• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doguma kadar cinsiyet yanilmasi olabilir mi

Çok merak ediyorum eskiden çok oluyormus ama son bir kaç senedir bunu yaşayan varmi acaba?
Var ama çok düşük bi ihtimal ablamda oldu doğuma erkek diye gitti kız oldu kocası hep diyor ben çok dua ettim o yüzden 🤣şimdi 5 yaşına girecek önemli olan sağlıklı olması neden bu kadar çok merak ediyorsun onu anlamadım sonuçta tıp çok gelişti

simdiki teknolojide zor ya.. hele ki detaylı usg cekildiyseniz çok çok zor. benim oğlum o kadar net gösterdi ki pipisini 16.haftasında ben bile gördüm 😂 o yüzden hiç şüphemiz olmadı. 23.haftada detaylı ultrasona girdiğimizde de doktor direkt ultrasonu açar açmaz “erkek olduğunu biliyorsunuz değil mi?” demişti 😂😂 (esimin hala kızdır belki diye umudu vardı ama detaylı ultrasondan sonra o da inandı artık) 😂

.
Var ama çok düşük bi ihtimal ablamda oldu doğuma erkek diye gitti kız oldu kocası hep diyor ben çok dua ettim o yüzden 🤣şimdi 5 yaşına girecek önemli olan sağlıklı olması neden bu kadar çok merak ediyorsun onu anlamadım sonuçta tıp çok gelişti
Kizimla Bi tane bile tutan belirti yok çünkü karin swklim bile çok farkli😄

simdiki teknolojide zor ya.. hele ki detaylı usg cekildiyseniz çok çok zor. benim oğlum o kadar net gösterdi ki pipisini 16.haftasında ben bile gördüm 😂 o yüzden hiç şüphemiz olmadı. 23.haftada detaylı ultrasona girdiğimizde de doktor direkt ultrasonu açar açmaz “erkek olduğunu biliyorsunuz değil mi?” demişti 😂😂 (esimin hala kızdır belki diye umudu vardı ama detaylı ultrasondan sonra o da inandı artık) 😂
Yok işte onu çektirmedim canim

O kişiden kişiye değişen bisey benim de kız ve karnımda sanki bi top varmış gibi yanlar falan yok inanmayın öyle şeylere her gebelik kendinee özel bence
Orası öyle ama hislerim çok farkli anca doğumda görünce ikna olacam.peki yegeninize kaç Dr bakti
Hepsi mi oğlan dedi

Orası öyle ama hislerim çok farkli anca doğumda görünce ikna olacam.peki yegeninize kaç Dr bakti
Hepsi mi oğlan dedi
Doğuma girene kadar da erkek dediler herseyi maviydi sezeryan oldu hemşire geldi bebek kız dedi şok olduk bizde sürekli randevularina ultrasyona gidiyordu nasil anlaşılmadı bende bilmiyorum 🤷‍♀️

Doğuma girene kadar da erkek dediler herseyi maviydi sezeryan oldu hemşire geldi bebek kız dedi şok olduk bizde sürekli randevularina ultrasyona gidiyordu nasil anlaşılmadı bende bilmiyorum 🤷‍♀️
Boyle yanilma durumlarinda gobek bagini aileden birine babaya fln kestiriyorlarmis görülsün diye dogru mu yapildi mi size

Boyle yanilma durumlarinda gobek bagini aileden birine babaya fln kestiriyorlarmis görülsün diye dogru mu yapildi mi size
Şöyle ki hemşire geldiği ve kız olduğunu söylediğinde kapıda ben tek vardım diğerleri yoldaydi acil ameliyat olduğu için önce hemşire gelip bana bebegin kız olduğunu söyledi sonra bebegi getirip bana verdiler sonrasında diğerleri geldi ve kız olduğunu söyledi gobek bağını falan kesmedim ama bebek babasının kopyasiydi zaten hata ameliyat sonrası ablama bunun şakasını bile yaptım abla bebek kocanın aynısı yoksa derdik degistirdiler mi falan diye baya da gülmüştük 🤣😅

Back
X