22 haftalık gebelikte kasık ağrısı

baharolg123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
3
0
1
28
merhaba bayanlar 22 haftalık erkek çocuğuna hamileyim sağ kasıklarım ve vajinamda ağrı kasılmalar oluyor kadın doğuma gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç kullandım ama ağrım geçmedi bu sorunu yaşayan var mı 2 nci gebeliğim birde

Aşkım benimde 2. Gebeliğim bendee 20. Hafta dayım belim ağrıyor bazen kasıklarım karnım felan ağrıyor 17. Haftam da doktoruma sorduğum da normal demişti bugün bende bir post açtım bana da yazan olmadı ama başka. Bir postta birine sordum onunda varmış normalmiş kanama lekelenme ve dayanilmaz halde olmadığı surece normalmiş ve hala onunda devam ediyormuş ağrıları

ilk oğlumda hiç böyle şeyler olmadı gerçi her gebelik aynı değil birisi bana acaba bebeğin eşi aşagıda olabilir mi dedi korktum bende ne yapcam bilmiyorum yarın doktora görüneyim dedim

ilk oğlumda hiç böyle şeyler olmadı gerçi her gebelik aynı değil birisi bana acaba bebeğin eşi aşagıda olabilir mi dedi korktum bende ne yapcam bilmiyorum yarın doktora görüneyim dedim
Bebeğin eşi aşağıda olunca dami Ağrı oluyormuş kız bak sende beni korkuttun şimdi sor aşkım sor bende 2 hafta sonra gideceğim o zaman soracağım normaldir yaa korkma bende korkmayayim yarın bana da heber et olurmu

yarın haber ederim sizede Allah evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…