22 haftalık bebeğimi kaybettim. Sonra da enfeksiyon kaptım benim gibi olanlar varmı

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
20+5 günlük Ken gece kanamayla uyandım ama nasıl bir kanama sanki çeşmeden akıyo. Hemen eşimi uyandırıp hastaneye gittik. 1 hafta hastanede kaldım. Bebeğim dayanabildiği kadar dayanması için. Ama olmadı 1 hafta sonra kaybettim. Sonra da enfeksiyon kaptım 4 ay olacak hala toparlanamadım benim gibi olanlar varmı. Enfeksiyon için neler önerirsiniz. Tekrar anne olmayı kucağıma almayı çok istiyorum

Gecmis olsun canim. Enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu, vajinal mi ya da kanda mi ?ilac vs kuĺlaniyor msuun ?
Ben de o haftada kaybetmistim, enfeksiyonum d avardi, ancak rahim agzi yetmezligim de varmis. Iki yil gecti, simdi hamileyim tekrar. Ins, sende atlatirsin bu gunlrri de , Rabbim yuzunu guldurur.
Bagisiklik guclendirmeye karsi, suda cozunen propolis kullaniyorum ben, baya faydasini gordum, cevremde d ekullananlar var.

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Doktor antibiyotik vermedi mi? Enfeksiyon olmaması için iç çamaşırını her gün değiştirmeniz, kuru tutmanız, her tuvalete gittiğinizde yıkamak yerine arada tuvalet kağıdı ile silmek gerek, bana doktorum söylemişti. Maydanoz kürü işe yarıyor diye biliyorum ama ben hiç uygulamadım.

Gecmis olsun canim. Enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu, vajinal mi ya da kanda mi ?ilac vs kuĺlaniyor msuun ?
Ben de o haftada kaybetmistim, enfeksiyonum d avardi, ancak rahim agzi yetmezligim de varmis. Iki yil gecti, simdi hamileyim tekrar. Ins, sende atlatirsin bu gunlrri de , Rabbim yuzunu guldurur.
Bagisiklik guclendirmeye karsi, suda cozunen propolis kullaniyorum ben, baya faydasini gordum, cevremde d ekullananlar var.
Hem vajinal oldu hem idrar yolu. Kaç defa ilaç kullandım tekrarlıyo sürekli ve acayip canımı sıkıyo. Dua et benim için en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli anne olalım hepimiz

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Doktor antibiyotik vermedi mi? Enfeksiyon olmaması için iç çamaşırını her gün değiştirmeniz, kuru tutmanız, her tuvalete gittiğinizde yıkamak yerine arada tuvalet kağıdı ile silmek gerek, bana doktorum söylemişti. Maydanoz kürü işe yarıyor diye biliyorum ama ben hiç uygulamadım.
Amin inşallah çamaşırı günde kaç defa değiştiriyorum bilmiyorum gerçekten tuvalettede tuvalet kağıdı kullanıyorum Aklıma gelen duyduğum herşeyi yapıyorum inanaın

Back
X