22 haftalık hamişler :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi STY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan 26 haftalık hamileyım fakat bundan bır ay once 5 kılo almıştım şuan 6 kılo almış bulunuyorum

bende 22 haftalık hamileyim 6 kilo aldım :) merak ettim benim gibi hamişler kaç kilo almış diye benim gibi olup çok az alan arkadaşlarım varda aman kuzularımız sağlıklı olsunda kilolar verilir allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah..

20 haftalık ikiz hamileyim.. 10 kilo aldım :))) 4 çeşit ilaç kullanıyorum onlarında etkisi var diye düşünüyorum...hadefim toplam 25 kiloyu geçmemek...inşallah :))

merhaba 21 haftalık hamıleyim 9 kg aldım ; sanırım 20 kg yu bulacak ; bebişler sağlıklı olsun da inşallah ; kilolar verilir :))

merhaba kızlar
bende 23 haftalık hamıleyım 5 kılo aldım
onemlı olan tabı buızım degıl bebısın kılo alması
lazım .ınsallah bebegımde almstır son kontrolumden bu yana

22 haftalık ikiz annesiyim 6 kilo aldım ne bileyim az gibi geldi bana ikiz ya doktor normal dedi ama ben pimpirikli biriyim engel olamıyorum kendime,

Bende 6 kilo almışım kuduruyordum sinirimden biraz içim rahatladı ama kaçla tamamlarım bilmiyorum ...

kızlar 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım ama hepsi kalçada kendimi cok cirkin hissediyorum

22 haftaligim 1 kilo almışim. Bebek kilosu da 450 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…