22 - 28 Ağustos 2022 Haftalık Burç Yorumları

h6 (1).jpg

h6 (2).jpg

h6 (3).jpg

h6 (4).jpg

h6 (5).jpg
 
Pazartesi günü, sendromsuz bir şekilde haftaya başlayabiliriz. Ay, Yengeç burcunda olacak. Evden zor çıkacak olsak da çalışma arkadaşlarımızla geçireceğimiz hoş sohbetler oldukça motive edici olacaktır. Akşam saatlerinde alışveriş yapmak çok cazip gelse de ihtiyaç dışı alımlar söz konusu olabilir.

Salı günü, Güneş, Başak burcuna geçiyor. Daha derli, toplu olup planlı, programlı hareket edebileceğimiz bir ay bizi bekliyor. Burada, gereğinden fazla çalışmak ve fazla eleştirel olmak söz konusu. Unutmayın ki her şey dengede güzeldir.

Çarşamba günü, Uranüs retrosu başlıyor olacak. Uranüs daha çok kendimiz olmamız, içimizdeki farklı yanlarımızı ortaya çıkarmamız için tetikleyicidir. Daha önce kaçan fırsatları, yeni bir versiyonu ile değerlendirmek söz konusu olabilir. Bu dönemi, içinizdeki isyankar ruhu dinleyerek geçirmenizi tavsiye ederim.

Perşembe günü, ilişkiler ile ilgili kadersel gelişmeler söz konusu. Yaşanacak olan olaylar ilişkinizi ve özellikle ilişkide sizin büründüğünüz rolü görebilmeniz ve sağlıksız bir yön varsa değiştirmeniz için fırsatlar getirecektir. Kendinize olan şefkat ve güven testten geçiyor olacak. Gördüğünüz ilgi, sizin kendinize gösterdiğiniz değer kadar olacaktır.

Cuma günü, Merkür Terazi burcuna geçiyor. Mars, İkizlerde olsa da iletişim dilimiz daha sağduyulu, niyetimiz daha onarıcı olacaktır. Nabza göre şerbet vermek çok daha kolaylaşacak. Küslüklerin bitme zamanı geldi.

Gelelim hafta sonuna… Cumartesi günü, Venüs-Uranüs, Güneş-Mars arasında sert açılar var. Haftanın en sert günü. İlişkilerde ani çıkışlar, öfkeler, sert bir mizaç takınma söz konusu olabilir. Bu günü olabildiğince izole ve sakin geçirmekte fayda var. Bu gün aynı zamanda Başak burcunda Yeniay yaşanacak. O yüzden bu günü sağlıklı planlar yapmada kullanabilir, kendinize yeni, sade ve başarılı bir yol çizebilirsiniz.

Pazar günü, Venüs-Satürn karşıtlığı dikkat çekici. Yine ilişkilerde bazı kısıtlanmalar, engellenmeler hissedebilir, sanki sizi mutlu edecek şeyler ile aranızda bazı setler varmış gibi düşünebilirsiniz. Bu engellerin ne olduğunu tespit edin ve durumu değiştirin.




Astrolog Damla Güleç
 
tumblr_02cb1f9e861343a0458978bbc80d24d4_9ff6b3f0_1280.jpg

Koç burcu​

Sevgili Koçlar, bu hafta itibari ile konsantrasyonunuz işinizde olacak. Yapılacak işleri acelecilik yerine derli toplu, planlı yapmaya başladığınızda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu sırada, yarım bıraktığınız ya da adım atamadığınız parasal kaynakları tekrar değerlendirmeye alabilirsiniz. Kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. İlişkiler alanında ise iletişiminiz artıyor. Partneriniz ile birbirinizi daha iyi anlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bununla beraber, hobileriniz için ayırdığınız bütçeden daha fazla harcama yaparak zorlanabilirsiniz.

Boğa burcu​

Sevgili Boğalar, keyifli bir ay sizleri bekliyor. İlişkiler gündeminizde olacaktır. Bu ara hobilerinize, sanatsal faaliyetlere ve spora vakit ayırmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, önümüzdeki aylarda kendinizle ilgili yapmak istediğiniz ama cesaret edemediğiniz adımları atmak için kendinizi hazırlayabilirsiniz. Bu arada, çalışma hayatında daha disiplinli bir döneme giriyorsunuz. Daha fazla görüşmeler, toplantılar söz konusu. Ev veya odanızla ilgili aniden değişiklikler ya da tadilatlar yapabilirsiniz. Dekorasyon değişikliği isteğiniz oldukça artacaktır.

İkizler burcu​

Sevgili İkizler, ailenizle vakit geçirmek için güzel bir dönemdesiniz. Bununla birlikte gayrimenkul konularında şans sizden yana olacak. Değerlendirebilirsiniz. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, bazı agresif ataklarınız olabilir. Daha önce yaşanan ve biriken öfke zamansızca ortaya çıkabilir. Bu dönemi olabildiğince size huzur veren aktivitelerle geçirebilirsiniz. Bununla birlikte, aşk hayatınızda daha çok mantık ön planda olacak gibi görünüyor. Bol bol sohbet edebileceğiniz, bilgilerinizi paylaşabileceğiniz bir ilişki arayışı içinde olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz bazı kısa seyahatler için öngöremediğiniz pürüzler çıkabilir. Başvurularınız varsa, belgelerin tam olduğundan emin olun.

Yengeç burcu​

Sevgili Yengeçler, bu dönemde eğitim, iletişim, kısa seyahatler konuları gündeminizi meşgul edebilir. Şu sıralar kendinizi çok daha iyi ifade edebiliyorsunuz. İş görüşmeleriniz varsa olumlu geçebilir. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, gelecek planlarınızda şimdiye kadar cesaret edemediğiniz değişiklikleri tamamlamak için fırsatlarınız olacaktır. Bununla birlikte, aile fertleri ile bol bol sohbet edebilir, varsa küslükleri gidermek için aracı olabilirsiniz. Bu arada, yapacağınız plan değişikliklerinde maddi kaygılarınıza çok fazla odaklanmamanızda fayda var.

Aslan burcu​

Sevgili Aslanlar, bu ay önceliğiniz maddi kaynaklarınız olacaktır. Bu anlamda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, kariyer alanında ani değişimler yapmaya cesaret edebilir, daha önce beliren fırsatları tekrar değerlendirebilirsiniz. Burada sadece gerçekten sizi mutlu edecek opsiyonları değerlendirmeye çalışın. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile bol bol görüşmeler, toplantılar planlayacağınız da vurgulanıyor. Kısa kısa seyahatleriniz olabilir.

Başak burcu​

Sevgili Başaklar, Güneş’in burcunuza geçmesi ile birlikte, her ne kadar arzunuz bu olmasa da popülerleşeceğiniz, ön planda olacağınız bir dönem başlıyor. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, daha önce gelen yurtdışı alternatifini deneyebilir ya da yurt dışından eve dönüş yaşayabilirsiniz. Bu değişimin sebebi aslında gerçekten ne istediğiniz konusunda netleşmeniz olabilir. Son olarak, bazı iş görüşmeleri ya da geliriniz ile ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

Terazi burcu​

Sevgili Teraziler, Güneş’in Başak burcuna geçmesi ile birlikte, içinizdeki titiz, pimpirikli yapı ortaya çıkabilir. Kendinizi eleştirel biri gibi görebilirsiniz. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, harcamalar konusuna dikkat etmeniz gerekecektir. Ani para girişi ve ani para çıkışları söz konusu. Dışarıdan beklediğiniz maddi destek, hiç beklemediğiniz bir zamanda gelebilir. Bu bir tazminat ya da daha önce yapılmış bir işin mükafatı olabilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile daha net, daha kararlı ve planlı bir hale gelebilirsiniz. Kararsızlıklarınızı bitirmek için güzel bir döneme girdiniz. Hayatınız ile ilgili mühim kararları bu dönemde alabilirsiniz.

Akrep burcu​

Sevgili Akrepler, bu ay oldukça popüler olabilir, sosyal çevrenizden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Kulüp, dernek gibi topluluklarda aktif rol almak için mükemmel bir zaman. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, ilişkilerde ani değişimler söz konusu olacaktır. İlişkileriniz öngöremediğiniz olaylar ile sınanabilir. Burada önemli olan sakin kalabilmek. Bu sınanmalar daha çok hayatınızın geri kalanını beraber geçirebileceğiniz kişilerle ve ortak vizyonlarınızla alakalı. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte de normalden biraz daha endişeli ve vesveseli olabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız meditasyon ya da rahatlatıcı aktiviteler son derece etkili olacaktır.

Yay burcu​

Sevgili Yaylar, kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Terfi, iş değişikliği, iş yeri değişikliği söz konusu olabilir. Bununla birlikte, evlilik ve ebeveynlik gibi durumlar da gündeme taşınabilir. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, yine çalışma hayatınızla ilgili değişim sinyalleri var. Bununla birlikte günlük hayatınızda hep yapmak istediğiniz değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayatınıza yeni renkler katabilirsiniz. Bu değişimlerin sizi mutlu edip etmeyeceği öncelikli kriteriniz olsun. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, gelecek planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Oldukça sosyal bir döneme giriyorsunuz.

Oğlak burcu​

Sevgili Oğlaklar, kendinizi daha büyük kalabalıklara açabileceğiniz, daha fazla kişiye ulaşabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yurtdışı seyahat planları gündeminize gelebilir. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, aşk hayatınızda ani değişimler söz konusu olabilir. Yeni bir ilişki başlangıcına hazır olun. İlişkisi olanlar ise ilişkilerini canlandırmak için fırsatlar yaratabilir. Burada sadece fazla harcama yapmamaya, birbirinizi zorlamamaya çalışabilirsiniz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile geleceğiniz ile ilgili kafanızda bazı planlar, aşamalar belirecektir. Bolca gelecek planlaması yapacağınız bir dönemdesiniz.

Kova burcu​

Sevgili Kovalar, varsa maddi problemleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eşinizin gelirinde artış yaşanabilir. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, ev ya da evlenmek ile ilgili ani değişimler söz konusu olabilir. Ev ile ilgili tadilat yapmak durumunda kalabilirsiniz. Burada varsa partneriniz ile aynı fikirde olduğunuzdan emin olmanızda fayda var. Son olarak, yurtdışı kapsamlı işler, seyahat ya da eğitim planları söz konusu olabilir.

Balık burcu​

Sevgili Balıklar, ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir ilişki ya da var olan ilişkide olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Uranüs’ün retroya geçmesi ile birlikte, yakın çevrenizden sürpriz haberler alabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu noktada çalışma hayatı ile sosyal hayatınızı dengede tutmaya çalışın. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte bütçenizi planlayabilir, dışarıdan maddi destek alabilmek için başvurularda bulunabilirsiniz.



Astrolog Damla Güleç
 
Pazartesi

Haftaya Ay Yengeçte başlıyoruz. Jüpiter ile sert etkileşime girecek ay ile bu gün bağımlılıklara, aşırılıklara kaçabiliriz, özellikle yemek konusunda.


Salı

Ay Yengeç burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Yine sevdiklerimize, duygusal ihtiyaçlarımıza odaklandığımız bir gün. Gün içerisinde Uranüs ile Ay’ın yapacağı uyumlu açı ile gün sürprizlere açık, eğlenceli bir gün.


Çarşamba

Ay sabah saatlerinde Yengeç burcunda ilerlemesine devam ederken akşam saatlerinde Aslan burcuna geçecek ve İkizler’deki Mars ile uyumlu bir açı yapacak. Sosyalleşme ve eğlence açısından oldukça güzel bir gün.


Perşembe

Ay Aslan burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde Venüs ile kavuşacak olan ay ikili ilişkilerde olumlu ve eğlenceli bir gün oluşturabilir fakat Uranüs ve Satürn ile girilecek sert ekileşim bu durumu berbat da edebilir. Oktavı yüksek, eğlenmek istediğimiz fakat karşılık bulamadığımız, değişime zorlandığımız bir gün.


Cuma

Ay Aslan burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde fazla açı yapmayacak fakat bir önceki günün etkilerinin devam ettiği fakat biraz daha yumuşadığı bir gün.


Cumartesi

Bir önceki gün gecenin ilerleyen saatlerinde Başak burcuna geçen ay bugün Mars ile sert açı yapan Güneş ile kavuşarak yeniay formasyonunu oluşturacak. Gergin olabilecek bir gün, yeni başlangıçlar günü. Sağlık, günlük işler gibi konulara odaklanacağımız, eleştirel olabileceğimiz bir gün.



Pazar

Bir önceki günün gerginliği çok az da olsa azalıyor ve biraz daha değişik birşeyler yapmak istediğimiz bir gün haline geliyor fakat yine eleştrisel, işlerimize, sağlığımıza detaylı bir şekilde eğildiğimiz bir gün olacak. Çok neşeli bir gün olduğu söylenemez



Korhan Kılınçkaya
 
tumblr_612dec199d430dd3c9d87f0b7e8aaced_423b828b_1280.jpg


YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında işle ilgili konularda olumlu gelişmeler gündemde. Çarşamba aşk hayatınızdaki sorunları çözme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise çalışma arkadaşlarınızla iletişiminizde daha sakin kalmaya gayret edin.


YÜKSELEN BOĞA

Pazartesi aşk hayatında ya da öne çıkmanız gereken konularda iletişiminiz kuvvetli olacak. Haftanın ilk yarısında sizi rahatsız eden evle ilgili durumları çözümleme şansı bulabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise ailevi konularda tartışmaya girmemeye özen gösterin.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında aile ilişkilerinde daha etkin olup, evinizle ilgili konularda yenilikler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan sorunlarınızı da çözümlemeniz mümkün. Haftanın ikinci yarısı ise ebeveynlerle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Fikir çatışmaları olabileceğinden fevri davranmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi ikili ilişkilerde ve imza gerektiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili sıkıntı duyduğunuz alanlara çözüm bulabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bu hafta finansal konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günleri iş hayatınızda ve yeteneklerinizi ortaya koyma konusunda iyi hissedeceksiniz. Bu hafta kendinizle ilgili yanlış inançlarınızı fark edip düzeltebilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerdeki değerinizi sorgulamaya yatkın olacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya keyifli ve kendinizi ifade etme konusunda etkin olarak başlayacaksınız. Çarşamba sizi kısıtladığını düşündüğünüz konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise kendinizle ilgili alacağınız yeni kararların baskısını hissedebilir, uzak konumdaki olaylarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi evinizle ya da ebeveynlerle ilgili konularda daha aktif ve üretken olacaksınız. Eşinizle ya da ortağınızla yaşadığınız sorunlara çözüm geliştirebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise kendinizi kısıtlı hissettiğiniz alanlarda değişim yaşamak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla gerginliklerden uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında sosyal hayat içinde iletişiminiz etkin olacak. İşle ilgili sorunlarınızı da çözümleyebileceğiniz bu hafta ileriye dönük planlarınız gündemde olacak. Giderler konusunda endişe yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde sorumluluk alınması gereken konular sıkıntı yaratabilir.

YÜKSELEN YAY

Pazartesi iş hayatında ve kazançlarınızla ilgili konularda verimli gelişmeler olabilir. Bu hafta eğitimle veya çocuklarla ilgili sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında üstlenilen sorumluluklarda denge kurma gayretiniz olacak. Fikirleriniz engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya eğitimde ya da ticari konularda etkin olarak başlayacaksınız. Evle, ebeveynlerle ilgili sorunlu konuları halledebilirsiniz. Sağlıkla ilgili durumlar da gündeme gelebilir. Hafta sonu ise maddi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde kıskanç davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi kriz yaratan konularda, bitiremediğiniz işlerde etkin olup olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İletişim konusunda dengeleri sağlayabileceğiniz bu hafta giderler de gündeminizde olacak. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde karşı tarafa duygularınızı istediğiniz gibi aktarmakta zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Haftanın ilk günlerinde iş birliği gerektiren konularda oldukça sosyal ve aktif olacaksınız. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Günlük akışınızda iletişim kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle.



Aslıhan Doktoroğlu
 
tumblr_76147496715e94f40bc2d9be7200ad1e_dd1e76bf_1280.jpg



KOÇ: Yaratıcılık ve ilham gerektiren işlerden para kazanma şansınız yüksek. Çarşamba günü sizi üzen konularda çözüme ulaşma fırsatı var. Bu sayede oluşan yaraları sarabilirsiniz. Hisleriniz güçlü olsa da sizi hayallerinizle ilgili takıntıya itebilir.

BOĞA: Ailede geçmişten gelen maddi ya da sevgi konularıyla ilgili sorunlar tekrar gündem olabilir. Ancak olaylara doğru yön verme potansiyeliniz yüksek. Hafta başında güzel bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. İş değiştirebilir ya da iş bulabilirsiniz.

İKİZLER: Enerjiniz artıyor. Ancak diğer yandan ateşli hastalık riskiniz de artacak. Bu nedenle temkinli olmanız gereken 7 aylık bir döneme girdiniz. Duygusal tetiklerle fazla harcama yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden destek alabileceksiniz.

YENGEÇ: Ön planda olmak isteyeceksiniz. Hayallerinizi gerçeğe çevirme ve ektiğinizi biçme fırsatları var. Fazla harcama yaparak bereketinizi bozma riskine dikkat etmelisiniz. Şanslı bir iş anlaşması yaparak gelirinizi artırabilirsiniz.

ASLAN: Sonu güzel bitecek krizler yaşama potansiyelinin yüksek olduğu bir hafta. Bir aydır çok ön plandaydınız. Artık biraz dinlenme zamanı. Çarşamba günü aşk ya da parayla ilgili yaralarınızı sarmanız için güzel fırsatlar var. Daha duygusal olacaksınız.

BAŞAK: Duygusal ve mental takıntılarınızın fazla olacağı bir hafta. Boşuna bu kadar kendinizi yorduğunuzu bilmelisiniz. Hafta başında, üzerinde çalıştığınız bir anlaşmayı yapma fırsatınız yüksek. Artık bir ay boyunca Güneş sizin için parlayacak.

TERAZİ: Kalp sesinizi dinleyerek davranırsanız, kısa vadeli hedefinize ulaşabileceksiniz. Başkalarının ne düşüneceği fikrinden sıyrılmalısınız. Yaşam enerjinizi daha pozitif kullanma şansınız da artıyor. Sorumluluk ve disiplin varsa her şey iyi.

AKREP: Yolculuk, taşınma, mahkeme ya da eğitim için çok para harcayabilirsiniz. Ben değil biz demeyi, ortak hareket etmeyi seçerseniz hayat daha da kolaylaşacak. Hayallerinizi çok da büyük tutmayın. Takıntı yaparsanız yoracak.

YAY: Çarşamba günü sizi yoran aşk veya para işlerinizle ilgili çözüm fırsatı mevcut. Normalin dışında kaygınızın artacağı bir düşüncedesiniz. Boşuna her şeyi gözünüzde büyütmeyin. Olaylara daha çok tepki verme potansiyeliniz artacağı için, sakin davranın.

OĞLAK: Duygularınızın sizi yanıltacağı bir haftadasınız. Kalbiniz aldanmanıza sebep olacak. Akılla hareket etmelisiniz. Özellikle sizden yaş veya konum olarak büyük kişilerin ne düşüneceği üzerinde çok kafa yoracaksınız. Biraz daha rahat olmalısınız.

KOVA: Enerjinizi sevdiğinize veya çocuğunuza harcayacaksınız. Bazı anlaşmazlıklar çıksa da, orta yolu bulabileceksiniz. Zaten bu dönem ailenize ve evinize daha çok zaman ayırmanız, işi biraz daha ikinci planda tutmanız daha iyi.

BALIK: Çok abartılı duygularla hareket edeceksiniz. Bu nedenle enayi durumuna düşürülebilirsiniz. Kendiniz fazla iyimser olacağınız için yanılabilirsiniz. Bir yandan da emeklerinizin karşılığı gelmeye devam ediyor. Kazançlarınızı artırıyorsunuz.



Aysun Koç
 

Terazi acı gerçeklerle yüzleşiyor, Akrep artık hiçbir şeyi görmezden gelmiyor!​


tumblr_f8217179d29ac8982c08437ba36b35c2_8935f899_1280.jpg




Sevgili Koç; Bu hafta, kendinizi dengede hissedeceksiniz. Günlük işleriniz ve sorumluluklarınız konusunda yenilik isteyebilirsiniz. Yeniliklere girerken ani hareketler içerisinde olmamalısınız. Düşüncesizce hareketleriniz ruh sağlığınızı yorabilir. Anlaşmalarda ve sözleşmelerde sorun yaşayabilirsiniz. Çok iyi araştırmadan bir adım atmamalısınız. Başınızın ciddi anlamda derde girmesini istemiyorsanız temkinli olmalısınız. Aşk hayatınızda uyum ve huzur yaşamak isteyeceksiniz. İletişim problemlerini ortadan kaldıracaksınız. Partnerinize karşı empati yapmanız gerekiyor. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmamalısınız. Kimsenin canını yakmayın. Psikolojik sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir burçtasınız.

"Her ne olursa olsun empati yap"







Sevgili Boğa; Bu hafta, bir ilişki yaşıyorsanız evlilik teklifi alabilirsiniz. Belirsizliklerin son bulacağı, net kararlar alacağınız bir hafta yaşayacaksınız. Evli ve kurulu bir düzeniniz varsa, çocuklarınızın eğitimleriyle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ancak onlara çok fazla baskı kurmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda çok daha düzenli ve disiplinli olacaksınız. Kalbi boş olanlar huzurlu birlikteliği adım atabilir. Sosyal ilişkilerinizde hayatınızdan çıkardığınız insanlar hakkında duyacağınız bazı bilgiler aldığınız kararların ne kadar doğru olduğunu size gösterecek. Sağlığınız konusunda tedbirli olacağınız bir haftadasınız. Ebeveynlerinizin hayatı yaşama şekillerine karışmamalısınız.

"Sen kendinle ilgilen başkasının hayatına yön vermeye çalışma"







Sevgili İkizler; Bu hafta, kazalara çok açıksınız. Hayatınızın ciddi anlamda hızlanacağı bir haftadasınız. Dikkatinizi toparlamalısınız. Özellikle araba kullananlar çok dikkatli olmalı. Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı arkadaşlarınızın size karşı olan kıskançlıklarını fark edebilirsiniz. Bu insanlarla aynı alanda yaşamak zorundaysanız, direnç göstermek yerine olduğu gibi kabul etmelisiniz. Gözünüzde hiçbir şeyi büyütmemelisiniz. Endişe etmemeli ve huzursuz olmamalısınız. Kimseden kaçma! Kendinle, sorumluluklarınla ve işlerinle ilgilen. Siz iyi olduktan sonra kimseden zarar görmeyeceğinden emin olmalısınız. Aşk hayatınızda, dengeyi ve mutluluğu yakalayacağınız bir haftadasınız. İlişkisi olmayanlar bu hafta yeni aşklara başlayabilir.

"Ana odaklan, huzuruna konsantre ol"







Sevgili Yengeç; Bu hafta, yakınlarınızla yaşadığınız sorunlardan tam anlamıyla sıyrılıp huzur yaşayacaksınız. Sizi anlamakta güçlük çeken insanlar sizi anlamaya başlayacak. Haksızlığa uğradığınız arkadaşlarınız tarafından özür alabilirsiniz. Ancak güven vermiyorlarsa sonlandırdığınız ilişkilere geri başlamamalısınız. Huzurunuza huzur katacağınız bir haftadasınız. Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir haftada olduğunuzu bilmelisiniz. Bu hafta çok iyi para kazanacaksınız. Bulunduğunuz ortamlara farkındalık yaratacaksınız. Aşk hayatınızda oldukça şanslısınız. Sezgilerinizi dinlerseniz kazanacaksınız. Güven duymadığınız bir bireyle ilişkiye başlamamalısınız. Haberci rüyalar göreceksiniz. Not alın ve kimseyle paylaşmayın.

"İç sesinize güvenin"







Sevgili Aslan; Bu hafta, kişisel ve finans konularında hırs yapmamalısınız. İşiniz konusuna kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda büyük ilerleme yaşayacaksınız. Eğitim almak ve vermekle ilgili işlerde sorumluluk alacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlarla fikir birliği içerisine girerek inanılmaz güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın ne istediğini bilmediğini görebilir ve kafanız karışabilir. Bu dönem spor yapıyorsanız, temkinli ve dikkatli olmalısınız. Kaza geçirme ihtimaliniz olabilir. Evhamlı hareketler bulunmamalısınız. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde dengeli olmalı ve tutarsız davranmamalısınız. Maddi konularda hırslı konular sergilememelisiniz. Hırslarınızın esiri olursanız başınız ağrıyabilir.

"Parayı hırs yapmayın"







Sevgili Başak: Bu hafta, kariyer ve toplumla ilgili çok fazla sorumluluk taşıyabilirsiniz. Yeni kararlarınızda önemli sonuçlar elde edeceksiniz. Haftanın en mutlu ve en şanslı burcu olacaksınız. Kendinizi hangi alanda yenilemek istiyorsanız başarılı olacaksınız. Beklemek geride kaldı. İstediklerinize ulaşacaksınız. Kişisel ve finansla ilgili sorunlarınızı çözümleyeceksiniz. Beklenmedik alanlarda da güzel gelişmeler yaşanacak. İmajlarınızı değiştireceğiniz bir haftada olabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu olacaksınız. Aşk hayatınızda sorun yaşamak istemeyeceksiniz. Uzun süredir hissetmediğiniz kadar kendinizi enerjik hissedeceksiniz.
"Ne istediğinizi bileceksiniz"







Sevgili Terazi; Bu hafta, yurt dışıyla ilgili beklenti ve işleriniz varsa biraz daha beklemeniz gerekebilir. Bu durum da kendinizi şanssız hissetmenize neden olabilir. Sabırlı olduğunuz takdirde şanssız olmadığınızın farkında olacaksınız. Arkanızdan dönen olaylar bu hafta önünüze gelebilir. Daha sonra çıkmasındansa şimdi çıktığı için dua etmelisiniz. Meditasyon yapmanız gereken bir haftadasınız. Ortaklık konusunda işleriniz varsa daha sakin ve sabırlı olmalısınız. Aş hayatınızda ihanete uğradığınızı duyabilirsiniz. Sizin hayatınızdan çıkan kişi kaybınız değildir! Kendinizde suç aramayı bırakmalısınız. Gerçek yüzü ortaya çıkan insanları hayatından çıkar. Hiç görmediğiniz kadar acı gerçeklerle yüzleşeceğiniz bir hafta olacak.
"Her şey olması gerektiği için oldu! Kendini suçlama!"







Sevgili Akrep; Bu hafta, aşkta kaybedeceksiniz... Artık kimseyi mutlu ederek bir ilişki yaşamamaya karar vereceksiniz. Kendinizi önemseyecek ve kendinize değer vereceksiniz. Doğru bir duruş belirlediğiniz sırada etrafınızdakiler size kötü gözüyle bakabilir. Ancak 'Önce ben' demeyi öğreneceğiniz bir hafta olacak. Hayatınızdaki bencil kişileri fark edeceğiniz bir haftada olacaksınız. Kendi hayatınıza kalite katarken hayatınızda olan insanlar bu durumdan pek de memnun olmayacak. Artık görmezden geliyormuş gibi yapmayacaksınız. Hayatı bütün gerçekliğiyle yaşayacak. Zor bir hafta olsa da gerçek samimiyet barındıran ilişkiler yaşamak isteyeceksiniz. Arınma haftasındasınız. Ne istiyorsanız onu yapmanız gereken bir haftadasınız. Hayatınızla ilgili her şeyinizi değiştirebilirsiniz.
"Değişerek ilerlemekten korkmayın"







Sevgili Yay; Bu hafta, kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aynı yönde devam eden iş hayatınızı farklı bir şekilde değiştireceksiniz. Arkadaşlıklarınızda sizi anlamadığını düşündüğünüz kişiler tarafından önemli olduğunuzu hissedeceksiniz. Hedefleriniz konusunda daha akılcı adımlar atmalısınız. Kazalardan uzak kalmaya çalışmalısınız. İkili ilişkiler konusunda önemsendikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kalbi boş olanlar harika aşklara başlayabilir. İlişkisi olanların romantizmi artacak.
"Sağlığınızı ihmal etmeyin"







Sevgili Oğlak; Bu hafta, hukuksal işlerinizde sakin adımlarla ilerleme kaydederseniz muazzam başarı elde edebilirsiniz. Acele ettiğiniz her şeye geç kalacağınızı bilmelisiniz. Spor yaparken, yolda yürürken, temkinli olmaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizde keşfedemediğiniz yönleri keşfedeceksiniz. Yeni tanışacağınız insanlara karşı daha tedbirli olmalısınız.
"Kazalara karşı dikkatli olun"





Sevgili Kova; Bu hafta, canınızı yakanların canlarının yandığını göreceksiniz. Onlar adına sevinmemeli ve onlarla karmaya girmemelisiniz. Sabret ve seyret. İşinden ilişkilerine kadar hangi konuda kırıldıysanız ilahi adalet işleyecek. Yeni başlangıçlar konusunda maddi ve manevi olarak güvende olacaksınız. Hedeflerinizi belirlediğiniz sürece mutlu olacaksınız. Sağlığınızın iyi olacağı bir haftadasınız ancak sadece diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
"Sizi üzenler üzülecek! Oh demeyin!





Sevgili Balık; Bu hafta, anlaşamadığınız konularda netlik kazanacaksınız. Belirsiz olan konular çözümlenecek. İlişkilerinizde uyumlu ve huzurlu olmayı isteyeceksiniz. Ne istediğinizi çok iyi bildiğiniz bir haftadasınız. Yalnız olanlar aşk fırsatları yakalayabilir. Çalışmalarınızda planlı ve programlı yol almak isteyeceksiniz Sadece bazı arkadaşlıklarınızın kıskaçlıklarıyla karşı karşıya gelebilirsiniz.
"İnsanların duruşuna saygı duyun. Siz kendinizden emin olun"




Nuray Sayarı
 
tumblr_b5ed7c8efaab578c54f75070c14d2538_8066b2db_640.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Hafta başlarken iş konularında kararlı istikrarlı davranabilirsiniz. Ev aileye dair kararlar alınabilir. Hafta genelinde ilişkilerde ve maddi konularda plansız durumlar oluşabilir. Büyük yatırımlar için risk almamanız daha iyi olacaktır. Eski işleri tamamlama, rutin işleri devam ettirmek iyi olacaktır. Yeni başlangıç için verimli bir haftada olunmayacak. İlişkilerde stresler uyumsuzluklar olabilir. Cumartesi Başak yeniayı gerçekleşmesi ile birlikte işlerinize düzen getirmeye başlıyorsunuz ve yeni kararlar için hareket geçiyorsunuz. Günlük rutinleriniz hızlanabilir. Yakın çevre akrabalarla ilgili sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Kullandığınız teknik malzemeler, yazışma anlaşma iletişimde alakalı konularda planlı ve sağlam adımlar atınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Haftanın ilk günleri kararlı ve istikrarlı etkiler var. Beklediğiniz haberler gelebilir. Haftanın ilerleyen günlerinde dengesizlikler olabilir. Bazıları için etrafında fikir ayrılıkları olabilir. Aile ev emlak konularında yolunda gitmeyen konular varsa artık bir karar verebilirsiniz. Yeni ay öncesi günlerdi belirsizlikler kafa karıştırıcı olabilir. Cumartesi Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda çocuklar, eğlence hayatınız, ilişkiniz, Sahneye yaratıcılık konuları yer almakta. Bu dönem yaşamı daha eğlenceli kılacak koşullarınız söz konusu. Ayrıca gerçekçi adımlar, mutlu koşullar için destekleniyorsunuz ancak evlilik konularında bir takım karşıt fikirleriniz oluşabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Haftaya başlarken hızla birçok işi halledebilir, hareketli olabilirsiniz. Yarım kalan İşleri tamamlamak için bu hafta değerlendirilebilir. Haftanın ilerleyen günlerinde ilişkilerde uyumsuzluk, fikir ayrılığı olabilir. Geri planda iç dünyanızda huzursuz eden konuların etkisi devam etmekte. Bu hafta kalıcı yeni adımlar büyük girişimler için desteklenen etkiler yok. Araştırma geliştirme için değerlendirilebilir. Evinizi arındırmak şifalandırmak temizlemek düzen kurmak için değerlendirilebilecek bir haftadasınız. Cumartesi Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda yaşamınızın temelleri, aileniz, eviniz yer almakta. Yaşadığınız yer ile ilgili yeni bir karar alabilirsiniz, ev içi değişimler söz konusu olabilir veya evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Yeni ay süresinde işiniz ve eviniz ile ilgili denge kuracağınız koşullar söz konusu.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Haftaya başlarken girişimleriniz kararlı ve istikrarlı olacaktır, görev bilinciyle hareket edilebilir. Aile ev emlak konuları ona gündeminizde yer alabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde belirsizlik kafa karışıklığı oluşabilir. Maddi konularda veya işinizi ilgilendiren konularda bir durumu bitirme kararı alabilirsiniz. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız odağınızda yer alıyor. Yeniay etkisi ile hızlanmaya başlıyorsunuz. Bu yeniayda çevrenizle kuracağınız iletişimde önemli yenilikler içerisindesiniz. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz veya kısa seyahateler gerçekleştirebilirsiniz. Kardeşler arkadaşlar yakınlarla alakalı iletişim sorunları olabilir. Bu dönem tepkilerinizi baskılamak yerine, mantıklı bir şekilde çözüm üretmeniz iyi olacaktır.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde odağınızda maddi konular, alacak verecekler yer alabilir fayda görebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde yeni başlangıçlar için verimli değil, ancak rutin işler devam ettirilebilir. Bu hafta güzellik estetik ile ilgili uygulamalar yaptırmayınız. İkili ilişkilerde kafanızı karıştıran konular bu hafta sizi bir karar almaya itebilir. Gizlediğiniz gündemleriniz var ise bunlar size içsel huzursuzluk yaratabilir. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda finansal konular yer almaya başlıyor. Yeni planlamalar, yapılanmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. İşinizle alakalı rekabet hırs mücadele etkisi olabilir. Bu dönem işinizi güçlendirmek yeni kararlar almak çalışmak emek vermek daha faydalı olacaktır. Genel olarak sağlığınıza ekstra özen göstermeniz iyi olacaktır

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Haftaya başlarken ne istediğini bilen, kararlı istikrarlı olarak hareket edeceksiniz. Ancak haftanın ilerleyen günlerinde dengesizlikler olabilir. İlişkiler, para veya kadınlarla ilgili uyumsuzluklar olabilir, iç dünyanızda duygusal sıkışıklığınız olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda hayatınızın genelini ilgilendirecek konular yer almakta. Özellikle ilişkiler cephesinde hareketlilikler yaşanabilir. Bu dönem dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum ortaklı işlerle ilgili yeni bir adım anlamına gelebilir. Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan yeniayda değerlerinizi sorgulayın ve yapıcı güçlü kararlar alın. Bazı kişiler için rekabet enerjisi ile harekete geçmeler olabilir, etrafa tepkisel yaklaşımlar gündeme gelebilir. Bu dönemi verimli kullanmak için emek vermek üretmek çalışmalarınızı odaklanmak iyi olacaktır.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde İçedönük ve detaycı olabilirsiniz. Geri planda çalışma üretme işleri toparlamak için değerlendirilebilir. Haftanın sonraki günlerinde bir şeyleri tamamlama bitirme onarma için değerlendirilebilir. Güzellik estetikle ilgili büyük uygulamalar yapmak için uygun dönemde olunmayacak. İkili ilişkilerde sorun yaşayanlar için bu hafta uyumsuzluklar daha belirgin hale gelebilir. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda geri planda kalmış konular, gizli gündemler olabilir. Bu dönem ruhsal sağlığınız içsel endişeleriniz konusunda yeni durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca genel sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Bu dönem kadınlarla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Detoks programlarına katılma arınma şifalanma için değerlendirilebilecek bir dönemde olacaksınız

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde fikirlerinizi sağlamlaştırabilir etrafınıza desteğini alabilirsiniz. Haftanın sonraki günlerinde bir durum kafanızı meşgul edebilir. Kadınlarla ilgili veya ilişkiler, evlilikle ilgili uyumsuzluklar olabilir. Kalabalık gruplar sosyal hayatın içerisinde arkadaşların desteğini alabilir dışa dönük çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda sosyal gruplar, dernekler, arkadaşlarınız yer almakta. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız ilişkilerle ilgili, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilir. Çevrenizin genişleyeceği bu yeniayda, sosyal olacağınız, dernek veya kalabalık grupların içerisinde olacağınız yeni gelişmeler olabilir. Aşırı kontrolcü davranmadan üretmek emek vermek bu dönem iyileştirici olacaktır.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde İşinizle ilgili kararlı istikrarlı hareket edeceğiniz etkiler var. Haftanın ilerleyen günlerinde kariyeriniz mesleğiniz önceliğinizde olacak. Ancak hafta ortasından sonra yeni büyük girişimler başlatmak için verimli değil. Sorumlukları daha çok odaklanacağınız kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda mesleki konular yer almakta. İşinizle ilgili yeni adımlar atmayı destekleyen bir yeniay süresinde olacaksınız. Kendinize hedefler koyabilmeli, yeni projeler başlayabilmelisiniz. İkili ilişkilerle alakalı rekabetler gündeme gelebilir. Bu dönem yargısal davranmak yerine harekete geçmeli işbirliği ve cesaret açığa çıkartılmalıdır

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Haftanın ilk günleri sizler için verimli istikrarlı etkileri getirmekte. Aşk çocuklar riskli kazançlar ile ilgili harekete geçirici etkiler var. Ancak bu hafta kalıcı büyük girişimler için desteklenmeyen etkiler var ancak yeniay sonrası günlere iş girişimleri için harekete geçebilirsiniz. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte seyahatler artabilir, tatil planları yapılabilir. Bazı konularda yeni gerçekçi net adımlar atmak için gökyüzü destekliyor. Bu dönem çevrenizle kuracağınız iletişim önem arz ediyor. Bu yeniayda sağlamlaşmak, kalıcı adımlar atmak için gökyüzü desteğini alıyorsunuz. Yeni ay sonrası günlerde iş girişimleri başlatmak, iş seyahatleri yapmak, tatil planları yapmak eğitim öğretim almak için verimli etkileriniz var

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde günlük rutinleriniz yoğun ve hızlı olabilir, sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta genelinde maddi konularla alakalı yoğun düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Alım satım kredi için sonraki haftayı değerlendirmek daha mantıklı olacaktır. Etrafınızda fikir ayrılıkları, ev aile veya ilişkilerle ilgili dengesizlikler olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda finansal konular yer almakta. Paylaşımlı gelirler, banka işlemleri, miras, nafaka konuları ile ilgili yaşanabilecek gelişmeler söz konusu. Bu dönem toprak veya gayrimenkul ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemi para ve sağlıkla alakalı planlı ve düzenli olarak geçirmek fayda sağlayacaktır, detoks ve arınma programları iyi gelecektir

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde ilişkiler ortaklıklar ve evlilikle alakalı anlaşmalar sözleşmeler kararlar için değerlendirilebilir. Ancak haftanın ilerleyen günlerinde yeni başlangıçlar için verimli etkiler de olmayacak. Bu dönem odağınızda eşiniz birlikte çalıştığınız kişiler ortaklı çalışmalar olacak. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan yeniayda odağınızda ilişkileriniz yer almakta. Ortaklı işler, evlilik ile ilgili konularda birtakım gelişmeler sizleri beklemekte. Yeni kararlarınız, gerçekçi adımlarınız olabilir. Uzun süredir mücadele ettiniz ilişkilerle alakalı konularda yine ay sonrasında net bir karar verilebilir. Aile içi rekabet fikir ayrılıkları olabilir. Bu dönem sizlerin planlı ve programlı olmanız size fayda sağlar. Hayatı akışına bırakmadan harekete geçmeye ihtiyacınız var.



Nurgül Düzenli
 
X