22 haftalik hamile olan varmi

bugun 22+1 oldum 18 aralık sat

Normalde benim de sat baslangici 19 aralik ama 20 haftalik gorunuyorum. Ben adet tarihime gore 22 yim. Normal mi onu sorcaktim

dr mu dedi 20 haftalık oldugunu belki ultrason aleti ölçümü ii yapamıyordur başka yerde baktırdın mı

Baska bi yere bakmadim da birde hamilelik defterimde sat tarihimi 30 aralik girmislerdi. Ben de gec dollenmedir falan diye dusundum. Sonuçta ultrasonda kac haftalik oldugu cikiyormus..

cnm olurmu usg aletine satı girdiklerinde ona göre hesaplıyor makina 11 gün arayla tabiki farklı hafta çıkar sen sat tarihini baz alman lazım ve dr gidincede onu söylemen lazımmm

cnm olurmu usg aletine satı girdiklerinde ona göre hesaplıyor makina 11 gün arayla tabiki farklı hafta çıkar sen sat tarihini baz alman lazım ve dr gidincede onu söylemen lazımmm
Gercekten mi ama nette baktim farkli cikabiliyormus. O zaman bu suan 22 miyim. Bi dahaki kontrol 3 hafta sonra. O zaman onceki testler nasil olcak sonuçta haftasina gore yapildi:(

Screenshot_20170522-144822.webp

Normalde benim de sat baslangici 19 aralik ama 20 haftalik gorunuyorum. Ben adet tarihime gore 22 yim. Normal mi onu sorcaktim
Geç döllenme olmuş muhtemelen. Bebeğin ölçümler baz alınır sat değil. Sürekli aynı doktora gittiğiniz için doktor sat bebek ölçümü ile uyumlu olsun diye öyle takip ediyordur. Her gidişinizde 2 hafta geri söylüyorsa sorun yok. Sat ı unutun.

Geç döllenme olmuş muhtemelen. Bebeğin ölçümler baz alınır sat değil. Sürekli aynı doktora gittiğiniz için doktor sat bebek ölçümü ile uyumlu olsun diye öyle takip ediyordur. Her gidişinizde 2 hafta geri söylüyorsa sorun yok. Sat ı unutun.
Cevap icin tesekkur ederim hepinize ama iyice kafam karisti :O

Cevap icin tesekkur ederim hepinize ama iyice kafam karisti :O
:) doktorunuz en net bilgiyi verecektir. Doktorunuz size kaç haftalık diyorsa onu ciddiye alın. Sat artık geçerli değil. Sat sadece bebeği ilk görene kadar geçerli. Bebek görülünce gelişimi ona göre takip edilir. Ölçümler aynı ise sorun yok demektir.

Back
X