Amniyon sıvısı azlığı

eyllir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
35
6
1
29
Merhaba. Bugün perinatologa gittim bebeğin sıvısının hiç Olmadığını söyledi. Araştırma hastanesine sevk etti. Geldiğimden beri ağliyorum 22+1 haftalık ama gelişim geriliği de varmış. Karın çevresi küçük kalmış. Ne olacak benzer durum yaşayan var mı lütfen içimi rahatlatın. Ya sızıntı var ya da bebek böbreğinde problem var dedi.

Üzülüp canınızı sıkmayın su konusunda çareler var ama moral bozukluğu çocuğa yansimassn yok.

havuç suyu iç bol bol. ibrahim saraçoğlu öneriyor. bi dene derim. sonuçta doğal bişey denemekten zarar gelmez. inşaallah şifa bulurusunuz

Merhaba. Bugün perinatologa gittim bebeğin sıvısının hiç Olmadığını söyledi. Araştırma hastanesine sevk etti. Geldiğimden beri ağliyorum 22+1 haftalık ama gelişim geriliği de varmış. Karın çevresi küçük kalmış. Ne olacak benzer durum yaşayan var mı lütfen içimi rahatlatın. Ya sızıntı var ya da bebek böbreğinde problem var dedi.
Üstttt

Üstttttt

Başıma gelmişti.eğitim araştırmada prof.perinatolog sıvı takviye edebilirşz demişti.Benm yogun kanama ve enfeksiyon oldugu için gebeliğim son buldu.Ama sıvı için çözüm sunulmuştu.İnşallah herşey yoluna girer

Back
X