- 25 Mayıs 2017
- 986
- 644
- 103
Amin canımm. Bende ikiz eşiyim. Gende vardı zatenYaaaaa çok şaşırtıcı mucizeAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin demekki Emriyo kendi içinde bölünmüş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımm. Bende ikiz eşiyim. Gende vardı zatenYaaaaa çok şaşırtıcı mucizeAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin demekki Emriyo kendi içinde bölünmüş
![]()
Hemde nasıl bir şokkAay süper bi haber bence, tam şok edici maşallah diyelim :) Gönlünüze göre sağlıkla olsun. Bize de dua edinn darısı basımıza :)
Çoooooook sevindimmKızzlar bugün kontrolüm vardı. İkiz gebe olduğumu öğrendm hala şoktayımm. Doktorum bile heyecanlandı. Yarım saat sürdü muaynemiz. Tek yumurta ikizleri. İkiside aynı haftayla uyumlu.![]()
Hadi bakalım gönlüne göre olur inşallah.Çoooooook sevindimmben de hala ümitliyim doktor görmememiştir iki tanedir diyorum
bana çift transfer edildi ama hala tek bakalım perşembe yine gidicem ben de
![]()
İlk muayeneleriHadi bakalım gönlüne göre olur inşallah.Benimkide zor görüldü. Hatta görülmedi vajinadan bakıp anladık. Yoksa anlaşılmazdı bence
balım hani sağdan ya da soldan ağrı oluyor ya kasıkta ara ara, sende hangi tarafta? Bende iki tarafta da oluyo herkes tek tarafta oluyor diyor. Perşembe gidicem doktora. Bu 3. Gidişim olacak ilk ikisinde hep vajinal ultrason yaptı bana da karnımdan göremedik keseyiHadi bakalım gönlüne göre olur inşallah.Benimkide zor görüldü. Hatta görülmedi vajinadan bakıp anladık. Yoksa anlaşılmazdı bence
Birkaç hafta öncesine kadar sağ kasığım ağrırdı ama şimdi kasık ağrım alt tarafımda çok nadir oluyor artık. Ultrason cihazı iyi değilse pek zaten görünmüyor. Benim girdiğim ultrason detaylı ultrason cihazı aynı zamanda.İlk muayeneleri
balım hani sağdan ya da soldan ağrı oluyor ya kasıkta ara ara, sende hangi tarafta? Bende iki tarafta da oluyo herkes tek tarafta oluyor diyor. Perşembe gidicem doktora. Bu 3. Gidişim olacak ilk ikisinde hep vajinal ultrason yaptı bana da karnımdan göremedik keseyi
Benim gittiğim de öyle ama bana doktorum rahmin geride ondan dolayı dediBirkaç hafta öncesine kadar sağ kasığım ağrırdı ama şimdi kasık ağrım alt tarafımda çok nadir oluyor artık. Ultrason cihazı iyi değilse pek zaten görünmüyor. Benim girdiğim ultrason detaylı ultrason cihazı aynı zamanda.
O zaman ondandır görünmemesi. Kaç haftalıksın şu anBenim gittiğim de öyle ama bana doktorum rahmin geride ondan dolayı dedi
8+1 olduk teyzesiO zaman ondandır görünmemesi. Kaç haftalıksın şu an
Bebeğim düşmüş.. az önce doktordan çıktım kürtaj olacakMaşallah onabenim programda 8+3 görünüyor canım. Pazartesi ölçümleri 9.hafta olmalı bakalım ne olacak. Ama moralim bozuk biraz. Tek plasenta ikizleri olmaları muhtemel. Bu da çok riskli olduğunu gösteriyor
![]()
Yaaa. Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bilemedim. Demek ki sağlıklı değilmiş. Allah sağlıklı olanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım…Bebeğim düşmüş.. az önce doktordan çıktım kürtaj olacak
YaaaaBebeğim düşmüş.. az önce doktordan çıktım kürtaj olacak
Amin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinYaaa. Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bilemedim. Demek ki sağlıklı değilmiş. Allah sağlıklı olanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım…
Çok teşekkür ederim kuzumYaaaacok üzüldüm ben 5 düsük yaşadım insallah biran önce toparlayacaksındır umudunu sakın kaybetme çok geçmiş olsun
![]()
Selamlar nasıl gidiyorYaaa. Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bilemedim. Demek ki sağlıklı değilmiş. Allah sağlıklı olanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım…
Kolaylıkla geçer inşallah sürecimiz. Kan sulandırıcı yapabilir diyorlar kanama alanı yok çünkü. Benim de en başından riskli gebelik daha önce bahsetmiştim serklajım var daha şimdiden rahim ağzı uzunluğum çok kısa WC dışında kalkmıyorum onun da etkisi olabilirmiş lekelenme illaki kalkıyor insanBenim ikiz olunca doktor devam ettiriyor. Sanırım 12.haftaya kadar beraberiz. Ben kendi doktoruma da gittim ona da muayne oldum Perinatolojiye de yönlendirecekler iki hafta sonra. Riskli bir gebelik olacak gibi. 2 hafta sonraya kontrolüm var. İnşallah güzel ilerler hepimizinki. Senin lekelenmelerin neden geçmedi canım?
Prolutex piyasada kalmamış dendi doktor progestan dex aldırdı. Zaten kan sulandırıcıları bıraktırdı bu hafta doktor. ne iğne ne hap içmiyorum artıkk. Progestanı ise iki günde bire düşürdü. Kalçadan olanı bıraktırdı göbekten yapacam sadece iki günde bir. Buna bile şükür. Her gün iğne vurulmaktan çok yorulmuştm. İnşallah sende bırakırsın yakın zamanda.