Tuvalet Eğitimi 22 aylık tuvalet eğitimi erken mi ?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Merhaba arkadaşlar benim kızım 15 aylıkken hemen öğrendi ogunden sonra bir gün altına yapmadı oğlumda geç biraktirdim bezi oyuzden ona alistiramadim geç kaldım oğluma malesf
Merhaba iyi günler
Kızım 22 aylık ve ben bugün tuvalet eğitimine başladık. 1. Gün sık sık tuvalete goturmeme rağmen 3 sefer altına yaptı. Tuvaleti geldiği zaman söylüyor ama yapacağı zaman söylüyor. Gecede bez bağladım ilk gün diye,eğer gündüz tuvalete alistirirsam gece bez kullanmam tuvalete kaldırırım.

Bu sırada biz de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun içinde çabuk öğretmek istiyorum.

Daha fazla çişini öğretmem için ne yapmalıyım.

Merhaba iyi günler
Kızım 22 aylık ve ben bugün tuvalet eğitimine başladık. 1. Gün sık sık tuvalete goturmeme rağmen 3 sefer altına yaptı. Tuvaleti geldiği zaman söylüyor ama yapacağı zaman söylüyor. Gecede bez bağladım ilk gün diye,eğer gündüz tuvalete alistirirsam gece bez kullanmam tuvalete kaldırırım.

Bu sırada biz de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun içinde çabuk öğretmek istiyorum.

Daha fazla çişini öğretmem için ne yapmalıyım.
Merhaba benim kızım kuzeni ile aynı yastaydi kuzeninin lazimliga yaptığını görünce kendide yapmaya başladı kızım çok takıntılı ve temiz çocuktur belkide ondan hemen öğrendi biraz damüstakil evde oturmak dez avantas oldu altına bir kilot bahçede dolanirdi aman eve yapacak korkusu yoktu zaten belli bir süre sonra kendi alisiyor

Merhaba benim kızım kuzeni ile aynı yastaydi kuzeninin lazimliga yaptığını görünce kendide yapmaya başladı kızım çok takıntılı ve temiz çocuktur belkide ondan hemen öğrendi biraz damüstakil evde oturmak dez avantas oldu altına bir kilot bahçede dolanirdi aman eve yapacak korkusu yoktu zaten belli bir süre sonra kendi alisiyor
Tuvaletine alissinda ,gerekirse ev batsın benim için önemli değil. Benim ne yapmam lazım. Nasıl bir yol izlemem lazım. Yardımcı olabilir misiniz.

Doğru yoldasin sık sık tuvaletini hatırlat onun hatırlamasını bekleme oyuna dalıyor unutuyor gündüze alışınca gecede yapmıyor bagzi çocuklar haa gece altına yapacak olursa ozaman kaldır ama sanmıyorum gündüz alışınca gecede yapmıyorlar

Çişini yaptığında taktir et alkışla mutlu olduğunu belli et güzel bir şey yaptığını düşünsün aferini kızıma de benim kızıma alkış falan de cooook etkili oluyor çocuklarda

Benim kızım 31 aylık.ısrarla bezine yapıyor hatta altını degişmemi bile istemiyor.eltimin kızı 12 aylık söylüyormuş :110:ablamın kızı ise dört yaşında öğrendi.her çocuğun hazır olduğu bi zaman var bnce..:KK46:

Oglum 19 aylik cis kaka varmi deyince bezini cikarttiriyo wc ye götürüyorum oyun oynuyo daha erken diye erteledim. Bugün pek samimi olmadığım bir arkadaşım canimi sıktı daha alismadimi ohaaaa dedi niye daha erken dedim olurmu benim oglan 14 aylik ken bıraktı dedi.abartma 10 yil olmus unutmussun dedim israrciydi uyuz oldum illa cocugunu ovecek ya benim ilk cocugum 2 yasinda hic zorlanmadan alışmışti 15 gunde oglumda zamanı gelince alisir zaten bezi taktirmamak icin direniyo hep

Kimseyi aldırma herkes çok biliyo zaten çok kınayan gelsin öğretsin hayrettt

merhaba kizlar.benim oglumda 22 aylik ve kendisi 1 aydir cok hevesli... masalllah kakasini ve cisinide kolay yapiyo ama arada sizinkiler gibi oraya buraya yapmakta hosuna gidiyo.. cunki bilerek yaptigini bana cok belli ediyo... ama ben bezini bagliyorum beni uyarinca aciyoruz yapiyor..tekrar bagliyorum ben....acaba baglamakla hata mi yapiyorum... hevesli ya bezi baglamam zamanla hevesini kirar mi napmaliyim....
Tabi ki bağlama :nazar:

Back
X