü bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, romantizm rüzgarları eserken, duygularını, düşüncelerini açıkça belli edeceksin. İçtenliğinle eşin, partnerin üzerinde olumlu bir intiba uyandırırken, geleceğinizi ilgilendiren yenilikçi adımlar atabilirsin.
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla aranızda geliştirdiğiniz sevgi dili daha da büyürken, birlikte daha çok zaman geçirmeniz gerektiğini düşünebilirsin.





Seda Turan
 
tumblr_c34d0ef4e87a5f11c0a6553d2afa40d9_0badc14e_640.jpg

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Koç; haftaya aile ve ev konularıyla başlıyorsunuz ve duygusal olarak kendinizi ifade ederken gergin olabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; hayatınızda gündelik işler, çalışma hayatı, rutin alışkanlıklarınız ve sağlığınız ön plana çıkabilir. 22 Eylüle kadar hayatınızı daha sistemli hale getirebilir, çok çalışabilir ve diyete başlayabilirsiniz. Hafta ortasında aşk, eğlence, çocuk, tatil konuları ön plana çıkabilir. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; ilişki ve ortaklık konusunda daha çok iletişime geçebilirsiniz ve yeni haberler alabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; çalışma hayatı, gündelik işlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Anlaşmazlıklar yaşanabilir. Hafta sonunda; gündelik işler ve çalışma hayatı ön plana çıkabilir.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Boğa; haftaya yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilir, eğitim konuları gündeminize gelebilir. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; Aşk, hobi, tatil, eğlence konuları hayatınızda ön plana çıkabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında; aile ve ev hayatınızla daha çok ilgilenebilirsiniz ama bazı sorunlar gerçekleşebilir. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; çalışma hayatı ve gündelik işlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatında daha çok iletişime geçebilir, yeni sözleşme imzalayabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; aşk, çocuk, tatil, hobi ya da şans oyunlarıyla ilgilenebilirsiniz ama para kaybı gerçekleşebilir. Vereceğiniz kararlarda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonunda aşk, çocuk, tatil konularıyla ilgilenebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili İkizler; haftaya maddi kaynaklar ve para konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Kadınlardan bu konularda yardım alabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir ve aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Hafta ortasında; yakın çevre ve kardeşlerle iletişiminiz artabilir. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; aşk, çocuk, hobi konularında karar verebilir ayrıca bu konulara yeni haberler alabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; aile ve ev hayatınızla ilgili yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum aile içinde tartışmaya ve fikir çatışmalarına sebep olabilir. Ayrıca seyahat, eğitim, ilişkilerinizde bazı sorun ve engeller yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda; aile ve evinizle ilgilenebilir, ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Yengeç; haftaya duygusal olarak iyi hissederek başlayabilirsiniz. Geçmişi çok düşünebilirsiniz ama duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara daha anaç bir yaklaşım içinde bulunabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; kardeşler, yakın çevre, yakın akrabalar, eğitim ve kısa seyahat konuları gündeminize gelebilir ama iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; aile ve ev hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, taşınabilir, sözleşme imzalayabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; yakın çevre ve kardeşlerinizle beraber yeni kararlar alabilirsiniz ama tartışma, anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, kısa seyahatleriniz artabilir. Gizli eril düşmanlar kendini gösterebilir ve arkanızdan konuşulanlar önünüze serilebilir. Maddi kaynaklarınıza da bu süreçte dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Hafta sonunda; eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kardeş ve yakın çevreyle iletişiminiz artabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Aslan; haftaya içe çekilerek ve yalnız hissederek başlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; maddi kaynaklarınız, kazançlar, ürettikleriniz ve değerleriniz ön plana çıkabilir. Bu konuda olumlu kararlar alabilirsiniz. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişimiz artabilir. Sosyal medyada kendinizi daha fazla ifade edebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; maddi kaynaklarınız ve para konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ama sosyal çevre ya da bağlı olduğunuz topluluklardan dolayı çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca ilişki ve ortaklık konusunda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Hafta sonunda ise; maddi kaynaklar ve çalışma hayatınız ön plana çıkabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Başak; haftaya sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Bol bol sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; kendinizi daha rahat ortaya koyabilir, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Ayrıca fiziksel değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ise bu dönemde daha iyi olabilir. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; maddi kaynaklar ve para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilir, para konusunda fikir alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; kendinizle ilgili yeni kararlar alabilir, fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise fikir çatışmaları gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda otoriteyle problemler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda; girişken ve aktifsiniz. Kendinizle ilgilenebilir, kişisel bakıma yönelebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Terazi; haftaya kariyer ve iş hayatınızla ilgili konulara yönelerek başlayabilirsiniz ve kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz ve çok çalışabilirsiniz. Bilinçaltı ve ruhsal şifalanmaya açık olacaksınız. Hafta ortasında; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; kendinizi daha rahat ifade edebilir, iletişimle işlerinizi daha rahat yönetebilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Hastane ve kapalı alanlarda daha çok zaman geçirebilirsiniz. Bu dönemde ruhsal olarak kendi kendinizi zorlayabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir ama sorunlar çıkabilir. Hafta sonunda; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Akrep; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. 26 AğustostaMerkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; içsel konuşmalarınız artabilir. Fikirlerinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Yazı yazmak bu dönemde size iyi gelecektir. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; sosyalleşebilir, arkadaşlarınız, topluluklar ya da derneklerde kendinizi daha çok gösterebilirsiniz. Ama sosyalleşirken çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz.Kariyer hayatınızda ise sorunlar gerçekleşebilir.Hafta sonunda;arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Yay; haftaya maddi kaynaklar, ödeme ve borçlar gündemiyle başlıyorsunuz. Yatırımlarınıza ve borçlarınıza dikkat etmelisiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; kariyer ve iş hayatınız ön plana çıkabilir. Sorunlar gerçekleşebilir, dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilir, güzel kararlar alabilirsiniz. 26 AğustostaMerkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir, arkadaşlarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; kariyer ve iş hayatınızda yeni bir döneme geçebilirsiniz. Ama tartışma ve anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Yeni imzalanacak sözleşmelerde fikir tartışmaları yaşanabilir. Eğitim, seyahat, yurt dışı konularında engellerle ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Hafta sonunda;kariyer hayatınız ön plana çıkabilir, çok çalışabilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Oğlak; haftaya ortak ya da partnerle iletişime geçerek başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları hayatınızda ön plana çıkabilir, kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasında; maddi kaynaklar, cinsellik, okült konularla ilgilenebilirsiniz. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; kariyer ve iş hayatınızda iletişiminiz artacaktır ve yeni haberler alabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; eğitim, yurt dışı, seyahat, uzak akrabalar, hukuk konuları hayatınızda ön plana çıkabilir ama gündelik hayattaki aksaklıklar, çalışma hayatınızdaki problemler bu konudaki başlangıçlarda problem yaratabilir. Ayrıca sağlığınıza bu dönemde dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda; eğitim, seyahat, yut dışı konularıyla ilgileneceksiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Kova; haftaya çalışma hayatı, gündelik işlerle uğraşarak başlayabilirsiniz. Mide problemleri gerçekleşebilir. Ayrıca diyete başlayabilirsiniz. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; maddi kaynaklar ve finansal durumunuzla ilgili durumlar ön plana çıkabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ani para çıkışları gerçekleşebilir. 26 Ağustosta Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akademik kariyerli insanlarla iletişiminiz artabilir, yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; maddi kaynaklar, borçlar, ameliyatlar ve okült konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, borsadan dolayı ise para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca ortaklık konularında sonlanmalar ya da sorunlar gerçekleşebilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz. Partnerle ilgili de sorunlar kendini gösterebilir. Hafta sonunda; para, sağlık, okült konularla ilgilenebilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sevgili Balık; haftaya aşk, çocuk, hobi, eğlence konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güzel gelişmeler gerçekleşebilir. 23 Ağustosta Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca; partner ya da ortaklık konuları ön plana çıkabilir, bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. 26 AğustostaMerkür’ün terazi burcuna geçmesiyle; para, ödemeler, borçlar konusunda fikir alışverişi yapabilir, yeni imzalar atabilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. Bel, böbrek sorunlar yaşanabilir. 28 Ağustos Yeni Ayı ile 15 gün boyunca; partner ya da ortaklık konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Ama bazı fikir çatışmaları gerçekleşebilir. Aile ve ev düzeninizde sorunlar gerçekleşebilir. Sağlığınıza bu süreçte dikkat etmelisiniz.Hafta sonunda; partner, ortak ya da yakın arkadaşınızla zaman güzel zaman geçirebilirsiniz.

Astrolog Dilara Yıldızhan
 
tumblr_ee636efbf5e9e6e1668d6dae960a2dc5_2388be07_1280.jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar

Sevgili Koçlar, bu hafta Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay sağlıkla ilgili kendinize çekidüzen vermenizi tembih ediyor. Bu dönem bedeninize dikkat etmemiş olabilirsiniz. Kendinize özen gösterin! Yediğinize içtiğinize dikkat ederek doğru bir beslenme şekline sahip olmak da fayda var.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, ikili ilişkilerde aksiyon alacağınızı göstermekte; çalışmalarınızda yeni iş birlikleri ve birtakım iş seyahatleri de bu dönem içerisinde gündeminizde olacaktır. Keza Uranüs’ün retrosu finansal anlamda daha rahat düşünmenize katkı sağlayacak.

Haftanın akışına bakarsak; pazartesi ve salı günü aile ve yuva teması ön plana çıkıyor, aile büyüklerinizle ilgilenebilir, evlilik açısından ikili ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günü modunuz değişiyor, enerjiniz yükseliyor. Sohbet etme, sosyalleşme ve keyifli vakit geçirme zamanı. Aynı zamanda yatırımlarınızdan kazanç sağlamanız söz konusu.

Hafta sonuna doğru Başak burcundaki Yeni Ay’ın etkisi sağlıkla ilgili alacağınız radikal kararları göstermektedir. Yeni bir yaşam tarzına geçiş yapmalısınız: Sağlıklı beslenme olabilir, uyku düzeni olabilir. Şu anki beslenmenizden daha farklı bir beslenme ve yeme içme alışkanlığı kazanırsanız, ilerleyen süreçlerde hayatınızda kalıcı bir iyileşme sağlayabilirsiniz.




Boğalar ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar, Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınızda yepyeni bir dönemi müjdelemekte. Bu dönem sizin için kalıcı iş birliklerini ve aşk hayatınızdaki kalıcılığı müjdeliyor.

Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna geçişi hayatınıza yeni bir düzeni göstermekte ,bu süreç sizi zorlayabilir. Çalışma düzeniniz , ev düzeninizde birtakım değişiklikler yapmanız söz konusu. Ayrıca Uranüs’ün retrosu bir nebze de olsa sizi sakinleştirecek ve rahatlatacaktır. Özellikle iş hayatınız ve ikili ilişkilerinizde daha sakin bir bakış açısına sahip olacaksınız.

Haftanın akışına baktığımızda; pazartesi ve salı günü kardeşlerinizden, yakın çevrenizden alacağınız destekle networkunuzu genişletebilirsiniz; görüşmeler ve sözleşmeler açısından oldukça olumlu olacak. Çarşamba ve perşembe günü aile büyükleriniz ve evle ilgili konular, yuva teması sizin için ön plana çıkıyor.

Hafta sonuna doğru Başak burcunda gerçekleşen yeni ayın sürpriz gelişmeleri sizi sevindirecek; kalbinizde birisi yoksa gittiğiniz bir tatil beldesinde ya da sosyalleştiğiniz bir akşam eğlencesinde yeni biriyle karşılaşabilir ve kalıcı olacak bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz.

Hafta sonu sağlığınıza özen gösterme ,kendinize vakit ayırma zamanı. Enerjinizi yükseltmek için yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin!




İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, bu hafta gökyüzündeki Başak Yeni Ay’ı kaderi anlamda size yeni bir düzeni aile temasını öne çıkartmakta .Haritanızın niteliğine göre eğer uzun süredir devam eden bir beraberliğiniz varsa evlilik teklifi alabilirsiniz. Eğer evliyseniz gayrimenkul, ev alım satımı ya da ev değişikliğine gidebilirsiniz. Mirasla ilgili konulardan yana birtakım problemler deneyimlenebilir. Bu bağlamda sinirlenmeden ani gelişen olaylara daha sakin bir şekilde yaklaşmanızı tavsiye ederim.

Terazi burcuna geçiş yapan yönetici gezegeniniz Merkür’ün hayatınıza katkısı yapacağınız seyahatler, kısa tatiller ve yatırımları müjdeliyor .Önümüzdeki ayın sonuna kadar sizi sevindirecek.

Boğa burcundaki Uranüs’ün retro seyri hayatınızda ödemelerle ilgili alanda mental olarak bilinçaltınızı daha sakin tutmanızı sağlayacak.

Haftanın akışına bakarsak; pazartesi ve salı günü finansal konulara ağırlık veriyorsunuz. Ekstra kazançlar, yeni fırsatlar ayağınıza gelebilir. Çarşamba ve perşembe günü iş görüşmeleri, sözleşmelerin ön plana çıktığı bir dönemi deneyimleyeceksiniz.

Hafta sonuna doğru Yeni Ay’ın etkisiyle beklenmedik şekilde ortaya çıkan konulardan dolayı zorlanabilirsiniz. Yuva temasının etkisiyle gayrimenkul, ev değişikliği ve miras gibi konularda ani gelişen olaylar canınızı sıkabilir.




Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

Sevgili Yengeçler, Yeni Ay haftasındayız. Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay, kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden alacağınız desteklerle birlikte hayata bakış açınız değişiyor ,bu dönem eğitim konularında kalıcı ve güzel bir dönemi de size müjdeliyor.

Yeni işinizle alakalı yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Kazandığınız bu bakış açısını uygulamaya başlayabilirsiniz. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, taşınmayı, aile büyüklerini ziyareti ve evinize gelecek misafirleri de müjdeliyor..

Haftanın akışına baktığımızda; pazartesi ve salı günü iş ve aile yükümlülükleriniz arasında dengeyi bulmaya çalışacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü finansal konular öne çıkıyor , kazancınızla ödemelerinizi dengelemeye çalışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günü Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın sürprizleri kardeşleriniz ,sözleşmeler açışından sizi sevindirecektir.

Hafta sonu aile büyükleri ve evle ilgili konularla daha fazla ilgilenme zamanı.




Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslanlar, Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi yeni iş fırsatlarını ve yeni ek gelir kapılarını müjdelemekte. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ayın sonuna kadar hem ziyaret hem ticaret yapacağınız kısa tatilleri ve kardeşlerinizle birlikte geçireceğiniz güzel zamanları haber veriyor.

Boğa burcundaki Uranüs’ün retro seyri kariyerinizde zorlandığınız konulara daha kolay hâkim olmanızı sağlayacak. Bu bağlamda haftanın akışına baktığımızda; pazartesi ve salı günü bir nebze düşük enerjiyle haftaya başlayabilirsiniz. Mental ve fiziksel yorgunluğu henüz atamamış olabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana koyarsanız hem dinlenebilir hem de yavaş modda çalışmak size iyi gelecektir.

Çarşamba ve perşembe günü enerjinizi toplayarak işlerinize koyulacaksınız ve hafta sonuna doğru finansal ek gelir fırsatları ve yeni kazançlar ayağınıza gelecek,fırsatları değerlendirme zamanı hafta sonu meditasyon, dua ve tefekkürle enerjinizi yükseltebilirsiniz.




Başaklar ve Yükselen Başaklar

Sevgili Başaklar, Yeni Ay haftasındayız ve Yeni Ay’ın etkisi kendi burcunuzda gerçekleşecek. Bu bağlamda hayatınızda yeni bir dönemin başlangıcı arifesindesiniz.

Merkür’ün Terazi burcundaki seyri hayatınızda finansal anlamda yeni kazanç araçlarını da müjdelemekte . Aldığınız yabancı paralar, izlediğiniz borsalara yapacağınız yatırımlardan yana kazançlı çıkabileceğinizi ifade edebilirim.

Boğa burcundaki. Uranüs retrosu uluslararası konular ve sosyal medya projelerinizde daha hâkim bir tavırda olmanıza katkı sağlayacaktır.

Haftanın akışına baktığımızda; pazartesi ve salı günü grup çalışmalarınızdan yana güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta ortası biraz enerjiniz düşüyor, toparlanmak için spor ve nefes çalışmalarını size önerebilirim.

Hafta sonuna doğru kendi burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisiyle yeni kararlar alacaksınız, uygulamaya geçmek için biraz daha sindirmeniz gerekiyor. Sürpriz gelişmeler kapıda!




Teraziler ve Yükselen Teraziler

Sevgili Teraziler, Yeni Ay haftasına giriş yapmaktayız ve Yeni Ay’ın etkisi sizden gizlenmiş ve saklanmış konuları öğrendikten sonra i alacağınız kararları anlatıyor. Geçmişteki deneyimlerinizden yola çıkarak alacağınız kararlar hayatınızda köklü değişiklikleri getirecek.

Bu dönem Yeni Ayın, ışığı sizi aydınlatıyor. Sorunlarınızı fark edip , kendinize değer vermeye başlıyorsunuz .Burcunuza geçiş yapan Merkür birlikte seyahat ve tatil planları gündeminizde olacak. Aynı zamanda yapacağınız sözleşmeler, iş teklifleri, iş kabulleri ve yeni atılımlar hayatınıza katkı sağlayacaktır.

Boğa burcundaki Uranüs’ün seyri ödemeler alanını daha iyi yönetmenize katkı sağlayacak. Haftanın akışına baktığımızda; kariyerinize odaklanıp haftaya sorumlulukla , daha bilinçli bir şekilde başlıyorsunuz. Pazartesi ve salı günü kariyer projeleriniz ve hedeflerinizle ilgili kendinize plan ve program çizebilirsiniz. Salı ve çarşamba günü sosyalleştiğiniz ve grup çalışmalarınıza ağırlık verdiğiniz bir dönem olacak.

Hafta sonu Başak burcundaki Yeni Ay zihninizi aydınlatacak. Bilinçaltınızda farklı bir sizle karşılaşıp bundan sonra daha fazla “ ben ” diyebilme hakkına sahip olabileceksiniz.




Akrepler ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrepler, Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi tüm haftaya yayılıyor ve bu etki hayatınızda uzun zamandan beri arzu ettiğiniz sürpriz gelişmeleri ve hayallerinizi gerçekleştirebilir.

Hafta sonuna doğru gerek iş hayatı ,gerekse aşk hayatınızda beklenmeyeni artık bekleyin. Sürpriz gelişmeleri deneyimleyeceksiniz. Yeni iş birlikleri, yeni aşklar görünüyor. Kalbi dolu olanların evliliğe doğru bir adım atması olasıdır.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişi on ikinci evinizde gerçekleşecek. Bilinçaltınıza Merkür giriyor ve her şeye olan bakış açınızı değiştirecek, daha objektif olacaksınız. Herkesi koruyan, affeden ve kapsayan bir enerji içerisine gireceksiniz , bu değişim sizi , tekâmül açısından derecenizi oldukça yükseltecek. O açıdan sevgili Akrepler bu hafta gökyüzü sizin! Bu hafta en şanslı sizi addediyorum, keyfini sürün diyorum.

Sevgili Akrepler haftanın akışına bakarsak; sosyal medya ve iletişim, yüksek eğitim konuları; kayıt olma, kayıt açma, yurt dışına yerleşim gibi sıradan bürokrasi işleriyle ilgilenebilirsiniz. Keza uluslararası konularla ilgili atılımlarda bulunabilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe kariyerinize odaklandığınız zamanlarda zorlandığınız neler varsa bunların üstesinden gelmek için çalışabilirsiniz.

Hafta sonu gökyüzündeki Başak burcunun Yeni Ay etkisi size sürpriz gelişmeleri ve başlangıçları müjdeliyor sevgili Akrepler, izlemede kalın. Sizin için güzellikler var diyorum!




Yaylar ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yaylar, Başak Yeni Ayı’nın etkisini deneyimleyeceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Kariyerinizde yeni bir oluşum gerçekleşiyor ve bu oluşum sizi zorlasa bile olumlu anlamda kalıcı güzellikleri ilerleyen süreçte size sağlayacaktır.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu günlük akışta ve çalışma ortamınızda daha bir iyimser bir yaklaşıma doğru yol almanıza katkı sağlayacak. Merkür’ün Terazi burcundaki seyri sürpriz işbirliklerini ve grup çalışmalarını haber ediyor. Atacağınız bir imza ile yeni bir çalışma hayatına, atılabilirsiniz. Bu yüzden sizin için güzel bir hafta başlıyor!

Sevgili Yaylar, haftanın akışına bakarsak; haftaya ödemelere ağırlık verdiğiniz gelir ve giderlerinizi dengelemek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. Pazartesi ve salı günü tamamen finansal konulara ağırlık vereceksiniz. Çarşamba ve perşembe günü kariyerinizde sosyal medya ve ticaret, yurt dışı temaları ön plana çıkacaktır.

Hafta sonu kariyerinizi bir kenara bırakıp aile büyüklerinizle, anneniz ve babanızla ilgilenme zamanları.




Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlaklar, Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi size sürpriz gelişmeleri yaşatacak. Özellikle eğitim alanı, uluslararası konular, e-ticaret konularında başarı elde edeceğiniz, yeni kararlar alıp uygulayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

Merkür’ün Terazi seyri size yeni bir kariyeri, yeni bir başlangıcı da beraberinde getiriyor. Boğa burcundaki Uranüs’ün retrosu ikili ilişkilerinizde; aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişimde daha sakin olacaksınız ve retro size güzel gelişmeleri de beraberinde getirecek.

Haftanın akışına baktığımızda; bu hafta ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızdaki iş birliklerinizin, çalışma ortamınızın öne çıktığı bir süreci deneyimleyeceksiniz. Pazartesi ve salı günü ilişkinizden ve çalışma ortamınızdan yana sevineceğiniz bir süreç olacak.

Hafta ortasında çarşamba ve perşembe günü ödemeler ve finansal konular gündeminizde olacaktır. Ardından hafta sonuna doğru yaşayacağınız Başak burcundaki Yeni Ay’ın etkisi akademik kariyerinize odaklanmanıza, yurt dışı konularında alacağınız kararların ilerleyen süreçte lehinize sonuçlanmasına vesile olacak.




Kovalar ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kovalar, bu hafta Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınızda ödemeler alanında etkili oluyor ve ortak elde ettiğiniz gelirlerle ilgili alacağınız yeni kararları müjdeliyor. Bu bağlamda yeni bir borç ve finansal daralmayla ilgili gelirlerde azalmayla ilgili problemler görülebilir. Bu sebeple Yeni Ay, gelir ve gider dengenizi yeniden kontrol etmenizi salık vermekte.

Aile içerisindeki inişler ve çıkışlar, iletişimdeki problemler Uranüs retrosuyla birlikte daha da sakinleşecek ve Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte uluslararası konularda, sosyal medyayla ilgili alanda kendinizi göstereceğiniz güzel gelişmeleri elde edebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işler ve yazışmalar size başarı getirebilir.





Balıklar ve Yükselen Balıklar


Sevgili Balıklar, Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi sürpriz gelişmeleri, ikili ilişkilerinizde alacağınız güzel ve yeni kararları da beraberinde getiriyor. Evlilik teklifleri, yeni bir ilişkiye başlama, iş kurma gibi konular ön planda olacak.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte yatırımlara yönelebilir ve yeni işler yapabilirsiniz. Uranüs’ün Boğa burcundaki seyrinin retro hâline gelmesi kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan iletişimde mental sağlığınızı daha fazla dengeleyecek ve rahat edeceksiniz.

Haftanın akışına bakarsak sevgili Balıklar, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeleri deneyimleyeceğiniz bir haftanın başlangıcını yapıyorsunuz. Pazartesi ve salı günü aile içi ihtiyaçlar, sevgiliyle geçirilen romantik günler sizi mutlu edecek.

Hafta ortasında sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. Kendi sağlığınızla beraber ailenizdeki fertlerin sağlığıyla ilgili konular öne çıkabilir.

Hafta sonuna doğru Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi haritanızın niteliğine göre sizin enerjinizi yükseltebilir ve bu bağlamda yeni kararlar kalıcı olmakla birlikte kaderi anlamda ilişkilerinizin boyutunun değişmesini sağlayabilir. Yeni bir iş kuruluşuna, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin. Yeni Ay’ın etkisi hayatınıza güzellik getirmesi dileğiyle. Hoşça kalın, mutlu kalın.




Arzum Koyuncu
 
X