22.ayda hala ağzı akıyor bu normal mi

Masal3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
202
91
98
Bebeğim 22.ayda ama kesinlikle onluksuz duramiyoruz nerdeyse 5. 6 aydan beri ağzıni hep açık tutuyor ve sürekli akıyor günde 6 7 sefer önlük degistiyoruz bu normal mi

Bana normal gelmedi ağız akması 7-8 ay gibi ilk dislerinin çıkmasıyla geçmişti. Bir doktora goturdunuz sordunuz mu?

Bana normal gelmedi ağız akması 7-8 ay gibi ilk dislerinin çıkmasıyla geçmişti. Bir doktora goturdunuz sordunuz mu?
Ben bakıyorum kendi bebeğim değil ama annesi henüz goturmedi oda bu durumdan muzdarip yarım saatte bir önlük degistiyoruz ağzını hiç kapatmıyor galiba ağzından nefes alıp veriyor kendi tercihi diye düşünüyor anne

Nasıl annesi götürmez? Biran önce götürsün lütfen çok geç kalınmış

Ben bakıyorum kendi bebeğim değil ama annesi henüz goturmedi oda bu durumdan muzdarip yarım saatte bir önlük degistiyoruz ağzını hiç kapatmıyor galiba ağzından nefes alıp veriyor kendi tercihi diye düşünüyor anne
Belki burunda dir sorun burundan nefes almaması kendi tercihi olamaz. Bir kulak burun bogaz doktoruna gosterse daha iyi olabilir

Belki burunda dir sorun burundan nefes almaması kendi tercihi olamaz. Bir kulak burun bogaz doktoruna gosterse daha iyi olabilir
15 aylıkken götürmustu gülerken ağlarken değişik bı ses cikartiyo bademcikleri kıkırdak yapıda o yüzden böyle demiş ama yakın zmanda goturulmedi bende demek istemedim oda fark ediyor diye

Nasıl annesi götürmez? Biran önce götürsün lütfen çok geç kalınmış
15 aylıkken götürmustu ama doktor bı sıkıntı görmemiş sadece bademcikleri kıkırdak yapıda 2 yaşında düzelir diye söylemiş ama bunun ağzını bu denli akmasıyla bir ilgisi var mıdır bilemiyorum merak ettiğim için böyle sormak istedim

Back
X