• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22+3 de ölçümlere bakar mısınız doktor yorum yapmadı

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.872
771
123
Sevgili hamileler anneler sor um bu aslında

yani bu haftalarda bu ölçümler normal mi

yapay zekaya da sordum ortalama olarak normal falan diyor ama zaten üst üste binmiş gibi ben bir şey anlamadım

doktor da hiçbir yorum yapmadı sadece ölçümleri söyledi daha sonra detaylı ultrason zamanın gelmiş hemen randevu al git dedi

Eklentiler

• IMG_20251002_141041.webp
    IMG_20251002_141041.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20251002_141036.webp
    IMG_20251002_141036.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20251002-WA0002.webp
    IMG-20251002-WA0002.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20251002-WA0003.webp
    IMG-20251002-WA0003.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Bende doktorumdan sonra chatgpt ye soruyorum doktorumla aynı çıkıyor sonuclarım hep
23. Haftadan sonra detaylı bakmıyorlar bıran önce nerden randevu bulabılırsen al hemen devlette bulamazsın %90 yanı özeller bile dolu oluyor genelde ben 15 gun öncesinden almıştım randevuyu dün yaptırdım

Sevgili hamileler anneler sor um bu aslında

yani bu haftalarda bu ölçümler normal mi

yapay zekaya da sordum ortalama olarak normal falan diyor ama zaten üst üste binmiş gibi ben bir şey anlamadım

doktor da hiçbir yorum yapmadı sadece ölçümleri söyledi daha sonra detaylı ultrason zamanın gelmiş hemen randevu al git dedi
Endişelenme emin ol ki bi sıkıntı olsaydı söylerdi kendini strese sokma ayrıntılıya da muhakkak gir bence çok önemli olduğunu düşünüyorum ben de yaptırmıştım

Bende doktorumdan sonra chatgpt ye soruyorum doktorumla aynı çıkıyor sonuclarım hep
23. Haftadan sonra detaylı bakmıyorlar bıran önce nerden randevu bulabılırsen al hemen devlette bulamazsın %90 yanı özeller bile dolu oluyor genelde ben 15 gun öncesinden almıştım randevuyu dün yaptırdım
Randevuyu aldım canım sadece yorum yapmaması ve ufaktaolsa farklılıklar korkuttu beni

Endişelenme emin ol ki bi sıkıntı olsaydı söylerdi kendini strese sokma ayrıntılıya da muhakkak gir bence çok önemli olduğunu düşünüyorum ben de yaptırmıştım
Randevuyu aldım canım sadece yorum yapmaması korkuttu tek cümlesi bi an önce randevunu al demesi olsu acaba randevu bulunmuyor diyemi öyle diyor demeye başladım

Randevuyu aldım canım sadece yorum yapmaması korkuttu tek cümlesi bi an önce randevunu al demesi olsu acaba randevu bulunmuyor diyemi öyle diyor demeye başladım
Geç kalmak üzeresin ya ondan öyle demiştir canım korkma devlete gidiyorsan ağızlarından bişey duymak imkansız zaten. Artık terimleri öğrendim sekrete bilgi verirken kaç kilo olduğunu falan kendim anlıyorum 😂

Geç kalmak üzeresin ya ondan öyle demiştir canım korkma devlete gidiyorsan ağızlarından bişey duymak imkansız zaten. Artık terimleri öğrendim sekrete bilgi verirken kaç kilo olduğunu falan kendim anlıyorum 😂
Evet devlete gidiyorum gerçekten özelin gözünü seveyim ya.
Ama ne yaparsın işte devlete geçtim orda takibim olsun diye Allah'ın izniyle 🤲🏻
Korktum işte ölçümlerde de az da olsa bi fark görünce

Evet devlete gidiyorum gerçekten özelin gözünü seveyim ya.
Ama ne yaparsın işte devlete geçtim orda takibim olsun diye Allah'ın izniyle 🤲🏻
Korktum işte ölçümlerde de az da olsa bi fark görünce
Ben de hem özele hem devlete gidiyorum cihazdan cihaza bile fark var inan devlette 31 haftalık çıkıyor özelde 32 haftalığım 😂

Ben de hem özele hem devlete gidiyorum cihazdan cihaza bile fark var inan devlette 31 haftalık çıkıyor özelde 32 haftalığım 😂
İlahi yaa güldürdün beni ne diyelim sağlıkla hayırla kucaklarımıza alıp sağlıkla hayırla güvende büyütürüz inşallah 🤲🏻

Back
X