22.haftada detaylı da ense kalınlığı yüksek, dua edin ne olur

canım allahın izniyle bişey çıkmaz içini ferah tut, abimin üç çocuğunda ense kalınlığı çıktı çok fazla ama hepsi de birbirinden zeki çocuklar oldu tam tersi yani

Canım bu testlerin kesinliği yok yüksek oranda çıksa bile yüzde iki-uc sorunlu çıkıyormuş. Icini ferah tut dua et bol bol. Rabbim yardımcınız olsun onun izniyle bebeğine hic bisey olmayacak insallah.

Ben de cumartesi girdim detaylı ultrason a bağırsak genişlemesi olabileceğini söyledi. 2 gün sonra tekrar çağırdı. Yine aynı şeyleri söyledi ve bir araştırma hastanesine gitmemi söyledi. Ben de kendi doktorum a gösterdim sonucu araştırma hastanesine gitmenin hiç bir anlamı olmadigini söyledi. Kendi doktorum gözle görülür önemli bir şey olmadığını kendisinin takip edeceğini söyledi içim rahatladı biraz olsun. Inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır dua ediyorum. Siz de içinizi ferah tutun inşallah bir şey yoktur.

Ben de cumartesi girdim detaylı ultrason a bağırsak genişlemesi olabileceğini söyledi. 2 gün sonra tekrar çağırdı. Yine aynı şeyleri söyledi ve bir araştırma hastanesine gitmemi söyledi. Ben de kendi doktorum a gösterdim sonucu araştırma hastanesine gitmenin hiç bir anlamı olmadigini söyledi. Kendi doktorum gözle görülür önemli bir şey olmadığını kendisinin takip edeceğini söyledi içim rahatladı biraz olsun. Inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır dua ediyorum. Siz de içinizi ferah tutun inşallah bir şey yoktur.
Insallah Sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Ben artık bu sık kontrollerden de detaylı ultrasondanda sıkıldım her seferinde bisey söyleniyo artık anne adayları rahat hamilelik yasayamiyor. Bana da yok karın cevresi dar yok preeklampsi şüphesi var erken dogum olabilir diye bir sürü sey söylendi icim icimi yedi. Bu son ayda her hafta gidiyorum kontrole salı günü de cift kordon tehlikesi var dedi. Sanırım bir kez dolanmış ikinci kat da yakınmış. Önümüzdeki salı kontrol var o zamana kadar surekli bi şüpheye düşücem. Amerika'da Avrupa'da hamilelik boyunca en fazla 3 kez ultrasonla bakıyorlarmış. Onlar bu isi bilmiyor mu bu tehlikeler orda da yokmu anlamıyorum. Biraz tevekkül etmek gerek. Allah hepimizin yardımcısi olsun insallah bir avazda,azada noksansiz kavuşalım meleklerimize. Dularım sizlerle..

Amin, ben de zorda olan tüm annelere tüm bebeklere dua ediyorum yaşamak çok farklı gercekten

Insallah Sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Ben artık bu sık kontrollerden de detaylı ultrasondanda sıkıldım her seferinde bisey söyleniyo artık anne adayları rahat hamilelik yasayamiyor. Bana da yok karın cevresi dar yok preeklampsi şüphesi var erken dogum olabilir diye bir sürü sey söylendi icim icimi yedi. Bu son ayda her hafta gidiyorum kontrole salı günü de cift kordon tehlikesi var dedi. Sanırım bir kez dolanmış ikinci kat da yakınmış. Önümüzdeki salı kontrol var o zamana kadar surekli bi şüpheye düşücem. Amerika'da Avrupa'da hamilelik boyunca en fazla 3 kez ultrasonla bakıyorlarmış. Onlar bu isi bilmiyor mu bu tehlikeler orda da yokmu anlamıyorum. Biraz tevekkül etmek gerek. Allah hepimizin yardımcısi olsun insallah bir avazda,azada noksansiz kavuşalım meleklerimize. Dularım sizlerle..
Amin inşallah sen yolun sonuna gelmissin insallah bize de sağlıkla nasip eder. İçimde kıpır kıpır bir şey var, ve ben onun hasta olduğunu dusundukce acı cekiyorum

Arkadaslar merhaba biraz olsun icinizi ferahlatmak icin yazmak istedim.20.haftada bebegimin bagirsaklarinda parlaklik vardi.ayrica detayli ultrasonu yapan doktor degerleri cihaza yanlis girince down sendromu riskim fazla cikti biz tabi bunu sonradan ogrendik.aminiyosentez yapildi 45 dakika surdu cok zordu.sonuclar temiz cikti.aminiyosentezi yapan doktorum bile bu cocuk saglam yapmayalim dedi aslinda ama biz cesaret edemedik.demem o ki sadece tek bir belirti hastalik anlamina gelmiyor.icinizi rahat tutun.ben o bir ay hayatimi kararttim resmen.simdi 31 haftalik oldu hamileligim.parlaklik falan hepsi gecmis.tabiki tedbiri elden birakmayin ama kendinizi uzup bebeginizede bu olumsuzluklari hissettirmeyin.

Back
X