Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 22.ayda ama kesinlikle onluksuz duramiyoruz nerdeyse 5. 6 aydan beri ağzıni hep açık tutuyor ve sürekli akıyor günde 6 7 sefer önlük degistiyoruz bu normal mi
Ben bakıyorum kendi bebeğim değil ama annesi henüz goturmedi oda bu durumdan muzdarip yarım saatte bir önlük degistiyoruz ağzını hiç kapatmıyor galiba ağzından nefes alıp veriyor kendi tercihi diye düşünüyor anne
Ben bakıyorum kendi bebeğim değil ama annesi henüz goturmedi oda bu durumdan muzdarip yarım saatte bir önlük degistiyoruz ağzını hiç kapatmıyor galiba ağzından nefes alıp veriyor kendi tercihi diye düşünüyor anne
15 aylıkken götürmustu gülerken ağlarken değişik bı ses cikartiyo bademcikleri kıkırdak yapıda o yüzden böyle demiş ama yakın zmanda goturulmedi bende demek istemedim oda fark ediyor diye
15 aylıkken götürmustu ama doktor bı sıkıntı görmemiş sadece bademcikleri kıkırdak yapıda 2 yaşında düzelir diye söylemiş ama bunun ağzını bu denli akmasıyla bir ilgisi var mıdır bilemiyorum merak ettiğim için böyle sormak istedim