Koç: Haftaya yönetici gezegeniniz Marsın akrep burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. Bu süreçte enerjinizi ikili ilişkiler ve ortaklı konulara harcayabilirsiniz. Finansal konularla çok daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Borç-alacak, miras, kredi gibi alanlarda alacağınız bazı kararlar söz konusu olabilir. Güneşin de terazi burcuna geçmesiyle ilişkisel anlamda karşı tarafla daha uyumlu ve pozitif bir sürece geçiş yapabilirsiniz. Sizler için daha çok eyleme geçme haftası olacaktır. Alım-satım ve ilişkisel her türlü konuda yeni bir düzene adım atıyor olacaksınız. Özellikle yaz başında düşündüğünüz ancak eyleme geçmediğiniz bir konu varsa bu alanla alakalı önünüze bazı fırsatlar çıkabilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Boğa: Haftaya ilişki ve ortaklı konularla başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Marsın akrep burcuna geçmesiyle odak noktanız karşı tarafla olan bağlantılar olacaktır. Uzaklarla bağlantılı iş konuları, yada uzaklardan bir ilişki gündem olabilir. Bu süreçte yaşadığınız ilişki yada iş konusunu gizliyor olabilirsiniz. Anlaşılamayan durumlar, yarım kalan konular varsa artık çözüm adına eyleme geçebilirsiniz. Özellikle finansal konularda daha bireysel hareket etmek isteyebilirsiniz. Hafta başında güneşin de terazi burcuna geçmesiyle sorun yaşadığınız her türlü iş ve ilişki konusunda daha çözüm odaklı konuşmalar yapılabilir. İşinizin yada gündelik rutinlerinizin daha planlı olacağı bir zaman olacaktır. Sağlık konusunda alacağınız pozitif haberler de hafta gündeminde yer alıyor. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
İkizler: Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün terazi burcundaki enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Marsın da akrep burcuna geçmesiyle iş ve sağlık alanınızda bir hareketlenme söz konusu olabilir. Sağlık konusunda biraz daha temkinli olmak faydanıza olacaktır. Finansal konularda daha fazla kaynak yaratmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle aşk hayatınız, çocuklarınız, bazı yatırımlarınız daha çok gündeminizde yer alabilir. Geleceğe dair hayalleriniz, hedefleriniz konusunda daha kararlı olmanız gereken zamanlar diyebilirim. Yeni bir düzen kurmak istiyorsunuz ancak gerekli adımlar için bu hafta mutlaka eyleme geçmeniz gerekmekte. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Yengeç: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. 4 Kasım tarihine kadar aşk ve çocuklarınızın hayatı ile alakalı enerjinizi harcayabilirsiniz. Bu süreçte sizlere olumlu bir açı yaptığı için keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bazı yatırımları bu dönem yapabilir, farklı bir kazanç sağlayabilirsiniz. Mars ve Pluto arasındaki kare açı ile finansal yada ilişkiler konusunda tamam yada devam enerjisinde olabilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle ev, aile konularında pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma, tadilat gibi alanlarda yenilik söz konusu olabilir. Geleceğe dair hayaller ve hedeflerle alakalı işinize yaramayanları eleyip, yolunuza devam etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Yani bu hafta aslında alınan kararlar için eyleme geçiyor olacağız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Aslan: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. 4 Kasım tarihine kadar enerjinizi daha çok ev ve aile konularına harcayabilirsiniz. Taşınma, tadilat, mal, mülk alım-satım konuları bu süreçte netleşebilir. Miras, nafaka, pasif gelirler konusunda yeni bir döneme adım atıyor olabilirsiniz. İlişkisel konularda özellikle finansal alanlar daha çok merkezinizde olabilir. Kendinize yeni bir iş alanı yaratmak, kazanç sağlamak adına yapılacak görüşmeler, önemli adımlar olabilir. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle yakın çevre, komşular, kardeşlerle alakalı her türlü pozitif gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacaktır. Araba alım-satım konusunda da oldukça pozitif etkiler almaktasınız. Finansal anlamda özellikle alacağınız kararlar geleceğinize ışık tutacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Başak: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Bu süreçte zihniniz her zamankinden fazla çalışabilir ve gergin enerjilerde olabilirsiniz. Özellikle yakın çevre, kardeşlerle alakalı konularda sakin kalmanızı öneririm. Trafikte her zamankinden daha fazla temkinli olmalısınız. Yakınlarınızla olan ilişkilerde geçmiş maddi konular yeniden gündeme gelebilir. Kendi işinizi yapıyorsanız bazı yatırımlar yapmanız gerekebilir. Alacağınız kararlarda eyleme geçmeniz gerekebilir. Özellikle bağımlı hissettiğiniz enerjilerden arınmanız gereken zamanlar diyebilirim. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle finansal konularda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öz değer algınızın artacağı, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz zamanlar olacaktır. Bir ortaklık yada ilişki bu dönem sona erebilir, yada yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Terazi: Haftaya güneşin burcunuza geçmesiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bu dönem kendinizi daha çok göstereceğiniz ortamlarda ve projelerde yer alabilirsiniz. Hayat amacınızı ve nelerden keyif aldığınızı daha net gözlemleyeceğiniz, size ayak bağı olan her türlü kişi ve durumdan uzaklaşacağınız bir dönem diyebilirim. Marsın akrep burcuna geçmesiyle finansal konular odak noktanız olurken, harcamalarınız artabilir. Miras, yatırım, ortak konularda oldukça yoğun bir gündem olacaktır. Maddi konularda mal alım-satım, yeni bir yatırım söz konusu olabilir. İş ve kariyer konularında önemli sorgulamalar yaşadınız, şimdi net kararlar ile eyleme geçmeniz gerekebilir. Güneş terazi burcunda olacağı işin daha uzlaşmacı bir tavırda hareket edebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Akrep: Haftaya Marsın burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Hafta başından 4 Kasım tarihine kadar oldukça yoğun ve aktif bir dönem başlıyor olacak. Ne istediğinizi bilen, net enerjilerde olacağınız zamanlar diyebilirim. Bu süreçte biraz agresif olabilir, karşı tarafla gergin konuşmalar yapabilirsiniz. Spor yapmak sizlere iyi gelecektir. İş ve gündelik rutinler, sağlık gibi alanlarda da daha hızlı adımlar atarak harekete geçebilirsiniz. Geleceğe dair kaygılar, ev ve iş arasında kalacağınız durumlara karşı alınacak önemli kararlar olabilir. Bu dönem ne istediğiniz konusunda net olmanız size fayda sağlayacaktır. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle arka planda kalan konular, yapılan görüşmeler ile alakalı bazı farkındalıklar yaşayarak eyleme geçebilirsiniz. İlişkiler sizin için önemli bir aşamada olacaktır. Vereceğiniz kararlar gelecek için önemli bir adımın başlangıcı olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Yay: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Bu süreçte özellikle 4 Kasım tarihine kadar arkanızdan çevrilecek düşmanlıklara karşı temkinli olmanızı öneririm. Açık konuşmalar yerine maskeli kişiler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız eylemlerinizi insanlara duyurmak yerine daha çok gizli hareket edebilirsiniz. Özellikle yatırım ve finans konularında planlarınızı sadece yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle ana konunuzun sosyal çevre ve para konuları olacağını söyleyebilirim. Güneş ve Neptün arasında yaşanacak karşıt açı ile ilişki ve yatırım konusunda hayaller ve gerçekleri ayırt etmeniz gerekebilir. Daha gerçekçi ilerlemek faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Oğlak: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. 4 Kasım tarihine kadar sosyal çevrenizde daha aktif olacağınız bir dönem olacaktır. Gelecek planlarınız, kariyerden gelen kazançlarınız konusunca eyleme geçme durumları oluşabilir. Ev, aile konusunda bazı değişimler yapmak isteyebilir, kimlerle yola devam etmek isteyeceğinize karar verebilirsiniz. Finansal anlamda yatırım yapmak isteyebilir, farklı bir kazanç kapısı sağlayabilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle kariyer ve toplum önünündeki statünüzü gösteren alanda oldukça görünür olacağınız bir süreç olacaktır. Hayatınızla ve ailenizle alakalı bir haberi topluma duyurabilirsiniz. İş yada gönül ilişkilerinizde size engel olan her türlü kişi ve durumla alakalı önemli bir çözüm sağlayabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Kova: Haftaya Marsın akrep burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Bu süreçte özellikle kariyer alanında yoğun bir sürece adım atıyor olacaksınız. Hafta başında tartışmalı ve gergin enerjilerden uzak kalmanızı öneririm. Kariyer alanınızda önemli bir değişimden geçiyor olacaksınız. Kardeşler, yakın çevre ile bağlantılı işlerde bazı değişiklikler yapılması da mümkün olabilir. Eski bir düzen yerine yeni bir sürece adım atıyor olacaksınız. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle uzaklarla bağlantılı, akademik ve felsefi konular hayatınıza daha çok dahil olabilir. Uzaklara seyahat edebilir, sosyal medya gibi platformlarda işinizi büyütebilirsiniz. Bakış açınızın önemli ölçüde değişeceği, hayatınızın bir çok alanında alınan kararlarda eyleme geçeceğiniz bir süreç. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Balık: Haftaya Marsın akrep burcundaki seyahatiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Bu süreçte uzaklarla bağlantılı konular, yurtdışı, eğitim, hukuk gibi alanlarda daha aktif rol alabilirsiniz. Bu alanlarla alakalı motivasyonunuzun artabileceği bir süreç olacaktır. Maddi konular ve öz değer algınızla alakalı yeni aksiyonlar almak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş alanı kurmak gibi düşünceniz varsa bu dönem eyleme geçebilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesiyle finansal konular ile alakalı yakın çevrenizden destek görebilir, maddi, manevi adım atmak için uygun ortamı oluşturabilirsiniz. Yeteneklerinizin daha çok farkına varacağınız, ne istediğinize karar vereceğiniz zamanlar olacaktır. Bu dönem artık karar vermekten ziyade harekete geçme enerjisinde olacağız. Ortaklı konularda bağımlı olmaktan çıkıp, kendi bireyselliğinizle yola devam etmek, size kendinizi değerli hissettirecektir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.