22. HAFTA AYRINTILI ULTRASON

Kubraozdemir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
19
2
36
Kızlar merhaba şuan 20. haftamdayım Sefaköy Medipol Hastanesi Deniz hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnunum benden ayrıntılı ultrasona girmemi istedi. Eve gelip internetten ayrıntılı ultrason hakkında detaylı bir araştırma yapınca pekte sıcak bakmadım faydaları olduğundan fazla belkide yanlış bilgilerle tüm hamilelik dönemini karartan bilgilerde olabiliyor. Bu konuda yaptıranlar varsa İstanbul Avrupa yakasında nerede ne kadar yaptırdınız fikirleriniz yorumlarınız çok önemli..

Yaptırıp yaptırmamakta çok emin değildim ama Sefaköy Vera Tıp Merkezinden randevu aldım gideceğim. Acaba yaptıran varsa bilgi paylaşırmısınız?

kaça yaptıracaksın canım bide dr radyologmu yoksa perintologmu yapacak

15 Ekim 2016 tarihinde kendi doktorumun bana verdiği 5 tane perinatologtan ulaşım olarak en yakın olanı seçtim. Araştırıp gitmediğim için çok pişmanın gerçekten tüm hamileliği etkileyebiliyor, doktorun konuşma tarzı özellikle , fabrika olayına çevirmişler işi , yeni doğum yapan arkadaşlarımın anllattıkları ile çok hevesle girdiğim yerden ağlayarak çıktım. Bebeğimi tam olarak göstermedi sadece ölçtü , en kötüsünü söyledi beni yolladı ve 2 günümün kabus geçmesine neden oldu..... iyice araştırıp öyle gidin ben istanbulda şişlide gittim.

Back
X