- 31 Mayıs 2025
- 222
- 246
- 18
- 27
- Konu Sahibi prensesmoana
-
Teşekkür ederim. Havuç suyunu çok duydum. Mutlaka içeceğim. Suyu da çok fazla içemiyordum. Arttıracağım. Umarım işe yarar.Havuç suyu diye duymuştum. Bide bol bol su için. Zaten bu sıcakta ekstra içmek lazım. Ben yaşamadım ama iyice araştır daha öneriler olacaktır.
Teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim.Su havuç suyu için ve şekerli şeyler suyu arttırıyormuş doktorum bana özellikle yeme dedi hatta artmasın diye
Doktorum bana günde en az 3 litre su ve 1 bardak havuç suyu dedi her gün. Havuç suyu gerçekten çok etkiliymiş. Suyunu çıkaramıyorsan günde 4 kere havuç ye dedi.Merhaba. Bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin gelişimi güzel fakat suyu azalmış. Normalde 80-240 arası olması gerekirken benimki 78’miş. Bu haftalarda bu durumla karşılaşan var mı? Ne yapabilirim suyun artması için?
Merhaba ben normalde çok su içen biri değilim hamileligimden itibaren günde 1 buçuk 2 litre icebiliyorum anca bu oran cokmu az sizce sıkıntı yaratabilir miSu havuç suyu için ve şekerli şeyler suyu arttırıyormuş doktorum bana özellikle yeme dedi hatta artmasın diye
Kesin sıkıntı yaratacak diyemeyiz ama su çok önemliymiş. Her şikayetimde doktorum öncelikte bol su iç önerisinde bulunuyor. Az su içmek kasılmaları, erken doğumu, bebeğin suyunun azalmasını, ödemi ve sancıları tetikleyebilirmiş. Kendinize bir şişe edinin bence. Bende hiç su içemezdim şişe sürekli elimin altında içiyorum.Merhaba ben normalde çok su içen biri değilim hamileligimden itibaren günde 1 buçuk 2 litre icebiliyorum anca bu oran cokmu az sizce sıkıntı yaratabilir mi
Bende 1 buçuk lt şişe onu içiyorum peki bu suyun normal yada az olması ne zaman nasıl belli oluyor mesela bugün normal kontrolum vardı orda belli olur muKesin sıkıntı yaratacak diyemeyiz ama su çok önemliymiş. Her şikayetimde doktorum öncelikte bol su iç önerisinde bulunuyor. Az su içmek kasılmaları, erken doğumu, bebeğin suyunun azalmasını, ödemi ve sancıları tetikleyebilirmiş. Kendinize bir şişe edinin bence. Bende hiç su içemezdim şişe sürekli elimin altında içiyorum.
Evet belli olur. Suyunuz azsa doktorunuz söyler zaten ona göre önlem alır. Benim erken doğum için kullandığım bir ilaç suyumu etkilemiş doktorum söyledi şimdi her gün iğne vuruluyorum. Tabi herkeste ayni şey olacak diye bir şey yok ama yine de dikkat edin riske atmaya değmez.Bende 1 buçuk lt şişe onu içiyorum peki bu suyun normal yada az olması ne zaman nasıl belli oluyor mesela bugün normal kontrolum vardı orda belli olur mu
Tamamdir çok teşekkür ederimEvet belli olur. Suyunuz azsa doktorunuz söyler zaten ona göre önlem alır. Benim erken doğum için kullandığım bir ilaç suyumu etkilemiş doktorum söyledi şimdi her gün iğne vuruluyorum. Tabi herkeste ayni şey olacak diye bir şey yok ama yine de dikkat edin riske atmaya değmez.
Hamilelikte çok su içmek her anlamda çok iyiymiş herkes de bol su için diyor zaten bende 2 litre içmeye çalışıyorumMerhaba ben normalde çok su içen biri değilim hamileligimden itibaren günde 1 buçuk 2 litre icebiliyorum anca bu oran cokmu az sizce sıkıntı yaratabilir mi
Evet canım ya işte bende 2 litre içmeye çalışıyorum ekstra olsun diye salatalık ayran cacık felan ekstradan tüketmeye çalışıyorum 1 bardak limonata içiyorum kan dolaşımı ve sıvı için süt içiyorum artık ne kadar suyun yerini alır bilemiyorumHamilelikte çok su içmek her anlamda çok iyiymiş herkes de bol su için diyor zaten bende 2 litre içmeye çalışıyorum
Suyun bitmesi su içmemktn değil ki az içen biri 4 5 litre normal değil. Burda hamile birine fikir veriyorzMutlaka günde 4-5 litre su iç canım seni zorlayacak ama yapacak birşey yok maalesef kendini zorlamalısın. Havuç suyunu da çok duydum
Süt içmeyin yerine kefir icinE
Evet canım ya işte bende 2 litre içmeye çalışıyorum ekstra olsun diye salatalık ayran cacık felan ekstradan tüketmeye çalışıyorum 1 bardak limonata içiyorum kan dolaşımı ve sıvı için süt içiyorum artık ne kadar suyun yerini alır bilemiyorum
Bende öyle yapıyorum kefir de çok faydalıymış hergün içmeye çalışıyorum bebek kilo alsın diye benimde erken dığum riskim var o yüzden ne kadar kilo alırsa o kadar iyi olurE
Evet canım ya işte bende 2 litre içmeye çalışıyorum ekstra olsun diye salatalık ayran cacık felan ekstradan tüketmeye çalışıyorum 1 bardak limonata içiyorum kan dolaşımı ve sıvı için süt içiyorum artık ne kadar suyun yerini alır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?