22 haftada vajıdadan kan gelmesi? yardım edin :(

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
gunaydın kızlar . ben 22 haftalık gebeyım bu sabah 1 damla seklınde iççamasırımda kan gördum bu normal mıdır deilmidir? cuma gunu gitmiştim doktora daha her seyını yaptırdım 4b-3b detaylı test eko testı her seyını yaptırdım iyi saglıklı dediler yardım edin ?

canım büyük ihtimal vajidadan değil de makattan gelmiştir o kan. fazlamı ıkındın. çatlak olmuştur damarda. bende 22. haftadayım. kabızlık oluyor zaman zaman ondandır inşallah.

cnm hemen doktora git, bu işin bir damla, iki damlası yok hepsi önemli benim de bir damla kan gelmişti, meğer iç kanama yaşıyormuşum, asla ama asla ihmal etme !!!

arkadaşlar haklı, hadi ilk haftalarda yerleşme kanaması filan deniyor ama bu haftaalardaki önemli olabiliyormuş. bir yerde okudum, ihmale gelmez..

gerçi bizim bir arkadaş 26 haftada kanaması oldu (eşiyle filan halı yıkamışlar) ama herhangi bir sıkıntısıda yok. inşallah seninde öyledir. ama kesinlikle doktora git, için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…